Test – Ej sikke Lej flyverdragt

Vinteren 2011 lancerede Ej sikke Lej en overtøjskollektion, som i år er vokset til flere farver og som noget nyt også i en stribet udgave til både dreng og pige.

De stribede styles passer perfekt ind i Ej sikke Lej’s farverige univers med legende og kreativt tøj til børn, som altid tager udgangspunkt i funktionalitet, holdbarhed og komfort. Samtidig er der på de ensfarvede modeller kommet noget mere knald på farverne end tidligere.

Jeg har fået lov at teste Ej sikke Lejs flyverdragter og her kan du læse hvad vores testere skriver om dragterne.

 
 

 Josphine tester Ej sikke lej flyverdragt

Test af Ej sikke Lej flyverdragtJosephine har testet: Ej sikke Lej stribet flyverdragt til pigerne – 1049,75 kr. //
 

Josephines mor beretter:

Vi har aldrig rigtig haft tøj fra Ej sikke lej før til Josephine, det er først noget jeg er begyndt at få øjnene op for nu.

Derfor havde jeg umiddelbart ingen forventninger til flyverdragten, andet end at den skal holde Josephine varm og tør.

Flyverdragten er 100 % vind- og vandtæt da den er fremstillet i polyamid materiale som giver flyverdragten ekstrem slidstyrke og gør den smudsafvisende. Flyverdragten er foret med Thermolite MICRO, som er det varmeste isolationsmateriale af sin art.

Flyverdragten har tapede sømme og vindfang ved lynlåsene. Den har elastik under fødderne som forhindrer at dragten kan ”kravle op”.
Den har vandsøjletryk på 8000 mm, og en åndbarhed på 8000g/m2/24h.

Flyverdragten har en meget lang lynlås som gør det nemt at give hende den på. Der er en krave rundt i halsen, som holder halsen varm, hvilket betyder at man ikke behøver at bruge elefanthue. Josephine er ikke god til elefant huer og det er derfor dejligt endelig med en flyverdragt som lukker godt til i halsen, så hun kan nøjes med en almindelig hue.

Udover det har den to lommer med lynlås, hvilket passer den unge dame ganske godt, da hun holder af at ligge sin sut i lommen, og jeg synes at det er dejligt, at jeg så kan lyne lommen så den ikke falder ud.

Flyverdragten har reflekser på arme og ben, aftagelig hætte og elastik i ryggen som sørger for at pasformen er god.

Jeg synes at flyverdragten er utrolig lækker, farverne er stærke og klare, præcis som jeg foretrækker det.

Jeg synes tit at overtøj kan blive lidt for ”trist”, jeg skal helst have stærke farver, med kontraster, gerne med mønstre eller striber. Og jeg synes at det er genialt at mikse de lidt dæmpede lilla nuancer med den meget iøjnefaldende og klare røde farve.

Josephine hjalp med at pakke flyverdragten ud da vi modtog den. Hendes begejstring var stor og flyverdragten var ikke til at få af hende igen da jeg lige ville se om størrelsen var rigtig. Specielt er reflekserne med ugler på ærmerne et kæmpe hit!

Josephine er næste 2,5 år og bruger både størrelse 92 og 98 i tøj. Jeg var derfor i tvivl om hvilken størrelse hun skulle have. Jeg valgte dog en størrelse 98, hvilket har vist sig at være helt perfekt, den er måske en anelse stor, men jeg ser det kun som en fordel når det ikke påvirker hendes mulighed for at kunne bevæge sig. Samtidig er modellen lidt ”baggy”, så måske er størrelsen helt rigtig, men det er den ”baggy effekt” som får den til at se større ud, men jeg synes nu at flyverdragten sidder rigtig godt på hende.

Alt i alt en dejlig flyverdragt som både Josephine og jeg synes er super fed, og som vi ser frem til at teste hen over vinteren.

