Vind Mini A Ture børnetøj for 1.500 kr.

MINI A TURE blev lanceret i 2001 og er i dag blevet et anerkendt børnetøjsmærke, der forhandles over hele verden.

MINI A TURE er ikke bare et mærke, MINI A TURE børnetøj er praktisk, funktionelt og kan modstå den daglige slitage af aktive drenge og piger. Tøjet er lavet i behagelige materialer og i en pasform der gør det perfekt til babyer og børn fra 0-12 år. MINI A TURE er et mærke, der er elsket af både forældre og børn.

Der er fire kollektioner hvert år,i  eksklusive prints, unikke farvekombinationer og materialer af høj kvalitet.  MINI A TURE er klart et mærke der er lidt ud over det sædvanlige i både design og kvalitet.

Jeg har fået to små testere til at teste tøjet fra MINI A TURE, og du har her mulighed for at vinde MINI A TURE børnetøj til dit eget barn.

MINI A TURE anorak – 599,75 kr. // MINI A TURE kjole – 379,75 kr. //
MINI A TURE heldragt – 369,75 kr. // MINI A TURE bodystocking – 189,75 kr //
MINI A TURE jakke – 599,75 kr. // MINI A TURE sweatshirt – 329,75 kr. //
MINI A TURE t-shirt – 199,75 kr. // MINI A TURE bukser – 279,75 kr. //

Milla tester Mini A Ture

Millas mor beretter:
Tøjet fra Mini A Ture har rigtig været i brug og det er bare lige mig.
Jeg elsker de lidt dæmpede farver og de mange detaljer der er i tøjet fra Mini A Ture.
Anorakken
Anorakken er bare helt fantastisk og der er så mange der har kommenteret hvor flot den er. Jeg har faktisk fået købt en anden anorak til Milla inden vi fik den her fra Mini A Ture og jeg må indrømme at vi nok aldrig får den brugt pga. at vi nu har anorakken fra Mini A Ture, hvor der er tænkt langt mere over nemheden i at få den af og på. Mini A Ture anorakken har lynlås i ryggen som lynes helt op i huen, så det er slet ikke generende for hende at få den over hovedet. Den smarte lukning gør at den er så let at få hende i og ud af, og så er den bare lidt smartere end almindelige jakker synes jeg.
Sjovt nok så var Milla’s far og mormors første kommentar da de så at det var en anorak, at det var da en åndsvag jakke til hende. Men de ændrede mening på ingentid da de først selv havde prøvet at give hende den på og de opdagede hvor let det var.
Samtidig er kombinationen af de to farver (flot lavendel lilla farve med beigefarvet ribkanter ved hænder og hætte) så fine og passer til så meget forskelligt. Lige nu er den en smule stor til hende, men med et opsmøg på ærmerne er den rigtig fin, og så kan den jo bruges længere :0) Samtidig er den vind- og vandtæt samt åndbar, så den kan bruges i alt slags vejr. Stoffet er også bare rigtig praktisk, da den ikke behøves vaskes for enhver lille plet, men faktisk kan mindre pletter bare tørres af med en fugtig klud uden det kan ses. Det har været rigtig godt efter som man jo vasker en del i forvejen. Det er helt sikkert en jakke som jeg godt selv kunne have fundet på at købe.
Kjolen
Da jeg så den fine lyse cowboy kjole første gang synes jeg bare den var så sød og den skulle bare bruges en masse. Kjolen er i blød denim med så fine detaljer. Bl.a. en fin lille knap i halsen, vingeærmer og syninger på brystet samt forneden på kjolen. Virkelig sødt snit og en kjole lige for mig. Men desværre er den bare slet ikke god til Milla. Den er super super fin når hun først har den på, men det er praktisk taget næsten også umuligt at få hende i den og få den af igen. Der er bare ikke nok plads i ærmerne uden jeg skal hive helt vildt i hende og hun bliver ked. Måske man hurtig tænker at den er for lille. Men som sagt når hun først har den på passer den helt fint både i bredde og længde. Kjolen er str. 80 og Milla er 9 mdr., 74 cm. lang og vejer 9100 kg. så jeg synes jo den burde passe. Men må indrømme at jeg desværre ikke får hende i den uden der bliver gjort noget ved den. Så det er lige før jeg får den åbnet lidt i siden og lavet en lille fin lukning så hun bedre kan komme i den og vi kan få brugt den meget mere. Måske vil den passe bedre på en lille pige der ikke er så robust som Milla, og måske lidt mere spinkel bygget?
Heldragten
Heldragten den er allerede brugt rigtig meget og vil helt sikkert blive det hele sommeren. Den har en størrelse så hun kan vokse i den og det er bare så fin en sommerdragt. Den er tynd i stoffet, luftig og sidder løst så hun rigtig kan bevæge sig i den. Ligenu bruger hun den med en body og et par strømpebukser under, men når det bliver varmere vil den bare være så fin bare med en kortærmet body under. Dragten er igen i de bløde sarte farver og med små fine blomster og med lille pufærme. I halsen og ved fødderne er stoffet rynket med elastik, så der er så let og behagelig at få hende i. Dragten har også trykknapper mellem benene, som er rigtig rart.

