Vind Katvig classics

Noget jeg kan blive helt varm om hjertet af, er bl.a. at tænke på drengene som små og de år vi har været beriget med dem. Da jeg første gang blev præsenteret for Katvig Classics kollektionen, bragte det en del af disse minder tilbage. Det lyder måske en anelse overdrevent, men Katvig var seriøst noget af det første “fede” børnetøj drengene havde.
Jeg har fra den første præsentation af Katvig Classics, været overbevist om at vi er mange der altid har elsket Katvigs dejlige striber og ikke mindst æbler, og været overbevist om at det ville blive et hit at få på markedet igen :0)
Jeg har derfor glædet mig rigtig meget til det kom i butikkerne – og det er det altså nu, hvis I skulle være i tvivl.

Katvig classicsKatvig classicsKatvig classics

Drengene i Katvig

 

Ovenover ser I et par af de billeder jeg lige kunne finde fra arkiverne, hvor drengene har Katvig på :0) Lidt sjovt at se 2-årige Julius og nyfødte Lucas i nogle af de samme farver der netop er kommet på markedet igen. Det ER da nostalgi der batter :0) Og jeg ELSKER det.

Faktisk så har jeg som noget af det eneste gemt det brune sengetøj fra Katvig. Jeg har simpelthen ikke nænnet at give det væk eller sælge det videre brugt…… Det var seriøst bare vores yndlings sengetøj til begge drenge :0)

Har I også gode minder om Katvigs striber og æbler?
Eller er det mon bare mig der synes det er helt igennem fantastisk?

Nu har jeg bare det problem, at mine drenge er ved at være for store til Katvig :0( Julius er nu vokset ud af de gængse børnemærker og er således nu i tween mærkerne eller de mærker der går højere end 10 år.
Lucas er derfor min lille prøveklud lidt endnu på børnetøjsmærkerne, og han har også været så heldig at få et sæt fra den nye Katvig Classics kollektion.

Selvom vi har rigtig gode minder om den brune/hvide stribe, så er Lucas bare rigtig god i blå og derfor endte vi med den blå stribe med de blå velourbukser til.

Katvig ClassicsLucas i Katvig Classics: Katvig blå t-shirt – 239,75 kr. // Katvig blå velourbukser – 259,75 kr. //
 

Sættet har været heftig brugt her igennem december måned, hvor det har været det ultimative hyggesæt. Lucas har desværre været syg en stor del af December måned og her var sættet altså fantastisk for Lucas at putte i, med høj feber og sløvhed.
Mit eget kriterie for lækkert og optimalt børnetøj, har altid været komforten. Det skal være lækkert og behageligt at have på.
Men med Lucas har dette fået ekstra stor betydning, da han er plaget med rigtig slem eksem hud. Der skal de mindste små irritationer til – og så vil han simpelthen ikke have det tøj på.  Det kan være et vaskemærke der kradser, en lynlås der generer, et materiale der ikke føles rart – ja det kan være hvad som helst som kan irriterer hans sarte hud.

Men med Katvig er det bare helt igennem lækkert. Lucas elsker at have det på, og jeg må nok indse at velourbukser stadig er et stort hit for Lucas. Vi bliver nok også nødt til at have lidt flere Katvig striber på lager fremover ;0)

Vind selv 2 valgfrie dele fra Katvig Classics kollektionen – læs med og se hvordan

 

Katvig classics – æbler og striber

Katvig Apples & Stripes er hjertet i Katvig. Et mønster og en stribe, der efter ti år aldrig har været mere populær, og lavet af økologisk bomuld, der er i balance med naturen. Elsket af børn over hele jorden, harmløs overfor miljøet og uden skadelige kemikalier. Naturen, børnene og Apples & Stripes. Tre klassikere Katvig værner om.

Katvig classics er en kollektion som altid vil være på lager – en såkaldt basic kollektion, hvor butikkerne konstant kan bestille udsolgte str. hjem.
Du finder bl.a. hele Katvig classics kollektionen på SmartKids.dk 

 

Katvig classicsKatvig classicsFind hele Katvig Classics kollektionen på SmartKids.dk

Vind Katvig Classics

 

Jeg udlodder i samarbejde med Katvig, to valgfrie Katvig Classics dele fra SmartKids.dk til én af jer heldige læsere.

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder med en lille tekst om hvornår du første gang stiftede bekendtskab med Katvig og hvorfor Katvigs nye Classic kollektion er så fantastisk.

3: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder søndag d. 6. januar  :0)

 

Præmien gælder kun til Katvig Classics på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

182 kommentarer
 1. Min datter på tre har vi haft rigtig meget fedt katvig til, og vi ELSKER det.. Deres fede farver, æblerne og det er øko :) må sige at de stribede farver går lige i mit hjerte, det ville bære kærkomment her i hjemmet :)

 2. Elsker katvig, deres design og kvalitet.
  Mine børn synes selv der er sejt, og min pige er helt vild med deres kjoler med lommer i siden, hun er 20 mdr, og ser ret sej ud når hun kommer med begge hænder i lommerne.

 3. Jeg så første gang Katvig da min søn var helt lille og forelskede mig med det samme i striberne som dengang var grøn/lime og blå/lys blå – så flot til en lille baby dreng :-) den nye kollektion er super fordi det er ren nostalgi!!!!!!! Og får mine tanker tilbage til dengang min nu store søn på 6 var en lille baby! :-)

 4. Stødte 1. Gang på Katvigs fine striber da jeg var gravid med min søn for ca 4 år siden. Synes simpelthen at det er nogle skønne farver og farvesammensætninger samt kvaliteten er jo helt i top.
  Vi ville elske at få lidt katvig inden for dørerne igen :)

 5. Jeg stiftede bekendtskab med Katvig første gang da jeg hørte et interview i radioen med Vigga Svensson der fortalte om hvordan hun havde startet firmaet sammen med sin veninde Katrine.
  Der er en ro i deres klassiske mønstre, farverigt uden at gøre ens barn til en dårligt blandet farvelade

 6. Jeg kan huske at katvig faktisk var det allerførste stykke mærketøj jeg købte til Angelina.
  Forelskede mig hovedkuls i en heldragt med lilla mini æbler der var meget populær dengang og da jeg først havde prøvet Katvigs gode kvalitet ja så kom der meget mere til især deres sengetøj er vi helt vilde med <3
  Rigtig godt nytår ¨
  kærlig hilsen Karin

 7. Jeg kan ikke huske i, hvilken forbindelse jeg stiftede bekendskab med Katvig. Men det var i hvert fald dengang, hvor Katvig Classic “bare” var Katvig. Så det er helt fantastisk det er vendt tilbage for på daværende tidspunkt havde jeg ikke selv børn.
  Jeg er vild med classic serien fordi den er enkel og så er der også noget retro over “æble” serien – og det kan jeg altså rigtig godt lide :-)

 8. Jeg stiftede bekendskab med det i 2008 da jeg ventede min søn. Synes det var utrolig lækkert og da han blev født i 2009 opdagede jeg også at det ikke kun var flot at se på, men super praktisk og behageligt at have på :)

 9. Jeg faldt for katvig da min søn på 8 var lille. Jeg elsker det pga farverne, kvaliteten og fordi det er økologisk så vi kan passe på naturen for vores børns skyld

 10. Katvig er noget af det lækreste jeg kan finde i tøjskuffen hos min 8 mdrs dreng – dog er det kun 3 bodyer vi har og jeg har lovet mig selv at min dreng skal ha mere Katvig i 2013! Tøj i fede striber er bare sejt!

 11. I LOVE IT – så det til Katvig lagersalg :) er totalt sendt tilbage til da ungerne var babyer for 6-8 år og det er bare fantastisk at det er kommet tilbage.

