Test – MINI A TURE overtøj

Konkurrencen er slut

MINI A TURE står for noget af det mest klassiske overtøj, i fine ensartede nuancer og gerne i lidt dæmpede farver.
MINI A TURE tager udgangspunkt i de skandinaviske rødder krydret med en tydelig international trendprofil.  Tøjet har et stærkt, unikt design og er samtidig funktionelt og behageligt at have på. Desuden stiller MINI A TURE store krav til kvaliteten, så tøjet kan modstå det daglige slid, det bliver udsat for under børnenes leg.

Jeg har fået to små testere til at teste MINI A TURE overtøj, og giver også 1 heldig læser muligheden for at vinde valgfrit
MINI A TURE overtøj fra SmartKids.dk

Vi har testet følgende:

Mini A TureMINI A TURE vinterjakke – 999,75 kr. // MINI A TURE skibukser – 699,75 kr. //
MINI A TURE flyverdragt – 1299,75 kr. // 
 
 

Freya tester MINI A TURE flyverdragt

Mini A Ture flyverdragtFreya har testet: MINI A TURE flyverdragt – 1299,75 kr. //

 

Freyas mor beretter:

Har faktisk hvert år tænkt MINI A TURE som en mulighed, men er alligevel altid endt med det samme mærke i overtøj, så her kom en super chance for endelig at prøve det af og det er vi rigtig glade for.

Vores første indtryk af dragten er også meget positivt. Først og fremmest er farven bare SÅ flot. Klar, stærk lilla ! Ligner ikke alle andre lilla farver (selvom der er VILDT mange…)

Freya er meget til turkis og grøn i øjeblikket, men udtrykket fra hende var klart og tydeligt da hun så den første gang  – WOW mor, den er flot !

Så jeg er ikke spor i tvivl om farven.  Vi har før haft lilla flyverdragt og jeg synes farven er praktisk, taknemmelig og let at ”holde ren”.

Der er rigtig gode detaljer på dragten, som vidner om at MINI A TURE har styr på at lave overtøj. Freya tester i str. 128 cm/8 år og den er ikke lille i det.

Da hun første gang skulle have den på bemærkede hun selv at den var ”let” i det. Den er nemlig isoleret med Thermolite Plus, som er letvægts isolation og som netop gør at den ikke føles tung. Kvaliteten er udvendig 100% nylon og indvendig 100% polyester. Dragten har vandsøjletryk på5.000 mm og åndbarhed på 5.000g/cm /24 hrs. Indvendig og i den aftagelige hætte er der blødt fleecefoer.

En detalje som min erfaring siger mig er vigtig, er at dragten har snefang i benene, med justerbar velcrolukning yderst. I ærmerne er der også snefang og det opdagede Freya hurtigt. Det er et hit at en del af hånden dækkes og at der er plads til ”tommeltotten”. Freya udtrykte at det føles rigtig rart og giver ekstra lune til hænderne. I taljen er der indvendig snøre så den kan justeres i facon.

Da der allerede har været nogle rigtig kolde og våde dage kom dragten på sin første rigtige test et par dage efter jeg havde taget billederne. Freya var på engen med sin far for at lave en indhegning og de kom hjem godt våde og mudret. Freya var indvendig dejlig varm og tør. Jeg hængte dragten til tørre og efter et par timer børstede jeg alt mudret af og tørrede med en våd klud. Dragten er netop behandlet med en ydre coating der gør den modstandsdygtig overfor snavs og den levede fuldt ud op til forventning efter sin første rigtige mudderdåb.

Så vi er rigtig glade for MINI A TURE endelig kom i hus og kan varmt anbefale den til andre :0)

 

 Johan tester MINI A TURE vinterjakke og skibukser

Mini A Ture vinterjakke og skibukserJohan har testet: MINI A TURE vinterjakke – 999,75 kr. // MINI A TURE skibukser – 699,75 kr. //
 

Johans mor beretter:

Vi har fået lov til at teste et lækkert sæt bestående af vinterjakke og skibukser fra MINI A TURE.

Mit første indtryk var at man virkelig kan mærke at det god og holdbar kvalitet. Vinterjakken har en utrolig lækker farve med fede lynlås detaljer i rød. Aftagelig hætte er altid dejligt og min søn var glad for at undvære pels, som der har været på tidligere sæt vi har haft til ham.

Jakken har yderligere vindfang i ærmerne der virker holdbart og mulighed for at kunne lukke ærmerne yderligere til med velcro er super. Jeg synes det virker alderssvarende i størrelser – ikke for stort og ikke for lille – Johan kan i hvert fald passe str. 7 år og bliver 7 år i december.

Vi har valgt skibukser i sort til jakken, da jeg synes den grå som passede til måske ville blive for beskidte. De er som jakken rigtig lækre og har det hele – synes det er rigtig fint med aftagelige seler, da de ikke altid bruges hjemme hos os. Der er god bevægelsesfrihed i tøjet og vi er helt sikre på at det bliver et hit igennem sne og slud denne vinter. Det er første gang vi prøver MINI A TURE og er spændt på vinteren og på, at se om det er ligeså godt som det ser ud og føles.

 

Vind MINI A TURE overtøj

Konkurrencen er slut

I samarbejde med MINI A TURE, udlodder jeg valgfrit MINI A TURE overtøj fra SmartKids.dk til en heldig læser. Vinderen kan frit vælge en MINI A TURE flyverdragt eller to-delt sæt bestående af jakke og skibukser.

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder.

3: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder søndag d. 18. november.

