Vind Hummel badetøj

I det her fantastiske vejr har vi virkelig fået leget lidt vandkamp herhjemme i haven, hvor drengene har fået indviet deres nye Hummel badetøj :0)
Vi har de sidste to år haft badetøj fra Hummel, og det har været både UV t-shirts og badeshorts.

Det er slet ikke nogen hemlighed at jeg personligt er hamrende glad for Hummel, både til mine drenge – men bestemt også til mig selv og min mand :0)

Har I prøvet badetøjet fra Hummel til jeres børn?

Jeg giver jer nu muligheden for at prøve det, da jeg imellem alle jer der skriver i kommentar feltet herunder – trækker 2 heldige, som hver får lov at vælge 2 stk. Hummel badetøj fra SmartKids.dk

Vind Hummel badetøj

Se det store udvalg af Hummel badetøj på SmartKids.dk
Jeg udlodder i samarbejde med Hummel, badetøj fra SmartKids.dk til 2 heldige læsere, som hver kan vælge 2 dele.

Alt du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.

2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn, samt skrive en lille kommentar om hvorfor det lige netop er dig der skal vinde badetøjet fra Hummel :0)
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)
Jeg finder onsdag d. 6. juni de 2 heldige vindere.
Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer end Hummel badetøj.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
261 kommentarer
 1. Jeg skal helt sikkert vinde fordi vi ELSKER Hummel her i huset… Ene og Tristan ville virkelig elsker at vinde en badedragt hver.. Lige hvad vi mangler <3

  Maria Wildt Lerche-Tornøe
  maria_wt@yahoo.dk

 2. Har endnu ikke fået købt badetøj til min søn, da jeg ikke har kunne bestemme mig for, hvilken UV-dragt han skulle have – Men nu har jeg simpelthen forelsket mig i den grønne UV-dragt fra Hummel, så det ville være helt perfekt at kunne glæde min lille guldklump med en dragt, så han endelig kan få lov at afprøve sit nye badebassin udendørs 🙂

  Lisa Helenius
  lisa.helenius@live.dk

 3. Super lækker konkurrence, som jeg meget gerne vil vinde.

  Jeg har endnu ikke prøvet badetøjet fra Hummel, men overvejer det bestemt. Særligt pga UV.filteret, som er en fantastisk opfindelse!!

  MVH
  Karina A. Thomsen (lapnapbird@yahoo.com)

 4. Endnu en fed konkurrence.

  Det er mig der skal vinde, fordi vi aldrig har prøvet Hummels badetøj. Vi er ellers ret glade for Hummel herhjemme. Og mine børn kunne godt bruge nyt badetøj – særligt mine to piger, hvor den store bliver 10 år om to dage og har en alder hvor hun ønsker at være smart.

  Mette Poulsen (jeg kan ikke findes på facebook ved søgning)
  mortilgryogannikahobro@hotmail.com

 5. Her hjemme ELSKER vi hummel, der er næsten ikke det var ikke har fra hummel til vores datter…. derfor vil det være helt perfekt hvis vi kunne vinde en super lækker uvdragt til hende, da det er en af de få ting vi endnu ikke har været ude og købe…

  Nini Jørgensen – NiniJ1987@live.dk

 6. Min søn på 6 år er vild med Hummel og synes det er fedt! Så badetøj med vinkler på vil gøre lykke herhjemme!

  Linda Hallengreen Toft Mikkelsen

 7. Camilla Bjerg Nielsen
  Camilla.anders@yahoo.dk

  vi skal helt klart vinde fordi vi elsker hummel til mathilde som bliver 3 år i juni. vi havde også hummel badetøj sidste år og synes det er en god kvalitet. Det ville være skønt med nyt til sommerferien 🙂

  mvh camilla.

 8. Dejligt med de mange konkurrencer!!!!!!!
  Jamen vi skal da vinde tøjet til Filippa:-), fordi vi er super glade for hummel badetøjet, og min aktive super datter ville blive lykkelig

  mvh Katrine Frisgaard Gunnersen, Trinsling@forum.dk

 9. Jeg mangler nyt badetøj til sommerferien nu hvor jeg er blevet for stor til mit badetøj og jeg elsker Hummel ever!!!

  Julia maretti

 10. Har selv haft en del hummel til min dreng (det er desværre for småt nu) men ville elske at få noget mere og bestemt også gerne badetøj da vi ikke har det til ham endnu .. 🙂
  Mette Gram
  Mettevuns2009@live.dk

 11. Det ville være dejligt,at vinde noget nyt badetøj, da vores dattter stadig har badedragten fra sidste år. og den er nok liiiiige en ½ størrelse for lille. Og sønnen har her i weekenden badet i underbukser, da jeg var sikker på han kunne passe badebukserne fra sidste år (som for øvrigt har bleindlæg og drengen har ikke brugt ble i 4 mdr nu… ups), men det kunne han så ikke. Så her i huset er der helt sikkert brug for nyt badetøj 🙂

  Pia Engstrøm Jensen
  misspaya1979@gmail.com

 12. Her i huset er vi super glade for Hummel. Men vi har endnu ikke prøvet badetøjet. Men det står højt på min datters ønskeseddel! Hun ønsker sig en uv-heldragt og en uv-t-shirt!

  Camilla Wede
  Wede_Romer@hotmail.com

 13. Hahaha min ældste søns badebukser er et par badeshorts hvorpå der står FC Midtjylland….. og vi bor i østjylland og er ikke engang de store fodboldtilhængere (men til gengæld er vi Hummel tilhængere 🙂

  Badebukserne er i øvrigt et levn fra sidste sommer hvor vi pludselig akut manglede badebukser og måtte lave et panikkøb – og ja, det var lige de eneste vi kunne skaffe lige der hvor vi befandt os 🙂

  Mvh
  Karina Petersen
  karinap@stofanet.dk

 14. Jeg ville gerne vinde det for at kunne give min datter hendes første badetøj, og så fra hummel er det endnu mere perfekt. Ikke så tit pengepungen giver lov til det. Dejligt med nogle gode konkurrencer.

