Vind Hound tøj for 1.750 kr.

VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderen af HOUNd konkurrencen

Jeg har i samarbejde med HOUNd testet noget af det helt nye HOUNd tøj, og du har her muligheden for at læse hvad vi har syntes om tøjet og få chancen for at vinde alt tøjet selv ;0)

HOUNd har nu i over et årti designet trendy tøj til teenagere.

Målsætningen for HOUNd er at lave tøj til teenagere, der skiller sig ud fra mængden. Det gør de blandt andet ved at lægge sig mere op ad den voksne mode frem for børnemoden og dermed rammer de seje tweens mellem 8 og 16 år.

Hound lynlåstrøje – 499,75 kr. // Hound hvid basis t-shirt – 149,75 kr. //
Julius tester Hound
Julius har igen været heldig at få lov at teste tøj og alt tøjet fra Hound har jeg fået lov at udlodde til en heldig læser. Hound tøjet laves i str. 128/8 år – 176/16 år, og vi har herhjemme aldrig brugt Hound før.
Julius bruger str. 134-140 i de gængse børnetøjsmærker og er derfor ved at vokse ud af de mærker jeg ellers har sværget til de sidste mange år. Derfor troede jeg også at jeg skulle have str. 10 år til Julius i Hound og 8 år i bukser. Han har altid været nummeret mindre i bukser end i toppe. Men str. 10 år var alt alt for stort til Julius og vi måtte have str. 8 år i det hele. Lidt sjovt at str. varierer så meget fra de gængse børnetøjsmærker, men jeg har fundet ud af at det er meget generelt for tweens mærkerne. Se evt. testen af Cost:Bart, hvor Julius også for første gang prøvede dette tween mærke.
Selvom bukserne også kun er str. 8 år, så er de faktisk rigeligt store til Julius. Passer fint i længden, men er meget baggy og skal spændes en del ind i den indvendige justerbare elastik i taljen. Til gengæld passer toppene og jumpsuit’en perfekt.
Jumpsuit
Jeg har måske været en af dem der har været lidt skeptisk overfor de meget populære jumpsuits – tro det eller lad være ;0) Som indkøber er jeg blevet præsenteret for dem de sidste 1½ år, hvor det først er nu de virkelig hitter. Jeg tænkte den ville være super at teste og rigtig rar for Julius som hyggedragt i weekenderne. Da vi pakkede den ud var hans kommentar: “Ej mor, har du købt en sparkedragt til mig” og jeg tænkte at den her ville blive svær at få ham i :0)
Men der gik faktisk ikke 2 min. før han spurgte om han ikke nok måtte få den på. Stadig havde jeg dog holdningen af det var en hyggedragt og IKKE en Julius ville få på i skole…..
Men igen gik der ikke lang tid før knægten proklamerede at den ville han have på i skole – om han måtte få den på i morgen :0)
Dragten er virkelig lækker og med lynlås som kan lynes begge veje. Det synes Julius er rigtig smart når han skal skynde sig på toilettet – så lyner han bare op fra bunden og op – så han skal ikke have dragten hele vejen af.
Lynlåsen går også helt op i hætten – rigtig sej detalje.
Bukserne – “Big twister”
Bukserne er som sagt rigelig store i str. og ret baggy. Vi kan godt lide baggy bukser og eftersom de passer i længden gør det ikke spor – da vi bare har spændt dem godt ind i taljen.
Julius har som sagt først lige stiftet bekendtskab med tøj fra tween mærkerne, og en ting som er rigtig svær for ham er at knappe den øverste knap. Han er jo vant til en nem “børne-løsning” med enten hægte, trykknap eller velcro og på “Big Twister” bukserne skal knappen knappes helt normalt.
Omvendt skal han jo lære det ;0)
Lynlåstrøje
Den grønne hættetrøje er i nylon materiale, som jeg synes er lige lovlig syntetisk. I hætten sidder der en skygge, hvor der inden i er noget stift materiale der knitrer helt vildt. Det minder mig lidt om de der små baby bamser der kan knitrer i ørerne eller lignende :0) Ved ikke lige hvad det skal til for, men det genere på ingen måde Julius når han har den på – jeg undrer mig bare…..
Bagpå trøjen er der et sejt Hound tryk, som dog bliver dækket lidt af den store hætte. Her kunne man måske overveje at lave trykket lidt længere nede og hætten lidt mindre – så det er til at se.
Vi synes kombinationen med grøn hættetrøje og blå bukser er ret fin – og elsker at mikse farverne på den måde uden at tøjet bliver for voksent til Julius.
Basis t-shirt
Vi har afprøvet den hvide basis t-shirt fra Hound, men den findes faktisk i ret mange farver.
Den har stolpelukning og rib i ærmerne. Det er den bedste basis t-shirt vi nogensinde har brugt og jeg er slet ikke i tvivl om at vi skal have flere basis t-shirts fra Hound. Prisen er rigtig god – 149,75 kr.
Alt i alt en rigtig god oplevelse af Hound, som jeg er temmelig sikker på vi fremover kommer til at bruge til Julius.
Priserne skal man lige vænne sig til stiger lidt – nu han kommer op i de str., men i forhold til vores oplevelse af tøjet, så vil jeg gerne give det for det.
Form og farver holder i vask – og bukserne skal ikke styges, som jeg synes nogle gange er ulempen ved bukser i den type.
Vind Hound tøjet til din dreng
VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderen af HOUNd konkurrencen

