Test – Ticket 2 Heaven vinterovertøj

Konkurrencen er slut

Ticket 2 Heaven har i de sidste to årtier produceret børnetøj og er primært kendt for deres overtøj i høj kvalitet med gennemtænkte detaljer og glade farver. Ticket 2 Heaven kan holde til at blive brugt og vasket igen og igen.
Overtøj fra Ticket 2 Heaven giver børnene frihed til at lege, løbe og have det sjovt. Børnene bliver holdt varme og tørre, uanset vejret – og kvalitet er de magiske ord.

Jeg har fået lov til at teste Ticket 2 Heaven overtøj på to ivrige testere, og du har også selv chancen for at vinde lækkert overtøj fra Ticket.

 

Vi har testet følgende:
Ticket 2 Heaven overtøjTicket 2 Heaven flyverdragt – 1199,75 kr. // Ticket 2 Heaven vinterjakke – 599,75 kr. // 
Ticket 2 Heaven skibukser – 599,75 kr. //
 

Freia tester Ticket 2 Heaven

Test af Ticket 2 HeavenFreia har testet: Ticket 2 Heaven flyverdragt – 1199,75 kr.

Freias mor beretter:

Freia  5 år, 122 cm høj og vejer 21 kg. Ticket to heaven flyverdragten vi har testet er  str. 116.

Freia havde et stort ønske da vi skulle købe jakke og flyverdragt, der skulle være en stjerner på !

Så da vi kiggede udvalget igennem, var Freia ikke det mindste i tvivl om, at denne flyverdragt var det helt rigtige valg. Vi har derfor anskaffet os både jakke og flyverdragt med samme farve og motiv.

Første indtryk da jeg fik flyverdragten hjem, var at jeg syntes den virkede noget tynd i kvaliteten. Ifølge mærkaterne, er dragten 8000 mm vandafvisende, meget åndbar og vindtæt, så med det perfekte udseende og den gode pasform den har til høje og slanke Freia, giver vi flyverdragten chancen.

Vi lagde ud med en str. 122/7 år, men måtte erkende at den var for stor til hende og ombyttede derfor til str.  116/6 år. Så aktiv som Freia er, er det vigtig for mig at hun har god bevægelighed, og ikke alt for meget overskydende flyverdragt, som bare sidder i vejen når hun klatre i træer.

Stoffet virker ret slidstærkt, dragten har aftagelig hætte med fin pelskant, reflekser for og bag på skulder og en refleks i hver side ved hofterne, der er indsnævring midt på ryg, som giver dragten en smule figur, dog kunne vi godt bruge en ekstra elastik til at snøre livet ind. Aftagelige gummistropper til under skoene, følger også med.

Dragten kan også åbnes tilpas meget, så det er nemt for barnet er komme i. Lynlåsen har Freia en smule svær ved at selv at lukke det første stykke, håber på forbedring efter nogen ganges brug, men resten af vejen ingen problemer.

En fin detalje Ticket 2 Heaven har lavet, er ude for enden at ærmerne, har de sat en trygknap, som gør det nemt at få vanter på og derefter lukke ærmet tæt til.

Freia og mor er godt tilfredse med købet og ser frem til at vinteren springer frem så dragten kan komme i brug og testet godt igennem

 

Amalie tester Ticket 2 Heaven

Ticket 2 HeavenAmalie har testet: Ticket 2 Heaven vinterjakke – 599,75 kr. //
Ticket 2 Heaven skibukser – 599,75 kr. //
 

Måske kender i bloggen Shopping4Kids, og hvis ikke så bør I tage et kig forbi ;0)
Kaja der står bag Shopping4Kids har hjulpet mig med at teste Ticket 2 Heaven på hendes datter Amalie.

 

Amalies mor beretter:

Amalie elsker dette sæt fra Ticket 2 Heaven, det er stilfuldt og tidsløst præcis som tween pigerne gerne vil have det.

Jakken er en løs A model som falder rigtig flot til kroppen, hun har jakken i str. 14 år den passer rigtig godt og der er den vokseplads der skal være. Jakken har en skinnende overflade. Hætten kan tages af med tryk knapper. Hætten er meget for stor, men den kan med velcro indstilles så den passer bedre. Amalie vil nok primært bruge jakken uden hætten på.

Inde i jakken er der ved livet elastik der kan indstilles hvis man ønsker den mere ”figursyet”. Jakken er dejlig tyk men alligevel ikke tung.  Den har lidt ballon effekt forneden hvilket giver den et meget feminint udtryk. Amalie siger selv: Den er varm, ikke for lang, ikke for tung og i det hele taget bare dejlig.

Som mor mangler jeg lidt nogle refleks detaljer for sikkerheden…

Skibukser:
Skibukserne har Amalie i str. 12 år og de passer helt perfekt. Bukserne har en mat overflade. En lang lynlås på underbenet så de nemt kan komme ud over støvlerne. Der er vindfang med elastik til at trække ned over støvlerne. Der er forstærkning i stoffet nederst på benene. Der hvor de gnider op af hinanden når børnene går med store støvler. Det er en detalje jeg ikke tidligere har set på ski bukser.

Bukserne har smalle seler som desværre bare ikke kan tages helt af. Men når de er så smalle betyder det ikke så meget da de ikke sidder i vejen når man putter dem ned i bukserne. En lille detalje som jeg syntes er rigtig fin er at der er fleece indvendigt i lommen. Det er super smart til de kolde fingre..

 

Vind Ticket 2 Heaven overtøj

Konkurrencen er slut

I samarbejde med Ticket 2 Heaven, udlodder jeg valgfrit Ticket 2 Heaven overtøj fra SmartKids.dk til 2 heldige læsere. Der kan frit vælges enten en flyverdragt eller et sæt bestående af vinterjakke og skibukser.

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder.

3: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder de heldige vindere mandag d. 12. november.