  Dennie kristoffersen – dennie.sk@hotmail.com

 15. ville eeeeeelske at vinde, simpelthen fordi jeg elsker Hummel og det gør mine børn også 😉

  Annika Beck Galsklint

 16. Da vi luge har fået en lille pige til kunne det være så fint med ens badetøj…c”,) det er jo med at proppe dem i ens nuttet tøj inden de gør modsigelser…c”,) hehe…
  Jannie gøgsig Gyldengren

 17. Hej
  Min søn ønsker sig disse fede badeshorts, fordi de er den eneste model han kan passe i livet. Han er en lidt rund dreng og vi hat før haft badeshorts han næsten ikke kunne få op over numsen, men denne model passer ham perfekt, han har lige nu en af Hummel ældre modeller som denne, så han ville blive super lykkelig over at vinde disse i str. 122/7 år:

  http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Stribet_Hummel_badeshorts

  Vh Rikke Bech-Nielsen

  thomhav_nielsen@hotmail.com

 18. Her i huset er vi også stor fan af Hummel, mine børn har meget hummel tøj, desværre intet badetøj fra hummel endnu;-) Men skal have købt noget inden vi tager på ferie. Med mindre man kunne være heldig at vinde det her:)

  Og skulle man være så heldig at vinde, skulle det være disse til min søn Emil i Str. 128 🙂
  http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Graa_Hummel_badeshorts_162319_19

  Eller denne til min datter Kaya i Str. 104 🙂
  http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Lilla_Hummel_badeheldragt_162296_92

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde hummel badetøj. Så jeg kan få noget lækkert badetøj i fede farver. Og vil gerne prøve at vinde min aller første konkurrence. En dag må det lykkes:)

  Rigtig god sommer til alle:)

  Med venlig hilsen ¨
  Trine Hansen
  shopgirl_2222@yahoo.dk

 19. Christine Pyrmont Thøgersen
  cpt78@sol.dk

  Jeg vil super gerne prøve hummels badetøj. Vi har ikke haft så meget i mærket, men har hørt det er super lækkert. Min datter på 1 år har heller ikke noget badetøj endnu. Så hun skal da klart have dette så hun kan blive klar til sommerens vand-pjaskeri 🙂

 20. Har lige købt en lækker hummel badedragt til min store pige. Den er da vildt lækker. Derfor håber jeg at jeg vinder, så min yngste pige også kan få en lækker dragt fra hummel

  Mvh Eva Aas Andersen

 21. Da min datter har fødselsdag den 6/6 og fylder 6 år vil det være perfekt at hun selv vil kunne vælge nyt badetøj i fødselsdagsgave og ikke altid arve for søster 🙂

  Storesøster vil helt sikkert blive misundelig men mon ikke søster vil kunne unde hende en ny bikini også

  Wfeldtmose@dbmail.dk
  Winnie Feldtmose Jørgensen

 22. Sønnik har idag fundet den gammle Hummel dragt frem fra skabet så ham og far kunne lege vand kamp. Men efter at have kæmpet en bravo kan måtte han konkludere at den er blevet for lille og vi må simpelthen ud og købe en ny så at vinde en ny vil da være helt perfekt :)vivi_x89@yahoo.dk

 23. Vi skal jo selvfølgelig vinde 🙂
  Klara & Martha har endnu ikke fet badetøj, så det ville jo være skønt med 2 stk så de matcher Storebror, der selvfølgelig har Hummels lækre badeshorts .

  Valdemarelias@hotmail.com

 24. Vi ville rigtig gerne vinde fordi Hummel kort sagt laver noget fedt tøj og mine unger ville uden tvivl elske og håbe i bådetøj fra hummel, specielt min søn der er nået en alder hvor han virkeligt er bevidst om hvilke mærker osv han har på :o)

  og lige til sidst fedt med alle disse konkurrencer, håber vi er heldige i en af dem :o)

  salem_sanchez@yahoo.dk

  Sabrina Moreno Sanchez Hansen

 25. Vil være skønt med en ny badedragt, så vi har en at skifte imellem, da min datter går til svømning. Hun er en rigtig vandhund og en rigtig dygtig svømmer, så hun skal nok blive den nye Lotte Friis 🙂

  Mette Sibbert Ebbesen
  mettemus52@gmail.com

 26. Hummel er vores absolutte favorit i badetøj, og det ville være skønt med lidt nye til vores lille vandhund 🙂

 27. Vi er store Hummel-fans hos os – men af en eller anden grund er denne tidlige sommer vi har haft kommet bag på os. Så det ville være super at vinde noget nyt badetøj 🙂

  Kristina Halling
  kryzter@hotmail.com

 28. Ejj elsker bare hummel tøj..
  Og er faktisk på udkig efter nyt badetøj til min Datter..
  så ville da være fantastisk og vinde.. <3<3
  Man bliver helt i bade humør i det skønne varme vejr… 😀
  Sussi Prägler..

 29. Uha, et par UV dragter skal der til, når vi skal til Tyrkiet på sommerferie 🙂 Desværre er dem fra sidste år – selvfølgelig Hummel 😉 – for små….

  Line Bødker de Haan (linebdehaan@hotmail.com)

 30. Min datter har ikke badetøj endnu, hun er 18 måneder, og vi regner snart med at vi skal en tur på stranden for første gang. Så det ville da være rigtig skønt at hun havde en badedragt at der dækkede godt så hun er beskyttet fra solen

  Hilsen
  Gitte Nielsen

  lumber_love78@yahoo.com

 31. Oliver elsker Hummel og det er et af de få af de mærker han har været vant til, som han stadig kan passe, nu har er 10 år. Desværre er pengene små herhjemme, da jeg er uden arbejde, så 2 styles ville virkelig være super……..

  Hilsen Helle Bjerring
  helle.bjerring@gmail.com

 32. Det er en super konkurrence…. Min søn fylder 2 år her i juli måned så jeg er lidt på kig efter noget ordentligt badetøj til ham da det bliver hans første så det ville da være dejligt med en uv dragt fra Hummel 😉

  Rikke Stjernholm Povlsen
  Rikke.stjernholm@yahoo.dk

 33. Selvom badetøj kan strækkes meget, er min datter nu vokset ud af sit :-/
  Håber at kunne vinde noget lækkert og farverigt HUMMEL til hende,
  så blir jeg vældigt populær hos Frederikke på 2½

  Venlig hilsen Zanne Færch (også på facebook)

 34. Strandturen i dag blev ødelagt af mors frygt for bettepigens sarte hud (ingen uv-dragt og kun 6mdr gammel)
  Med matchende hummel badetøj vil både Storebror på knap 3 og lillesøster på 6mdr være så lækre på strandtur og mor meget mere tryg 😉
  mvh Anita Kirsten Fonvig Nielsen
  nielsenanita@hotmail.com

 35. JEG KRYDSER FINGRE FOR AT JEG BLIVER DEN ENE AF DE TO HELDIGE,- DA DET ER FØRSTE ÅR MIN SØN SKAL HAVE BADETØJ,.. OG JEG HØRER SÅ MEGET GODTOM HUMMELS OGDERFOR VILLEDET VÆRE SÅ LÆKKERT AT AFPRØVE DET..INDSENDT AF CAROLINE MARIA NIELSEN… MAIL ; caromani@email.dk

 36. Hvor er du bare så god til at lave konkurrencer.

  Maja(8år) og Nikolaj (11år) skal selvfølgelig vinde fordi vi skal til Tyrkiet og da det er meget for vigtigt for mig at der er uv i Hummels badetøj skal vi selvfølgelig vinde – Og ikke mindst fordi at Hummel laver noget fantastisk FLOt badetøj.