 

Præmien gælder kun til MINI A TURE overtøj på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

290 kommentarer
 1. Er pædagog. Har været meget begejstret for mærket i mange år og mange af de børn jeg har haft gennem årene har brugt deres tøj. Nu har jeg endelig fået min egen guldklump, som jeg ikke kan vente med at iklæde Miniature!! 🙂

 2. Efter at have læst den anmeldelse af Mini a tures flotte flyverdragt fortryder jeg vildt meget at vi aldrig har prøvet dem herhjemme. Min datter ville elske detaljen med hul til tommeltotten og den lyder bare så lækker og god!! Vi har egentlig altid haft mini a tures jakker til børnene til vinter, men af en eller anden grund er vi blevet ved det samme mærke flyverdragt!!
  Så nu krydser jeg vildt fingre og det ville klart blive den lækre lilla flyverdragt til min datter der ville blive valgt!

 3. Når man ikke selv har råd, kan man håbe at vinde 🙂 at vinde til mine to små niecer, hvem af dem der skal have æren af Mini A Ture, må jeg tage til den tid. De går igennem en svær tid, og bliver sjældent forkælet, når højtider og fødselsdage ikke altid er rundt om hjørnet. Jeg er den eneste, og bedste moster de kan have, og jeg bliver da endnu bedre, hvis jeg kommer med lækkert varmt tøj til dem. 😉

 4. Det ser godt nok lækkert ud, det ville falde i god smag her hjemme hvor mine 2 drenge også synes det skal se lidt sejt ud.

 5. Det mest fantastiske overtøj, og sønnen kunne godt trænge til en ny MINI A TURE jakke, det fra sidste år begynder at stumpe…..

 6. Vil elske at vinde en flyverdragt til vores Freya – hun vil elske en flot lilla flyverdragt 🙂 I flg. testen lyder den perfekt – synes især det med at den er let lyder fantastisk 🙂

 7. Asta-Luna mangler sådan en varm, enkel jakke. Miniature er lækkert, har før købt det til hende.
  Tak for din inspirerende blog!

 8. Meget meget lækkert overtøj, som sønnike ville blive glad for. Han er gået helt væk fra sin flyverdragt, og vil kun have todelte sæt på nu;)

  Mvh Rikke

 9. Victor havde deres flyverdragt sidste år, og den var bare super….. i år har han en ældre model af deres skitøj, og må sige han synes bare det er super ;O) Storebror mangler dog et skisæt, så håber da på at jeg bliver den heldige ;O)
  Super lækkert overtøj de laver.

  mvh christina

 10. Mit barnebarn Martha på 1½ år kan virkelig godt bruge en flyverdragt mere. Hun er en lille glad sjæl der elsker at være ude i al slags vejr, og hun gør sig rigtig godt beskidt.:-)

 11. Er lidt sent ude og har endnu ikke fået købt vinterovertøj. Har før haft miniature flyverdragt og det er virkelig lækkert tøj, som jeg gernenvil prøve igen til min søn.

 12. Fordi det er simpelthen det bedste overtøj der findes.
  Elsker det til mine unger, så derfor skal jeg da vinde 😉

 13. Uff, den konkurrence har jeg ventet på. Eeeeeelsker Mini A Ture, og ville ønske jeg kunne i klæde mine unger i det hele tiden. Overtøjet er specielt lækkert, og ville holde min yngste på 2 år dejlig varm hele
  Håber som en hal, at jeg er heldig denne gang 🙂

  Mh Marie P.

 14. Jeg skal da vinde fordi vores familie snart bliver udvidet med en pige på 9 år der intet overtøj har med fra sine forældre…..

 15. Uha, det ville være dejligt at vinde en flyverdragt, var hurtigt ude i sommers og Ida´s flyverdragt er for lille allerede, så surt altså, kender allerede dette skønne kvalitets mærke, men det er vel ikke en dårlig ting 😉

 16. Wow den er lækker, den flyverdragt 😉 krydser fingre for at vi er de heldige for så er det helt klart sådan en flyverfætter lillesøster skal bruge her i vinter!

 17. Hmmm ja hvorfor skal vi vinde. Vi skal vinde fordi vi aldrig er så heldige og vinde hehe, nej vi skal vinde fordi min datter er ude hverdag også efter dagplejen, jeg er sikker på hun slider et par flyverdragter eller tre i løbet af vinteren men den fart hun har på.. 🙂

 18. Jeg vil SÅ gerne have en miniature flyverdragt til min datter, men som en af testerne skrev, så ender man bare altid med det mærke man havde sidste år.. Giv mig chancen for at give min datter den lækreste flyverdragt!!

 19. Mit elskede barnebarn fortjener, at jeg vinder et lækkert overtøj fra Miniature til henðe. Hun er en lille fin pige, som allerede har prøvet meget i sit første år. Den ene fod er en klumpfod, så der er meget behandling med specialsko og bøjle imellem, nu stadig i brug 14 t i døgnet. Hun har fået skåret tungebånd uden bedøvelse, da sundhedsplejersken fandt ud af, det var for starmt. Indtil da kæmpede hun for maden. Hurra for mit elskede barnebarn, som er en glad lille pige.

 20. Vi bor på en gård hvor udeliv er et must, så derfor er det vigtig men men noget ordentligt og slidstærk overtøj, og så gør det jo ikke noget at det er super smart og med lækre farver 🙂

 21. Jamen altså jeg er helt vild efter at vinde en jakke til min datter på 4,5 år. Som jeg har skrevet i de andre konkurrencer med overtøj trænger hun bare SÅ meget til at få hendes EGEN jakke i stedet for det meste er en hun har arvet eller jeg har købt brugt fordi vores økonomi slet ik er til at købe så lækkert overtøj . Så vores vinter vil SÅ meget være reddet og SÅ meget bedre at hun kan være lige så smart som hendes jævnaldrende i børnehaven. Og for min samvittigheds skyld vide at hun os får en NY fed og smart jakke. Håber og krydser, det ville være SÅ stort.!

