Vind – PRIMIGI børnesko og sandaler

Mærket PRIMIGI har eksisteret siden 1976, og altid været optaget af at tilfredsstille den mest krævende målgruppe af alle – nemlig børn. Herudover har det altid været deres intention og filosofi at være en producent af børnesko, som lægger vægt på kvalitet, pålidelighed, udvikling og smart design.

PRIMIGI sko er designet med hensyntagen til nutidens børn. Det er sko, som er produceret til at sikre små og store børn mest mulig komfort – både når der løbes, hoppes og leges.

Denne gang har jeg fået en erfaren blogger, nemlig Superheltemor, til at teste PRIMIGI sandaler på 2 af hendes vidunderlige piger. Samtidig har min egen Julius testet et par af drenge sandalerne.
Du kan her læse om vores oplevelser af skoene og få chancen for at vinde et par PRIMIGI sko/sandaler til dit eget barn.

Primigi lyselilla sandal – 419,75 kr. // Primigi sølv sandal – 499,75 kr. // Primigi navy drenge-sandal – 459,75 kr. //

Superheltemor tester PRIMIGI

 

Superheltemor driver som sagt bloggen En Superheltemors Bekendelser.
Her kan du læse om hendes fantastiske, kiksede og periodisk kedelige liv, som mor til fire fabelagtige superheltetøser: Krea-girl på 10 år (kan skabe alt i papir), frk Fantastisk på 7 (hurtigere end sin egen skygge, stærk og en anelse ukoncentreret), kagemesteren på 5 – tidligere kendt som “Hulk” (klog og diskussionslysten, besat af kagebagning, og med et forrygende hidsigt gemyt) og supertumling på 2 år.
Nedenfor har Superheltemor derfor fået lov at bibeholde pigernes navne fra hendes egen blog.
Superheltemor beretter:

 

Supertumling, på snart 2 år, har været den heldige tester af et par nuttede små PRIMIGI sandaler i str 23.
Hun er ekstremt glad for fodtøj – kan bruge timevis på at stavre rundt i mors, fars eller de tre storesøstres sko, og det første ord hun lærte at sige, var faktisk “sko” (og “nej”).
Lykken var derfor stor da pakkeposten kom med sandalerne, som hun straks fik på.
Sandalerne er de perfekte sandaler til et børnehave/vuggestuebarn: god støtte om hælen, lukkede snuder, bøjelige såler og fin plads til de små tæer.
Forældrene var derfor lige så begejstrede som det lykkelige barn – også selv om vi måtte leve med, at hun insisterede på at de skulle med hende i seng, hele den første uge…
Der er blevet løbet, cyklet, siddet i sandkasse og danset i de sandaler allerede, og selv om hun har været feberramt og sløj, har det stadig været iført de elskede sandaler.
Farven er lys lilla, med lidt sølvglimmer i, hvilket gør at de er ret diskrete, og passer til det meste af det tøj hun har.
Mht fodbredde: hun har en buttet og lidt bred lille fod, og der er fin plads i sandalerne, samtidigt med at de sidder til i svangen. Superpasform!
Vi kan varmt anbefale sandalerne – og skal hilse fra Supertumling og sige at DET kan hun også!
Frk. Fantastisk på 7 år – er formentlig et af verdens mest aktive børn – plejer altid selv at vælge superpraktisk fodtøj: kondisko, vandrestøvler, og rigtigt rustikke sportssandaler.
Sådan har det været siden hun var helt lille: hendes søstre stod og forelskede sig i de sko med pink eller blomster på, mens hun bare ville have det der lignede man kunne løbe hurtigst i det.
Stor var min overraskelse derfor, da hun – som sandal-tester – kastede sin glødende kærlighed på de mest tøsede og sart udseende sølvsandaler der fandtes.
Jeg forsøgte forsigtigt at minde hende om hendes hang til fysiske udfoldelser, men hun mente bestemt at man kunne ALT i de der fine blomstersandaler – OG at de endda ville se smarte ud, selv med sokker i…
Sandalerne kom, og en stolt pige prøvede dem, både med rustikke sokker i og uden, og til nederdele, seje bukser og shorts.
Hun følte de passede til alt – jeg var lidt uenig i det med sokkerne, men ellers så de rigtigt nok ret fine ud til det hele.
Ja, det er en fin sandal, men den kan justeres med velcro både over foden og om anklen, så de kan sidde ret godt til – og selv om sandalen er ret yndig, ser den robust nok ud, og har en bøjelig sål.
Det er muligt at jeg køber et par billige sportssandaler som supplement til træklatring og andet vildt – men de her sandaler vil faktisk kunne klare det meste andet, og jeg vil umiddelbart tro, at selv Frk. Fantastisk ikke vil kunne slide dem op denne sommer, for kvaliteteten er helt i top!
Og så er hun så stolt af dem, at hun ikke kan få dem hurtigt nok på om morgenen…. sådan plejer hun ikke at have det med alt det praktiske fodtøj hun plejer at vælge, det er faktisk ret sødt.

