Vind – Racoon forårsovertøj og tøj (Pige) – str. 74-92

VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her: Vinderne af Racoon konkurrencen

Vi har i samarbejder med Racoon sendt noget af det helt nye Racoon tøj ud til test, og du har her muligheden for at læse hvad vores testere synes om tøjet og få chancen for at vinde alt tøjet selv ;0)

Racoon blev introduceret i 2011 som en relancering og videreførelse af mærket
Cupcake. Racooner funktionelt og moderigtigt overtøj til aktive og eventyrlystne børn. Kollektionerne rummer også tøj til indendørs brug, men fokus er på leg og eventyr i naturen.

I virkeligheden er det meget banalt. Vil man være et hit hos børnene, må man orientere sig mod dem. Dels ved at imødekomme alle de praktiske krav, som børnenes aktive hverdag stiller til tøjet, og dels ved at designe tøjet på børnenes egne præmisser. Hvad lægger børnene selv vægt på, når det gælder børnetøj? Det bedste tøj er tit det, man ikke tænker så meget over, at man har på. Det værste tøj, er det der kradser, er for koldt, for varmt, eller som de andre børn taler om. Derfor har Racoon altid børnene i fokus ved udvikling af de nye kollektioner.

 Racoon overtræksdragt – 699,75 kr. // Racoon sommerjakke – 549,75 kr. // Racoon lyserød kjole – 249,75 kr. //
Racoon strømpebukser – 139,75 kr. // Racoon t-shirt – 199,75 kr. //
Emily tester Racoon
Jakken
Jakken har en super lækker lynlås, Emily kommer hurtig ud af den og i den, og hun har ingen tålmodighed så det er fantastisk lavet. Den kan lynes helt op i den ene side men næsten helt i den anden, hvilket er perfekt så stykket ik blir væk.

Hun er 71cm men den er str. 80 og jeg foldede ærmerne op og snørret den ind forneden og så kan hun bruge den fra nu af og indtil hun vokser ud af den – sikkert til næste vinter. Den er vand og vindtæt det er så fedt. Så det kan godt betale sig at købe en lidt dyrere mærke som Racoon og få virkelig lækker kvalitet og noget der holder virkelig længe.

Dragten

Dragten er simpelthen så lækker, den er så sød i den pink farve med et stort hjerte foran. Jeg tænkte først at den var dyr, men da jeg begyndte at lede efter regntøj og fandt så ud af, at den er vandtæt op til 3000mm og den er også vindtæt, så det får man lige med oveni og så slipper man for at skulle ud og investere i alt muligt forskelligt. Og når man så skal have dem i institution eller dagpleje eller man selv skal på tur, så behøver man ik slæbe flere forskellige dragter med, kan bruges i næsten al slags vejr.

Dragten virker nok bedst til lidt større børn da lynlåsen ik går hele vejen ned af benet som man ser mange dragter til de små har. Så det tog lidt tid at få lille Emily i dragten, men hun kan sagtens bruge den nu, og den er str. 80, så ligesom jakken så holder denne her i hele sæsonen – måske mere.

Dragten er perfekt her til forår til en tur i klapvognen hvor benene er fri, hvor jakken er perfekt til en tur i barnevognen med dyne over. Da de er vindtætte så oplever jeg ikke, at Emily bliver kold, men da det ikke er vildt koldt mere så sveder hun heller ik da det ikke er med for i.

Kjole, trøje og strømpebukser

Den lille kjole og trøjen er så søde og dejlig bløde, med strømpebukserne til så er sættet så sødt. Hjertet på numsen og knæene ved de virkelig lækre strømpebukser er lige prikken over i’et. Hjertet på brystet er så fint, og går igen i alt det tøj vi har testet. Den lille knap på skulderen af kjolen er en sød detalje og gør det nemt at få den af og på. Tøjet er blødt og strammer ikke, så det må være dejligt at have på.

Jeg syntes det virker stort i str. Det er str 74 og Emily er lige nu 71cm og strømpebukserne er meget lange, trøje og kjole hænger lige nu meget på hende.

Vi glæder os til at tage tøjet rigtig i brug nu når vinteren virkelig er ovre og foråret for alvor kommer igang. Jakken og dragten skal helt sikkert bruges både til forår og efterår eller til køligere eller regnfulde sommerdage. Det er perfekt til dagplejen da det er både vand og vindtæt og så behøver vi ikke have flere sæt tøj liggende til hende. Vi glæder os til at se om det lever op til vores forventninger og hvor meget vi får det brugt. Og så er det spændende at se hvor længe Emily kan passe tøjet.

