Vind Me Too børnetøj

ME TOO er et dansk børnetøjsmærke til børn i alderen 0-10 år.

ME TOO er sødt og sejt børnetøj i et eksklusivt look til fornuftige priser. Dansk børnetøj i glade farver med detaljer i en kvalitet der passer til aktive børn. Det er dyrt at være børnefamilie, og ME TOO sætter derfor en ære i at levere kvalitetsbørnetøj i lækkert design til priser hvor alle kan være med.

Min egen Lucas på 5 år har testet Me Too, sammen med hans søde veninde Emilie – som har testet pigetøjet. Du kan her læse om vores oplevelse af tøjet samt deltage i konkurrence om 4 valgfrie stykker ME TOO børnetøj fra SmartKids.dk.

Lucas tester Me Too

Lucas her testet: Me Too t-shirt – 159,75 kr. // Me Too turkise bukser – 259,75 kr. // Me Too undertøj – 129,75 kr. //
Lucas’ mor (mig) beretter:
Vi har før haft masser af tøj fra ME TOO og jeg har altid været glad for deres glade farveunivers, hvor der er godt knald på. Det er dog noget nyt for os at have undertøj fra ME TOO – det har vi ikke prøvet før.
Alt vi har testet fra ME TOO har været i str. 110/5 år, som Lucas også er normalt. Ofte kan vi komme ud for at bukserne skal være et nummer mindre, men det er ikke nødvendigt med ME TOO. Rart med et mærke hvor både underdele og toppe har et perfekt str. forhold.
T-shirt
T-shirten Lucas har testet er i en flot mørk blå farve med print af høretelefoner i flere farver og som er lavet så det ser ud som om han har høretelefonerne rundt om halsen. Det er en ret fin detaljer og noget der lige gør t-shirten ekstra sej. Derudover er trykket lavet sådan at der går en snoet turkis ledning ned fra høre telefonerne. Måske ldit svært at se på billederne herover, men det gør at t-shirten sammen med de turkise bukser matcher rigtig fint.
Trykket er sådan et tryk som er kraftigt og går sådan lidt opad. Sådan et tryk oplever jeg ofte nemmere begynder at skalle, men det gør det her ikke. Vi har vasket t-shirten en del gange og trykket holder vask efter vask ligesom farven gør.
Bukserne
Bukserne har en rigtig flot turkis farve, som jeg synes kan sættes til rigtig meget af Lucas’ tøj. Vi har både brugt dem sammen med t-shirten fra ME TOO, men også sammen med rigtig meget andet af Lucas’ tøj.
De har indvendig justerbar talje og hægte i lukningen. En løsning som fungerer rigtig godt til Lucas, da han er ret spinkel og bukser som regel altid er alt for store i livet til ham.
Bukserne har let drejede ben, hvilket giver en fed effekt når de kommer på. Det eneste jeg måske kunne savne lidt på bukserne, var lidt mere kant som f.eks. udvendige knapper og en anden farve stikninger. Det kunne have været rigtig fedt :0)
Men det er helt sikkert en buks som vi har været rigtig glade for, og den er blevet brugt meget.
Undertøjet
Desværre er undertøjet ikke så imponerende i den her hvide udgave med sorte stjerner på. Det er lidt ærgerligt, men det er simpelthen i en for tynd kvalitet synes jeg. Det giver sig ellers rigtig godt, da der er elasthan i og sidder faktisk perfekt på Lucas.Og så er det bare rigtig flot med stjerner på.
Jeg tror dog efter jeg kan se hvad vores anden tester skriver om undertøjet, at det simpelthen er denne farve der måske har varieret. Men jeg vil ihvertfald anbefale at ME TOO laver det i en anelse kraftigere kvalitet fremover. Og psykologisk synes jeg faktisk ikke prisen er god nok. 129,75 kr. for et sæt undertøj – det kan man altså finde rigtig mange steder. Havde ligget bedre prismæssigt lige under de 100 kr. og f.eks. have kostet 99,75 kr. som max.
Alt i alt har vi nydt at teste ME TOO og vi stopper bestemt ikke her, med at bruge ME TOO. Jeg synes man tit kan finde nogle ret fedt dele i deres kollektion, som også kan matches med alt muligt andet. Og så elsker jeg som sagt deres farveunivers :0)

Emilie tester Me Too

Emilie har testet: Me Too undertøj – 129,75 kr. // Me Too lynlåstrøje med paillietter – 279,75 kr. //
Me Too bukser med paillietter – 199,75 kr. // Me Too t-shirt med hjerte – 179,75 kr. // Me Too jeans – 179,75 kr. //
Emilies mor beretter:

En dag vi kom hjem fra børnehaven lå der en pose til Emilie fra SmartKids.dk.
Emilie blev ellevild, da hun elsker at få nyt tøj :0) Det første hun fik fat i var undertøjet fra Me Too.
“Ej mor se der er store blomster på og så er det lilla”.

