Vind Moonkids børnetøj for 1.200 kr.

MoonKids er et svensk børnetøjsmærke, der skaber tøj til børn i alderen 0-12 år.
MoonKids laver børnetøj, der både er rart at have på og er behageligt at bevæge sig i. Når det kommer til valg af materialer, er kvaliteten i top og gerne i Øko-tex standard.

Den grundlæggende MoonKids kollektion har typer der fra år til år går igen i nye opdaterede versioner og farver. MoonKids klassikere, er bl.a. den stribede ribbet bomuld og skønne frotté styles.

Jeg har testet MoonKids på min egen Lucas på 5 år og også fået lille Emily på 10 mdr. til at teste det.
Du kan her læse om hvad vi synes om det, godt og skidt – og samtidig har du muligheden for at vinde MoonKids børnetøj til dit eget barn eller en du kender ;0)

Lucas har testet:

Moonkids t-shirt – 199,75 kr. // Moonkids frotté hættetrøje – 329,75 kr. //
Moonkids frotté bukser – 269,75 kr. // Moonkids jeans – 399,75 kr. //


Emily har testet:

Lucas tester Moonkids

Lucas’ mor beretter:
Lucas har testet 4 dele fra Moonkids, som vi faktisk er et mærke vi aldrig har prøvet før. Umiddelbart syntes jeg ikke lige stilen var hvad vi typisk går efter, måske mest pga. de sarte pastel farver.
Men det viste sig faktisk at den mintgrønne farve var super god til Lucas og klæder ham så fint. Det havde jeg ikke lige regnet med.
Jeans
De super fede jeans Lucas har testet er faktisk en af de styles der går igen sæson efter sæson med enkelte justeringer. De er meget baggy og der er elastik forneden i benene. Super seje bukser, som vi sagtens kunne have fundet på at købe selv, da Lucas generelt er ret god i baggy/lidt store jeans pga. han er meget spinkel.
De har de sejeste baglommer og er super behagelige. Jeg tænker de må være rigtig rare at have på og tumle rundt i. Et motto jeg har holdt fast i, og som jeg mener alt børnetøj bør være – rart og behageligt at have på fremfor alt.
Jeans’ne har vi brugt rigtig meget og de er stadig super fine efter rigtig mange gangs vask. Vi har brugt dem med alle mulige overdele og også med Moonkids overdelene.

T-shirt
Den stribede t-shirt er igen i den mintgrønne farve og er i en let ribbet kvalitet. Den har en rigtig fin facon og passer i det hele taget rigtig godt til Lucas’ spinkle figur. Den giver sig ret meget pga. ribben og det er derfor ikke et must at man er et spinkelt barn.
Den holder formen samt farverne ved vask og har i det hele taget ret mange fine små detaljer såsom lille Moonkids logo på ærmet, lapper på albuerne og bred rib ved ærmet.
En t-shirt vi helt sikkert vil holde øje med igen i nye farver og som jeg er sikker på at Lucas ender med at have mange flere af. Modellen og kvaliteten kunne jeg sagtens bruge i en ensfarvet basis t-shirt.

Frotté bukser
Bukserne er i en lækker frotté kvalitet og har en super fin pasform, uden at være for baggy og stor i benene. Lucas har ikke brugt dem over vildt meget, nok pga. farven der er lidt sart.
De er svære at sætte til andet end den stribede t-shirt, så vi har faktisk kun brugt det sådan.
Dog er de super behagelige og rare for Lucas at have på og de har en rigtig god elastik i taljen.
Som sæt med t-shirt og hættetrøjen synes jeg dog at Lucas er blevet for stor til sådanne sæt. Måske er det også farven der gør det, men jeg synes bare han er vokset fra det. Er sikker på at en anden mere neutral farve, ville have gjort det anderledes.

Frotté hættetrøje
Hættetrøjen er igen i den lækre frotté kvalitet som bukserne, og Lucas var stolt første gang den skulle på. Men desværre fik Lucas sin finger i klemme i den lille runde lynlås, så den sad fast – han nægter derfor at have den på igen, også selvom jeg fortæller ham at han “bare” skal lade værre at sætte sin finger ind igennem hullet.

Umiddelbart havde jeg ikke tænkt tanken at den runde lynlås kunne blive et problem og synes egentlig også det er en rigtig fin detalje. Men måske værd for Moonkids at overveje kontruktionen heraf – måske har vi bare været uheldige.
Hætte trøjen er ellers rigtig fin, og jeg håber stadig at Lucas kan nå at forlige sig med den og vil have den på igen. For den er virkelig lækker og så fin til et par jeans.
Som sæt med frotté bukserne, synes jeg personligt at det bliver for meget i den grønne farve.

