Test – Kamik vinterstøvler

Konkurrencen er slut

 

Kamik vinterstøvler er udviklet til at klare de ekstreme vejrforhold der er i det nordlige Canada. Resultatet er vinterstøvler i aller højeste kvalitet. De sidste 3 sæsoner har mine egne drenge haft Kamik vinterstøvler, og jeg har absolut intet at sætte på dem.

I år skal drengene prøve vinterstøvler fra et andet mærke – meget mere om det senere, så derfor har jeg fået 2 andre ivrige testere til at komme med deres uforbeholdne mening og vurdering af Kamik, som jeg selv har været så glad for de sidste mange år.

Samtidig giver jeg dig muligheden for at vinde Kamik vinterstøvler til dit eget barn, barnebarn eller hvem du måtte ønske dem til ;0)

 

Superheltemor tester Kamik vinterstøvler

Frk. Fantastisk har testet: Kamik vinterstøvler – 599,75 kr.

 

Måske kender i bloggen Superheltemors bekendelser, og hvis ikke så bør I tage et kig forbi ;0)
Superheltemor har hjulpet mig med at teste Kamik støvler på én af hendes ialt 4 skønne tøser.

Superheltemor beretter:

Frk fantastisk er 7 år, og har sin helt egen tøjsmag: sort, hvidt, dyreprint, pailletter – og så skal man kunne røre sig i det, samtidigt med at det er lynhurtigt at tage på.

Støvlerne fra Kamik har godt nok hverken leopardprint eller glimmer, men ellers opfylder de alle hendes kriterier – og hun blev så lykkelig da hun fik dem. Kamik støvlen er en høj vinterstøvle med pelskant og med fleksibel gummisål der føles utrolig let. Foret er  dejlig blødt og stvølerne har elastikspænde til at lukke støvlen tættere om foden og benet.

De kan holde til minus 40 grader – hvilket jeg sandelig ikke håber de behøver! – men de føles ikke overvarme og hun kan have dem på en hel dag, uden at få for varme tæer.

Hendes fod er normal, og støvlernes foer slutter godt om dem.

De sidder godt fast på foden, selv om de ser lidt termostøvleagtige ud, og hun glæder sig ekstremt meget til også at prøve dem i sneen!

Test af Kamik vinterstøver

Frk. Fantastisk har testet: Kamik vinterstøvler – 599,75 kr.  
 

Jonas tester Kamik vinterstøvler

Test af Kamik vinterstøvlerJonas har testet: Kamik vinterstøvle Challenge – 799,75 kr. 
 

Jonas’ mor beretter:

Der var fest i det lille hjem da Jonas på 3 år første gang prøvede sine nye Kamik støvler i sorte str. 26, de er lige så nemme, at få af og på som gummistøvler, lige noget for Jonas. Han vil have dem på hele tiden, både inde og ude. Og det er testet, at man kan løbe rigtig stærkt i dem.

Det er nemt at teste størrelsen på støvlen da der er lagt løse målesåler med i æsken. Desuden kan inder- termosokken tages ud så man kan se hvordan den sidder på foden. Støvlen er forbavsende let. Støvlens udseende taget i betragtning, forventede jeg at de ville være rimelig tunge, men nej, på ingen måde.

Der er velcrobånd ved anklen så støvlen sidder godt fast på foden, det er dog ikke et problem for Jonas da han har en meget bred fod med høj vrist. Netop derfor er det super dejligt, at kunne tage termosokken ud for at kontrollere pasformen.

Den justerbar elastik foroven forventer jeg er en kæmpe fordel når først der kommer sne, hvis nu flyverdragten skulle smutte op over støvlens kant.

Som det ses på billederne er Jonas en meget aktiv dreng der sjældent går stille og roligt. Det stiller derfor store krav til hans fodtøj, specielt snuden bliver slidt. Det bliver der helt sikkert ingen problemer med Kamik støvlerne, de er virkelig robuste og kan holde til at blive brugt. De er fantastisk varme, hvilket er nødvendigt når man har et rigtig udebarn. Skulle han komme forbi en vandpyt holder de tæt. Virkeligt et plus.