 22. Kunne være dejligt at vinde da jeg lige har hevet datterens flyverdragt ud af vaskemaskinen med knækket yderstof ved svejsningerne i benene. Hvorfor svejser producenterne så hårdt – det er anden gang vi opplever dette og det på 2 af de dyre mærker…. Øv øv!!

 23. Den er bare super flot i lilla som vil passe perfekt til vores lille pige – vi har desværre købt en for lille flyverdragt til hende så det vil være dejligt hvis vi kan vinde denne flotte mini a ture flyverdragt 🙂

 24. Jeg er Mini A Ture-overtøj-jomfru – har til gengæld prøvet stort set alle andre mærker gennem årerne *s* Derfor ville jeg jo mægtig gerne have lov til at prøve noget Mini A Ture overtøj til min mindste lille mand 🙂

 25. Alt overtøj er nyt for mig, da jeg er gravid med første barn (pige). Er sikker på hun vil se rigtig lækker ud i den flotte lilla farve 🙂

 26. Åhh…. Det overtøj er bare så lækkert. Mine unger er et par rigtige krudtugler, som ville elske at tumle i mini a ture denne vinter (og deres mor ville nyde at se på dem og vide at de aldrig bliver våde og kolde), så vi krydser alt hvad krydses kan og håber….

  Mvh Camilla

 27. Min skønneste Oscar på 4½ er et rigtigt udebarn og naturbarn. Han elsker regn, mudder og at hoppe i vandpytter. Han elsker også at boltre sig i sneen, og kan bruge flere timer udenfor – uanset vejret. Derfor har han brug for den ultimative flyverdragt, som kan holde ham varm og tør, samtidig med, at den giver ham bevægelsesfrihed – og der mener jeg, at Mini A Ture flyverdragten vil kunne leve op til vores forventninger

 28. Jeg har altid været stor tilhænger af TTH i flyverdragt. Jeg har da flere år overvejet Mini a ture som alternativ pga. det flotte design, men har alligevel holdt mig til det kendte/sikre. Skulle muligheden dog her byde sig, ville det være FEDT 🙂

 29. Herhjemme elsker vi bare stjerner, så en stjerne på flyverdragten ville så absolut være et hit, og at det så samtidig er super kvalitet, det er jo bare en bonus. Så ville MEGET GERNE vinde en flyverdragt til min søn på 16 mdr. 🙂

 30. Ihh hvor er den fin <3 Ville være lækkert at vinde lige præcis sådan en lilla dragt til prinsessen på 4 år.
  Super blog <3

  Vi krydser fingre.. ;o)

 31. Har tit tænkt næste gang mine børn skulle have overtøj skulle det være mini a ture, det ser så flot ud og virker lækkert men det ender altid med at jeg finder noget andet først eller den jeg ville købe ikke var der i den størrelse det skulle være… Så det ville være super at vinde en jakke eller flyverdragt til min skønne dreng eller lille prinsesse 🙂

 32. Mini A Ture overtøj har vi endnu ikke prøvet herhjemme, da det desværre er en tand for dyrt til vores budget, så det ville jo være fantastisk at vinde det, for det ser virkelig lækkert ud;)

 33. Vi har nu 2 år i træk haft Mini A ture anoraker – både sommer og vinter. De er fantastiske i kvaliteten, men desværre har jeg nu en datter, som er startet i børnehave og hun kan ikke selv tage sin anorak på og af, så derfor ville det være fantastisk, at kunne give hende en ny, som er nemmere for hende selv at komme ind og ud af, men som samtidig er lækker i kvaliteten 🙂

 34. Kunne godt bruge en extra flyverdragt i børnehaven når de er så meget ude og det ikke altid den ene kan nå og tører inden de skal ud igen.. og så er de jo super fede.

 35. Ville rigtig gerne vinde en ny flyverdragt til min datter, den hun har nu er desværre allerede ved at være for lille.

  Og så har Mini a ture jo et super lækkert design og er god kvalitet 🙂

 36. Årh jeg håber det bliver mig eller rettere sagt Frida, som vinder denne lækre konkurrence ;0)

  Mange hilsner
  Line

 37. MAT har bare noget af det fedeste overtøj overhovedet!!
  Ville rigtig gerne vinde et fedt skisæt til min pige, så hun har optimal bevægelighed, kan holde varmen og undgå at blive våd når hun skal ud at lege.
  Mvh Jane Knudsen

 38. Har aldrig prøvet Mini A Ture´s overtøj. Men jeg synes deres design er rigtig lækkert 🙂 Så det ville være skønt at vinde en sådan lækker præmie 🙂

  Charlotte Anna Marie Petersen
  charlotte@clausenz.dk

 39. Uha det var da en skøn præmie, det vil falde i god jord ved den mindste 🙂 God weekend og tak en altid skøn blog 🙂

 40. Har aldrig prøvet Mini A Ture´s overtøj. Men jeg synes deres design er rigtig lækkert 🙂 Så det ville være skønt at vinde en sådan lækker præmie 🙂

  Charlotte Anna Marie Petersen

 41. Fordi min prinsesse vil se rigtig lækker ud i en jakke eller flyverdragt, det er super lækkert overtøj <3

  Hilsen Dorrit

 42. Elsker Mini a Ture og deres klassiske og enkle design og den lækre kvalitet – så derfor er det da mig der skal vinde overtøj til min søn 😀

 43. Laura Celiane kunne godt bruge en flot, men også god flyverdragt 🙂 Hun er en spinkel pige, så dragten må gerne kunne holde hende varm.