  Bettina Lydersen

  husly@webspeed.dk

 37. Åh kunne virkelig godt bruge noget uv tøj til vores lille mand til når vi skal på Rhodos om en måned og forhåbentligt også til alle de dejlige sommerdage der venter os herhjemme… Og at det er fra Hummel er bare et ekstra plus.. De laver det lækreste og sejeste børnetøj.

  Mvh. Tanja.
  tan.and@jubii.dk

 38. En uv tshirt til den lille dreng der har arvet sin fars blege hud og et par badeshorts til den store dreng der har arvet mors lidt mørkere hud(men fars tendenser til at strutte med top maven) ville falde i god jord både ved mor og børn@:-)
  Vh line lea lineblea@gmail.com

 39. Min mor har netop inviteret på badeferie i efterårsferien, vi har 4 dejlige børn og de 3 har allerede skønt badetøj fra Hummel, og det ville jo se godt ud om vi også kunne få sidste mand i nyt badetøj til ferien 🙂

  Mvh Trine Graff Bang, bangtrine@gmail.com

 40. ♥ Vi skal vinde fordi vi ELSKER Hummel hjemme hos os, og desuden har vi en KÆMPE vandhund og ville være skønt med nyt badetøj inden vi skal udenlands..♥

  Birkum@msn.com

 41. Lækkert med alle de konkurencer du laver 😀
  Ville være rigtig lækkert at vinde. For den bikini jeg har købt til den store kan hun ikke passe. Hun er meget smal om livet så bukserne er alt for løse. Så hvis jeg var den heldige skulle jeg helt sikkert have en badedragt. Også er Hummel jo et vildt
  lækkert mærke 🙂

  Mvh Camilla Charlotte Hartmann
  hartmann731@hotmail.com

 42. uhhh det kunne være det fedeste at vinde;) de er begge vokset ud af deres fandt vi ud af her i pinsen ;))))

  og hummel er bare det fedeste design til ungerne RÅ elsker det )

  mange hilsner fra Vibeke Trine Røjkjær
  fasanvej3@msn.com

 43. Da vi pludselig har været så heldige at den danske sommer er kommet, har vi desværre ikke været hurtige nok til at få købt helt ind til sommeren. I søndags var på standen i Blokhus. Men børnene havde desværre ikke noget badetøj, så det blev til en kortærmet body til lillemanden, og en alm. t-shirt og knickers til storebror. Men det gik, – vi havde nu en super skøn dag allesammen og børne nød at kunne komme ud og bade lidt selvom mor ikke havde sørget for den rette garderobe :oD

  Charlotte Anna Marie Petersen
  charlotte@alt-ctrl-del.com

 44. Har en datter der kommer fra Thailand. Hun kendte ikke til Hummel, da hun kom for små 3 år siden. Nu vel hun helst ikke have andet. Og det eneste hun mangler lige nu i hummel er badedragt og den hun har nu, er på sidste vers med størrelse.

  Tonni Leth
  tonnileth@hotmail.com

 45. Ææælsker bare at “Humle” min lille søn… De laver bare de fineste ting…:o) Kunne være så fedt med en uv-dragt til at gå hans første sommer i møde med. Han er 3 md og allerede en stor vandhund, der ikke har nok i kun at være i barekarret, idet hele badeværelset bliver sprøjtet til hver gang…:o)

  Venlig hilsen

  Anne Sørensen
  a_m_sorensen@hotmail.com

 46. Vi er vilde med Hummel, og dette vil være en super mulighed for også at prøve deres badetøj. De ser skønne og smarte ud, og der er flere vi godt kunne tænke os :-)Vi skal på Malaga, til Strid Lindgrens verden, og til Lalandia. Derudover bor vi i Brøndby Strand 10 min. fra stranden, så der vil være så mange muligheder for at bruge det smarte badetøj.
  Mvh.
  Bettina Baggers Boateng
  boatengbettina@sol.dk

 47. Vi elsker Hummel – det er god kvalitet, dejlige farver og godt design :)-

  Jeg har ikke fået købt noget UV-badetøj til min datter endnu,så det ville være rigtigt fint hvis vi kunne vinde det 🙂

  Mvh
  Sanne Solveig Terp
  san_sol@hotmail.com

 48. Begge mine drenge mangler så meget hummel badetøj i år….. er helt vild med de farver de er kommet med i år.

  Så str. 116 og 134 til mig og mine drenge TAK ;O)))
  Hilsen
  Christina Hansen
  c-t@privat.dk

 49. Min datter er vokset ud af hendes uvdragt og skal derfor have en ny. Den hun har nu er fra Humme og den er så lækker og holder flot farven, så derfor ville det være fantastisk at vinde en ny til hende.

  Anne Juhl Olesen anne-3003@hotmail.com

 50. Vores ynglings mærke er Hummel, så hver gang def kommer en ny kollektion så køber vi det meste 🙂

  Ligesådan har vi også købt nogle Hummel badebukser, men kunne godt bruge en uv bluse til vores ferie om 2 uger 🙂

  Vi er store Hummel fans her hjemme 🙂

 51. Min søn har en stor kærlighed til hummel mærket. Og han eeeeeeeeeeeelsker den.. Han siger godt nok at det ikke hedder hummel men kalder det for lynet.. hehe.. Men jeg synes at han fortjener det, da han for første gang skal ude at rejse sammen med mig.. Det ville være super dejligt, med nogle lækre LYN svømme shorts.

  Vi glæder os til at høre fra jer.. KNUS

  Venlig hilsen
  Yasmin Issa

  yasmin_issa1@yahoo.dk

 52. vores dreng på 6 år, er held vild med hummel, men har ikke prøvet deres hummel badetøj.
  hvis jeg skulle være så heldig at blive udtrykket skulle han ihvertfald ha et par badeshorts, og så måtte jeg lige se hvem af de andre som skulle ha, lidt an på hvad de har på det tidspunkt

  tina merete skovgaard pedersen fb og fuldenavn

  emial: pedersen.tina@gmail.com

 53. Har Tvillinger som elsker Hummel tøj, det er super god kvalitet som bare holder.
  derfor ønsker de at vinde det lækre badetøj i hummel
  Følger bloggen og her på facebook.synes godt om smart kids dk
  http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Sort_Hummel_badeshorts_162317_4
  http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Sort_Hummel_bikini_top_162315_4
  http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Blaa_Hummel_badeshorts_162322_20
  deler gerne og håber at være en af de heldige der vinder <3<3
  Jane Tvede
  Jane@team-tvede.eu

 54. Hummel er elsket herhjemme, også deres badetøj. Min søn er dog desværre ved at være vokset ud af sin lækre uv dragt, så det ville være skønt med nyt badetøj til resten af sommeren og turen sydpå til efteråret 🙂 Mvh Turid Clausen Allan-turid@mail.dk

 55. Min datter havde en grim episode for 2 år siden da hun faldt i en pool og fik hovedet under vand. Heldigvis stod jeg ved siden af hende og fik hende op med det samme. Det var den første da på vores ferie dette skete. Siden har hun været rigtig bange for at bade. og jeg har prøvet at lokke med smarte badedragte og diverse tilbehør uden det hjalp 🙁 Men i år vil hun endelig gerne bade og hun elsker at komme i vandet. Hun kan stadig passe hendes badetøj fra sidste år, men det er ved at være for småt. Så jeg ville elske at kunne give hende et nyt sæt fra Hummel fordi jeg er så stolt af hende 🙂

  Mange hilsner
  Stine Bloch
  stine83@gmail.com

 56. Dette er min første sommer som mor, og derfor er jeg lidt usikker på hvilket badetøj jeg skal vælge 🙂

  Derfor ville dset jo være super at vinde badetøj til Emmas første badeferie -så kan vi jo se om det også skal være Hummel fremover.

