Vind – Superfit børnesko

Superfit børnesko blev udviklet for mere end 30 år siden i samarbejde med læger og ortopædkirurger, og siden da har de været konstant tilpasset for at afspejle nye videnskabelige indsigter. Når børn lærer at gå, har de brug for sko, som fremmer deres udvikling, mens de vokser. Med ældre børn, skal skoene også modstå en stor belastning og give stabilitet.
98% af alle børn bliver født med sunde fødder, men kun 38% af alle voksne har sunde fødder, valget af den rigtige pasform af børns sko er en afgørende betydning for at børn udvikler sig på en sund måde.

Superfit sandal – 479,75 kr. // Superfit sko – 499,75 kr. // Superfit sandal – 439,75 kr. //
Superfit sko – 499,75 kr. // Superfit sandal – 429,75 kr. //

Vi har testet ovenstående modeller fra Superfit og du kan her læse om vores oplevelse af mærket og de enkelte modeller. Samtidig er der chance for at vinde et par Superfit sko til dit eget barn, eller måske en du kender ;0) Læs med og deltag i konkurrencen længere nede.

Jasmin tester Superfit børnesko og sandaler

Jasmins mor beretter:

To gange om året ca. dukker det sammen mareridt op, men i år bliver jeg reddet af Smartkids.dk da min datter fik lov til at afprøve mærket Superfit for dem.

Men tilbage til mit mareridt, så handler det om, at min datter Jasmin på 3 år og 9 mdr. har så smalle fødder, at det er meget få sko der sidder ordentligt på hendes fod. Jeg har tidligere oplevet en ekspedient som har måtte opgive at finde de passende sandaler til hende, efter at have prøvet alle sandaler i butikken.

Jasmin har testet 2 par fine sko fra Superfit som er blevet afprøvet som løbe-, danse- og hverdagssko til stor glæde for Jasmin og hendes mor.

Skoene er i skind og det gør dem utrolig bløde indvendig, jeg har imprægneret dem og de bliver fine rene efter en tur i mudder. Skoene er dejlig lette og har en meget blød og bøjelig sål der gør dem behagelige at løbe rundt i. Jasmin siger ” det er hurtige løbesko”.

Det at få dem til at sidde godt og tæt på hendes fod er meget vigtigt for os, så Jasmin har en god støtte i hendes sko, selvom hun har smalle fødder. Skoene vi har testet har kombination mellem snørebånd og lynlås hvilket udgør et godt makkerpar. Vi har derfor kunnet snøre skoene godt til, og Jasmin har selv brugt lynlåsen uden at skulle benytte snørebåndene.

Skoene går op over knysten som er med til at give en god støtte til foden, når hun løber og leger. Vi har dog valgt ikke at benytte de øverste snørebånds huller, da det gjorde det sværere for Jasmin selv at tage dem på.

Min vurdering er at det er et par super sko her til forår og sommer, gode lette og passer godt til min piges smalle fødder.

Sandalerne vi har testet er i nubuck udvendig og med velcrolukning over vristen og ude ved snuden. Indvendig er de i tekstil.

Sandalerne var dem jeg var mest skeptisk over, men sjovt nok er det dem Jasmin elsker allermest og hun tager dem på lige så snart hun ser sit snit til det, men der er jo heller ikke noget bedre end luft til tæerne. Min skepsis skyldes, at de ikke er lukket i snuden, og jeg dermed tænkte, at der ikke er lige så meget støtte i dem som sandaler der er mere tillukket. Jeg har en tendens til at synes at de mere åbne sandaler ser mere sporty ud og ikke er så feminine.

Men jeg synes nu denne sandal er ret sød/feminin da de har et godt spil mellem farverne brun, lilla og sølv. Det bladlignende mønster der er sat på gør dem mere piget og ikke så sporty. Min skepsis kom da også til skamme, for den lukkede hæl giver god støtte og velcrolukningerne over vristen samt ude ved snuden kan strammes så godt til, at de sidder godt til på Jasmins smalle fødder. Jasmin kommer let og hurtigt ind og ud af disse sandaler selv. Jeg har fortalt hende, at det er vigtigt at hun lukker velcrolukningen over vristen godt til, så hun rigtig kan løbe hurtigt og den blev ”godtaget af hende”. Sålen er også blød og bøjelig dog ikke lige så meget som skoene, men min fornemmelse er at sålens hårdhed er tilpas da dette er med til at give den rette støtte til foden, da de ikke er så lukket som almindelige sko og dermed har lidt mere støtte via sålen.