  Jeg skal helt sikkert ud og investere lidt i Katvig Classic :)

  Rigtig godt nytår :)

 12. Ai hvor er det fint! Og nostalgisk!
  Det første katvig vi fik, var en orangestribet undertrøje til den nu 11 årige, da hun var ca 3, og katvig var ret nyt.
  Den grønstribede sparkedragt og brun/hvide Body har alle tre lillesøstre brugt, og sengetøjet i brun, har vi endnu.
  Ville gerne vinde sådan nogle miniæble bodyer til mindstebarnet, sådan nogle har vi aldrig haft, mn jeg husker dem

 13. Min datter blev født i 2005 og husker at hun som spæd bl.a. havde en stribet heldragt, som kunne få mine tanker hen på en kålorm og give smil på læben <3

 14. Jeg opdagede Katvig, da jeg var gravid med min ældste datter på nu tre år og skulle navigere rundt i den jungle, babytøj og -udstyr kan være. Jeg faldt straks for Katvigs lækre kvalitet, og at det er økologisk og meget bæredygtigt produceret i forhold til andet øko-mærket tøj. Jeg er vild med Classics-kollektionen, fordi nogle ting helst ikke skal ændre sig. Katvig er e bedste til æbler og striber, og selv om jeg har fået nok af Småfolks, Duns’ og andres æbler, kan jeg ikke få nok af Katvigs fine, grafiske æbler, som kan overleve, fordi de ikke er så retro-nostalgiske, at de går af mode. Så jeg er ret vild med Classics-kollektionen!

 15. Åh jeg bliver helt sentimental. Min søn fik en str 62 brun og hvidstribet kortærmet bodystocking af hans oldemor i 2007 (passede den i 2008). Hvor var den bare lækker og jeg var solgt. Jeg har ingen pt der kan passe de helt små størrelser….men det kommer (det har min mand selv lovet :-) )

 16. Min søns første bekendskab med katvig var en stribet heldragt med matchende body til :-)
  Pt. Har han de blå bukser ligesom din søn og ja de er bare lækre.. skulle jeg være heldig at vinde vil jeg gerne have de brune bukser og den stribede trøje til..
  Godt nytår til alle..
  Vh. Janni olesen

 17. Jeg synes jeg har kendt Katvig i rigtig mange år, men tænker også at det er lidt sådant at når man først har set og brugt et mærke så meget, så bliver det bare til en del af ens liv, på en måde, så man slet ikke kan huske at det en gang ikke var der:O)
  Jeg er vild med deres mønstre, der er ro over dem. Deres farver er ret fede og så har de nogle fede holdninger til deres tøj:O)

 18. AAltid dejligt med et sent indlæg og specielt lækkert når der lige er en konkurrence oveni.
  Jeg stiftede kendskab til Katvig i 2010 da jeg fik min søn og har siden været stor fan. Synes det er super lækker kvalitet, det er blødt og lækkert og bliver ikke stift og forvasket. Har også sengetøj til store og små og det er bare toppen :-)
  Trine

 19. Det første Katvig jeg havde mellem hænderne var til min datter som helt lille i 2008. Og siden har hun haft flere specielt bodyer eller heldragter/nattøj med deres fine striber (og andet design)

 20. Jeg stiftede første gang bekendtskab med Katvig i 2005 da jeg ventede min søn. Jeg Faldt pladask for striberne og æblerne. Det er så fedt at se det igen. I love it <3 Ville elske at vinde et sæt til min datter på 2 år.

 21. Første gang jeg mødte katvig var da min veninde plærede sig med hendes søns lækre sengetøj derfra :)

  classics kollektionen er fnatastisk fordi stoffet, hvis det er lige som sidste sæson er dejlig blødt og lækkert! Desuden er designe så fine og enkle at de passer til alt!

 22. Jeg arvede tøj fra min datters kusiner, iblandt var der en katvig dragt i lilla og orange striber som jeg faldt pladask for og som hun brugte til den var ALT for kort i benene!
  Kvaliteten er skøn..

 23. Arbejder i en daginst. Det var her jeg først fik øjnene op for katvig, flere børn havde dette fine tøj, af lækker kvalitet, det var jeg nød til at eje til mine drenge … Især hel dragter og sengetøj har været en favorit her, som vi med glæde vil hilse velkommen igen :)

 24. Jeg støtte på katvigs blå æble sengetøj under min graviditet,- og måtte bare eje det til Lillemanden .. Herefter fulgte fascinationen af de brede striber og han fik både en blå/ mørkeblå og en brun/ hvid stribet bluse i str 56!! Og begge ligger i gemmerne .- da jeg ikke nænner at skille mig af med dem;)

 25. Min søns første sengetøj var katvig de grønne æbler så lækkert og holder sig stadig godt efter 2 års flittig brug
  Ville være lækkert med et nyt sæt :-)

 26. Jeg kan ikke præcist huske, hvornår det var – men nok omkring 7 år siden, da min ældste søn startede i skole. Dengang var det specielt striberne, jeg forelskede mig i :-)

  Jeg følger både Facebook og Bloglovin :-)

 27. Den første gang jeg stiftede bekendtskab med Katvig var sommeren 2008. Grunden til at vi elsker det herhjemme er at farvesammensætningerne er fede og kvaliteten er i top, så kan man jo ikke forlange mere :)
  Vh Kirsten Nygaard Friis

 28. Første gang er blot 3 måneder siden da jeg skulle ud og finde noget lækkert tøj til mit dengang kommende barn og hun har efter hun er født kun fået endnu mere af slagsen..! :) Jeg elsker Katvig Classic fordi det er enkelt, elegant og vigtigst af alt tidsløst!

 29. Jeg stiftede bekendtskab med Katvig for første gang i 2007, da jeg var gravid med nr 3. Jeg købte bl.a sengetøjet med de brune æbler, og det var bare yndlingssættet. Min store søn fik en pyjamas med grønne æbler, og min datter fik en natkjole med de røde/pink æbler, som vi også har haft sengetøj i. Pyjamassen og natkjolen er gået i arv til mine yngste børn, så de bliver brugt flittigt stadigvæk. Jeg er helt vild med katvigs tøj. Kvaliteten er i top, og tøjet holder farve og facon helt fantastisk. Jeg har ikke noget som helst dårligt at sige om Katvig overhovedet. Alle mine børn har tøj fra Katvig i deres skabe, og det bliver de ved med at have, så længe de kan passe Katvigs tøj. Mvh Laila

 30. Første gang jeg stiftede bekendskab med Katvig var i 2011 da jeg fik min datter og det var kærlighed ved første øjekast og berøring. Super lækkert design og lækker øko-kvalitet som har været en fast del at tøjskabet siden. Jeg er bare så glad for den nye kollektion, da den først og fremmest er super fed, men også fordi jeg havde set den på billeder fra sidste gang den var fremme og blev ærgelig over at den ikke kunne købes længere, men det kan den nu weeeee super fantastisk 😀

 31. Det har nok været da Frederik var helt lille, jeg har ihvertfald masser af skønne billeder af ham som spæd i skønne Katvig striber, og ja nu er han 8 år. Jeg elsker bare striber, den lækre bløde kvalitet, og ikke mindst at Katvig er så miljøbeviste. <3
  Bliver vi de heldige ønsker vi: Katvig sengetøj i grønt til både Frederik og storebror Emil, det vil se helt fantastisk ud på deres nye fælles værelse.