  Krydser fingre og takker for lækre konkurrencer 🙂

  Hilsen

  Jannie Kristensen

  janniekristensen@live.dk

 57. Hvad skulle gøre mig/os mere værdige til at vinde, end alle andre deltagere?? – Absolut intet!
  Det ville da glæde mit lille hummel-elskende hjerte at min lille prinsesse kunne iføresbadetøj fra hummel, første gang hun skal have badetøj på.
  Det er hendes første sommer hvor hun kan være lidt med (15 mdr) og vi pønser lidt på at fremskaffe et lille badebassin så badetøj ville være lækkert – ISÆR når det er fra Hummel!

  Mvh Camilla Nyemann Nielsen
  cnn@live.dk

 58. Dejlig præmie, vi skal til Israel til August og får helt sikkert brug for badetøj, min lille dreng har “kun” et par badebukser, men ville gerne have han der skal have en heldragt på.

  Vh Sarah Erez
  erezsarah@gmail.com

 59. jeg ønsker mig meget dennne skønne dragt http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Pink_Hummel_badeheldragt_162296_78 til min yngste datter str. 86. Hun har ikke en gang en badedragt da vi tager i svømmehallen tit har hun bare badeble på. I haven og ved stranden ville jeg ønske hun havde en så hammer smart dragt, den ville uden tvivl blive brugt meget hele sommeren da hun er en lille vandhund! 🙂

  Maria Lykke Hansen, mikkelogmaria@hotmail.com

 60. Jeg skal da vinde badetøjet fordi jeg her med mit første barn er totalt i vildrede over hvad man skal købe. Vil gerne vinde sådan en uv dragt så jeg har et godt for spring på sommeren.

  Louise Baden louise_baden@hotmail.com

 61. Ville ikke være dumt at pakke det i kufferten, når vi drager ud i det danske sommerland i sommerferien.
  Kender to små, der helt sikkert vil give den som strandløver!!!

  Marianne Vig Høgild (fb navn)
  mariannne.vig@skolekom.dk

 62. Har aldrig prøvet Hummel badetøj til min lille prinsesse, men er sikker på hun ville være SÅÅ yndig i det, flot er det jo virkelig, og har endnu ikke været ude og kigge badetøj og ferien står snart for døren, så ville da glæde os at vinde dette smarte badetøj 🙂

  Mvh.

  Hanne Høberg Jørgensen
  hannehj@vip.cybercity.dk

 63. Her hjemme føre vi ikke meget hummel, men badet tøjet er år for år, fra hummel. synes det er rigtig god kvalitet. Og min datter elsker det..

  Pernille Lasota

 64. Min søn ELSKER vand og han er ikke til at drive op af badekarret, når han har været i bad og jeg kan forestille mig, at der er samme “problem”, når han skal afprøve sit nye badebassin.. Så krydser fingre for, at jeg kan vinde en fin UV-dragt til ham, så han kan få lov til at hygge sig i vandet i lidt længere tid.

  Jacob Skovsen
  jacob_skovsen@hotmail.com

 65. Det ville da være fedt at vinde, er helt i tvivl om hvad jeg skulle vælge, hvis jeg vandt, for der er bare så meget lækkert 🙂
  Mvh
  Pia Steinicke

 66. Elsker simpelthen hummel!
  Og min dreng på 4 er også vild med det. Især det med vinkler på ærmer og ned langs benene. Det er racerstriber, siger han.
  Og det badetøj fra sidste år, er også blevet lidt for lille =)

  Liv Quist Bossow
  lava88@live.dk

 67. Min store dreng Christian, der bliver 11 i næste måned, skal til Italien med sine bedsteforældre i 14 dage – Så han har brug for noget lækkert Hummel badetøj, så han kan kaste sig poolen og bare nyde at være på ferie 🙂 Og så mangler han rent faktisk badetøj, fordi der er nogen, der har taget hans badeshorts med hjem fra svømning og ikke har afleveret det tilbage (øv!).

  Mvh. Marlene Høj
  m_hoej20@yahoo.dk

 68. Jamen der står da Mikas og Alexander i nakken på to af de uv trøjer :o), så de må hellere komme herhjem og bo 🙂 Med to vandhunde der elsker stranden, ville det være dejligt med uv trøjer.

  Heidi Frandsen
  Heidi@hambenberg.dk

 69. Facebook=familien@brokholm-olesen.dk, Bettina Brokholm Olesen.

  Mine 2 drenge elsker deres Hummel badetøj fra sidste år men desværre er det ve at være lige småt nok,så derfor ville de blive lykkelige for nye badebukser i år

 70. Som Mor til 3 vandhunde der alle svømmer mindst 2 gange om ugen ved jeg hvad det kræver at kunne levere godt badetøj – jeg ville elske at få lov til at teste badetøjet fra Hummel – det er flot og ser lækkert ud. Mine børn er 6 mdr, 4 år og 8½ år og for de 2 ældste er det også vigtigt at badetøjet er smart.

  Jeg håber jeg er heldig

  Venlig Hilsen
  Nanna S Haagensen
  Nanna_schack@yahoo.dk

 71. vi havde en hummel uv dragt sidste år i den fedeste grønne farve- og vores søn elskede den. Den klarede en hel sommer men er desværre for lille nu 🙁 Så en ny står helt sikkert højt på ønskesedlen.
  Mange hilsner
  Sanne Haurum Moesgaard Andersen
  sanne_moesgaard@hotmail.com

 72. Jeg kunne da virkelig godt se mine to piger i hummel sommer lækkerier.. Den store ville jo elske en ny badedragt for hummel er et hit her, hver gang det er vasket og ligger i skabet er det det hun vælger selvom moderen lægger noget andet frem 🙂
  Email: maria_rud_nielsen@hotmail.com

 73. Jeg har 4 friske børn der elsker vand, så nyt badetøj ville være meget kærkommen. Mvh Lisbeth Jørgensen (lisk@bamsehulen.dk)

 74. Sidste sommer købte vi en hummel UV dragt til prinsessen og den var bare så fin til hende, og med det gode vejr vi har ville det ikke være dårligt igen at få den dejlige dragt 🙂

