Vind lækkert tøj til pigerne fra Holly’s i dejlige forårsfarver

Vi har i samarbejde med Holly’s sendt de nye dejlige forårsfarver i den nye kollektion ud til test hos både en lille dreng og en lille pige.
Og du kan vinde præcis samme sæt som vores 2 testere har prøvet af ;0)
Se hvordan du vinder ved at læse hele dette indlæg :0)

Har du en lille pige str. 56-92 kan du vinde nedenstående:

Holly’s orange heldragt – 249,75 kr. // Holly’s gul bodystocking – 169,75 kr. // Holly’s orange bodystocking – 169,75 kr. //
Holly’s gul heldragt – 249,75 kr. // Holly’s orange hjelm – 89,75 kr. // Holly’s gul t-shirt – 199,75 kr. //
Holly’s gule bukser – 199,75 kr. // Holly’s gul hjelm – 89,75 kr. //

Smukke Emily på bare 6½ mdr. har været vores lille tester af alt Holly’s tøjet til pigerne og hendes mor skriver følgende om deres oplevelser med tøjet:

Jeg er helt vildt med Holly’s jeg synes deres firkløverlogo er så sødt og detaljerne på deres tøj er rigtig fine og så sidder de bare rigtig godt. Jeg var lidt skeptisk i forhold til prisen på tøjet, om man fik nok for pengene og jeg mener at med den kvalitet så kan det godt lønne sig at købe Holly’s, det er virkelig lækkert og holder godt. Jeg gav for første gang Emily Holly’s på da hun var 6mdr. og da hun så ærmet med de små firkløvere lå hun og studeret hendes arm flere gange. Hun synes helt sikkert det var flotJ Jeg er ikke så meget til spraglet tøj, men alligevel vil jeg gerne have at Emily har lidt farver på. Derfor er jeg blevet helt forelsket i Holly’s gule og orange tøj, det er bare super sødt, piget og friskt.

Sammensætningen med andet tøj
Jeg plejer at få Emily’s tøj til at matche lidt, da alt for mange forskellige farver og mønstre ikke er helt mig. Derfor har jeg været på jagt efter gule og orange strømpebukser eller strømper, jeg fandt nogle lækre nogen på smartkids.dk, så man kan sammesætte eksempeltvis trøje med gule firkløvere, et par jeans, for at det bryder lidt i det lyse og så gule eller hvide strømper. Jeg kan også godt lide at give hende en lille nederdel eller kjole på og så strømpebukser i gul og så body med gul. Det er lidt friskt med farver som gul og orange og jeg synes det er super sødt.

Jeg har også brugt en heldragt under bukser i sted for et par strømpebukser, så varmer den i den kolde tid. De små huer er bare så nuser, de er gode til her om vinteren og vi har brugt dem da vi skulle på museum eller fitness. De er nemlig ik tykke nok til udenfor her om vinteren men perfekte til indedørs steder, hvor der kan være lidt køligt. De er dog lidt små i størrelsen.

Knapper i heldragten og blondekanter ved kraven
Det kan være lidt svært for en mand at lukke heldragten da knapperne er meget små og skal man bruge dragten til natdragt, så ville den være bedre med fødder i, de er dog lækre i stoffet og er derfor ik for varme til natdragt, hvilket vi har stor glæde af.

Og så kan de søde detaljer ved kraven godt vende sig og derfor sidde forkert, men det er en lille detalje, som man nok kan undgå hvis man ved tørren får sat dem rigtigt.

Vil du være den heldige vinder af alt det lækre pigetøj, skal du gøre følgende:
1: Tilmeld dig bloggen – enten som fast læser eller via Blog Lovin’
2: Smide en kommentar herunder med angivelse af, at du nu er tilmeldt samt hvilken str. du ønsker tøjet i, såfremt du skulle blive den heldige vinder. Husk ingen anonyme kommentarer ;0)

Præmien har en værdi på 1.418 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

Vi trækker vinderen onsdag d. 29. februar

Har du en lille dreng – så kan du deltage i “drenge”-konkurrencen her.

146 kommentarer
 1. Det er bare så super lækket tøjet fra Holly, hvis jeg er heldig ønsker jeg i str 68 til min skønne Ida.
  Jeg følger jer via Blog lovin

 2. Er tilmeldt. Lille Laura Celiane ønsker sig det fine Holly's tøj i str. 74, hvis hendes mor er så heldig at vinde :)

 3. Er også MEGA Holly´s fan – endda så stor at hundehvalpen er opkaldt Holly ;o)

  Vi ønsker os str 92 til Alba!!

 4. Er også Helt vild med Hollys og min datter har allerede haft en del, det sidder bare og er så fint i farverne. Hvis min Olivia vinder ønsker vi os 86 :)

 5. Tilmeldt via Blogloving:) Vil gerne have str. 86, hvis jeg skulle være så heldig..:) Det vil klæde Filippa

 6. Elsker Holly's da det har en rigtig god pasform til min pige, og så er det super sødt med de små kløvere. Hvis jeg er den heldige, skal det være i str. 86 :)

  Bloglovin.

