Test – Katvig flyverdragt

Jeg har sendt Katvig flyverdragter ud til to ivrige testere, som denne vinter vil teste dragterne i brug.
Mange af os er lige nu igennem den helt store overvejelse omkring hvilken flyverdragt eller vinterovertøj børnene skal have i år, og dette er første indlæg i en lang række hvor vi tester mærke for mærke.

Samtidig giver jeg dig mulighed for selv at vinde de lækre flyverdragter som testes.
Jeg håber I vil tage godt imod tiltaget og jeg tager meget gerne imod jeres input og gode råd. Jeg vil ihvertfald i samarbejde med de mange testere give jer vores bedste råd og erfaringer med på vejen. I er også mere end velkomne til at spørge indtil mærkerne, hvis vi ikke lige har fået den information med som du lige sidder og mangler ;0)

 

Katvig blå flyverdragt str. 74-98 – 999,75 kr. // Katvig lilla flyverdragt str. 74-98 – 999,75 kr. //
Katvig lilla flyverdragt str. 92-116 – 1199,75 kr. // Katvig blå flyverdragt str. 92-116 – 1199,75 kr. //
 

Katvig har i år lavet to forskellige modeller i flyverdragter. Den ene model til de mindre børn med 2 lynlåse og all-over æbleprint. Modellen til de store er lidt mere sej i udtrykket og har kun 1 lynlås. Fælles for modellerne er at de har et vandsøjletryk på 10.000 mm. og dermed er 100% vandtætte.

 

Emilia tester Katvig flyverdragt

 

Emilia’s mor beretter:
Hold nu op en lækker flyverdragt fra Katvig vi fik lov at teste. Startede med at vaske dragten for at fjerne evt. overskudsfarve. Dragten stråler stadig, der var intet at se efter vasken (så heldig var vi ikke sidste år med et andet mærke).

Jeg var en smule skeptisk ang. de mange forskellige kraftige farver, da jeg godt syntes at det kan virke forvirrende. Men så satte jeg det sammen med Emilia´s enkle vinterstøvler og hue. Det var en lækker sammensætning, da det brød de kraftige farver.

Dragten virke en smule stor i størrelsen, men den skal jo også benyttes 4-5 måneder, så der er plads til at hun kan vokse i den. Dragten er spækket med lækre detaljer. Hætten kan tages af, der er ekstra sikring ved ærmerne, så sneen ikke kommer ind, samt gummistopper ved støvlerne. Indvendig er der en dejlig blød fleece, udvendig er der reflekser både for og bag.

Emilia er 2½ år og går ikke op i tøj, men da hun fik valget mellem flyverdragten fra sidste år, og den nye var der ingen tvivl. Hun har lige lært betydning af ordet smuk, så kommentaren var ” den er meget meget smuk mor”. Så hun sprang i sin nye flotte flyverdragt, og ud i haven og lege. Vi har ikke haft mulighed for at tjekke holdbarheden endnu da, sæsonen ikke rigtig er startet. Men hun hoppede rundt i mudder, og det var lige til at børste af.

Dragten er lavet af genbrugsplast, ca. 30 plastikflasker. Det er super fedt at vi kan få et så lækkert produkt, og samtidig passe på miljøet.

Det er en dragt hvor der ikke er gået på kompromis med noget, alt i alt en dragt jeg kraftigt kan anbefale.

 

Joshua tester Katvig flyverdragt

Joshuas mor beretter:

Vi har været så heldige at få lov at teste denne fantastiske Katvig flyverdragt. Joshua på næsten 2½ år fik først flyverdragten i str. 92, men vi måtte bytte den til str. 86 i stedet for.
Vi har ellers været, af den opfattelse, at Katvig har været småt i størrelserne. Da Joshua var lille havde han utrolig mange heldragter og langærmet bodyer fra Katvig, som vi altid købte nummeret større. Det oplever vi ikke denne gang, der måtte vi en størrelse ned.

Vi har som sagt haft Katvig før, især deres heldragter har vi været glade for og har syntes rigtig godt om kvaliteten, men Katvig overtøj har vi ikke prøvet før.

Dragten er super lækker inden i, med det blødeste fleece. Den har dobbelt lynlås som jeg syntes er super dejligt, da det er let at få Joshua ned i den. I ærmerne har den en lækker detalje med en indsnævring, så der er lukket  tæt omkring håndleddene. Desuden har den stropper, til under støvlerne som også er et plus. Den har aftagelig hue og lukker super godt til i halsen, så barnet ikke får træk til halsen. Den har ekstra slidstærkt postering bagpå – især noget vi sætter pris på, da Joshua ELSKER rutchebaner som godt kan slide på numsen.
Den har super fine detaljer og jeg er helt vild med den flotte mørkeblå og grønne farve. Et ekstra plus, som jeg har gået efter, når jeg selv har købt flyverdragt er vandsøjletrykket og tappede sømme. Denne flyverdragt kan klare op til 10.000 mm. vandtryk og har samtidig tappede sømme. Alt i alt virker flyverdragten til at være en god kvalitet og samtidig en fryd for øjet.

Joshua glæder sig meget til at skulle ud og lege i sne i denne lækre flyverdragt og kan ikke rigtig forstå, hvor sneen bliver af, nu vi har flyverdragten klar.

 

Vind Katvig flyverdragt til dit eget barn

 

I samarbejde med Katvig udlodder jeg 2 Katvig flyverdragter fra SmartKids.dk – 1 til en dreng og 1 til en pige. Der er frit valg mellem de to modeller.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

3: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder.
Din kommentar SKAL indeholde dit fulde navn + din email eller navn på Facebook.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

 

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 17. oktober og tjekker at ovenstående er opfyldt.

 

Præmien gælder kun til Katvig flyverdragter på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.


 Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
 
 

 

325 kommentarer
 1. jeg vil blive rigtig glad hvis jeg vandt. Da jeg er helt vild med Katvig. Det ville være skønt at kunne putte min datter i sådan en lækker flyverdragt.

 2. Elsker katvig og jeg elsker recycle. Min datter er lige blevet den heldige ejer af denne baby model og jeg ved at min søn vil elske den også. Herhjemme kan mor ikke få nok af æbler:)

 3. Sikke en lækker dragt at kunne gå efterårets vandpytte-hopning og vinterens sneboldskastning i møde i! Som både holder sig pænt i brug og den lille trold varmt til flere timers leg!

 4. Ja old da lige ferie hvor ser lyverdragten helt vild sej ud og når man ved at den er lavet af genbrugsmatrialer der det jo bare perfekt . Hvis vi er ledigt at vinde ønsker vi til dreng og str 92. Hilsen dorthemp”hotmail.com

 5. Min datter på 1,5 år har endnu ikke nogen flyverdragt til vinter og det får hun brug for. Gerne en som er meget slidstærkt. Hun kan nemlig ikke gå og kravler derfor overalt. Så alt tøjet bliver slidt op, derfor har hun rigtig meget brug for en god flyverdragt.

  Mvh Sidsel Wallberg
  sidselvw@gmail.com

 6. Synes endeligt Katvig har ramt pet med designet på deres flyverdragter til de små. Jeg kender en lille dreng, jeg ville nyde at glæde med sådan en mega cool flyverdragt 🙂

 7. Jeg synes da jeg skal vinde en katvig flyverdragt til min store dreng på 6 år, da hans mor virkelig slet ikke “tænkte sig om” da hun (troede hun) i samråd med sin søn bestemte at han skulle have et todelt skisæt i år i stedet for flyver!!! Tsk tsk tsk. Og stor var skuffelsen da moren havde klippet mærkerne af og det jo så ikke kunne byttes:-(. Så for min søns skyld så lad det blive mig der vinder;-)

 8. Jeg elsker Katvig, og specielt deres æble print. Derudover mangler jeg stadigvæk at finde en flyverdragt til min søn, og eftersom pengene er små kan vi kun drømme om at få råd til at købe en så fin dragt :0)

  Jeg krydser fingre for at vi vinder 🙂

  Mvh Catharina

 9. Jeg vil rigtig gerne glæde min søde venindes dejlige søn med flyverdragten til mindre børn 🙂 Mine egne børn er blevet for store til at de kan passe disse skønne flyverdragter – så hvad vil være bedre end at kunne glæde en man holder af?!?
  Pia Damgaard
  Piaogjan@hotmail.com

 10. De er så fede de dragter. Jeg kunne godt tænke mig at vinde en flyverdragt til enten min datter Kaya i Str. 104 eller til min søn Emil i str. 122. Kunne være lækkert og vinde en, fordi der er ikke lige til det på kontoen når man er en fattig studerende.