Så kom vi til cowboy bukserne, det var så ikke så spændende. Så hurtig videre og så kom blusen
“Ej se mor hjertet på den er godt nok flot”. Men så kom toppen af det hele…… sættet med paillietter. Emilie hoppede og sprang rundt og råbte hvor er det flot…. hvor er det flot. Og se mor det blinker.

Undertøjet
Det er i en super god kavlitet og rigtig god pasform til Emilie. Og så holder det også godt på farven selv om det er blevet vasket mange gange og vasket hårdt. Det er helt sikkert ikke det sidste sæt undertøj vi har fra ME TOO

Jeans
Da det er en lidt poset buks skal man nok købe dem i en størrelse større end man ellers ville købe da de ikke er helt lange nok i benene. Det er en dejlig sommer buks da de ikke er så tykke i stoffet. Der er elastik i taljen og hægte som lukning og det fungerer rigtig fint. En god “lege” buks, som er rigtig behagelig at have på.

Blusen
Super sød bluse hvor hjertet på maven er lavet super sødt. Desværre begynder hjertet efter nogle få gange vask at trevle i kanterne. Holder ellers farven rigtig godt og har en super pasform.

Sættet med paillietter
Jeg var lidt nervøs for, at de pallietter ville falde af. Men nej… super god kvalitet og igen super god pasform.
Men der bliver desværre farve forskel på bluse og buks efter en 3-4 ganges vask pga. forskellige materialer i buks og bluse.
Livet i bukserne består af en bred indvendig elastik og snore til at binde. Men desværre er den brede elastik ikke god, da den efter få ganges brug snor sig indeni og det er nærmest umuligt at vikle tilbage igen. Det er lidt ærgerligt, da sættet eller er så fint.

Alt i alt har vi været rigtig glade for at teste ME TOO tøj på Emilie og det er helt sikkert tøj vi sagtens kunne finde på at købe igen.

Vind Me Too børnetøj

Se det store udvalg af Me Too på SmartKids.dk
Jeg udlodder i samarbejde med Me Tootøj2 heldige vindere kan frit vælge 4 stykker Me Too tøj fra SmartKids.dk
Alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
2: “Like” evt. dele Me Too på FaceBook
3: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FaceBook
4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn, samt indsætte link til den Me Too del du ville ønske dig mest hvis du vandt samt i hvilken str. ;0)
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder mandag d. 21. maj de 2 heldige vindere og tjekker at begge vindere er med i begge FB grupper samt via bloglovin.

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer end Me Too.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

167 kommentarer
 1. Først vil jeg sige at det er fint man skal ind og “synes godt om” mærkerne som i tester , netop fordi man så finder de sider på FB og kan følge dem , det er jo super fedt – så tak! :)

  Vi aka min søn vil da se super smart ud i denne str. 128 :

  http://www.smartkids.dk/sport/t-shirts/t-shirts/Navy_Me_Too_polo_shirt_152451_559

  Me Too laver noget super lækkert tøj og er virkelig kommet med på moden med smarte designs og farver – skønt :O)

  skildpadden06@hotmail.com

 2. Me too er så lækkert børnetøj og jeg har en del til min datter Kaya:)

  Har kigget på Smartkids og farvoritterne er disse fire:) Kunne være lækkert og være heldig og vinde og skulle man være så heldig skal det være i Str. 104 :)

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Pink_Me_Too_buks_151809_78

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Me_Too_kjole_153032_92

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Me_Too_jakke_151729_92

  http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/jeans/Denim_Me_Too_jeans_153033_422

  Mvh
  Trine Hansen
  shopgirl_2222@yahoo.dk

 3. Endnu en lækker konkurrance 😀 Hvor er det bare fedt.

  Hvis jeg skulle være heldig denne gang, så ligger nr. 1 på ønskelisten denne trøje i størrelse 92:
  http://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/sweat-shirts/Army_Me_Too_sweatshirt_152246_30
  Syntes den er super skøn 😀

