12. dec. – Vind Philips juicer og Souper

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen blev:

June Jessen

Philips juicerPhilips juicer

Idag kan du vinde en Philips Juicer og en Philips Souper til en værdi af 2499 kr.
 
 

Philips juicer og Souper

Indrømmet – jeg E-L-S-K-E-R køkkenmaskiner :0) Hr. mand vil mene at jeg snart ikke kan ønske mig flere køkkenmaskiner, men hey – jeg er sikker på vi nok kan rumme et par stykker mere.
Min nyeste obsession er Philips juicer, som vi har fået et eksemplar af i forbindelse med denne julekalender hvor også du kan vinde vidunderet sammen med en Philips Souper. Samlet har de en værdi af 2499 kr.

Philips juicer er intet mindre end et vidunder, og for hver dag der går bliver jeg gladere og gladere for den.
Min favorit er indtil videre gulerødder, æbler og ingefær – men generelt så er alt med ingefær bare et hit. Gerne med lidt jordbær i også. I princippet kan man presse hvad som helst i Philips juicer og jeg er endnu slet ikke færdig med at eksperimentere med at lave lækre juices.

Philips juicer

Philips juicer er genial, da alle dele kan skilles ad og alt kan gå i opvaskemaskinen. Selve frugtkødet samler sig i beholderen under, og et godt tip er at bruge dette i evt. bagværk, hvis man nu alligevel lige skal bage.
Jeg gør ofte det at jeg i weekenderne laver koldhævede morgenboller, og her kan jeg godt finde på at røre frugtkødet i dejen. Det giver en naturlig sødme og så smager det fantastisk og man har ingen spild.

Philips souperPhilips Souper

I samme serie af Philips køkkenmaskiner er Philips Souper – og den er altså også ret genial.
Den laver suppe i et snuptag, og det lyder plat at man skulle have brug for sådan en fætter. Men sagen er den at hvis man som jeg ellers aldrig får lavet suppe, så er den altså helt fantastisk.
Jeg har ofte nogle lange dage med arbejde, hvor jeg kommer så sent hjem at det med at lave sund og god aftensmad er en by i Rusland. Jeg kan sagtens strikke noget sammen hurtigt til drengene, men jeg prøver selv at få spist så mange grøntsager som muligt og gerne uden for mange kulhydrater.
Her kan jeg så hurtigt lave mig en gang suppe, mens jeg ellers forbereder drengenes mad.
Ja de kunne måske godt spise suppe, men det gør de nu engang ikke.

Philips souper ligner lidt en elkedel, men er så meget mere end det. Man smider ganske enkelt de grøntsager og øvrige ingredienser i som man nu har, sætter låget på og 20 min. efter har man en suppe.
I de 2o min. kan man så lave alt muligt andet, for Philips Souper passer sig selv og fortæller dig når suppen er færdig.

Faktisk kan vidunderet også lave smoothies og frozen youghurt – læs meget mere om den LIGE HER.

 

Vind Philips Juicer og Souper

I samarbejde med Philips har jeg fået lov at udlodde et stk. Philips Juicer og et stk. Philips Souper til en heldig læser i vores store blog julekalender som jeg har lavet i samarbejde med de 5 andre skønne bloggere fra Miss Jeanett, GuldlogFarudenfilterLortemor og Theinsider.
Så er du lige så vild med køkkenmaskiner som mig, så gå ikke glip af chancen for at disse to vidunderer kan havne hos dig ;0)

 

KONKURRENCEN ER SLUT

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

1. “Like” Børnetøjs-indkøberen på Facebook LIGE HER

2. Skrive en kommentar på dette indlæg.

BEMÆRK – Kommentaren skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder allerede på mandag d. 15. december :0) Vinderen offentliggøres her på bloggen.

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Philips. 