 

Emily tester Moonkids

Emilys mor beretter:
Smækbukser og bukser
Smækbukserne er bare fantastiske, jeg er sikker på at kunne Emily vælge selv, så ville hun vælge dem. De minder mig om slik, deres ringe og farverne. Emily har str. 80 på i både bukser og overalls så selvom hun faktisk kun er en str. 74, så passer det fint pga. den elastik der er ved fødderne. Det betyder også at hun vil kunne bruge dem rigtig længe, da de nærmest vil vokse med hende.
Da Emily fik smækbukserne på, tænkte jeg ”åh min lille skat” hun så så dejlig lille ud med heldragt som jeg ikke har givet hende på længe. Det var skønt og begge par bukser kommer vi til at bruge tit da de bare er afslappende og bløde. Stoffet er ikke så blødt som det ser ud til, men kvaliteten er super lækker, Emily kravler rundt og derfor bliver knæene meget beskidt, men efter vask så er de så fine igen.
Jeg har før oplevet med andre mærker når stoffet er frotté, at det så bliver hurtigt nusset også efter vask. Jeg vil dog sige at kombinationen af den helt lyse lyserød og stoffet samt det at Emily kommer rundt på gulvet, gør at Emily meget hurtig bliver beskidt og det ser ikke så pænt ud ret længe.
Lukningerne ved ringene er lavet sådan at man skal sætte dem omvendt i og det skal man lige vende sig til, specielt når barnet er blevet så stor at hun vender og drejer sig. Jeg synes farverne er super søde, og farverne på bukserne passer til body’erne, men det hæmmer også mig lidt da jeg ikke synes jeg kan sætte det sammen med andet tøj.
Bodyerne
Super lækker kvalitet på begge bodystockings og farverne er så søde. Der er elastik ved ærmerne der gør at de kan bruges allerede nu selvom det er en for stor str. og stretch stoffet gør at man kan bruge dem længe. Det er lækkert stof som sidder godt og ser meget lækkert ud, man kan se det er god kvalitet.
Det eneste jeg kunne tænke mig anderledes er, at ved lukningerne som sødt nok sidder på skulderen bagpå, da ville jeg ønske der var en knap mere, lukningen kommer til at gabe lidt og man kan se ind til huden.
Kjole
Da jeg modtag denne kjole tænkte jeg med det samme på Pippi Langstrømpe. Det er bare en lille lækker kjole som bare passer til frække Emily. Den sidder bare godt og Emily kunne kravle og lege i den, og så er den gule farve super lækker i denne årstid. Stoffet er ligesom bukserne blødt og dejligt at have på, men optager også meget skidt, heldigvis bliver det helt rent og ikke nusset efter vask. Jeg har brugt kjolen med den gule body, man kan dog sagtens sætte andre farver til hvis man synes det gule bliver for meget.

Vind Moonkids børnetøj for 1.200 kr.

Jeg udlodder i samarbejde med Moonkids valgfrit Moonkids børnetøj fra SmartKids.dk til en værdi på 1.200 kr. til 2 heldige læsere.
Alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn samt skriver en lille tekst om hvad du synes om Moonkids børnetøj.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder lørdag d. 16. juni de 2 heldige vindere.

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer end Moonkids.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
184 kommentarer
 1. Moonkids tøj er virkelig fint og anderledes børnetøj.
  Retro´ish på den virkelig fede måde!

  /Marie Light (marielight1984@hotmail.com)

 2. Jeg synes at tøjet lyder til at være super lækkert – og lige noget jeg gerne vil have min kommende nevø skal bære 🙂

  Følger nu på bloglovin og har liket facebooken for længst!

  KH Regitze E. Jørgensen
  reg.engelhardt(a)gmail.com

 3. Det er ikke et mærke jeg kender, men sikke nogle dejlige farver. Ville vist være nødt til at finde noget tøj til begge børn, da de da ikke skal snydes… åh jeg håber jeg vinder.

  Christina T. Frøkjær

 4. Mit navn er maria møller Jespersen. Min mail mmj2204@live.dk
  Jeg synes simpelthen det tøj ser så lækkert ud, jeg indrømmer, jeg kender det ikke men vil da meget gerne.

