Vind sko fra Pom Pom

Så er det ved at være tid til at vi alle skal ud og investere i sandaler og nye sko til de små ;0) I den forbindelse har jeg testet et nyt børnesko mærke vi har fået ind på SmartKids.dk, nemlig POM POM.

POM POM børnesko er sko i lækkert dansk design, hvor der er tænkt over pasform og lagt vægt på god kvalitet. Med POM POM kan du være sikker på, at du får lækre sko, i høj kvalitet uden det behøver at koste en formue.

Jeg har fået 2 små testere til at teste skoene fra POM POM, og både Josephine og Malthe har fået både et par sko og et par sandaler fra POM POM til afprøvning.
Du har her mulighed for at læse deres mødres beretninger om skoene, samt selv at vinde valgfrie sko fra POM POM fra SmartKids.dk.

POM POM sølv sko/sandal – 499,75 kr. // POM POM brun sandal – 499,75 kr. //
POM POM brun sko – 499,75 kr. // POM POM sølv sandal – 499,75 kr. //

Josephine tester POM POM børnesko

Josephines mor beretter:

Josephine på 17 mdr. har haft stor glæde af de 2 par sandaler fra Pom Pom; et par lukkede og et par åbne sandaler med lukket snude. De lukkede sandaler/sko er virkelig søde og ”tøsede” med små blomster på. De åbne sandaler er mere ”basis” sandaler, men stadig rigtig fine. Begge par er sølvfarvede, og det er perfekt, for de passer til stort set alt.

De åbne sandaler var virkelig et hit på vores nyligt overstået ferie til Egypten. Det har stor betydning for mig at Josephine har sandaler med lukket tå, da jeg har hørt fra mange, at de små ikke kan finde ud af at gå i de åbne sandaler og ofte får skrabet tæerne. Det er bestemt ikke noget problem i disse sandaler, for selv om de er åbne, så er hullerne så små, at tæerne ikke stikker ud og snuden er som sagt lukket med en rem ned foran. Derudover, er der 2 spænder, så sandalerne sidder godt fast på fødderne og dermed glider de små tæer ikke ud.

Sandalerne er dejligt nemme for Josephine selv at tage af og på, da de lukkes med 2 ret fleksible velcro-spænder, og de er nemme at få fødderne ned i.

Pasformen på begge par sandaler er fin, hverken for brede eller smalle – bare helt almindelige i bredden. De er lidt store (lange) ift. hendes andre sko og støvler, så se hellere på sandalernes indvendige mål i centimeter, end på den specifikke størrelse.

De lukkede sandaler/sko er lidt svære at få på, men når de først sidder der, så virker de til at sidde godt og være gode at gå i. Remmen er lidt tynd, og hvis ikke de passer lige præcis i bredden, så tvivler jeg på, at remmen kan justere skoen nok til at sidde godt på foden. Det må dog komme an på en prøve, for som sagt, så passede de Josephine perfekt i bredden. Josephine er endda så glad for dem, at de absolut skulle på i fredags i vuggestuen… Det er sjældent, at man har behov for at kombinere vinterjakke og sandaler, men det gik nu ganske fint, og tøsen var lykkelig, med sandaler på i ca. 3 graders ”varme” :0)

For begge sandaler gælder det, at de virker lidt tunge i det. Sålerne er meget kraftige, og jeg forventede egentlig, at de ville være lidt klodsede for Josephine at gå i. Den frygt blev dog gjort til skamme, for det tog ikke mange minutter, før hun drønede rundt i fuld fart og det virkede bestemt ikke som om, at sandalerne er tunge for hende. Den kraftige sål gør sandalerne meget ”terrængående”, skridsikre og stabile. De virker som om, at det er nogle man kan få glæde af ligeså længe som børnene kan passe dem – specielt de åbne sandaler virker til, at kunne holde til lidt af hvert.

Den indvendige sål i begge par sandaler er meget, meget blød og behagelig – sådan nogle gad jeg godt have i voksen-størrelse, de føles virkelig rare!

Som bonus, så bliver skoene leveret i en rigtig sød skotøjsæske, som kan indeholde alverdens nips, og pynter rigtig fint på pigeværelset.

