Bidt af Minecraft – Vind Minecraft spil til PS4

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen blev:

Christina Maria (har fået besked direkte via email)

Minecraft spil til PS4

 

Bidt af en gal “Minecraft”

Jeg ved ikke om jeg er den eneste med drenge der er bidt af en gal Minecraft?
Julegaverne stod i den grad på Minecraft tema herhjemme, hvor drengene nærmest fik alt der havde noget med Minecraft at gøre ;0) Vi havde selv købt det nye LEGO Minecraft til dem, og derudover fik de også det nye Minecraft spil til PS4, som allerede er blevet spillet i stor stil. Selvom de allerede spiller det på både computer og iPad, så er oplevelsen bare en helt anden når de spiller det på Playstation og dermed på en kæmpe stor skærm ;0)
Eneste problem er at nu skal Hr. Mand dele sin PS4 med drengene :0)

Personligt har jeg aldrig helt fundet fidusen med Minecraft, og selvom jeg prøver at leve mig ind i drengenes entusiasme omkring det, så må jeg altså bare tilstå at jeg finder det umådeligt svært. Men populært er det, og så må jeg bare forsøge at hægte mig på for at forstå deres verden :0)

Minecraft spil til PS4

Vind Minecraft spil til PS4

I samarbejde med Playstation har jeg fået lov til at udlodde et Minecraft spil til PS4 til en heldig læser her på bloggen. Spillet er det samme som drengene har herhjemme, og det er meget populært allerede. Så har I en PS4 derhjemme, så kan I måske også få glæde af spillet?

KONKURRENCEN ER SLUT

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1. “Like” Børnetøjs-indkøberen på Facebook LIGE HER

2. Skrive en kommentar på dette indlæg.

BEMÆRK – Kommentaren skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

 

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 21. januar :0) Vinderen offentliggøres her på bloggen.

 

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Playstation

64 kommentarer
 1. Hej.

  Minecraft det er det hotteste herhjemme pt. Både for min datter og søn. Min søn på 7 år fik en ps4 i julegave og han er nu ved at sparre sammen til spil til den bla. Minecraft. Jeg ville elske at kunne glæde ham med dette spil.

  Krydses hvad krydses kan.

  Rie

 2. Har en hyperaktiv dreng som slapper af ved at spille, han er vild med minecraft men har ikke til ps. Farmand spiller også, så de ville kunne hygge sammen 🙂

 3. min unge er vild med Minecraft universet, og det åbner hans verden. Det meste af hans sociale liv foregår online ( han er autist), og netop Minecraft er et socialt spil der styrker samspil.
  Miatilda A

 4. Det vil da være topskønt at vinde til min søn .0)) han er ved at spare op til en ps4, så det vil dejligt at overraske ham med når han får købt den. .0)

 5. Det ville min søn elske.. De spiller så meget Minecraft på IPad ham og hans venner.., PS4 flyttede også ind hos os inden jul.. Så der er mangel på spil

 6. Det eneste ønske som ikke blev opfyldt juleaften! Albert elsker Mindcraft og spiller det det rigtig meget på Ipaden, men har længe drømt om det til PS4 🙂

  Håber at jeg er heldig at vinde 😉

  Marie

 7. Lego og minecraft kan samle hoben her i huset. De er 7, 11 og 13. Den ældste er klart den klogeste men de andre kan alligevel imponere. De fik våben, lygter, bøger og tøj med minecraft til jul. Den ene er enda en langhåret eos læpomade er meningen med livet racen, men ok hun ønskede sig så heller ikke minecraft merchandise men flere eos istedet. Hun har dog læst bøgerne drengene fik. Jeg må indrømme jeg ikke helt har fattet hvorfor lige netop minecraft er så fantastisk ( eller eos for den sags skyld? Måske fatter bare bare ikke mine børn

 8. Minecraft universet er stadig ukendt hjemme hos os, men jeg ville gerne kunne glæde mine drenge med et minecraft spil, så de endelig kunne prøve det

 9. min søn på 6 elsker minecraft er mega imponeret over hvad han kan få bygget, den fantasi den lille mand har. Han spiller det på pc også sammen med sin far.

