Vind – Ej sikke Lej sengetøj

Konkurrencen er slut

Ej sikke lej sengetøj

Ej sikke Lej laver noget ret lækkert sengetøj, som vi nu i flere sæsoner har haft til drengene.
Jeg har før skrevet om Ej sikke lej sengetøj lige her.

Det geniale ved Ej sikke Lej’s sengetøj er at lukningen i bunden er lynlås, så ikke noget med knapper snører og lignende.
Vi har vasket vores utallige gange og det holder også farven.
Som regel er drengenes sengetøj altid holdt i de samme nuancer og farver, sådan at det passer ind i deres værelser som har hver deres farvetema. I kan se deres værelser lige her: Drengenes børneværelser

Julius har en voksendyne, mens Lucas faktisk stadig har en juniordyne. Lucas får altid sparket dynen af og ligger ovenpå dynen, så derfor har jeg ikke rigtig syntes det var nødvendigt at gå ud og anskaffe en større dyne til ham. Det kan desværre nok bare snart ikke skubbes meget længere, da den seriøst er alt for lille til ham nu :0)
Problemet er så bare alt det lækre junior sengetøj vi nu har som passer perfekt til hans værelse……

Ej sikke lej sengetøj

Vind Ej sikke Lej sengetøj

 Konkurrencen er slut

I samarbejde med Ej sikke Lej har jeg fået lov at udlodde Ej sikke lej sengetøj til 2 heldige læsere. Der kan frit vælges imellem de 2 farver der er kommet i den nye SS13 kollektion, som I kan se herunder. Der kan frit vælges om man vil have sengetøjet i Baby, junior eller voksen str.

Ej sikke lej sengetøj

 Ej sikke Lej sengetøjet kan købes på SmartKids.dk
 

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

Konkurrencen er slut

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: “Like” Ej sikke Lej på FaceBook lige her.

3: Skrive en kommentar herunder med angivelse af hvilket sæt du ønsker dig og i hvilken størrelse.
Skriv også gerne hvem det er der skal have glæde af det lækre sengetøj.

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder mandag d. 25. februar  :0)

 

Præmien gælder kun til Ej sikke Lej sengetøj og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

 

276 kommentarer
 1. Super fedt … Kender slet ik til ESL sengesæt…. Men det ser fint ud… Jeg ville ønske mig det mes blomster til en af mine piger i junior

 2. Frida trænger sådan til nyt sengetøj… Vi har aldrig haft sengetøjet fra ESL, men den der blomstrede retro stof er da total lækker (i en voksen str.).

 3. Det skal min nevø. Voksen med traktor på:) ESL er jo super fint sengetøj. Min datter har det nu og der venter den måske kommende søn ( er endnu ikke gravid) blåt babysengetøj:) Og der er det super fine lavendel til datteren når hun skal i voksen størrelse:) Rigtig god kvalitet

 4. Ihhh hvor er det fint – jeg er sikker på Bastian ville blive helt vild hvis han var heldig og få det med traktorer på <3 Faktisk har vi aldrig haft Ej Sikke Lej sengetøj herhjemme – men har hørt så meget godt om kvaliteten at det nok er på tide at prøve. Hvis jeg er heldig ønsker Bastian sig str. voksen – den store knægt skal snart til at have stor seng 😮 Hvor blev tiden af?
  God weekend <3

 5. Jeg ønsker mig sættet med blomster til min niece. Hun er for nyligt blevet dele barn og mangler linned hos sin far i voksen str.

 6. Jeg vil gerne vinde traktorsættet i str voksen, til min søn, der lige er skiftet til voksendyne og mangler noget sejt betræk. Vh mette

 7. Ønsker mig helt klart det blå i voksen str til min søn – han ville blive ellevild hvis han fik så fint et traktorsengesæt :)Kender ikke ESL sengetøjet – men elsker deres andre produkter.. Og hvis det viser sig det er en pige der venter i maven er hun da nødt til at have et lille fint et med retroblomster 😉

 8. Ej Sikke Lej laver bare nogle lækre ting til børn!! Min datter Liva ønsker sig det blomstrede sæt i junior :-)

 9. Hvis jeg vandt skulle det være traktor sætter og det skulle min venindes dreng have, han ELSKER traktore! Og ESL er da bare for lækkert. Det er yndlings sengetøj herhjemme 😉

 10. Nej, hvor ser det fint ud. Baby med traktor til den lille prins ville vække stor begejstring.
  Rigtig god weekend og tak for en super fin konkurrence.

