VIND – for 2500 kr. Cost:Bart drengetøj

Så har jeg endnu en test og konkurrence klar til jer – og denne gang et af vores tween-mærker, nemlig Cost:Bart som fås i str. 8-16 år.

Min egen Julius har været den heldige tester af drengetøjet – og du har mulighed for at vinde alle de dele han har testet til dit eget barn – til en samlet værdi på ca. 2.500 kr. :0)

Vi kører samtidig en konkurrence for pigerne – den finder du her: VIND Cost:Bart til din pige

Cost:Bart cardigan – 499,75 kr. // Cost:Bart grøn t-shirt – 199,75 kr. // Cost:Bart blå t-shirt – 199,75 kr. //
Cost:bart gule ‘ADAM’ bukser – 499,75 kr.

Julius tester Cost:Bart

Når man er 7½ år og en stor dreng af sin alder, så er man faktisk så stor at man skal til at begynde at gå i tween-mærkerne. Egentlig ikke noget som interesserer Julius så meget – heldigvis for det – men det har bekymret mig som mor. Jeg synes nemlig ikke før nu har i midten af 1. klasse, at han har været stor nok til at skulle have alt det seje tøj på istedet for de børnetøjs-mærker vi ellers har sværget til.
Alligevel synes jeg nu at tiden var inde til at vi prøvede bl.a. Cost:Bart af – også fordi Julius nu passer en str. 10 år i de gængse børnetøjs-mærker og de faktisk ikke går længere op. Omvendt synes jeg også en del af det bliver for barnligt til ham nu….. Vildt at man kan sige det om tøj til en på 7½ år, men sådan har jeg faktisk haft det ;0)
De gule bukser er vi helt vilde med, og jeg ved mange vil tænke at de er for sarte og bliver hurtigt beskidte eller hvad man dog skal sætte dem sammen med. Faktisk havde jeg også selv lidt svært ved at finde ud af hvad vi skulle sætte dem sammen med og derfor foreslog Cost:bart at de sendte den blå t-shirt med gul skrift med også. Men faktisk er jeg hel vild med kombinationen af den gule farve sammen med den grønne cardigan og t-shirt :0) Så sådan har Julius faktisk brugt det mest.
Jeg er dog sikker på at vi få brugt den blå t-shirt lidt mere når det bliver lidt varmere i vejret eller måske skulle vi forsøge med en lang-ærmet basis t-shirt indenunder.
Og i forhold til det med at bukserne vil være for sarte til rask og frisk dreng på 7½, så er her et billede af hvordan de så ud efter første dag de var på……

Og bukserne blev altså 100% rene igen efter en god vask ;0)
Anden gang de var på, var de faktisk stadig så rene at Julius kunne have dem på dagen efter igen.
Så vi er bestemt ikke skræmt af det faktum at de skulle være sarte.

I forhold til str., så har Julius haft alt tøjet fra Cost:Bart i str. 8 år – på trods af at han i de gængse børnetøjsmærker er en str. 9-10 år. Cost:Bart er rigelig stort til ham i str. 8 år, og bukserne måske endda lige i overkanten – hvorfor vi har haft stor glæde af den indvendige justering der er i taljen. Dog er ‘Jagger’ jeans’ne meget stramme i læggen første gang vi prøver dem – de giver sig dog med tiden og passer Julius perfekt nu efter nogle gange i brug. Man skal dog være opmærksom på at ‘JAGGER’ modellen er meget baggy.

Herhjemme har vores første møde med Cost:Bart været rigtig positivt og jeg er helt sikker på at det bliver et af favorit mærkerne nu Julius vokser helt ud af alle børnetøjs-mærkerne :0)

Tøjet er sejt og har et unikt udtryk, som kan matches på alle mulige tænkelige måder og på kryds og tværs af farverne også. Og så har det været rigtig behageligt for Julius at have på – noget jeg altid har lagt meget vægt på når jeg klædte ungerne på. De må gerne se smarte ud, men det vigtigste for mig, er også at de har det godt og behageligt i det de har på – og så skal man have lov at være barn og lege samt komme hjem i fuldstændig mudrede bukser – uden mor går i panik. Kommer de sådan hjem og nærmest undskylder med det samme de kommer ind ad døren, så plejer jeg at spørge dem: “Var det sjovt? Hyggede I jer?”

Som regel siger de “JA” – og så synes jeg det er helt i orden omend jeg nok inderst inde håber at tøjet vil blive rent igen :0) Men det bliver det som regel også :0)

Vind for 2500 kr. Cost:Bart til din dreng

Du har nu muligheden for at vinde tøjet herover til dit eget barn. Alt du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder med din email som vi kan kontakte dig på hvis du er den heldige vinder

Jeg finder onsdag d. 21. marts den heldige vinder.