 32. Det var faktisk først for lidt over 2 år siden da jeg fødte min prinsesse at jeg fik øjnene op for at det der hedder baby/børnetøj og med det samme syntes jeg at Katvig hørte til et af de skønne mærker. Jeg elsker enkelt farver så derfor er retro stilen ret fed,og ikke mindst kan jeg godt li farven brun. Men dog hvis jeg er heldig vil jeg gerne vinde sengetøj i farven lilla til min datter i junior og en lilla stribet bluse i str 104 for de farver er da også helt vild skønne

 33. Jeg har faktisk aldrig haft et stykke tøj af katvig mellem hænderne af hvad jeg ved af, men det sidste års tid været ganske lun på meget af deres tøj især deres vintertøj, men var ikke heldig i at finde et sted hvor de havde det i en fysisk butik, så derfor blev det til molo i stedet… Men katvig classic serien med mini æbler og deres sengtøj vil jeg altså super gerne have til min dreng på 4 og min pige på 1.. Så det ender jo nok med jeg køber det via smartkids, hvis ikke jeg er heldig at vinde det nu…
  Katvig er gode farver, øko og ikke meget dyre end andre tøjmærker

 34. Jeg sagde med glæde Hej! Til katvig for 4 år siden, da vi ventede vores ældste søn. Jeg elskede katvigs farver og kvalitet.. Og gør det endnu! Også til lillebror ❤

 35. Første gang jeg stiftede bekendtskab med Katvig, var da jeg fik en lille taske i Katvigs sort/hvide æblestof – Jeg har den endnu og bruger den ind i mellem som en lille pusletaske. Det føles som om at det er evigheder siden, men det har nok været omkring 2005-2006.
  Jeg er vild med næsten alt, der kommer fra Katvig – Og jeg ser frem til Katvig Classics. Det holder stadig!

 36. Stiftede første gang bekendtskab med katvig i 2005 eller 2006 og det første jeg købte var en grøn/limegrøn stribet t-shirt til min søn…. Og siden har jeg købt masser af katvig til mine børn..
  Katvigs Classic kollektion er fantastisk og det var den også da de prints første gang var på markedet og jeg var lige så vild med det dengang som nu. Jeg har rent faktisk gemt 4 sæt junior sengetøj fra mine de 2 store til vores lille efternøler…. Et i sort æbleprint, et i brunt æbleprint, et i grønt æbleprint og et i rødt æbleprint. Det er efterhånden mange år siden jeg købte dem men de er stadig utrolig flotte og noget af det fedeste sengetøj vores store har haft….. Tidligere på året da jeg var til katvig lagersalg og så deres udstilling af classic serien blev jeg helt nostalgisk og var ikke et sekund i tvivl om at vores lillesøster skulle have noget fra den kollektion. Det er da lidt sjovt at give hende prints på som de store også har haft på og de havde meget forskelligt alt fra undertøj, regntøj, kjoler, bluser, leggings,nattøj m.m….. Jeg kunne slet ikke styre mig…. Faktisk lidt pinligt at indrømme at jeg har kørt til lagersalget fra det mørke vestJylland til både Kbh, Odense og Århus, men gør det glædeligt igen:-)

 37. Første gang jeg stødte på katvig var da min veninde fik en dreng i 2006. Jeg var vild med en dragt han havde som viste sig at være katvig. ( Når man ikke havde børn kender man jo ikke mærkerne;) – det var en dragt mef lyseblå æbler og røde kanter og da jeg fik min datter i 2008 arvede jeg dragten;)

 38. Jeg stødte på Katvig for første gang for 4 år siden, da mine små nevøer blev født. Jeg købte dengang sengetøj og natdragter til dem. Nu har vi selv kæmpet næsten 4 år for at blive gravid og endelig i nov. kom de to streger 😀 😀 Jeg ville elske, at få noget Katvig til vores kommende guldklump :)

 39. Er helt forelsket i Katvig, især æbleprintet er helt fantastiske og deres ting holder bare og er super blødt. Jeg husker tydeligt det første jeg fik var et Sengesæt til min ældste søn som snart er 4 år nu, det er bare ynglings :) <3

 40. Jeg stiftede første gang bekendtskab med Katvigs tøj, da min datter blev født her tidligere i år. Jeg havde før det ikke rigtig tjek på hvad alle de forskellige mærker hed og lavede. Da hun blev født, fik vi en masse flotte barselsgaver til hende – og en af disse var en Katvig heldragt, som simpelthen bare passede som var den syet til min slanke pige! Vi var rigtig glad for den mens hun passede str. 56 både fordi den sad så godt og pga de flotte farver :)
  Det nye klassiske design er flot og måske lidt mere dæmpet i forhold til tidligere, men vil kunne stå flot til en masse andet lækkert tøj :)

 41. For et års tid siden blev jeg opmærksom på Katvig fordi min datter blev gravid og jeg synes rigtig godt om det stribede retrotøj fra dengang jeg selv var ungi ;)Jeg har købt Katvigdragter til mit lille barnebarn og håber selvfølgelig at jeg vinder så hun kan få noget mere.

 42. Første gang jeg stiftede bekendtskab med Katvig var for 8 år siden , da min søn fik den grøn/lime stribet heldragt, det var kærlighed ved førsteblik, kan huske hvordan jeg kørte dragten forbi kinden for at mærke Katvigs godekvalitet, stoffet var så blødt.
  Hver gang Rasmus havede dragten på, kaldte vi ham for vores egen lille tøttel , og dragten hed tøtteldragten.
  Jeg har foræret alt Rasmussen tøj væk efterhånden som han voksede ud af det, undtagen tøtteldragten som ligger i mindekassen på loftet sammen med Rasmuses første sko : ) hvis jeg vinder skal lillesøsterMajse på 2 år helt sikkert have noget lækkert tøj fra katvig.
  Tak for din gode blog, den er meget inspirerende .

 43. Stiftede bekendtskab med Katvig da vores nu 3-årige søn kom til verden og han som noget af det første kunne putte sig i det lækre sengetøj med æbler. Da babydynen senere hen blev erstattet af juniordynen var der ingen tvivl om at der også skulle æbler på denne 😉 Mon vores nyankomne lillesøster er lige så heldig?? :) Godt Nytår!! Vh Turid

 44. Åh det kan jeg jo dårligt huske, mine 3 yngste børnebørn har ihvertfald alle gået i det lækre Katvig tøj, de er 6, 8 og 11 år nu. Det bedste ved Katvig er deres omtanke for miljøet. Krydser fingre for at vinde noget til det nye barnebarn der bobler i min datters mave.

 45. Lærte Katvig at kende i 2007 da Rebecca blev født. Det første vi købte var det skønne sengetøj, siden kom mere til :-)

 46. Hej godt nytår

  Jeg har hørt om mærket før, ved ikke hvornår jeg hørte om det første gang. erfaring med mærket har jeg endnu ikke, men vil rigtig gerne have det.

  1. fik i oktober sidste år. Har aldrig før oplevet så god en kvalitet, der holder sig så godt efterrigtig mange gange vask. Supergod kvalitet.

 47. Jeg så det første gang på mit arbejde i en vuggestue, for mange år siden. Og var vild med farverne. Siden fik jeg en søn som har haft en del katvig. Og kvaliteten er bare så lækker. Og så er jeg vild med at det er lavet så bæredygtigt som muligt. Vi er kæmpe fans:-) kunne dog godt drømme om andre styles i deres klassisk kollektion:-) så jeg var sikker på altid at kunne få dem:-)

 48. første gang jeg stiftede bekendtskab med det, var min store dreng omkring 1 1/2-2 år gammel… og jeg så det FEDESTE grønne sæt sengetøg i en barnevogn i toget på vej mod Aarhus.
  Jeg måtte bare have det, så jeg gennemtrawlede internettet – uden at få fingre i det… suk
  Lidt senere købte jeg nogle skønne stribede bluser til ham, som vi begge virkelig knuselskede…
  og hans grønstribede velourbukser… looove

  Jeg bruger også mærket rigtig meget til min datter. Men har endnu ikke fået erhvervet mig noget fra Classics kollektionen til hende, så det ville være SKØNT hvis jeg kunne vinde et par styles hun kan gå foråret i møde med!