Konklusionen må være, at de lukkede sandaler kan bruges i lidt længere tid, da de er mere sko end sandaler, men de åbne sandaler er mere funktionelle og nemme at få på.

Alt i alt – nogle virkelig lækre og søde sandaler fra Pom Pom, som begge klart kan anbefales!

Malthe tester POM POM børnesko

Malthes mor beretter:

Malthe har fået et par nye lækre forårssko og sandaler fra PomPom. De er i lyst skind begge par og utrolig lækre at se på.

POM POM begynderskoen, er en let, lækker lille sko, med en nem velcrolukning der kan åbnes så meget op, at det er rigtig nemt og få en lille buttet fod ned i. Den har meget tykke såler og ude foran er der et ekstra stykke med sål der går lidt længere op, så de kan også tåle en kravle tur uden at skindet bliver helt revet.

Jeg var meget spændt på hvordan de ville være for Malthe at have på, da han stadig er i fuld fart med at øve sig i og gå/løbe og holde balancen. Men det ser nærmest ud som om han ikke har noget på fødderne når han har dem på. Det ser i hvertfald meget let og nemt ud, at tumle rundt med dem på. Jeg var dog også lidt skeptisk i forhold til at give ham forårssko på ”allerede” nu, kan han holde varmen i dem osv. Men utroligt nok, har jeg endnu ikke opdaget nogen små kolde tæer eller fødder, tværtimod. Der holdes godt på varmen i skoen, og kan faktisk godt ende med lidt fugtige fødder. Så det er lidt med at eksperimenterer med strømpernes tykkelse også lige pille skoene af ind i mellem, hvis han skal have dem på længe :0)

Malthes sko er en str 21 og de sidder rigtig godt på hans lille fod. Han har en lidt bred og tyk fod, så det er rigtig vigtigt med en sko hvor der er god plads hele vejen rundt. Plus at de skal kunne åbnes meget op, så det ikke bliver en kamp at skulle få sko på hans små fødder. Det er heldigvis opfyldt i skoene fra POM POM, så det er en fryd at give ham dem på og se hans lille stolte ansigt når han får sine nye sko på 🙂 Er bare helt vild med denne sko, smart og lækker og se på også er kvaliteten bare i orden, vil helt sikkert ikke gå på kompromis med hans sko, så hellere betale lidt ekstra .

POM POM sandalen er en sød og fin lille sandal, i det samme lækre lyse skind som begynderskoen. Sandalen har også en dejlig blød gummisål, som jeg er sikker på må være skøn at have på foden. Især fordi den også er så let. Der er en fast hælkappe bagpå, så sandalen sidder godt fast på foden, sammen med de to velcro lukninger der er det nemt at få skoen til at sidde ordentligt så den ikke strammer.

Det er dejligt nemt at få Malthes fod ned i sandalen da velcroremmene kan udvides eller åbnes helt, og der er god plads og luft til de små tæer. Det er ikke helt sæson for sandaler endnu, men vi glæder os meget til også at lufte dem udenfor og få frisk sommerluft til fusserne. Men de er blevet brugt flittigt indendørs i stedet for, som en form for sutsko, bare med bedre støtte og luft til fødderne. Malthe elsker at have dem på og kan bruge meget tid på at sidde og studere remmene og hvordan han får fat i sine tæer igennem åbningerne :0)

Alt i alt en rigtig lækker og sød sandal, som også passer i størrelsen, denne er en str 22, lidt ekstra længde i, da den gerne skulle kunne passe når vi nærmer os sommer. Jeg syntes det er dejligt med en neutral men flot sandal, så kan den nemlig bruges til lidt af hvert. Både til shortsne eller de lange bukser med en strømpe i hen ad aftenen, kan varmt anbefale dem. Kvaliteten er så lækker og ikke til at gå på kompromis med. Malthes fødder og Malthes mor er glad :0)

Vind POM POM børnesko for 1.000 kr.