 10. Har tre drenge der ELSKER minecraft. Vi har minecraft legetøj og ser dagligt you tube klip med minecraft. Desværre kan de ikke spille det på deres pc længere (kender ikke lige årsagen). Så kun i klubben og SFO kan de spille. Nu har de de tilsammen sparet sammen til en Ps4 og skal købe den i weekenden. Dog skal de så yderligere spare sammen til spillet. Så at vinde det spillet vil gøre stor lykke herhjemme 🙂 Krydser SÅ meget fingre 🙂

 11. Min niårige søn er bidt af en “gal” Minecraft. Han bygger, udvider og laver fantastiske verdener. Han ønskede sig (og fik) tre af de nye bøgerne, som er blevet udgivet her op til jul. De bliver grundigt læst for at finde måder, som kan gøre ham bedre i Minecraft 🙂 så denne gevinst vil bestemt falde i god jord herhjemme 🙂

 12. min søn Viktor er også meget optaget af Minecraft, han spiller det på iPaden. Men kunne være fedt at han fik det til sin PlayStation – så kan det være jeg kan følge lidt bedre med. For hold op han snakker om huse og huller hele tiden

 13. Herhjemme er der både drenge og piger 🙂 og Rebecca og Elia specielt er helt vilde med mindcraft, så det ville i den grad bringe lykke 🙂

 14. min søn silas på 11 år, min datter ronja på 8 år og min søn lukas på 6 år, ELSKER minecraft!!!! de 2 små spiller det på deres ipad og min ældste søn har længe ønsket sig det til hans playstation, så det kunne være så fedt at glæde ham med at få hans højeste ønske opfyldt 🙂

 15. Minecraft er et hit her også 🙂 Hvor er det ikke efterhånden? 🙂 Jeg kender så mange børnefamilier, hvor det er et hit.

 16. Minecraft er et stort hit hos mine to nevøer og min datter elsker at kigge på når de spiller

 17. Jeg har heller ikke fundet ud af det fantastiske ved dette spil, men min søn synes det er. I julegave fik han derfor Lego og en hue med Minecraft og snakker nu om at HELE hans værelse skal have Minecrafttema

 18. faktisk ufattelig man kan blive så bidt af et spil der kun er bygget op af firkanter og som ligner dem vi spillede for næsten 30år siden men ihh jo her står den på minecraft lige så snart de overhovedet kan få lov til det og må sige jeg syntes faktisk også det er lidt fedt at spille det 😀

 19. Det er sønnen, og har det hos sin far.Må hellere forsøge at lægge lod på et til herhjemme 🙂

 20. Ville være fedt med den perfekte fødselsdags gave til min søn, begge drengene er helt vilde med det 🙂

 21. Som skrevet på fb.så har sønnen det, hos sin far, men ikke her, hvor han er mest :).Krydser fingre 😀

 22. Både lillebror og kæresten ville blive ellevilde for dette spil – og så er der jo mulighed for at sætte de to sammen og lade dem lærer hinanden bedre at kende, over en fælles interesse 😀 Krydser fingre!

  Mvh,
  Sam Madeleine Athena

 23. Det åbenbart et hit hvad enten man er dreng eller pige eller 7 eller 11 år for her har begge de store unger tigget om spillet. Det nok ikke alt en mor skal forstå, så jeg håber jeg kan vinde og blive dagens mor i skysovs.

  Mille

 24. Min søn har snakke en dele om når vi sidder at spiser aften mad de har lige få det ned i fritidshjem og kan er ved at spar sammen til de små figur tro han vil være vild glad for spil

 25. Må jeg spørge hvordan Minecraft til PS er i forhold til det man kan få til iPad? Min søn spiller på iPad oger dygtig til det, og han plager meget om at få det til PS. Jeg har dog læst en anmdeldelse på nettet, hvor en voksen skriver at det er meget svært, så jeg er i tvivl om det blot vil give frustrationer for min søn. Han er 6½.

 26. Min seje søn, der netop er ved at komme sig ovenpå en håndoperation, vil blive himmelhenrykt, hvis han vandt dette spil! Så jeg vil så gerne vinde det til ham, selvom jeg overhovedet heller ikke forstår præcis, hvorfor det spil er så fascinerende

 27. Mine unger elsker det spil både på ipad og iphone og de fik en ps4 i julegave så det bliver sikkert et ønske

 28. Minecraft er ikke kun til drenge, min datter på knap 8 år spiller det i stor stil på IPad. Jeg var slet ikke klar over at det var udkommet til vores PS4, men det ville da være fantastisk at kunne overraske hende med det!
  Jeg har det dog som du – jeg kan ikke helt fange det fantastiske i spillet – jeg synes bare jeg bliver rundtosset når jeg prøver at følge med

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>