VIND – Tommy Hilfiger til dit barn

Vi har i samarbejde med Tommy Hilfiger lavet en test af et sæt pigetøj og et sæt drengetøj fra den nye forårskollektion, som du her har chancen for at vinde.
Tommy Hilfiger poloshirt – 449,75 kr. // Tommy Hilfiger tørklæde – 199,75 kr. // Tommy Hilfiger chino buks – 599,75 kr.

Tommy Hilfiger t-shirt – 329,75 kr. // Tommy Hilfiger top – 229,75 kr. // Tommy Hilfiger jeans – 499,75 kr.

Julius tester Tommy Hilfiger

Min egen Julius på 7½ år har fået lov at teste drenge-sættet fra Tommy Hilfiger – et mærke som vi ellers aldrig har haft prøvet på drengene herhjemme.
Julius er normalt en str. 10 år i de fleste mærker som går fra str. 2-10 år, men bukserne fra Tommy Hilfiger er alt for store i str. 10 år og vi må bytte dem til en str. 8 år. Poloshirt’en passer perfekt i str. 10 år.

Jeg ved egentlig ikke hvorfor vi aldrig har brugt Tommy Hilfiger til drengene herhjemme – måske pga. prisen eller det faktum at jeg indtil nu har været meget til det farverige og lidt retroagtige børnetøj. Men jeg må indrømme at det sidste år hvor Julius er blevet så stor at han skal til at gå op i alle teenage-mærkerne, så har den klassiske stil tiltalt mig mere og mere. Nu er Julius også stor af sin alder og selvom han kun er 7½ år er de fleste alm. børnetøjsmærker som kun går til str. 10 år, bare ved at være for små.
Og så synes jeg jo at de grønne chinos er et rigtig godt eksempel på at det ikke behøver være kedeligt selvom det er klassisk.

Tøjet har været flittig brugt og de grønne chinos har også været brugt sammen med andet end lige polo’en. Det er endnu for koldt med kun en kortærmet polo, så derfor har vi brugt den med en alm. hvid basis t-shirt med lange ærmer indenunder. Det har været et rigtig fint sæt og har passet perfekt sammen med tørklædet. Jeg synes det kan være svært at finde pæne tørklæder til drengene uden det er et halstørklæde i tyk strik – og prisen på det her tørklæde synes jeg også er meget fornuftigt – 199 kr. – det kunne jeg sagtens finde på at købe ;0)

Julius kan heldigvis godt lide at have tørklæde på, men jeg kunne godt forestille mig at andre drenge måske ikke lige gider. Så måske er det kun noget man vil bruge til pænt brug – jeg synes nu personligt at det er så fint til drengene med et flot tørklæde :0)

Der er rigtig mange fine detaljer i tøjet, som man ikke finder hos andre mærker og der er slet ikke tvivl om, at det er kvalitet vi snakker om her. Selvom tøjet har været flittig brugt, kan vi ikke se det mindste slidtage eller dårlige syninger. Det har også holdt farven fint – også den marineblå polo, hvor jeg ellers synes at den mørke marine i andre ting – hurtigt kan komme til at se nusset ud.

De grønne chino’s kommer vi til at bruge rigtig meget sammen med alt mulig andet også. De er dejlig bløde og passer perfekt til Julius, uden den indvendige justering skal snøres alt for meget ind, som jeg synes ofte kan være problemet med andre bukser/jeans. Bukserne er faktisk langt federe end jeg havde forestillet mig udfra billedet af dem.

Alt i alt en rigtig god oplevelse af Tommy Hilfiger.

Marie tester Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger tøjet er rigtig lækkert og i klassisk design og stil. Pasformen passer perfekt til Marie, som er en høj og slank – måske spinkel – pige. I det hele taget er tøjet fra Tommy Hilfiger slimfit.

Marie elsker tøjet, specielt toppen som er med blondekanter og en stor blonde henover ryggen. Farven på toppen er sådan en skarp pink – og den er meget populær hos Marie.

Kvalitet er virkelig i top, dog er t-shirt’en i meget tyndt stof, det bliver spændende at se hvordan den holder i længden.

Tommy Hilfiger er en anelse stort i str. Marie er normalt en str. 134/9 år – 140/10 år og tøjet her har hun skulle have i str. 128/8 år – pånær t-shirten som passede perfekt i str. 140/10 år.