 

Præmien gælder kun til Ticket 2 Heaven overtøj på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

 

303 kommentarer
 1. Her i huset elsker vi Ticket to heaven og har flere jakker til hver sæson, samt flyverdragten som er en fast vare i vintersortimentet.
  Vinder vi, ønskes str 122

  VH Karina

 2. Ih. Det vil jeg bare rigtig gerne vinde!!!
  Alma har ikke noget vinterovertøj, hvilket vidst høre sig til, så det ville være rigtig dejligt – især fordi det ser såååå lækkert ud 🙂

 3. Jeg havde været så heldig at få fat i den FEDESTE flyverdragt til min datter Madeline, da jeg fandt en der var sat ned fra 1199,- til 300 kroner på et kollektionsprøvesalg!! Var ovenud lykkelig 😀 Men desværre har tøsen besluttet sig for at vokse med lynets hast her de sidste par måneder, hvilken desværre har resulteret i at hun nu ikke længere kan passe den …. ØV! Derfor ville Madeline og jeg blive ellevilde hvis vi kunne vinde sådan en fin lilla flyverdragt med stjerner på! 😀

  Mange hilsener fra Madeline og mor

 4. Jeg elsker TTH 🙂 Og da jeg endnu ikke er færdig med at købe vintertøjet til mine 4 dejlige børn, ville det være helt vildt fantastisk at få lidt hjælp… En vinterjakke og skibukser til Celine vil blive modtaget med kyshånd <3

  Jeg følger med både på Facebook og Blogvin 🙂

 5. Jeg og min datter vil meget gerne vinde den jakke som Amalie har testet, da den er super flot og tilpas sej til at min datter kan lide den…. Nu er det nemlig ikke alt der kan bruges herhjemme når ens ti årige har sin helt egen mening om hvad hun vil have på…. Og denne jakke kan vi begge lide;0)

 6. Sønnike kunne virkelig godt bruge sådan et todelt sæt. Han vil bare ikke bruge sin flyverdragt mere, da det er “usejt” at bruge flyverdragt, når man er 7 år gammel;) Vi har før haft TTH og det funker bare over hele linjen:)

  Mvh Rikke

 7. Freia ser total lækker – kan lige forestille mig hvordan min pige vil se ud i dette tøj – krydser fingre

 8. Jeg skal ikke vinde – det skal min datter. Hun er en værre krudtugle som slet ikke kan sidde stille – om det regner eller sner, så skal vi ud og lege. Lige i øjebilkket har vi ikke en institutionsplads til hende, så vi får også meget frisk luft – men hun elsker det jo. Håber på at finde en naturbørnehave til hende! Det må være lige sagen!

  mvh
  Katrine Frisgaard Gunnersen, Trinsling@forum.dk

 9. Jeg ville elske at vinde, da den flyverdragt jeg havde købt sidste år og som min datter skulle bruge i år, var alt for stor desværre ( en t2h i 104) og har fået købt en brugt i stedet som bestemt ikke er i så god stand som sælger sagde… Så det kunne være fedt med en ny.. Og lilla og stjerner, så blir det ik bedre

 10. Da jeg pt lige nu står og mangler en flyvedragt til min søn og synes helt klart at han skulle have en med god kvalitet ,men det må desværre lige vente lidt da pengene ikke er til det ,men det var jo ikke længe før det bliver mere koldt så håber vi bliver de heldige ellers må han jo bare få en billig en
  venlig hilsen laila bindzus

 11. Elsker TTH overtøj. 2 ud af 3 af mine bærn har TTH overtøj til vinter og det ville da være skønt at putte den sidste i det også 😉

 12. Ticket 2 heaven er et mærke som jeg har lagt meget mærkeligt til i år, især efter den artikel du skrev omkring misforståelser af mærket. Desværre er der ikke købt flyverdragt endnu. Men ville elske den med stjerner til ida, hvor er den fræk:-B
  Majken elgaard Hansen
  Makkeduddi@yahoo.dk

 13. Jeg har endnu til gode at prøve Ticket To Heaven’s flyverdragter. Vi har haft deres vanter og huer, og det er uovertruffen kvalitet, så vi vil meget gerne prøve deres flyverdragter! Min store datter, Robyn, på snart tre år vokser så hurtigt at hun snart er vokset ud af sin helt nye flyverdrsgt. Mit su-budget kan ikke helt følge med de to små krudtuglers hurtige vækst, så det ville være vidunderligt at vinde en flyverdragt, der kan holde hende varm resten af vinteren 🙂

  Jeg følger dig over det hele! Tak for en skøn blog!

  KH Julie – og Robyn 🙂

 14. Vi har tidligere haft vinterovertøj i det mærke og har været meget tilfreds med det hele!

  Ville være skønt at vinde

 15. De er så fine deres flyverdagter… Min søn har i mange år kun haft overtøj fra Ticket to Heaven, og vi har været SÅ tilfreds med det!!!

  Skulle jeg være heldig, ville jeg supergerne have et Snovbaggie Suit i str 92 – Helst i brun med stjerner :0)

 16. Ja for pokker da en konkurrence! 😀 Aiii….vi bruger KUN TTH overtøj herhjemme 🙂 Min datter bruger 104 hvis vi skulle være så heldige! 🙂

 17. Vi har tidligere haft en TTH vinterjakke til min datter og regntøj til begge unger. Prima kvalitet, dog ret stor i størrelsen 🙂
  Vi håber meget på at vinde denne lækre præmie 🙂

 18. Min store pige er nødsaget til at cykle i lt slags vejr, så hun kunne godt bruge en så lækkert et sæt

 19. Ville elske at vinde det til en af mine piger, da vi har været så glade for mærket tidligere.. Skønt tøj

 20. Kunne være dejligt at prøve at vinde noget for første gang i mit liv, og så ville det jo være totalt bonus hvis det var sådan et fedt sæt til min datter.

 21. ville da være fantastisk at vinde noget lækkert overtøj til sønnen der starter i børnehave på torsdag, så det skal jo gerne være noget, som kan holde til lidt af hvert 🙂

 22. Nydelig drakt med stjerner, til stjernen i mitt liv;) Han trenger en god drakt, vinteren er jo allerede kommet her hjemme!