 5. Ej jeg smiler over hele hovedet. Er til Retro på den fede måde altså moonkids måden. Elsker bare alt de laver og har intet at sætte på kvaliteten heller. Kæmpe smil Lise Holst (fb)

 6. Vi har haft rimelig meget moonkids gennem årene. Jeg har 3 børn og det var for ca. 4 år siden, at jeg rigtig begyndte at købe Moonkids. Til min søn, der nu er 7, har vi mest brugt de samme bukser som Lucas har på i grønne, dem elsker min søn – men han er heller ikke til jeans, det skal helst bare være blødere end blødt, hans tøj. Derudover har jeg brugt bodyer og det vi har brugt allermest er deres lækre ribbluser. De har den fedeste pasform og kan bruges sammen med mange ting. Min mellemste datter går meget i denim leggings for tiden, der er de super til men de er også rigtig fede til bukser der sidder løst. Ja vi er store fans af moonkids. Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle nye frotté overalls til min mindste, samt det virkelige søde gule sæt som Emily har på. Og så kunne min søn godt bruge nogle nye bukser. Vi har kun lidt bluser fra moonkids i skabet p.t. så vi trænger til moon-fornyelse 😉

  Kh Louise Gram
  mail@louisegram.dk

 7. Jeg elsker den retroagtige og samtidigt topmoderne stil og er bl.a. vild de fine baggyjeans og den gule kjole. Har også forelsket mig i tidligere sæsoners smækbukser med lidt trompet – virker i øvrigt som god kvalitet der kan holde til leg. 🙂
  mvh Anita Kirsten Fonvig Nielsen
  nielsenanita@hotmail.com

 8. Fantastiske sommerfarver, man bliver jo helt glad 🙂 Krydsede fingre her fra… Vh Signe Skov Christensen (signe@vall.nu)

 9. Mette Poulsen
  mortilgryogannikahobro@hotmail.com

  Jeg synes, at tøjet er anderledes end hvad jeg plejer ata købe, men det er faktisk også rigtig fedt og efter at have læst her i bloggen, så tror jeg, at det kunne være fedt til min søn, som lige er fyldt 5 år.

 10. wow en super fantastisk præmie man kan vinde, den er jeg med på
  ♥♥ Deler meget gerne med alle og håber så inderligt at være den heldige der vinder ♥♥ krydser finger for at heldet er med mig denne her gang 🙂
  mine børn vil elske hvis jeg vandt, det er jo til dem 🙂

 11. Vi har “kun” købt Moonkids til den mindste i flokken, og jeg har fra første “tur på”, været helt vild med det!
  Super skøn kvalitet, og enorm lækker pasform i forhold til MEGET andet tøj.
  MoonKids er nok det tøj, jeg var aller gladest for da Tulleren var mindre, så jeg skal da selvfølgelig vinde og se at få prøvet om vi er ligeså tilfredse nu hvor hun boltre sig alle vegne.

  -Mette Straube
  Valdemarelias@hotmail.com

 12. Lækre afdæmpede farvekombinationer i fed retrostil!

  Moonkids kører en fed retrostil og i farver, som ikke er så pang, som de fleste andre mærker har ligenu, så det kan jeg rigtig godt lide 😉

  Jeg har ikke prøvet tøjet til Storm endnu og ej heller hørt om mærket før, så jeg vil da med glæde iklæde Storm det lækre Moonkids, hvis han skulle blive den heldige ejer 😀

  Sommerhilsener,
  Maja Conner

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

 13. lækre farver og så sidder det super så der er masser af plads til leg 🙂 Jeg har 3 unger den ældste bliver 4 på søndag, og med 3 så små børn er der gang i den hele tiden, og så skal tøjet kunne holde til noget, det kan det fra Moonkids 🙂
  Jeanett Cove, jba_girl@yahoo.dk

 14. Har aldrig haft noget fra Moonkids. Men har lige læst jeres anmeldelse og været inde og lure på jeres hjemmeside. Synes det lyder som noget lækkert tøj som i hvert fald skulle prøves. Er osse helt vild med deres farver og look.
  Mvh Camilla Charlotte Hartmann
  hartmann731@hotmail.com

  Uhhh håber at være den heldige 😀

 15. Jeg er vild med Moonkids! Mine drenge har efterhånden en del tøj derfra. Opdagede mærket ved et tilfælde da jeg ventede min ældste på nu 3år. Og det tøj jeg havde til ham som baby har lillebror arvet og det kan slet ikke ses at det er brugt.

  Jeg krydser for at det bliver mig der vinder konkurrencen, da vi trænger til at få fyldt lækkert tøj i skabet 😀

  Marianne Christina Egesberg

 16. Skulle lige finde ud af at logge ind 🙂 prøver lige igen!

  lækre farver og så sidder det super så der er masser af plads til leg 🙂 Jeg har 3 unger den ældste bliver 4 på søndag, og med 3 så små børn er der gang i den hele tiden, og så skal tøjet kunne holde til noget, det kan det fra Moonkids 🙂
  Jeanett Cove, jba_girl@yahoo.dk

 17. Lige da jeg så tøjet var jeg egentlig ikke så vild med stilen, men det ser rigtig fint ud på Lucas. Og jeg er lidt vild med den gule t-shirt med løven på,
  som jeg kan se i oversigten ovenover.