 7. Hollys er fantastisk. Storebror brugte det da han var lille, og min skønne pige vil blive endnu skønnere i et sæt som dette i str. 80 :) Krydser fingre for at vi er de heldige 😉

 8. Så smukt som Emily præsenterer tøjet, kan man ikke andet end at deltage i konkurrencen :-) Har en lille pige i maven (str. 62), der helt sikkert kunne få et fantastisk start på livet med Hollys fine kollektion :-)

 9. Holly´s er et lækkert mærke jeg brugte til min Lucia. Håber vi kan vinde dette til vores nyfødte. Ønsker str. 62. Er tilmeldt bloggen….

 10. Hvor ville jeg blive lykkelig for sådan et skønt sæt. Følger klart fra bloglovin :o)
  Er jeg heldig ønsker jeg en str.62 :o)

  Mange hilsner Helle Bertelsen

 11. Har en pige som er perfekt i Holly´s da det er passer perfekt til tynde børn. Er vild med deres klassiske kløvermønster. Min datter bruger str. 86 (1 år) og følger med på bloglovin.

 12. tilmeldt via bloglovin.. :)
  er helt vild med hollys og de blondekanter, der er på heldragterne, er da bare for søde 😉
  Hvis jeg er så heldig vinde, må det gerne være str 80..

 13. Jamen altså Emily er jo et rent naturtalent og præsentere tøjet så man bare er nød til at deltage :) Min prinsesse vil bestemt blive rigtig glad for str. 62 hvis heldet skulle tilsmile os <3

 14. Fuldstændig fantastisk og lækkert tøj til garderoben. Ville elske at “putte” min lille Alma-mus i alt det skønne tøj fra Hollys. Hun bruger str. 86 :-) Jeg er tilmeldt via Bloglovin' – og ELSKER at følge med og høre nyt. Takker :-)

 15. Så er jeg også tilmeldt jeres blog på Bloglovin.
  Jeg har en kløver-prinsesse Silke på 16 måneder (str. 86) som vil være SÅ lækker i Holly's skønne tøj.

 16. Så er jeg også tilmeldt jeres blog på Bloglovin.
  Jeg ønsker mig en str. 68 hvis jeg er den heldige vinder af det fine tøj :-)

 17. Er tilmeldt Bloglovin :-) og drømmer om det lækre tøj i str 92.
  Dbh Kathe Mosbæk (kathe_mosbaek@hotmail.com)

 18. Sikke en fantastisk præmie! Hvem der bare var så heldig! Skulle det være os så ville Ellen blive glad for tøjet i str 74! Følger selvfølgelig med via blogloving!
  Mvh Diana (dianadenslow@hotmail.com)

 19. Hvor er det fint! Det ville lille Nilia være så sød og forårsfrisk i :-) Str 92 ville være perfekt hvis vi skulle være så heldige at vinde!

 20. Tilmeldt via bloglovin – hvis min lille Celina skulle blive den heldige vinder, så ønsker vi os str 92:-)
  JEg ELSKER Holly's. Deres tøj er i en super kvalitet og holder farver og form perfekt. Derudover synes jeg at Celina har kunnet bruge det meget længe. Vi havde specielt en kortærmet body med multikløver i str 68 som vi var RIGTIG glade for. Den brugte hun fra str 62-80. Ret imponerende synes jeg.
  Krydser fingre for at vi vinder:-)

  Mvh Michelle.
  michelle@eurec.dk

 21. Er tilmeldt bloglovin
  Skal være faster til april og det ville da være super hvis jeg kunne give min lille nye niece pigepakken i str. 56
  Julie

 22. Hejsa,
  Jeg er tilmeldt Bloglovin og ville elske at være den heldige vinder til min lille datter Filucca, som bruger str. 92 :) Af jeres noget så vidunderlige tøj..
  God weeeknd.
  Susan

 23. Så blev jeg sørme tilmeldt :0) Hvis jeg er så heldig at vinde ønsker jeg str. 92 til min datter :0)

 24. Mail: Helle@vad.dk
  Jeg er også tilmeldt:-)
  Er vild med Hollys – det holder fantastisk i farver og facon og vi har haft stor glæde af at bruge storesøsters til lillebror – og nu storebrors til lillesøster også. Det holder bare! Vak efter vask og tørretumbling.
  Vi er glad for at natdragterne er uden fødder da det giver længere 'levetid' af dragterne og ingen små fødder bliver 'klemt'.
  Rosa vil gerne have sit helt eget Hollys tøj og er specielt vild med det gule! Er 1½ år er en spinkel pige og ønsker str. 92 hvis hun skulle være den heldige:-)

 25. Så er jeg tilmeldt. :)
  Holly's er bare så sødt, og holder godt på farverne efter vask!
  Natdragterne skal klart være uden fødder – har et meget varmt barn, som ikke altid kan holde de små varme fødder i dragterne ud :)
  Vil gerne vinde en str. 62.

 26. Hvor er det super sødt! Maja er ved at vokse ud af alt hendes tøj (86), så vi ønsker os str. 92, hvis vi skulle være så heldige at vinde:-)

 27. jeg er mormor til 2 små piger. Celina på 6 mdr og Ea på 2 år. men følger da med, selvom jeg ikke er moren<3 Så derfor er jeg tilmeldt.