Se det store udvalg af POM POM børnesko på SmartKids.dk

Jeg udlodder i samarbejde med POM POM valgfrie POM POM sko og sandaler fra SmartKids.dk til en værdi af 1.000 kr. Skoene fås i str. 19-32 og der er frit valg imellem alle POM POM varer på smartkids.dk

Alt du skal gøre for at deltage er:

1: “Like” evt. dele Smartkids.dk på FB

2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn, samt indsætte link til de sko du ville købe hvis det var dig der vandt ;0)
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder onsdag d. 9. maj 2 heldige vindere og tjekker at begge vindere er med i begge FB grupper.

Præmien har en værdi på ca. 1.000 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

216 kommentarer
 1. Sikke en lækker konkurrence – Bjarke på 20 mdr knuselsker sine vinterstøvler og det er ikke rigtig lykkes os at få andet fodtøj på ham endnu. Men måske disse lækre sandaler kan ændre på det

  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Moerkebrun_Pom_Pom_sandal_152617_139

  Og Laura Celiane på 7 mdr, kan helt sikkert bruge disse lækre begyndersko:

  http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Brun_Pom_Pom_begyndersko_103197_34

  Mvh. Marlene Høj

  m_hoej20@yahoo.dk

 2. Jeg har to dejlige børn der desværre begge er hypermobil. og det betyder at jeg altid er nød til at gå meget op i kvaliteten af skoen. det ville også sige bruge en masse penge tit…

  derfor kunne det være super dejligt hvis man allerede nu har vinter støvlerne hjemme.. til min store dreng der går i børnehave.
  derfor vælger disse til ham..

  http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Blaa_Bundgaard_TEX_vinterstoevle_111948_20

  http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Sort_Angulus_skindsko_143298_4

  og helt klar disse til min datter..

  http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Blaa_Arauto_Rap_TEX_stoevle_126932_20

  så nu krydser jeg bare finger…

  Ann Karma Wessel…
  karmawessel@sol.dk

  Like medlem og delt på face.

  Det er ellers en super hjemme side. rigtig god priser… masser af tilbud.

 3. Uha uha, det her er da liiiiige en konkurrence, som min Storm gerne vil have, at hans mor vinder 😀

  Han kunne nemlig godt tænke sig disse grå sandaler i str. 24: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Graa_Pom_Pom_sandal_152671_19

  Og eftersom der er hele kr. 1000,- at gå amok for, må hans mor hellere spæde lidt til, så han også kan få disse grå sko med i str. 25: http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Graa_Pom_Pom_begyndersko_152610_19

  Vi krydser alle vores fingre og håber, vi bliver de heldige 😉

  Forårshilsener,

  Maja Conner
  majaconner@hotmail.com

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

 4. Min yngste datter på knap et år ligner én der snart begynder at gå, og disse sandaler http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Soelvfarvet_Pom_Pom_sandal_152617_338 liger fremragende begyndersandaler, så dem skulle hun have, hvis vi var de heldige. Og et par lækre begyndersko http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Graa_Pom_Pom_begyndersko_152610_19 skulle hun også have. Jeg er nemlig ikke så tilfreds med dem, hun har.

  Mange hilsener og krydsede fingre fra Julie / julielillegaard@gmail.com

 5. vi har “krudtuglen”, som vi kalder hende.
  Kaisa er 10 måneder og har meget travlt med at lære at gå.
  Hun traver rundt med sin røde dukkevogn eller jagter den lille bomuldshund i turbo-kravle-fart.
  Jeg har netop lige haft et par røde og bløde Pom Pom sko i hånden og de er helt fantastiske, men er også ret vild med de sølv farvede… uha der er så mange at vælge imellem!!!

  Mvh
  Jenni

  jennidenise@hotmail.com

 6. Altså Pom Pom – er et af de foretrukne mærker herhjemme…SUPER LÆKRE SKO,SANDALER og STØVLER!
  Vil så gerne vinde sko til begge mine piger :0)
  Pom pom sandal, model 30674… i str. 26 eller/og str. 29 – Den er da super smart!
  Mange hilsner
  Pia Løvborg

  Lovlap@youmail.dk

 7. her ønsker vi os sko og sandaler med velkro, da det er nemt og børnevenligt til min knap 2-årige datter 🙂
  Så et par sko http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lyseroed_Pom_Pom_begyndersko_152610_128 i lyserød og et par sandaler http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Soelvfarvet_Pom_Pom_sandal_152617_338 i sølvfarve vil her blive et hit til den kommende sæson og passe så fint til alt hendes sommertøj 🙂