 11. jeg følger og læse med, både på bloggen og fb 🙂 Tina Merete Skovgaard Pedersen mail: pedersen.tina@gmail.com

  jeg vil vildt gerne vinde sådan en dragt, til min ene dreng som lige er begyndt i 0 klasse + han lige er begyndt til spejder og han er virkelig en ude dreng, så kunne bestemt godt bruges sådan en dragt til ham 🙂

 12. Lækker lækker præmie som altid. Kunne rigtig godt tænke mig at vinde en pigemodel str. 86, da min datter ville være så fin i sådan en dragt, hun har 3 storebrødre så hendes flyverdragt nr. 2 er en drengemodel arvet fra hendes søskende… og selvom det er til at leve med, så ville vi herhjemme absolut mene at en rigtig pigedragt ville være n
  at foretrække 🙂
  Mvh Trine Graff Bang, bangtrine@gmail.com

 13. Ajjj hvor er den lilla med fuld æbleprint da bare kær…. jeg ville elske at vinde sådan en, har aldrig endnu prøvet tøj fra Katvig, da det er temmelig dyrt når man er enlig mor. Så håber da snart det er min tur til at vinde en lækker præmie til min 2 årige prinsesse Olivia <3 Iøvrigt er hun så smuk i lilla 🙂

 14. Vi vil rigtig gerne teste katvig flyverdragten, så vi ved om det er en vi skal have til næste år! 🙂

 15. Fordi det kunne være skønt at være heldig. Men også fordi det er skønt at kunne give sin datter noget tøj på der er lækkert og gennemtænkt i både kvalitet og design.
  Facebook: Mette Line E Christiansen

  1. Iiih 🙂 katvig er for lækkert! Er vild med at mærket er så miljøbevidst, og der ikke er alle de stoffer i tøjet som alt andet. Har aldrig haft overtøj fra katvig, men ville være den lykkelige mor, hvis min søn rendte rundt i en katvig flyver!
   Ditte Schjønberg – ditte112@hotmail.com

 16. Jeg har en pige der elsker at boltre sig udenfor i alt slags vejr. Hun er en rigtig “drengepige”, så hun har brug for en smart flyverdragt, som bare holder. Kvalitet frem for alt, for den skal kunne holde til sjov, leg og gentagne ture i vaskemaskinen 🙂 derfor skal hun da vinde 🙂

 17. Vi ville elske at vinde denne skønne flyverdragt, farverne er fantastiske og min lille prinsesse ville kunne boltre sig i sneen uden at skulle være bekymret for at blive kold og våd. Og da hun ikke går endnu grundet hendes sygdomsforløb, ville det være helt perfekt da den er slidstærk 🙂

  Tanja Hansen
  Tanja_612@hotmail.com

 18. Min dreng Bjarke skal da have sådan en lækker dragt, der endda er lavet af genbrugsplast. At den er vandtæt er absolut et kæmpeplus… Selvom det er tørt, så skal det nok lykkes Bjarke at finde vand og plaske i.Han er den menneskelige pilekvist, der kan finde vand hvorsomhelst!
  Og det er ikke godt,når han er ørebarn. Så skal han jo helst være varm og tør 🙂

 19. Hejsa jeg synes min søn på 4 skal vinde sådan en lækker flyverdragt 😀 vi har kun fået købt vinterjakken så vi mangler en flyverdragt, og kunne da rigtigt godt tænke mig at prøve denne nye model som jeg har hørt skulle være super lækker og rigtig god kvalitet.
  Kh Hilsen

  Gry Mørk
  Numsie22@hotmail.com

 20. Er klar farvorit af Katvig, fantastisk at de ikke kun tænker money mashine og design – men miljø – komfort, og god kvalitet 🙂 Mads-Emil er en Buller Basse og super fræk – så dragten passer SPOT on til ham 🙂

 21. Sådan en lækker dragt kan Clara godt bruge, ville have valgt 92, men når der står de er store i str er det nok en 86 der passer. Hilsen Dorrit

 22. Jeg ville elske at have mulighed for, at give min dejlige søn så flot en flyverdragt på.

  Hilsen Michelle

 23. har en søn der skal begynde i børnehave den 1 november, og ved at der netop her uden tvivl kan blive brug for 2 flyverdragter, især med en søn der elsker vand, mudder osv, og en legeplads i børnehaven der har masser af detter, ville det jo være fantastisk at vinde en der kan holde til dette 🙂

 24. Kunne være den fedeste oplevelse at putte sine børn i verdens lækreste og mest gennemtænkte flyverdragt , har aldrig prøvet at have så dyr en dragt , det kunne blive DRØMMEN ;)også at prøve det høje vandsøjletryk, , det må være en drøm mange hilsner fra Vibeke Trine Røjkjær <3 like like og delt 😉

 25. Vores mindste datter på 2½ år er den evige “vinder” af aflagt tøj. Men i år står vi i et mindre problem i det flyverdragten i str. 98 blev slidt op af hendes storesøster. Vi skal derfor ud for at finde en til hende, og da pengene er meget små (manden er blevet arbejdsløs!) så kan jeg frygte at vi må gå på kompromis med vandtætheden for at få råd til en flyverdragt til hende.

  Marie-Louise Møgelmose
  malou@accessweb.dk

 26. Ganske simpelt fordi jeg ville blive ovenud lykkelig for at smide min yngste krudtugle i den her når det blir koldere og vi stadig hopper på cyklen til børnehave. Den vil klæde cykelturen – og den vil helt sikkert klæde krudtuglens vilde udendørsleg i alt slags vejr 🙂 Krydser krydser KRYDSER!

 27. ELSKER simpelthen at Katvig er recycle, tænk man kan få sådan en flot og lækker flyverdragt ud af genbrugte plastflasker!
  Herhjemme elsker vi æbler og lilla, så den er som skabt til min datter. Generelt syntes jeg katvig laver nogle fantastiske ting, super kvalitet og glade farver. Så vi vil meget gerne prøve deres flyverdragt også 😉

  Hvis vi er så super heldige, skal det være pige model str. 110.

  Tak for en super blog

  Heidi Wind

 28. Liker både blog og FB 😉

  Jeg skal vinde fordi min datter godt kunne bruge en flyverdragt, hun bliver snart 7 år, alligevel er hun et noget vildt udebarn. Hun klatre i træer, leger i pudder, plasker i vand osv. Vi vil elske at få lov til at prøve en Katvig flyverdragt, og se om den kan holde hende varm og tør 😉 Lige pt har hun kun to-delt sæt, men jeg håber vi kan vinde denne, så hun også kan få en flyverdragt 🙂

 29. Findes vist ikke en flyverdragt min datter på 3 ville blive mere glad end sådan en lækker sag, så hun ville juble hvis vi vandt…

 30. Super fed flyverdragt 🙂 Min søn kunne godt bruge en ny flyverdragt. Sidste år ville han kun have 2-delt, så det købte jeg to sæt af. I år skal det så være en flyverdragt… siger han! 🙂 Så jeg er sikker på, at det ville glæde ham meget, hvis vi vandt en sej Katvig-flyverdragt i str. 116.

  🙂

 31. Min søns første flyverdragt skal da helt klart være denne fra katvig, og at det er genbrug giver jo bare én god samvittighed 🙂

 32. Sådan en vil vi super gerne vinde! Min datters mor har ikke råd til at give hende sådan noget fint tøj, så hun ville blive ellevild! Så hvorfor? For at gøre min datter lykkelig 🙂

 33. Jeg har været ude og kigge på Katvigs flyverdragter – de er bare mega lækre 🙂 Så jeg håber at vi går hen og bliver en af de heldige 🙂

  Vh
  Camilla

 34. Ville elske at vinde fir jeg er vild med Katvigs genbrugssucceser! Det er da så fedt at iklæde sine børn noget der er så banebrydende bæredygtigt! Hurra for Katvig!!!
  Mvh Camilla Rahlff Friis

 35. Vi kunne da godt lige bruge sådan en solid, farvestrålende sag. Med 4 små piger, hvoraf de 3 bestemt ikke er ligeglade med, hvad vi udstyrer dem med, er oktober en dyr måned 😉

 36. Jeg synes min søn skal vinde sådan en lækker flyverdragt da han mod alle odds overlevede 4 hjertestop, 8 dage i en hjerte/lunge maskine med efterfølgende vand i hjertet og derfor ikke fik noget ud af sommeren. nu er han igen på benene efter en intens genoptræning så det kunne være lækkert med en luksus flyverdragt at boltre sig i, det fortjener han, hvis han er den heldige vinder kunne vi godt tænke os en flyverdragt i str 80

 37. Elsker at Katvig laver recycle produkter. Jeg vil vildt gerne forkæle min store pige med sådan en og genbruge den til den lille om et par år.

 38. Jeg er vild med Katvigs geniale idé med at lave noget så nødvendigt som flyverdragter af noget så unødvendigt overflodsaffald som sodavandsflasker. Jeg ville meget gerne putte mine piger i den lækre dragt – men på en su-indkomst er pengene små, så det ville være skønt at vinde én til min nyudklækkede børnehavepige i str. 98 <3

  KH Julie Lillegaard

 39. Synes katvig er et fantastisk mærke. De laver så meget smart tøj til de små og jeg synes især farvekombinationen er fin – og den blå og grønne farve klæder min søn så godt.
  Jeg vil meget gerne vinde en str. 92. Har købt en flyverdragt til den bette mand men er bange for , at han når at vokse ud af størrelsen inden vinteren er omme – han vokser med høj hastighed , så derfor vil en i en str. Større gøre lykke 🙂

 40. Jeg synes jeg skal vinde da, min mand lige er bleven arb løs og jeg går sygemeldt. Selvom pengene ikke er til det, vil jeg gerne give min søn lækkert kvalitet. Han er i en grøn dagpleje, der er ude det meste af dagen. De er kun inde for at spise. Det kræver en god flyverdragt at holde til.

  Håber inderligt at jeg bliver vinderen.
  Mvh Anja Barawiec Balle.

  Er både på fb og din blog 😉

 41. Vi elsker Katvig og deres bæredygtige tøj, og tænk at kunne putte trunten i en dragt der er lavet af ren genbrug -det holder!! Fingrene er krydset her!:) Pige str. 128.
  Mvh. Jane Knudsen

 42. jeg ElSKER katvig, men både jeg og min kæreste er lever på su. så det er meget sjældent jeg købe noget af det lækre mærketøj, jeg handler altid brugt eller til lagersalg. Jeg var faktisk til lagersalg i weekenden hos katvig, men de havde næsten intet til drenge i str. 92 som jeg var ude efter.
  krydser alt hvad jeg kan for at min søn kan få lov at få sådan en lækker flyverdragt til vinter 🙂
  ps. tak for en fantastisk blog.

 43. Vi står og mangler flyverdragt til malte herhjemme, og hvem vil ikke elske at komme i en fra skønne katvig.

 44. Er dybt forelsket i den flyverdragt og vores største prinsesse mangler stadig en. Den skal være rigtig slidstærk, da hun er en rigtig vildbasse, så den flotte flotte pigemodel i str 104, vil vi være lykkelige for at vinde.
  Piarotbl@yahoo.dk

 45. Hvor er de bare skønne!! Jeg har både en dreng og en pige, men min pige på 3 mangler faktisk en og det ville være så fedt hvis hun fik den, forrige vinter havde hun også en katvig og kvaliteten er fantastisk !