Du har nu muligheden for at vinde tøjet der er testet til din egen dreng str. 8-16 år. Alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder med din email + str. du ønsker tøjet i. Emailen skal jeg bruge hvis du er den heldige vinder.

Jeg finder onsdag d. 28. marts den heldige vinder.

Præmien har en værdi på 1.750 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstattet vi varen med en anden tilsvarende vare.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
98 kommentarer
 1. Jeg tror jeg har gjort det rigtigt nu.

  Ligesom dig har jeg også den skepsis ang jumpsuit, og ville meget gerne omvendes. Det ser jo super behageligt ud :)

  er jeg den heldige ønsker jeg tøjet i str 10 år.

  venligst,
  Sanne
  Moonlover1978@hotmail.com

 2. Nøjjjj det er da en helt vild lækker konkurrence. Har en 13 årig papsøn, der vil se fantastisk ud i det tøj. EN lille ekstra konfirmations gave til ham ville ikke være dårligt. Tror bestemt jeg ville være verdens bedste papmor hvis jeg kom med det. Er med på facebook – har delt :O) – og bloglovin. Str 16 år vil passe Alexander på en prik.
  gitte@frigaard.info

 3. Ihh!!! Endnu en feeed konkurrence! Jamen min super søde søn skal da vinde den her! Han bruger str 176 😀 Min mail er mhylde@gmail.com og jeg er da forlængst fast læser af bloglovin og fan af børnetøjsindkøberen 😀 Hep hep hep!

 4. Hound kender jeg kun bukserne fra, har lidt overset de laver andet.

  Er fast læser og facebook fan.

  Hvis ældstesønnen er heldig, så str 10.

  Ann (caroline79@live.dk)

 5. Jeg har en søn der ville blive så hamrende lykkelig for sådan en omgang (og moderen ikke mindst ) nok det er sååå fedt , hans kommentar var ang dragten , ej så vil jeg også gerne ønske mig en , den var nemlig SEJ 😉 han er 9 år og bruger pt 10/12 i tøj 😉
  Mange hilsner fra Vibeke Trine Røjkjær
  fasanvej3@msn.com

 6. Jeg har en gut, som har fået for vane, at trække i nattøjet når han kommer fra børnehave//Autistindskoling..Han vil meget gerne lave mønstre ud af alle mulige situationer. Det ville være lækkert med denne heldragt..Den er lidt mere passende at tage på, fremfor nattøj kl 16.30 og helst dagen lang i weekenden..Ja, vi arbejder med grænser og mønsterbrydning, så alle mulige situationer skal brydes hurtigt.Og da er vi trods alt heldige med, at han gerne vil have nyt tøj..Og andet nyt kan også hjælpe ham, til en mere passende adfærd – nu han er ved at være en stor dreng..Hvis Mathias er heldig, vil vi gerne vinde str. 8 år..

  Vi krydser fingre og sender en sen aftenhilsen fra
  birthe.gug@live.dk

 7. Jeg er allerede fan på både blog og Facebook <3

  Hound, vi har haft nogle få jeans derfra, og dem har vi bestemt været glade for. God kvalitet og lækker pasform.
  Frederik er samme størrelse som din Julius, dvs 134/140 i de fleste mærker, han fylder 8 år om et par måneder, så mon ikke vi skal have samme størrelse hvis vi bliver de heldige.
  Dragten ser godt nok fed ud, har også været noooget modstander af de dragte der, sagt at det ligner forvoksede sparkedragte, men jeg er sikker på at Frederik ville elske sådan en, han elsker generelt alt tøj der er nemt at komme i og af, han gider ikke alle de knapper osv. Om storebror Emil på 10½ ville gå i den, måske. Faktisk så gad mor her da også godt have sådan en hyggedragt 😛 men ville nok kun gå i den hjemme.