 

 

326 kommentarer
 1. En virkelig fed præmie, som jeg helt vildt gerne ville vinde!!!! En fantastisk julegave til mig selv 😉

 2. Vi har haft en juice presser, den blev kørt på lossepladsen sidste weekend øv…. Helt kaput!!! men håber julemanden høre mig når jeg siger jeg ønsker mig en ny! Det er så lækkert, æblerne hentes på træet i haven, vaskes og puttes i og vupti den mest lækre juice til ungerne! Den anden maskine har jeg aldrig hørt om, men det lyder til at den skal være mere en velkommen herhjemme hos mig og mine tre skønne børn på 8,10,15 år som elsker frugt, smothies og supper!

 3. det er lige sådan en jeg ønsker mig, desværre giver vi ikke hinanden så store gaver. Så krydser finger for at du er min “julemand”

 4. Sådan en har jeg ønsket mig længe. Nyder det hver gang min veninde finder sin frem og går i gang med de mange spændende juicer

 5. Den vil jeg utrolig gerne vinde. Er igang med en slankekur og denne vil være en kæmpe hjælp i min dagligdag

 6. Øjjjj jeg krydser fingre, tæer, arme og ben! Det ville være den perfekte kick-start til den længe-planlagte-sundere-livsstil 😀

 7. Er held vild med souper hjemme hos os spiser den dele suppe kun være dejlig man kan spar tid hvor jeg kan bruge tid sammen med min 2 dejlig børn

 8. Åh, det vil være en fantastisk gave at få – har en teenager som ELSKER juice. Så at få gang i sit eget juiceværksted vil være perfekt :0) GLÆDELIG december, smil Lene

 9. Uh! Det gad jeg godt vinde! Vores juice presser er gået fuldstændig i udu og den savnes – BIGTIME! Den anden har jeg aldrig hørt om før, men jeg tænker at det ville være super med supper til os 😉

 10. Krydser fingre for at vi vinder denne præmie! Herhjemme elsker vi hjemmelavet juice og suppe – både voksne og børn, så det er den perfekte præmie 😀

 11. Uhh sikke en dejlig gevinst. Jeg ELSKER køkkenmaskiner, så det ville bare være en fantastisk gave at åbne juleaften

 12. Åhh hvem der bare kunne vinde denne som en “før julegave”. Den ville give stor glæde og gavn, ved både mig og ikke mindst min datter på halvandet, som ELSKER friskpresset juice. Jeg krydser finger 🙂

 13. Uh, ville elske at vinde sådan et vidunder :-). Ville passe godt i mit nye liv fra 3. juledag :-). Nu skal det bare til at være.

  God Jul til dig Pernille og din familie, samt alle som læser med her.

  mvh.

  Pernille R. J

 14. Ih den har jeg bare ønsket mig mange gange, den ville jeg bare elske at vinde. Tager nogen gange hjem og låner mine forældres, men ville blive så lykkelig for min egen <3
  Det er en skøn hjælp når der skal kokkereres <3
  Dejlig præmie
  Hav en fantastisk decemeber

 15. Nøj hvor lækkert! Jeg elsker suppe så det ville da være helt fantastisk at kunne lave dem så nemt og enkelt! Og juice – ja, jeg købte en maskine forrige sommer, men af den billige slags så den holdt desværre kun et par måneder. Krydser fingre!

 16. uhmm lækkert med sådan en. Den vil jeg gerne vinde, så jeg kan forsøde min barsel med lækkert juice. Blev mor i går til en dejlig bassedreng.

 17. Jeg sagde netop til min kæreste i går, at min næste køkkenmaskine skal være en juicer. Vi prøver også at leve sundere, så sådan en ville være genial.

 18. Jeg troede ikke man kunne presse flere gaver ud af dig, at der simpelthen ikke var mere at koge suppe på 🙂 …..Men du bliver bare ved og ved….med at diske op med den ene fine gave efter den anden!!!