 49. Det var i år 2007-2008 hvor min ældste datter var lille, hvor hun blev puttet i sådan en heldragt :-)
  Og jeg elskeeeeeede den bare, så derfor han lillesøster oz været i den, samt fået en ny :-)

 50. Jeg arvede en heldragt til min datter, skøn kvalitet og stadig lækker på trods af at den var arvet. Vi skal bestemt have mere :-)

 51. Elsker katvig. Det er knap syv år siden. Jeg var godt træt af peter plys og bare baby lyseblå tøj. Min søn var omkring 6 måneder da jeg første gang så det lækre tøj i vores mødre gRuppe. Så det måtte han da eje. Og han har haft meget gennem årene. Og alle mine tre drenge har noget derfra. Det står stort set altid på ønske sedlen. Min mindre søn på ti måneder har en del heldragter derfra. Elsker den opfindelse. Uden det ligner nattøj i:-)

 52. Jeg følger med på facebook. :-)

  Min datter på 5 et halvt have det skønne røde mini æble print i bukser og bluse str. 68. Det var noget af det første Katvig jeg købte. Siden er vores Katvig forbrug vokset. Sådan nogle skønne bodyer de laver som bare sidder perfekt. Og sengetøj i smarte farver, og bukser der sidder super godt, og blødt velour og skønne striber….:-)

 53. Jeg stiftede bekedtskab med katvig første gang i 2008 da min datter fik et sæt sengetøj med lilla æbler. Jeg var så glad for kvaliteten og økologien at jeg i år da lillebror kom købte et sæt juniorsengetøj med sort/hvide æbler og syede et nyt betræk til vores voksipose med inderfoer af det. Lillebror skulle mærke det lækre stof helt fra starten og så er det jo et print man aldrig bliver træt af at se på..;)

 54. Det første katvig jeg købte var et sær baby sengetøj …. Dette sæt blev købt når vi havede æret til scanning og fik oplyst at vi skulle have. En lille dreng som nu er 1 mdr …. Hvor sjovt at se dine nu store dreng som små

 55. Det må være i 2009 da jeg fik min første datter og fik en lyserød og lilla stribet sommerdragt… Den var SÅ fin…! Det var. Ikke nemt at sende den videre ii systemet da mini var færdig med den…nogen ting knytter man sig bare til selvom det er fjollet…

 56. Jeg stiftede bekendtskab med katvig første gang i 07. Siden har det fulgt os. Jeg elsker det mærket står for!

  Desuden synes jeg classic kollektionen er skønt, da den er tidløs og smuk.

 57. For os er katvig også noget helt specielt. Joshuas første Sengesæt var det grønne Katvig og ds han kun var få dage gammel, var der hedebølge og han havde en grønstriibet sommerdragt frem – ligesom Julius. Tror faktisk jeg kan finde billedet frem :) Så nu håber vi at kunne vinde nogle lækre dragter til lillesøster inde i mavsen, som der allerede er købt sengetøjet til :)

 58. Min pige er fra 2006 og fik striber fra Katvig; lilla/lilla body og orange/rød bluse i gave. Jeg kendte ikke mærket, men har været solgt fra starten. Skønt at gense de “gamle” farver og styles og nu i den fantatiske økologiske kvalitet! Min pige ville elske at vinde denne konkurrence!

  Mvh Jane Knudsen

 59. Jeg elsker katvig, da det er nogle fede farver og en kvalitet der ikke er til at tage fejl af. Det er noget lækkert tøj som ikke ændre form efter et par vask, virkelig godt. Jeg stiftede bekendskab med det for ca 3år siden da jeg fik min første søn, da vi var så heldige at få noget lækkert tøj i gave fra venner. Så deres ting kan kun varmt anbefales.

 60. Første gang jeg stiftede bekendskab med Katvig var faktisk til mig selv. De havde sådan nogle fede trøjer i limegrøn og mørkegrøn med de klassiske æbler – den var super skøn, men desværre var min bedste veninde også faldet for den samme, så vi måtte koordinere hvem der havde sin på hvornår..
  Men den nye kollektion er jo fantastisk – og det synes jeg også de mellemværende har været. Det er fantastisk god kvalitet og passer min datters figur godt.

 61. I år 2007 fik jeg mit første stykke katvig tøj i barselsgave.. Da det var mit første barn var denne her verden med fedt børnetøj helt ny for mig… men Wau jeg var solgt… Siden har jeg købt meget lækkert katvig til min søn… og til min datter som siden har meldt sin ankomst :)… og ingen tvivl om at de hver især skal eje et sæt igen. Lækre farver og god kvalitet.. Mums!!!!

 62. Jeg ELSKER Katvig og især deres classic collection. Det aller første sæt tøj begge mine piger havde på da de kom til verden var en brun og hvidstribet heldragt fra Katvig pg lige nøjagtig det sæt, blir aldrig givet væk eller solgt videre, og får vi flere børn skal de også have samme heldragt på som det første :)

  Godt nytår :)

  Mvh Mette

 63. Uh, det er længe siden jeg stiftede bekendtskab med de søde striber.. Det var i en barselsgave til min veninde. Og nu har Alma det samme på. Det er da fantastisk. Kvaliteten er simpelthen i top! Så det ønsker vi os!

 64. Det første stykke Katvig jeg ejede var en heldragt i str 74, elskede den simpelthen, den var så flot :)
  Og der er ikke kommet mindre Katvig i skabene siden da :)

  Godt nytår

  HIlsen Bitten

 65. Hvor er deres tøj fint, er både total vild med deres stribede dragter og deres æblekoncept. Super kvalitet…..håber jeg har lidt lykke til.

 66. Jeg købte en enkelt Katvig trøje, til den ældste da hun var ca. 2 år. Min man synes den var dyr og var ikke specielt vild med den 😉 da lillesøster kom til den alder, hvor hun kunne passe trøjen, kunne han godt se, den stadig var flot i farver osv., selv om den store havde brugt den meget 😉 nu skal lillebror snart i trøjen, der stadig er pæn 😀 men der er i mellem tiden kommet mange flere Katvig striber i vores skabe, speciel til lillebror, har min mand synes de var fine 😉 og jeg elsker dem stadig 😀

 67. det var vidst da jeg til min første datter købte en masse brugt tøj fra en anden mor/pige. Heri var et bl.a. noget Katvig og det var simpelthen så lækkert at vi siden har fået meget mere derfra. Noget af mit eget yndlingstøj til den mindste er en Katvig strikdragt – det er noget af det lækreste børnetøj jeg er stødt på. Både min store datter og min lille nevø fik sidste år en katvig classic trøje med æbler af mig og begge ÆLSKER deres trøje. Selvom jeg faktisk kom til at købe den en anelse lille til ham er han ikke til at få ud af den 😀

 68. Kender det ikke specielt da jeg er farmor ,men ser rigtig lækkert ud og kunne da sagtens se barnebarnet i de stribede t-shirt de lækre bukser eller den lækre lilla kjole.

 69. Jeg har en søn fra 2003, men dengang havde jeg ikke råd til at købe Katvig, Fik så en Prinsesse i 2008 og der havde jeg fået øjnene op for alt det brugte tøj der blev solgt på nettet, så hun har været i rigtig mange Katvig striber. Især har jeg elsket deres jumpsuit i velour. Min yngste Prinsesse har arvet alt for storesøster (og det har også lige været forbi en kusine i mellemtiden) Tøjet holder ikke kun i kvaliteten – det holder også i design. Det er jo stadig super fedt :-) Håber jeg er heldig så yngste Prinsessen kan få lidt nyt Katvig :-)

  Godt nytår
  Hilsen Nanna

 70. Det var for et år siden – købte en body til trutten. Den var så lækker tyk i bomuldskvaliteten og økologisk!
  Siden er der fulgt meget efter – senest fra lagersalgeg.