Alt i alt et par super gode sandaler, som på ingen måde har skræmt mig fra mere åbne sandaler. Min oplevelse i år har været, at det er blevet sværere, efter hun er kommet op i str. 26, at finde de mere tillukkede sandaler der er smalle, så jeg er super glad for at have fået lov til at afprøve disse sandaler på denne måde og dermed blev skepsis gjort til skamme.

Superfit er helt klart et skomærke jeg ville vende tilbage til, næste gang der skal købes sko til Jasmin.

Lucas tester Superfit børnesko og sandaler

Lucas’ mor (mig) beretter:

Superfit er et skomærke som vi personligt har haft stor glæde af til min den mindste søn; Lucas som nu er 5 år.

Lucas har altid haft en helt ekstrem smal fod, og det har været rigtig svært for mig at finde specielt sandaler der sad ordentligt på hans lille fod.

Skoene Lucas har testet er samme model som Jasmin – bare i drenge udgaven. Den er en halvhøj sneakers model, som er lidt mere neutral end de mange spraglede sneakers der er til børn og som vi eller bruger rigtig meget herhjemme :0) Selvom de er forholdsvis neutrale er der alligevel mange fine detaljer på, såsom orange stikninger og en råhvid snude. Så den er bestemt ikke kedelig.
Lucas mener selv at han kan løbe ekstremt hurtigt når han får Superfit skoene på ;0)

Kombinationen af lynlås og snøre har fungeret rigtig godt. Snørerne binder vi stort set ikke op og lynlåsen gør at Lucas nemt og hurtigt selv får dem af og på.

Jeg har selv skulle vænne mig til at have lidt mere neutrale sko til Lucas, men når det skal være – så synes jeg faktisk de her er smarte med de mange fine detaljer de har uden at de dog bliver spraglede.

Sandalerne vi har testet er navy blå med sorte og sandfarvede detaljer. De har 3 velcrojusteringer, 2 henover vristen og en bagi ved hælen.
Først havde jeg troet Lucas skulle have sandalerne i str. 30, da jeg kunne se på de indvendige mål at sandalen var en anelse mindre end skoen.
Men str. 30 var alt for stor til Lucas’ meget smalle fod, så vi måtte bytte til str. 29.
Der er stadig fint voksetillæg og med den mange velcrojusteringer, kan vi få den til at passe og sidde pænt til på Lucas’ fod.

Det er ellers et problem hver forår/sommer når vi skal finde sandaler til Lucas. Sko er som regel noget nemmere, da vi altid kan finde en høj sneakers model eller lignende som støtter hans smalle fod. Men sandalerne er bare som regel umulige at finde.
Superfit er et af de eneste mærker der passer på hans fod.
Jeg kan klart anbefale andre med børn med smalle fødder at prøve Superfit, og i forhold til sandaler, så er det for os også nødvendigt at de har den ekstra velcrojustering bagpå i hælen.

Lucas har både skoen og sandalen i str. 29, og han bruger str. 28-30 alt efter mærke. Så jeg vil vurdere Superfit som værende helt normale i str. Bemærk dog at str. kan variere fra model til model, så kig på de indvendige anførte mål under den enkelte model, som man kan finde på SmartKids.dk.
I vores tilfælde er skoen f.eks. en anelse større end sandalen.

Julius tester Superfit sandaler

Julius’ mor (mig) beretter:

Julius har også været så heldig at få et par sandaler fra Superfit til test. Han har valgt en helt sort model som har lysegrå detaljer og 2 velcrojusteringer henover vristen. Bagpå er sandalen fast.
Modellen går op til str. 38 – hvilket jeg er STOR tilhænger af. Mange drengesandaler stopper i str. 35 og selvom Julius kun er 7½ år, så er han altså allerede en str. 35.
Derfor er jeg rigtig glad for at vi også næste år har en chance for at finde et par gode børnesandaler til ham.