Alt i alt, en dejlig støvle som jeg varmt kan anbefale. Vi havde sidste år et par termostøvler til Jonas. De var fine, men jeg vil til hver en tid foretrække Kamik støvlerne pga. de mange gode egenskaber.

Test af Kamik vinterstøvlerJonas har testet: Kamik vinterstøvle Challenge – 799,75 kr. 
 

Vind Kamik vinterstøvler

Konkurrencen er slut

I samarbejde med Jota sport, udlodder jeg et par valgfri Kamik vinterstøvler fra SmartKids.dk til 2 heldige læsere.

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder.

3: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder fredag d. 9. november.

 

Præmien gælder kun til Kamik vinterstøvler på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

191 kommentarer
 1. Wow nogle super fede støvler 🙂 Jeg har kun hørt godt om Kamik om det ville være super fedt at få lov at prøve dem 🙂

 2. De ser da super ud. Vi mangler stadig at købe termostøvler til begge drengene, og disse ser ud til at være et godt alternativ 🙂

 3. tak for en lækker giveaway 🙂

  vi vil gerne vinde et par lækre støvler som kan tåle alt vind og vejr, da vores økonomi er lidt stram, og Benjamin elsker at være ude og lege 🙂 og et par Kamin støvler ville lige være sagen, så jeg med god samvittighed bare kan lade ham rende ude 🙂

  Kærligst
  Pia Hansen

 4. Vi herhjemme har aldrig prøvet at bruge Kamik, men kunne være rigtigt fedt at vinde og få muligheden for det:) Støvlerne ville være så smarte til vores Thilde!

 5. De ser godt nok varme , vand- og sne tætte ud, og samtidig er smarte. 🙂 Dem vil vi da blive meget glade for !! 🙂

 6. Min datter har fortalt mig at Kamik er god kvalitet og derfor vil jeg meget gerne vinde et par til mit barnebarn, som elsker at lege ude i al slags vejr

 7. Så krydses der fingre! Er kæmpe fan af Kamik så satsede og købte et par til skabet sidst på sæsonen sidste år. Desværre ramte jeg ikk str så har nu de lækreste støvler et nummer for små :-/ Håber at vinde den rigtige str her 🙂

 8. jeg kunne godt tænke mig at vinde et par til en af mine drenge da pengene er lidt små for tiden herhjemme så det ville være rart at kunne spare de penge 🙂 og så er kamik bare så lækre!

  <3 hilsen Gry Mørk

 9. Vi ville elske at vinde et par Kamik støvler, jeg mangler stadig et par vinterstøvler til min søn, så det ville være helt fantastisk at vinde dem her.

 10. det er bestemt ikke mig som skal vinde disse lækre sko, men derimod min søn som kunne have godt af at få nogle super lækre varme støvler her til vinter og tro mig jeg er næsten sikker på vi får sne så bare kom hid lækre støvler
  venlig hilsen laila bindzus

 11. Det er jo min datter – og ikke mig, som skal have glæde af varme fusser i den danske bidende vinter! Men på den lange bane, så er det jo også mig, da jeg måske slipper for nogle “barnets-første-sygedag”

  mvh
  Katrine Frisgaard Gunnersen, trinsling@forum.dk

 12. Jeg ville elske at vinde disse totalt lækre støvler til min datter, da hun virkelig mangler et par vinterstøvler, der kan holde hendes fødder varme og tørre, når hun boltrer sig i sjap og sne ;0)

 13. Bjarke Nanu på 2 år kunne godt bruge sådan et par lækre Kamik støvler – Så er spørgsmålet bare om jeg kan få ham i dem. Han er ikke så glad for at få nye sko på og skal helst vænne sig til dem.