Julius tester PRIMIGI

Julius’ mor (mig) beretter:
Julius har tidligere haft PRIMIGI sandaler og vi har altid været rigtig glade og tilfredse med dem. Der har faktisk aldrig været et par vi har haft problemer med og det gælder hvad enten det har været vinterstøvler, sko eller sandaler.
Da Julius var mindre havde han en lidt bred for men med en høj vrist og det var nærmest umuligt at finde sko til ham, da børn ellers normalt har bred for og smal vrist eller smal fod og høj vrist. Det var ihvertfald som om at det var sådan at alle børnesko var lavet….
Her faldt vi efter prøvning af flere forskellige mærker frem til at PRIMIGI var de bedste sandaler/sko til hans fod.
Dog har han nu da han er blevet større fået en lidt mere normal fod, og vi er ikke længere så afhængige af at det SKAL være fra et bestemt mærke for at de passer godt på hans fod.
En anden god ting vi altid har sat pris på ved PRIMIGI er prisen. De er yderst fornuftige i pris i forhold til mange andre børnesko mærker, og det er bestemt ikke noget der går ud over kvaliteten på fodtøjet.
Som sagt har vi aldrig i de mange år vi har brugt PRIMIGI haft en eneste reklamation eller oplevet nogen som helst problemer ved dem.
De blå drenge-sandaler fra PRIMIGI Julius har testet, har dobbelt velcro justering hen over vristen og fast rem i hælen. Man kan også få andre sandal-modeller fra PRIMIGI hvor der også er justering i hælen.
Sålen er ret sej med takker, og er i det hele taget en ret sporty og smart drenge-sandal.
Julius bruger str. 34-36 alt efter hvad mærke det er, og han har PRIMIGI sandalerne her i str. 35. Så jeg vil betegne dem som meget normale i str.
Modellen Julius har testet går op til str. 37 – og det synes jeg personligt er genialt. Måske kan jeg gøre mig forhåbninger om at Julius stadig kan passe et par PRIMIGI sandaler næste år også :0)

Jeg kan varmt anbefale sandaler/sko fra PRIMIGI.

Vind PRIMIGI sko/sandaler til dit eget barn

Jeg udlodder i samarbejde med PRIMIGI et par valgfrie PRIMIGI børnesko eller sandaler fra SmartKids.dk til 3 heldige læsere.

Alt du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.

2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn samt indsætter link til de PRIMIGI børnesko fra SmartKids.dk du ville ønske dig hvis det var dig der vandt og hvorfor.
Du finder alle PRIMIGI sko på SmartKids lige her: http://www.smartkids.dk/brands/PRIMIGI

Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder mandag d. 4. juni de 3 heldige vindere.
Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer end PRIMIGI.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
148 kommentarer
 1. Vi har brugt Primigi de sidste 4 år, er meget stor fan af mærket så ville virkelig elske at vinde – Nickoline har endnu ikke fået sandaler i år, så hvis vi vinder ønsker vi os disse i str. 26 :-)http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92

  Kh Louise Gram
  mail@louisegram.dk

 2. Igen laver i bare den skønneske konkurrence , virkelig lækkert 🙂

  Er i godt klar over hvor umuligt det er at finde en lukket sandal til de større børn?
  Umuligt kan jeg da godt lige fortælle, og det er altså ret nødvendigt med en dreng der bremser på cyklen med tåspidserne 🙂

  Disse str. 34 el. 35 ville være super 😀

  Mvh. Maria Dinh Guldbæk Pedersen
  skildpadden06@hotmail.com

 3. Primigi sneakers i en forvasket kvalitet. Lynlåslukning på indersiden. Broderet logo på pløs. Påsyet emblem og knap på ydersiden. Snøre foran. Logo på hæl.