Præmien har en værdi på 2.500 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.
Har du en pige, kan du deltage i pige-konkurrencen her: VIND Cost:Bart til din pige

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
160 kommentarer
 1. det ville jeg super gerne vinde der er nogle rigtig fede farver og tøjet ser virkelig lækkert ud jeg deler med det samme

  hvis jeg sku være heldig er min mail gronbeck4@msn.com

  og dreng str 8 ville være rigtig dejligt

 2. Jeg vil meget gerne deltage.
  En gut på 5, som er stor af sin alder, vil elske at få nyt tøj..Han har ellers svært ved at forholde sig til nyt, men når det gælder tøj, er han så glad, og tager nu selv initiativ til at skifte tøj – flere gange om dagen, hvis han kan komme afsted med det..
  Lige siden han var lille, har han elsket gul, men far synes han er flot i rødt. Og jeg synes, at han bare er en supersej dreng i hvilken som helst farve

  Krydser fingre, og følger både bloggen og facebook.

  birthe.gug@live.dk

 3. Noah ville elske at vinde disse skønne sager 🙂 Han er meget stor Cost:Bart fan i forvejen…. Og hans mor også…. Simpelthen fordi det er kvalitet af højeste grad!!! Og så er det jo også vildt fedt…. Han spiller fodbold i skole og klub, og tøjet holder til det…. Så fedt!!

  Linebdehaan@hotmail.com

 4. Hvor var det dog rart at læse om mit “eget problem” og ikke mindst se at der er en fornuftig løsning på det. Min søn er ganskevist kun 6 år, men passer også str. 9-10 år i langt de fleste børnetøjsmærker. Det må prøves uanset hvad 🙂 Tak for tippet!

  dimzens@hotmail.com

 5. Super fedt tøj til min knap 6-årige (lange, str. 128) dreng, som er ved at hoppe ud af det “søde” tøj, til det lidt mere “seje” – håber, håber, håber på at kunne forny hans garderobe 🙂

  Hilsen Anne…og Peter;-)

  enig1974@hotmail.com

 6. Det vil jeg rigtig gerne vinde til min søn snart 7 år og 128 cm høj.
  Jeg tror ikke at han skal have større end 8 år /small, men vil egentlig
  helst vente med størrelser til efter jeg har vundet. >Hvis jeg er heldig
  vil jeg gå ud og prøve tøjet i butikkerne og melde tilbage, da min søn heller ikke er gået helt over i prætween mærkerne endnu, men er på vej.

  Mange hilsner

  Tina Stig Andersen
  cl-catering@tdcadsl.dk

 7. Tilmeldt blogvin og delt 😉
  Har en dreng på 9½ år, der elsker Costbar-tøj, så det ville da være fedt med så meget lækkert tøj synes både ham og moren 😉 Har allerede både grønne og røde bukser, et par gule ville være så sejt. Kan lige se dem passe til en trøje der ligger i skabet

  mange hilsner Tina
  tkortbek@hotmail.com

  PS synes der kommer mange gode tips og indlæg via din blog, er ofte inde og runde den når jeg er på nettet;-9

 8. Min 9 årig dreng elsker Costbart. Han vil nærmest ikke gå i andet. Har lige shoppet en masse costbart til ham igen på nettet. Super lækkert tøj og en fantastisk kvalitet.
  Min mail er ajjts@stofanet.dk

  MVH
  Ann

 9. Er allerede tilmeldt og liker på fb;-) Kan jo ikke andet med alle de konkurrencer;-) og deltager i mange af dem;-) Dette tøj vil min søn og jeg også gerne vinde.
  Mvh. Mette(melu@live.dk)

 10. Uhhhh Vi Elllllsker GULT dette forår 🙂
  Og min Viktor vil straks kunne fitte dette fantastiske sæt,-
  som er blevet godkendt.
  Har rigtig gode erfaringet m Costbart

  Hilsen fra Betina & Viktor Oskar
  Betinayde@yahoo.com

 11. Min søn på snart 10 år elsker at være klædt pænt på. Min mand kalder ham en Laps 🙂
  Men jeg syne det er fedt, han gider og da han elsker gult, er jeg sikker på at tøjet her vil falde i rigtig god jord 🙂

  dorthemus1@hotmail.com

 12. helenebb@hotmail.com
  Jeg vil rigtigt gerne vinde Cost:Bart til min ældste søn. Kendte ikke mærket, men stødte tilfældigt på det i en forretning, som fører nogle af mine (og drengenes) yndlingsmærker – Småfolk, Molo og Hollys. Anton fandt selv T-shirt og cardigan mellem det andet tøj, og det var endda på udsalg. Han er super cool i tøjet og lækker kvalitet, så det er ikke sidste gang, at vi har købt Cost:Bart. Helt enig – skønt at finde et nyt mærke, når de er på vej ud af børnetøjet i str. 0-10 år. Håber, håber, at jeg kan overraske ham med mere skønt tøj fra Cost:Bart, som ikke mindst vil gøre sig skønt til fætters konfirmation og andre særlige fester som året byder på :). Tak for en superanvendelig blog!
  helenebb@hotmail.com

 13. hej
  jeg vil da rigtig gerne gøre min søn 12 år super sommer lækker i jeres dejlige tøj , han har allerede en del han syntes er sejt ( autist) men mor må nok ossse være praktisk

 14. super lækker præmie

  det ville være super skønt at vinde, jeg har tvillinger Emil & Silas på 3 år og Benjamin på 7 år. så det ville være en kæmpe fornøjelse at kunne få lov til at shoppe amok til mine 3 skønne drenge hvis jeg er den Heldige vinder
  Knus og søde tanker fra
  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>