  Tina Stig Andersen
  cl-catering@tdcadsl.dk

 18. Moonkids er ikke et mærke vi har prøvet herhjemme,men hold da op! hvor er det nogle lækre farver, lige perfekt til mine unger,som alle 3 eelsker blødt og behageligt tøj. 🙂

  mvh Mary Pallesgaard Gjerulff

  mail. marypallesgaardg@gmail.com

 19. Fedt, fedt tøj, i lækre farver, med plads til masser af bevægelighed. Passer perfekt til mine to yngste drenge.
  Mvh Mette Sørensen Porsbjerg (FB navn)

 20. Eii altså hvor er det bare lækkert tøj i de fedeste farver, ville klæde
  min lille prinsesse på 1½ år så meget, så håber det er vores tur til at vinde nu 🙂
  Mvh. Hanne Høberg Jørgensen, hannehj@vip.cybercity.dk

 21. Super friske farver, og lækre stoffer som tøjet er lavet af.. Lige noget min lille “prop” vil føle sig behagelig i ;0) smart, friske farver, behageligt og anderledes! Så kan det ikke blive bedre :0)

  Henriette M. Pedersen
  the.chick.83@hotmail.com

 22. Kunne super godt tænke mig at vinde til min Oliver på 7 mdr… Har endnu ikke prøvet dette mærke men tøjet ser fantastisk lækkert ud 🙂
  Især hættetrøjen samt frotte bukserne kunne “vi” godt bruge.
  Skønne farver og fin kvalitet 🙂

  Pia Rasmussen (pia.rasmine@gmail.com)

 23. Det er nogle vildt lækre farver, og jeg er især glad for de materialer kollektionen er lavet i. da min lille pige er kommet i gips er det vigtigt at stoffet kan strækkes og er lækker blødt og bevægeligt. Plus at hun er en lille bandit så der passer farverne perfekt på hende.

  Tanja Hansen (facebook)
  tanja_612@hotmail.com
  str. 80

 24. Tøjet ser lækkert ud og jeg tror pasformen er perfekt til mine drenge, der ikke kan lide, at det strammer.

  Mvh Lisbeth Jørgensen (lisk@bamsehulen.dk)

 25. Sikke lækkert tøj, det ser godt, lækkert og blødt ud, lige noget ungerne vil elske at boltre sig i. Farverne er skønne, dejligt at se noget lidt mere blide! Så vi er med i konkurrencen : D Ingen tvivl om at ungerne vil elske at blive forkælet med noget lækkert blødt tøj.

  Vh Kirsten Nygaard Friis
  Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

 26. JEg har aldrig prøvet Moonkids til Filippa, men jeg vil da meget gerne gøre det med de fine positive kommentarer de andre kommer med, og som du selv har oplevet i testen.

  mvh
  Katrine Frisgaard Gunnersen, Trinsling@forum.dk

 27. Sikke fine styles og skønne farver 🙂 Jeg er i sær vild med baggybukserne efter at have læst om dem.

  Jeg har tre børn, der ikke rigtig kan arve tøj efter hinanden. En dreng på snart 11 år, en dreng på 21 mdr og en pige på 8 mdr gør det svært at arve tøj efter hinanden; men det ser ud til at en del af tøjet kan bruges både af drenge og piger – Det er rart at se 'kønsneutralt' tøj uden at det skal være hvidt og kedeligt.

  Så hvis jeg er heldig, skal Bjarke Nanu på 21 mdr (str. 92/98) have tøjet og måske kan lillesøster på arve tøjet senere hen 🙂

  Mvh. Marlene Høj
  m_hoej20@yahoo.dk

 28. Hej

  Jeg følger på bloglovin og FB (Mette Kristensen, svips@aaui.dk)

  Jeg synes tøjet er så fint, er især vild med den gulekjole på billederne. Synes det er fint i flotte farver uden at være for spraglet.

  Mvh. Mette Kristensen

 29. Moonkids laver så mange fede ting – herhjemme er vi især glad for det til vores spinkle dreng, hvor moonkids tøj bare sidder helt perfekt på ham.