 28. Hejsa – min lille Hannah og jeg er tilmeldt og følger jer via bloglovin' :-) Hvis vi er så heldige at vinde det fantastiske tøj fra Hollys, ønsker vi os str. 74! Go weekend!

 29. Tilmeldt! Håber på vinde dette virkelig skønne bebse tøj til min dejlig tvillingepige, der snart er en str 86 :-)

 30. Hurraaaa…sikke en FANTASTISK konkurrence. Elsker bare Holly'. Ville have SÅ meget af det i skabet, hvis jeg dog bare havde råd. Dejligt tøj med super fine detaljer. Synes tøjet har sådan en god kvalitet. Det er stadig super fint efter mange vaske. Det må min lille Luka altså vinde. En stakkels 2'er, der må nøjes med aflagte klude :-) Hvis hun er så heldig at vinde, vil hun gerne have det i str. 92.
  Kærlig hilsen Rie (og Luka)

 31. Wau hvor er det bare flot :-)
  Har desværre først nu fået øjnene op for Holly´s men der bliver taget revance, og jeg har tilmeldt mig bloggen via BlogLovin´.
  Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg gerne have str 74 :-)

 32. Håber jeg er tilmeldt korrekt nu :) Vil gerne vinde i str. 56-62, hvis jeg er så heldig :)God weekend.

 33. Tilmeldt!
  Vi elsker Hollys her:-) Har både heldragter og bodyer i alverdens farver, for det sidder så super godt og det holder virkelig godt i vask.
  Vi krydser fingre for vi vinder, ønsker Pigetøj str 86.

 34. Lækkert lækkert tøj, det ville være skønt at vinde det. Jeg ønsker str. 86 til min Petrine, hvis vi skulle være så heldige at vinde.
  Jeg er tilmeldt bloggen.

 35. Bliver jo nød til at prøve lykken her også da vores mindste er tvillinger :)

  Men jeg kan kun nikke genkendende til beskrivelsen af Hollys her også

  vi har 4 skønne børn, alle været i Hollys og vask efter vask efter vask … ekstra kommentar herfra er, at det holder både facon, farver og design :)

  Jeg ville da SÅ gerne have endnu et sæt – så ønsker mig str. 86 til Laura (tvilling til Gustav)
  trimoe@kompan.com

 36. Så, kom jeg også på bloggen, som en ny del af min tilværelse efter lige at være gået på barsel – Men min lille pige i maven ville glæde sig gevaldigt over at vinde, da hun vil elske af kunne tage nyt tøj på fra Hollys i en pige-udgave og ikke bare det aflagte fra hendes 2 storebrødre – så str. 56-62 vil være en fantastisk gave 😉

 37. Hej med jer, så er jeg tilmeldt via Bloglovin´og hvis jeg er den heldige, skal Karla bruge tøj i str. 80 :-)Mange hilsener, Majken

 38. Hej
  Jeg kan vist lige nå at være med – håber jeg i hvert fald. Jeg følger jer på Bloglovin og er jeg heldig skal min Mathilde pige bruge str 92 <3

 39. Så er jeg også tilmeldt.
  Jeg synes det er fedt, at Holly's bryder med alt det lyserøde og lilla. Min Mila ville være lækker i både gul og orange i str. 80

 40. Jeg er skam allerede fast læser. Og ville bare være SÅ lykkelig for at vinde lidt lækkert til bette Nanna, som netop står og mangler alt i str. 80. Hendes storesøster brugte nemlig str. 80 da det var så meget sommer, at hun stort set kun gik i kortærmede body's og intet andet, så der er ingen arvesager dér!

  KH Julie Lillegaard/ julielillegaard@gmail.com

 41. Så jeg tilmeldt<3

  min lille pige ligger og er syg med lungebetændelse og mellemørebetændelse, 40 grader i feber, ville nyde at kunne forkæle hende med lækket tøj fra Hollys uh for hvor er det synd for hende…

  kram fra Maja og moren

 42. Så er bloggen tilmeldt. Glæder mig til at følge den fremover.
  Vores datter, der endnu er i maven, vil elske tøjet (og hendes mor ligeså) i str. 62, såfremt hun skulle være den heldige vinder :)

 43. Så bliver bloggen fulgt via bloglovin! :)

  Super sødt tøj – er helt vild med farverne og det ville være helt perfekt til mine to skønne tvillingepiger, da jeg er rigtig glad for andre farver end lyserød og lilla. Desuden bliver de aldrig klædt ens, men Ronja i gult og Silje i rødt – jeg kan lige se det for mig :) :)

  Str. 86..

  min mail er: nina_hodja@hotmail.com

 44. Håber det er okay jeg alligevel skriver fra anonym for jeg kan ikke få lov at oprette mig. Der kommer bare en helt hvid side frem.
  Prøver igen om lidt men så gerne deltage:
  Jeanette Christiansen
  Foreverpeanut@MSN.com
  Skulle jeg blive den svineheldige ønsker jeg str 92 😉

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>