 14. Vi er netop flyttet hjem til mine forældres gård, da vi har solgt vores lejlighed og nu leder efter hus. Men her har vores dreng på 5 år virkelig brug for et par gode støvler, da vi nu er meget udenfor, når naturen lokker lige udenfor døren. Så gode støvler er et “must”! 🙂 Mvh Eva

 15. WOW, sagde min datter til billedet af støvlerne, dem kunne hun godt tænke sig at mor vant til hende 🙂 str. 36 hvis hun er den heldige

 16. Dem kunne vores datter rigtig godt tænke sig:) Superlækker kvalitet og flot design:)

  Vi krydser fingre!

  Mvh Rikke

 17. Hvor ser de fine ud! Dem ville mit nyudklækkede børnehavebarn gerne prøve. Jeg har fået købt et par vinterstøvler, der er lidt svære at få af og på selv, og det er ikke optimalt for en selvstændig, lille dame 🙂

 18. Hej! Sikke nogle dejlige støvler. Har to dejlige piger (3 og 6 år)som elsker at være udenfor – uanset vind og vejr. Så jeg ville blive utrolig glad for at prøve dette flotte mærke.
  VH Susanne
  5707443m001@stofanet.dk

 19. Min søn ønsker sig støvler som kan bruges hele vinteren og er meget lette at tage af og på. Og det vil være de eneste par fodtøj som vil blive brugt en hel sæson. Det lyder som om at Kamik er svaret hertil. Så vi håber det bedste.

 20. Jeg vil rigtig gerne vinde til mit barnebarn Martha på 1½ år. Hun skal have sine første vinterstøvler <3

 21. Hejsa,

  De ser super fine ud, sådan et par vil min datter rigtig gerne vinde 🙂
  Skønt med et par der er så nemme at tage på – så går det lidt mere som en leg 😉
  Mvh Nastassia N Jurangpathy & Emma // emmasmor@jubii.dk

 22. Jamen det er jo mig, der skal vinde et par lækre kamik’er til min yngste datter, som er en indimellem “alt for selvstændig” 2 årig, der er ved at rive håret ud på sig selv, når tingene ikke lykkes. Med et par støvler fra Kamik kommer hun helt sikkert til at magte støvlerne, hvilket jo netop er det, man vokser af!

 23. Sådan nogle vil min ældste blive lykkelig for da hun snart kommer i skov gruppen der er ude hver dag fra 8-16. Vi som forældre ville også se det som en kæmpe gevinst da hun er ørebarn og derfor skal have varme tørre fødder.

 24. Super lækre støvler….dem må vi da bare vinde 🙂
  Har 4 børn og 2 af dem meget aktive drenge der vader i gennem ALT og så går de samtidig skævt på fødderne så et par Kamik støvler med god støtte ville være super 🙂

  Krydser fingre, mvh Pia

 25. Har jagtet rundt efter nogle gode varme støvler, som samtidig gerne må se ud så ungerne også gider bruge dem – og fandt kun alle de forkerte. Så her er jo løsningen på vores problem og det vil være så skønt at vinde et par 🙂

  Karina Viborg Pedersen
  karinaviborg@privat.dk

 26. Hvis vi skulle være de heldige, så kunne min ældste pige godt bruge et par nye vinterstøvler 🙂 Så vi deltager selvfølgeligt herfra.
  Og skønt med endnu en konkurrencen Pernille, du er bare en haj til at trylle den ene fede konkurrence op efter den anden : ) Ros til dig.
  Mvh Kirsten Friis
  Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

 27. Min datter kunne godt bruge et par varme vinterstøvler,hun sidder i kørestol,og får meget nemt kolde fødder. 🙂

 28. Jeg følger på bloglovin 🙂

  Jeg mangler virkelig et par lækre og samtidig fede støvler til min datter.
  Hun er udebarn med stort U, og der skal ikke være kolde og våde futter…
  Så sådan et par støvler ville virkelig være lækre at vinde!