 23. Hej, vi har ingen erfaringer med TTH, men har hørt så meget godt om deres skitøj. Tror min pige ville elske stjernene, dem er jeg ret vild med! Så vi krydser fingre:)

  Mvh. Jane Knudsen

 24. Jeg skal vinde overtøj til min søn fordi jeg efterhånden har hevet håret ud af hovedet på mig selv, i forsøget på at finde en flyverdragt til min søn… 🙂 vi har tidl. haft TTH sommerjakke til ham, så måske deres vintertøj kunne være svaret på mine bønner??? 🙂

 25. Jeg har en aktiv dreng og aktiv pige. Det ville lande på et lunt sted at vinde en flyverdragt til en af dem.

 26. Herhjemme elsker vi bare TTH´s kvalitet og holdbarhed! Vi ved hvad vi får, og prisen er rimlig 🙂 Vi mangler stadig noget overtøj til den lille, og derfor ville vi blive rigtig glade for at vinde 🙂

  Charlotte Anna Marie Petersen
  charlotte@clausenz.dk

 27. Jeg elsker deres overtøj, og kunne rigtig godt tænke mig et sæt til min dreng på 5 år.
  CHARLOTTE

 28. Har aldrig haft Ticket to Heaven, men har hørt rigtig meget godt om det og ville elske at vinde noget vinterovertøj til min skønne datter på 3!

 29. Står og mangler en flyverdragt, så den ville være skøn at vinde og er sikker på min søn vil elske den. Har kun prøvet regntøj fra t2h og det var super lækkert + skønne farver.

 30. Lillesøster havde en TTH flyverdragt sidste år, vi var 100% tilfredse ønsker storesøster får et så super lækkert sæt i år. 🙂

 31. Ville meget gerne vinde et skisæt til min søn på 5år nu når mormor og morfar har indviteret på skiferie. Så det ville være super med sådan et sæt til hans første ski tur

 32. Lærke er vild med overtøjet fra Ticket Outdoor og synes det sejeste er et todelt sæt. Hun vil være ekstra lækker i et sæt fra tth, når hun løber ned af pisterne på skiferien i Sverige 🙂

  Og så skal det da også bruges til udendørs idræt, som de har hele året i 0.c

  Er med på FB og bloggen..

 33. min ældste søn har fødselsdag på tirsdag, og ved hvor glad han ville være , for et skisæt så derfor håber jeg at jeg for lov at være den heldige

 34. Her hjemme er vi store fans at TTH – både jakker og flyverdragter – min ælste er lige blevet 6 år, og derfor er det ved at være tid til at vi skal fra flyverdragt til ski sæt – så det kunne være lækkert at vinde et sæt til ham

 35. Elsker deres overtøj, og det tåler virkeligt at blive brugt, her klare det fint at geni arv fra storesøster til lillesøster, men da den ene er et forårs barn og den anden et efterårsbarn, mangler jeg nu overtag til den lille, så ville være fantastisk at vinde et sæt i str.98.

 36. TTH er bare et super mærke til børn, det er holdbart, åndbart og slidstærkt. Har haft et par flyverdragter og jakker derfra til mine piger. Bare ikke i år, selvom jeg gerne ville.
  Men jeg skal da være den heldige vinder fordi min datter mangler en ny jakke, den hun har er lige på grænsen til og være for lille, men hun er glad for den. Men hun ville blive endnu gladere og lykkeligere hvis hun vandt noget overtøj fra TTH 🙂

 37. Jeg er helt bestemt med på at vinde lækkert overtøj af den kvalitet som TTH har, der findes ikke bedre.
  Og vi må sande at vinteren er kommet, så jeg byder overtøjet hjerteliogt velkommen

 38. Nøj i denne her kulde ville det da være lækkert at vinde sådan en fed dragt… Er sikker på at min lille prinsesse ville synes den er sej :0)

 39. Min søn Nikolaus er vokset en hel del siden sidste vinter – så nyt sejt tøj skal anskaffes. Så ville da være dejligt at kunne forkæle ham med noget så godt som Ticket 2 Heaven.

  hilsen Katrin

  1. Hele min tekst kom vist ikke med. Ville elske at vinde en brun flyverdragt i str 98. Da den brugte TTH jeg har købt desværre bliver for lille..

 40. Lækkert mærke med fedt design. Det ville jeg rigtig gerne vinde til den lile krudtugle af en søn, jeg har.

 41. Jeg ville elske at prøve TTH til min datter på 2 år, jeg har læst meget godt om deres flyverdragter i år, især det indlæg du skrev omkring misforståelser af kvaliteten på et tidspunkt. Jeg har delt, og liket….men kan ikke finde indlægget på bloglovin?? har du mulighed for at linke til det? eller er der andre venlige sjæle der vil? jeg følger dine blogs, men kan altså ikke finde indlægget om TTH

 42. Min skønne datter kunne se ekstra skøn ud i et lækkert sæt overtøj fra Ticket to Heavens lækre kollektion. Hun fortjener dette for at imødegå den kolde tid i den mest optimale påklædning. Med dette sæt kan der kun imødegås en indvendig tør og kuldefri vinter, trods udefra kommende væde, sne og frost. Et ønske vi vist alle har, når kulden og Kong Frost viser tænder…

 43. Det ville da være det perfekte overtøj til min abekatprinsesse af en datter. Det kunne være jeg kunne få hende hjem lidt varmere når hun har været i SFO’en og været ude og lege med drengene 🙂

 44. uha hvor ville jeg gerne vinde en lækker lækker dragt til min datter. Har købt en TTH brugt, men det kan man jo ikke se på den …Håber jeg bliver den heldige 🙂

 45. Så må det da snart være på tide at det er mændenes tur til at vinde :0D hehe men det ville da være rigtig lækkert at vinde sådan en dragt så meget vi er ude… her er det ikke vejret der fejler noget men påklædningen hvis det er for koldt!