 8. Jeg er fastlæser via blogloving og liker SÅ meget på facebook :-)

  Vi har endnu ikke haft noget tøj fra Hound endnu, men det kunne da være super at prøve det :-) Det ser bare lækkert ud :-) Skulle jeg være den heldige så må det meget gerne være størrelse 128 :-)

  Vh
  Camilla
  camilla_hovej@hotmail.com

 9. jeg er også fast læser både her op på FB

  whauuu og hold da op noget lækkert tøj. min knægt skal konfirmeres 15 april, så det kunne være cool at give ham lidt extra lækkert tøj som anden dags tøj, hvis altså man er så super heldig at vinde vel at mærke :-)))

  så jeg krydser alt jeg har og håber vi kan være heldige denne gang :-)

  tak for en lækker konkurrence, det er altid spændene at være med :-)

 10. Følger både bloggen og på facebook…. Dette ville lige være noget for min søn. Ønsker at vinde str 10 hvis vi skulle være de heldige. Mvh Mette ( melu@live.dk)

 11. Så lækkert:)
  Jeg vil gerne vinde str. 13 år til min nevø:)

  Jeg følger bloggen via facebook og bloglovin.

  Mvh Katrine Gunnersen (Trinsling@forum.dk)

 12. Hejsa!
  Hvor er det dog bare FEDT at se jumpsuits til drenge, de er simpelthen alt for fede !
  Har endnu ikke set nogen i denne bydel med dem, så kunne være super fedt at sønnen her viste dem frem!
  Stilen herude er meget “bad boy” -agtig, så er sikker på der vil være en masse misundelige drenge der også vil have :)

  Vi er i hvert fald super friske herhjemme på at prøve :O)

  Sønnen er knap 8 og bruger 10 år i tøj .

  Lune forårshilsner herfra nordjylland :)

  mullenullepigen86@gmail.com

 13. Jeg vil elsker at vinde til min søn Bertram på 8 år ;o). God dag til alle.
  kh. Pernille
  rose@@pc.dk

 14. Super super lækkert tøj som min søn ville elske.
  Han bruger str 12 år :-).
  Jeg følger med på fb.
  Rigtig god weekend.

 15. Jeg har to drenge i tweensstørrelser – men dragten vil nok bedst falde i den størstes smag, så hvis jeg vinder, skal det være str 16.

  Jeg nyder din blog – og vil nu forsøge at melde mig til som fast læser:-)

  Med krydsede fingre – venlig hilsen
  kristina
  kristina.h.asmussen@gmail.com

 16. Tøjet ser rigtig lækkert ud! Har for nylig købt et par bukser på tilbud uden at kende mærket og blev også overrasket over størrelsen. Bukserne kommer til at ligge i skabet i noget tid 😉 Jeg ønsker str. 10 år, for egentlig bruger vores ældste str. (10-)12 år (8½ år gammel), men bukserne vil helt klart være for store i str. 12 og måske også i 10, men hellere lidt for stort end for småt, for lillebror er stor men alligevel 3 år yngre, så lange udsigter, hvis det først kan bruges til ham.
  Er med på både pkt. 1 og 2 – og har nu skrevet kommentar. Håber og ønsker :)

  Mvh. Helene
  helenebb@hotmail.com

 17. Det er jo lækkert med sådan en konkurrence.
  Hvis jeg vinder skal det være str 16 år og er ret
  sikker på min søn Emil ville elske af vinde det her.

 18. Kan ikke huske om jeg allerede har deltaget, så for en sikkerheds skyld må jeg hellere lige være med 😀
  Min søn brug str 140-146….

  Lækker blog i øvrigt, meeeeen lidt svært at læse al den skråskrift 😉

  Mange hilsner Louise
  Vinkef@hotmail.com

 19. Min skønne guldklump er lige blevet 7 år og ville se fantastisk skøn ud i jeres moderigtige skønne tøj. Han bruger str. 122 og vil blive rigtig glad hvis han vinder, da hans søster har været indlagt meget på sygehuset igennem de sidste par måneder. Så han er blevet meget tilsidesat og derfor vil det også glæde mig som mor at han bliver forkælet lidt.

  Håber at hører fra dig.

  Min mail er: michelle-lindberg@hotmail.com

 20. Min søn har lige fået øjnene op for Hound, han er helt vld med det og ville ÆLSKE at vinde tøj for så mange penge;0j
  Han havde fødselsdag i søndags 8 år, han brugte sine fødselsdagspenge på at købe en Hound cardigan.
  Jeg vil nyde det, hvis jeg kunne fortælle ham at han har vundet tøjet;0)
  Krydser fingre
  Maiken Andersen
  Maikenfahlmannandersen@yahoo.com

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>