  Mange hilsner

  Christine Bundgaard
  hinsch82@hotmail.com

 8. Vi står og skal på ferie (først i juni) og vi skal gå meget derfor vil jeg gerne have et par lukket sandaler til min 6 årige søn, men de få ikke mange steder, jeg er derfor blevet meget forelsket i et par http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Moerkebrun_Pom_Pom_sandal_152631_139 han har en fod længde på 19 cm og bruger normalt størrelse 31 til en værdi af 599,75 kr.
  Håber derfor at jeg vinder så jeg kan give ham et par ordenlige danske sko på fødderne som han også kan holde ud at gå i.

  Mit facebook navn er som også mit fulde navn: “Dorte Lodberg Greiner” (e-mailen bør du/I kunne finde under min profil)

 9. OMG!!!!!! Har hørt så godt om det mærke og elsker deres sko og sandaler!!! Jeg er da bare helt vild i varmen for at vinde og tror så de skal have både sko og sandaler begge mine børn:) Men for denne skønne præmie skulle min datter helt sikkert have disse i en 29 http://www.bloglovin.com/m/3405189/452886013/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmJvZXJuZXRvZWpzLWluZGtvZWJlcmVuLmJsb2dzcG90LmNvbSUyRjIwMTIlMkYwNCUyRnZpbmQtc2tvLWZyYS1wb20tcG9tLmh0bWw= og min søn disse i en 32: http://www.bloglovin.com/m/3405189/452886013/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmJvZXJuZXRvZWpzLWluZGtvZWJlcmVuLmJsb2dzcG90LmNvbSUyRjIwMTIlMkYwNCUyRnZpbmQtc2tvLWZyYS1wb20tcG9tLmh0bWw=, men disse skal hun altså også bare eje hvis jeg er heldig, så må jeg sgi spæde lidt til:) LOVE IT… http://www.bloglovin.com/m/3405189/452886013/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmJvZXJuZXRvZWpzLWluZGtvZWJlcmVuLmJsb2dzcG90LmNvbSUyRjIwMTIlMkYwNCUyRnZpbmQtc2tvLWZyYS1wb20tcG9tLmh0bWw=, neeeej hvor jeg krydser fingre altså. Mange hilsener fra Tanja Mathiasen, jan-mathiasen@stofanet.dk

 10. Jeg elsker dette mærke og har haft et par brune støvletter med snørre til min lille søn men de er desværre blevet for små. Så jeg håber jeg vinder så han kan få sig et par nye med velcro så han selv kan tage dem af og på og også et par sandaler her til sommeren. Derfor ville jeg vælge disse to par:

  http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Moerkebrun_Pom_Pom_begyndersko_152610_139

  Og

  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Moerkebrun_Pom_Pom_sandal_152617_139

  Jeg kunne garanteret finde flere par jeg kunne tænke mig til ham.. ;o)

  Venligst Karina Dahl Jensen, dinapigen1978@hotmail.com

 11. Lige nu er smartkids.dk mega sløv hos mig, så kan slet ikke komme ind og kigge skoene 🙁
  Men hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg kigge efter et par forårssko tilmin datter i str. 26 og til min søn istr. 23 🙂
  mvh
  Sanne Terp
  san_sol@hotmail.com

 12. Lækre flotte sko.
  Jeg ville vælge et par flotte forårssko til min datter str. 32 og et par sandaler til min søn i str. 22/23. kan desværre ikke se skoene på smartkids hjemmeside, den skriver fejl.
  marie elstrøm christensen
  ruma@webspeed.dk

 13. Håber jeg vinder den skønne præmie, den ville gå til nogen skønne sandaler og et måske et par lækre forårs sko , Har tidligere haft pom pom sko til min skønne dreng og de er super skønne (:

  Kathrine Jørgensen
  kathrinejorgensen@ofir.dk

 14. Nøj hvor ser de sko og sandaler lækre ud. Ser ud til at være af super kvalitet.
  Min datter vil helt sikkert kunne bruge et par eller to her til sommer. Men da der er så mange lækre, vil jeg gerne vente med at bestemme mig indtil jeg nu vinder 😉
  Mit navn er Lillian Overby, Mail er: quity@live.dk