 46. Det ville være skønt at vinde – så skal jeg bare lige vælge hvem af ungerne der skal være den heldige 🙂

  Karina Viborg Pedersen

 47. Ih sådan et sæt skal mit barnebarn da helt sikkert have hvis det er mig der vinder!! så fedt og top kvalitet

 48. Det kunne være super fedt at vinde et 2 delt sæt til min søn, han har stadig ingen skibukser kun en vinterjakke fra sidste år <3

 49. Flot ser den ud og med stjerner og ynglingsfarven lilla, så kan det ikke blive bedre for Rebecca. :-))

 50. Min dreng havde tth flyverdragt sidste vinter og den var fantastisk både i pasfor og i brug, håber også at han kan få en fantastisk flyverdragt i år

 51. Vores dejlige mullevip har snart fødselsdag og hun vil bliver super lykkelig for en dejlig overraskelse 🙂

 52. At vinde denne konkurrence ville lune i et ellers trangt vinterbudget med 3 børn, der hver især fortjener at blive klædt bedst muligt på, så de kan holde varmen i den kolde tid, vi går i møde! Jeg krydser fingre 🙂

 53. Min datter er vokset fra sit TTH-regnsæt, så det kunne være dejligt at vinde et sæt i str. 92.

  Mvh. Christina

 54. Ville være så skønt hvis jeg kunne være så heldig at få fat i TTH’s altid lækre overtøj. Så skulle min pige eller dreng blive super godt klædt på til deres første skiferie:-) hilsen Mette Lynghøjen

 55. Ville elske at vinde denne fede præmie, syntes virkelig det er nogle fede konkurrencer og vi læser altid har noget spændende at læse om 🙂 Bliv endelig ved med det! 🙂

 56. Jeg er vild med T2H – Fantastisk kvalitet og god kundeservice 🙂 Jeg har tre børn, som alle har haft T2H overtøj.
  Er konkurrencen kun for piger? Hvis den også er åbne for drenge, så er det min store dreng, der skal tilgodeses med jakke og bukser. Det trænger han til – Hvis konkurrencen kun er for piger, så er det min lille pige, der skal have en ny smart flyverdragt.
  fantastiske konkurrencer, som du kommer med, gang på gang. I like 🙂

 57. sikken en lækker konkurrence, vi kender kun T2H fra forretningerne, venner og div sider fra facebook – vi endnu aldrig haft råd til at købe det da det er noget dyre end det vi kan tillade os rent økonomisk, men hvor ville det være skøn at klæde Benjamin på i sådan et skøn sæt 🙂

  og chancerne for at vinde er jo ret små i og med at vi er så mange og at så mange roser det til skyerne da de har råd til at købe så lækre og dyre mærkevare – ville ønske at vi også havde råd til den slags 🙂

  ha en super skøn dag og tak for endnu en lækker konkurrence

 58. Alt der kan gå galt går galt, siges det…. Det passer meget godt på mit år…, mit lyspunkt er min lille datter, og hun vil lyse endnu mere op i et ticket to heaven sæt.

 59. Vi ville elske at vinde det fede ski sæt fra TTH til vores søn på 7 år- Årets første julegave;-)

 60. Min datter på 4 år, som er en rigtitg krudtugle, ville elske at vinde en flyverdragt fra TTH, da det helt klart er det bedste overtøj der findes, sidste år havde hun en flyverdragt fra TTH og hun var altid dejlig varm og ikke våd en eneste gang, på trods af hun nærmest ruller sig i alt der er vådt ( vand, sne , mudder ) og så har de en super pasform, med god plads til at bevæge sig 🙂

 61. Vil så gerne vi de til mit barnebarn, som hoster og hoster og hoster falsk strubehoste, mellemørebetændelse og masser af sn….t øv æv, men så kunne et lækkert stk overtøj jo være medvirkende til at holde varmen

 62. Lilla og så med stjerner – det må være den perfekte flyverdragt til Julie der elsker lilla og bestemt mener at hendes far har sat stjernerne op på himmelen. At jeg så oveni får mine krav til en flyverdragt opfyldt gør jo bare det hele meget bedre….

 63. Jeg vil gerne vinde, da vores søn er en rigtig ude dreng. Vi bor nær vesterhavet, så vi har meget vind her. Derfor skal han være klædt på i en lækker flyverdragt fra tth 🙂

 64. Jeg vil bare så gerne vinde t2h vintertøj til min datter på 8 da det er blevet vanvittig svært at finde ordentligt overtøj til en pige i den alder som netop har opdaget “mode” og hvis det stadig skal være af en ordentlig kvalitet.

 65. Passer perfekt til min datters børnehave som er halv alm og halv skovbørnehave, så ville være skønt at vinde noget overtøj der bare er i orden og som kan holde til leg 🙂

  hilsen Dorte Hjorth
  d.hjorth@esenet.dk

 66. Uden at få det til at lyde som en kliché, så kunne jeg ærlig talt godt bruge lidt medgang, så måske det er ved at være heldig i lodtrækningen om en super lækker flyverdragt til et af mine skønne små børn.

  Herlig præmie i alt fald <3

 67. Det ville min søn Bertram elske at vinde. Han er et rigtig udebarn og er kammeraterne med på det, så kan de være ude hele dagen (man kan god spille fodbold i snevejr). Derfor er det vigtigt at han både er varm og tør længe. xxxx for vi er heldige denne gang.
  mvh.
  Pernille Rosendal Jensen

 68. Jamen har du ikke så grundigt givet grunden til at deltage og dermed få chancen for at vinde disse lækre ting til vores børn …
  Glade farvet og god pasform og ikke mindst noget der holder børn varme. Enhvers drøm ( voksen størrelse ønskes også ;-))
  Hilsen Mette

 69. Uhh…Jeg vil meget gerne vinde Ticket. Bare fordi det er super godt, og altid har holdt mine børn tørre og varme.
  Hilsen Mette

 70. Uh, hvor VIL JEG DA GERNE VINDE!
  Min datter bruger ALTID TTH om vinteren. Hun er nu blevet 8 år, og for første gang har jeg ikke købt flyverdragt til hende, men to-delt sæt. Men hvor har jeg dog fortrudt, så jeg ville blive en superglad vinder af netop denne konkurrence.