  Hav en dejlig dag 🙂

  m_hoej20(at)yahoo.dk

 44. Mini A Ture er bare SUPER lækkert tøj – vi elsker både design og kvalitet og skal da selvfølgelig vinde et lækkert sæt til musen herhjemme <3

 45. Har været følger af FB og bloggen længe 🙂
  Ku være SÅ lækkert at vinde noget nyt og lækkert overtøj til mindstemand Frederik på 8 år, som 3. dreng i rækken må man ofte arve tøj.
  Bliver vi (Frederik) de heldige, ønsker vi skisættet i mørkegrå, det er super flot.

 46. Vi har aldrig prøvet Mini A Ture vintertøj her i huset. Men har hørt rigtig meget godt om det så det ville da bestemt ikke være dårligt at få lov at smide Sofie i noget lækkert vintertøj derfra

 47. Mini a Ture er bare lækkert – min datter på 4 har en flyverdragt derfra i år – vi kunne virkelig godt bruge et skisæt til storebror derfra også, så vi krydser alt hvad vi kan 🙂

 48. Dejligt at læse anmeldelserne fra testpersonerne. Jeg har kun prøvet deres vinteranorak, som jeg var helt vild med. Har lige som en anden oplevet flyverdragten i brug på mit arbejde som pædagog og ungerne har altid været varme og tørre efter en tur ud i sneen eller regnvejret. Alligevel har jeg ikke nået at afprøve den på min datter endnu. Har endnu ikke oplevet et barn med bukserne og jakken, men anmeldelserne lyder gode, så hvis vi skulle være så heldige at vinde, så skulle det være det sæt vi gerne ville afprøve 🙂

 49. Jeg er mor til Gabriel på to år og 5 måneder, og til lille Siri på 5 måneder. Jeg har været så heldig at arve flere ting fra MiniAture fra min fætter og hans kone, og jeg er derigennem blevet vild med deres kvalitetsbevidste og konservative design. Vi havde også arvet en super lækker jakke i str, 86, som vores dreng desværre nu er vokset ud af. Vi har desværre endnu ikke råd til MiniAture med mindre vi finder det nedsat (min mand er studerende), og da vi ikke har bil, cykler vi rundt fra sted til sted. Det er derfor super vigtigt, at vi har ordenligt overtøj til ungerne. Så vi ville blive lykkelige over at kunne lade storbror Gabriel lege i sneen iført en lækker NY MiniAture dragt eller jakke.

 50. Uhhh, endnu en fantastisk konkurrence! Jeg er meget stor fan af Mini a Ture. Mine piger har altid deres overgagsanorakker, fordi de simpelthen er de pæneste, jeg har set. Havde økonomien været til det, var det også blevet flyverdragter fra Mini a Ture i år, men med to små damer at forsørge på en sølle su er det lidt af en balancegang at få det hele til at løbe rundt – hvilket betyder, jeg ofte må gå på kompromis med den slags. Min ældste datter, som lige er fyldt tre år, er allerede ved at være lidt for stor til sin flyverdragt, og i en børnehave, hvor de er ude dagligt, er det ikke så smart, så vi krydser fingre! Det ville være SÅ fantastisk at vinde en ny og lækker – og spare mig for mange grå hår over, hvor jeg lige finder pengene til en ny.

 51. Den synes jeg vi skal vinde, fordi jeg har overvejet den meget til Anna denne vinter, men jeg er så glad for Ver De Terre, at jeg ikke rigtig tør kaste mig ud i et mærkeskift. Jeg er dog rigtig glad for mini a tures anorakker, så jeg er sikker på at flyverdragten også er helt i top:)

  Og så ELSKER Anna nyt smart tøj:)

 52. Uhh sådan en flyverdragt vil jeg virkelig gerne vinde til min datter. Hun havde en jakke da hun var mindre og det er bare lækkert:)

 53. Tænk hvis man havde råd til at købe alt de flotte tøj du tester 🙂 Håber man kan være så heldig at vinde noget af det engang, for det er jo helt vildt skønt alt sammen..

 54. Når man læser anmeldelsen af Mini a tures tænker jeg det er mærkeligt jeg ikke har prøvet det. der er flere detaljer jeg synes appelerer til min lille Sascha på 10 men jeg kræver også meget af vinter tøj så leder tit så længe at alt er væk. Vi bor på landet vi leger vi går og vi cykler, dvs det skal kunne det hele. Jeg håber at vinde og blive en af de positive anmeldere. KH Pernille

 55. Caroline er en skøn rødhåret prinsesse – som er smuk i lilla – så derfor ville hun være helt perfekt i denne lækre flyverdragt 🙂

 56. Uh, endnu en lækker konkurrence med et fantastisk mærke.

  Miniature er så fedt og jeg ville elske at give min søn sådan en flot dragt på. Behøver man en bedre grund?? 😉

 57. Drømmer så meget om en anorak til min lille pige på 1 år (i fredags) Men manden siger nej pga prisen. Så man har vel lov at håbe 🙂

 58. Har ofte kigget på Mini A Ture overtøj til drengene, men af en eller anden grund ender vi altid med TTH. Det kunne være rart at prøve noget nyt 🙂

 59. Der er så meget fedt tøj fra Mini A Ture. Er især vild med anorakken med lynlås på ryggen. Kunne være rigtig lækkert med sådan en til datteren, da hun hele tiden render og lyner jakken ned når vi er uden for.