 46. Uh, sådan en vil jeg gerne vinde i lilla str. 110 til min datter 🙂
  Og hvorfor er det så mig, der skal vinde. Jeg er hverken mere fattig, mere vild med Katvig eller recycle end alle andre. Men jeg har en dejlig datter, som er skøn i lilla, og som mangler en flyverdragt 😉
  Og så vil jeg selvfølgelig lave et indlæg på min blog, hvis jeg vinder 🙂

 47. Wau!!!!!!!!!!!!!!!!! Sådan en dragt vil jeg bare elske at få til min skønne pige i str 104. 🙂 🙂 🙂

 48. Hvor kunne det bare være dejligt at vinde sådan en lækker flyverdragt til min datter. Hun fylder 3 år om knapt en måned, og starter i børnehave 1.november. Det ville være så rart at når hun starter i børnehave, at hun samtidig har en lækker flyverdragt til vinter, hvor hun kan lege frit uden at jeg skal bekymre mig om at hun bliver våd, eller at hun vil komme til at fryse.
  Vi håber på det bedste 🙂

 49. Ville være så fedt at vinde en flyverdragt til min prinsesse eller min prins :-).. såå fede farver 🙂

 50. Minien min har akkurat begynt i barnehagen, og vinterdrakten jeg har kjøpt i fjor ser ut til å være et nr for stort. Håper på vinnerlykke med blå og grønne Katvig epler i vinter på gutten min! Likte de herlige fargene;) Ønsker oss str 80

 51. Fedt design m masser af lækre farver:) Har endnu ikke en flyverdragt til min pige. Hun har lige lært at gå så at den er slidstærk er kun et plus for der kommer nok en del kravlen, falden på numsen og rullen i sne:)) hvis vi er de heldige ønsker vi os modellen m to lynlåse i lilla str 92:))

 52. Thumps up for katvig og deres genbrugssucces. Sådanne projekter er man bare nød til at støtte op om!!!

  Hvis vi skulle være heldig at vinde sådan en banebrydende bæredygtig flyverdragt, så ville Brumbassen Kasper sikkert gerne tumle rundt i en str. 92 med to lynlåse 🙂

  Hilsen Dorthe
  Dorthefurtner@hotmail.com

 53. Ville så gerne prøve en Katvig flyverdragt. Min søn som går skovbørnehave skal have det bedste af det bedste, så tænker denne her lyder som et godt bud:-) Hilsen Mette lynghøjen

 54. Wow de er fede!! Gotta love Katvig. Den flyvetdragt ville klæde min Bubbi! Krydser fingre. Fedt at læse testene af dem.

 55. ÅH JEG VIL VIRKELIG GERNE VINDE, DEN ER SÅ FLOT OG VI ELSKER KATVIG HERHJEMME,MEN HAR SJÆLDENT RÅD TIL DET.

  VH. EVA OG WILLIAM 4 ÅR

 56. Ville blive super glad hvis jeg vandt.. Jeg har en datter på 4, som ville synes den var så super sej.. 🙂
  Synes det er fedt at der er brugt flasker til modellen og at den i øvrigt har et vandsøjletryk på 10.000. hvilket er noget jeg går meget højt op i.

 57. Nej hvor er de bare fine!! Jeg bliver nød til at vinde en drengeflyverdragt til min dejlige søn Hjalte, fordi sidste år fik Hjalte en flyverdragt af sin farmor som var lige lidt for stor. I øvrigt var den også forfærdelig grim så jeg lod den sylte i skabet. I år spurgte farmor så om Hjalte kunne passe dragten i år. Åh nej…. Så er jeg jo faktisk tvunget til at lade drengen gå i den grimme flyverdragt 🙁 Heldigvis bor farmor langt væk, så hun vil ikke lægge mærke til om Hjalte bruger en anden dragt, når vi ikke er sammen med hende 🙂
  Jeg må bare vinde denne fede Katvig flyverdragt så jeg kan befri min søn fra farmors redsler 😉
  De venligste hilsner Michelle Cecilie Brohus
  michellebrohus@hotmail.com

 58. Jeg er vild med Katvig <3 Vil elske at vinde en flyverdragt til vores yngste søn – så han ikke skal i søsters aflagte sorte Reima-dragt (som også har været vores ældste datters…). Den vil være perfekt til ham – med de skønne blå og grønne farver.

  Mange hilsner
  Tine Rantzau Bech (også fb-navn)

 59. Vi er så glade for katvig herhjemme! Elsker deres der kvalitet, deres logo og at de tænker på vores miljø og at man gladelig kan putte ungerne i tøjet. Magnus skal starte i en natur børnehave her til november så en flyverdragt fra katvig ville være virkelig fantastisk.

 60. Som testerer af drenge flyverdragten skriver; Min søn elsket at rutsche så derfor er der “ekstra” stykke på numsen 🙂
  Det ville også være yndlings herhjemme, med vandsøjletryk på 10000 da Willads som regel tror vandpytter= swimmingpool 🙂
  Mvh Camilla

 61. hvis den er lige så lækker som katvig normalt er så ville jeg elske at proppe min krudtugle i den

 62. Hvor er de bare seje og flotte – jeg har aldrig før købt flyverdragt fra Katvig, så det kunne jeg bestemt godt tænke mig at prøve. Min søn er rigtig glad for at lege ude, så det ville være så fantastisk at vinde en flyverdragt til ham i god kvalitet.

 63. hold da op de er godt nok lækre 🙂

  vi er vilde med Katvig super lækker kvalitet og et lækkert design, og den ville være helt perfekt da drengene herhjemme går i udflytter børnehave og spendere det meste af tiden udendørs / skoven 🙂

 64. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve et andet mærke til min datter, vi har altid haft flyverdragt fra ticket to heaven som er super god.Mangler at prøve et nyt mærke og syntes katvigs er SÅÅÅÅÅ fed…men kan den nu også levet op til ticket ?

  Hilsen Dorte Hjorth
  d.hjorth@esenet.dk

 65. Jamen min store søn skal da helt sikkert vinde en katvig flyverdragt fordi; vi elsker katvig herhjemme og så er han en dreng med stort D der elsker og være ude i alt slags vind og vejr og dertil mangler han den perfekte flyverdragt …. Nemlig katvig :o)

  Hilsen Mathilde Oehlenschlæger
  Missengustav@gmail.com

 66. kunne godt tænke mig at prøve et andet mærke til min datter. vi har altid kørt med ticket to heaven flyverdragter da de er gode, men ønsker at prøve noget andet. Har længe kigget på katvigs da de er SÅÅÅ fede men kan de leve op til ticket ?

  Hilsen Dorte Hjorth
  d.hjorth@esenet.dk

 67. Julie på 4½ har aldrig haft katvig overhovedet, men den flyverdragt er jeg helt sikker på at hun vil elske…. den er jo lilla som alt hvad hun selv vælger er. Hun er en stor pige der bruger str 116

 68. Hej. Sikke en lækker flyverdragt. Den ku vi godt bruge. Har 2 børn i børnehaven, og mangler en flyverdragt til min datter. Hun er en smal pige, og ser ud som om katvig ikke er alt for poset i det, så hun helt forsvinder i flyverdragten. :). Go dag

 69. Ville ønske alle kunne vinde sådan en fin dragt. Men håber da at jeg er så heldig at vinde til lillepigen, så hun kan holde varmen. Kunne nu også godt finde på at videresende gevindsten til min søsters børn. <3

 70. Min den yngste skal starte i vuggestue til december, og der ville det være super dejligt med en rigtig god flyverdragt, der er varm OG holder ham tør.

 71. Ville elske at vinde sådan en lækker flyverdragt til mindstemanden. Hilsen Lisbeth Jørgensen (lisk@bamsehulen.dk)

 72. Sikke en lækker lækker lækker konkurrence, den gad jeg virkelig gerne vinde til min ældste datter i str. 116 De ser bare SÅ fine ud, og ja hvis den holder, så kommer lillesøster vist til at arve når den tid kommer, hvis vi er de heldige vindere : D
  Mvh. Kirsten Nygaard
  Kirsten.n.n.rasmussen@skolekom.dk

 73. Min datter er en krudtugle – hun er væk bare man vender sig to sekunder – hvis hun havde en dejlig varm flyverdragt som den fra Katvig – ja, så skulle jeg ikke bekymre mig om det længere.. Den ville i hvert fald blive modtaget med kyshånd!

 74. Jeg ville blive super glad for en til min dreng på 6,5 år. Køber altid katvig, da det er lækre varer i super friske farver.

 75. Sønnike vil meget gerne eje sådan en sej og lækker flyverdragt:) Har lige puttet ham i en ny Katvig fleece jakke her til morgen, og hans kommentar var:”Nøj, den er dejlig”:)

  Mvh Rikke

 76. Katvig er så skønt – og deres jagt på hele tiden at finde bedre, og mere bæredygtige, produktionsmetoder og materialer er SÅ beundringsværdig!!!

  Hvorfor jeg skal vinde??
  Selvfølgelig fordi jeg har verdens skønneste krudtugle, som ville blive så superlækker i en heldragt fra Katvig…
  Og den kan VIRKELIG blive brugt godt igennem her – for jeg er nemlig dagplejemor, og har hende herhjemme ved mig i dagpleje.. Og vi er rigtig meget udenfor – Sådan kan jeg bedst lide det…

 77. Katvig ER bare for lækker, har ikke købt flyverdragt endnu og prinsessen ville se fantastisk ud i den 🙂

 78. Jeg vil rigtig gerne vinde den til min store pige i str. 116. Hun er vild med lilla og har lige fået nye lilla briller. Hun ville blive rigtig glad og super smart.

 79. Jeg er vild med Katvig. Både kvalitet og værdier går hånd i hånd med hvad jeg gerne vil give videre til mine børn. At det så kommer i flot design så man næsten glemmer ideologierne; ja det er jo bare et kæmpe plus. Hvis jeg havde råd gik mine børn kun klædt i Katvig fra inderst til yderst.