 11. Sikke en fed præmie. Min søn på 2½ ville blive helt vild med sengesættet med traktorer i voksen str. Han elsker traktorer, så det ville falde i god jord herhjemme, hvis han også kunne komme til at sove med dem =)

 12. Her hjemme er vi STOR elskere af Ej Sikke Lej sengetøj og tøj. Det holder farverne og formerne så flot selv efter mange vaske og selvom det er brugt mange gange.
  Da min store søn så sengetøjet med traktor på udbrød han ‘Mig godt li’ moar!’ (han er lige knap tre år 😉 )
  Så vi krydser alt for at han kan være en af de to heldige vindere 😀

  Mvh Mia

 13. Ej sikke Lej er bare rigtig lækkert!

  Loke ville elske sengetøjet med traktorer på i junior størrelsen :) Lækre klare farver!

  Knus fra Heidi

 14. Lækkert sengetøj, Rebecca bliver 6 år d. 26. og skal have ny seng, så det ville være super dejligt med nyt sengetøj til.
  Det blomstrede i voksen str. :-)

 15. Voksenstr.til en pige ville bare være lækker.Så ville mit barnebarn blive glad . MVH.Hanne Kjærgård

 16. Min søn på 2 1/2 år elsker traktor, far er landmand og det bedste han ved er at komme med ud og køre traktor…det var det første ord han lærte, næst efter mad. Så det skulle bestemt være med traktor i junior str. 😉

 17. Traktor-sengetøjet i jr.str vil blive et stort hit herhjemme hos Bjarke Nanu på 2 år. Lille søster Laura Celiane på 17 mdr er også vild med alt der kan køre og larme (endnu da) :)

 18. Min lille datter på 5 mrd, skal snart have en junior dyne, og kunne derfor rigtig godt tænkte sig retro sættet med marguritterne på i junior str. Da storebror på 18 mrd allerede har et rigtig flot sæt:)

 19. DET SER UD SOM OM DINE DRENGE DRØMMMER SØDT I EJ SIKKE LEJ :) ❤hvis jeg er heldig at vinde det lækre lækre sengetøj så skal det være junior str til min søn på snart 3 år .. Og med traktorer.. Hvor er det bare flot :) er vild med det .. Og ville så gerne teste kvaliteten :)

 20. Min yngste datter ville elske det med blomsterne i voksen størrelse. Hun skal snart have den store dyne og mangler jo så sengetøj
  Hendes ynglings farve er gul :-)

 21. Hvor er de begge fine :) har aldrig haft ESL sengetøj, har masser af deres tøj til begge piger, så sengetøjet skal da også prøves :) det med blomster i str. Junior til min store pige ville være dejligt :)

 22. Min søn på 3 1/2 har netop fået en voksendyne, men mangler stadig noget lækkert sengetøj før han kan tage den i brug. Sengetøjet med traktorer ville være det største hit! (Voksen str). Vh Turid

 23. Elsker Ejsikkeleg <3 og hvor er det nogle lækre farver de nye sæt.
  Vores yngste søn vil stor elske det med traktorer på (voksenstr.). :)

 24. Ej har bare luret på det med blomsterne! Det er bare så skønt og rigtig piget.

  Ville elske at putte det på truttens dyne og pude.

  Junior med blomster!

  Pernille

 25. Det med blomsterne ville være skønt at vinde til min dejlige lille pige, men er lidt i tvivl om det skal være baby eller junior men tror det bliver baby da det er den størrelse hun har brug for nu…
  Super flot sengetøj som helt sikkert ville blive brugt :)

  Hilsen Ditte :)

 26. Hej, det blomstret sengetøj vil være super flot på min datters værelse. Gerne i voksenstørrelse:-)

 27. Jeg elsker esl.. Sengetøjet med blomster ville lige være til min datter på 2 et halvt. I voksen str.
  Det er et fedt design.

 28. Det super fine sæt med blomster vil passe rigtig fint til Fridas nye juniorseng, og hun elsker blomster :-) (juniorstr).