 60. Jeg synes Mini A Tures tøj er rigtig godt, men har endnu til gode at prøve overtøjet, og det vil jeg meget gerne. Med 3 drenge i huset ryger der hurtigt penge til tøj og ikke mindst overtøj, så det ville være skønt at vinde et “tilskud” til tøjbudgettet!! 🙂
  Mvh. Helene

 61. Mine unger har aldrig haft miniature overtøj, men er helt vild med deres anorakker,l så sådan en synes jeg da min Thilde skal have til næste år:)

 62. stine3103@hotmail.com
  Jeg vil ikke komme med
  nogen lang forklaring om hvorfor netop jeg skal vinde, så derfor vil jeg bare sige at vi ELSKER Mini A ture, og håber sådan vi kan være så heldige at vinde noget af deres lækre overtøj til vores lille stjerne <3

 63. jeg må og skal ganske enkelt vinde, for jeg ELSKER miniatures overtøj!
  Det er som noget af det eneste, holdbart nok til at gå i arv fra storebror, til mellembror og til sidst videre til lille bror;-)

 64. Miniature fungerer simpelthen bare….helt enkelt!! Det er det bedste overtøj, og vi ville elske at vinde 🙂
  Kh. Line

 65. Miniature er et – for os – et helt uprøvet mærke, men beskrivelsen lyder af det lyder som lige det vi har brug for til guldklumperne – høj kvalitet og lækkert design med sans for detaljen 🙂

 66. Åhh sådan et skisæt ville være perfekt til min store søn, når vi skal på skiferie til marts…. Og ja selvfølgelig til en kold dansk vinter og en vildbasse af en dreng 🙂

 67. Vi elsker miniature hjemme ved os, det har et superlækkert design og en rgitg god pasform, så vi ville elske at vinde denne super fine flyverdragt. 🙂

 68. Det vil være rigtig lækkert at putte min skønne supermand i noget godt tøj. Han har det bedst når han erude, så der skal noget godt udetøj til.

 69. Fedt mærke, og de har så meget fedt tøj – synes bare de er lidt for dyrt, men kvalitet koster 🙂 Håber selvfølgelig at være den heldige til at vinde den i lilla som er rigtig fin til min datter 🙂

 70. Har aldrig fået prøvet deres overtøj. Så ganske enkelt, så er der mulighed for at få en ny og forhåbentlig possitiv fortaler for deres overtøj (for tøjet ved vi jo godt er lækkert!)

 71. Jeg har en datter der ville blive lykkelig for sådan en fin flyverdragt, så jeg håber vi er heldige! 🙂

 72. Vælg mig! Min snart store pige vokser med lynets hast ud af sidste års Mini A Ture jakke (som moderen havde håbet ville holde en sæson mere) – elsker deres overtøj, og ikke mindst farverne!

 73. Min datter er så ked af at hun ikke har en flyverdragt i år, da moderen har købt ski bukser! Hun ville blive ovenud glad for at vinde denne skønne dragt i str 116:-)

 74. vi vil da gerne vinde så storesøster kan blive forkælet lidt.. hun er lige blevet storesøster for 2½ uge siden *s*

 75. Jeg vil gerne vinde et stk. lækkert overtøj. Jeg skal være den heldige vinder fordi jeg gerne vil forære min skønne veninde denne give away til sin datter. Hun var der professionelt for mig, da min verden efter en traumatisk hændelse var allermest sort. Dette udviklede sig herefter til et unikt venskab, som jeg på alle måder ikke vil undvære. Havde gerne være den tragiske hændelse foruden, men havde formodentlig så aldrig mødt hende den skønne fantastiske kvinde, som har så stor og varm en personlighed som jeg er taknemmelig for at have i mit liv.

 76. Årh, hvor er den flyverdragt lækker, og så lige i splintens yndlingslilla – ville være skønt at kunne give hende en ny flyverdragt, og ikke én, hun har arvet… selv om jeg helt klart går ind for genbrug!

 77. Jeg vil så gerne vinde en så lækker flyverdragt str 110 til prinsesse Emma på 4 år.

  er med alle steder og liker hjertet.

  Kh Astrid

 78. Min datter er i naturinstitution og har virkelig brug for noget godt overtøj, jeg har hørt meget godt om det, men har desværre aldrig ejet noget til min datter!

  Hun bruger en str. 104!

  Mvh Mette Nikolajsen

 79. Det 2 delte sæt ville være lige noget for min søn, det virker til at være rigtig holdbart, hvilket det kræver for en vildbasse 😉

 80. det to-delte sæt vil min søn se rigtig fin ud i. Jeg synes jeg køber mig fattig i overtøj af alle slags (også støvler) for der går altid hul i det før han vokser ud af det……but why?!

 81. Wow sikke en skøn konkurrence, ville ønske at jeg blev den heldige. Et skisæt til vinterferien ville ikke være dårligt eller en ny flyverdragt til drengen i skovbørnehaven. Hilsen Mette Lynghøjen

 82. det lyder som sådan en god flyverdragt – så jeg må bare krydse fingre for at det er mig (og min datter 🙂 ) der vinder 🙂

 83. Her har denne vinters flyverdragt ligget klar længe, men min lillemus er vokset som ukrudt i efteråret og er nu blevet for stor til vinterens vigtigste beklædningsdel, så vi leder med lys og lygte efter en god dragt og den fra Mini A Ture lyder rigtig dejlig…

 84. vil gerne prøve de todelt sæt til mit barnebarn, hun har godt nok en flyverdragt som hun allerede bruger nu, men den er ved at være for lille

 85. Det er vigtigt med en god flyverdragt, når man er en rigtig udepige, Så sådan en model vil være kærkommen herhjemme.

 86. Jeg havde den smukkeste, og skønneste, babyflyverdragt fra Mini A Ture til min datter sidste år…

  Alle kommenterede bare hvor lækker den var – Så atter engang at kunne give hende smukt og lækkert overtøj på fra Mini A Ture ville bare være lykken :0)

 87. Ville være skønt at vinde en flyverdragt til min krudtugle på snart 2, hun elsker at tumle ude 🙂

 88. Elsker Mini A Ture-tøj, men har endnu ikke prøvet deres overtøj, så det her er da en oplagt mulighed;0) Trine

 89. ihh altså,min elskede Scarlett og jeg ,skal gå 5 km i skoven ,til julemærkemarch nr 100 d. 2. dec. Og igen 5 km (nytårsmarch d. 1. januar. Det ville da bare være bedre end at vinde i lotto-at komme med farmors skønne vildbasse, i den flotteste og mest lækre flyverdragt, man kan få for penge,jeg håber af hele mit hjerte,at vi bliver den heldige vinder.