Superfit sandalerne sidder rigtig godt på Julius’ fod og han synes de er lidt seje med sålen som går lidt op i siden.
Den er let og vejer ikke ret meget på trods af at den er i så stor en størrelse. Noget der har stor betydning for mig, da Julius som regel løber rundt og er ret aktiv i frikvartererne hvor han elsker at være i gang. For mig er det også vigtigt at han kan lege og opfører sig som et barn uden at han skal blive begrænset af en tung og stiv sko/sandal.

Der er ingen tvivl om at Superfit sandalerne giver Julius den frihed han har brug for, samtidig med at den giver ham den helt rigtige støtte.

Jeg kan virkelig klart anbefale Superfit til de lidt større drenge også.

Julius har førhen haft en ret bred fod, med høj vrist og vi har derfor ikke før brugt Superfit til ham. Det er dog som om at han her de sidste år har fået en mere normal fod og han ikke længere er så afhængig af at vi finder brede modeller til ham.
Derfor kan jeg også anbefale at man hvert år vurdere barnets fod og ikke bare tænker at det er som det altid har været og derfor holde sig til samme mærke. Jeg har nok lidt en tendens til også selv at foretrække de samme mærker, som jeg ved fungerer – men her er jeg altså blevet overrasket og Superfit passer nu rigtig godt til Julius.

Vind Superfit børnesko

Jeg udlodder i samarbejde med SUPERFIT et par valgfrie SUPERFIT børnesko eller sandaler fra SmartKids.dk til 3 heldige læsere.
Alt du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.

2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn samt indsætter link til de Superfit børnesko fra SmartKids.dk du ville ønske dig hvis det var dig der vandt og hvorfor.
Du finder alle Superfit sko på SmartKids lige her: http://www.smartkids.dk/brands/superfit
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)
Jeg finder mandag d. 11. juni de 3 heldige vindere.
Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer end SUPERFIT.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
116 kommentarer
 1. Jeg ville elske at vinde disse skønne Superfit sandaler: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sort_Superfit_sandal_146843_4 til vores ældste søn – han bruger str. 35. Han mangler stadig at få sandaler til vores sommerferie (troede ikke han ville bruge sandaler længere…). Vi har super erfaringer med Superfit – så de vil være perfekte til ham til vores ferie, da vi kommer til at gå rigtig meget.

  Mange hilsner
  Tine
  FB Tine Rantzau Bech

 2. Hos os hedder lillesøster Luka – og hun har arvet alt sit tøj. Hun har MEGET tøj og ser smart og sød ud. MEN skoene er ikke for gode. De er lidt for små og har her til morgen opdaget at der er hul i. Hun skal have nogen nye NU, så denne her konkurrence bliver modtaget med kyshånd. Og så er Superfit et af vores fortrukne skomærker. Luka ønsker sig vist dem her:
  http://www.jegelskermode.dk/full_preview/538
  Der er søde og nemme at få på. Hun vil gerne have str. 23, hvis det er.
  Kærlig hilsen
  Rie Søllingvraa
  rie@email.com

 3. Kristina Birch Schmidt (jkx_nyka@hotmail.com)

  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Superfit_sandal_146867_34 (str. 27)

  Min datter har også en meget smal fod. Så det kan til tider være svært, at finde en sko der sidder ordenligt på hendes fod. Men superfit passer rigtig godt på hendes ben. Så dem har vi købt de sidste 2 år.
  Der for ville det være fedt, at vinde en par til hende :O))Og hun synes rigtig godt om den sandal jeg har lagt link til.