  Desværre ingen striber endnu selvom de er mega fede!

  Kunne godt bruge de lilla bukser med den lilla stribede body til i str 98 til trutten.

  Mvh Pernille

 71. Da poden blev født fik vi en body i katvig. Kendte ikke mærket så godt, men blev ovenud glad for bodyen og alt det efterfølgende vi har været nødt til at købe i katvig:-) Der er bare altid tænkt på detaljerne og så er det tilmed økologisk, bare så lækkert! Min seneste anskaffelse er flyverdragt til sønnen til næste år i Katvig. Glæder mig allerede til at give ham den på :-)

 72. Min datter på 5 år havde en del kativg som helt lille baby, det er så lækkkert og blødt, og vi er især vilde med velour kjolerne :)

 73. Mødte Katvig for første gang da jeg fik min datter. Det er snart 8 år siden.
  Blev straks forelsket i de klassiske striber <3
  Især den rød/orange, som du også viser, har vi haft en del af. Hvid/brun, grøn/grøn, blå/blå, lilla/pink og mange flere.
  Sengetøjet bruges af alle her i huset, store som små :)
  Desværre er det ved at være noget tid siden jeg har shoppet katvig da jeg har savnet de klassiske striber (er ikke så meget til æblerne undtaget på sengetøjet), så synes det er skønt nogle klassikere er sukket op igen :)

 74. Jeg opdagede Katvig i 2009 da min første søn lige var født. Og jeg kan huske at jeg ledte efter det brune sengetøj alle steder men kunne bare ikke finde det. Så blev noget så lykkelig da det kom på markedet igen.:-) Elsker Katvigs æbleprint og især striberne er et hit herhjemme. Den bløde kvalitet og de klassiske striber kan vi ikke undvære :)

 75. Mødte Katvig classics, ved min søster for 6 mdr. siden hvor hun fik em lille dreng.
  Jeg forelskede mig straks i tøjet, og har også købt et sæt til min egen dreng på 11 mdr. Det er desværre snat for småt.
  Vi har 3 sæt sengetøj til han og et sæt til vores datter. Vi ville elske et sæt nyt stribet katvig :-)

 76. Har altid været lidt vild med Speakeren på tv, som jeg fandt ud af hed Vigga, og da jeg læste lidt mere om hende, fandt jeg ud af, at hun også laver det fedeste tøj og ikke mindt sengetøjet. Så fint..

 77. Jeg stiftede bekendtskab med Katvig, da min søn blev født i 2005. Vi fik den fineste body til ham, som klart var en af favoritterne. Lige nu har han et par flotte bluser fra Katvig. De holder altid form og farve og er super kvalitet :-)

 78. Det er kun et års tid siden jeg stiftede bekendtskab med børnetøj generelt, og derunder katvig, for det var nemlig der omkring at jeg blev gravid. :) Og jeg kan rigtig godt lide det “originale” ved classic kollektionen.

 79. Jeg lærte Katvig at kende, da vi fik vores første datter i ’08 og det har været et kærlighedsforhold lige siden. Elsker deres print, bæredygtighed og at det er til smalle og lange børn, så det passer perfekt til mine to lange tynde prinsesser<3
  Hvis vi bliver de heldige, vil vi gerne have det her http://www.smartkids.dk/tilbehoer/sengetoej/orange_katvig-sengetoj_175310_6 str. junior og denne her http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/lilla_katvig-kjole-uld-bomuld_176554_92 str. 110;)

 80. For 2 år siden fik jeg min søn, og der lærte jeg katvig at kende. Før jeg blev gravid anede jeg intet om børnetøjs mærker. Men nu har jeg en mening om langt de fleste :) Sjovt som interesser flytter sig :)

 81. Første gang jeg stiftede bekendtskab med Katvig var da Bastian var nyfødt. Jeg fik en heldragt i barselsgave – og den var bare SÅ lækker!! Siden har Katvig være en fast del af klædeskabet herhjemme. Elsker kvaliteten, designet og deres troværdighed!
  Det lækre ved den nye kollektion er af de endnu engang er tro mod sig selv – og deres værdier! Farverne er igen skønne, utroligt man kan blive overrasket over dem gang på gang <3 Love it!!!

 82. Katvig er da bare noget af det skønneste til de små både i børnehaven og dagplejen mor elsker designet og ikke mindst de klare farver og jeg elsker at det er til at røre sig i det er lækkert både til hverdag og fest.

 83. første gang jeg stiftede bekendskab med katig var til min nevø der er snart bliver 9 år så det er da noget tid siden. siden har jeg selv fået en datter og har også selv brugt og købt katvig til hende da det er så lækkert i kvaliteten og farverne er dejlig friske – og så er der lidt 70´stil over det – dog er jeg mest til det retro agtige som de kom frem med først, og har ventet på de skulle lave det igen. nu da det er her igen skal vi selvfølgelig eje noget af det igen :)

 84. Har kendt til katvig i omkring 4-5 år nu. Min knægt bliver 3 til febuar og har været total forelsket i katvigs æble print og striber fra allerede inden han blev født. Kender flere der har ældre børn hvor de som helt små fik katvigs lækre tøj på derfra fandt jeg insprirationen til at købe massevis af katvig til knægten. Jeg synes katvig classic giver mig de minder omkring mine veninders børn fra da de var små og glæden ved at min dreng også kan væære så heldig at få det smarte print også. Synes katvig er blevet utrolig meget bedre med årene, har altid kun købt nyt katvig da jeg synes det hurtig falmede og blev utrolig fnudlet men synes de sidste 2 år er de kommet utrolig meget.

 85. Forste gang jeg så mærket Katvig, er ca 3 år siden. Der var 3 bluser med æbletryk og striber, i en pose tøj jeg købte, og jeg har været vild med mærket lige siden.
  Jeg er helt vild med de classiske æbletryk i sort og grøn, så det bliver nok noget af det jeg vælger, hvis jeg er så heldig at vinde.

 86. Stiftede bekendtskab med Katvig for ca. et år siden da vi fik den dejlige besked at vi skulle være farmor og farfar 😉 har købt flere af deres ting og vil helt sikkert købe noget fra den nye kollektion som bare ser så lækker ud 😉
  godt nytår

 87. Jeg fik en brugt katvig dragt i orange og blå til min søn. Dette er min ynglingsdragt til ham. Derfor har jeg flere gange været inde og kigge på katvigs collection og Nøj hvor er de fede :-)

 88. Jeg købte en Katvig bluse til min datter på udsalg sidste vinter. Den var faktisk lige det mindste, men jeg VILLE bare have den. Den blev brugt flittigt!

  Mvh. Maria og godt nytår

 89. Har netop stiftet bekendtskab med Katvig, sådan rigtigt, da jeg har en lille fis i maven! Allerede nu er det noget af yndlings tøjet, jeg glæder mig til at få hende i!

 90. Min ældste søn kom hjem fra sygehuset i Katvigs æbleprint, en fin heldragt i hvid med mørkelå æbler (lærte om Katvig fra en veninde), han er 5 i dag, så synes også det er helt nostalgi med disse print igen 😉 Super skønt :-)
  Godt nytår derude. Knus Rikke

 91. Uha det er ved at være længe siden jeg stiftede bekendtskab med det. Det var kort før jeg fødte vores første og til april 2013 er det 7 år siden.
  Vi har nu 3 børn og de har alle katvig tøj som vi stadigvæk elsker her i huset. Lækker kvalitet og ikke mindst ånden bag er helt fantastisk.
  Den nye kollektion er som de andre kollektioner total fed. Nostalgi men stadigvæk fornyelse. Lækre farver.
  Godt nytår

 92. Første gang jeg stiftede bekendtskab med Katvig, var kort før jeg fødte vores søn, han er knapt halvandet nu.
  Jeg elsker deres kvalitet – holder pasformen og er så fantastisk blødt.