 29. Vi har aldrig haft sengetøj fra ESL før, men hvor ser det dog lækkert ud.
  Jeg er helt vild med det blomstrede sæt og er sikker på at et voksensæt ville glæde min datter enormt.

 30. Vi vil rigtig gerne vinde det blomstrede retro-sæt i voksenstørrelse!! Det vil klæde min ældste datters nye højseng :-)
  Hvis EjSikkeLejs sengetøj er i lige så lækker kvalitet som deres tøj, så er det da fantastisk!!!

 31. Jeg ønsker mig sættet med de grønne ugler til mit barnebarn Elias. Det må gerne være voksenstørrelse.

 32. Jeg ønsker mig sengesættet med blomster til Viola på 6 år. I voksenstr.
  Krydser fingre for at være en af de heldige vindere! :-)

 33. Vi kunne godt tænke os det blomstrende i voksen str. Til vores datter der lige er kommet op i hendes storepige seng i denne weekend

 34. Jeg ønsker mig sættet med blomster til min lille pige, som jeg har termin med her D. 24 februar 2013. Gerne i baby størrelse, så det måske kan komme på med det samme :-)
  Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige vinder.

 35. Min skønne datter vil blive glad for sengesættet med blomster i voksen str. det er så fin.

  Mvh. Elva

 36. Min veninde er højgravid med termin den 22. februar og baby Hector fortjener at putte i noget Ej Sikke Lej :)

 37. Vi kunne rigtig godt tænke os det lækre sæt med traktorer i voksen str. til min søn som så det i en burik den anden dag og sagde at det ønskede han sig RIGTIG meget:-)

 38. Lillesøster ville blive meget glad for det blomstrede i baby. Det er da synd hun skal arve alt fra storesøster.

 39. Min søn vil elske at putte sig i det blå juniorsæt med traktorer :-)
  Forresten må du bare lægge det brugte sengetøj på TS, så vil jeg i hvert fald gerne købe noget af det!

 40. Herhjemme ville det virkelig skabe glæde, hvis jeg kunne være så heldig at vinde det lækre blå sæt sengetøj i str. junior til vores egen lille junior :)

 41. Er så vild med det sæt sengetøj min datter har fra ESL, så syntes helt klart at hvis jeg vandt, skulle min søn have det med traktorene i str. Junior.

 42. ELSKER bare sengetøj fra ESL.
  Og især de to nye sæt. Jeg har bare et problem og det er at min søn på 3 elsker traktorer og ville drømme meget bedre med dette sengetøj på.
  Og så er retro blomsterne bare super fede til piger. Det ville passe perfekt til lillesøsters værelse
  Hvad skal jeg vælge??????

  Tror jeg må glædelig søn og ønske det til drenge i str junior:)

 43. Min traktorgale søn Lukas på 4 år, vil blive rigtig glad og stolt hvis jeg vandt sådan et sæt med traktorer til ham. Han bruger voksen dyne :) krydser alt hvad jeg har !!!!
  jeg har liked og delt på facebook 😉

 44. Bertram skal snart over i juniorseng og dertil ville det flotte sengesæt med traktorer pynte super godt. vi ønsker os sættet i str junior :-)

 45. Det er virkelig for lækkert det sengetøj har en dreng der fylder 4 år på onsdag han ville da blive vildt glad og stolt over at pakke sådan et fedt sæt ud så jeg krydser finger for at han vinder sådan et sæt til hans voksen dyne :-)

 46. Ej sikke lej laver bare det skønnest sengetøj og tøj. Har slet ikke set det nye endnu og Wow det er flot. Min lille trunte på knap et år vil putte dejligt mellem blomsterne:-). Er vi heldige så vil det i blomster str junior gøre underværker

  1. Jeg elsker ej sikke lej til min dejlige dreng på 2 år..
   Det vil være så fedt hvis jeg var heldig og vinde det
   med traktorer på, da min søn elsker traktorer og det vil
   Passe så fint ind til hans værelse :-)

 47. Ville være fedt at give en ekstra fødselsdagsgaver til min søn der bliver 2 år på onsdag:-) han ønsker sig traktorprint str voksen:-)

 48. Min datter vil elske sættet til piger i voksen str :) Jeg liker selvfølgelig på bloglovin 😉 God weekend

 49. vi kunne godt tænke os traktor sættet, i voksen størrelse. Det er til min søn, som vil elske det flotte print. Vi har et sæt nutty sængtøj i junior og det er så blødt og lækkert. Vi elsker ej sikke lej.