 

Lucas tester Ej sikke Lej flyverdragt

Test af Ej sikke Lej flyverdragtLucas har testet: Ej sikke Lej stribet flyverdragt til drengene – 1049,75 kr. //
 

Lucas’ mor (Pforpernille) beretter:

Min egen Lucas har også været så heldig i år at få en Ej sikke Lej flyverdragt. Det er første gang vi skal prøve Ej sikke Lej’s overtøj og allerede da vi modtog dragten var vi positivt overrasket over den lækre kvalitet som du kan læse i indlæggene lige her og her.

Som indkøber i børnetøjsbranchen er jeg klar over hvor svært det er at lave specielt overtøj i striber og jeg må indrømme at Ej sikke Lej’s version af en stribet flyverdragt er lige i skabet. Ofte er stribede eller mønstrede flyverdragter også dyrere end de mere ensfarvede dragter, men dette er ikke tilfældet med Ej sikke Lej – her er prisen den samme uanset farve.

Lucas var ovenud lykkelig for dragten da vi fik den hjem og har næsten ikke kunne vente med at få den i brug. På de mest kolde dage er den nu kommet i brug og den hænger også fast i børnehaven nu.
Den har en vandsøjletryk på 8.000 mm og har også en høj åndbarhed på 8.000 g/m2/24h. Kvaliteten er rigtig lækker og jeg er slet ikke i tvivl om at den vil holde Lucas varm hele vinteren. Nu håber vi bare der kommer sne ;0)

Flyverdragten har en ret fin pasform med en enkelt lynlås foran som er tilpas lang til at det er nemt for barnet at få dragten på. Jeg synes ofte lynlåsen her kan være for kort på andre mærker og det gør det meget mere vanskeligt for barnet at tage dragten på selv.
Derudover har den en fin elastik indsnøring i ryggen som får dragten til at sidder perfekt på barnet uden den bare virker som en stor pose. Lucas er ret spinkel, så tøjet kan hurtigt komme til at sidde løst på ham.

Lucas ligger ligenu imellem str. 110 og 116, hvor snart det meste af hans tøj er skiftet ud til 116. Flyverdragten fra Ej sikke Lej er i str. 116 og jeg synes den er ret normal i str. Den passer ihvertfald perfekt til Lucas.

Til dragten har Lucas fået lufferne der passer til fra Ej sikke lej. Lufferne er så fine og med den lille refleksugle på, som også sidder på ærmet af flyverdragten. Farverne i striberne er også ret nemme at finde en fin hue til, vi har f.eks. fundet en der matcher den grønne stribe perfekt.

Den eneste bemærkning jeg har til dragten er refleksbåndene der går rundt på begge ben. De er ret kraftige og syet udenpå dragten. De sidder et sted hvor man ikke kan undgå at barnet slider dem mod hinanden. Jeg frygter lidt at disse refleksbånd ret hurtigt vil blive slidt af og havde nok foretrukket et refleksprint lavet på samme måde som refleksuglen på ærmerne.
Men det bliver spændende at se hvordan det holder nu vinteren for alvor kommer igang.
Det er selvfølgelig kun rart med refleksdetaljer, og måske er min bekymring slet ikke nødvendig. Vi har ihvertfald ikke oplevet problemer endnu – det er kun noget jeg frygter vil ske.

Alt i alt er det en super lækker dragt som både mor og Lucas elsker. Vi glæder os meget til at teste den igennem vinteren.

Indlægget indeholder affiliate links

 

244 kommentarer
 1. Sådan en flyverdragt ville i den grad falde i god jord hos min datter! Den ville blive brugt en masse og knuselsket i hende skovbørnehave! -fordi den ikke er unisex-farvet som alle de andre hun har haft!

 2. Til vores elskede lille pige, som skal holdes godt varm og tør i det grimme vintervejr, så hosten kan jages på retur – det fortjener hun.

 3. Min datter kunne sagtens bruge en ny flyverdragt, da hun allerede er ved at vokse ud af denne sæsons!

  Mvh. Maria:-)

 4. Dn stribede flyverdragt er bare så flot.. Min lille dreng, ville elske at lege ude i den..

  Hvis vi vinder , janni maj Nielsen.