 71. Min søn vil være enormt lækker i en brun stjerneflyverdragt fra tth, så derfor vil jeg gerne vinde en til ham:-)
  Vh Mai Søby

 72. Virker til at være enormt lækre. Kunne være lækkert med sådan en i 92 til lillepigen, nu moren er kommet til at købe 2 for små dragter :/

 73. Jeg skal vinde fordi min snart 9 årige søn er vokset ud af vinterjakken … ønsket var en Hummel jakke men de laves kun i str. 8 (for lille) og str 10 (for stor) så lige nu bruger han sin regnjakke imens han overvejer en anden jakke 😉

 74. Det ville være skønt med en flyverdragt til yngstemanden, som forhåbentlig får vuggestueplads inden vinteren er slut og storesøsters aflagte i hot pink er nok ikke sagen for ham…

 75. Fordi det ser lækkert ud og det er dyrt at købe til to børn på 3,6 år.
  Håber det bliver mig der vinderXXXXXX

 76. 🙂 Det burde være mig, da min datter allerede har fået slidt sin flyverdragt lidt ved knæene efter kun 2 uger! Så ved jeg kommer til at skulle skaffe en ny, så TTH kvalitet er noget vi behøver 🙂

 77. Super flotte flyverdragter..Sådan en ville jeg rigtig gerne vinde til Mathilde..
  Venlig hilsen
  Vita Kristensen

 78. Sikke noget fint vintertøj. Min bette prut kunne godt bruge sådan et fint sæt, så hun ikke fryser når hun skal ud 🙂

 79. Mine drenge kunne begge to få rigtig meget glæde af lidt nyt overtøj. Den yngste har dog lige akkurat fået ny TTH jakke, så det må være den store der skal forkæles hvis jeg vinder 🙂

 80. Vil da super gerne vinde, lyder skønt… Jeg har egentligt købt vintertøj til børnene, men er gået “brugtvejen” i år. Alligevel kunne det da være superskønt med lidt nyt i stedet, det er jo alligevel lidt noget andet ik:-) Har faktisk aldrig købt Ticket før, men kunne da være en god lejlighed til at afprøve, om det var noget fremover!!!
  Knus fra Tina

 81. Har endnu ikke været så heldig at vinde nogle konkurrencer 🙂 Men jeg lader mig ikke skræmme af måske ikke og vinde, så har jeg da i hvert fald forsøgt. Og kunne være lækkert og vinde dette overtøj fra Ticket to heaven, Så man kunne få det fra nyt og ikke secondhand 🙂

 82. Vi elsker TTH tøj, det er bare super lækkert 🙂
  Og det vil helt sikkert gøre lykke hos min datter hvis vi vinder 🙂

 83. min søn ville jo blive nærmest lykkelig,hvis vi vandt en flyverdragt til mit vidunderlige barnebarn, Scarlett på 3,5 år-det var jo bedre end at vinde i lotto.

 84. Sikke en lækker konkurrence.

  Jeg følger på bloglovin’ og har selvfølgelig liket dette indlæg.

  Jeg ville rigtig gerne vinde et sæt vintertøj fra Ticket2Heaven til min lillebror på 9. Mine forældre har ikke vildt mange penge, og det ville virkelig betyde meget, hvis jeg kunne hjælpe dem med noget så lækkert, som et nyt sæt til vinter.

 85. Min datter Sofie mangler lige sådan en flot flyverdragt i str. 92. Har regntøjet fra Ticket to heaven og det er super kvalitet.

 86. Jeg har desværre aldrig haft TTH overtøj til mine børn, men jeg ville elske muligheden for at få det indenfor døren 🙂

 87. Har 4 årig krudtugle med fart over feltet, der ville elske at blive klædt varmt og lækkert på til udendørs leg 🙂
  mvh. Sanne Boel Magnussen

 88. jeg skal vinde fordi det ville være super fedt med en varm jakke til de dage hvor det er lidt for varmt med flyverdragt eller hvor man bare skal ud og ind af bilen el.lign

 89. Min søn ville for det første være rigtig lækker i en Ticket to Heaven flyverdragt. For det andet ville han være dejlig varm og tør hele vinteren, i en slidstærk dragt, der kan holde til de daglige udskejelser en 3-årig dreng udfordrer den til :0) min søn ville blive en stolt vinder <3

 90. Min søster har de to dejligste børn, den ene er baby og den anden er 4 år, hende vil jeg virkelig gerne give noget godt, og min søster vil blive overlykkelig for noget så praktisk, sødt og i god kvalitet til sin nullergøj :). hverken hun eller jeg har mange penge, men børns komfort må man ikke gå på kompromis med! 🙂

 91. Jeg vil gerne vinde en lækker flyverdragt til min datter, fordi hun nu kun har en tynd en af slagsen, og det kunne være rart at gå vinteren i møde, velvidende at hun kan holde sig varm når vi er udenfor.

 92. Den vil jeg så gerne vinde, fordi min datter på 6 år fortjener at få noget nyt overtøj i stedet for storesøsters aflagte – især da den aflagte jakke er lyserøde, som er hadefarven, nu hvor grå og sort er yndlingsfarverne;-)

 93. Lige som alle de mange, mange andre, så ville jeg synes det var fantastisk at vinde sådan en flyverdragt. Min datters fra sidste år er nemlig lige i det mindste…

 94. Jeg følger med via Bloglovin og jeg har <3 🙂

  Vi vil gerne vinde fordi Arvingen i to år har plaget om at lære at stå på ski – så vi vil gerne vinde overtøjet så vi har råd til at tage en ekstra dag i sneen 🙂

 95. Det regnsæt vi har haft fra TTH er uden sammenligning det bedste, vi nogensinde har prøvet. Derfor vil jeg også vildt gerne prøve at bruge deres vintertøj til min datter. Jeg er sikker på, at det er helt fantastisk 🙂

 96. Vil gerne vinde da min søn på 6 lige har klaget over at vi ikke har valgt at han skal have flyverdragt iår. Så en flyverdragt i str. 122 tl en rask dreng ville bare være lykken at vinde en