 19. Hold nu op en vildt lækker præmie, den vil jeg virkelig gerne vinde. Min kæreste og jeg har LÆNGE snakket om sådan en juicer, men mere er det ikke blevet til. Og suppe, det laver vi aldrig for det er bøvlet. Men det kan der da hurtigt laves om på men dette fantastiske apparat. Jeg kan sagtens finde plads til yderligere 2 maskiner i køkkenet.

 20. Hold nu op, en lækker præmie!
  Ville elske at kunne give juiceren til min mor i julegave!
  Krydser fingre, tæer og alt det der 🙂

 21. Hold nu op, nu bliver det ikke vildere. Shit hvor vil jeg gerne vinde den præmie. Har prøvet på at overtale min kæreste til at vi skal have sådan en juicer i mange måneder, men hun synes den er for dyr. Så lad mig da endelig vinde nogle flere maskiner til køkkenet. Min kæreste vil blive sindssygt glad.

 22. De ville bare være SÅ perfekt at vinde de 2 smarte maskiner! Bakser rundt med en gipsarm og 6 måneders genoptræning i vente, så al hjælp til de daglige gøremål er velkomne her 🙂 Og så slipper kæresten også for at lave helt så meget når han kommer hjem 😉

 23. Nøj den ville jeg sørme blive glad for!!! Har længe ønsket mig en så jeg kunne lave en masse sundt og lækkert til min lille familie 🙂
  Glædelig jul

 24. selvom mit køkken er lille og jeg dårligt kan presse mere ind, kan jeg godt finde plads til denne.
  Så kan jeg lave lækre juicer

 25. Åh ville da passe fantastisk til vores nye livsstil, det er jo ikke noget man sådan lige selv har råd til at købe

 26. Hjemme hos os står den på hjemmepresset juice hver dag, og den nuværende juicer har vist efterhånden udtjent sin værnepligt af rødbeder og gulerødder som er røget igennem 😉

 27. Ja, sådan en maskine har jeg også plads til. Donerede min den oldgamle til en SFO, derungerne indimellem gerne ville lave juice til ungerne.

 28. Uhh, det ville altså være den sejeste gave at vinde!! Min første tanke er nem og hurtig aftensmad med lækre supper:-) aj, hvor jeg krydser fingre!!:)

 29. I dag har jeg fødselsdag, og det ville da bare være skønt at vinde sådan en lækker gave ( har længe ønsket mig sådan en smart Juicer )

  Krydser fingre

  God jul
  Fra Line

 30. Mit køkken mangler lige sådan nogle fine maskiner der gør det nemmere at være sund i en travl hverdag! Ville være så dejligt at starte min barsel med nogle lækre juicer eller supper! 🙂

 31. Har haft en Philips Juicer på min ønskeliste længe nu, tvivler på jeg får den i år i julegave, da den ligger desværre over min families gavebudget. X´er fingre for at jeg bliver den heldige julegris her.

 32. Åh lad mig vinde, min kæreste synes ikke vi skal bruge penge på at udvide maskinparken yderligt, men hvis jeg vinder, såååå 😉

 33. Lille juicer på bloggen der
  så fin og mange penge værd
  jeg håber du i mit køkken vil bo
  for vi kunne få det så rart sammen os to

 34. Uha jeg har længe ønsket mig en juicer – det er så lækkert! Æble, gulerod og ingefær er min favorit, så den vil nok blive lavet i lange baner. Og så en suppe-maskine oveni – win!

 35. Wow, den ville falde i go jord herhjemme. Jeg har det bedst når min dreng starter dagen ud med friskpresset juice fyldt med en masse gode sager – den her ville godt nok gøre det en anelse lettere!!:)

 36. Sikke en LÆKKER præmie. Jeg er helt sikker på at den vil gøre det temmelig meget sjovere, at være i gang med et stort vægttab. VIL i mål, men har brug for en håndsrækning, til fornyet inspiration 🙂

  Rigtig glædelig jul til alle der læser med ♥

 37. Årh den MÅ jeg bare eje!!! Jeg er som dig helt tosset med køkkenmaskiner, men har fået nedlagt forbud af den onde kæreste til flere ting før jeg engang får et større køkken, men kom den nu dumpende som en gave så kan han jo ikke sige nej 😉

 38. Det er godt nok en vildt lækker præmie – det ville være fantastisk at være den heldige 🙂

  Glædelig december <3

 39. Friskpresset juice er så meget et hit, at jeg gang på gang kommer til at give 50 kroner hos Joe & The Juice selvom jeg synes det er alt for dyrt. Med sådan en fin sag kunne jeg juice løs i mit eget køkken, sikke en lykke!