  Kunne sagtens se min yngste dreng i fine æbler til vinter, så jeg krydser fingre

 80. <3 Herhjemme ELSKER vi katvig. Det er bare sådan et lækkert mærke. Det er fog desværre ikke så tit at der er råd til det da jeg er på su, så en flyverdragt til 1199,- er helt urealistisk 🙁 Men ville blive så glad hvis jeg kunne putte sønnen i så fin en flyverdragt

 81. Den skal min datter på 1 år vinde, hun render rundt og hun vil elske at lege ude med de store i dagplejen til vinter 🙂
  Mvh Maria Damgaard (hedder det samme på fb 🙂

 82. Hej,
  Jeg ville elske at vinde sådan en lækker dragt til min datter. Jeg er helt sikker på den vil kunne holde hende varm og tør hele vinteren i skovbørnehaven – uden problemer og lækkert med en dragt der både er funktionel og en fryd for øjet 🙂

  Mvh Nastassia N. Jurangpathy

 83. Iiihhh hvor er de fine, lækre farver, må man sige, og kan se at bevægeligheden er stor i dem – lige noget for vores aktive ude dreng, på snart 2 år 🙂
  Charlotte Kofoed

 84. elsker katvigs tøj.. og har helt hup på den nye flyverdragt.. og så ville det være en fin gave til vores 2 årige datter som skal være storesøster sidst i denne mdr.. *s*

 85. Ville bare ELSKE at vinde denne skønne flyverdragt. Jeg er vild med Katvig og hele genbrugstanken bag dette produkt – og Katvigs bæredygtige filosofi i det hele taget.

  Når jeg skal vinde er det fordi min prinsesse er den yngste i en kusineflok på 4 – hun har derfor meget “arvetøj”, og det er jo helt fint at tingene kan re-cirkuleres og genbruges (passer til Katvigs filosofi, sjovt nok). MEN, nogle gange skal hun da også ha’ sig eget!!

 86. Jeg ville bare blive så overlykkelig hvis vi vandt flyverdragten fra Katvig. Jeg elsker deres mønster, og nu har jeg en lille dreng som ser sublim ud i blå farver. Da jeg gennem min uddannelse har arbejdet meget med bæredygtighed, og går selv op i, ikke at trække for meget på klodens ressourcer (dvs. købe for meget). Jeg går også meget op i at sorterer affald og genbruge alt der kan genbruges, så da jeg læste flyverdragten er lavet på gamle plastikflasker blev jeg helt forelsket.

  Håber meget vi får lov til at vinde dette lækre og bæredygtige produkt, ville være en ære 🙂

 87. Jeg ville bare være så glad hvis jeg vandt denne til min datter – super lækker dragt i skønne farver og Katvig er altid en sikker vinder i både kvalitet, funktionalitet og design.

  Mvh Jimmi Jensen

 88. Wee hvor er det nogle fine flyverdragter!! Min mndste på næsten 2 år ville elske at tumle rundt i en lækker Katvig flyverdragt 🙂

 89. Ej elsker katvig – har aldrig prøvet deres overtøj endnu men genbrugs ideen er da bare for skøn!
  Trutten elsker at lege ude så flyverdragten skal nok blive godt brugt 😉

 90. Guuuuuud en lækker flyverdragt.. Og det er da helt fantastisk at de anvender genbrugsmateriale.. sådan en ville vi gerne have fingrene i til min Jonas på 1 ½ år.. Nøøj det ville væer ren “eye-candy” at se på ham lege i sådan en flyverdragt.
  LOVE KATVIG!!!

 91. Åhhh det ville da være perfekt!!!

  De ser vildt lækre ud, har faktisk aldrig prøvet Kativg til mine 2 drenge, det er tit sådan at man holder sig få mærker som man har gode erfaringer med 🙂

  Jeg krydser fingre XXX

  Vi skal bruge en str. 104 til bettefisen 🙂

  Rigtig god dag!

  Mvh.

  Annesofie Kjeller Larsen (fiekjeller@hotmail.com)

 92. Min søn på 15 mdr. ville da bare være total cute og super moderne i denne flyverdragt. Han går hos en dagplejemor, som er ude HVER DAG fra kl 9-17 UDEN UNDTAGELSE! Så en rigtig ude-dagpleje, så det er vigtigt, at han får en flyverdragt, der kan holde ham varm og smtidig må den gerne være mørk i farven, da han bliver mega beskidt deromme. Så denne er jo som skabt til det 🙂 Krydser fingre for, vi vinder. Han skal have str. 86.

  Vh Rikke Thomhav Bech-Nielsen

 93. ville elske at vinde til en pige, det er jo super dejligt overtøj som kan holde til selv det største krudt ugle

 94. Herhjemme har vi UDEBØRN med STORT. De er ude næsten alle døgnets timer (hvis de fik lov) Nu bestemmer de jo ikke helt selv når de er i skole og i børnehave og vuggestue men ellers er udelivet det de foretrækker, så her bliver der slidt rigtig meget på både tøj og sko
  Så det ville være så lækkert at kunne berige min søn Claes med sådan en lækker blå flyverdragt der i str 116
  Så dreng str 116 hvis vi er heldige

  God dag

  Hilsen Gitte Sommer
  gittesommer1978@gmail.com

 95. Min lille pige vil SÅ gerne have en ny flyverdragt istedet for altid at arve sin storebrors aflagte. Hun er en rigtig pynteprincesse og ELSKER nyt tøj, så det ville være en skøn overraskelse at give hende her til vinter. Hun bruger str 104.

  Krydser fingrer,
  Karin Dyvelkov (karin.n.andersen@gmail.com)

 96. Min Lucas ville ELSKE sådan en sej flyverdragt.
  Og den virker til at være PERFEKT til vores lange kolde cykelture hver morgen.

 97. Sikke flotte flyverdragter. Hvis jeg er den heldige vinder ønsker jeg enten pige str. 86 eller dreng str. 116.

 98. Jeg håber at vinde denne flyverdragt, fordi det altid er så svært at finde den rette, og dem fra Katvig lyder rigtig gode. Jeg synes ofte det er en jungle at finde den perfekte flyverdragt, lidt ligesom at finde de perfekte vinterstøvler osv. 🙂

  Krydser fingre 🙂

 99. Viola ville elske at komme i den her fine nye Katvig pige-flyverdragt i en str. 74 , som er produceret ud fra et fantastisk koncept om genbrug sådan at hun ikke skal i storebrødrenes aflagte ellers fine brune og turkisfarvede 🙂

 100. Jeg har set den i Babysam, og synes den er rigtig fin. Har endnu ikke besluttet, hvilken flyverdragt jeg skal købe til min datter. Hvis jeg vinder, så er valget jo truffet 🙂

 101. Har gennem længerer tid undersøgt kvaliteter og design blandt sæsonens flyverdragter og er efter at have læst både Vigga Svenssons egen beskrivelse og så test og anbefalinger andre steder, og sidst her på bloglovin, blevet meget forelsket i Katvigs Outerwear. Håber så meget at vores dreng kunne blive den heldige ejer af den flotte og lækre Katvig flyverdragt str 92. Tak for gode indlæg – jeg sætter stor pris på bloggens emner. Venlig hilsen Annette Bruckloher

 102. Rebecca var som helt lille meget forsigtig, men det har vendt fuldstændig nu, hun kravler op og ned af alt, hvad der på nogen måde kan klatres på, så det vil være skønt med en rigtig god flyverdragt, der kan holde til det både i børnehaven og hjemme.

 103. Tja, hvorfor skal jeg vinde… bum bum ,har ikke en bedre grund end alle de andre, men jeg vil super gerne vinde, så min lille trold kan holde sig varm her til vinter.

 104. Hejsa,
  Fantastisk vild præmie der ville vække stor begejstring hos den ene af vores 3 prinsesser 🙂

  Katvig laver de fineste print i de dejligste børnevenlige farver og en flyverdragt i str 104 ville være fantastisk – den ville blive flittigt brugt i børnehaven samt herhjemme da hun er et stort udebarn i al slags vejr.

  Er med på facebook og har liket hjertet på bloglovin også 🙂
  Mvh Pia Jurangpathy // piajura@hotmail.com

 105. Jeg håber jeg vinder og det gør jeg fordi min datter på 4 år skal forkæles. Hun er midter barn med en lille lillesøster og en storebror der fylder meget i dagligdagen pga kroniske sygdomme. Så hun trænger til en ekstra gave – så derfor håber jeg på at jeg vinder 🙂

 106. Pigeflyvedragten er min favorit, elsker farverne og designet. Kender en skøn prinsesse som ville nyde at få denne på her til vinter. Hun er str. 98.

  I har nogen gode konkurrencer…….følger jer trofast og har tilmed “like” på jeres blog.

  Mvh Betina Nørgaard Madsen
  m_betina@hotmail.com

 107. Jeg ville blive HENRYKT over at vinde sådan en dragt til een af mine børn. Jeg er enlig mor til to banditter på 2 og 3½ år, men derfor synes jeg jo ikke, at de skal snydes for en lækker flyverdragt i lækker kvalitet. Det ville derfor være en kærkommen økonmisk fryns og gave at vinde en Katvig-dragt. Jeg krydser fingre alt hvad jeg har lært (og hepper på en dragt til Albert i str. 98 i denne omgang) :o)
  Kh Charlotte.

 108. Jeg kunne godt tænke mig, at vinde en af disse lækre flyverdragte til min ældste søn.
  Synes de er vildt fede. Den lille har jeg allerede købt en katvig flyverdragt til.
  Så kunne være fedt, at vinde en i 104 til den store.