Bodystocking

Bodyen synes jeg igen også er rigtig god. Er glad for jeg fik den i str. 80 selvom det meste af hendes tøj stadig er str. 74, men den kunne ikke være mindre. Den er virkelig fin indenunder den lyse cowboy kjole. Skøn body med prikker og hæklekanter ved hals og ærmegab. Den er meget fin og ekstra sød med det lille fine pufærme.

Emil tester Mini A Ture

Emils mor beretter:
Som mor til herlige og alt for frække Emil på lidt over 2 år, har jeg nu testet tøj fra mærket Mini A Ture. Han bruger en str. 92 og i jakken 98.
Da jeg fik pakken med tøjet, vidste jeg faktisk ikke ret meget om mærket og min mening var derfor helt derefter. Emil er nem med tøj og god at teste på. Han er nemlig alle steder hele tiden, hvilket tester tøjet det ekstra.
Vi fik lov at prøve Jakke, bukser, sweatshirt og T-shirt.

Jakken
Jakken er med lynlås hele vejen i siden og med ekstra lille detalje ved lukningen, så der ikke er lynlås mod bar hud der kan irritere. Der er en lille fin lomme foran med Mini A Ture stjerne hængende. Den jakke vi har testet er Marineblå og med fin aftagelig alfehætte på.

Emil hoppede lige i jakken og den passer perfekt! Han synes jakken er fed men kan dog ikke selv lukke den endnu. Pasformen er god med rib i ærmerne der slutter godt til og jakken er tilpas lang bagtil uden at være for lang. Den lille lomme bliver flittigt brugt, til diverse genstande der bliver fundet rundt omkring og lynlåsen her er meget nem at betjene. Jakken er vandtæt og vindtæt til topkarakter. Hætten har en fed pasform og Emil spørger altid om at få den på. Den bliver lukket med trykknap der ikke er for stram.
Alt i alt en meget meget lækker jakke, som jeg burde have købt selv for længe siden. Klart at anbefale.

Bukserne
En lækker sommerbuks i god farve til en kommende solrig sommer. Bukserne er i god kvalitet og egentlig lidt kraftig i stoffet, men uden at de er for voldsomme eller varme. De virker modsat, meget lækre og lette for en lille tumling med krudt i rumpen.
Emil er lang og slank og her er buksen god. Der er snøre i livet og god mulighed for at regulere størrelsen ved maven. Ligeledes er der elastik ved fødderne som er helt perfekt i pasform.
Til trods for Emils mange anstrengelser for at gøre buksen beskidt, er de meget nemme at få rene igen og de holder den pæne lyse farve vask efter vask.
Lommerne på bukserne skal dog stryges efter hver vask, for at få stoffet til at blive inde (foret).

En eneste træls ting ved bukserne er kvaliteten ved selve snøren i livet. Den er af fin flettet snor og efter første vask, er den trævlet helt op. Det er småting men det kræver en ny snor med det samme.
Emil er glad for bukserne og de er pæne i mange sammenhænge i både fritid og vuggestue!