  Tina Holm Svenstrup
  tinatutti@hotmail.com

 75. Hummel er bare de bedste til badetøj til børn. Det er så fede farver og designs. Min søn elsker sine hummelbadebukser, selvom de godt nok er ved at være alllt for små, men stadig passer de fordi materialet er så blødt og elastisk så de strammer ingen steder! Et stort hit!
  Vi vil meget gerne vinde et nyt par badebukser og en lækker badedragt til lillesøster!
  Mvh Camilla Rahlff Friis

 76. Jamen det ville passe helt perfekt. Kunne se i weekenden at vores ældstes badetøj synger på sidste vers, så hende skal jeg ud og have fat i noget til og den yngste skal da helt klart have en uv-dragt i år – den fra sidste år passer ikke lige så godt længere – den var også fra hummel og sad perfekt på hende

  Gitte Sommer
  gittesommer1978@gmail.com

 77. Det ville være super fantastisk at kunne overraske et par af mine børn med nyt badetøj også endda Hummel 😀 – som mor til 4 og under uddannelse bliver det ikke til så meget mærketøj pt.., så krydser fingre!! 🙂

  Mvh Mette Damgaard
  mettemortil4@hotmail.com

 78. Det er da os der skal vinde fordi min søn prøvede sine badebukser i går og de faldt simpelthen ned om anklerne på ham, så der stod han midt i det hele med numsen bar ;0) Og som stor bonus så er både sønner og mor store Hummelfans ;0)

  Mvh.
  Karina Stenzt Marlo Estholm

  Karina_estholm@hotmail.com

 79. Fordi Storm endnu har tilgode rigtigt at prøve Hummel, som skulle være SÅ lækkert 🙂 Vi har kun et enkelt par boxershorts til ham fra Hummel og har ellers ikke prøvet noget fra mærket endnu!

  Hvis Storm-drengen skulle være så heldig at blive den lykkelige ejer af et styk ny Hummel, så vil han mægtig gerne have en flot retro UV-dragt i fin græsgrøn i str. 98/3år: http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Groen_Hummel_badeheldragt_162296_

  Uhhh vi krydser fingre 😉

  Sommerhilsener,
  Maja Conner

  majaconner@hotmail.com

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

 80. Fed blog og fed konkurrence. Vi har efterhånden haft mange forskellige mærker i badetøj igennem herhjemme og må tilstå at vores ældste søns hummel bade shorts bare er et hit. De er lækre at have på, tørrer hurtigt, er smarte så de også kan bruges til og fra stranden som shorts. Det er super kvalitet og pas formen er helt super med den brede elastik samt snørrer.
  Vi har endnu ikke prøvet deres svømme dragter eller uv t shirts, så det ville bestemt være vores valg til vores sommer brune vand hunde 🙂

  Maleneaggerholm@hotmail.com
  Malene Lauritsen Aggerholm

  Kram fra Malene – mor til 2 friske drenge

 81. Elsker Hummel og mine 2 drenge elsker hummel og der er ikke blevet købt nyt bade tøj så derfor vil min søn der bliver 8 år på næste søndag elske at få nyt badetøj….

  hanse341@gmail.com
  Connie kjær rasmussen

  Vh connie mor til 2 krudtugler…

 82. Vi er store fans af Hummel herhjemme – og Freya ville elske en skøn hummelbadedragt til vores sommerferie.

  Mange hilsner Tine
  FB Tine Rantzau Bech

 83. Tina Stig Andersen
  cl-catering@tdcadsl.dk

  jamen, ligesom dig selv, så er jeg rigtig glad for hummel til begge mine børn.
  jeg synes altid at der er nogle friske farver og/eller lækre prints i deres kollektioner. så jeg vil blive superglad for at vinde lækkert badetøj

 84. Jeg har ikke fået købt badetøj til min dreng og pige. Vi skal på ferie til sommer og det ville være så dejligt af vinde noget af det fede hummel badetøj. Vi har aldrig prøvet hummel badetøj men kunne rigtig godt tænke os at prøve det da vi i forvejen er rigtig glade for HUMMEL 🙂
  Hvis vi skulle være en af de heldige, tror jeg at det skulle være dette badetøj mine børn skulle ha..

  http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Lilla_Hummel_badeheldragt_162296_92
  http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Stribet_Hummel_badeshorts_162311_351

  Mhv
  Camilla Stobberup
  camilla-stobberup@live.dk

 85. Kathrine Jørgensen
  kathrinejorgensen@ofir.dk

  Vil så gerne vinde badetøj til min skønne dreng , Har dog aldrig prøvet Hummel badetøj , men synes det ser super skønt ud (;
  Og skal da vinde fordi den bade heldragt jeg havde købt til min basse til i år , er maven vokset lidt for meget til at han kan få den på 🙂

 86. fordi min søn på 4 elsker tøjet med bien (ja hummel). Men hans elskede badeshorts blev slidt op for 2 mdr siden og det var næsten umuligt at opdrive badebukser i hans størrelse på det tidspunkt…….og han var meget skuffet da der ingen bi var på de nye.

 87. Vil så gerne vinde en ny badedragt til Astrid! Hendes søde tante havde købt en Hummel dragt til hende i foråret, da vi skulle i badeland, og hun var så fin i den. Men den er allerede for lille nu (har en tøs der bare vokser og vokser!) Så det ville være fantastisk med en i et nr større, har nemlig ikke fået købt en endnu.

  Britta Sejersen Jepsen
  brittajepsen@hotmail.com

 88. Sol og sommer = vandplaskeri!!! Dejlige billeder. Det er bare det bedste at hyle, hvine og slåsse i vand eller springe gennem vandsprederens stråler eller tage en svømmetur i pool eller ved stranden! Vores drenge elsker det i hvert tilfælde – og sammen med trampolinen er det en topattraktion – noget så simpelt som vand,vand, vand! Vi har endnu ikke haft Hummel badetøj, men drengene er vilde med det til sport og hverdag, så det ville da være lykken at vinde Hummel badetøj. Så kan vi bare glæde os endnu mere til sol og varme rammer DK igen!
  (Følger via bloglovin og facebook – hurra, som du sender konkurrencer af bedste slags efter os!)
  Mvh. Helene Braüner Bisgaard
  helenebb@hotmail.com

 89. Jeg vil rigtig gerne vinde Hummel badetøj ,da den badedragt jeg har nu er blevet for stor og så er den MEGET gammel og slidt,så jeg ville elske at vinde en ny og jeg er vild med Hummel… :o)
  Mette Hagemann
  mettehagemann@gmail.com

 90. Her er svaret egentlig kort og enkelt:) For det 1. er min datters badedragt for lille så den strammer på skuldre og kryber op i den anden ende:) Min søns badebukser kravler også op forkerte steder:) For det 2. har vi aldrig haft fornøjelsen af hummels badetøj, da vi ganske enkelt ikke har pengene til det. Så det ville glæde os:) Mvh. Tanja Mathiasen, jan-mathiasen@stofanet.dk