 40. Mums hvor er det bare lækkerier, den Soup ‘master’ vil blive flittig brugt vi laver en del suppe herhjemme og juice masteren tjek til den os. Rigtig go 3 advent

 41. Wow dem ville jer gene vinde til mit køkken her i Schweiz, hvor vi bor. Den der supper dims er da bare fantastisk 🙂

 42. Åh mega fed præmie <3
  Alenemor med to unger ville det være super maskiner at have.
  Jeg er også vild med køkkengrej, elektronisk og manuelt.

 43. Min far han ønsker sig denne juicer, men da julegavebudgettet ikke helt rækker til det, så ville det være fantastisk alligevel at kunne overraske ham med den 😀
  Den der soup master ville jeg dog selv beholde. Hæhæ

 44. Den mangler vi SÅ meget i vores liv! Vi ejer kun en stavblender, og der er meget, den ikke kan. Vi lånte på et tidspunkt en foooooodprocessor (skal siges med Gertrud Sand-stemme), men den skulle tilbage til sine retmæssige ejere igen, og vi savner den, så vi krydser fingre for at Philips bliver en del af familien 🙂

 45. Den ville være super dejlig at vinde. Den kan jeg godt bruge i forbindelse med mit vægttab hvor jeg skal lave anderledes mad og juice m.m. 🙂
  Glædelig jul.

 46. Lækre sager, du udlodder der! Og sikke lækre sager, man kan lave i dem, det gør det bare nemt at holde sig sund 🙂

 47. WOW – sikke en præmie, der er på højkant! Jeg ville elske at kunne lave friskpresset juice om morgenen – og ligesom du foreslår, så kan “resterne” komme i kage, boller, suppe og lign. – jeg går klart ind for minimering af madspild.

  God jul.

  KH. Lene

 48. Ej hvor lækker en præmie. Jeg er gravid og pga. Min overvægt før jeg blev gravid er jeg begyndt at gå til diætist. Heldigvis holder jeg vægten nogenlunde. Er 30+1 og har kun taget 3 kg. på. Kunne være lækkert at vinde dagens præmier, da jeg er sikker på de ville kunne hjælpe mig nu og i fremtiden

 49. Sikke en vidunderlig præmie ❤️ Den ville bringe stor glæde herhjemme, og ville helt sikkert være en stor hjælp i forbindelse med nytårsforsættet der er at leve sundere… Den ville blive brugt flittigt

 50. Fantastisk power-couple! Har længe ønsket mig en juicer men aldrig hørt om en souper – min lille datter ælsker suppe, så det ville blive et kæmpe hit! Hvis jeg vinder kommer juiceren med ud og sejle næste sommer! Vi har nemlig en dejlig rummelig båd, som gør at man kan tage udvalgte luksuskøkkengenstande med. NAM NAM og glædelig jul!!!

 51. Uuuhhh elsker nyt køkken gear 😀 og har længe ønsket mig en juicer, og må indrømme jeg aldrig har hørt om Souper men lyder genialt og nemt, vi elsker suppe herhjemme 😀

 52. uh en lækker gave præmie, hvad jeg ønsker mig allermest. Håber jeg er den heldige nissepige der vinder her..xxxxxx

 53. Hold nu op, det var da en af de helt geniale gaver. Har længe tænkt på selv at ville lave juice, så den ville hjælpe mig videre fra tankeplan til rent faktisk nemt at kunne lave det som en del af morgenmaden 🙂

 54. Sikke et VIDUNDER!
  eller det er de begge, dem ønsker jeg mig SÅ meget – lad mig blive en heldig julegris. Grønsagsjuice og “slum” til boller, muffins, gryderetter M.m. Jeg er solgt!