 29. Ihhh hvor lækkert – endnu en skøøøøn give away. Jeg følger allerede på FB og Bloglovin’ – men jeg kan ikke finde dette opslag på Bloglovin’ da jeg jo gerne vil like det <3 ??!!

  Vi har efterhånden prøver så mange forskellige sko og støvler til Bastian, og har ikke rigtigt fundet "de rigtige" – ville være fantastisk at vinde disse, så han kunne teste disse <3 Krydser for at jeg er heldig – og at de passer hans lidt besværlige fod 😉

  God weekend <3

  Kh Maria Seidelin

 30. Uha, vil gerne vinde sådan nogle lækre støvler til min datter…perfekte til børnehaven, så er man sikker på varme fødder i mange timer, selv i hård frost 🙂

 31. Åh gid jeg er den heldige vinder, det ville være perfekt til min lille skovtrold – en dreng, som elsker at være i al slags vejr.

 32. Mit lille gudbarn, Max, ville bare blive så glad for de skønne støvler, så jeg håber at vinde dem til ham:-)

 33. Hvis jeg er så heldig at vinde skal min datter Zenia forkæles med de lækre støvler <3 Så kan vinteren bare komme an !!!

 34. Lige et par vinter støvler efter vores smag og behov. Super smarte, god kvalitet og lette at tage på 🙂
  skulle vi være så heldige at vinde ville vores ældste søn blive den lykkelige ejer af et par af de lækre støvler.
  Lækker lækker give away.
  Kram fra Malene

 35. De ser ud til at være rigtig lækre – jeg vil glæde mig til at stifte bekendtskab med Kamik vinterstøvler 🙂

 36. Sikke nogle lækre støvler.

  Jeg skal være den heldige vinder, fordi der er ikke er noget bedre end at trække et par lækre kvalitetsstøvler på fødderne når man skal ud. Hele verden kan bare komme an, hvis man altså er bevæbnet med ordentlig fodtøj. 😉 Måske er det bare mig der har det sådan…

  Mvh. Laura B

 37. Vi har ikke købt vinterstøvler til min store pige på 4 år endnu fordi vi ikke har fundet de rette – men nu ser det ud til vi har fundet modellen 🙂
  Hun er helt vild med de hvide med pelskant – så vi ville elske at vinde denne konkurrence 🙂

 38. fantastisk med sådan nogle støvler. og nøj hvor kunne det være dejligt at glæde en af mine 4 drenge med sådan et par, og derfor skal jeg vinde 😉

  Tina

 39. Miilu elsker sine kamikker og har brug for et par nye til den forestående vinter og klar skal min lille grønlænder da vinde et par str. 29 🙂 mvh. Sanne Boel Magnussen

 40. Vi er VILDE med kamik støvler! Begge mine børn havde et par sidste år og de levede til fulde op til mine forventninger. Det kunne være lækkert at vinde et par – de gamle er for små…

  Mange hilsner
  Line

  linejuulelley@gmail.com

 41. Deltager.Men meget i tvivl om hvem af børnene der skal vælges, støvle til 😀
  De er sååå lækre og jeg er nok nødsaget til at købe et par ekstra til den der ikke “får”, hvis vi er heldige 🙂

 42. Ville elske at vinde et par Kamik støvler til lillepigen. Hun elsker fodtøj hun selv kan tage på, men desværre betyder det oftest at støvler sidder alt for løst. Det ser ud til at Kamik har løst dette problem 🙂

 43. Ville elske at vinde sådan et par lækre støvler til min datter, hun går i naturinstitution, hvor de er ude det meste af dagen, så hun har virkelig brug for at have noget solidt og vandtæt på fødderne!
  Hun ville skulle have en str 27!

  Mvh Mette Nikolajsen

 44. Prinsessen og hendes forældre vil ÆÆÆÆLSKE at vinde et par lækre vinterstøvler fra Kamik! Vi har valgt en institution til prinsessen, hvor så meget aktivitet som muligt (og forsvarligt) foregår udendørs. Disse støvler er utroligt flotte og passer perfekt til sådan et aktivt udeliv.