 97. Jeg er sikker på det vil bringe lykke med lækkert nyt vintertøj, og specielt til den lille der nu er 6 men helt sikkert vil som storesøster smide flyverdragten og have 2-delt…Så det vil bringe stor glæade.
  Så vi krydser fingre…;-)

 98. Årrhh har haft min Matilde i flyverdragten med stjernerne på, og den er bare super flot og den har en god rummelighed, det ville være skønt hvis hun kunne løbe rundt med den 🙂

 99. kunne være super fedt og vinde til en af mine tre guldklumper, har hørt så meget godt om deres vinter tøj 🙂

 100. Ekstra vinterbeklædning kunne vi sagtens bruge herhjemme:) med 2 aktive børn der bruger deres overtøj på legeplads og andre udendørs aktiviteter hver dag, er en ekstra flyverdragt meget velkommen 🙂

 101. Jeg har vist efterhånden nævnt det et par gange på din blog – men jeg ELSKER lilla i alle afskygninger 🙂 Og at der tilmeld er stjerne på flyverdragen, gør den bestemt ikke ringere… TTH er så fantastisk kvalitet, så jeg krydser fingre for flyverdragten til Elsa 🙂

 102. Ja jeg giver ikke op! Jeg sætter alle sejl ind på at vinde en vinterjakke til min 4 årlige datter, der bestemt ikke er tilfreds med tilværelsen uden vinterjakke!

 103. Vi har før haft en flyverdragt fra TTH og været super tilfredse med den 🙂 Det kunne være dejligt med et 2-delt sæt til min store pige som efterhånden har fået sin helt egen holdning til hvad hun skal gå i 🙂

 104. Hvor vildt. Sikke en lækker præmie. Hvis jeg bliver den heldige vil vi rigtig gerne vinde skisættet i str 116-122 til vores datter. Min datter Linnea går til daglig i en Natur og udelivs børnehave og det ville være synd at sige at hun ik bliver dagligt udfordret. To gange om ugen har de tur ud af huset og temaet er for det meste’ off road, eller over stok og sten’. Børnehaven har deres egen høj og der bliver om vinteren kælket en del. Min datter er en pige med rigtig meget krudt i bagdelen, og når man har det er det ik altid man/hun gider at vente på en kælk, så for det meste foregår det på bagdelen ned. Hun er en MEGET langbenede pige på trods af hun kun er 4,5 år. Vi har i år besluttet at det skal være todelt vinter sæt, da skibukser, tror jeg passer bedre da hendes overkrop kommer til at sejle i en flyverdragt fordi hun skal kunne ha benene deri.

  Derudover er det os en RET stor udgift når både min mand og jeg for offentlige ydelser. Så Berg håber og krydser ALT hvad Krydses kan;)

 105. TTH er kommet rigtig godt med i deres vintertøj. Der er lækkert, åndbart og vandtæt. Og så er jeg bare vild med deres design. Det kunne være rigt fedt at vinde en flyver dragt til den store, som godt kunne trænge til ny =)

  Liv Quist Bossow

  lava88@live.dk

  1. Lille Scarlett er den dejligste smukkeste drengepige på jord,Scarlett ville elske at boltre sig i den lækre lilla flyverdragt med stjerner på.lige præcis er lilla og stjerner ,det store hit for dejlige Scarlett på 3,5 år,uuuh, hvor ville det mig hue,at bære denne skønne dragt,til Scarletts stue,venter så spændt så spændt,kærlig hilsen verdens gladeste farmor.

 106. Det ville bare være så lækkert at vinde. Vi elsker TTH herhjemme, deres overtøj har vi aldrig været utilfredse med.

 107. Som mor til fire – skal der investeres mange penge i overtøj. Pigerne arver af hinanden så kvaliteten skal også være i top. Vi ville elske at teste TTH og er sikker på den lilla med stjerner vil blive valgt 🙂

 108. Min datter har SÅ meget brug for en ordentlig flyverdragt. Økomomien er lidt stram, så jeg købte en fra H&M. Er et rigtig dårligt valg må jeg erkende. Den er meget tyk og svær for min datter på 5 år, at bevæge sig i. Efter 3 ture i vaskemaskinen smitter den atadig af. Så når hun får våde ærmer, bliver huden pink 🙁 Øv øv øv. Vil rigtig gerne prøve om ikke en Ticket to Heaven vil være god til vores aktive pige.

 109. Herhjemme kunne vi også sagtens bruge sådan en! Har allerede købt en lækker Didriksen flyverdragt, men desværre et nummer for stort (mærkerne er røget af). Så den må gemmes til næste år! Så det kunne være så fedt at blive den heldige her!

 110. Min søn har fødselsdag den 20. november, så det kunne være rigtig dejligt at give ham en lun og lækker fødselsdagsgave 🙂
  mange hilsener Amanda!

 111. Herhjemme elsker vi TtH, kvaliteten er i top og designet er lækkert!

  Min 6 årige datter har i år fået flyverdragt, hun har dog pludselig proklameret at “det er såååå pinligt at have flyverdragt på, når man er en stor pige!!!”, men som de onde forældre vi nu er, så har vi ikke råd ril at skulle ud og købe nyt overtøj nu. Så jeg synes bestemt at du skal redde min datter ud af hendes præteen mareridt 🙂

 112. Farmor her ,står i år for julemærkemarch nr 100, er næsten sikker på ,at prinsesse Mary kommer og går med ,vores borgmester kommer også,alt overskud går til julemærkehjemmene-Tænk hvis farmor kunne gå turen med mit elskelige og altid glade barnebarn Scarlett ,på 3,5 år-i den flotte lillae flyverdragt med stjerner på-Og den er jo nem at vaske. For vaskes akal den,inden krudtuglen også skal ud og gå de 5 kms nytårsmarch med farmor,og alle de andre glade helsingoranere d 1. januar i det nye år-iiih hvor vi venter spændt.