 50. Åh så fed em præmie <3
  Jamen jeg ville forkæle mig selv med det blomstrede i voksen str. Herhjemme er det somregel sønnen og bonussønnen der bliver tilgodeset, og mildt sagt er de vist en anelse forkælede 😉
  Elsker, elsker ej sikke le, både tøj og sengetøj.
  Trine

 51. De er flotte begge 2, men jeg tror mit barnebarn ville blive rigtig glad det med traktoren på i voksenstørrelse 😉

  God weekend 😉

 52. Jeg har ikke prøvet ESL sengetøj, men det serlækkert ud. Min søn skulle have det med traktoren, da vi bor på landet og far er landmand.
  Junior str :)
  Følger bloggen og liker ESL på facebook :)

 53. Ej hvor lækkert……. En af mine tre dejlige drenge ville sive SÅ godt med det grønne sæt med ugler(str voksen)

 54. Sættet med blomster er da slet ikke til at stå for, og det skulle min datter på 3 have – hun er også røget i en voksendyne, da vi havde samme problem med, at hun sparkede dynen af.

 55. Min søn elsker traktorer og har fødselsdag næste tirsdag, så han ønsker sig sættet med traktorer i junior str:-)

 56. Har lige købt en junior seng til lille fyr på snart to, ville da være lækkert med et sæt nyt sengtøj til, specielt med traktor som han elsker. Håber mvh Lene (og Willum )

 57. Min datter er lige begyndt at sove med junior dyne så kunne være skønt at vinde det super flotte retro sæt med blomster, lige min stil :-)

 58. Min store datter på 7 synes bare det er for sejt det med blomster, så det ønsker hun sig i voksen str :-)

 59. Sættet med traktor i voksen str vil vække glæde hos Klaus der skal have en stor dyne lige om lidt (nu får vi se, hvor længe det kan trækkes)

 60. Uh mit dejlige barnebarn Albert vil blive ellevild over at skulle sove i det flotte turkis/blå sengetøj med traktor på i junior str. 😉

 61. Min datter vil gerne vinde det blomstrede i voksen størrelse. Det ligner næsten mine gamle retro kagedåser :-)
  Linda :-)

 62. Ihh så fint…. Vi ønsker os det blomstrede i junior størrelse til vores lille datter. Med to store brødre er der ikke meget i pige farver i skabet.
  Kram fra Malene

 63. Ville elske at vinde det blomstrede i junior til den ene af mine piger. Er stor fan af deres sengetøj og især lynlås funktionen

 64. Blomster i str junior ville være så fint til min lille pige der snart rykker op i den str. Elsker ej sikke lej! Og elsker denne blog! 😀

 65. Ville gerne have det med traktor i junior hvis jeg var så heldig at vinde og min søn skulle have det! 😉

 66. Har aldrig prøvet sengetøjet fra EjSikkeLej så det ville være skønt at få lov til det. Hvis jeg vinder ønsker jeg mig sengesættet i blomstret (voksen str.) Sættet skal gives til min midterste Prinsesse

 67. Håber på at vinde et lækkert sæt i junior størrelse til min datter. Selvfølgelig med den flotte retro blomst ;0)

 68. jeg kunne rigtig godt tænke mig ej sikke lej sengetöj.. og sá skulle det være retro pige i junior til min lille prinsesse Freyja 😀

 69. :) Ej jeg kunne rigtig godt tænke mig ej sikke lej sengetöj.. og sá skulle det være retro pige i junior til min lille prinsesse Freyja 😀

 70. her ville en af mine to små drenge, blive rigtig glad for, sengetøjet med traktor i voksen størrelse, ser rigtig fint ud :-)

 71. Min søn vil elske traktorsættet! Han har juniordyne – og vil kunne bruge det længe , da han er 1,5 år:-)

 72. Følger både dig og Ej sikke lej på fb.
  Hvis jeg er den heldige skal min venindes dreng have det skønne junior sæt med traktorer.