  Marie Krag
  krag.marie@gmail.com

 109. Har endnu ikke købt flyverdragt til lillepigen endnu, og denne er da bare super lækker, hun vil være så fin i den!
  Mvh.
  Linda Agerskov Jensen

 110. Jeg vil rigtig gerne vinde en dragt til min datter da de da har lavet en dragt som fædre også synes om… ikke PINK og med masser af pels som andre, hvilket altså er for tøset for farmand :0)

  Thomas Zeuner
  tzeuner@hotmail.com

  Meget gerne str 98

 111. Jeg vil bare så gerne vinde en dragt i str 98 til min datter. Så vil jeg være sikker på at hun hverken fryser eller bliver våd når hun færdes udenfor til vinter <3 de har da virkelig lavet en fed dragt

  Venlig Hilsen Jeanette

  email: foreverpeanut@msn.com

 112. Ja jeg prøver da at deltage selvom jeg godt ved det er som en nål i en høstak med så mange deltagere, men man har jo lov at krydse fingre.

  Skulle jeg være den svineheldige så skal det være den fine dragt med en lynlås i str 98 i lilla. Josefine vil bare se så brandsmart ud i den og vil passe perfekt til hendes nye vinterstøvler

  Lone Christiansen ( Lone1949@hotmail.com)

 113. Åh, sådan én kunne vi godt bruge herhjemme. Lige i øjeblikket har jeg flere udgifter end indtægter, så det ville være rart at få en dragt i god kvalitet.

 114. Jeg vil gerne vinde pigemodellen med 1 lynlås til min niece! 🙂
  Hun er meget aktiv udendørs og elsker især at klatre i træer, så denne flyverdragt ville være perfekt!

  Julie Mahler
  JulieM93@hotmail.com

 115. Jeg har en niece som læser og er enlig mor til Mikas på 2,5. Det ville simpelthen være så fantastisk at vinde en flyverdragt til ham. Han er en rigtig dreng,der elsker at være ude i sandkassen, på gyngen, ruchebane. Og så har man brug for en ordentlig flyverdragt.

  Hilsen

  Gitte Frigaard
  gitte@frigaard.info

 116. Min lille datter ville se så sej ud i katvigs flyverdragt og alle hendes veninder blir så misundelige hvis hun vandt den i str.92 🙂

 117. Super dejlig præmie! Så deres overtøj på lagersalget i sidste uge og WAUW! Det er kvalitet! Vi har haft Hummel flyvedragter til musen, og i år har vi endnu ikke anskaffet os flyverdragt i håbet om at de kommer på udsalg inden vi skal bruge en. Håber derfor vi er de heldige vindere af en af de fine fra Katvig

  Mvh Louise Fogh Black

 118. Vi vil rigtig gerne teste Katvig da vi faktisk aldrig har haft tøj i dette mærke, men gerne vil se om det er noget vi i fremtiden skal kigge nærmere på. Dragterne ser rigtig flotte ud og kvaliteten virker i top.
  Jeanette Dahl Iwersen
  jea_net4@hotmail.com

 119. Rigtig smarte modeller. Min Lukas bruger str 110, håber at han bliver en af de heldige som kan blive klædt godt på til vinter i en flyverdragt fra katvig <3

  mvh Monika

 120. Ihhh… igen disker I op med sådan en par lækkerheder <3
  Jeg vil rigtig gerne prøve den på Bastian. Vi har prøvet både Reima, TTH, Hummel og Friends og der er ingen af dem der har kunne holde ham varm – så det kunne være så fedt at prøve en Katvig til ham. De anmeldelser du som "testerne" har lavet lyder meget tilfredsstillende, så det ville vi så gerne være heldige at prøve. Deler på FB- og følger og likker allesteder 🙂 XXX <3

  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 121. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om Katvig og især deres overtøj så kunne smadder godt tænke mig at prøve en flyverdragt på min datter. Mange af de flyverdragter vi har prøvet har eftertiden blevet klam og våd hvis min datter hopper i vandpytter eller leger i sne. Så drømmer om at prøve denne og se om det er bedre end alle de andre vi har prøvet.

 122. Ihh de er skønne, sådan en til min kære dreng kunne jeg godt bruge. En slidstærk og stadig sej flyverdragt, til den lille som lige har lært at kravle 😉 det vil da passe perfekt til vinter, specielt hvis vi får sne, og skal prøve at kælke 😉 og hvis den så også er lavet af genbrugsplast, ja så bliver den jo bare endnu mere sej og samtidig med til at spare lidt på naturens ressourcer 🙂

 123. Jeg er sikker på at lillesøster vil elske at hoppe i en spritny flyverdragt. Godtnok har vi arvet en, men ligesom moderen kan hun godt lide at få noget nyt
  Line lind
  FB: LineLind77

 124. Virkelig lækre flyverdragter! Min datter på 4 ville elske den (og moderen ville også elske den). Men økonomien er nok desværre ikke til at købe sådan en.

 125. Nøj, hvor er de flotte. Kan virkeligt godt lide deres farver.
  Sådan en ville bringe stor lykke her hjemme.
  Har ikke prøvet Katvig før, så ville også være en god mulighed for at teste om det er et mærke vi skal gå efter frem over.

  Mvh
  Susanne Abildgaard Pedersen

 126. Det vil være skønt at vinde en lilla flyverdragt til min datter, der går i en børnehave hvor de er meget udenfor, da det både er hendes yndlingsfarve og pengene desværre ikke hænger på træerne, når far har mistet sit job og mor går hjemme på barsel med lillebror. Det ville derfor være skønt at kunne forkæle storesøster lidt, når lillebror hele tiden får nyt tøj fordi han vokser så stærkt…

  Mange håbefulde hilsner fra Mona Eksteen Nørgaard (hedder jeg også på facebook)

 127. Jeg vil gerne vinde en flyverdragt til en dreng i str.104-110.
  Jeg synes, at vi skal vinde fordi vi her i familien hat levet miljøbevidst siden vi fik vores første søn i 1990, dengang det var en rigtig besværlig livsstil. I dag, med vores yngste søn, er det nemt tilgængeligt tænk at man kan få en smuk recycle flyverdragt i god kvalitet det var utænkeligt i starten af 1990, så det synes jeg at vores efternøler skal have glæde af … 🙂

 128. jeg har en lille pige som lige er blevet 1 år. hun kravler rundt overalt og er god til at slide sit tøj. ved at katvig næsten ikke til at slide op, og holder barnet tørt og varmt. vil rigtig gerne vinde denne seje flyverdragt. ville være fantastisk.

  camilla-fryndendal@hotmail.com

 129. Vil bare super gerne vinde sådan en flyverdragt til min dreng på 2 år. han kommer til at bruge en brugt flyverdragt her til vinter, det er der jo ikke noget galt i, men det ville da være dejligt at kunne forkæle ham med en ny dejlig flyverdragt. De ser bare super lækre ud!

 130. Fantastisk give-away 🙂 Katvig er et super lækkert brand som vi har været vilde med her hjemme (kan ses på næsten samtlige billeder fra Benjamins første år 😉 )

  Med venlig hilsen
  Katja Jacobsen

 131. Vi har endnu til gode at prøve Katvigs overtøj. Jeg har tre drenge, som har haft især mange Katvig bluser, bodyer og heldragter med skønne æbleprint både alm. og mini samt skønne, skønne striber. Fik lige en heldragt i sen barselsgave i sidste uge (baby er 7 mdr.) – og wow, bliver bare så glad for kvalitet og skønne farver hver gang! Det ville være rigtig skønt at prøve overtøjet – ikke mindst fordi det er så miljøvenligt! Tak Katvig, fordi det har været første prioritet fra dag 1.

  Mvh. Helene og drengene

 132. I have to explain our thankfulness to your kind-heartedness offering assist to people that actually need assistance with the style. Your ” special ” devotion to getting the message close to became very useful and possess continuously made it easier for personnel much like me to reach their own goals. The valuable tips implies much to me and even additional in order to our acquaintances. Thank you; via all of all of us.

 133. Jeg ville elske at putte min dreng i denne fine dragt. Men det vigtigste er at jeg så kan være helt sikker på han ikke bliver vad indenunder, for der er trods alt ikke mange vandpytter han går uden om 🙂
  MVH Trine Høiien, hoiien@hotmail.com

 134. Sikke herlige dragter! Min lille datter ville da sætte ekstra farver på de kolde vinterdage med sådan en skøn dragt – særligt når der skal kælkes og rulles rundt i sneen.

  Det er svært at finde en god, slidstærkt og smuk flyverdragt, og samtidig en dragt man kan stole 100% på, men det lyder som om, at denne dragt er DRAGTEN.

  Med venlig hilsen
  Anne-Mette Henriksen

 135. Min datter ville da elske at kælke og lave snemænd med sin far i sådan en dragt.

  Hendes smil vil stå godt til farverne.

  Hilsen
  Michael Henriksen

 136. Total dejlige farver. har 2 dejlige piger som elsker at være ude og har gået forgæves efter en dragt til min store tøs. Og min mindste pige er lige startet i børnehave så hun kunne også godt bruge en fantastisk dragt, som den lyder til at være.

 137. Herhjemme ønsker vi os gevaldigt en holdbar flyverdragt til vores meget aktive ude-pige. Vi har endnu ikke været så heldige at prøve en katvig, da priserne ligger i den dyre ende. Men vi har bestemt ikke været heldige med de mærker vi hidtil har prøvet. Hun slider sig igennem dem alle på mindre end én vinter. Så vi vil rigtig gerne prøve en holbar og slidstærk flyverdragt til vores skønne datter 🙂

 138. Jeg skal da vinde fordi jeg vil give den i gave til en jeg ved har en rigtig svær tid i øjeblikket af flere årsager og det ville være skønt at komme med en fin gave uden grund!

  Kirsti T.

 139. Sikke en lækker præmie!! Min krudtugle går i skovbørnehave og skal derfor bruge 2 flyverdragter -har “kun” fået købt det ene, så det vil da være perfekt, hvis jeg (og Viktor) kunne vinde en her:0) Mvh. Trine

 140. Hold da fast en lækker flyverdragt. Vi har endnu ikke fået købt en flyverdragt til vores lille udendørs trold, så det kunne da være fantastisk fedt at vinde denne.
  Jeg krydser i hvert fald alt hvad jeg kan for at Sif (og jeg) bliver de heldige vindere.