  Mvh Lillian Overby

 15. Hvor er det lækre sko, men jeg ville være lidt spændt på om de sidder godt på min datters smalle fødder med meget lav vrist. Det skulle selvsagt komme an på en prøve, hvis vi vandt 😉
  Hvis jeg vinder ville jeg først vælge disse sommersko
  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Pink_Pom_Pom_sandal_152629_78

  og så ville jeg nok spytte en hundredmand oveni og købe disse også 😉

  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Graa_Pom_Pom_sandal_152661_19

  Held og lykke til alle “spillerne” 😉
  Hilsner fra Trine Als Poulsen (som også er mit navn på FB

 16. Skønne sko, som vi har haft indenfor dørerne med stor succes:-) Nu er det kun sandalerne min datter kan passe, og bl.a disse vill være helt fantastiske til hende: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Soelvfarvet_Pom_Pom_sandal_152645_338

  For at snoldre for alle pengene, så har jeg en skøn, skøn nevø, som fylder tre i næste uge, og sådan en krudtugle ville være lækker i disse:http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Moerkebrun_Pom_Pom_begyndersko_152610_139

  Men krydsede fingre og tæer:
  Kristina Asmussen (fb Kristina Holmberg Asmussen)
  kristina.holmberg@ofir.dk

 17. Uhh, det kunne være lækkert at vinde til banditten 🙂

  Af sandaler kunne vi rigtig godt tænke os disse:
  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Pom_Pom_sandal_152671_92
  i størrelse 24 så de passer perfekt her i sommeren.

  Og af sko kunne disse være rigtig lækre at få fingrene i:
  http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Moerkebrun_Pom_Pom_sko_152634_139
  meget gerne i størrelse 25, så de også kan bruges når efteråret begynder at presse sig på.

  Mange hilsener

  Karina Kettner
  Facebook mail: karina@kettners-bulldog.dk

 18. Sikke en god konkurrence! Jeg synes jo selvfølgelig godt om begge grupper i forvejen – ellers ville jeg jo glip af alle de gode nyheder 😉

  Hvis jeg skulle være heldig, ville min datter blive lykkelig for den her sko (da hun elsker lilla): http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Pom_Pom_sandal_152641_92
  Derudover kommer lillebror til verden i juni, og han ville helt sikkert blive glad for den her begyndersko: http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Moerkebrun_Pom_Pom_begyndersko_152610_139

  Mange hilsner fra
  Mona Eksteen Nørgaard
  https://www.facebook.com/mona.noergaard

 19. Sikke skønne sko og sandaler.
  Jeg ville vælge disse; http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Moerkebrun_Pom_Pom_sandal_152631_139 i str 27
  til min søn Storm, der skal have et par sandaler, men som ikke er vild med at få tæerne for langt frem… Fordi han skraber dem i sandkassen mm. Disse er jo intet mindre end perfekte!

  Og så ville jeg vælge disse til min lille datter Nova der skal lige til at lære at gå: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Soelvfarvet_Pom_Pom_sandal_152617_338 i str 21.

  Vi krydser fingre og takker for en god konkurrence, og god “vejvisning” til fantastiske køb 🙂

  Hilsen Nova, Storm og Line Skjødsholm Franzen.
  line.s.franzen@gmail.com

 20. Elsker POM POMS sko og vi har især haft mange af deres hjemmesko.

  Hvis jeg vandt ville jeg købe disse tullesko til min datter der vil være perfekt til alle de konfirmationer og fødselsdage her i maj.
  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Soelvfarvet_Pom_Pom_sandal_152613_338

  Til min dreng på 1 1/2 ville jeg købe denne sandal, der ser total lækker og god ud til en lille fod 🙂
  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Moerkebrun_Pom_Pom_sandal_152617_139

  Med venlig hilsen Nanna Venø Sørensen
  NannaVenoe@hotmail.com

 21. Med to små piger i huset, ville det her bare være en så fed gevinst, så jeg er helt sikkert med og krydser fingre 🙂

  Mvh. Rikke

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>