 90. Vi står faktisk og skal havde handlet både flyverdragt og jakke til Bastian, så det ville være rart hvis det kun var en af tingene vi skulle spendere på! Elsker miniature – MINI A TURE – men pengene er desværre ikke til det i år. Det ville være viiildt at være heldig her <3

  Kh Maria

 91. Vil gerne vinde, da Emil vist når at vokse ud af sin flyverdragt i løbet af vinteren og så kunne der være lækkert med vintertøj fra mini a ture som det næste:))

 92. Mini a ture overtøjet er bare så lækkert! Vi har før haft en flyverdragt til vores datter derfra. Den var fantastisk.
  Jeg ville elske at kunne proppe hende i sådan en igen!!

 93. Vi har for første gang prøvet Mini a ture flyverdragter i denen sæson og jeg må indrømme jeg er dybt imponeret. Jeg købte dem på udsalg i foråret og var egentligt lidt betænkelig over det efter jeg havde trykket køb, men efter de er kommet i brug er jeg solgt. Mine børn elsker at have deres flyverdragter på da de er lette og nemme at komme omkring på legepladsen i. So Mini A Ture får thums up herfra. Håber jeg er den heldige i denne konkurrence, for så skal en af ungerne da have en flyverdragt der kan ligge parart til næste sæson.

 94. Min datter ville være lykkelig over sådan en dragt i skøn lilla. Synes der er gået lige lovlig meget leverpostej i den hendes vintergarderobe i år, men sådan er det nu nogle gange, når man må arve en brun dragt fra storebror

 95. Jeg er vild med Mini a ture overtøjet. Min søn Oliver har i denne sæson en brugt vinterjakke, som bare er super lækker. Mere af den slags lækkerhed er hjertens velkommen hos Oliver.

 96. Truttens miniature jakke er ved at være for lille vi har ellers været så glade for den!
  Mit totale udebarn skal da bruge en så dejlig slidstærk og lækker dragt!

  Vi håber vi vinder!!

 97. Åh, en ny MAT jakke til min dreng ville gøre stor lykke herhjemme. Drengen ville blive lykkelig fordi MAT laver jakker der sidder godt på ham, og som kan holde til vild drengeleg. Moderen ville blive lykkelig fordi MATs overtøj er fantastisk lækkert at kigge på samtidig med det er i fantastisk kvalitet.
  Og så ville det være første gang jeg nogensinde vinder en online konkurrence 😉

 98. Mini A Ture laver kanon overtøj (også alm. tøj) – her hos os går det i arv uden det kan ses på det… :0)

 99. Jeg skal vinde fordi jeg har 4 børn, så der er altid en, som mangler noget…
  Jeg har slet ikke styr på vintergarderoben endnu. Min yngste søn går i storebrødrenes gamle aflagte jakke (og den har bestemt været kønnere engang). Og min datter mangler stadig en flyverdragt.
  Så det vil være super skønt, at blive hjulpet lidt med at få styr på bare en af delene 🙂

  Jeg følger med både på Facebook og på Blogvin 🙂

 100. Elsker deres design, det er SÅ sødt og lækkert. Ville være så dejligt at få muligheden for at finde ud af om kvaliteten er ligeså meget i top som designet. Min søn ville elske sådan et flot sæt. Krydser fingre. 🙂

 101. Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve mini a tures overtøj til min søn, men har kun hørt godt om det, så det ville være rigtigt fedt at vinde et sæt eller en dragt til ham:-)
  Vh Mai Søby

 102. Elsker simpelthen Miniature – derfor! Har haft deres anorakker flere gange til begge mine unger og goså i år løber min yngste rundt i deres vinteranorak. Har aldrig prøvet deres flyverdragter, men er kvaliteten den samme som jakker og anorakker kan man simpelthen ikke bede om mere! Krydser fingre!

 103. Jeg er nødt til at vinde en miniature jakke til min lille mus. Hun har en overgangsjakke men kunne virkelig godt bruge en ny vinterjakke.

 104. Her kunne vi godt bruge en ny vinterjakke til vores datter, da vi har lavet et fejl-køb med den nye vinterjakke, elendig lynlås og hun har svært ved at holde varmen. Så den ville helt klar blive elsket her af hende 🙂 (og moren)

 105. Vi havde sådan en succes med vinterjakken til lillesøster sidste år – så det ville være skønt at kunne give hende endnu en varm vintersæson dette år.

 106. Jeg ville elske at se min lille vildbasse på 1 1/2 i så lækker en flyverdragt! Den ville hurtigt blive bekendt med alle vandpytterne i gårdspladsen… Mvh Katrine

 107. Min datter på 2 år(og bestemt også hendes mor…) ville elske en Mini A Ture flyverdragt eller jakke. Vi mangler desperat vintertøj for tiden, da hendes flyverdragt, vinterjakke, hue, vinterstøvler og gummistøvler desværre er forsvundet sporløst fra vuggestuen, øv! Så min lille trold må låne sig frem for tiden, for at kunne komme med på legepladsen:-(
  og så er Mini A Ture SÅ fint!
  Mnh. Line

 108. Med en flyverdragt af et andet mærke, der ikke holder, hvad den lover, ville det være fantastisk at vinde en Miniature flyverdragt til min datter i str. 104.