  Det mest fantastiske ved Katvig Classic er helt klart retro farverne, hold op hvor er det fedt!!

  Venlig hilsen
  Mie

 93. har kendt Katvig længe, men første gang jeg købte noget var for ca. 3 år siden.
  syns der farver er så fantastiske

 94. KKatvigs velourbukser har vi altid mindst 2 af og det har vi haft siden vores søn var 1 år, de er FANTASTISKE!!!

 95. første gang var da min nevø blev født for 3 år siden og han fik en masse tøj fra katvig…………så var jeg solgt, det er skønne farver og mønstre der hverken er kedelige eller for tutte-nuttet

 96. Jeg stiftede første gang bekendtskab med katvig da min søn var helt lille og han fik sit første sengetøj med æbler og efter at have været mor til to piger syntes jeg drenge tøjet var kedeligt i forhold til.
  Indtil jeg fik øjnene op for katvig og keg er mest vild med de blå farver i deres classic kollektion 😉

 97. Vores første køb fra Katvig, var en brun/hvid stribet heldragt til vores lille søn. Derefter fulgte en brun body uden ærmer. Så skønne ting, som jeg har gemt, da jeg ikke kan nænne at smide det ud :)

 98. Jeg har købt et par katvig dragter til vores kommende lillepige og et par håndklæder. Det er et fedt design og lækker blød kvalitet. Er sikker på, at der kommer mere katvig i huset når dragterne ikke passer mere :-)

 99. Jeg stiftede første gang bekendtskab med karbogens Classic da jeg arvede en grønstribet body til mon søn. Den var skøn.

 100. Et af de første stykker tøj, som jeg købte da jeg var gravid med min søn var en brun/hvid-stribet heldragt fra katvig – jeg blev tiltrukket af det enkle og tidløse design.
  Jeg er meget glad for katvigs classic kollektion da designet netop er så tidløst, og delene kan bruges og kombineres på mange forskellige måder.
  Vh Mai Søby

 101. Jeg købte noget for et års tid siden på trendsales, og selvom det er brugt, nu også af os, så er det bare stadig fint og flot i farven! Og dejlig blødt :) Eneste problem er prisen, men når der er til det, så er det også det værd :)

 102. jeg mødte Katvig første gang da jeg var på barsel med min datter og så nogle af de andre børn fra mødregruppen havde det på… meget fint og lækkert, men lidt for dyrt til hvad jeg havde råd til :-( så var jeg på lagersalg og fik købt lidt til datteren (og en T-shirt til mig selv :-) ) dejligt tøj – der desværre nu er for småt til min datter :-(

  Hun ville elske at få noget nyt – da det er flot og rart at have på på samme tid :-)

 103. Første gang jeg stødte på katvig , var i en lækker stribet grøn heldragter min dreng han fik ved fødslen i år 2010 :) elsker katvig og det er et af mine yndlings mærker , det jeg elsker ved katvig Classic er at den bare kan bruges med så meget andet og den fede gamle retro stil tiltaler mig rigtig meget :)

 104. Min datters første stykke Katvig tøj var en brugt heldragt med æbler som var iblandt en bunke arvetøj. Jeg blev helt vild med pasformen, og at det var økologisk, så jeg for ud og købte to til :).
  Jeg elsker Katvig, deres bukser er super gode til tykke maver, jeg synes det er super at farverne er mere afdæmpede på det nye, da det gør det nemmere at matche det med andet. Dét ville vi meget gerne vinde.

 105. Katvig, er sååå lækkert.
  Har været så heldig i tiden med mindste manden at han har arvet en pæn del både nyere men også af det “gamle” som er lækkert
  lillesøster har fået det mest fantastiske sæt sengetøj af hendes største storebror i julegave….Brunt med orange og forskellige lilla æber <3<3<3<3—drengen har jo smag !!!!!

 106. I sommeren 2007 købte jeg grønne stribede t-shirts fra Katvig til mine to drenge, og de var bare fantastiske. Min datter fik en skøn velour pocket-kjole, og siden har vi altid haft et eller andet lækkert katvig i skabene.

  Mvh Lene

 107. Min datter bliver snart 4, så har ca kendt til dem i 4 år. Jeg blander mange forskellige mærker herhjemme, men har flere forskellige katvig styles til begge unger. Deres “nye” classics ser rigtig fede ud, især det røde og sorte, det må jeg eje noget af.

 108. Jeg stødte på Katvig i 2006 da min datter blev født. Det var en meget varm sommer og jeg var vild med Katigs stribede bodyer uden ærmer.
  Hun har stadig Katvig bla. LA-bluse med røde/lyserøde striber.
  Der er ingen tvivl om at katvig er kvalitet, det holder faconen og blødheden selv efter mange vaske!
  Min datter ville elske Katvig velourbukser, da hun ikke vil gå med tøj med knapper i:-)

 109. Simon var ca 2 år i 2006 da jeg købte den første body i str 92 fra katvig brun/hvid elskede den synes godt nok de var meget små i str dengang og han voksede hurtig ud af den, så der kom hurtigt nogle nye striber i skabet ;O))
  Begge mine drenge (2004 og 2006) har haft meget katvig vi har brugt meget deres velour og man må sige at det holder bare vi elsker bare det mærke, den store er desværre vokset ud af mærket men den lille bruger det stadig, faktisk har han fået striber på i dag ;O))

 110. Er netop begyndt at kunne købe katvig, datteren på 10 er desværre for stor, men den lille ny bror der er på vej, skal nok få sin del af alt det lækre Katvig.

 111. Årh Monique ville elske sådan et sæt! Vi håber på vi snart er de heldige i en af disse konkurrencer :)

  Mvh Camilla Nyemann Nielsen
  CNN@live.dk

 112. katvig er et fantatisk mærke og kvaliteten er helt i top dejlig blødt og lækkert stof og så er det et helt fantatisk design.
  stiftede bekendskab med mærket for et par år siden.
  simple love it <3

  kh kristina

 113. Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg stødte på Katvig første gang. Det var i hvert fald længe før vi fik barn. Det første Katvig jeg købte var en fed cykelhjelm fra kampagnen Sikker Hje(l)m til mig selv 😉
  Har altid været vild med det grafiske æble, men kendte ikke til deres klassiske striber før re-lanceringen. Er dog også faldet pladask for hele Classic-kollektionen, så ville elske at vinde lidt guf til min søn – what’s not to love? :)

 114. Vores børn har endnu ikke haft den ære at blive iført noget fra katvig.. Har ikke råd til det.. Men syntes tøjet er fedt og kan godt lide at det er økologisk.. Ville være rigtig glad for at vinde så vores børn også kan sige de har tøj fra dette lækre mærke..

 115. Jeg opdagede Katvig Classic, da jeg var gravid med min søn Storm! Vi kendte ikke kønnet, men købte alligevel både noget pink/rødt og noget brunt. Storm kom ud og så skøn ud i det pink/røde, for hér i huset er vi ikke så farve-forskrækkede ifht. køn 😉

  Jeg er rigtig vild med den nye Katvig Classic kollektion pga. de rigtig fine farvekombinationer og lækre enkle designs!