  Model: Vintage – 6512 i str. 31
  Rebeccas storebror er hendes helt pt., så hun er vild med alt der minder om noget Felix har, så derfor faldt hendes valg på de her 😀 Og jeg synes også de er smarte, så vi håber !!
  Mvh.
  Bettina Baggers Boateng
  boatengbettina@sol.dk

 4. Christian på 10 (næsten 11, hvis man spørger ham – Men han har også snart fødselsdag)ville synes om disse sneakers i str. 38/39:

  http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lysebrun_Primigi_sneakers_151757_131

  Han er mest til de mere praktiske sko og kan ikke lide at have 'fine' sko på, så skoene fra PRIMIGI vil være en rigtig god mellemløsning. De vil se flotte ud til både shorts, jeans og lidt finere tøj. Og så plejer kvaliteten at være god (og det skal den være for Christian og Frk. Fantastisk har nok noget at det samme gen!).

  Så er det bare at krydse fingrene og håbe at kunne give en ekstra fødselsdagsgave 🙂

  Mvh. Marlene Høj
  m_hoej20@yahoo.dk

 5. Min søn ville blive super glad for disse skønne sandaler i str 36 :)http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34 – Kunne være fantastisk til en forhåbentlig dejlig varm dansk sommer 🙂

  Mange hilsner
  Mette Damgaard
  mettemortil4@hotmail.com

 6. Vi har ikke prøvet mærket før, men efter at have læse beskrivelserne ovenfor synes jeg da bestemt de lyder tiltalende at prøve. Vi ville vælge disse sko: http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Blaa_Primigi_sko_151724_20 i str.25 til vores yngste søn som supplement til hans sandaler de dage det ikke er sandal vejr. De ser både smarte ud og ser med velcro lukningen ud til at være god for de små selv at tage af og på. Jeg har nemlig ligesom superheltemor en lille krudt ugle på 2 år der ELSKER at gå rundt i både store brors, mors og fars fodtøj, så det ville være oplagt med et par sko han selv kunne øve sig i at tage på.

  Kram fra Malene Lauritsen Aggerholm
  Maleneaggerholm@hotmail

 7. Hej..

  Jeg er desværre ikke bekendt med mærket PRIMIGI.. Men de ser helt vildt lækre ud.. Så det ville være dejligt hvis jeg kunne vide sådan et par til min søn på snart 4 år.. Han elsker sandaler,, for de er nemmest at tage på siger han.. Men hvis vi er de heldige og vinder, og finder sandalerne behagelige så kan vi starte med at købe dem til næste sommer 🙂

  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34 i str. 27

  Venlig hilsen
  Yasmin Issa
  Yasmin_issa1@yahoo.dk

 8. Primigi er lækre sko, og jeg vil rigtig gerne vinde til min ældste søn, da han endnu ikke har fået sandaler i år. Det overrasker mig faktisk, at de er op til str. 37. Anton bruger str. 36-37 afhængigt af mærke. De sandaler, som jeg tidligere har købt fra Primigi var små i størrelsen – er det også din fornemmelse?

  Ønsker mig denne:
  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Blaa_Primigi_sandal_151787_20

  Mvh. Helene Braüner Bisgaard
  helenebb@hotmail.com

 9. Det kunne være super skønt at vinde et par sko/sandaler fra Primigi, det er et super godt mærke og her er vi især rigtig glade for deres vinterstøvler. Lige nu er det dog sandaler der skal bruges og det kunne være super med sådan et par her i str 25 http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151733_128 . synes det er super gode sko da de sidder rigtig godt på min datters smalle fødder
  vh
  Rikke Korsgaard Hansen
  rikke-k-hansen@hotmail.com

 10. Jeg ville gerne vinde disse sandaler til min yngste datter i str 19…. Ønsker at vinde disse da de er flotte og ser ud til at være helt perfekte til små fødder der er i gang med at lære at gå og som vil beskytte hendes tæer når hun uden tvivl en gang imellem vil falde eller kravle i stedet;0)
  mvh. Mette Lundgreen (melu@live.dk]

 11. Hvis jeg skulle blive den heldige der vandt ville jeg vælge disse http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129l str. 26
  Til min prinsesse på 3 år, hun ville elske at få et par lyserøde sko, hun er nummer 3 i rækken, så meget af hendes tøj er arvetøj, men sko går jeg aldrig på kompromis med, har prøvet primigi før og de var bare helt fantastiske, så ville elske og give min datter sådan et par på igen:)
  Line Nielsen
  line-michael@familie.tele.dk

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>