Yndlingsparfumen – Escentric Molecules

Escentric Molecules

Mine absolutte yndlings -“parfumer” fra Escentric Molecules, kan købes LIGE HER
 
 

Escentric Molecules – Parfumen uden parfume

For noget tid siden viste jeg mine 2 yndlingsparfumer inde på Instagram, som medførte en række spørgsmål. Derfor tænkte jeg at jeg lige ville nævne dem herinde på bloggen også ;0)

De er nemlig helt specielle og virkelig fantastiske. Escentric molecules er egentlig ikke som sådan en parfume og bliver betegnet som duften der ikke dufter, da de er baseret på rene duft molekyler. Den har først en duft i det den kommer i kontakt med den varme hud. Det er meget mere en effekt end det er en egentlig duft.
Ja det lyder helt sindsygt, jeg ved det – men det er seriøst “parfumen” du aldrig vil fortryde. Jeg er SÅ glad for mine.

Jeg startede egentlig ud med Escentric Molecules Molecules 02, hvilket egentlig var fordi der var udsolgt at Escentric Molecules Molecules 01 som var den første på markedet som nærmest har fået kult status.
Når jeg har dem på, så kan jeg egentlig ikke selv dufte dem. Dog oplever jeg at alle andre omkring mig bemærker duften og spørger mig hvad det er for en parfume jeg har på.

Jeg er ingen ekspert indenfor parfume, men den skulle ikke indeholde parfume (Escentric molecules molecules). Jeg har også gransket lidt i det, og har fundet frem til at der faktisk er en del med parfume allergi som har glæde af dem og kan bruge disse dufte uden reaktion.
Duftene fås både med duftnoter og uden. For at få den rene “molykære” duft så skal man gå efter dem der hedder “Escentric molecules molecules”. Dem hvor der er duftnoter i hedder istedet “Escentric molecules escentric ”

Jeg ved det lyder vildt mærkeligt, men jeg sværger at jeg æder min gamle hat på at I aldrig vil fortryde denne “parfume”. Den er helt unik og der er bare ingen duft der kommer i nærheden af Escentric molecules.

Escentric molecules

Escentric Molecules Molecules 01 – 100 ml. – 749,75 kr. (LIGE HER) //
Escentric Molecules Molecules 02 – 100 ml. – 874,75 kr. (LIGE HER) //
 
 

Har I erfaringer med Escentric Molecules duftene?
Jeg kunne vildt godt tænke mig at vide om der er nogle derude med parfume-allergi der har god erfaring med Escentric Molecules?

Indlægget kan indeholde affiliate links

 
 
9 kommentarer
 1. Hvad hedder du på instagram? Får jo helt lyst til at købe parfumen, men ville nu gerne dufte først☺️

  1. Altså jeg plejer da også at købe når vi rejser, men giver dig ret i at parfume priser herhjemme er mega høje. Dem her giver jeg dog gerne fuld pris for herhjemme, for så gode er de.
   Men kan sagtens forstå at alle ikke lige er med på den ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

 2. Jeg har begge og er lige så betaget af dem som dig. Får mange komplimenter og der er ligefrem fremmede, der spørger, hvilken parfume jeg har på.

  Har ingen erfaring med allergi desværre. Ville blot dele begejstringen 🙂

  1. Dejligt at høre ;0)
   Det er sjovt det med at andre kan dufte den så meget når man har den på – uden at det dog er sådan at man dufter som en hel parfume butik. Men jeg får seriøst også mange henvendelser når jeg har den på ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>