  Conner✩s Nest…♥

 116. Jeg er VILD med Katvig classic! Jeg købte mit første sæt for snart 10 år siden til vores førstfødte. Jeg elsker farverne og synes det er tidsløst på den fede måde.
  Godt nytår :0)

  Line

  linejuulelley@gmail.com

 117. Første gang jeg stiftede bekendtskab med Katvig, var for 5 år siden da jeg fik det lækreste sengetøj til min datter da hun blev født. Sengetøjet er gået i arv til min den mindste datter og farverne holder stadig efter jeg ved ikke hvor mange gange i vask. Jeg elsker tøjet fra Katvig da det er de fedeste farvesamsætninger og super kvalitet. Og så er jeg helt tosset med stiber :-)

 118. Første gang jeg hørte/så til katvig var da min store dreng var 2 1/2 år (2010), og ik længe efter ventede vi så lillebror.. Som så blev bombederet med Katvigs lækre striber og skønne æbler :-)
  Katvigs nye Classic kollektion er bare så skøn, elsker kvaliteten og de enkle fede designs <3 Så håber meget og vinde et lækkert sæt til lillebror Xander <3

 119. Jeg stiftede bekendtskab med Katvig for for ca. 4 år siden. Det var i et forum på nette og har været vild med det siden. Jeg elsker deres retrolook og det synes jeg at især Katvig Classic bærer meget præg af…

 120. Har været skudt i Katvigs æbleprint siden min store dreng blev født i 2009, og har så småt fået købt lidt hist og her. Pengene er ikke altid til at købe det fra ny, men da det er et godt mærke, så synes jeg også at se er pænt selvom det har været brugt.

 121. Det er 8 år siden at jeg købte det første sæt til min søn 😉 det var det først mærke hvor man som drenge mor, kunne købe tøj med fede farver 😉 begge mine drenge ( 6 og 9 år) har altid mindst 1 Katvig bluse sommer og vinter

 122. Min ældste er kun 2,5 , så Katvig havde, allerede nogle år på bagen da hun kom til verden. Pengene var dengang vanvittig små i det lille hjem så der blev kun købt brugt tøj. Jeg var en dag så heldig at købe en sæk tøj hvor den fineste lille dragt med røde mini æbler var i. Jeg var mildest talt solgt ved første øjekast. Jo flere penge vi fik desto mere af disse (dog stadig brugte) luksus ting kunne vi købe og Katvig er stadig i dag blandt et af vores absolutte farvorit mærker.

 123. Første gang jeg købte katvig var i 2007 året hvor min ældste søn blev født. Jeg kan tydeligt huske at jeg købte det grønne sengetøj i babystr i en butik i næstved. Og vi havde det med alle steder hen. Jeg har købt rigtig meget katvig sidenhen på trods af at jeg er på su.. Og det er og bliver klart mit farvoritmærke. Jeg elsker hvad de gør for miljøet og forstår ikke hvorfor deres konkurrenter ikke følger efter. For selvom jeg også elsker molo, småfolk osv.. Så er katvig bare det mærke der har den bedste kvalitet. Både når der gælder tøj, overtøj og sengetøj. Jeg jublede også da Classic kollektionen kom ud igen, synes den er det fedeste. Er du gal hvor ville jeg gerne vinde :)

 124. Det er super hyggeligt – jeg ryger lige 6-7 år tilbage, da min store dreng da var helt lille og var klædt i stribe- og æble dragterne. Senere kom velorbukserne med t-shirt med striber og æbler. Ja, lillebror på to har faktisk og brugt det “gamle” tøj fra storebror. I dag har han brunstribet trøje på samt brune velourbukser og brunstribet sokker, som man også kunne få dengang :0) Ville elske et nyt sæt til lillemanden. Ps han sover i de grønne æbler (rigtigt lækkert sengeyøj som holder farverne)

 125. Åh, det vækker minder om mit første barnebarn, som gik meget i både de søde striber og æbler. Når nu vi lige har fået et nyt barnebarn, så er det sødt at hun kan gå i det tøj som den store havde :)

 126. Åh… Jeg <3 <3 <3 <3 <3 <3 Katvig Classic… Stiftede bekendskab med det søde tøj, da jeg købte det til søde Elliot som nu er 5 Og nu er det en lille baby som min veninde har i maven, og som vi ikke ved hvad er, der skal have det!! :)

 127. Jeg købte min 3 årige datters første Katvig bluse, da hun var 1 år gammel. En rigtig fin pink bluse med fine prints. Synes det er noget rigtig lækkert tøj og kan godt lide, at det er økologisk :-)

 128. Jeg er helt vild med tøj med striber og æblerne og i fede farver så det har begge mine børn brugt siden sidste år. Og har lige bestilt noget hjem til dem nu her. Glæder mig til at få det hjem så det kan komme i brug :-)Og begge mine børn elsker at få tøj, selv i gave, så hver gang de får tøj er de glade og de kan stort set snart alle tøjmærkerne, så det er der helt styr på :-)

 129. Jeg “opdagede” Katvig allerede i 2003(2004?), hvor vi fik vores første søn. Han havde en langærmet body i mørk/lys blå striber, og da han voksede ud af den syede jeg den om til en T-shirt, så den kunne holde lidt længere, fordi han bare var så fin i de blå striber! (præcis som Lucas på de fine billeder). Det er én af grundene til, at jeg er så glad for gensynet via den nye classic serie!! – vores yngste, som er 10 mdr. i dag, er nu tredie barn, der bruger den gamle Katvig style – stadig fin trods hyppigt brug af begge storebrødre. Den ældste havde også en kortærmet t-shirt Katvig med lyseblå mini æble og stolpelukning på første skoledag i 0. klasse, så vi har mange gode minder med Katvig – adskillige med det store æbleprint og andre striber også… Jeg er super glad for gensynet via classic serien, fordi jeg netop har savnet, at nogle farvekombinationer kom igen(!). De skal helt sikkert købes til mindstemand!! Mvh. Helene

 130. Jeg købte lækre striber da jeg var gravid med min store pige på nu 7,5 år. Jeg købte grøn og røde striber da de var neutrale. Senere har vi købt mini æbler. Og jeg var især vild med deres tøj med bambus. Det er så blødt.
  Elsker at katvig også tænker meget på miljøet og bruger gode farver. Og gerne blander lyserød og blå 😉

 131. Det er kun et lille års tid siden jeg fik øjnene op for det, gennem min mødregruppe.
  Har endnu ikke selv ejet det, men håber på at få købt noget i den nærmeste fremtid.
  Måske er jeg heldig at vinde noget 😉

  Som altid er det lækre prints og farver, som man bliver i godt humør af at se på.

 132. Med en pige på 9 og en dreng på 5 har der været en del Katvig her i huset. Bl.a. husker jeg Maries første dag i børnehave i rød/orange stribet Katvig kjole og matchende leggings. Puslepuden havde sort/hvidt Katvig betræk, men allergladest har vi nu været for de lækre velourbukser, der sidder fantastisk på smalle børn!

 133. Stiftede bekendtskab med katvig tilbage i 2005, da en af mine gamle studiekammerater ventede barn og han fortalte at han kendte Vigga privat. Katvig er for mig indbegrebet af genial storytelling og csr. Den nye classics kollektion er kernen af katvig. Kollektionen viser at simpelt design holder!

 134. Jeg lærte Katvig at kende da min nu 6-årige datter var nyfødt og vi fik et sæt Katvig-tøj i barselsgave. Det var en brun velour spencer, en brun/hvid stribet body med lange ærmer og brun/hvid stribede leggins. Hun var så overdrevet lækker i det sæt og efterfølgende købte jeg nærmest ikke andet til hende. Vi elsker det :-)
  Den nye kollektion er fed fordi farverne er helt anderledes end de plejer at være – ellers kan jeg kun sige at kvaliteten sikkert er i top som den plejer at være…!