  Helle Flohr Fjelding (Facebook navn)
  Helleflohr@hotmail.com (kontakt e-mail)

 141. Monique og jeg ville da blive glade for sådan en super lækker flyverdragt!
  Super lækker præmie og super fed blog med gode konkurrencer!

 142. Fedt med et mærke der tænker lige så meget på miljøet som på komfort og mode.
  Katvig viser vejen!
  Jeg ville rigtig gerne vise vej i denne til min søn på snart 4 år. Så kan vinter, kulde og sne bare komme an. Og så vil vi forsætte med at sortere affald hjemme, så vi kan få “bygget” endnu flere flyverdragter! 😉
  Jeg krydser fingre; Line Skjødsholm Franzn, line.s.franzen@gmail.com

 143. Ikke mindre end en fantastisk konkurrence.! ♥

  Alexander på 2 og jeg kunne rigtig godt tænke os at vinde, han ville være så lækker med Katvig flyverdragt i skoven, i sneen, på legepladsen. Samt alle andre steder.

  Vi har syntes om bloggen på Facebook, og jeg GLÆDER mig til at følge dig! Mit navn på Facebook er Marlene Randa, og min e-mail er :marleneranda@hotmail.com

  Held og lykke

 144. Jeg vil MEGET gerne vinde denne lækre flyverdragt og der er jo uendeligt mange grunde hertil:

  – Har super gode erfaringer med Katvigs lækre kvalitets tøj
  – Elsker Katvigs tanker bag deres design – genbrugsmaterialer osv
  – Er vild med designet og katvig-stilen – min søn har haft rigtig meget tøj fra Katvig i sine 2 leveår 🙂
  – Og… Og.. Og… Kunne jo blive ved 🙂

  Krydsede fingre fra Camilla Stjerne / Camilla@Stjerne.de

 145. Først og fremmest, tak for en god blog, hvor man rigtig kan blive inspireret, og ikke mindst for alle de skønne konkurrencer…
  Vinterjakken er i hus til datteren, så det kunne bare være så lækkert at vinde sådan en rigtig lækker flyverdragt 🙂

  Sermsak Thabthimnak – thabthimnak@live.dk

 146. Vi kunne godt bruge en til Hugo str 68 eller Otto str 98 i skovbørnehaven
  Suzane ditlev
  Sanneditlev@hiotmailcom

 147. Super fed flyverdragt katvig har fået lavet i år. Jeg har aldrig før prøvet noget af Katvigs overtøj, og det kunne være super fedt at prøve at vinde den blå/grønne med 2 lynlåse i str 92, til min mindste dreng, der desværre ikke kan passe den fra sidste år mere. Han går i naturdagpleje og er derfor ude hver dag, uanset vejret. Derfor ville det være helt fantastisk, at have så lækker og flot en flyverdragt der samtidigt kan holde ham varm og tør, hele vinteren.

  Kh
  Liv Quist Bossow (facebook)

  lava88@live.dk

 148. Far har været på shopping med pigene og købt en rigtig flot vinterjakke til den yngste.Først da de stolt kommer og viser den til mor, går det op for ham at en flyverdragt nok er et bedre valg til børnehaven.
  Det ville være super med en dragt i str. 116

 149. De er så fede de dragter. Jeg kunne godt tænke mig at vinde en flyverdragt til enten min datter elle til en af mine sønner 🙂

 150. Sikke en fed dragt, sider på smart…og leder efter flyverdragt og ser denne, den er lækker men kender ikke Katvig overtøj, har dog kun hørt godt om det. Så nu så jeg lige chancen, den skal bruges til en vild krabat(dreng) i str 104.Samtidig har den en super lækkert design! Han vil være så cute i den..Vi krydser fingere for at der tænkes på os:)
  http://www.smartkids.dk/sport/ski-toej/flyverdragter/navy_katvig-flyverdragt_175244_559
  Varme hilsner Lauke og Ann-Carina

 151. Egentligt troede jeg at min 2,5 årige skulle være i to delt sæt i år, men kan godt se at det er 100 gange hurtigere for ham at lære at tage flyverdragt på, og jeg ønsker at han er mere selvhjulpen da vi lige har fået en lillebror.

 152. Jeg syntes bare det er så flotte dragter Katvig laver derfor kunne jeg godt tæn ke mig at ved egen oplevelse at finde ud af om de er mere end pæne men også holdbare og og om de kan holde min lille vilde pige varm hele vinteren… derfor vil vi godt vinde 🙂

  KH Bente
  bentekarlsen@live.dk

 153. min datter ville elske at vinde denne skønne flyverdragt så hun kan møde vinteren i en dejlig tæt og varm flyverdragt hvor hun ikke skal bekymre sig om at blive våd og kold men bare kan fokusere på at lege og udvikle sig.. 😉

 154. min datter vil elske at vinde denne dejlige flyverdragt så hun ikke skal bekymre sig om at hun bliver våd eller kold men at den holder hende varm og tør så hun kan fokusere om at lege og udvikle sig.

 155. Min søde yngste nevø skal selvfølgelig være smart i Katvig her til vinter, hvor han starter i vuggestue 🙂
  /Marie (marielight1984@hotmail.com)

 156. Super skønne dragter! Står lige og er på jagt efter en flyverdragt til min datter på 2 år. Har ihærdigt ledt på Trendsales og på nettet, og er ikke blevet klogere 🙁 Jeg har pt. ikke tid til at researche, hvilke flyverdragter der duer eller ej. Derfor kunne det være ekstra fedt at vinde en af de fine flyverdragter 🙂
  email: jgjerka@gmail.com

 157. Hej Smartkidz,

  Først – LÆKKERT med alle jeres konkurrencer og testpersoner!!

  Katvigs koncept er gennemført hele vejen rundt – design, kvalitet, miljø og pris. Der er tænkt på det hele!!

  Jeg har haft Katvig flyverdragt før, og har været super tilfreds med deres produkt. 🙂

  Jeg vil gerne overraske min søn med en ny lækker æbledragt….da jeg ved han fortjener det SÅ meget!!!

  Tak for jeres fantastiske kundepleje! 🙂

 158. Tænk hvis jeg kunne blive den heldige vinder af sådan en skøn flyverdragt til min lille trunte på 4 mdr 🙂

 159. Katvig’en ser så lækker ud – min lille Loke ville være noget SÅ LÆKKER i sådan en dragt.
  Hos os er der virkelig lavvande i pengekassen, …en større hovedpine…., så det ville være en dejlig håndsrækning til en superskøn lille unge på 2 år 🙂

  Jeg følger med fra Facebook –

  Knus Heidi Fristrup

 160. Jeg er imponeret over det høje vandsøjletryk. Det er virkelig godt både for de små som sidder direkte på jorden og for de lidt større som er mange timer udendørs i børnehaven.

  Jeg krydser fingre 🙂

 161. Min lille datter Alberte skal da vinde – Hun fylder 1 år d. 1. november og det vil være en perfekt fødselsdagsgave fra børnetøjsindkøberen ;o)

 162. Ville elske at vinde en ny flyverdragt til min dreng på 4 år. Vi har aldrig prøvet katvig, så det kunne være fantastisk at få udvidet vores horisont ;0)

 163. Fik endnu en dejlig lille pige i familiepleje for 7 måneder siden, hun bliver 2 i denne uge, og ville se fantastisk ud i Katvigs skønne flyvedragt, vi vil helst ikke “gå ned” på udstyret og for os er det en del af omsorgen for barnet at de er klædt ordentligt på, så de er dejligt varme efter en tur ude i det danske vejr 🙂

 164. Jeg er mor til 4 dejlige børn i alderen 4 til 9 år. Vi opholder os rigtig meget i naturen – også om vinteren, derfor er det vigtigt med overtøj af en god kvalitet. jeg har nu læst hvad de to som har testet Katvig flyverdragterne synes om dem og tænker at det da må være den helt rigtige flyverdragt til min yngste søn.
  ja og så er der også lige det med økonomien…………behøver jeg skrive at det er en kæmpe udskrivling med vinterovertøj og sko til 4 børn hi hi
  kh Jane Bjerg

 165. Min mindste søn vil elske en af jeres flyverdragter i str. 104. Pengene er små for tiden og man vil gerne give ens børn det bedste:-)

 166. Min søn er et rigtig udebarn, så ville da være rigtig lækkert og blive den heldige vinder af en katvig flyverdragt. Her hjemme elsker vi katvig, det et bare super smart og holder fantastisk godt 🙂

  Følger med på facebook

  Malene brodersen

  Malene.brodersen@gmail.com

 167. Jeg ville elske at vinde sådan en flyverdragt til min ene nevø. Han har meget snart fødselsdag, og det ville være perfekt at kunne overraske ham (og min søster) med sådan en lækker sag 🙂

 168. Synes bestemt at min lille prinsesse krudtugle fortjener at vinde da hun ellers skal traske rundt i storebrors aflagte og ikke i de fine lilla og lyserøde som ellers var indkøbt – den bette tut er simpelthen ikke vokset nok;0) og kunne derfor godt bruge en i str 80/86. Skal så til gengæld love at den vil blive testet max for stille sidder hun ikke ret længe af gangen;0)

 169. Først og fremmest vil jeg gerne sige at det er super fedt at man kan følge med i test her inde, det benytter jeg mig meget af.. 🙂
  Min datter som fylder 2 år i november ville elske den flyverdragt.. Selv om hun ikke er ældre er hun så vild taknemlig når hun får noget nyt.. Om det så bare er en hår elastik, bruger hun hele dagen på at vise den frem og fortælle hvor fin den er.. 🙂
  Og jeg ville vide at hun kunne holde sig dejlig varm hele vinteren.. 🙂

 170. Fordi min dejlige dreng snart begynder i DP og vi endnu ikke har fundet en flyverdragt! 🙂 og fordi de er super flotte!!

