VIND: Little Big Planet Vita spil

Julius har været så heldig at teste spillet Little big Planet, som spilles på PS Vita – Playstations lille håndholdte spillemaskine.

Little Big Planet er en serie af revolutionerende interaktive spil, hvor man med de små figurer Sackboy og Sackgirl både spiller på udfordrende og sjove baner, skaber sine egne baner og deler dem med sine venner.

Little BIG Planet spil til PS Vita

Allerede da vi modtog spil og den håndholdte PS Vita, mente Julius at sådan en ønskede han sig. Spillemaskiner er vist bare noget der tænder en dreng på 8 år, og drengene herhjemme er vist generelt lidt for glade for at spille…..

Han var dog alligevel lidt tid om at fange ideen med både Little BIG Planet og PS Vita’en.
PS Vita er noget mere avanceret end de spillemaskiner han eller er vant til at spille på, og det krævede lige hans tålmodighed i starten. Den kan en masse ting, og da vi har fået lov at låne en demo model hvor der ikke var manual med, så har vi faktisk ikke rigtig sat os ind i den inden han kastede sig over den. Jeg er også sikker på at den kan meget mere end hvad vi endnu har fået brugt den til, og selv faderen i huset har haft lidt kriblen i fingrene for at prøve den smarte spillemaskine :0)

Little BIG planet spil til PS Vita

PS Vita har både kamera og mikrofon, så spilleren kan således tage billeder og optage lyd og indsætte de forskellige elementer fra den virkelige verden direkte i sin bane i Little BIG Planet Vita. Indtil nu er der lavet over 7 mio. baner på verdensplan, som bliver delt og brugt hver dag. Spillet bliver på den måde ved med at udvikle sig, og intet spil er det samme.

Se mere om Little Big Planet Vita her: http://www.youtube.com/watch?v=2wrBh1KOluY

Little BIG Planet Vita spillet er efter min vurdering fra Julius’ aldersgruppe og op. Julius er 8 år og går i 2. klasse. Han er ret god til det med læsningen, hvorfor han også kunne spille Little BIG Planet uden den store indblanding fra os voksne. Der er nemlig en del tekster der forklarer hvad man skal gøre, og hvis man stadig har lidt svært ved læsningen eller er under Julius’ alder, så tror jeg at man vil have rigtig svært ved at spille det.

Tålmodigheden bliver helt sikkert stillet på prøve og jeg finder personligt Little BIG Planet meget lærerigt og ikke bare et tilfældigt spil til at klare tidsfordriv. Det er klart både underholdende, lærerigt og udfordrende for børn i Julius’ alder.

PS Vita

PS Vita er der touch screen både foran og bagpå. En kæmpe fordel er at barnet bare bruger sin finger til at bevæge det der skal bevæges på skærmen. Ikke noget med en pen eller lignende som man skal passe på ikke bliver væk – jeg kan ikke tælle på to hænder hvor mange penne vi har investeret i, igennem tiderne :0)

Julius fandt ret hurtigt ud af at bevæge tingene rundt ved også at bruge den bagerste touch screen og syntes det var hamrende morsomt.

Som forældre synes jeg det er genialt med Little BIG Planet, hvor børnene kan få lov at være kreative og gøre spillet helt til deres eget. Det synes jeg ofte kan være ulempen ved andre spil. Enten er det ikke udfordrende nok, for voldeligt og faktisk bare rent tidsfordriv. Sådan har jeg det ikke med Little BIG Planet. Her synes jeg at Julius på en eller anden måde også udfordrer sig selv til at lære noget.

Og så er jeg slet ikke i tvivl om at PS Vita må være den optimale spillemaskine til de lidt større børn, som vil lidt mere med en bærbar spillekonsol. Den har ganske enkelt så mange funktioner, at den er interessant for selv meget store legebørn :0)
Jeg er heller ikke spor i tvivl om at Julius får rigtig svært ved at aflevere PS Vita demo-modellen tilbage som vi har fået lov at låne for at teste dette spil :0) Men heldigvis er drengen jo ret god til at spare op efterhånden som I kan se i dette indlæg, så mon ikke det bliver et nyt opsparingsprojekt ;0)

Vind Little BIG Planet Vita

 

Nu har du chancen for selv at vinde spillet Little BIG Planet Vita som jeg her udlodder i samarbejde med Playstation Danmark. Vi finder 3 heldige vindere som alle vinder en fuld version af Little Big Planet som kan spilles på PS Vita.

Det du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

 

3: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder og hvem du vil vinde spillet til.
Din kommentar SKAL indeholde dit fulde navn + din email eller navn på Facebook.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

 

Jeg finder de 3 heldige vindere mandag d. 8. oktober og tjekker at ovenstående er opfyldt.