Vind Racoon tøjet til din pige

VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her: Vinderne af Racoon konkurrencen

Du har nu muligheden for at vinde tøjet der er testet til din egen pige str. 74-92. Alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder med din email + str. du ønsker tøjet i. Emailen skal jeg bruge hvis du er den heldige vinder.

Jeg finder mandag d. 26. marts den heldige vinder.

Præmien har en værdi på 1.840 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstattet vi varen med en anden tilsvarende vare.

Har du en dreng, kan du deltage i drenge-konkurrencen her:
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
120 kommentarer
 1. ♥ Ihhh hvor sødt.. Ville være fantastisk at vinde i str 80. Krydser alt der krydses kan ♥

 2. Min lille pige på 1,5 år kunne godt bruge en bunke mere af jeres skønne kvalitetstøj i str. 74. Håber og krydser fingre, for vi elsker jer og jeg har maaange børn 😉
  Hilsen Charlotte (e-mail: c-l-hansen@hotmail.com)

 3. Hold nu op en lækker konkurrence! Jeg har en lille pige på knap 9 måneder, der er helt oppe i en str. 86 pga. hendes fylde. Og det er simpelthen så svært at finde især overtøj der sidder perfekt på min lille basse, fordi der også skal tages kravle hensyn… Men især den lyserøde dragt ser ud til at være lige i øjet… Jeg melder mig i hvert fald under fanen her :)
  Mvh. Jeanne – jeanne_grisling@hotmail.com

  1. hej hej… det er mig som har testet tøjet.. og jeg ville bare lig sige at når din lille pus er så stor så ville det her være perfekt. der er så meget plads i det tøj så jeg er sikker på din datter ville kunne passe det. Ville jeg bare lige skrive. VH Rikke (Emily's Mor)

 4. Uhh vil meget gerne vinde str. 74 til min pige på næsten 6 mdr.
  Er tilmeldt bloglovin, og medlem af FB-gruppen.

  Mvh. Eva (eva@kasper.nu)

 5. virkelig skønne konkurrencer i har 😀 Str 80 vil passe hele sommeren og efteråret, så det er den vi hopper på, hvis vi er heldige 😉

 6. Hvor ville jeg dog elske at vinde det skønne tøj til mit barnebarn Martha. Skulle jeg være heldig skal det være str. 86.

  Kirsten F. Jensen

 7. Rigtigt lækkert tøj. Er vild med hjertet der går igen på det forskellige tøj. Vil se så fint ud på Liva der snart bliver 1 år :)
  Str. 80 hvis vi skulle være så heldige at vinde…

 8. Hej

  Jeg vil rigtig gerne være med

  Jeg har liket på FB og følger nu på Bloglovin.

  Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg gerne vinde det i str. 80

 9. HOLD DA OP! det er dog en helt fantastisk give away! Kan slet ikke mindes, at jeg er stødt på så lækken en før!
  Hvis jeg nu bliver den heldige, vil jeg meget gerne have det i str. 92 :)
  Jeg krydser i hvert fald alt hvad der kan krydses 😉

 10. Jeg vil gerne vinde sættet i str. 92 til min pige Matilde, som ville elske det fine tøj – ligesom hendes mor.
  -Rikke (rikkemadsen82 (a) gmail.com

 11. Sikke noget fantastisk tøj!!

  Som tvillingemor skal der bruges dobbelt af alting – mine piger ville være så fine i dette tøj. Og jeg ville glædeligt købe en ekstra flyverdragt og en ekstra jakke hvis vi vandt dette skønne sæt! :) :)

  min mail er: nina_hodja@hotmail.com

 12. Jeg har en lille Zelma Oforiwaa som jeg er sikker på vil være utrolig sød i str. 74/80

  Mange solskinshilsner
  Sennella og Zelma

 13. Hej, min dejlige pige ville kun blive endnu mere dejlig, at se på i jeres tøj. Det er fantastisk designe i har lavet.
  Skulle vi være heldige at vinde, bruger min dejlige pige str. 80.
  Håber vi kan gå foråret i møde i jeres design.
  Louise Rasmussen
  lou-dal@jubii.dk

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>