 45. Er med på fb og bloglovin:-)
  Jeg vil gerne vinde et par til min søn, som er et rigtigt udebarn! Ud fra testene lyder det til at være den perfekte støvle til ham:-)
  Vh Mai Søby

 46. De ser lækre ud. Er det usselt at sige, at jeg gerne vil vinde dem, fordi min økonomi er stram og jeg i disse dage går og krydser fingre for, at min femårige stadig kan passe støvlerne fra sidst år? Det er ihvertfald sådan det er. Krydser fingre 🙂

 47. Kamik har været mit favoritmærke om vinteren. Synes de er perfekte i børnehaven, fordi barnet selv kan hoppe i dem og få dem af igen. Samtidig synes jeg, de er super varme, så håber at vinde et nyt par til vinteren til sønnike.
  Line Lind
  FB: linelind77

 48. ih hvor ser de bare lækre uden… ville da føle mig super tryg ved at putte min datters små fødder i disse overlækre støvler! denne vinter er den første hvor min datters fødder skal i nogle vinterstøvler . så det betyder meget for mig at det er en kvalitetstøvle som hun føler sig tryg og godt tilpas i. som slutter til om hendes lille fod og som selvfølgelig er vandtæt!
  vi håber at væreden heldige tester af et par støvler.

  mvh Camilla rasmussen
  camilla-fryndendal@hotmail.com

 49. Fede støvler. Dem vil jeg da RIGTIG gerne vinde til min søn. Han græd af skuffelse over at han ikke kunne passe sine støvler fra sidste år, så det ville være super at kunne overraske ham med at par nye lækre
  Mvh Karin Dyvelkov (karin.n.andersen@gmail.com)

 50. Wau…….. Lækre støvler. De er et hvert barn og en hver mors ønske. Så som mormor ville det være skønt at vinde dem til dem.

 51. De ser rigtig dejlige ud, og det lyder til i beskrivelserne, at de er gode og varme. Sådan et par vil vi meget gerne vinde til vores søn.

 52. Ej dem gad jeg godt at vinde til vores skønne søn – som fylder et år i næste måned 🙂 Det ville være en perfekt gave nu hvor han skal til at gå rundt ude i haven og i vuggestuen 🙂

 53. Da har jeg likt på facebook, gleder meg til å følge deg videre!
  Jeg håper å vinne fordi datteren min sårt trenger noen skikkelige vintersko. Som alenemor merkes det på lommeboken når så mye vinterklær og sko må kjøpes inn om høsten dessverre, og noe må vente.

 54. Jeg har endnu ikke fået købt vinterstøvler til min yngste søn og disse støvler ser virkelig gode og praktiske ud. Lige noget for en dreng som ham, som elsker at være ude og intet kan stoppe ham 😉

  Jeg følger med både på Facebook og på Blogvin <3

 55. Nuj de ser rare ud, dem vil jeg gerne vinde til vores søn, tror han har tænkt sig at begynde at gå midt i vinter, så det ville være alletiders med sådan nogle fine støvler.

  1. De er så fede min store pige har haft dem i vuggestuen og den mindste har dem nu. Vores dreng kan desværre ikke bruge dem da han er født med klumpfødder, men nu trænger den store pige til nogle nye vinterstøvler, så vi håber vi vinder.

 56. Det må lige være støvler for Magnus på 4½ år, der bare altid har for travlt til at komme uden for til at have tid til at bakse med støvler med velcrolukning.