Selvom vi synes tøjet er vildt lækkert og passer Marie perfekt, så forventer jeg ikke at købe tøj i dette mærke i fremtiden, primært pga. prisen for jeg kan som sagt ikke sætte en finger på hverken design eller kvalitet.

Hele denne oplevelse har været som juleaften for Marie. Hun elskede at prøve tøjet og ikke mindst at få taget billeder, (blev dog træt til sidst, af at lege fotomodel)

Vind Tommy Hilfiger til dit barn

Du har nu muligheden for at vinde sættene herover til dit eget barn. Alt du skal gøre for at deltage er:
1: “Like” evt. dele Smartkids på FB
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder med din email som vi kan kontakte dig på og angivelse af om du ønsker at vinde drenge- eller pigesættet.

Jeg finder mandag d. 19. marts de to heldige vindere og får herefter jeres fulde navn på mailen og sammenholder herefter med Smartkids gruppe og i Børnetøjs-indkøberens gruppe om de to heldige er med i begge grupper :0)

Drengesættet fås i str. 4-16 år og har en værdi på 1250 kr. Pigesættet fås i str. 8-16 år og har en værdi på 1060 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

114 kommentarer
 1. Nej hvor ser det fint ud,,virkelig flot kollektion. Kunne godt tænke mig drengesættet i str 4 år eller alternativt til min pige str 8 år. Hilsen Mette

 2. super fed kollegtion og rigtig lækkert sæt der er som premie

  der er syns godt om og delt på begge sider 😉

  hvis jeg sku være så heldig at prøve at vinde en konkurence ville jeg gerne ha drenge sættet i str 5 eller 6 år

  mail: gronbeck4@msn.com

 3. Jeg vil gerne deltage ;o), er med i begge grupper. Jeg har 2 drenge, en på 14 og en på 8 år, så vil vente og se om jeg vinder med at sige hvilken str. jeg ønsker ;o).
  Undre mig over at skulle skrive min email offentligt, skal man det?
  Hilsen
  Pernille Rosendal Jensen

 4. Super fedt tøj 🙂 Jeg har en datter som er slank og spinkel, så tror det ville passe rigtig godt til hende. Ved hun ville blive meget glad for det 🙂

  Hun er normalt en str. 13-14 år, dog sommetider mindre i bukser. Så hvis vi skulle være så heldige, ønsker vi os bukserne i str. 12 år og T-shirt og top i str. 14 år 😉

  succes@mail-online.dk

 5. Lækkert tøj til både deng og pige 🙂 Har selv to drenge, og det ville også klæde dem med sættet ligesom den friske Julius 🙂

  Hvid jeg var heldig; så vi drenge sættet i str. 7 år gøre glæde…

  Mvh. Trine – trineboepedersen@gmail.com

 6. Sikke nogle fine sæt!!! Min store snart 6 årige elsker grøn, så drengesættet med de grønne chinos ville bringe stor lykke! Fedt sæt og super fed konkurrence iøvrigt!

  Et drengesæt i str. 6år ville være perfekt!

  Venlig hilsen

  Anne Sofie Kjeller Larsen (fiekjeller@hotmail.com)

 7. Drengesættet i Julius størrelse ville være helt perfekt. Alex er helt vild med grøn,det har altid været hans ynglingsfarve og han elsker tørklæder :O)

 8. Herhjemme eeeeelsker vi Tommy Hilfiger til både drengene og deres far. Er helt syg med deres klassiske poloer med en hvid langærmet t-shirt indenunder og fluks har man en fræk lille “engelsk kostskoledreng”. Ville være interessant og vinde, for at se hvordan de øvrige dele af sættet er.
  Jeg ønsker drengesætte i en str 5 år. annemette.madsen@hotmail.com

 9. Super lækkert sæt og de grønne bukser ser bare så seje ud. Min dreng vil blive super glad hvis han vandt.
  Vil gerne være med i konkurrencen om drenge sæt i str. Bukser 110 og bluse 116

  Christina Pedersen
  Clpedersen@mail.dk

 10. Har “syntes godt om” og delt begge sider på fb. Vil super gerne vinde drengesættet i str. 6-7 år (min dreng bruger 122 nu).
  Har faktisk ikke haft købt hilfiger til Marco før men far er rigtig, rigtig glad for deres tøj til mænd.