  Det er blødt og det vi har haft indtil dags dato har også været i super kvalitet og hold form og farve ret godt også derfor vi gerne bruger det (samtidig med, at det sidder perfekt på min knægt)

  Er vi heldige vil min dreng gerne have str 6 år

  Hilsen Gitte Sommer
  gittesommer1978@gmail.com

 30. Moonkids er skøn, lækkert, fedt, anderledes, god kvalitet, helt igennem fantastisk tøj 🙂
  Og når man har 2 piger, er det jo altid lækkert med noget nyt, og mere tøj til samlingen 🙂

  Mette Sibbert Ebbesen
  mettemus52@gmail.com

 31. Det er ikke et mærke vi har prøvet at købe før, men det lyder som et mærke der passer godt til min søn på 2,5 år, med busker der ikke sidder tæt, da det slet ikke fungere her med en super aktiv dreng der bare ikke passer slim bukser.

  Det grønne sæt du viser frem er super lækkert og det kunne vi godt tænke os at blive ejer af.

  MVH Mette Just Olsen
  justmette@mail.dk

 32. Vi knus-elsker frotte bukserne fra moonkids herhjemme. Men de er små i størrelsen, det skal man være opmærksom på.

  Lige i øjeblikket har min yngste pige faktisk ingen moonkids bukser, så det ville passe perfekt at vinde dette.

  Deres kjoler er også super søde!

  Mvh Eva Aas Andersen

 33. Jeg synes moonkidstøj er rigtig fint, men det kræver oftest at man køber tøj i sæt, så derfor har jeg aldrig turdet købe så meget af det. Men de der drengejeans er jo uundværlige. Børn skal kunne røre sig og selv kunne tage tøjet af og på, derfor er de jeans perfekte!
  Vil derfor så gerne vinde så min søn kan få de seje jeans og min datter den frække gule kjole!
  Mvh camilla@rahlff-Friis.dk

 34. Min søn har kun haft et enkelt stykke tøj fra Moonkids. Det var en body som var arvet, men det kunne slet ikke ses – farver, pasform og blødheden var helt intakt:-)
  Jeg vil meget gerne prøve noget mere Moonkids til ham, så det ville da være skønt at vinde. Jeg synes du viser så fint i indlægget at det også er et mærke, der kan bruges til de lidt større drenge:-)
  Vh Mai Søby

 35. Moonkids, er faktisk et mærke, som vi slet ikke har prøvet, så det kunne da være fantastisk at få den mulighed 🙂

  Det ligner klart noget som lille bror ville syntes godt om, og ikke mindst hans mor 🙂

  Charlotte-1975@hotmail.com

 36. Wauw, super lækkert tøj 🙂

  Vi har 3 skønne børnebørn, Alexsander på 10,
  Celine på 9, og Anton som fylder 5 år i næste måned,
  avekortet vil være mere end velkomment 😉
  her hos os “gamle besser” på førtidspension <3

  lundkilde@hotmail.com

 37. Moonkids' tøj er ikke noget, vi har prøvet endnu herhjemme. Men tøjet ser dejligt frisk ud og både bukser og bodyer kan jeg sagtens se min lille søn i og være super smart 🙂

  Mange hilsner

  Michelle Moss
  holmstrom.moss@gmail.com

 38. Rebecca har endnu ikke haft noget tøj derfra, havde faktisk ikke hørt om dem før nu 🙂 Men nu da vi har set det, skal jeg da helt klart ud og se nærmere på det, for både stilen og farverne tiltaler mig meget, og farverne vil se godt ud til Rebecca :-))

  Mvh.
  Bettina Baggers Boateng
  boatengbettina@sol.dk

 39. Så er der liket både det ene og det andet sted:-)
  Vi har haft lidt forskelligt Moonkids gennem tiden – altid virkelig lækkert og retro uden at være for meget af det gode.
  De mintfarvede bukser ville da i øvrigt også være fine med en helt sort trøje:-)

  Vibeke Sonntag
  gipseer@gmail.com

 40. Moonkids er et af de fedeste bærnetøjsmærker til os retro tossede 🙂
  Personligt er jeg ikke så vild med deres pasteller – men det brune, gule og orange er jeg især helt tosset med.

  Og så er jeg lige fyldt 30 og skal holde fest med hippie tema her d.30. august. Og tøj fra Moonkids ville fuldende ungerne hippie look, så det kunne ikke passe bedre 🙂

 41. Jeg kan rigtig godt lide Moonkids fordi designet er enkelt og meget stilfuldt. Tøjet er ikke pattet eller overfyldt med krimskrams. Deroverover har tøjet en god pasform og er behageligt at have på selv for mine børn der elsker at tumle og klatre i træer.