 73. Min lille Linus på 13 mdr. mangler faktisk noget ordentligt sengetøj, vi har kun noget arvet noget, der er liiiidt til den slidte side.
  Han vil (eller rettere hans mor mihi) helst have det blå med traktorene i str. junior.
  Mvh Anja

 74. Hvis jeg skulle være så heldig og vinde, så vil jeg gerne forkæle min søn med et voksensæt med traktorer på. Han er blevet helt vild med traktorer, og vi jagter derfor både tøj med traktorer og lækre legetøjstrakorer :) så ved man, at man har en rigtig søn :)

  God weekend og tak for en dejlig konkurrence :)
  Mvh Ditte

 75. Jeg ville elske det sæt med blomster til min datter, i str. voksen :) Hun elsker blomster, så er sikker på at hun vil elske det :)

 76. Vinder jeg, skal min søn forkæles med det lækre blå sæt i str. junior – Måske kan det få ham til at sove bedre :)

 77. Ej hvor sødt, specielt det med blomsterne – anede slet ikke at Ej sikke lej lavede sengetøj, men har til gengæld en hel del af deres tøj, som jeg har været ganske godt tilfreds med. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde et sæt sengetøj, så skulle det være til min ældste skønne datter, da hun netop lige er hoppet op i “voksen” str. dyne så sent som igår!!! :) og vi havde faktisk kun et “gammelt” kedeligt betræk, tilbage fra mine unge dage 😀 så er helt sikkert på at Mie ville elske den med de lækre blomster på :) Det ville være helt perfekt : )
  Kh Kirsten Nygaard Friis
  http://www.nygaardfriis.dk

 78. Sikke lækkert, min datter får en voksen dyne til marts og derfor ville det være helt perfekt at kunne give hende det fine med blomsterne til den nye dyne:) mvh. Tanja mathiasen

 79. Sikke fint. Ønsker mig det med blomsterne på til min lille datter i juniorstørrelse. Så kan hun få lidt andet end det aflagte fra storebror….

 80. Jeg er dybt forelsket i sengesættet med blomster! <3 Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg gerne at det bliver i voksenstørrelse, da min datter vil få glæde af det i længst mulig tid 😉 … Og moren kan måske snige sig til at putte med det også 😉 Jeg er sikker på man drømmer perfekte drømme med det betræk på sin hovedpude <3

 81. Hvor dejligt! Jeg elsker Ej Sikke Lej og deres prints, så havde allerede de to første betingelser opfyldt. Her kommer nr 3:

  – Et styks blomstret sengesæt i junior str. (trolden bliver nemlig snart et år)

  Jeg har forresten et lilla nutty baby sengesæt, og synes det tiltrækker en del fnuller og hår i forhold til det andet sengetøj jeg har (dog ikke Ej Sikke Lej). Har du/I også det problem?

 82. Hvor lyder det bare som noget super lækkert sengetøj! Vores kommende datter, som vi har ventet i over 4 år på ville helt sikkert elske at sove i det med blomsterne :) Gerne i juniorstr. så hun kan få glæde af det laaang tid :)

  1. Jeg vil blive lykkelig for det flotte traktor sæi i junior str..
   Mathias ville blive himmel henrykt..
   Knus fra
   Vita Kristensen

 83. Hmm det er svært at vælge. Men hvis vi skulle være heldig at vinde, vil vi gerne have det med blomster til voksen størrelse. Til mellemste pigen der skal have ny dyne :)

 84. Jeg vil da rigtig gerne vinde sættet med traktorer på i voksenstr. til min søn på 5 år, som er et meget sensitivt barn, der ofte er urolig og helt bevidst kravler ind i selve betrækket og mosler rundt.. Så hans betræk skal være kvalitet, som kan holde til noget 😉

 85. Skøøøøøøn blog og dejlig konkurrence!
  Liker din blog men er ikke på facebook.
  Prøver lykken alligevel. Ønsker sættet med blomster i voksen str. til min anden mindste datter!

 86. Vi har lige købt det fede grønne sæt med brune ugler og er ovenud begejstrede for det! Lækkert med lynlåslukning som du skriver, men også super fedt, at pudebetrækket har så lille et hul, at puden ikke kan snige sig ud igen 😉
  Både mor og Lauritz på 21 mdr. ville derfor blive ovenud lykkelige for at vinde det super seje sengetøj med traktorer på. Traktorer er nemlig noget af det sejeste, der findes, så hvad ville være bedre end at putte med traktorer hele natten? :) Hvis vi er så heldige at vinde, vil gerne bede om sengetøjet i juniorstørrelse.