 4. Taaaaaadaaaaaaaaa så er vi på'n igen :)

  Igen skønne billeder , kan godt lide det ikke er stille modelbilleder, men friske og aktive billeder hvor sko og sandaler virkelig er kommet i brug i dagligdagen – skønne billeder :O)

  Hvis vi skulle være de heldige denne gang ,så vil disse i str. 33 også lande på en lille aktivs dreng små fusser i det dejlige sommervejr, som forhåbentlig snart kommer tilbage ?? :O)

  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Superfit_sandal_146862_34

 5. Merle begynder i sin nye vuggestue efter sommerferien og skal gerne bruge et par rigtig gode sko til sensommeren og efterårssæsonen. Disse super fine sko ville være et rigtig godt valg, til den pige med smalle fødder, som Jasmin også har. Kunne være dejligt at afprøve SUPERFIT, da vi er forholdsvis nye i denne skojungle.
  Merle bruger (snart) str. 22.

  http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lilla_Superfit_sko_146847_92

  Med venlig hilsen

  Christina Maria Jensen
  christinamari@jensen.mail.dk

 6. Det er et rigtig godt mærke, bruger ikke andet, skulle vi være så heldige bruger min datter str 23 og det må gerne være ruskin skoen i lilla, kan desværre ikke sætte et link ind pga jeg bruger iPad.

  Charlotte@40540301.dk

 7. De fine blå halvhøje sneakers i str. 25 vil min lillemus elske at få fingre i. Hun snakker altid om nye sko trods sin unge alder (3 år), så at kunne forkæle hende med disse ville være fantastisk…

  Jeg er selvfølgelig med via Bloglovin' og Facebook.

 8. Pris 499,75 DKK

  Superfit sko i fint skind med snørelukning. Lynlåslukning i siden og tydelige stikninger. Skind indvendig.

  Model: 00103
  Disse super lækre sko i str. 30, vil gøre stor lykke :-))
  Mvh. Bettina Baggers Boateng – boatengbettina@sol.dk

 9. Øj, de ser godt nok lækre ud – de Superfit :-) Jeg har ikke før hørt om mærket, men vi vil da glæde os til at prøve dem på Storm, når vi vinder et par 😀 Vi eeeeelsker jo lækre lædersko hér i familien 😉

  Storm kunne mægtig godt tænke sig dette par i str. 26: http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Blaa_Superfit_sko_146859_20

  Sommerhilsener,
  Maja Conner

  majaconner@hotmail.com

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

 10. Vi har haft et par superfit støvler, som vi var vildt glade for. Skoen til de helt mindste er så dejlig lette og bøjelige, så jeg er sikker på hendes lille fod har rigelig bevægesfrihed. Og med den lille lynfod trænger min datter til et par nye sko, jeg har kigget lidt på disse : http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lilla_Superfit_sko_146847_92 syndes de er så fine med den blomst på siden.

  Mange hilsner

  Pernille Grauholm Raaby
  pernillegrauholm@yahoo.dk

 11. Sikke et godt indlæg. Begge mine børn har meget smalle fødder og ankler, så vi kender heldigvis godt Superfit i forvejen. ¨
  Jeg kender dog ikke versionen med lynlås og snørebånd. Den lyder genial, for så kan vi da være sikre på, at skoen er strammet til selvom børnene selv tager dem af og på.
  Jeg vil ønske mig et par til min datter, så vi også kan teste om det er dem vi leder efter næste gang :-)
  http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/gra_superfit-sko_146859_19
  Susanne Harmundal Lendal
  shl@pc.dk

 12. Vi har svært ved at finde godt fodtøj til vores søn, da han har en smal fod, og da han samtdig har brug for sko med god støtte. Men Super Fit er faktisk nogle af de sko, som han kan bruge. Da han samtidig slider sine sko op ret hurtigt pga. fodboldspil, fræsen rundt i moon cars mv., kunne han godt bruge nogle ekstra sko.

  Jeg ønsker disse til ham:
  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/brun_superfit-sandal_146862_34

  mvh
  Jette Nim Larsen, nimlarsen@mail.tele.dk

 13. forresten vil jeg gerne vinde lige netop de sko fordi de simpelthen ikke er til at stå for når der er en prinsesse i familien…

  Lone heidi christiansen

 14. Hov jeg glemte da også lige at skrive hvorfor det skulle være de søde sandaler… det skal være lige præcis dem da min datter elsker sølv og disse jo er perfekte til hendes lille fod… Så det ville ikek kun være en glad mor der ikke skulle tænke på sandalerne i år men også en glad pige med den RIGTIGE farve sandaler…

  Jeanette Christianse
  Foreverpeanut@msn.com

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>