  Min mail er: millarco2@gamil.com

 11. Vi skal holde barnedåb for vores lille Ida den 14 april. Og der skal storebror selvfølgelig også være flot og lækker. Så vil da rigtig gerne vinde et flot sæt tøj til min søn Viktor. (str 4 år/110)

  / Rie
  rie_ravnholdt@jubii.dk

 12. Tommy Hilfinger laver super lækkert tøj, min mellemste dreng Emil har bla en skjorte derfra, den er brugt rigtig mange gange, men ser på ingen måde slidt ud, og så er han bare skøn i den <3

  Henriette
  yokopop@vip.cybercity.dk
  Er fan på blogvin og facebook

 13. Jeg selv er vild med Hilfinger

  Mathias har lidt af det, og jeg synes at han sådan en flot knægt i det mærke, og i farverne i det hele taget..
  Da det er lidt stort i størrelsen, vil jeg gerne vinde str. 6 år til dreng

  Fletter fingre for at vinde..
  Hilsen birthe.gu@live.dk

 14. Kunne VILDT godt briuge drenge sættet i str 1o år til min super lækre søn , an ville blive mere end over lykkelig for han ELSKER at se smart ud ;)))

 15. pigetøjet til min mindste i 116/122 da hun er en slank pige eller måske til den store pige i str. 146/152 men tror ikke hun kan passe det desvære… syntes også drenge tøjet er fedt. Vi har ikke købt TH tøj da det desvære er i den dyre ende, så kender ikke str. så godt, men er villg til at prøve :-))

  Wfeldtmose@dbmail.dk
  Winnie

 16. Uha hvor er det lækkert…Tilpas sejt til min datter på knap 10 år.
  Mvh. Mette (melu@live.dk)
  P.s. takker for alle de fede konkurrencer

 17. Hvis jeg vinder vil min søn blive så lækker i hilfiger tøjet str 4 år!! Det er bare lækker kvalitet og han vil matche farmand der også er stor hilfiger fan !! Min mail : caromani@email.dk

 18. Et Stk. drengesæt i Str. 10 år vil være mere end velkommen til min total lækre søn som bare elsker Tommy Hilfinger (Sættet vil matche hans T.H. – Justin Bieber jakke alt for godt :-))

  Hilsen fra Betina & Viktor Oskar
  Betinayde@yahoo.com

 19. Min datter skal konfirmeres i næste måned og jeg har stadig ikke fundet noget smart til lillebror 🙁 Så det kunne være fantastisk at vinde drengesættet i str 8 år 🙂 cekagu@hotmail.com

 20. Hvor er de flotte begge sæt 🙂 Men ville gerne ønske at vinde sættet til min store søn på 13 som skal konfirmeres nu her, smartere 2. dags tøj får han da ikke <3 Hvorfor kontakter du ikke vinderen via facebook istedet for at vores mail skal være offentlig tilgængelig?

  Mvh

  Lone Vallentin Unger

  Lone@unger.dk

 21. Super seje sæt…. Og så svært at vælge om man skal vælge til drenge eller pige, når man nu har begge køn derhjemme…. Men tror jeg hopper på drengesættet. Mads er 6 år – tror det skal være str. 6 år.
  mvh
  Jette Nim Larsen (nimlarsen@gmail.com)

 22. Fantastisk at jeg lige kan være med i slutspurten:-) Vi elsker nemlig Hilfiger herhjemme (men det er ikke altid, pengepungen er enig!)

  Jeg har tre styks, som ville elske et sæt. Pigesættet i str 8år eller drengesættet i str 8år-10år eller 14-16år (jeg synes deres tøj er småt i overdele og stort i bukser derfor kan jeg ikke helt beslutte mig om størrelsen!)

  Min mail er kristina.holmberg@ofir.dk

  M.v.h. Kristina

 23. Hej.
  Det ville være skønt at overraske tøsen med pigesættet i str. 10
  Skøn konkurrence.

  mail:maja_v_c@hotmail.com

  Med kærlig hilsen fra Maja

 24. Ihh det ville vel nok være lækkert at vinde drenge sættet i str.6 år til min store dreng der bare vokser og vokser.
  Maleneaggerholm@hotmail
  De største hilsner fra Noah og Malene

 25. Deltager på falderebet. Vil gerne vinde pigesættet i str. 12. Jeg har ikke selv så store børn, men en dejlig lillesøster på snart 12 som ville elske at bliver forkælet med lidt lækkert tøj:-)
  rikkemadsen82 (a) gmail.com

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>