 87. Blomstersættet fra Ej sikke lej i str. voksen.

  Min datter Hannah på 4 år vil elske at flytte over i en voksendyne – særligt når det den er pakket ind i det fantastisk blomsterprint.

  Så først de grønne sæt og tænkte, ej hvor er det bare super fint. Da jeg nåede ned til blomstersættet var jeg 200% solgt! Wow! Det er jo bare helt igennem fantastisk lækkert og SÅ SØDT!

 88. Genialt det er med lynlås – tror da vist vi skal til at prøve det. Elsker ESL generelt, men har aldrig prøvet deres sengetøj.

  Vinder jeg skal det gerne være det blå i junior-str :)

  Vh Kristina Halling

 89. det blå i junior til mindste musen her hjemme.. han skal nemlig snart ha junior dynen i brug men har slet ingen sengetøj til den endnu

 90. Ej hvor er deres nye kollektion SKØN! Jeg er HELT VILD MED DET BLOMSTREDE lilla og gul. Sikke en farvesymfoni og man kan da kun vågne frisk og glad med sådan et mønster:). Jeg ønsker det i str voksen til min datter hvis jeg er så heldig at vinde. SÅ SKØNT!!!!!:)

 91. Vores Gabrieltaler meget om hvornår han kan besøge ‘onkel Peter’ på gården og køre med traktor. Men indtil da ville han elske at sove i traktorsættet i voksen, hvis jeg skulle være den heldige.

 92. Jeg kunne vildt godt tænke mig traktor sengetøjet i str junior. Da jeg har fået en dreng ,og har 2 tøser som kun har prinsesse sengetøj. Så han trænger til noget for drenge:)

 93. BLOMSTER!!!! Fantastisk sengetøj! Wow, det skal min smukke datter have hvis jeg vinder. Hun var blomster pige til fastlavn, så det er perfekt!

 94. Åh er SÅ forelsket i traktor sættet, så drenget – Mikkel kunne rigtig godt tænke sig sættet i junior, vi har aldrig prøvet Ej sikke lej´s fine sengetøj :-)

 95. Åhh Ej sikke Lej er fantastisk. Deres retrodesigns er bare så skønne. Her er nyt sengetøj lige nu en aktuel mangelvare, så et nyt ville være mere end kærkomment. :-)- Marguritsættet i str. voksen er ønsket af prinsessen. :-)

 96. Vil nyde at putte datteren i det med blomster i junoir str. Men det med traktor kan vi også sagtens bruge i baby str., da det vil være den perfekte gave til et vennepars søn :-)

 97. Følger på bloglovin og liker ESL på FB i forvejen:-)

  Jeg vil gerne vinde juniorsættet med traktorer til min søn på snart 3. Han elsker traktorer og andre store maskiner og jeg ved at dette fine sæt ville falde lige i hans smag:-)

 98. Min søn er snart for stor til sin jr. dyne, så det vil være et hit med traktorsættet i voksenstr. til hans nye dyne:-)

 99. Åhh det er så fint det sæt med blomster, det ville min datter gerne have i voksen str – eller måske hendes mor :-) :-) Hilsen Mette

 100. Jamen det fine sæt med blomsterne i str. baby…enten skal det bruges som barselsgave eller hvem ved, måske jeg selv får brug for det engang i 2014?

 101. Jeg vil gerne vinde et babysæt. Hvis jeg vinder, bliver det givet til Mødrerådgivningens butik i Svendborg. Det er et godt formål. De holder kurser og støtter op om unge mødre.

 102. Ønsker mig det blomstrede i voksen-str til min datter, derer vokset fra sin juniordyne og nu må overgive sine sengesæt til lillesøster..

 103. Hvis jeg er den heldige vil jeg give min søn sættet med traktorer i voksenstørrelse :-)Det er super fint og han ville elske det!