 91. Jeanette Christiansen
  foreverpeanut@msn.com

  ville elske at kunne forkæle min datter med noget smart sommertøj… da hummeltøj er dyrt er det ikke det hun har mest af så her er en oplagt mulighed for at gøre hende drønsmart til sommerferien…

 92. jamen jeg skal vinde fordi hummel er top fedt og ville gerne at min datter var lige så smart når vi skal på ferie. hummel er tøj der virkelig holder til vores lille bandit

  Thomas zeuner
  tzeuner@hotmail.com

 93. fordi det vilel være dejligt at kunne glæde andre end sig selv. Her skal det bruges til mit skønne barnebarn der lige er fyldt to. Hvor ville jeg vinde mange ekstra stjerne hos hende hvis jeg kunne komme med smart badetøj til hende

  Lone Christiansen
  Lone1949@hotmail.com

 94. En god fødselsdagsgave til min lille datter, som for tiden savner sin far, som rejser meget. En lille nordisk lys pige, skal da have en lækker badedragt 🙂
  Mette_sd@hotmail.com
  Mette Slavensky Dahl

 95. Vi skal da selvfølgelig vinde Hummel badetøj fordi min Emil ville se hamrende godt ud i den fine grønne UV dragt 🙂

  Søs Rosenkvist
  soes@c.dk

 96. Da vi står og skal på ferie til rhodos er der vist ingen vej uden om badetøjet, og efter som vi ikke har købt badetøj endnu kunne det jo være rart at vinde.

  Hilsen
  Dorte Hjorth
  d.hjorth@esenet.dk

 97. Hej 😀
  Herhjemme elsker vi Hummel og min datter har rigtig meget Hummel fashion. Sidste år havde hun en badedragt fra Hummel, men den er desværre for lille nu, så hun skal have en ny i år. og i år bliver det også en Hummel. Synes det er super godt at der er UV beskyttelse i Hummels badetøj!, så det kunne da være super godt at vinde en nu hvor vi står og mangler inden ferien 😀
  Vh
  Rikke Korsgaard Hansen
  rikke-k-hansen@hotmail.com

 98. Hejsa
  Det er da netop mig som skal vinde noget lækkert badetøj til mine skønne unger. Ronja på 4 år har en slidt badedragt fra netto, som efter 1 1/2 års flittig brug til svømning, nu trænger til udskiftning. Alfred på 1 år, har et par arvede blebadebukser som er lidt for store. Så med nyt smart badetøj fra Hummel, er ungerne klar til endnu en sæson med forældre-barn svømning.
  Bedste hilsner fra
  Karina Gaardsmand Vestergaard
  karinagaardsmand@gmail.com

 99. Hej.
  Det er helt sikkert os som skal vinde noget lækkert badetøj, da der ikke findes større hummel-fans end os. Vores drenge har dog ikke haft hummel-badetøj før og det vil helt fantastisk med deres UV tøj når drengene her ikke er så begejstret for at blive smurt ind i solcreme:-)
  Mange hilsner
  Louise Scavenius Harnfeldt
  banegaardsvej@gmail.com

 100. ELSKER HUMMEL til mine tre drenge!!

  Rasmus på 9 mangler badeshorts, da de gamle i skuffen er blevet aaaaalt for små – utroligt så hutigt de vokser 🙂

  Så håber at vi vinder ….

  Anni Præst Andersen
  Rosenhaven4@webspeed.dk

 101. Herhjemme kender mine knægte kun et tøjmærke, og det er Hummel. De er helt pjattede med det og konkurrerer om, hvor meget de hver især har, ha ha!
  Et par Hummel badeshorts til hver ville være lykken, så vi slipper for de mange slåskampe om det ene par vi har 😉

  Facebook/fulde navn: Marianne Lie

 102. Arliana.Swann@gmail.com

  Jeg skal vinde det, fordi jeg har de to dejligste børn, som Ææææælsker at bade – Men vi har endnu ikke været ved stranden, eller haft badebassinet oppe, fordi jeg ikke har noget UV-badetøj til den mindste…
  Det her ville jo give mig rig mulighed for at skaffe mig sådan et sæt til hende. Og så skader det da heller ikke at storebror har mulighed for at blive lidt streetsmart ;0)

 103. Jaaaaiiiiiiiyh! Fed konkurrence! Nu håber jeg snart man vinder en af dem, for de er godt nok lækre de konkurrencer du har! Elsker at følge din blog, du har en fed tøj smag!
  Jeg vil rigtig gerne vinde denne konkurrence, fordi vi skal til Alanya om en måned, og knægten ELSKER hummel, ligesom moren gør 🙂
  Facebook navn: Ditte Schjønberg
  Fulde navn: Ditte Kathrine Schjønberg Jørgensen.

 104. Endnu en lækker konkurrence og så om noget så vidunderligt som badetøj fra Hummel! Musen og lillemanden ville se så seje ud i det seje badetøj, når de leger på mormors båd og bader i Lillebælt – lad os så bare håbe at sommeren vender tilbage ;o)

  Jeg er med på både FB og Bloglovin'.

  Mvh Louise Fogh Black

 105. Vi elsker Hummel her hjemme:O) Har tvillinger på næsten 2 år og en dreng på næsten 6 år og de har en del Hummel men ikke noget badetøj endnu så det ville være så dejligt at vinde:o)Så krydser bare finge:o)

  Susanne Bentzen
  jessus@mail.dk

 106. Herhjemme ELSKER vi også hummel ligesom en masse andre;-) Jeg ville meget gerne vinde en uv-dragt til min lille datter i str 86 til når vi forhåbentligt snart skal afsted til sydens sol….
  mvh. Mette Lundgreen (melu@live.dk]

 107. Vi elsker hummel, det ville være så fint med hummel badetøj til min lille prut.
  mvh
  Karoline Grube Andersen

 108. Herhjemme ELSKER vi også bare Hummel til vores lille søn. Hvis vi er så heldige at vinde badetøj, er der ingen tvivl om, at bassen vil rende rundt i det, når han skal med sin farmand ud at bade. De går lige nu til babysvømning sammen og nyder det, så der skal helt sikkert også boltres i det danske vand 🙂

  Hilsen

  Michelle Moss
  holmstrom.moss@gmail.com

 109. Vil være super med en swimsuit til Robert på 2 år – størrelse 92, da vi til sommer sætter kursen mod sol og skønne søer i Østrig. Det betyder skarp sol, og jeg har sidste år haft en stribet model fra hummel, som vi var rigtig glade for.