 171. De er rigtig fine men skal jeg ud og købe en dragt i år til min søn bliver det nok desværre en af de sikre valg, da vores økonomi ikke er til at skulle købe en ny dragt midt vinter hvis denne ikke skulle leve op til forventningerne. Men vinder jeg en vil den blive testet og brugt i stor stil og så må vi jo vudere om den har samme gode standard som Reima eller Danefæ som vi plejer at købe.

 172. Åh, hvor er de bare fine 🙂 Vi har endnu ikke købt flyverdragt til vores den store. Så en flyverdragt står højt kurs herhjemme, – og hvis den tilmed kan blive en af disse lækkere dragter fra Katvig, så vil moderen juble 🙂
  Hvis vi bliver en af de heldige, så ønsker vi en Katvig blå flyverdragt str. 92-116 (str. 98).

  Charlotte Anna Marie Petersen
  Charlotte@clausenz.dk

 173. Jeg ville elske at vinde en Katvig flyverdragt, da jeg er vild med deres print. Og med 3 børn, skal den nok blive brugt flittigt.

 174. Jeg ville blive ellevild, hvis min skønling på 2 ½ år kunne vinde denne super seje flyverdragt fra Katvig. Han er en rigtig “vandpytte-dreng”, som altid har fart over feltet. Så han ville elske denne dragt, som giver ham mulighed for at være den skønne tumlinge-dreng, som han nu engang er. <3 Så jeg krydser mine fingre og håber på, at jeg kan vinde en i str. 98 til ham. 🙂
  Jeg følger med fra Facebook.

 175. Det ville betyde alverden at vinde den lækre flyverdragt til min skønne Josefine. Det bedste i verden for hende er at være udendørs og det kræver god kvalitet og slidstyrke i flyverdragten. Det vil derforr være en ære at pakke prinsessen i en lækker katvig.

 176. Ønsker denne til min datter i 110, da den ser super lækker ud, og lukker så fint ved halsen. Farverne er prinsessens yndlings, og hun ville så så fin ud i den.

 177. Vi skal vinde, fordi jeg ville ELSKE at min lille pige, blev holdt varm i en lækker dragt fra Katvig…
  Det er så fine… ;0)

 178. Jeg vil gerne vinde en flyverdragt til min datter på 5 år (110) fordi hun mangler en god og lækker og holdbar flyverdragt til vinteren. Vi har haft/har katvig tøj men har ikke haft en flyverdragt endnu. Så det ville være et perfekt tidspunkt og få lov at vinde en så vi kan se hvor lækker den er i forhold til andre mærker 🙂 og jeres farver ville passe perfekt til hende, hun ville blive overlykkelig hvis hun fik den ind af døren 🙂

 179. Jeg kunne super godt tænkte mig at vinde en flyverdragt til min søn Nikolaj. Super fed dragt. Skal bruge str. 110. Mvh Maria;-)

 180. Den ser for lækker ud,, den føles lækker for barnet at være i, og den er re-cykled, men for dyr for mig da jeg har 2 små poder at klæde på,_så derfor ville lillebror med glæde vinde en blå str.86 🙂
  Hilsen Pernille

 181. Jeg ville elske at vinde sån en flyverdragt til min søn på 7 da han normalt slider sig gennem 1-2 flyverdragter på en vinter – og den her ligner en der ku være opgaven værdig..
  Udover det så Elsker jeg også genbrugsværdien i flyverdragten.. fantastisk ide:-)

  vh Marlene retro.hausfrau@gmail.com

 182. Hej 🙂

  Vi syntes at katvig er et rigtig lækkert mærke, vi har desværre ik haft pengene til at købe lige det vi helst ville have.
  Vi har en pige på snart 3 år der elsker at lege udenfor, så det vil være helt fantastisk at vinde en skøn flyverdragt til hende.

  Krydsede fingre oh hilsner fra Ida

 183. Vi står lige og mangler en flyverdragt til vores lille dreng, så det ville være en kærkommen efterårsgave 🙂

 184. Jeg synes at jeg skal vinde drenge flyvedragten i str 98, da jeg er vild med katvigs mønstre, samt farverne, og min søn vil være super lækker i den.. 🙂 krydser fingre for at jeg vinder 🙂

 185. Hold nu helt op med kommentarer … Jeg ville ønske jeg vandt den super fede drenge flyverdragt ! Den med de to lynlåse. Hvor vildt at flasker kan laves om til sådan et lækkert produkt ! Mere af den slags tak.. Super fed ide med test af flyverdragter.. Min søn ville elske at være med .. Tak for en fed side .. Caroline Maria Nielsen. Mail : caromani@email.dk

 186. Min datter er lige startet i naturinstitution og det ville bære perfekt med en lækker Katvig flyverdragt i str 104!

  Mvh Mette Nikolajsen

 187. Ville være perfekt med en Katvig flyverdragt til min datter, der går første børnehavevinter i møde 😉 Er sikker på den vil holde hende varm og tør, så vi krydser fingre for at vi vinder!! Det er jo snart tid til flyverdragt 🙂

 188. Min skønne udedreng på 1½ år ville elske at vinde en så skøn og holdbar flyverdragt.. Lillen blev 18 måneder den 15. oktober, og ligger lige nu syg igen igen igen – så er sikker på sådan en flyverdragt ville gøre underværker!
  En drengemodel i str. 86

  Janni Maj Nielsen

 189. JJeg ville elske at vinde den skønne flyverdragt til min lille nevø så kan kan holde sig varm i vinter på samme måde som han varmer mit hjerte<3

 190. Vil rigtig gerne vinde til dreng str 110.Jeg er har ikke købt flyverdrgat endnu, jeg er meget i tvivl om hvilken der skal vælges og syntes at de dragter der får god omtale er lidt pebert i pris,vi ønsker at vinde at vi virkelig har brug for en flyverdargt, der kan holde til en meget aktiv børnehave dreng, så den skal kunne tåle mudder og sne og amsser af leg.

  KH Mette just olsen

 191. Vi vil rigtig gerne vinde en pigedragt i str. 110. Og det vil vi gerne fordi vi endnu ikke har købt årets flyverdragt – og vil er i forvejen MEGET glade for Katvig, så det kunne være super fedt at prøve deres flyverdragt, det har vi stadig til gode 🙂

  Kh Louise & Nickoline

 192. Vi kunne virkelig godt bruge en str 92 til min store dreng her hjemme. Vi er vilde med Katvig 🙂
  Vh Kristina.

 193. Jeg ville da elske at klæde min dejlige Agnes på 9 måneder i denne lækre flyverdragt. Håber at vi er de heldige der vinder,for vi har lige fået brev fra vuggestuen om alle det forskellige overtøj hun skal have med og da det er første barn,synes jeg tiltider det kan være svært at have styr på det hele. Så den ville være meget kærkommen herhjemme:D

  MVH Agnes og Anne Sofie

 194. Vil så gerne give mit elskeðe barnebarn en sund og god flyverdragt fra Katvig. Hun hoster og hoster pga falsk strubehoste, så hun har brug for at kunne holde sig tør og varm

 195. Min store datter der er stor fan af lilla vil elske denne dragt. Her i hjemmet er vi STOR fan af Katvig og vil elske at vise denne skønne dragt frem. Og så synes jeg det er så fantastisk at der bliver brugt plastikflasker til denne dragt og vi vil gerne være med til at støtte op om genbrug 🙂

  Hilsen Stine Elkjær Bloch

 196. Elsker at Katvig også bruger recycled! Og tak for anmeldelsen, synes det er en jungle at finde rundt i.. Men det hjælper med en ordentlig test, som kan give svar på nogle af de mange spørgsmål, man har ved køb 🙂

  Min datter på 2½ år ville være så fin i den her dragt 🙂

 197. Minien skal starte i vuggestue til januar, og det kunne være fedt med en fin flyverdragt ti hende…. så en fin pigeflyverdragt ønsker vi..c”,)

 198. Min datter er (næsten) klar til sin første vinter i en skøn børnehave, hvor de er ude det meste af tiden. Det vil være fantastisk med lækker ny flyverdragt istedet for den aflagte fra hendes to søstre! 🙂

 199. Min ældste søn har endnu ingen flyverdragt, og vi ville elske at iføre ham et af katvigs lækre produkter!

 200. Wau den vil min søn på 2 år se fantastisk ud i. Det kræver også sin dragt til den vandpytte/sne elskende trold. Vi skal på skiferie i år, så det ville være fantastisk med en god flyverdragt til ham. Super fedt design og elsker genanvendelses konceptet.
  Mvh Dorte
  (ds@diskodasko.dk)

 201. Jeg har aldrig prøvet et Katvig flyverdragt til min søn på 3 år. Men har fået at vide, at det var en god flyverdragt. Det kunne da være skønt, at prøve at vinde sådan en, så man kunne se, om det blev det nye farvorit mærke 😉 krydser fingre og tæer for at vinde den til dreng str 104 😉
  Mvh Karina Søndergaard Nielsen.

 202. Jeg vil gerne vinde denne dragt til min datter, fordi jeg ikke har mange penge at tilbringe i sådan en forbløffende jakkesæt, jeg har stadig ikke fået hende en, og det ville være så godt for hende, så hun kan holde meget varm.

  Tak!.

  Følger med på facebook.
  e-mail: ladivanova@hotmail.com

  Dragt: lille – Str. 92 = )

 203. Da min lille Anna Mai var ganske spæd sidste vinter, skal hun i år ud og mærke det danske vintervejr. Hun kravler og skal have det bedste af det bedste til at holde hende varm, og efter disse fantastiske anmeldelser er jeg ikke i tvivl om at det selvfølgelig skal være KATVIGs model i str 80 at hun skal udforske vinteren i.