 57. Wow. . Vi mangler stadig et par støvler til en af vores drenge. Tænker Kamik lige er sagen..
  Krydser fingre.. :0)
  Mvh. Berit

 58. Kunne være fet at vinde disse støvler til min dreng. Vi havde samme model af et andet mærke sidste år, da han har sådan en høj vrist, at han ikke kan går i andre vinterstøvler, Så det kunne da være perfekt, hvis jeg vandt et par lækre støvler til ham =)

 59. MUMS, de ser lækre, varme og faktisk pæne ud. Ikke tit man kan sige det om vinterstøvler.
  ville da gerne vinde sådan et par til en af englene herhjemme

 60. De ser godt nok lækre ud. Min søn går i skovbørnehave og der ved jeg at de anbefaler Kamik eller Sorel støvler. Jeg har kun prøvet Sorel, men synes da godt nok at disse Kamik støvler ser super gode ud!! Håber jeg bliver den heldige 🙂
  Hilsen Mette Lynghøjen

 61. Ih hvor i øsler om jer med en masse lækre sager… og så er det ikke engang jul endnu :0)

  Det ville virkelig være lækkert at vinde sådan et par i den her kulde… især når der er også er lidt fugt i vente også…

 62. Ej hvor er de hvide kamikstøvler dog fantastiske på hende:) tror Ida også ville se brand smart ud i dem, god anmeldelse:)

 63. Jamen se nu der!!! hvor er de bare fine og hvor ville jeg gerne vinde sådan et par… så nu sætter jeg mig ned og krydser fingre til vinderene udtrækkes!

 64. Jeg vil meget gerne vinde, fordi jeg stadig mangler at finde et par gode varme vinterstøvler til ungerne :O)
  Hilsen Mette

 65. Efter at have læst de gode og positive anmeldelser fra testerne af Kamik vinterstøvlerne, håber jeg på at kunne vinde et par til min 4-årige datter, der elsker at gå i skoven og samle efterårets nedfald fra træerne for senere at lave kreative plancher af det.

 66. Jeg følger med via Bloglovin og jeg har <3 🙂

  Jeg skal være den heldige vinder fordi Arvingen allerede har mistet to par vinterstøvler i år – nej jeg aner ikke hvordan hun gør det, men når jeg henter hende i fritteren mangler der typisk én støvle.

 67. Vi bor i Stockholm, og her kræver vejret fodtøj af højeste kvalitet! Det skal være meget vandtæt, da vi har en meget våd vinter. Samtidig skal de være meget varme – uld er det absolut bedste. Begge dele opfylder Kamik støvlerne. At de så er super lette at tage på gør dem jo bare endnu bedre 🙂

  Håber jeg kan putte min datters fødder i et par lækre Kamik støvler 🙂

  Marie

 68. Skønne støvler 🙂 Kan det være bedre med lækkert design kombineret med funktionelt design, så podernes fødder kan holde varme uden at blive for varme? 🙂

 69. De er SÅ fine og ville passe rigtig godt til vore liv på landet med køer og heste. Og så har jeg endnu ikke fundet en vinterstøvle til Matilde, aner virkelig ikke hvad vi skal vælge! 🙂

 70. Begge mine børn mangler et par støvler som alternativ til deres Ecco støvler på de kolde og meget våde dage, her tror jeg kamik civile være et super alternativ.

 71. Jeg har 3 par børnefødder uden støvler, en arbejdsløs mand og ingen penge. Så en støvlegevinst ville virkelig varme her hos os 🙂

 72. De er simpelthen så lækre de støvler! Slut med våde og kolde tæer – børnene kan hoppe i vandpytter og lege i sneen uden problemer 🙂 Jeg krydser fingre for de flotte hvide til Elsa <3

 73. Jubilæum hvor er det lækkert 😉 bassepigen vil elske et par lækre støvler og det vil hendes forældre også 😉

  Har fulgt dig længe <3 super hyggeligt 😉

 74. Sådanne søde støvler!!! Jeg vil gerne det for min lille prinsesse. Den hvide man ser meget smarte og trendy.

 75. Sådan nogle vil vi gerne vinde til vores lille pige der snart begynder i dagpleje og vi står lige og mangler sådan nogle superfede støvler 🙂

 76. Min søn er startet i skole i sommers og er i SFO efter skole og der er de meget ude så et par super varme og vandtætte støvler vil gøre meget gav her:0) så,håber jeg vinder.