  Karin Dyvelkov
  karin.n.andersen@gmail.com

 42. Moonkids er helt perfekt til børn, krudtugler eller ej. Vil ungerne slappe den, så er det muligt i den dejlige bløde kvalitet – krudter de af er det også muligt, for der er masser af plads til bevægelse i tøjet:)

  Krydser fingre for at deter mine unger der bliver de heldige vindere.

  Mvh/
  Jeanette Byg Nordentoft
  jeanettebyg@hotmail.com
  jbyg@grundfos.com

 43. Synes bestemt rigtig godt om Moonkids børnetøjet. Det er anderledes og så er jeg helt vild med de flotte pastelfarver. Det ser ud til at være af super kvalitet! Helt klart et mærke jeg vil afprøve på mine 2 drenge!

  Liv Quist Bossow
  lava88@live.dk

 44. Synes det er noget lækkert tøj, med nogle super fine farver! er helt vild med den gule serie.
  Så vi ville elske at vinde tøj derfra, tror Astrid vil være så fint i det!

  Britta Sejersen Jepsen
  brittajepsen@hotmail.com

 45. Et mærke jeg ikke har prøvet til mine børn endnu – men det kunne jeg sandelig godt tænke mig at gøre ;o). Det ser virkelig lækkert ud.

  Mvh.
  Lene Funder Stehnij (også Facebook navn)

 46. Er endnu ikke ejer af moonkids tøj, men det ville vi meget gerne være. Elsker bare de friske farver. Og så ser det jo ud til at være et mærke hvor kvaliteten er i top. Vi har allerede favoritter ( ved at kigge ;o) ), som vi ville elske at eje

  Helle Bertelsen
  englenfrasyd@gmail.com

 47. Lækker farve den grønne… 😉
  Ville elske at vinde denne konkurrence og købe masser af tøj fra Moonkids… Vi har haft Moonkids da min søn var mindre, men vil helt sikkert købe det igen….

  Mvh. Jannie
  Jaskes2000@yahoo.dk

 48. tøjet er i super flotte farver og blødt,med gode bevægelsesmuligheder for barnet. God kvalitet. Og hvor ville det være skønt med en ordentlig sending Moonkids tøj til min datter på 1 år.

  Mvh Trine Graff Bang, bangtrine@gmail.com

 49. Kan godt lige at buksene ser så “posede” ud. Har ikke prøvd tøjet. Og har hellere ikke set tøjet sådan i virkeligheden da den lille by vi bor ikke har det helt store børnetøjs udvalg. Men udifra bildene på jeres hjemmeside ser det ud til være lavet i en blød kvalitet:-)
  Vh line lea
  lineblea@gmail.com

 50. Jeg har en lille pige på 5 ½ måned som allerede er begyndt at kravle. Derfor er jeg på udkig efter noget lækket tøj hun kan røre sig i. Synes virkelig at tøjet fra Moonkids ser ud som noget der er lækket at røre sig i samt det er nogle fede farver de bruger.

  Mvh
  Rie Ravnholdt Frederiksen
  rie_ravnholdt@jubii.dk

 51. Super fedt mærke, vidste faktisk ikke det eksisterede, før nu.

  Er helt vild med de baggy jeans og hættetrøjen til dreng.
  Og så syntes jeg de gule farver til pige, er så fine.

  Bestemt et mærke jeg vil kigge efter i fremtiden

  Med venlig hilsen
  Susanne Abildgaard Pedersen
  susanne@susten.dk

 52. Jeg har ikke haft noget af det til mine børn før (har dreng og pige), men er da positivt overrasket over at “opdage” dette mærke:) Det ser lækkert ud og ser ud til at være en dejlig kvalitet for børnene at have på og hvor er jeg vild med deres farver:) Mvh. Tanja mathiasen, jan-mathiasen@stofanet.dk

 53. lme1978@gmail.com

  Jeg er en sucker for retro og for frotté, så er Moonkids jo bare lige i skabet 🙂 Det er enkelt og ligesom tøj fra dengang jeg var selv var barn og mange mange mange gange når jeg har kigget billeder af mig selv som baby/lille, har jeg spurgt min mor, hvorfor har du ikke gemt det og det og det og…. 🙂 Gennem Moonkids har jeg fundet den stil jeg holder meget af til mine børn og derfor har de allerede en del, meget går i arv og den ældste er ved at være moonkids løs 🙁 Krydser for det bliver os denne gang xxx og tak for en fantastisk konkurrence endnu engang :o)

  God weekend.,

  Lotte Marie Bjerring

 54. Moonkids børnetøj, er da super fræk i farverne, elsker farver, og det gør ikke noget at mine kære børn vil skille sig ud fra mængden, håber at jeg/mine børn vinder, er allerede igang med at vælge tøj fra deres side, for må da bare eje de lyserøde smækbukser; ) til min datter.
  mvh Linda
  zoegabutik@gmail.com