  Bedste hilsner

  Lone Havmand
  lone@sommerlandsj.dk

 110. Jeg skal vinde fordi mine 2 drenge er så lækre i Hummel tøj, og vi har ikke fået købt badetøj endnu, og det passer jo perfekt med 2 stks tøj så kan de få et par badeshorts hver 😀
  Krydser fingre og håber at vinde denne gang 😀

  Vh Gry Mørk
  Numsie22@hotmail.com

 111. 1: Of course 🙂
  2: Jep 🙂
  3: Gitte Manskov Hersom – vi har ikke haft fornøjelsen af at prøve Hummels badetøj. Men vi har rigtig fine erfaringer med både skitøj og regntøj fra Hummel 😀

 112. Mille bader og bader og bader – også i vandpytter og andet forekommende vand 🙂 Så hun ville blive fin her til sommer i en Hummel dragt…
  vh mormor Marianne Iversen mkipi2@mail.tele.dk

 113. Jeg vil helt vildt gerne vinde – ligesom alle andre 🙂 vi har før haft uv dragten til min datter, og var super glade for den. Badedragterne i år er da bare alt for søde, og var faktisk ikke klar over, at de også var uv?! De ville klæde min datter så godt, og perfekte til når vi drager til Mallorca, hvor solen kan være ret skrap! Louise reenberg Jørgensen Louise.reenberg@live.dk

 114. Jeg synes det skulle være mig der vandt det skønne badetøj fordi jeg her til sommer (den kommer vel) skal have alle 4 børnebørn på besøg i en uges tid.
  Så kunne det jo være en kærkommen gave det dem og vi kan komme til stranden og bade i nyt smart outfit….
  Hilsen
  Mette Maabo Olsen
  http://framettesunivers.blogspot.com/

 115. Min lille ufødte dreng Charlie, termin d.19.6, skal på sin første charterferie til september og til den er der jo brug for badetøj. Perfekt lige at vinde ikke bare et sæt men to sæt, så han kan skifte 🙂

  Hilsen
  Christina Meulengrath
  cmeulengrath@gmail.com

 116. Hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg vælge en uv dragt til hver af mine skønne tvillinger på 2 – vi smutter på sommerferie ved gardasøen og hvor ville det dog været lækkert hvis de hver havde en af hummels fine uv dragter i kufferten.

  Rikke Feldstedt Madsen

 117. Jeg elsker Hummel tøjet, synes det er super fedt! Men har endnu ikke været så heldig at eje badetøjet – så det kunne jo være en oplagt mulighed for at teste det 🙂

  Maria Wagner
  mwjacobsen@hotmail.dk

 118. Hummel er da simpelthen bare for skønt, deres tøj til børn er virkelig lækkert, og ville være så lækkert at vinde noget hummel badetøj:) min søn bliver snart 4, og ´han ville se SÅ sej ud i hummel badetøj:) så jeg krydser alt hvad der kan krydses og håber jeg vinder:)

  kamilla clausen
  Milla_87@sol.dk

 119. Jeg skal da vinde fordi mine 2 vandglade unger begge er vokset ud af deres badetøj og fordi vi tidligere har haft Hummel badetøj som vi har været mega meget glad for 🙂 Rigtig god Sommer

  Betina Juhl Yde
  Betinayde@yahoo.com

 120. jeg skal vinde forsi min første lille nevø bliver et år nu her om en måned 🙂

  skøn giveaway

  Margit Rosenaa
  margit.rosenaa(snabela)gmail.com

 121. Årh elsker simpelthen Hummel. Knægten på 6 år har allerede fået badebukser fra mærket, men storesøster har endnu ikke fået noget nyt badetøj og hun ønsker sig den sorte Hummel bikini med pink kant i str. 10 år
  Mvh. Lissi Staunstrup Olesen
  skivevej181@gmail.com

 122. Jeg har vært følger på bloglovin lenge og liker deg på på facebook.-
  Jeg må vinne badetøy fra hummel for etter mye snøvær (!!) i mai meldes det nå om tropesommer her i Tromsø, Nord Norge:)

 123. Hos os elsker vi alt hva der har med hummel at gøre:0) Og hva mere kan man ønske sig, en et sæt af deres badetøj også.. det har vi ikke og mangler badetøj.

  Min pige vil elske en badedragt og for min søn på 13 år, er det kun humme der duer, så mon ikke han vil elske et par badeshorts til ferien:0)

 124. Hos os elsker vi alt hva der har med hummel at gøre:0) Og hva mere kan man ønske sig, en et sæt af deres badetøj også.. det har vi ikke og mangler badetøj.
  Min datter vil elske deres lilla badedragt eller bikini med lidt flæser og for min søn på 13 år, er der kun hummel der duer, så mon ikke han vil elske et par badeshorts til ferien:0)

  joanpiil77@gmail.com

 125. Vi r herhjemme ved at vokse ud af vores HUmmel Badetøj, da det bliver brugt flittigt (et par gange om ugen) og det er altså Hummels der har vist sig at holde sig bedst.

  Kh.
  Louise Porsborg Hollen Damvad
  louisedamvad@hotmail.com

 126. Har altid elsket og elsker stadig Hummels design!!
  Jeg ville meget gerne være den heldige vinder af badetøjet.
  Min datter på knap 2 år ville være så lækker i en uv dragt – desuden har hun været så uheldig at blive brændt på overkroppen (kogende vand) så hun skal gå fuldstændig dækket til sommeren over og det ville da være dejligt hvis hun så kunne være lidt smart i en Hummel dragt 🙂

 127. Med fire unger i huset, og en tre ugers ferie i Frankrig i vente, vil det være meget meget fedt, hvis det bliver mig der vinder.
  Mvh Mette Sørensen Porsbjerg

 128. Juni, sommer, sol og vand
  nydes i det ganske land.
  Stranden lokker os dertil,
  intet hellere jeg vil.
  Solen havet dejligt luner.
  Leger i det varme sand,
  morer os i det salte vand.
  På har vi vor Hummeldragt,
  som Børne-tøjsindkøberen har os bragt!

  Har 3 børn der alle elsker at pjaske med vand om det er i haven, på stranden eller indendøre er fuldstændigt ligegyldigt bare der er vand og så ville Hummel badetøjet jo bare gøre dem super yndige at se på samtidigt 🙂

  Mange hilsner

  Line Vilken Kruse (fb-navn)

 129. Juli, sommer, sol og vand
  nydes i det ganske land.
  Stranden lokker os dertil,
  intet hellere jeg vil.
  Solen havet dejligt luner.
  Leger i det varme sand,
  morer os i det salte vand.
  På har vi vor Hummeldragt,
  den har børne-tøjsindkøberen os bragt!