 77. Vi har aldrig prøvet kamik simpelthen fordi vi ik har haft råd da jeg altid har været på su eller som nu arbejdsløs. Sønnen har dog altid fået nogle vinterstøvler. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at lade ham prøve kamiks.

  Annemette Hedemann med samme facebook navn

 78. min datter ville elske dem som “frk. fantastisk” har testet – så jeg håber jeg vinder og de ikke er udsolgt i hendes str. 🙂

 79. Det vil være fantastisk hvis min datter, som går i Skovbørnehave, kunne vinde sådan et par Kamik støvler. Hun er ude i alt slags vejr, undtagen i ekstreme vejrforhold. Så hvis jeg vinder sådan et par, Vil jeg vide at hendes fødder er tørre og varme også i 18% grader 😉

 80. Jeg vil rigtig gerne vinde dem til min niece, som har fødselsdag på mandag, hun er en lille pige på snart 2 år, og har ikke særlig god fodtøj. Hendes mor (min søster) går igennem en skilsmisse og flytning, som tærer hende og børnene. Hun har ikke så meget overskud til at tage ud og købe ordenligt fodtøj til den mindste. Heldigvis har den store pige på 5 år, noget godt fodtøj fra sidste år.

  Jeg håber at vinde dem, da de ser vildt behagelige og varme ud. 🙂

 81. Det lyder som nogle fantastiske vinterstøvler. Ville rigtige gerne vinde et par da jeg endnu ikke har fået købt nogle par til mine drenge 🙂

 82. Ville være rigtig gode for min datter på 6 år, både til hverdag og når vi skal på skiferie til februar 😉

 83. Dem ville det være super fedt at vinde til den lille prinsesse, de er så seje og mangler et par super gode/lækre støvler til hende, hun skal nemlig starte i børnehave om lidt, de ser ud som om de er nemme at komme både i og af… så please vælg Amy, hun ville blive over lykkelig 🙂

 84. Min datter på 4 1/2 skal vinde disse da det har været umuligt for os at opstøve nogle i butikkerne hun var tilfreds med.

  Krydser fingre <3

 85. Vil så utrolig gerne vinde..-min søn står rigtig meget og mangler et par ordentlige vinterstøvler! Så han blive ovenud lykkelig:-D

 86. Det kunne være så fedt at vinde de lækre vinterstøvler, min store dreng står nemlig lige og mangler et par i str. 32

 87. Super smarte støvler.. herhjemme har vi aldrig prøvet at bruge Kamik, men det kunne være rigtigt fedt at vinde dem og dermed få muligheden for det.. 🙂

 88. Min mindste datter som er ved at vende sig til rollen som storesøster til vores dejlige lillebror, vil blive super glad for sådan et par lækre støvler 😉

 89. Kamik støvlerne er de bedste til at holde de små futter varme her i Norges land, hvor vi faktisk kan have ned til -30 g. Yngstebarnet her er ved at vokse ud af sine kamikstøvler og derfor kunne det være helt super at vinde et par nye:-)
  Ha det bra….

 90. Hej jeg skal vinde støvler til min søn Kent, da hans storesøster har brugt hele buget for vinter støvler og må han må nu nøges med termo gummistøvler hvis jeg kan finde nogen ordenlige til billig penge….
  A.

 91. Håber lige jeg kan nå at deltage her på falderebet 🙂 Har 3 bør som alle kunne bruge et par lækre støvler fra Kamik 🙂

 92. Jeg vil rigtig gerne vinde støvlerne til min datter. Det er så svært at finde godt fodtøj og når nu de her testet af “rigtige” menneske….ja, så er det da lige i øjet at vinde dem. Jeg krydser fingre ;O) Mange hilsner Betina

 93. De ser bare rigtig lækre ud:-). Mine drenge er virkelig udebørn jeg kan allerede se hvor hårdt det bliver for vinterstøvlerne denne vinter. Derfor kunne det være skønt med sådan et par skønne støvle til en af drengene.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>