T-shirten
Meget fin basis t-shirt med fine detaljer. T-shirten ser ved første øjekast meget lille ud og meget tætsiddende, men Emil hoppede lige ned i den. Den er super fin til ham og han er blevet rigtig glad for den. Den er meget let i stoffet og er af meget blød kvalitet. Den strammer ikke og har nem lukning i halsen med tre små trykknapper ned af trøjen. Størrelsen er god og den ændrer slet ikke facon ved vask, som mange andre ville gøre.
Farven er god til sommer og jeg ville med lethed kunne give Emil den på til enhver lejlighed. Faktisk har netop denne trøje, gjort at jeg har købt flere af slagsen.

Sweatshirten
En blød og lækker sweatshirt med lommer foran hvor hænderne kan mødes. Der er også almindelig rund hætte på og stor runding i halsen, med påsyet knappe lap som lukning. Trøjen har en fin detalje med gennemgående ribkant hele vejen rundt. Farven er meget lys blå med mørkeblå kant.
Emil synes afgjort om denne trøje og første ord var – WOW!
Det er en god varm trøje og meget blød i direkte berøring på huden. Emil kan godt lide at have den på og den har en god pasform. .

Trøjen har dog et par minusser. Hætten er simpelthen for lille. Emil elsker at have hætter på og elsker det at putte sig i hætter. Det er ikke en mulighed med denne trøje, da hætten er for lille. Den når kun halvt op på hovedet og det kan være lidt svært for den størrelse at forstå.
En anden ting, er at trøjen meget hurtig kommer til at se slidt ud. Den er vasket kun 5 gange og allerede meget forvasket at se på.

Jeg kendte ikke mærket og Emil har ikke haft Mini A Ture på før.
Jeg har måske nok tænkt at det var lige i overkanten af den pris jeg normalt handler for. Men men men…. Det er ikke sidste gang jeg kigger/ køber Mini A Ture.
Tøjet er af god kvalitet for børns præmisser, i forhold til min egen tumling. Det er nemt at sammensætte de fine farver og tøjet er let og nemt at have på i fleste situationer.
Jakken er helt igennem fantastisk og nu et must have i mit hjem, så længe jeg bestemmer tøjvalget.
Tøjet er ikke for stort og ikke for småt, men passer godt i de forskellige størrelser.

Vind Mini A Ture børnetøj

Se det store udvalg i Mini A Ture på Smartkids.dk
Jeg udlodder i samarbejde med Mini A Ture børnetøj fra SmartKids.dk til en værdi af 1.400-1.500 kr. Der findes 2 heldige vindere, og der kan ønskes Mini A Ture tøj til både dreng og pige fra str. 56-140.
Alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
2: “Like” evt. dele Mini A Ture på FB

3: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn, samt indsætte link til den Mini A Ture del du ville ønske dig hvis du vandt samt i hvilken str. ;0)
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder mandag d. 14. maj 2 heldige vindere og tjekker at begge vindere er med i begge FB grupper samt via bloglovin.

Præmien har en værdi på ca. 1.500 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
256 kommentarer
  1. kan ik finde ud af at linke til billedet .. men det er den m lommerne foran og hætten ;)til dreng !

 1. Mini A Ture tror jeg findes i alle kvalitetsbevidste skabe, det er simpelthen så lækkert !
  Nu er mine drenge ved at være store (5 ½ år og knap 8 år ) og trods alderen er det bare et hit stadig!
  Mange forbinder Mini A Ture med tøj til de små , men nej, hos store børn er det altså også et hit! :O)

  Skulle vi være så heldige at vinde, så er det min store dreng der skal forkæles og han er helt skør med denne som er favorit og det forstår man jo godt :O)

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Groen_Mini_A_Ture_anorak_159618_33

  Han er str. 140 og hans mor er selvf. med også på Bloglovin, Mini A Ture, smartkids og børnetøjs-indkøberen :)

  Go' søndag derude :)

  skildpadden06@hotmail.com

 2. min søn har en smuk grøn anorak fra mini a ture, og det er den bedste jakke han har haft, og det er lækkert at hætten derpå faktisk er funktionel og slutter tæt om hovedet:)
  http://www.smartkids.dk/tweens/jul/Blaa_Mini_A_Ture_buks_158370_20
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Army_Mini_A_Ture_buks_158360_30
  http://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/veste/Blaa_Mini_A_Ture_slipover_158282_20
  http://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/tunikaer-bluser/Graameleret_Mini_A_Ture_Tshirt_158286_28

  92/98 kommer an på hvordan de er i størelsen.