  Har 3 børn der alle eeelsker at pjaske med vand om det er i haven, på stranden eller indendøre er fuldstændigt ligegyldigt bare der er vand… Så vil Hummelbadetøjet jo bare gøre dem smarte at se på samtidig 😉

  Mange hilsner
  Line Vilken Kruse (fb-navn)

 130. Juni, sommer, sol og vand,
  nydes i det danske land.
  Stranden lokker os dertil,
  intet hellere vi vil.
  Solen havet varmer, skønt!
  Leger i det varme sand,
  morer os i det salte vand.
  På har vi vor Hummeldragt,
  den har børne-tøjsindkøberen os bragt…! TAK…

  Mange hilsner
  Line Vilken Kruse

 131. Juni, sommer, sol og vand – nydes i det danske land.
  Stranden lokker os dertil – intet vi hellere vil.
  Solen havet luner, skønt!!
  Leger i det varme sand – morer os i det klare vand.
  På har vi vor Hummeldragt – den har Børne-tøjsindkøberen os bragt!
  TAK…

  God sommer!
  Line Vilken Kruse

 132. Beklager meget at have oploadet min så mange gange, men fattede ikke lige at den ikke kom frem, men det var fordi jeg ikke havde set at jeg skulle indlæse flere – undskyld 🙂

  Line Vilken Kruse

 133. Vi vil også være lykkelige for at vinde badetøj, så svesken Selma kan komme velekviperet ud i bølgen blå, når sommeren ellers indfinder sig ige;-)

 134. Jeg er på bloglovin og følger dig 🙂

  Ih det kunne være skønt til min store dreng der lige er blevet 2 🙂

  Pia Riber Nygaard på facebook 🙂

 135. Hummel badetøjet er så lækker kvalitet og i dejlige farver. Og vi har desværre endnu ikke fået købt badetøjet da der ikke rigtig har været badevejr i Danmark endnu..:-) Så ville ønske at det var mig der vandt badetøjet til mine to guldklumper 🙂

  Kh Kathe Mosbæk
  kathe_mosbaek@hotmail.com

 136. Vi venter utålmodig på vores lille søn, Charlie, som har termin d. 19 i denne måned. Vi har allerede bestilt hans første charterferie, til september. Og der skal man jo have badetøj på 🙂

  Rikke Tvenstrup
  rtvenstrup@gmail.com

 137. Hej hjemme elsker vi alle Hummel <3 Min søn på knap 4 år siger selv hvis han skal vælge tøj. Mor er det Hummel, jeg eeeelsker hummel <3 Datteren på 16 mdr. ved ikke så meget om Hummel endnu men det kommer hun helt sikkert til da Mor her bare er helt skudt i Hummel og gerne klæder ungerne det hver dag <3
  Mvh. Maria Mørck
  ma_hansen@hotmail.com

 138. Hummelbadetøjet ville falde i super god jord herhjemme. Har to meget lyse drenge og de skal naturligvis have badetøj med UV filter i.

 139. det ville være en super fødselsdagsgave til min datter, der bliver 4 år på mandag. Hun er fuldstændig tosset med vand 😉
  Desuden er vi temmelig glade for Hummel herhjemme ;o)

  Mvh Mette
  mamp@mail.dk

 140. Jeg må helt klart vinde HUMMEL badetøj til mine to guldklumper – de er bare så seje i hummel tøj! Vi bruger gerne hummel tøj alle sammen herhjemme, de t er bare det fedeste mærke 🙂

  Mvh Helene Agerbo
  helenea1984@hotmail.com

 141. Man kan da aldrig få for meget Hummel :0) Har lige to poder som ville blive super glade for noget nyt sejt badeoutfit… Ville være perfekt til vores campingtur :0) Ny her på bloglovin… Det skal da prøves :0)

  Mange sommerhilsener

  Sara Lykke Hersted
  lykkecat@hotmail.com

 142. Jamen det er jo ikke så svært:-)
  har ikke købt badetøj til ungerne endnu og det jeg kan få sønnen i udover fodboldtrøjer er hummel. Sååååå to fluer med et smæk:-)

  Annika Lorenzen

 143. Det skal da være mig der vinder fordi jeg har 3 lækre unger der alle skal have godt badetøj til poolen på campingpladsen, det kan nemt blive dyrt når man som mig er vild med Hummel, så et tilskud ville være SKØNT 🙂
  Jeanett Cove, jba_gir@yahoo.dk

 144. Min skønne søn Elias fortjener det bedste <3 Vi har endnu ikke fået købt en UVdragt, så vi ville elske at blive de heldige vindere af denne fine konkurrence, så Elias kan nyde sin første sommer ved badebassinet i haven :-)
  Charlotte Wittrup
  Charlottewittrup@hotmail.com

 145. Hejsa. Jeg er mor til 3 piger. De to ældste (tvillinger), har haft en del ekstra udfordringer her i livet. Jeg elsker at forkæle dem med lidt fedt tøj bla. Hummel. Men pengene er ikke så store, så det er svært. Derfor ville det være fedt at vinde noget badetøj til dem. Maja Filskov Fredn – mff80@live.dk

 146. Jeg håber jeg kan vinde, vi skal på ferie i august og min datter har ikke noget badetøj. Håbet at kunne finde en skøn hel dragt til hende eller en bikini… Har aldrig prøvet Hunmel badetøj, så det ville jeg glæde mig til.. Hilsen Mette, kmlynghoejen@os.dk

 147. Ih hvor vilde det være super fint at vinde sådan en lækker præmie.
  Herhjemme er hele familien total sportsidioter så den lille er blevet tvunget i Hummel fra baby tiden af.

  mvh
  Berit Duus

  bewit@ofir.dk

 148. Helle Poulsen Skøn præmie =) Min datter elsker Hummels badedragter (og det samme gør moren) men vi glemte hendes Hummel badedragt på ferien i Egypten, så hun bliver ulykkelig når hun opdager hun ikke har den mere, så jeg håber meget jeg er den heldige =) kh Helle (helle_poulsen@hotmail.com​)

 149. Jeg håber da helt sikkert at mine 2 døtre kan komme i såadan et par lækre Hummel badedragter.. Herhjemme er manden sur over alt det mærketøj jeg går og køber til pigerne, så nu bliver det købt i smug, og pakket væk, og fundet frem ligeså stille.. For Hummel skal de bare have, det er super og kvalliteten er i top, så er jeg gernealt bare vild med børn der går i mærketøj, det ser sgu godt ud..
  Håber mine piger kan vinde dem, og jeg med god samvittighed kan sige til mande SE HVAD JEG HAR VUNDET ;0) og de vil blive taget i brug med det samme ;0)

  Mail: the.chick.83@hotmail.com

 150. Helle Poulsen Skøn præmie =) Min datter elsker Hummels badedragter (og det samme gør moren) men vi glemte hendes Hummel badedragt på ferien i Egypten, så hun bliver ulykkelig når hun opdager hun ikke har den mere, så jeg håber meget jeg er den heldige =) kh Helle (helle_poulsen@hotmail.com​)

 151. Prøver lige igen… Tror ikke min kommentar blev udgivet, er ny i bloglovin…;0) Har to stk. skøre kugler på 9 og 10 år, pige og dreng, som vil se skønne ud i Hummel på vores campingferie… Så måske heldet er med os her til aften? (Synes fantastisk godt om Hummel ikon)

  Sommer hilsener fra Sara Lykke Hersted
  lykkecat@hotmail.com

 152. Vi har faktisk Hummel badetøj til begge børn, men desværre er det blevet for småt, så det ville jo være fedt at vinde noget nyt!!

  Kvaliteten og prisen på Hummel er bare i orden!!

  Bethina :o)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>