  Og skulle i få flere af disse bukser hjem i størrelse 92, så er de altså også en af stor favoritterne…
  http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/jeans/Denim_Me_Too_jeans_152471_422

  Mange hilsener

  Karina Kettner (fulde navn & Facebook navn)
  karina@kettners-bulldog.dk

 4. Jeg eeelsker Me Too, men jeg er også til sjovt og farverigt tøj:) Jeg kiggede også på denne inde i byen sidste uge, den er super flot og ville være skøn til min pige i en 110: http://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/sweat-shirts/Lilla_Me_Too_lynlaastroeje_152340_92
  Til min dreng der ville denne bare være vildt for sej i en 128!! http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Blaa_Me_Too_jakke_151726_20
  Mvh. Tanja Mathiasen, jan-mathiasen@stofanet.dk

 5. Min dreng(5½ år) og pige(14 måneder) ville elske at få noget mere af Me Too cowboy tøjet bukser og kjolen.

  Det vi har haft til indtil videre har været rigtigt godt og når det bliver for lille har vore søn brokket sig :O)

  Med venlig hilsen
  Glennie Krasson
  glennieogjan@gmail.com

 6. Her hjemme er vi vilde med Me Too og deres glade farver! Ida på 4 år har altid haft en Me Too sommerjakke pga de dejlige farver og prints, der altid har udstrålet forår og sommer. I år har lillebror på 20 mdr også fået en af deres smarte jakker :-)
  Vi havde for et halvt årstid siden en langærmet t-shirt fra Me Too, hvor printet skulle efterligne en amerikansk politiskjorte og aldrig har jeg fået så mange fede kommentar for et stykke tøj! Den var virkelig også sej 😉
  Synes den her total fed! (str.92)http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Groen_Me_Too_Tshirt_152865_33

  og denne hvis det skulle være til min pigehttp://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/tunikaer-bluser/Pink_Me_Too_tunika_152906_78 (str.116)

  De bedste hilsner Nanna Venø Sørensen
  Nannavenoe@hotmail.com

 7. Ih, jeg elsker Me Too og det gør både min søn og datter også. :) Det er bare super holdbart og altid i dejlige farver. <3<3<3
  Og så må jeg da også lige sige tak, for din fine test af Me Too. Jeg synes desværre altid at det er de meget dyre mærker, som bliver testet og det nytter ikke meget for mig, for det rækker min pung (eller i hvert fald min samvittighed) slet ikke til at købe. :)

 8. Det ville være fantastisk at vinde fire dele metoo tøj, det er vores foretrukne mærke

  Sebastian 3½ år,str 98/104,ville elske dette tøj:
  1.http://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/langaermede-tshirts/Roed_Me_Too_Tshirt_152447_1
  2.http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/jeans/Denim_Me_Too_jeans_152439_422

  Lucas 9 måneder, str 80, vil elske dette tøj:
  3.http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Groen_Me_Too_jakke_151727_33
  4.http://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/langaermede-tshirts/Marineblaa_Me_Too_Tshirt_152187_21

  venlig hilsen
  Diana weibrecht Sørensen
  diannaws@hotmail.com

 9. Denne t-shirt i str. 128: http://static.smartkids.dk/smartkids/152953/351/152953_1_2_351.jpg
  Disse shorts i str. 128: http://static.smartkids.dk/smartkids/153589/1/153589_1_1_1.jpg
  Disse bukser i str. 128: http://static.smartkids.dk/smartkids/153035/14/153035_1_1_14.jpg
  Denne langærmede t-shirt i str. 128: http://static.smartkids.dk/smartkids/153612/3/153612_1_1_3.jpg

  Tak for mange skønne konkurrencer, og for relevant og brugbar info vedr. børnetøj.

  Mange hilsner
  Line

  linejuulelley@gmail.com

 10. Jeg er vild med Me too, de laver det skønneste tøj, og jeg er helt vild med deres denim overgangsjakke :-). Jeg håber at vi vinder, jeg er bare lidt i tvivl om, hvem af mine børn der skal have præmien, hvis vi vinder. Jeg har nemlig 4 børn :-). Måske jeg skulle glæde min store datter med en masse nyt tøj. Hun bruger str 122-128.
  Mvh Laila Hüttel
  Mail lk.huttel@gmail.com

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>