 5. Jeg vil gerne vinde en flyverdragt til min søn. Han elsker at være ude og går i grøn dagpleje, så udetøjet skal være ordenligt og nok af det :)
  Følger på blogloving og face book-.

 6. Super fin flyverdragt – skøn skøn præmie – den måtte gerne sidde på min dreng når han er ude og hjælpe far i det kolde vejr…

 7. Kender rigtig godt ej sikke lejs alm. tøj, så kunne godt tænke mig at prøve deres overtøj på knægten…

 8. Aiii sådan en lækker flyverdragt ville få det SÅ godt her hos min søn Emilio. Jeg er kommet til at købe en der er lige en tand for lille, så vi skal snart bruge en ny, så jeg ville blive lykkelig for at vinde denne skønne konkurrence :-) Vi krydser fingre..

 9. Hvor er det bare nogle fantastisk flotte flyverdragter ! Min datter på 3 år ville være rigtig glad for sådan en til at holde varmen i :)

  Mvh.Gyda

 10. Jeg elsker Ej sikke Lej’s skønne farver og skæve motiver. Det er herligt – både for den voksne og for barnet.. Vi havde en flyverdragt til Filippa sidste år – og vi var aldrig i tvivl om valget – selvom hun ikke kunne bevæge sig meget sidste år, og dragten skulle være rigtig godt varm i rumpen – ja, så var vi tilfredse og hun glad! Så vi håber at kunne vinde endnu en dragt i skøn kvalitet

 11. Har kun prøvet ej sikke lej som sovedragt til prinsessen, som var super lækker. Så kunne godt tænke mig at prøve flyverdragten også. Den ser superfin og lækker ud og sikke en god mulighed for at præve den.

  Hilsen Dorrit

 12. Begge unger elsker at være ude i al slags vejr og vind. De er særligt glade for efterår og vinter – forleden eftermiddag sad de begge med elefanthuer og vanter på og legede kælkebakke på deres nye bobslæde inde i bryggerset. Håber vi får sne…

 13. Elsker ESL deres farver er bare så fantastiske :-)
  Og så er det en kvalitet som der ikke er til at tage fejl af.
  Alberte ville elske at vinde en ESL flyverdragt, så vil hendes Me Too nok blive nr 2, som ekstra :-)

 14. Uhh her ville den gøre stor lykke både til dreng og pige, så vi krydser fingre for at få fingre i en lækker flyverdragt <3

 15. Vores datter havde Ej Sikke Lej flyverdragt sidste år, og den var vi mere end tilfreds med, så jeg ville elske at vinde en ny dragt til hende til denne vinter.

 16. Vi kunne rigtig godt tænke os at vinde sådan en smart flyverdragt, som vi kan tumle og lege i.

  Knus Freya og Marlene

 17. Sikke en lækker flyverdragt, sådan en ville min datter på knap 2 elske at tumle i på legepladsen og i dagplejen. Hun er en pige med meger krudt bag i og skal udgorske alt :-)
  Hilsen krudt uglens mor

 18. Min søn er en rigtig udedreng og Ej sikke Lejs farver er bare de bedste til hans smukke brune ansigt :)
  Vil supergerne vinde en ny flyverdragt til ham :)

 19. Hvor vil det være skønt, hvis jeg kan blive en meget heldig vinder, af en flot og lækker Ej Sikke Lej flyverdragt til Oliver <3

  Han elsker at lege ude, heldigvis tumler han rundt og udfordrer sin verden. Men det kan være svært, at holde ren og tør flyverdragt til ham.
  Så det vil være en dejlig hjælp i dagligdagen, hvis vi er heldige, at vinde så lækker en dragt <3

 20. Jeg synes det er den flotteste vinterkollektion Ej sikke lej nogle sinde har lavet. De er så skønne de dragtet i år. Jeg ønsker en dragt til min store pige. Hun elsker at være ude og en flyverdragt er vidst ikke nok når man leger ude flere timer i børnehaven og også skal cykle til og fra børnehave. :-)