  Fedt!
  Og særligt når min datter elsker suppe og jeg juice – win-win❤️

 55. Det ville da være en fantastisk præmie at vinde. Elsker friskpresset juice – og suppemaskinen vil helt sikkert blive et hit, når vi snart bliver forældre, og tiden til at lave aftensmad derfor bliver mindre 🙂

 56. Det lyder lækkert 🙂 Jeg er også en sucker for køkkenmaskiner og disse 2 ville være dejlige at have i mit køkken 🙂

 57. Sådan som du beskriver dem, lyder de virkelig som noget jeg ikke kan undvære længere.
  Så jeg er med:)
  God weekend! J

 58. elsker køkkenmaskiner og man kan altid finde plads til en mere.

  lyder mega fedt med den souper, troede ikke sådan noget var på markedet

 59. Hvis man bare kunne være så heldig og så til lige med kunne få mere frugt og grønt i sine børn er det da en drømmemaskine 🙂

 60. Hold da op det er smart. Jeg er kørt fast i grønsager. Dvs jeg kan desværre slet ikke finde ud af det efter der er så meget jeg ikke må spise pga sygdom. Og det jeg ikke må spise er naturligvis det jeg allerhelst vil spise.

 61. Min mor ville elske dette da hun elsker at lave juice. Jeg elsker også juice, så det ville være en perfekt præmie til os. Jeg ville med glæde give hende denne præmie for det fortjener hun <3

 62. Jeg har samme køkkenmaskine-craving og ønsker mig så meget en ny juicer. Ville blive lykkelig for begge maskiner.
  Julehilsner Rikke

 63. Uh jeg elsker også køkkenmaskiner, og en juicer står allerøverst på min ønskeseddel, og har gjort meget længe, så please lad mig blive den vildt heldige, xxxxxxx fingre 😉

 64. Sikke en lækker præmie. Jeg prøver også at leve sundt og disse to køkkenmaskiner ville da gøre mit liv noget nemmere 🙂 Til hverdag spiser jeg også en del suppe, men tanken om at det kan stå og passe sig selv, er da helt vild fantastisk. At man så også kan lave smoothies i den, er da kun en bonus. Juiceren ville også være genial herhjemme og jeg er sikker på, at jeg ville kunne lokke nogle flere vitaminer i mine to drenge, da de begge er vilde med juice, så det er vist en win-win situation…

 65. Jeg krydser fingre. Det ville virkelig skabe en glædelig magisk jul her i vores lille familie 🙂

 66. Den fineste præmie! Jeg har længe kigget på en juicer, men har ikke helt pengene til den. Jeg er ellers sikker på, at jeg ville få den brugt meget. Så jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder!

 67. OMG! det er lige mig! Jeg ELSKER køkkenmaskiner, de gør bare et eller andet ved mig og min kæreste er ved at gå bagover hver gang jeg vil have en ny(den stakkels mand) :’D Ejer pt. 3 forskellige blendere, snittemaskine, røremaskine osv. Men men men – hold op hvor vil jeg bare gerne kunne tilføje juiceren og soup makeren til min elskede samling! Så skøn en give away <3 Glædelig jul.