  Rebekka harritz Larsen
  bekkamuz@hotmail.com

 3. Hvor er det herligt, at det er Emil og hans mor der har afprøvet drengetøjet – min ældste datter har gået i vuggestue med Emil :-)

  Jeg har tvillinger på 6 mdr og en datter på 3 år, så de ønsker sig

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Marineblaa_Mini_A_Ture_jakke_159605_21 i str. 74

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Mini_A_Ture_jakke_159605_92 i str. 68

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Mini_A_Ture_anorak_159618_92 i str. 104

  Tænk om man kunne være så heldig at vinde!

  Mange hilsner

  Line Vilken Kruse (fb-navn)

 4. Uha, der er så meget fint tøj – Kan man ikke dele det op, hvis man er den heldige? Nå, til Laura Celiane på 7 mdr ville jeg vælge denne skønne dragt:

  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Rosa_Mini_A_Ture_heldragt_157561_129

  Og til gavtyven Bjarke Nanu på 20 mdr ville jeg vælge denne:

  http://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/langaermede-tshirts/Stribet_Mini_A_Ture_Tshirt_158381_351

  Tøjet er så fint – Liker allerede siderne på FB i forvejen :)

  Mvh. Marlene Høj
  m_hoej20@yahoo.dk

 5. http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Cerise_Dxel_top_146630_121 str 16/pige
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Stribet_Maybee_top_149959_351 str 16/pige
  http://www.smartkids.dk/sport/traeningsbukser-tights/kobolt_blaa_Outfitters_Nation_sweat_pants_163334_83 str 16/dreng
  http://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/tunikaer-bluser/Hvid_Next_Level_tunika_163296_3 str 16/pige
  http://www.smartkids.dk/sport/t-shirts/t-shirts/Sort_Adidas_Messi_Tshirt_junior_163038_4 str 16/dreng
  kunne sagtens finde mere, det er dejligt at have tvillinger både en dreng og pige.så nu er der valgt lidt til dem hver hvis jeg får æren af at vinde
  ♥♥ Deler meget gerne jeres smukke budskab med alle og håber at være den heldige der vinder ♥♥ God Weekend ♥♥
  Mvh Jane Tvede
  Jane@team-tvede.eu

 6. Mit absolutte favorit børnetøjsmærke, det er bare så fint…det ville være fantastisk at vinde:

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Mini_A_Ture_anorak_159618_92
  Smukkeste anorak i str 98

  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Rosa_Mini_A_Ture_heldragt_157561_129
  Så sød heldragt i str 92 (98 hvis den er lille i det)

  http://www.smartkids.dk/tweens/kjoler-nederdele/nederdele/Rosa_Mini_A_Ture_nederdel_157580_129

  Og denne her nederdel i str 92 er også så skøn!!!

  Krydser fingre.

  KH Maiken. maiken.poulsen@hotmail.com

 7. Er helt vild med anorakken… Ville ønske den i 74 til min lille datter!!!

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Mini_A_Ture_anorak_159598_92

  eller denne i str 140 til min store datter

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lyseroed_Mini_A_Ture_anorak_159618_128

  eller denne i str 116 til min søn

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Groen_Mini_A_Ture_anorak_159618_33

  Jo jo der er børn nok at vælge imellem!!!! 😉

  Synes, det her er en rigtig spændende konkurrence!!