 21. Vi ville elske at vinde den smukke dragt herhjemme, med en hyperaktiv dreng ville det være så skønt at ha en flyverdragt, der 1 er nem at få på pga den lange lynlås der blir beskrevet, 2 har det bedste isolationsmateriale af thermo lite, hvor han rent faktisk kan holde varmen hele vinteren udenfor i sin idrætsbørnehave, 3 de skønne farver.. sådan en fantastisk dragt.. :)

 22. jeg er helt vild med den nye vinter kollektion :-)

  jeg ønsker en dragt til Benjamin på snart 8 da han er et ude barn og bruger det meste af tid tid udendørs

 23. Vil vældig gerne vinde flyverdragten til min datter på 14 mdr. da ej sikke lej bare laver noget super lækkert tøj i en super kvalitet og i farver der virkelig bare klær min lille Sofie…;-) vi har haft en del ej sikke lej tøj gennem tiden til vires 3 børn, men har aldrig prøvet deres overtøj og det er vist ved at være på tide:-)
  Mvh Mette

 24. Vi vil gerne være de heldige, fordi vi er så uheldige, at den flyverdragt jeg havde købt til min mellemste, allerede er ved at være for lille – så vi kunne virkelig godt bruge en ny et nr. større… :-)

  Kh Louise

 25. Min datter har været så heldig at arve en ej sikke lej flyverdragt i år, og hold op hvor er den bare lækker. Ville ønske min søn på 4 kunne være lige så heldig at få lov at prøve den:-) han er i str 116 og en flyverdragt skal sørme kunne holde til meget i børnehaven dag, og det tror jeg ej sikke lejs kan;-)

 26. Super fed gave! Min søn havde et par skibukser sidste år, de er liiiige det mindste i år, men han insisterer på at bruge dem :-)

 27. Du har simpelthen de lækreste konkurrencer, som jeg dog ikke har vundet i endnu… Prøver nu lykken igen på min søns vegne… Mvh Katrine

 28. Jeg vil gerne vinde den til min datter – Pengene er små for tiden, så det ville være skønt at få fjernet så stor en post fra tøjbudgettet :0)

 29. Vores lille Silke har endnu ikke fået sig en flyverdragt til vinteren så det ville være super fedt at få en lækker dragt til hende.. Hun er en rigtig frossen-pind, så det skal virkelig være en dragt der kan holde hende varm..! Derfor er det meget vigtig for mig at det er kvalitet.. Derfor ville det være skønt hvis Silke blev den heldige vinder.. :) vi krydser vires fingre!

 30. Jeg skal da vinde fordi Mikas er en aktiv dreng, der ofter bruger mange timer på legepladsen, i haven, ved havdet, i skoven osv. Han har brug for en flyverdragt som kan holde til det høje aktivitets niveau og samtidig kan holde ham varm :O)

 31. Claes vil helt sikkert godt kunne bruge en ekstra flyverdragt. En udedreng med alt for lidt sul på kroppen trænger til god varme og det kan være svært til tider at nå at få den tør før den skal i brug igen. Så det ville være lækkert med en mere til ham

 32. Ja som mange herinde er vores penge derhjemme små, vi har ganske enkelt ikke råd til en så fin og god flyverdragt som man kan vinde her, så det ville være så meget luksus at vinde en Ej sikke lej flyverdragt til vores datter, hvis vi vinder ville vi være rigtig lykkelige, det betyder vi har råd til at give vores datter en større julegave og hygge omkring hende

 33. Fordi den ville være perfekt til min datters første vinter i børnehaven!! Der er helt sikkert brug for en varm og stærk dragt til alle de udendørsaktiviteter de har :-) Vi krydser alt hvad krydses kan :-)

 34. Jeg ender altid med at købe noget praktisk sort til mine unger – til min mands store beklagelse, da han elsker farver. Måske det var på tide med lidt farver til vores store dreng på 2 år, hvis ynglingsfarve er rød 😉