 68. Jeg har ønsket mig en juicer i flere år nu. Men har endnu ikke været heldig at få det. Min mand synes jeg har køkkenmaskiner nok. Så det vil jeg frygteligt gerne vinde 🙂

 69. ville elske at have en juicer herhjemme, men du sælger virkelig juiceren godt, når du skriver den kan lave frozen yoghurt

 70. Svigermor har en magen til, og siden den ankom i hendes hjem er jeg blevet afhængig af de juicer hun producere 🙂 Men det er efterhånden trættende at tage frem og tilbage for frisk juice 😉 (det må hun ikke høre). Frisk juice går bare godt hånd i hånd med min morgenkaffe 🙂

 71. Skøn præmie! Jeg elsker supper, men det er alt for sjældent at jeg får det lavet, for jeg er den eneste, der kan lide suppe herhjemme – Eller dvs. de andre familiemedlemmer kan kun lide klare supper.
  God weekend!

 72. ih, dem vil jeg gerne vinde. Mine piger på 3 og 6 ville elske begge dele og hvor ville jeg nyde at kunne lave så nem sund drikkelse og mad til dem. Måske min mand endda også kunne overtales til at smae sådan en juice med noget anderledes i. Har for nyligt smagt en limonade bestående af limesaft, ingefær, lidt sukker og vand. Gad vide om man vil kunne lave en lynudgave af den på juiceren..

 73. Jeg eeeelsker min juicer, og ville elske at forkæle svigermor med en også ❤️
  Vi laver juice herhjemme hver eneste dag..!
  Jeg ville helt sikkert også oftere få lavet lækre supper hvis jeg havde sådan en smart souper ❤️❤️

 74. Åh, det er godt nok nogle lækre præmier. Juiceren har stået øverst på min ønskeliste, siden jeg så Mads Bo stå og reklamere for juiceren samt “high on juice” i Imerco, og siden jeg efterfølgende forærede min skønne svigermor én. Hun er lykkelig for sin, så det er jeg sikker på, at jeg også ville blive. Souperen lyder som den der genstand, som man ikke vidste, at man ikke kan leve uden. Jeg er gluten intolerant, så suppe er altid et godt og velsmagende alternativ til det brød, som jeg ikke må få, når det skal gå stærkt.

 75. Wow, hvor vikle det bare gøre det hele meget nemmere og hurtigere og måske jeg ville havd nemmere ved at lade børnene være med til at lave suppe (og juice) hvis disse stod i mit køkken.

  Det ville nok bringe et par tårer frem hvis jeg vandt, fordi det er noget jeg aldrig ville finde råd til at købe.

 76. Fantastiske premier du udlover. Ville da være lækkert lige meget hvad man vinder 🙂 Kryder alt hvad jeg har 🙂

 77. det er en ting der har stået højt på ønskelisten længe. har ændret livsstil, og vil så gerne holde den, men det er svært altid at få de grøntsager man skal have. derfor ville det være en hjælp hvis det kom som flydende kost 😉

 78. Lige nu kunne jeg virkelig godt bruge en lækker morgenjuice. Er sikker på at juicemaskinen ville blive flittigt brugt herhjemme! Og virkelig smart måde at lave suppe 🙂

 79. Den ville være et hit i mit køkken.. og en god måde at få mere frugt og grønt i især husstandens mandlige beboere (3 år og 39 år 😉

 80. Det er da den ultimative drømmepræmie til vores lille familie på 4 – det ville være så lækkert at lave juice til mine børn og er sikker på at den souper kan lave lækkert til Villads der snart skal starte på skemad.

 81. Åh… Sådan en står højt på ønskesedlen 🙂 Jeg håber vi bliver de heldige vindere.

  Glædelig 14. december 🙂

 82. Min lillebror og hans kæreste er lige flyttet i deres første lejlighed og har talt om, at de rigtig gerne vil have en juicemaskine, men de gode juicemaskiner er dyre. Derfor vil det være rigtig fedt at kunne give dem denne i indflyttergave 🙂

 83. Ih altså! En juicer står aller-øverst på min og mandens ønskeseddel i år, men er ret overbevist om at det er lidt for dyr en gave. Hvis jeg skal gøre mig håb om sådan en i år, er det vist noget med at håbe den kommer fra dig! Alt krydses til imorgen!
  Glædelig jul.