 109. Det ville være dejligt at kunne trække Klara i sådan en lækker flyverdragt. Hvor er det vigtigt, at kunne holde de små poder varme og tørre når de skal lege ude 🙂

 110. Mini a Ture er det absolut foretrukne børnemærke i vores hjem.

  Konrad på 1 1/2 år vil elske at gå vinteren i møde med et sæt overtøj fra det mærke.

  De bedste hilsner,
  Lise

 111. Jeg håber virkelig at vinde – har aldrig prøvet mini a ture i vinterovertøj. Jeg syntes “testerne” virkelig overbeviste mig om, at den er Mini a Ture min næste flyverdragt skal være!
  Yderligere holder vores str 86 heller ikke vinteren over :o(

 112. Åh herhjemme elsker vi Mini A Ture! Mine 3 unger får næsten altid vinterjakker og flyverdragter derfra – kvaliteten og designet er fantastisk. Ville elske at vinde….

 113. Har desværre ikke styr på vintertøj til mine 3 unger endnu, så det ville da være skønt at vinde en vinterjakke eller flyverdragt 🙂

 114. Håber at være den heldige vinder!
  Er vild med Mini A Ture. Begge børn er allerede installeret i deres vinterjakker men den mindst mangler flyverdragten. X’er fingre for én til min søn Albert i str. 104. Den kommer til at stå model til lidt af hvert i hans kommende skovbørnehave 🙂

 115. Min søn starter i dagpleje den 3 december og mangler en rigtig lækker flyverdragt til at lege i ALT den sne vi får i december 😉

 116. Jeg har siden mine børn var små altid købt Mini A Ture anorakkerne. Og er så glade for dem, de har haft dem både sommer og vinter. Og igen i år skulle mine drenge selvfølgelig have dem til vinter igen. Men nu havde jeg endelig også fået en lille prinsesse og tænkte at hun skulle have sådan en yndig lille uld frakke. Men har måtte erkende at den ikke er lige så praktisk og fantastisk som Mini A Ture anorakken. Så derfor håber jeg virkelig at min lille prinsesse vinder sådan en, så hun ikke bare skal se yndig ud, men også kan holde varmen og bevæge sig, denne vinter 😉

 117. Jeg vil meget gerne vinde str 110 – og hvor ville det være lækkert med sådan en kvalitetsdragt 🙂

  Er med alle steder og liker hjertet 🙂

  vh Majken Susanne

 118. Storm vil gerne være den heldige vinder, fordi vi er helt vilde med Mini A Ture’s lækre anorakker! Vi elsker den brugervenlige måde, hvorpå de nemt tages på og af, og den flotte A-facon og de fine hætter er bare lige i øjet 🙂

  Vi krydser alt, hvad krydses kan og håber 😉

  Vinterhilsener,
  Maja
  Conner✩s Nest…♥

 119. Det vil være super fedt at vinde overtøj fra mini-a.ture. Det er rigtig flot og egner sig perfekt til pænere brug.
  Elsker de dæmpede farver og de små men fikse detaljer.

 120. Jeg synes jeg skal vinde fordi min søn ville være så lækker i sådan en flyverdragt 😀 og fordi jeg ikke har været heldig at vinde noget endnu, så krydser fingre for heldet er med mig denne gang 😀

 121. Den næsten nyindkøbte MAT vinterjakke er allerede ved at være for lille da prinsessen lige har valgt at vokse fra alt 🙁 det er klart favorit mærke (prinsessen elsker det sp meget) men må indrømme at finanserne ikke er til at købe en ny – derfor ville hun blive lykkelig hvis hun vandt en ny :).

 122. Lyder som et super mærke til min dejlige pige, der elsker at boltre sig i naturen. Jeg vil elske at kunne give hende en kvalitetsflyverdragt på, som kan klare al den våde og kolde leg. Håber at vi vinder!

 123. Med 4 aktive børn bliver der hurtigt slidt en del tøj op og selvom vi investere i Mini A Ture er der desværre ikke råd til at fylde hele garderoben op, men drømme må vi gerne have 🙂

 124. Det ville være så lækkert at vinde en miniature flyverdragt til min datter, hun vokser som ukrudt og jeg mangler én til flyverdragt til hende!

  Kh Mette Kold Andersen

 125. Arbejder i en daginst. og har været forelsket i mini a ture overtøj siden jeg så det første gang, har desværre ikke haft fornøjelsen af at eje mærket til min søn, så det ville være super at vinde 😉

 126. Har før haft Mini A Ture overtøj og det er bare noget der holder og det er bare super kvalitet, så jeg håber min søn og jeg bliver de heldige 😉

 127. Så lækkert tøj, vi skynder os at være med her, kunne være så skønt hvis en af de fem fik sådan et lækkert sæt!

 128. øv det ser ud som om min kommentar forsvandt, så prøver lige igen..
  Den vil bare være så fiiiin til min datter, så vi også kan komme på legepladsen til vinter. Vh Maria Damgaard

 129. Det ville være så fedt at forlov til at prøve en anorak med skibukser i lilla, str 128 :-)Vi er ikke træt at lilla 🙂 og heldigvis for manden har har sat tapet om med lilla kløver, og han siger at det aldrig kommer ned 🙂

  VH Helle

 130. ÆÆÆÆLLLSSSKKKEEERRR bare Miniature’s overtøj :o) og er helt vild med den lilla farve, ville være perfekt til Milla på 2,5 år

 131. Den flyverdragt er smuk. Jeg kan forestille mig min lille pige leger udenfor i sneen med det. Jeg har stadig dont have en flyverdragt til min pige og ville være så rart at vinde denne ene, samlet for jeg kan ikke råd til en som denne ene lige nu.