 35. Åh sådan en sag ville vi elske herhjemme. Jeg ville forkæle min datter med den, og synes hun skal vinde. Nok er hun prinsesse – men prinsesser kan også klatre i træer og rulle ned af bakker, så det skal være af en god kvalitet :)

 36. nøj sådan en flyverdragt ville jeg gerne vinde til min aktive søn, han er allerede ved at have slidt den op han har . hilsen Mary

 37. jeg skal være heldig, fordi min næst mindste søn Sebastian, er rigtig meget ude på her hjemme, men også i bhv. og ville elske, at kunne bevæge sig rundt i sådan en dragt :-)

 38. vi skal vinde fordi ej sikke lej er vores favorit mærke, det var det eneste lille fis kunne passe da hun var pakket ind i gips, og siden da er vi bare blevet så glade for pasformen, designet og kvaliteten :)

  Tanja Hansen
  tanja_612@hotmail.com

 39. Min dreng på 17 mdr. kunne virkelig godt bruge en ny ESL flyverdragt, da lynlåsen i hans gamle ESL lige er gået i stykker…æv! Men det var også et arvestykke fra storebror :-) Måske det kunne være rart, at han for en gangs skyld kunne få en helt ny, og ikke arver alt fra storebror. Det fortjener han :-)

 40. Jeg skal være den heldige fordi mine små krudtugler er nogle vildbasser så en flyverdragt er sjældent nok 😉

 41. I går var vi ude for at nyde det fine efterårs vejr, det var bare skønt, men da vi kommer ind opdager jeg hurtigt at vores yngste søn, der lige er blevet et år, havde nogle våde pletter på numsen efter at sidde i græsset…. En ny flyverdragt er derfor nødvendig, da den vi ellers har købt, åbenbart ikke er god nok… Det ville derfor være HELT fantastisk at vinde en her:-)

 42. Jeg har altid været vild med Ej Sikke Lej. Elsker deres farve kombinationer :) Vores den største havde en Ej Sikke Lej flyverdragt det første år, og den var bare så lækker i kvaliteten. Mindstemanden har arvet den i år. Den er stadig rigtig fin, men jeg synes det er så ærgeligt at han altid skal arve. Så jeg håber vi er heldige at vinde, så han kan få sit eget “look” :o)

  Charlotte Anna Marie Petersen

 43. ESL er specielt faderens favoritmærke, og han har længe drømt at klæde poden i en af de lækre flyverdragter. Og nu hvor han (poden, ikke faderen) snart skal i skovbørnehave, ville en flyverdragt være alle tiders :)

 44. Jeg er endnu ikke færdig med at købe vintertøj til mine 4 børn, så det vil være helt fantastisk at vinde denne flyverdragt. Så er der endnu en ting, som kan streges fra min huskeliste…

  Jeg følger med både på Facebook og på Bloglovin <3

 45. Vi vil super gerne vinde, da min ældste datter vokser vildt hurtigt opad for tiden, så den flyverdragt hun har nu, er temmelig kort i benene efterhånden, og holder ikke året ud… og så er der jo kun at sige – hvem vil ikke gerne eje en flyverdragt fra Ej Sikke lej : D
  Følger med på både blog og FB :)
  Mvh Kirsten Friis

 46. Ville elske at vinde en til min pige på 3,5 år. Tror hun skal bruge str 98.
  Mangler så meget en flyverdragt der sidder godt.

 47. Vi har endnu ikke oplevet at have en flyverdragt som kan holde vores pige tør og varm en hel dag udenfor i vintervejr! Så krydser fingre og håber

 48. Væres søn er ultimativ ude dreng, en “rigtig” dreng, derfor er det nødvendigt at overtøjet kan holde til lidt af hvert, på samme tid ville det være fantastisk hvis det kunne leve op til mors ønske om et lækkert udseende 😉 Det ville være super hvis vi var de heldige vindere :)

 49. Så har jeg ikke nogen undskyldning for at gå en tur med Bjarke, når det bliver koldt – Altså udover at jeg nok selv vil fryse 😉

 50. De farver passer bare super godt til mudder som er Julies favorit leg for tiden. Hun er en lys pige hvor der bare skal være knald på farverne, men jeg er selv rigtig dårlig til at køber de flotte stærke farver så det kunne være fedt at vinde farverne.