  Med venlig hilsen
  Marianne Vig Høgild (facebooknavn)
  mariannne.vig@skolekom.dk

 8. Hej – Vi er meget sore FANs a Mini a ture og nu da vi har fået vores skønne lille mand – som jo er belvet stor efterhånden – :) Nyder vi at kunne købe lækkert tøj til begge unger – i sær har vi nydt super godt af anorakkerne til ebgge unger – og flyverdragterne til vores datter

  Hvis vi vinder vil vi gerne ønske dennehttp://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Marineblaa_Mini_A_Ture_jakke_159605_21 STR 104 Til Mads Emil :)

  Vi er både fan og medlem :)

  RIk_ky@mail.tele.dk – 26802532 – Rikke Skjøde Baes

 9. Jeg elsker denne sommerdragt: http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/sommerdragter/Sand_Mini_A_Ture_sommerdragt_163315_27, mens min kæreste (som ellers ikke er interesseret i børnetøj) så jeg kiggede på tøjet og pegede på skærmen og sagde: “Den der er fed!” (http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/sommerdragter/Sand_Mini_A_Ture_sommerdragt_163315_27), og eftersom jeg også synes den er lækker, skal det nok være den.

  Begge dele skal være str. 80.

  Lea Weinreich – dotlea(snabela)gmail(punktum)com

 10. Følger med på hele linien… Fantastisk tøj, og min lille pige ville blive så stolt hvis hun kunne få det lækre tøj i str 104..Vi synes bl.a. rigtig godt om denne skønne gule cardigan..
  Mvh Lene
  lene_aarup@hotmail.com

 11. Fantastisk smukt mærke!!! Har længe sukket efter at min lille pige skulle blive stor nok til en anorak jakke eller køredragt. Det er der stadig et stykke tid til endnu *G* men man kan vel altid være på forkant, sæt nu modellen udgår : )

  Så her ønskes: http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/koeredragter/Lilla_Mini_A_Ture_koererdragt_159620_92 i str.86 hvis str. er små
  eller jakken: http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Mini_A_Ture_anorak_159618_92 i str. 80 eller 86 hvis str. er lille
  Men generelt så er tøjet bare så smukt, at det næsten er umuligt at vælge : D
  Vh Kirsten Nygaard Friis
  Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

 12. Mini A Ture er bare det der mærke jeg altid går lidt langsommere forbi og savler lidt mere over;) Begge mine unger ville være skønne i de sarte farver.

  Krydser fingre
  Jeanette Byg Nordentoft
  jeanettebyg@hotmail.com

 13. Jeg kan ikke sætte linket ind fra IPad'en, men ville elske at vinde denne jakke med aftagelig hætte med varenummer 159605_21 til en af mine drenge som er hhv. 7 mdr og snart 3 år. Wauuuuw lad os vinde :)
  Mvh Søs Abel
  Soesab@hotmail.com

 14. Fed Konkurrence – elsker mini a ture! Kan ikke linke men den lyserøde anorak eller buksedragten eller andet pigetøj! Str 92 til Maja – det ville være skønt!

  Pernille gormsen
  Pernillehg@gmail.com

 15. Super fed konkurrence.
  Miniature laver det fedeste tøj. Hvis jeg er den heldige vinder drømmer jeg om:

  http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/knickers-shorts/Blaa_Mini_A_Ture_knickers_158310_20 (str. 104)

  http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/jeans/Stribet_Mini_A_Ture_jeans_157496_351 (str. 86)

  Men egentlig ville jeg hest købe en fed anorak/jakke til vinter – og gerne til begge drenge!!

  Vinnie Bruun BÆkkel
  vbb@mbadvokat.dk el. viinnie-bruun@ofir.dk

 16. Dejlig konkurrence og skønne gaver ikke mindst! :)
  Hvis jeg er den heldige vinder vil Esther gerne ønske sig:

  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Rosa_Mini_A_Ture_heldragt_157561_129 str 80

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Graameleret_Mini_A_Ture_cardigan_151657_28 str 80

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Groen_Mini_A_Ture_anorak_159618_33 str 92 (til næste sommer da hun lige har fået mini a ture anorak af mormor!)

  Louise Wallin Pedersen
  louise_wallinp@hotmail.com

 17. Hvis vi var så heldige at vinde, så står denne her i str 80 klart højest på ønskelisten :0) Mini A ture er virkelig kendte for deres anorakker blandt andet fordi de jo lynes op bagpå. Min pengepung har aldrig tilladt at vi kunne få lov til at se om rygtet passer, desværre. Men de er bare SÅ flotte!!