 55. Jeg er ny på bloggen, men syntes at du giver en super beskrivelse af både fordele og ulemper ved farver, designs m.m. Helt klart fast læser og absolut 'liked' på fb.
  Moonkids er i øvrigt et af mine yndlingsmærker, især til min den mindste på knapt 2 år. Håber jeg er heldig at vinde 🙂
  Susan Buch (sok@youmail.dk)

 56. Jeg elsker virkelig Moonkids og deres frække baggy design. Min ældste er en lang tynd dreng – og specielt da han var yngre var Moonkids et af de store hits til at give en lille smule fylde til barnet 🙂 Ville være fantastisk at fylde lillebrors skuffer med lignende sager hvis jeg vandt!

 57. må indrømme vi aldrig har hørt om moon kids før men deres tøj ser godt behageligt ud og ha på så det ville vi da forfærdeligt gerne vinde til den mindste på to her hjemme :o)

  salem_sanchez@yahoo.dk

  Sabrina Moreno Sanchez Hansen

 58. Det er total retro, men i en god kvalitet. Jeg har en søn der går i skovbørnehave, og der er det kun bukser med elastik i livet der dur:-) derfor er bla frotte bukserne et stort hit hos os. Krydser fingre for at vi bliver den heldige, så vi kan få fyldt garderoben op med fint tøj… Hilsen Mette, kmlynghoejen@os.dk

 59. Vi har haft gule Moonkids frottébukser i str. 74 og samme buks i lyserød (str. 80), som vi har været rigtig glade for. De gule kravlede min datter meget rundt i. Det kan man faktisk ikke se på bukserne – og de gik i arv til min kollega, så sent som i går.
  Merle er på vej op i str. 86, så det kunne være dejligt med et par nye Moonkidsbukser.

  Hilsen

  Christina Maria Jensen
  christinamari@jensen.mail.dk

 60. Kender ikke til mærket og deres tøj, men specielt de baggy-jeans ligner noget der kunne blive et stort hit her i huset – rigtig godt at blive introduceret til nye muligheder når der skal vælges tøj 🙂

  Mvh Karina Viborg Pedersen – karinaviborg@privat.dk

 61. Moonkids' tøj har en god pasform til især min yngste datter, som er et lille nips. Kvaliteten er lækker, designet dejlig retro-nostalgisk og tøjet er blødt og godt at lege i!

  Masser af krydsede fingre fra Julie / julielillegaard@gmail.com (og Robyn og Nanna)

 62. Jeg er enig med dig, at der er rigeligt med pastelfarver, men jeg kan godt lide flere af de gule styles fx. T-shirt med løven; lækre til sommerbrun hud!! Jeg synes bedst om de fine jeans, som du beskriver og de seje drengeshorts.

  Kunne være skønt at vinde og prøve tøjet!

  Mvh. Helene Braüner Bisgaard
  helenebb@hotmail.com

 63. Moonkids ser superspændende og behageligt ud. Jeg har endnu ikke prøvet det til mine unger, men tænker at vores heldige 3'er skal da have lov til at afprøve sådan noget fint tøj. Krydser fingre.

  Mette Thøgersen
  metamat@hotmail.com

 64. Lækker præmie som jeg blev opmærksom på via både FB og Bloglovin'. Herhjemme har vi endnu ikke prøvet Moonkids, men det ser superlækkert ud og ikke spor pussenusset :o)

 65. Ganske enkelt moonkids er bare så fedt et mærke og lækker kvalitet!!

  Krydser fingre for min søn er så heldig at få noget lækkert tøj;-)

  Sarah jill kjæreby Sørensen
  Sarahjill@forum.dk

 66. Super fræk kombination af farver, retrostyles og kvaliteter. Det lægger op til super god leg og ikke stillesiddende “passe på tøjet” aktiviteter. Jeg krydser fingre for at vinde til Storm og Nova.

  Jeg følger via bloglovin og FB.
  Mange hilsner Ellen Korreborg
  korreborg@forum.dk

 67. Det lækreste mærke, som bare holder og holder, både i kvalitet med også i design. Hvis børnenes lille bade bassin var fyldt med penge, ville tøjet fra moonkids blive rippet. Det er også så dejligt brugbart for ungerne, meget bekvemt.
  Krydser fingre, kom nu held!
  Louise Gad Hugger louisegadhugger@hotmail.com

 68. ♥ Moonkids. Super fine farvekombinationer, god pasform, skønne striber, fede detaljer på f.eks. bukser. Kunne virkelig godt tænke mig at fylde skabet med Moonkids-lækkerier !!