  1. Uh det skal da være det kodyl lækre blomstrede sengetøj til min dejlige datter, som inden længe skal ha en voksen dyne ;-P. Så det blomstrede i voksen str 😉

 104. Hvor er det nogle fine motiver! Min søn, Charlie (2 år) elsker traktorer og gravkøer for tiden (og det sidste lange stykke tid;-) – jeg er sikker på at traktorsengetøjet i str junior vil være et sikkert hit :-)

 105. Hejsa.
  Ej sikke lej har gjort det godt med denne kollektion til pigerne :0)
  Hvis det bliver os der vinder, ønsker vi det med blomsterne i junior til den skønne Solveig.
  Er vi så heldige, kan vi strege et ønske fra ønskesedlen, da dette coole sengetøj er gået lige hjertet på retro lover moderen.
  Mvh Laila & Solveig.

 106. Det blå sengesæt med traktor på i str voksen, ønsker jeg mig til min store dreng som netop også er “vokset ud af” sin dyne :)

 107. Jeg er vild med både ej sikke lejs tøj og sengetøj. Det er sådan en lækker detalje med det fine “kantbånd” i sengetøjet. Lille Wilbert har et sæt i grønt med nuttyprint i babystørrelse, men han er en stor dreng og skal snart bruge juniordyne. Han bliver 1 år næste tirsdag, så det er da en perfekt fødselsdagsgave! 😀

  Hååååber at være super heldig denne gang! 😀

  Ønske:
  Det blå traktorsæt, junior størrelse.

  Mvh. Helene

 108. Jeg ønsker mig eller rettere min store datter (sidder her ved siden af) og vil gerne give sin lillesøster det blomstrede sengesæt i str. 140 x 200 da lillesøster lige har fået stor dyne :-)

 109. Sengetøjet med traktor i junior str. Ville zilas elske og det vil passe perfekt til den nye juniorseng han snart skal over i, der er formet som en traktor :)

 110. Liva har lige fået en junior dyne i dåbsgave og ville elske at få det blomstrede, selvfølgelig i junior størrelse.

 111. Ville min pige på 2 år bliver super glad for, det med blomster. Junior størrelse, og lillesøster glad for, at arve det, når hun skifter babydynen ud :)

 112. Total lækkert sengetøj! Ville elske at min lille guldklump kunne ligge i det blå sæt, når junior dynen kommer i hus :)

 113. Ih det så lækkert det sengetøj. Ville bliver over lykkelig hvis jeg vandt det sæt med blomsterne på str junior <3

 114. Hvis jeg er så heldig skal det være str. voksen med traktor , så ville mit barnebarn på 8 år blive rigtig glad, det er jo bare så lækker det sengetøj.MVH:Hanne Kjærgård

 115. Sikke dog noget skønt sengetøj,det ville min datter på snart 2 år elske,hun forguder sin dyne og skal have den med over ALT! 😀

 116. Vi har allerede 2 sæt derfra og det er bare så lækkert. Hvis vi vinder, ønsker jeg mig et sæt til min mellemste datter der mangler sengetøj i voksen str. :-)

 117. Vil være helt fantastisk at vinde et junior sæt med retro blomster. Mega fedt. Kjolen med samme blomster i lilla er købt

 118. Åhhh… Det blomstrende sæt, i voksenstørrelse, ville være perfekt til min lille store pige, der lige har fået nyt ’storpige-værelse’ <3

 119. Det blå med løver (junior) har Conrad på to år lige peget på og sagt – mig gerne ha, som min bluse ( har også en ejsikkelej bluse med løver som er ynglings trøjen…

 120. Rigtig lækkert sengetøj

  Min søn på 2 år elsker traktor og biler.
  Han vil blive helt vild, hvis han vandt sættet ned traktor i str junior.

  Malene brodersen

 121. Det blå med traktor i junior str, vil jeg elsker at forkæle min store søn med som lige straks skal være storebror. Og han elsker traktor.

 122. Fint sengetøj – ville vælge det med traktoren til min lille dreng der er i vente men gerne i junior størrelse, så kan det holde længere tid.