 84. Det fine vidunder må hjertens gerne flytte ind i mit køkken og erstatte en gammel sag, jeg fandt i genbrugsen, og som ikke kan tygge sig igennem gulerødderne uden at gå i stå hver gang :-).

  Glædelig 3. søndag i advent!
  Vh Katrine

 85. Øj hvor lyder det mega smart med den souper, det har jeg aldrig set før.
  Jeg vil VILDT gerne vinde, jeg elsker suppe 😀
  Kh Anja

 86. Længe har jeg drømt om at komme igang med at lave smoothies-grønsagsdrikke mm.Men har endnu ikke udstyret.
  Indimellem, kigger jeg på børnene og tænker; der må være noget jeg kan hitte på, for at få jer til at indtage lidt flere grønsager og frugter.
  Det der må være svaret 😀
  Ikke at forglemme: Glædelig Jul

 87. Hallløj for en skøn giveaway 🙂 Den vil jeg super genre vinde, lyder spændende med den souper, har ikke set den før 🙂
  Jeg deler køkkenmaskiner med min gamle far, det er så hyggeligt at udveksle gode ideer og opskrifter, men ligepræcis en juicer mangler vi i samlingen så vi krydser fingre for en tidlig julegave 🙂 Ha en dejlig mandag , og tak for en god blog 🙂

 88. Min søster har lige fået en juice-presser, og er overlykkelig for den.
  Så må jeg da også have mig en..
  Den vil være fantastisk til januar/februar når dagene bare er konstant mørke.
  Så kan man få noget energi med en frisk juice

 89. åhhhh jeg ønsker mig brændende juice maskinen og efter jeg har læst dette indlæg, er jeg enig i at jeg faktisk heller ikke kan leve uden sådan en souper!!!! Krydser alt der krydses kan for at jeg vinder! Fod jul til dig og din familie

 90. Jeg ønsker virkelig inderligt at jeg vinder denne! Jeg elsker juice med masse af ingefær og frugt og grønt. Dejlig konkurrence. Glædelig jul

 91. fantastisk giveaway, kan simpelthen ikke huske om jeg har deltaget 1 gang før, men jeg vil elske og vinde den da jeg har en teenager som E L S K E R juice 🙂 og det vil være superskønt til hverdagen, at få gang i at juice :0))

  glædelig december
  Smil Lene

 92. Åh men altså… jeg er vildt nysgerrig på den der souper, det lyder sådan lidt “for godt til at være sandt” men hvis det virklig ER så nemt som det lyder så ville jeg elske det, syntes nemlig det er ret besværligt at lave suppe selv 😉

  Juicer, hvem gad ikke godt stå op til frisk lavet juice hver dag <3

 93. Det er virkelig en skøn præmie. Man kan aldrig få for mange køkkenmaskiner 🙂
  Jeg er så dårlig til at få lavet suppe og juice så det vil være fantastisk at få disse vidundere ind i mit køkken 🙂

 94. eN er lige noget for min mand ! Han laver masser sf dejligt sund mad til is og han har ofte snakkede om at lave grønsags smoothie til os hver morgen inden de store skal i skole – den mindste i børnehave og jeg ig ham på arbejde så vi kan starte dagen med masser sf energi – win -win for alle i familien 🙂 Vh Dorthe Pedersen

 95. Lige præcis den juicer står øverst på min ønskeseddel.
  Efter en operation i hoften, har det stået lidt stille med motionen, men efter nytår begynder den nye og sundere livsstil – og en juicer kunne virkelig godt hjælpe til med at blive lidt sundere. 🙂

 96. Lækker gave ville passe perfekt når der skal nye ide’er til sundheden <3 Ville elske at eje den. Og nej, køkkenmaskiner kan man da ikke få for mange af…thihi <3 Glædelig jul

 97. Den vil jeg vildt gerne vinde. Min juicer gik i stykker for 1 mrd siden 🙁 Og jeg æææææælsker frisk lavet juice 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>