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Marineblaa_Mini_A_Ture_anorak_159598_21

  Endnu engang en super fed konkurrence fra jer!!

  Catharina Källberg Pedersen
  cath.pedersen86@gmail.com

 18. Denne smarte kjole http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Marineblaa_Mini_A_Ture_kjole_158183_21 vil gøre min lille mus til smækreste i hele børnehaven. Og med den helt nye titel storesøster med hvad dertil hører, så kunne det være rart at forkæle hende med lækkert nyt tøj fra Mini A Ture i str. 98 – især fordi jeg efter kejsersnittet endnu ikke kan de ting jeg plejede at lave med hende…

  Jeg følger dig på FB og Bloglovin'.

  Mvh Louise
  louise underscore fogh snabela hotmail dot com

 19. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde er jeg sikker på sønnemanden vil blive rigtig glad for anorakken

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Marineblaa_Mini_A_Ture_jakke_159605_21
  i str. 74

  ligeledes er jeg helt pjattet med den strikkede heldragt i str. 74
  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Graameleret_Mini_A_Ture_heldragt_151661_28

  Følger dig på bloglovin og synes godt om begge dele på facebook.

  hilsen Pia Nørmark

  pia301080@hotmail.com

 20. Jeg er vild med heldragten. Syntes den er så fin til en lille prinsse som min datter.
  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Rosa_Mini_A_Ture_heldragt_157561_129
  Syntes også at de her overall er super søde. De vil se godt ud med at par lækre strømpebukser og en fin trøje til sommer.
  http://www.smartkids.dk/toej/underdele/overalls/Denim_Mini_A_Ture_overall_163312_422

  Hvis jeg var så heldig at vinde skulle det være str 86.

  dianegehlert@hotmail.com

  Diane Gehlert Olsen

 21. Alle fire kriterier for at deltage i konkurrencen er hermed opfyldt – var med i bloglovin (dejligt at få dagens blogindlæg dagligt pr mail) og fb i forvejen:-)

  Jeg har både en dreng og pige, der ville bliver super lækre i det skønne tøj.

  M.v.h. Kristina Asmussen (fb Kristina Holmberg Asmussen)
  kristina.holmberg@ofir.dk

 22. det ville være stort at vinde det skønne mini a ture til min kære elskede niece hun fortjener noget nyt pige tøj gerne str 98/104 specielt kjoler.
  ♥♥ Deler meget gerne jeres smukke budskab med alle og håber at være den heldige der vinder ♥♥
  mvh Jane Tvede
  Jane@team-tvede.eu

 23. Hej:)

  Jeg er helt vild med deres overtøj det er så lækkert:)

  Skulle man være så helidg at vinde:) Ville det være lækkert med noget af overtøjet:)

  Denne Lilla jakke ville sidde så godt på min datter Kaya i Str. 104
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Mini_A_Ture_jakke_159605_92

  Og denne lækre grønne Anorak i str. 128 til min søn Emil:)
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Groen_Mini_A_Ture_anorak_159618_33

  Mvh Trine Hansen
  shopgirl_2222@yahoo.dk

 24. Hej Smartkids

  Vi ville elske at prøve at vinde en konkurrence for en gangs skyld. Og dette er da bare den ultimative bedste konkurrence at vinde :)))

  Jeg ville helt klart vælge denne super flotte pinke anorak til min prinsesse:
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lyseroed_Mini_A_Ture_anorak_159618_128

  Og så bla. denne rigtige sommergule bluse med sølv prikker: http://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/langaermede-tshirts/Gul_Mini_A_Ture_Tshirt_158389_5

  Jeg har “liked” og “delt” på facebook 😉

  Mvh Vibeke Jensen
  livah07@yahoo.dk

 25. Det er så fint, så fint – det er da slet ikke til at vælge. Josephine (og jeg…) er bl.a. helt vilde med nedenstående 4 dele (i prioriteret rækkefølge):
  Denim-kjole: http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Denim_Mini_A_Ture_kjole_157466_422 i str. 92