 123. Det er super fint….. Min søn skal også snart have en større dyne og så kunne det jo være fedt med et blåt sæt sengetøj med traktorer i str voksen :o)

  Mvh Camilla

 124. Det blomstrende i junior størrelsen, til lillepigen.- hun kan joikke bruge brormands med spiderman traktorer osv.

 125. Ihhh <3 Så skønt sengetøj :)

  Bliver jeg den meget heldige vinder ønsker Viktor sig det skønne sæt med traktorer, str Junior :)

  Hav en hyggelig aften allesammen :)

 126. Blomster i voksen str til min datter Nora på snart 8 år. Gav igår et det grønne sengetøj med ugler i barselsgave om forældrene blev rigtig glade for det.

 127. ønsker mig det med de gule blomster i voksen str til min datter Agnes.
  ESL sengetøj er bare det bedste!

 128. Min lille nevø der bliver født i denne eller næste uge :)
  Gerne str. junior så kan det bruges i længst tid :)
  Mange spændte hilsner Pernille

 129. Hejsa!

  SKØNT sengetøj!

  Er vild med begge design, og tror at min datter vil være vild med det blomstrede sæt i voksen :o)

  Hilsen Janni

 130. Hvis vi skulle være så heldige at vinde, kunne lillesøster på en måned godt bruge det brune med blomster i babystørrelse :-) Indtil videre har hun kun storebrors aflagte sengetøj 😉

  Vh Diana Hansen, assaia@hotmail.com

 131. Vi har længe ønsket os ESL sengetøj, da vi har hørt så meget om det!
  Vi har netop købt en ESL jakke og er voldsom begejstret:-)
  Drengesengetøjet (junior) vil pryde hans værelse!

 132. Jeg vil gerne forkæle min dejlige søn med et sæt med løver.
  Men min smukke datter kunne også bruge et fint sæt med heste.

 133. Blomst til min blomst i str. voksen. Pigerne har fået en køjeseng, hvor den store stolt troner i overkøjen, så nu er det vist på tide med en voksendyne og dertil hørende sengetøj! Og en pauseknap, så det ikke går så hurtigt :) Jeg liker og følger allerede over hele linjen.

 134. Hvis jeg bare vidste hvilket køn babyen i maven har, så ville det være nemmere at vælge imellem disse fine sæt, men en meget bestemt baby valgte at vende ryggen til og krydse benene til scanningen, så derfor må den kommende storesøster være den heldige. Hun ville blive vildt begejstret for det blomstrede ( og moderen synes det er fantatisk, at det ikke er lyserødt;-) ). Krydser fingre!!

 135. Min søn Julius Valdemar kunne rigtig godt tænke sig et junior sæt med traktor, hvis vi skulle være så heldige at vinde. Vh Julius Valdemar og Marie Louise

 136. Min 4 årlige pige vil elske sættet ned blomster (i voksenstørrelse). Hun er vild med ej sikke lej’s ting :)

 137. Hvor er det bare fint altså!! Ville blive superglad for at vinde det flotte blomstrede i juniorstørrelse til min lille datter. Det er SÅ fint :-)

  Vh.Maria ( og Emma )

 138. Min søn Karl-Emil på 14 måneder er vild med køretøjer, så traktorsættet i str junior vil være et kæmpe hit

 139. Min lille Liam, er her til aften faldet ud af mors seng, så nu er det på tide han kommer over i sin egen seng, derfor vil han gerne ønske sig et junior sengesæt til dreng selvfølgelig så han kan få sin junior dyne i brug, så han ikke fryser når nu han ikke skal sove ved siden af sin mor mere. :-)

 140. De er bare så fine i år, bedste ESL design endnu!
  Jeg er helt vild med det brune med blomster og selv om min søn jo nu engang er en dreng, tror jeg han ville blive lykkelig for det med blomster, og den brune farve passer nemlig lige netop ind i farverne på hans værelse :)
  Han elsker nemlig blomster og hvem gør ikke det? Ville også være dejligt med noget til den store, nu hvor vi venter os igen og der er en del fokus på, at vi skal have tvillinger 😉
  Vi ønsker os voksen størrelse i dette skønne retro blomster design, nøj hvor er det bare lækkert!

  c”,)

  Vi krydser fingre.

 141. Jeg vil gerne vinde det blomstrede i voksenstørrelse. Til min mellemste der har ønsket sig en stor dyne til sin fødselsdag :)

 142. Elsker simpelthen deres senge tøj, og vores søn er lige begyndt at kunne genkende en traktor, så det med traktor vil jeg gerne i str junior

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>