 113. Årrrh ha da da – jeg ved lige hvorfor en jeg vil vælge, den har jeg været forelsket i siden den kom frem *liker* *krydser* og *følger med alle steder* 🙂

 114. LIKE, krydser fingre og håber på alt muligt held, så Anton kan blive den lykkelige ejer af en fin, fin jakke fra TTH

 115. Endnu en skøn konkurrence. Jeg er helt pjattet med jakker fra ticket2heaven, så mon ikke en af mine drenge skulle have en ny super lækker jakke hvis jeg skulle være så heldig at vinde:-)

 116. Det kunne være skønt at vinde noget lækkert overtøj fra ticket2heaven – vi står lige og mangler en god flyverdragt til vores lille pige 🙂

 117. Jeg vil gerne vinde fordi min datter elsker stjerner og fordi vi elsker ticket to heaven herhjemme. Det er et super godt mærke og en super god kvalitet og så mangler min datter overtøj.

 118. Jeg ønsker at give min præmie til en endlig mor som har brug for det, så synes jeg at jeg skal vinde 🙂

 119. Wow det ser også godt ud i de store størrelser. Det synes jeg ofte er et problem. Vil rigtigt gerne vinde et skisæt i str 116-122″

 120. Min datter ville virkelig elske et skisæt (eller en flyverdragt) fra TTH – hun så billederne og elskede tøjet med det samme 🙂

 121. Super fedt!! Det er lille Almas første vinter, hun vil sååå gerne have en flyverdragt, og hendes mor er helt vild med dem fra TTH <3

 122. Farmors Lille Scarlett er ualmindelig sjælden
  tør og varm og lækker i Ticket To Heaven
  vi skal ud til skov og strand
  og vise os i Danevang
  med stjerner på sin flyverdragt så skøn
  det er da virkelighed,og ej en drøm?

 123. Åh, hvor ville jeg gerne vinde denne her konkurrence. Jeg syntes det er sådan noget lææækkert tøj. Sidste år, arvede jeg en TTH flyverdragt til min datter, den havde været hendes kusines, som selv havde fået den brugt. Min datter brugte den hele sidste år, men da hun skulle prøve den forleden var den blevet alt for lille. Så hun skal have en ny i år. Men TTH holder jo bare så længe – tænk at den vi have sidste år, alligevel har været brugt til 3 børn (og alligevel er den stadig pæn!) Så er det da pengene værd ;O)

  Jeg krydser fingre og håber på at lykken tilsmiler mig ;O)

  Mange hilsner Betina

 124. Jeg er vild med stjerne designet på flyverdragten! Den vil jeg hjertens gerne kaste lod efter 🙂
  Bom bom… Hvorfor skal JEG vinde? Min yngste datter mangler desperat en flyverdragt, men økonomien kan slet ikke hænge sammen i øjeblikket, så hun må nøjes med det vi har, som er slidt og hullet (heldigvis er hullerne ikke gennemgående endnu, men det er jo nok et spørgsmål om tid).
  Har fulgt med længe, og har deltaget i utal af konkurrencer, nu håber jeg at det snart er min tur til at vinde… kaster karma efter en flyverdragt 😉

 125. Jeg vil rigtig gerne være med, så min pige kan få lidt nyt til vintergarderoben. Hun er lige blevet storesøster, så hun fortjener lidt ekstra:):)

 126. Ville ønske det blev mig der vandt. Krydser finger. Jeg kunne godt bruge en flyverdragt til en af mine drenge.

 127. Min datter er vokset ud af den TTH flyverdragt jeg har købt, hun kan i hvert fald ikke passe den hele sæsonen. Derfor vil det være så dejligt at vinde en der passer.

  Vh Mette kold Andersen

 128. Skulle jeg være den heldige kartoffel, har jeg to vidunderlige børnebørn, jeg gerne vil klæde varmt på til vinteren
  Venlig hilsen
  Vita Kristensen

 129. Det sæt vil min lillesøster på 11 blive glad for og hun trænger til et nyt solidt sæt til den kommende kolde vinter, jeg krydser fingre for at jeg kan vinde og glæde hende med det 🙂

 130. Er helt vild med flyverdragten med stjernerne på, den er bare så fin og lækker:) Og så er det lækkert der er kommet pelskrave på. Er overbevist om at min lille trunte vil være så fin i den <3

 131. Vi ville blive rigtig glade for at vinde en flyverdragt, da den vi havde købt til hende fra TTH i 92 er alt for stor og den vi har fra hummel i 86 er lige det mindste..
  Så vi kunne RIGTIG godt bruge en flyverdragt 😀

  Mvh Camilla Nyemann Nielsen
  CNN91@live.dk

 132. Vi har køreposer fra Ticket to Heaven til begge vores unger, som de bruger flittigt i vores cykelanhænger. Og de er bare fantastiske. Hvis flyverdragterne er lige så gode – hvilket det bestemt lyder som om – så, vil vi MEGET gerne vinde sådan et eksemplar – så Gabriel er klar til at lege en masse i sneen til vinter uden at få kolde arme og ben 🙂

 133. Jeg krydser fingre for at være heldig, så min datter kan få noget flot overtøj til vinteren 🙂

 134. Ticket2heaven er virkelig gode til vintertøj og min søn havde det som sit første flyverdragt. Det ville være så fedt at vinde enten flyverdragt til min lille pige eller vintersæt til min nu “store” dreng:-).

 135. Jeg vil rigtig gerne vinde overtøj str 110 til den skønne prinsesse Emma på 4 år.
  Det ville være intet mindre end fantastisk at få så lækker en dragt så vi rent faktisk kan nøjes med en dragt der holder tør i al slags vejr.

  Er med alle steder.
  Mvh Astrid,

 136. Min datter synes stjene flyverdragten er SÅ sej, så det ville være så dejligt at vinde til hende og kunne overraske hende med flyverdragten hun drømmer om.

  Liket hjertet og er også med på fb
  Vh Jimmi

 137. Det ville være helt fantatisk med en flyverdragt eller et skisæt fra Ticket to heaven til min lille pige på 6 år:-)

 138. Uha hvor er det spændende,kan næsten ikke vente,at tænke sig,at gå lange ture ved by,strand,skov og vand, med verdens skønneste barn i verdens skønneste dragt! Så kan det da ikke blive bedre.