  Skøn cardigan: http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Mini_A_Ture_cardigan_157261_92 i str. 92

  Bukser: http://www.smartkids.dk/tweens/jul/Rosa_Mini_A_Ture_buks_157563_129 i str. 86

  Den sødeste sommer-heldragt: http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Rosa_Mini_A_Ture_heldragt_157561_129 i str. 92

  E-mail: linemyhre@gmail.com

 26. håber at jeg vinder, hvis jeg vinder vil jeg helst have disse bukser i str 7 århttp://www.smartkids.dk/tweens/underdele/jeans/Denim_Mini_A_Ture_jeans_157521_422 super god side, spændene at følge med, da jeg selv intressere mig meget for børnetøj, men 3 børn, har man jo nogle lunde styr på mærker, kvalitet osv.
  min email er zoegabutik@gmail.com

 27. Med 3 børn skal der i dagligdagen og hver md. bruges en del penge på tøj og sko. Derfor ville det være total lækkert med et “lille” gavekort til at shoppe for.
  Tror jeg vil vælge noget til Jonathan på 9 uger fra Mini a ture fordi jeg faldt total for denne:
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Sand_Mini_A_Ture_jakke_159605_27

  Den ser enormt praktisk ud med den lækre lynlås lige i siden fortil og samtidig den frække spidse hætte <3
  Et rigtig musthave <3

  Mvh Katarina Kottal Korsholm
  Signeoglillebror@hotmail.com

 28. Iih hvor ville det dog være skønt at blive den heldig <3
  Vi vil elske denne fine heldragt i str 80, denne skønne badedragt i str 92, og denne dejlige køredragt i str 86-92 til vores dulle!

  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Rosa_Mini_A_Ture_heldragt_157561_129
  http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Lyseroed_Mini_A_Ture_badedragt_163342_128

  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/koeredragter/Lilla_Mini_A_Ture_koererdragt_159620_92

  Kh Pai Nielsen
  painielsen10@gmail.com

 29. Iih hvor ville det dog være skønt at blive den heldig <3
  Vi vil elske denne fine heldragt i str 80, denne skønne badedragt i str 92, og denne dejlige køredragt i str 86-92 til vores dulle!

  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Rosa_Mini_A_Ture_heldragt_157561_129
  http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Lyseroed_Mini_A_Ture_badedragt_163342_128

  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/koeredragter/Lilla_Mini_A_Ture_koererdragt_159620_92

  Kh Pai Nielsen
  painielsen10@gmail.com

 30. Ville elske dette tøj til guldklumperne…
  Sommerjakker til begge børn som jeg så ikke kan få lov til at lave links til. Men pigemodel med lynlås hele vejen ned lig anorak og en til min dejlige dreng. De jakker er bare de bedste;0)
  Sommerdragten, shorts og t-shirts's ….

  Hilsen Anne – der har gjort alt man skulle!

 31. Vi ønsker os brændende denne lækre dragt i str 86 (værdi 799,75)
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/koeredragter/Lilla_Mini_A_Ture_koererdragt_159620_92

  eller denne lækre overall i str 74 (værdi 299,75)
  http://www.smartkids.dk/toej/underdele/overalls/Denim_Mini_A_Ture_overall_163312_422

  eller denne heldragt i str 80 (værdi 369,75)
  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Rosa_Mini_A_Ture_heldragt_157561_129

  1000 tak for de lækre blogindlæg og konkurrencer I disker op med :-)

  Hilsen

  Jannie Kristensen

  janniekristensen@live.dk

 32. Synes det er vildt hvis lille milla vejer 9100 KILO – den dragt må slanke godt! Og så éé den sød – min to årige ville se fin ud i den
  Kim Andrea

 33. Super lækker præmie! Vi drømer om at vinde den fiine anorak i str 74-80 i lilla og de fine kjoler. De ville være perfekt her til sommer hvor min lille prinsesse skal ligge i gips med benene.

  Hilsen
  Tanja Hansen
  Tanja_612@hotmail.com
  vi bruger str. 74-80

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>