 132. Vil være perfekt. Har netop fået vuggestueplads til min lille my. Og har ikke købt vinterovertøj. Syndes ikke vi har hFt behov for det når han var herhjemme. Så er helt ‘grøn’ i forhold til hvad der er god kvalitet og hvad man bør købe. Men disse ser vild fede ud 🙂

 133. Sofia skal da have et to-delt sæt, da hendes nuværende vinterjakke faktisk er lidt lille i det…og skibukserne kan man jo altid bruge også!!! Og så er det så yndigt 🙂

 134. Jeg beklager hvis jeg allerede har lagt en besked, men kunne ikke lige finde mig selv på listen 😉 Men herhjemme elsker vi Mini a ture tøj, så håber vi er mega heldige og vinde drnne gang 🙂

 135. Elsker elsker elsker miniature. Min datter har den lille flyverdragt så det ville være helt perfekt med en lilla jakke;-) krydser fingre.
  Mvh Mette

 136. Jeg ville elske at vinde en flyverdragt Til min søn Emilio. Jeg er desværre kommet til at købe hans flyverdragt et nummer for lille, så om ikke så lang tid skal vi ud og købe en ny. Jeg ville blive SÅÅÅÅ glad hvis jeg kunne klæde ham godt og varmt på i en flyverdragt fra Mini a ture 🙂 Jeg krydser fingre..

 137. min datter har hårdt brug for en ny flyverdragt , da vi troede hun kunne passe den vi havde købt til hende for nogle måneder siden, men nej hun vokser altså som ukrudt. så en ny lækker en vil gøre underværker

 138. Vi har tidligere brugt Mini A Ture’s anorakker og været rigtig glade for det. En Mini A Ture flyverdragt står derfor højt på ønskesedlen!

 139. Jeg elsker mini a ture. Lækkert design og fantastisk kvalitet. Endte dig med at købe et billigere mærke i år til min datter men har sådan fortrudt for det er slet ikke det samme…

 140. Det ville være fantastisk at vinde denne konkurrence. Synes deres tøj er rigtig lækkert, men det er ikke altid pengepungen rækker til det.

  1. Det ville var skønt at vinde sådan et lækkert sæt, for med tre drenge i huset, så bliver der brugt noget overtøj.

 141. Mini A Ture har bare det sødeste design (og ikke kun overtøj) og bedste kvalitet, så begge mine to prinsesser kunne få glæde af et lækkert sæt 🙂 Krydser fingre 🙂

 142. min søn er allerede vokset ud af den flyverdragt jeg købte sidste år, og jeg købte den ellers med rigtig god længe. Jeg synes også det kunne være fint hvis han bare fik en vinterjakke, da jeg føler lidt han er for stor til en flyverdragt.
  mvh, Amanda

 143. min søn sidder i det hårdt økonomisk så ved at det ville være dejligt hvis hans datter kunne vinde en flyverdragt

 144. Hej.
  Jeg mangler stadig et skisæt til min søn, der er startet i 0 kl. Jeg er simpelthen så kræsen på det her punkt. Men anmeldelsen af skisættet her lyder ret tlltalende, så vi vil da meget gerne vinde sådan et sæt. Og sætte det på prøve herhjemme. 🙂
  Mvh Rikke

 145. min dreng mangler sådan en ny flyverdragt, han har allerede snart slidt den første op, og har desværre aldrig haft fornøjelsen af at prøve dette mærke, så hååååååber og xxxxxx alt hvad jeg kan:-) Hvis vi er heldige ville en str 116 være perfekt

 146. Årh er vild med Mini A Ture, elsker farvevalget. Det ville være skønt hvis Matilde kunne være heldig at vinde helt nyt vintertøj istedet for det brugte vi har overtaget og købt 🙂

 147. Denne præmie ville gøre stor lykke herhjemme. Vi er stor fan af Mini a Ture´s feminine snit og dejlige kvalitet

 148. Orv! Sådan en vil vi gerne vinde!!! Min lille diva mangler faktisk en ekstra dragt (måske den anden så blir extra 😉

 149. Mini A Ture er det eneste, som er godt nok til mine unger!! Der er masser af bevægelighed, masser af varme, masser af holdbarhed, masser af ikke-våde-børn – kort sagt, der er bare masser af den bedste kvalitet!!!!

 150. MMums lækkert. Min søn har stadig intet vintertøj fået da jeg er så meget i tvivl om hvilket mærke så det ku være så lækkert med dette

 151. Kan vi nå at være med?? Det ville bare være så fedt at vinde en flyverdragt. Uh. Vi krydser fingre, for det lyder som noget kanon lækkert tøj!
  Fed konkurrence

 152. Hvor kunne det bare være dejligt at vinde så lækkert overtøj til min datter på 3 år ! Vi krydser fingre 🙂
  Mvh. Gyda

 153. Så fed flyverdragt. Miniature har altid været i mærke jeg er gået udenom. Hvorfor ved jeg ikke??!? Måske fordi jeg vælger hvad jeg kender når man skal give så mange penge. Efter at have læst testen er det helt sikkert en vi gerne vil have fingrene i;0)

 154. Vi SKAAAAAAAAAAL vinde da jeg selv plus begge mine piger elsker miniature. Jeg pga designet og pigerne pga stjerne refleksen hehe 🙂

 155. Åh, det ville være fantastisk at vinde. Min søn kunne virkelig godt bruge en lækker jakke her til vinter til turene til og fra børnehaven.
  Krydser fingre.
  -Maria

 156. Miniature når det er bedst, super dejligt overtøj, med dejlig pasform og lækker kvalitet, ville elske at vinde til en af mine guldklumper ..

 157. Vores datter er på vej i sin förste flyverdragt og den er indköbt fra Miniature, men storebror har arvet én, der vidst ikke kommer til at holde vinteren, så han skal da väre flot og sej i Miniature

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>