 135. Jeg har kendt til katvig siden vi fik vores første barn for 10 år siden :-) og er især vild med deres lækre velourbukser og altid gode farver. Og det giver sig selv at denne kollektion er fed, da der er en del som vi før har haft :-)

 136. første gang jeg stødte på katvig var en kjole Carla på 9 år havde og nu otto på 3 og hugo på 4 måneder

 137. Jeg blev anbefalet blandandet Katvig da vi fik vores datter i marts 2011. Vi har siden altid haft en del på hylden af katvig. Jeg elsker deres striber og æbleprint i lækre farver.Synes altid at deres tøj har en lækker pasform. Desuden er jeg blevet hel afhængig af deres basis kollektion, deres bodyer og bluser er uundværlige i en garderobe. :-) håber som alle de andre at være heldig at vinde et lækkert sæt til vores skønne datter :-)
  Mange hilsner Sandra Wolf

 138. Min datter er 9 år nu og allerede da hun var helt lille fik hun sig en heldragt. Jeg kan godt li deres classic serie for de lækre prints og for kvaliteten…..
  Mvh. Linda

 139. Jeg fik for alvor øjnene op for Katvig, da jeg i 2008 fik min første datter… Jeg købte det lækre baby sengetøj i lilla. Og hvor har det bare været fantastisk! Det har bare holdt sig så godt, både i form og farve. Nu har jeg brugt det til “nr. 2” og jeg er stadig SÅ glad for det… Derudover er jeg stor fan af deres velour bukser, bodyer og heldragter.
  Katvig Classic er så fint, med skønne basis farver, der kan bruges til alt ;0)

 140. Min 2-årlige prinsesse er vores eneste, så vi har ikke kendt til Katvig ret længe. Vi er dog superglade for den bæredygtige tanke og de fede designs. Og så holder kvaliteten!!

 141. Første gang var da jeg lige havde født min søn i 2005 og det var de brune/hvide striber jeg faldt for. Jeg synes helt klart Katvigs klassiske serie er det bedste de har lavet og passer til børn i alle aldere.

 142. Første gang vi stødte på katvig var for næsten 3 år siden hvor vores prinsesse fik deres fede sengetøj i dåbsgave. Har siden af købt masser af lækkert tøj og sengetøj til både vores store prinsesse og vores lille prins.

 143. Det er ved at være nogle år siden vi første gang prøvede Katvig det er et skøn design og en lækker kvalitet…. vh mor til 2 drenge på 8 og 4 år

 144. Hejsa,
  Jeg købte første gang Katvig i 2008 til min kommende prinsesse i maven og nu store prinsesse. Jeg faldt med det samme for den utrolig lækre kvalitet og min datters første sengesæt blev det fine katvig med lilla æbler- som til dato stadig er hendes favorit – det er nu for småt og bruges til hendes dukkelise :-)
  Kh Nastassia & Emma Leonora

 145. Tror desværre ikke vi har noget fra Katvig, så jeg er kun stødt på det på nettet. Men det ser rigtig godt ud med flotte farver !

 146. Da min søde søn var et år, fik jeg de lækreste stykker tøj, og simpelthen det lækreste sengetøj han har haft, og lærte jo så der hvad Katvig står for. Meget brugt og værdsat siden. For mig står Katvig Classic for tidløst, lækkert klassisk tøj i god kvalitet.

 147. Katvig vandt mit hjerte da jeg lå på barselgange med min få timer gamle søn og på besøg kom mig datter på 8år og for første gange skulle møde den lille bror hun så højt havde ønsket sig, hun havde sammen med mormor været ude og købe en gave til lille bror og det var et dejligt sæt Katvig sengetøj til lille bror. så Katvig minder mig om mine to ungers første møde siden er der blevet købt en masse andet dejligt Katvig og elsker også den nye kollegtion som er nem at mix med en masse andet tøj, så man får nogel super fede sæt. så håber at vinder noget lækket til lillebror på nu 2 år:) mvh Lene

 148. Har desværre aldrig haft fornøjelsen af at kunne købe noget fra Katvig… men har altid syntes at det så lækkert ud når veninderne fra MG kom med deres små poder iført netop Katvig.
  Men jeg kan da håbe at jeg bliver den lykkelige vinder af et sæt som mindste pigen kan få meget fornøjelse af her i foråret.

 149. Min lille Johan havde det på som sit første sæt. Storesøster på 3 synes han lignede en larve:)
  Vh Jannie

 150. Noget af det første luksus min søn Oscar fik på var fra Katvig og han er fra 2008. Lillesøster Carla har også brugt det og der er som regl altid lidt Katvig i børnenes skab. Carla har fået den røde med æblerne og rent faktisk så synes jeg altså at der mangler tøsebukser der passer dertil.

 151. jeg er vild med deres æblesengetøj. kunne godt tænke mig at sønnen har sådan et sæt. Har kun stiftet bekendtskab med mærket da vi købte noget tøj til sønnen i Århus til børnebasar

 152. Jeg havde enkelte katvig striber til den store der er fra 2006. Og har fået flere til de andre 2, da det bare er så lækkert.
  Den nye kollektion har bare den skønneste farvesammensætning

 153. Villads havde sit første sæt katvig på i sommeren 2006. Det var de fine sommer heldragter i blå/lyseblå samt den grønne/lime og han havde tilhørende langærmede cardigans med trykknapper. De langærmede med trykknapper har vi været helt vilde med. De var bare så fantastisk…..

 154. Vi opdagede det først da prinsessen var et halvt år, og nu er vi forelsket i det både til store og små i familien. Både tøj og sengetøj.

  Hilsen Dorrit

 155. Elsker Katvig….. Og en af grundene er som du skriver ingen mærker der kradser plejer altid at skulle have saksen frem når ungerne får nyt tøj, alt er så gennem tænkt også miljøet:0)

 156. Jeg elsker også katvigs gamle kolllektion. Det var i 2005 jeg første gang købte det pink sengetøj til min datter!! Er især vild med det pga deres miljøbevidsthed. Hilsen Mette

 157. Vi havde både striber og æbler i massevis da min søn som er fra 2006 var lille. Lillebror som er fra 2009 har genbrugt en masse af det, og jeg er stadig helt vild med både æbler og striber fra Katvig.

 158. Vi <3 katvig! Vi købte det første gang da pigen var 1 år – og vi har brugt det lige siden! Vi elsker pasformen, holdbarheden – og at det er lavet på "sunde" præmisser! :-)

 159. Jeg stiftede bekendtskab med Katvig, da vi fik vores dreng i 2008. De skønne striber klæder vores dreng og er ofte noget af det han selv vælger at tage på. Er sikker på, at de vil være lige så skønne på lillesøster. Classic kollektionen er enkelt men lækkert design i en skøn kvalitet.

 160. Elsker katvigs pasform, mønstre og friske farver :)
  Forelskede mig i det da jeg var gravid, og har siden købt en del til sønikke :)
  Er også vild med sengetøjet, super lækker kvalitet :)

 161. Mine børnebørn bruger Katvig – der er smukt og praktisk _ en fornøjelse at se dem i det – så jeg vil gerne glæde dem med en præmie her fra !
  Godt nytår

 162. Jeg har altid været vild med katvig til mine børn. Vi har arvet en del og det fede er, at det holder i kvalitet og måske lige pånær kjolerne så kan meget af det bruges af både piger og drenge, og når man investerer i børnetøj så er det rart at både kan bruges af storebror og lillesøster – og det kan jeg se der også er styles fra den nye Classic kollektion, der kan

 163. Vi elsker katvig herhjemme og har brugt det stort set siden de blev født. Sengetøj var det første vi stiftede bekendskab med. Det er jo også super lækker kvalitet :)

 164. Katvig er klart en sikker vinder i ungernes tøjskab og de lækre æbler er et sikker hit hver gang. Husker især min datter havde en super sød æblekjole, tror faktisk det var en af de første kjoler hun havde på:) ren nostalgi

 165. Da jeg fødte min søn i 2008 elskede jeg katvigs dragter til ham. Selv om Vilhelm i dag er 4 år så er katvigs striber stadig vores foretrukne. Det er blødt, dejligt at lege i for ham, holder i kvalitet og så elsker jeg tanken om at katvig gør meget for at passe på miljøet og dermed vores børns fremtid…
  Håber at vi vinder…

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>