  Nicoline Tardini
  nicoline@tardini.dk

 69. Vi har brugt Moonkids til børnene fra de var helt små. Jeg er vild med deres frottekvalitet, samt holdbarheden af deres produkter. Det kan jo vaskes og bruges i evigheder, uden det kan ses:) Pasformen er også et stort plus. Erindrer stadigvæk det sæt nattøj med rumraketter på, som har været brugt ekstremt meget af os, men som nu også bliver brugt flittigt af fætteren:)

  Mvh Rikke Bisgård Sørensen
  riksen@orumnet.dk

 70. Vi er vilde med moonkids, det er det eneste mærke der laver cowboybukser som jeg kan få min søn i, som insisterer på kun at gå i bløde bukser. Kvaliteten er super det kan vaskes igen og igen uden at det forandre sig mærkbart.
  Mange hilsner Natascha Dalgaard, nd@newmail.dk

 71. Vil gerne vinde til min niece. Jeg har ikke så meget styr på de forskellige mærket. Umiddelbart er det ikke lige min stil, men det ser dejlig behageligt og praktisk ud til børnehavebrug :). Anne Kathrine Jørgensen – reenberg_1@hotmail.com

 72. Diana Hansen
  assaia@hotmail.com

  Det lækre tøj kunne vores dreng helt sikkert godt bruge 🙂 Han er uden tvivl mest til blødt og behageligt tøj, som det er til at bevæge sig i – og det kan man i det her! 😀
  Han har før haft lidt derfra, og designet passer perfekt til en slank dreng.

 73. hej vil super gerne prøve det mærke og wow kunne da få end del til mine 4 piger, med fire skønne piger er der altid plads til at få så en fin en gave :))

 74. Det kunne være skønt at vinde tøj til mit barnebarn Elias på næsten 7 år. Han vokser meget for tiden, så tøjet stumper og så han han altid hul på bukseknæene ;.) Lillesøster på 1 år kan også sagtens bruge nyt tøj.

  Kirsten Foged Jensen
  kirstenfogedjensen@gmail.com

 75. Jeg synes det er super vigtigt at tøjet er rart at have på og dette ser moonkids i høj grad ud til at være. Krydser fingre for at kunne prøve det til mine børn:-)
  Vh Line Karup Nielsen
  linekarup82@hotmail.com

 76. Efter at have læst de 2 anmeldelser af Moon Kidstøjet, får jeg da helt vildt meget lyst til at prøve mærket til min søn på snart 2 år 🙂 Så jeg vil da super gerne vinde denne fine præmie..

  -Camilla Stjerne

 77. Min datter på 11 måneder ser super skøn ud i gul, jeg synes bare desværre der er for få mærker som laver lækkert tøj til pigerne i den farve, derfor er jeg rigtig glad for tøj fra Moonkids, fordi det kan kombineres så det ikke bliver alt for drenget.

  Lærke Laurine Kassebeer
  laerkelaurine@hotmail.com

 78. Jeg synes det er et fedt mærke, og kan især godt lide det til de små, som vi
  har et par stykker af..Begge drenge på henholdsvis 8 mdr og 5 år, er lidt
  plagede af børneeksem, så de får gerne meget behageligt tøj på..Moonkids er
  lækkert og blødt, så det vil jeg ihvertfald gerne vinde..
  birthe.gug@live.dk

 79. Har hørt om mærket men aldrig prøvet det. Kan dog umiddelgodt lide at designet er lidt afdæmpet og så er farverne lige mig
  Kunne godt tænke mig at prøve at putte lillepigen i det.
  Line lind
  Line_Lind@hotmail.com

 80. Synes MOONKIDS er super,behagelige og bløde, har prøvet nogle stykker til min datter. Det ville være rigtig lækkert hvis jeg vandt, datteren er ved at vokse ud af de sidste stykker vi har.

  vh Anja Fjørdoy Petersen
  a.fjordoy.p@jubii.dk

 81. Har aldrig prøvet Moonkids tøj til mine drenge, men synes det ser lækkert ud, vi sidder lidt for fast i småfolk osv… så det ville være fedt at prøve noget andet, og det lyder til at det er lækkert.

  Mvh Heidi Frandsen
  heidi@hambenberg.dk

 82. ************ Majken Elgaard Hansen *************

  Makkeduddi@yahoo.dk

  – jeg har selvfølgelig delt, fulgt og “like´d” <3<3<3

  – Jeg er især vild med det tøj Emily har på, det gule af det, har først for nylig opdaget mærket, men har ikke prøvet det endnu:)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>