  Kh Marlene Fragtrup Hvorvarp

 204. Min dejlige søn på 7 år, en ud af trillinger hvor de andre to er piger. Han føler sig ofte snydt, og tilsidesat, da vi kvinder/piger har en vis magt over det andet køn :). vil rigtig gerne kunne forkæle ham med en lækker ny flyverdragt, så håber det bliver mig der vinder

  1. Ønker mig virkelig en total lækker flyverdragt til min skønne guldklump Mai på næsten 6 måneder 🙂 Håber virkelig det bliver mig der vinder 🙂 🙂

 205. Super fed præmie:-) Har en søn der skal starte i dagpleje til november og det kunne være herligt at vise ham frem i denne skønne dragt:-)

 206. Jeg vil gerne vinde den smukke flyverdragt til min lille datter på 1 år i lilla med æbler fra katvig, da vi ELSKER katvig, både pga. kvaliteten, de forskellige prints og bæredygtigheden… Har handlet katvig de sidste 8 år og er endnu ikke træt af katvigs striber eller æbler og det er manden heller ikke;-)))))

 207. Uha hvor lækkert, jeg har både en dreng str. 128 og en pige str. 116 som mangler flyverdragt så det ville være mega lækkert!!!

 208. Jeg elsker at følge dig på facebook, så jeg kan følge med i alle de lækreting min lille Freja skal have 🙂 Freja vil super gerne vinde sådan en flot dragt. Hun skal starte i vuggestue til december og har endnu ikke fået en flyverdragt og ville derfor blive super glad for sådan en smart dragt :-).. Hun bliver 1 år 26/12.

  Mvh Sandra Ebert – vi følger dig på facebook 🙂

 209. Den præmie ville virkelig bringe lykke hos os. Min datter elsker katvig og vil nærmest give sin højre arm for en katvig flyverdragt, men den onde, onde mor har ikke råd til én. Jeg synes det er sjovt, og samtidig lidt skræmmende så tidligt de bliver så bevidste om tøj og mode. Min prinsesse er 6 år og overhovedet ikke til at rokke stilmæssigt. 😉

  Tak for nogle fede konkurrencer og skønne produkttests.
  Ann Kirckhoff

 210. Mine unger på 5 og 11 år er desværre for store til denne lækre flyverdragt, men min gudsøn på 2 år vil passe perfekt i den. Han elsker at være udenfor og det er så lækkert at dragten er recycle:-) Han passer en str 92

  Vh Mette Kold Andersen

  Mette_kold_andersen@hotmail.com

 211. Uha en fed konkurrence 🙂 Ville elske den lille flyverdragt til min dejlige datter i str 104 😀 Hun vil med garanti teste den grundigt både i børnehaven og med mor på job hos grisene 🙂

 212. Vi prøvede en Miniature dragt da knægten var helt lille, og den var så stiv og træls at den arme dreng ikke kunne røre sig, så jeg måtte ud at købe en anden. Det blev en Reima, og siden har jeg købt samme mærke hver vinter. Men deres farver er mildest talt lidt specielle, og det ville jo være dejligt med en flottere dragt 🙂 Katvig findes ikke i en fysisk butik her i byen, så jeg kender ikke dragterne fra andet end billeder. Men vi håer på at vinde så vi kan prøve noget nyt og flot!

 213. Juhu når vist lige med.
  Har lige købt en masse katvig tøj til trutten – lækker kvalitet! Ville elske denne flyverdragt.

 214. Fordi min søn på næsten 4 er meget aktiv når han er ude – særligt hvis der er sand/vand = mudder i nærheden – og med det våde danske vintervejr skal der noget rigtig godt overtøj til.

 215. Oktober som varsler vinteren ind.
  Oktober med norden- og søndenvind
  Oktober som pust fra et underbid.
  Snart omstilles uret til vintertid.
  Nu udskiftes skovenes garderober
  og dermed er det tid til “flyver” og huer!

  Lækkert og bærerdygtigt design med højt vandsøjletryk – hvad mere kan man ønske sig! En str. 110 ville gøre stor glæde her til min lille-store pige 🙂

 216. makkeduddi@yahoo.dk
  jeg har haft et godt øje til begge dragter, men de ligger lidt over Su budgettet. jeg er én af den slags mødre der går direkte efter gode tests af vinterstøvler, dragter osv.
  Og så er denne test lavet af en helt almindelig mor.
  Jeg kunne godt tænke mig at se Ida i topkvalitet for en gang skyld.
  Tænk at man kan lave flyverdragt af flasker…..

  K.h en ivrig læser, og som nu er begyndt at bruge uldundertøj til Ida efter dit indlæg.

 217. Jeg skal vinde, ganske enkelt fordi jeg har et lille ønskebarn inde i maven som har været flere år undervejs ;o)

 218. Jeg vil gerne vinde fordi min aktive søn på næsten 4 år har brug for en super lækker flyverdragt, der kan holde til det våde, danske vintervejr. Og så gør det jo ikke noget at det er lavet af gamle flasker – god tanke.

 219. Jeg ønsker å vinne denne flotte flyverdrakten i str 86. Jeg har aldri prøvd noe fra dette merket så det hadde vært gøy om jeg nå fikk sjansen. Virker som om det er av god kvalitet. 🙂
  Jeg er liker på facebook og følger på bloglovin’

 220. Jeg syntes super godt om at følge med på facebook og ville elske at være så heldig at vinde en flyverdragt af så god kvalitet til min søn.
  Hvis vi var så heldige skulle det klart være den blå (med dobbelt lynlås) i str 98 🙂

 221. jeg vil meget gerne vinde fordi jeg sys min datter fortjener noget luksus. Hun er ikke pigen der lever i luksus og jeg syntes virkelig hun fortjener både stjernerne og månen. Men jeg kan på grund af min arbejdssituation ikke byde hende ret meget. Så please lad mig vinde!

 222. Jeg vil frygteligt gerne vinde en str 116 blå til min store dreng. Han går i skovbørnehave, så ingen får mere glæde af en lækker flyverdragt end ham. Og så kan hans mor glæde sig over, at han også er smart!
  Vh Maiken Frederiksen, maiken.poulsen@hotmail.com

 223. Super flot flyverdragt som også virker til at være i en rigtig god kvalitet. Min dreng på 3.5 år ville elske at rende rundt i den. Han er en rigtig ude dreng så den ville blive flittigt brugt <3

 224. ville da elske og vinde en pige udgave i str 98 da vi endnu ikke har fået købt flyverdragt :o)

 225. sofiehoelgaard@gmail.com

  jeg skal vinde dette sæt til min pige fordi at hun virkelig har brug for at blive lidt forkælet. Jeg har haft rigtig svært ved at finde et sæt som både tilpasser sig pris og kvalitet, derfor håber jeg på at vinde. krydser fingre

 226. Ih hvor ville min dreng være fin i denne dragt, og da jeg står og skal til at købe en ny vinterdragt, ville det jo være som sendt fra himlen hvis man vandt denne skønne model.

  Kathja Marckmann Hansen, kathjahansen@hotmail.com

  Jeg krydser fingre:o)

 227. Da der åbenbart er gået for lang tid siden den eldste brugte sin str 92 str flyverdragt er den gået til på loftet.. Så det ville da være rart at vinde en en at gå ud at købe den;-) vh line lea

 228. Uha uha de ser godt nok lækre ud. Begge mine unger ville se noget så skønne ud, er ret sikker på at de flotte farver matcher mudder rigtig godt.

  Hvis vi skulle være så heldige at vinde skulle det gerne være enten en blå i str 5 år eller en fin lilla i str 3 år.

 229. Vil så gerne vinde en til min pige som lige har prøvet sin nye moloflyverdragt og fundet ud af at den er for lille:-(

 230. De er for fede, ville da sindsyg gerne kunne putte min 2 årig pige og hendes 4 måneder gamle lillebror i sådan et par lækre dragte.

 231. Super lækker præmie! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så skulle det være den blå i str. 116. Jeg krydser fingre, da bassen lige fik revnet sin flyverdragt i dag, da vi var på tur.
  God aften, Karina
  Lakridsen11@hotmail.com

 232. Jeg ville elske at vinde denne til vores søde lillebror. Han er en bulderbasse og rigtig udebarn! Er sikker på den vil holde ham tør og varm i de mange timers udeleg. Krydser fingre 🙂

 233. Herhjemme er vi fan af Katvig. Både pga deres lækre design men også pga de skønne farver. Så en flyverdragt ville være lykken for Victor på 3½ år. Hvis vi er heldige at vinde, vil vi gerne bede om en str 98 🙂

  1. Super fedt design – Den orange kombineret med den lilla farve er så lækker. Og jo en pigeflyverdragt fra Katvig er mere end hjertelig velkommen. 🙂

   1. Hovsa – fik lagt den som et svar under 313 – den kom så til at sige 313.1 – Så lægger den lige igen, da jeg rigtig gerne vil deltage her..
    Super fedt design – Den orange kombineret med den lilla farve er så lækker. Og jo en pigeflyverdragt fra Katvig er mere end hjertelig velkommen. 🙂

 234. Katvig er et fedt mærke, især il de små..;-) Vil meget gerne vinde Katvig flyverdargt til Alexander str. 86 🙂

  Mvh. Birthe R. Nygaard

 235. Kan da vist lige nå at deltage her på falderebet 😀 Hvofor jeg skal vinde en flyverdragt til min søn? Han er lige begyndt at gå stabilt for en måneds tid siden, så nu kan han rigtig komme ud og lege i efteråsvejret og så skal han jo være godt klædt på – og det er man jo med Katvig – og tilmed i nogle skønne farver. Flyverdragten er i forvejen på ønskelisten, så det ville være fantastisk at vinde den her…

 236. Har indtil nu kun haft flyverdragter i de mere “traditionelle” overtøjsmærker, men elsker Katvigs design, så ville elske muligheden for at få en flyverdragt i god kvalitet OG lækkert design!

 237. En ekstra flyverdragt at skifte med kan altid bruges til en børnehavedreng 🙂
  Er spændt på, om kvaliteten kan måle sig med fx. Reima

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>