 139. jeg ville blive den gladeste og mest stolte far,hvis jeg vandt den flotte flyverdragt til min datter. Så ku det være man osse ku få et lille smil af lillemor,som allerede bekymrer sig om julebudettet.

 140. Det ville være SÅ fedt at have lidt held i sprøjten med vintertøj. Min ene søn er lige vokset ud af alt sit, ellers nye, overtøj, og jeg er på SU 🙂

 141. Sikke en lækker konkurrence 🙂
  Min datter Julie mangler rigtig meget en ny vinterjakke og buks. Så det kunne være rigtig dejligt at vinde.

  Krydser fingre 😉

 142. Ville være skønt at vinde til min lille vildbasse. Hun ville elske at tumle rundt i haven i den flyverdragt 🙂

 143. Jeg ville elske at vinde en jakke til vores datter – jeg er vild med Ticket2heaven 🙂 og har for første gang i år fået en jakke selv, og jeg elsker den <3 Til vores datter har jeg til gengæld fået købt den tyndeste vinterjakke vi nogensinde har haft, så en lækker varm Ticket2heaven-jakke ville være perfekt.

 144. Ville rigtig gerne vinde sådan en lækker flyverdragt til min lille pige, hun begynder i dagpleje på torsdag, så perfekt tidspunkt at vinde en dragt til hende. Så håber håber håber. 😉

 145. Uhhhhhhh vi vil så gerne vinde den, for prinsessens vintertøj er bare på det ALLERMINDSTE og hun vil SÅ gerne være smart efter hun er startet i skole, regnede ellers med hun kunne bruge det igen i år,men den holder ikke helt, og da alle 3 drenge SKULLE ha nyt da deres absolut ikke passede i år, så synes jeg vi trænger vildt til et rigtigt lækkert sæt hvor vi ikke skal gå på kompromis med kvaliteten fordi der ikke er råd til mere, så uhhh det ville falde et meget meget meget tørt sted millioner af kram fra prinsessen mostermor og de 3 prinser ;))))

 146. elsker ticket overtøj da det bare kvalitet for alle pengene. syntes den lilla flyverdragt er så fed så håber at være heldig at vinde den til datteren

  hilsen Dorte hjorth

 147. Vi har endnu til gode at prøve T2H overtøj her i huset, så det ville være skønt at få muligheden her – og samtidig optimere vintergarderoben til familiens første skitur til december. 🙂 Der er 3 drenge at forsyne med overtøj, så et tilskud er meget kærkomment! 🙂 Mvh. Helene

 148. Har altid brugt T2H regntøj til min søn, men har aldrig prøvet deres vinterovertøj – men det skal blive spændende at prøve hvis jeg går hen og vinder 🙂

 149. uha, ville elske hvis min søn kunne komme i en kvalitetsflyverdragt, hans første flyverdragt for i år er allerede ved at være slidt:-( hvis vi skulle være så heltide vil vi meget gerne hace den i en str 116

 150. Ville elske at vinde det til min søn,som virkelig kunne trænge til noget super godt vintertøj…:)

 151. Den første flyverdragt vi købte til vores datter var en Ticket 2 Heaven, var meget glad for den. Sådan en kunne jeg godt tænke mig til hende igen.. Og så er de jo også super fede 🙂

 152. Feeeeeeeeeeedt mærke!! Har været så heldig at scoope en ny flyverdragt på TS men mangler vildt en vinterjakke til min børnehavedatter! 🙂 Hep hep! 🙂

 153. Ihh alle de skønne konkurrencer og super god blog :o) Ville med glæde give en af mine to dejlige piger sådan en lækker sag på fra TTH <3
  Vi krydser fingre ;oo)

 154. TTH laver bare SÅ lækkert overtøj! Jeg ville elske at vinde, så jeg kan stoppe min 3 årige krudtugle i en kvalitetsdragt med super god pasform 🙂

 155. Åh, Ticket er vores absolut fortrukne mærke i flyverdragt. Elsker meget den lilla med stjernerne, som er kommet i går.
  Sådan en gad jeg godt vinde til prinsessen 🙂

 156. Indrømmet – det er nogle år siden vi sidst har haft TTH overtøj, men det er ikke fordi vi ikke har været tilfredse med det. Min ældste søn havde, da han gik i børnehave, den lækreste jakke fra TTH. Den var utrolig slidstærk og jeg må konstatere at (efter jeg lige fandt den frem fra gemmerne) den stadig ser ud næsten som ny til trods for mange, mange timers udendørs leg.
  Så alene ud fra kvaliteten ville jeg elske at vinde nyt overtøj til et af mine børn.
  Mvh
  Karina Petersen (er tilmeldt via Bloglovin)
  karinap@stofanet.dk

 157. Min ældste har kun haft TTH overtøj de sidste 3 år og til næste år vil hun da være stanglækker i en smuk lilla dragt med hvide stjerner!!

 158. Åhhhh TTH er jo bare det lækreste skitøj <3
  Det kunne være super lækkert at vinde denne skønne lilla m/hvide stjerne flyverdragt til en af mine 2 prinsesser 🙂

 159. Jeg vil rigtig gerne vinde en lækker flyverdragt til min søn… Han er 1 1/2 og er vild med fars traktor… Jeg er sikker på at en fin Ticket to Heaven flyverdragt vil pynte på traktoren!! 🙂 mvh Katrine

 160. Wooooooooow so beautiful!. Love the purple one with stars!. I would love my daughter to have that one, for one cause I cannot pay such expensive suit and second cause it would keep her very warm this cold winter incoming and she will look so lovely. My 2 years old loves stars and she will look like a star with it!. = )

  E-mail: ladivanova@hotmail.com

 161. Fed præmie. Ville gerne vinde en flyverdragt til min søn. Har kun hørt godt om kvaliteten og ville smadder gerne afprøve den på min søn 🙂

 162. Ej men hvor er flyverdragten med stjerner på bare fin. Alberte elsker også lilla og stjerner så det ville jo være et perfekt match.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>