 

Præmien gælder kun til Little BIG Planet Vita og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

41 kommentarer
 1. Har en dreng på snart som ELSKER at spille og som står foran sin fødselsdag d 9 november, hvor hans forældre ville købe en fornuftig gave aka er skrivebord. En ps vita kunne være en god “trøstepræmie” når far og mor nu er blevet så “brutale” 😉

  Vh
  Jannie Bonde
  Ulbo@ulbo.dk

 2. Jeg har en søn der elsker spil på pc, iPod , wii og alt hvad han kan komme i nærheden af. Det ville være så fedt at kunne overraske ham med en feed julegave.,, han plejer at overtage søsters ting, men han fortjener noget, der ikke har været søsters først ;0)

 3. Ej, hvor ville det være en fed julegave til min ældste søn. Han har længe haft og spurgt om han ikke må få en aller anden form for håndholdt spillemaskine. Ville være fedt at kunne give ham den her, til jul.

  Liv Quist Bossow

  lava88@live.dk

 4. Tak for en lækker konkurrence 🙂

  jeg kunne godt tænke mig at vinde da benjamin på 7½ år er bidt som en gal af spil. og da julen snart nærmere sig ville det være den perfekte julegave 🙂

  Kærlig Hilsen
  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

 5. Det er barnebarnet Rebecca, der bliver den heldige modtager 🙂
  Hun er vild med at spille.

  Mvh. Bettina

 6. Hvis jeg vinder, vil jeg give det til min ældste nevø! Han er verdens bedste storebror til tre mindre søskende, og har virkelig været stærk gennem forældrenes skilsmisse. Jeg synes han fortjener det 🙂

  JulieM93@hotmail.com

 7. Vil give spillet til min elskede nevø, som fortjener alt det gode, han kan få i livet. Han kæmper med Tourette og jeg elsker ham.

 8. Vi har little Big planet til Ps3 og det har været et absolut hit herhjemme. Og Marcus der fylder 9 lige om 11 dage vil elske at få det spil og sådan en lækker lille sag til Ps Vita – og det ville faderen nok også! 🙂

 9. Det må da lige være noget for min store dreng simon på 8½ år, han er vild med alt som kan spille ;O))
  mvh christina charlotte hansen (FB navn)

 10. Hvis jeg vinder, så skal min yngste søn, Kasper, have det. Han er lidt misundelig på sine 2 storebrødre og sin storesøster, når de sidder med deres computere… Så det må helt bestemt være Kasper, som skal ha’ noget, som de andre ikke har 😉

 11. Uhh det kan jeg lige nå og hvor vil jeg gerne vinde den til min nevø som arver alt efter sine ældre brødre – hvor ville han dog blive glad!:-)

 12. Mine 2 piger ville elske dette spil, det er en god ide til motorikken og en god ide til når det regner udenfor, så har de noget og gå fælles op i 🙂

 13. Hej, Dette er lige noget for min store søn(10 år). Han trænger også til en lille overraskelse. Han er selv super god til at overraske herhjemme og især lillebror på 2 år, er den heldige af at modtage gaver fra storebror(bamser, lego osv købt for hans egne penge. Det kunne jo være fedt lillebror kunne gøre gengæld til storebror! Bare se glæden i ansigtet, han er en rigtig spille dreng og elsker nye udfordringer.Tænk endelig på os 🙂
  De varmeste aften hilsner Ann-Carina og lillebror Lauke 🙂

 14. Min søn har snart fødselsdag og ønsker sig en Vista. Så det vil da være ekstra skønt med et ekstra spil:-)
  Marie Dalgaard

 15. Min dreng Silas er simpelthen den største little Big Planet fan, han har 1’eren til sin playstation, men ønsker sig det brændende til sin ps vita 🙂

  Håber at jeg kan glæde ham med denne præmie <3

 16. Min søn og min mand har en fælles kæmpe interesse for spillekonsoller af enhver art, så jeg vil vildt gerne vinde dette spil til dem!!!
  Mvh Camilla Rahlff Friis

 17. Min datter Maria vil elske at få dette spil; som en ekstra fødselsdagsgave på lørdag.
  Super konkurrence 😉

 18. Kan hvis lige nå at være med 😉

  Min søn Viktor ville bare blive så glad – da jeg har sagt han først kan ønske sig det spil til jul. Så kunne jo være fedt at give ham det noget før.

 19. Jeg vil gerne vinde dette spil til en lille dreng til jul. Hans familie har ikke mange penge så det er ikke sikkert at der er råd til gaver andet end en lille bitte ting. så hvis jeg kunne vinde dette spil til ham er jeg sikker på det vil redde hans jul 🙂

  Tanja Hansen
  Tanja_612@hotmail.com

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>