 51. Vi er tossede med ESL alm tøj og hvor ville det være fantastisk at prøve overtøjet. Tøsen ville blive lykkelig over de flotte striber :).

 52. vores william i str 104 vil se SÅ frisk ud i de farver der!!! både datter og søn har flere stykker tøj fra EjSikkeLej, -og nu er det vist på tide at se om deres dragt kan kolde varm! 😉 krydser fingre

 53. Åh hvor ville jeg gerne vinde en flyverdragt til min dreng på 8 mdr. Vi har endnu ikke købt flyverdragt, da vi lige vil se tiden an. Dog drømmer jeg så meget om ESL flyverdragt, men ved at økonomien ikke vil være til det :(

 54. Vi elsker ej sikke lej herhjemme, så det vil være ikke mindre end fantastisk med denne lækre flyverdragt. Mvh Maria Damgaard, facebook.

 55. Min datter på 4 1/2 år ville ELSKE en flyverdragt fra Ej sikke lej. Lige de rette farver ville hun mene <3

 56. ville være superfedt og vinde en af disse flyverdragter til en af mine tre børn :-) tak for alle de fede konkurrencer. vi krydser hvad krydses kan :-)

 57. Jo TAK :-) der er og har æret super mane konkurrancen med vinter overtøj .. Hvilket mærke vil du mon anbefalde til de små der starter i vuggestue ??

 58. Ville elske at vinde en lækker grønstribet flyverdragt.. Da det er en lækkert kvalitet, og min dreng skal jo have det bedste, når vi snart skal lege i sne og kælke..;0)

 59. Uh hvor lækkert syntes da min datter fortjener lidt ekstra forkæelse fordi hun er så dejlig ღ ღ ღ,

 60. Kan se min dreng flyve fundet på sin kælk med et kæmpe smil på iført en lækker flyverdragt og så vide at han er dejlig varm..;0)

 61. Mon den kan klare en sæson i skovbørnehaven…? X’er i hvert fald og håber at vinde.
  Str. 3 år til min elskede bulderbasse Albert

 62. Bastian er en rigtig udedreng – både i børnehaven og hjemme. Han mangler en flyverdragt – så det ville være dejligt at være heldig her. ESL er altid lækker kvalitet – har dog ikke prøvet deres overtøj, men har kun hørt godt herom. Det vigtigste for mig er at det holder varmt og at han kan røre sig deri – og på den front har jeg kun hørt positivt. At designet så er lige i morens smag gør det bestemt ikke værre <3

  Krydser for at jeg er heldig.

  Kh Maria

 63. Vi vil gerne vinde en flyverdragt til Ebbe som sidder bagpå cyklen 17 km hverdag frem og tilbage fra vuggestuen. Derfor skal hans overtøj være 100% iorden og af en god kvalitet. Ej sikke lejs flyverdragt er lige den vi mangler :-)

 64. Det ser virkeligt ud til at være nogle lækre dragter – rigtigt lækkert design i fine farver:-) min søn har haft en ESL softshell henover foråret og sommeren, og den har vi været rigtigt glade for, så det ville være skønt at vinde en flyverdragt til ham i samme lækre kvalitet:-)
  Vh Mai Søby

 65. ville da være super lækkert at vinde til min datter, har ikke prøvet deres overtøj før, så vil da gerne teste det 😉

 66. Hvor er det bare nogle lækre flyverdragter! Min søn på 2 kunne godt snart bruge en ny… Der er et begyndende hul på det ene knæ i den han har, så den holder jo nok ikke hele vinteren… Det kunne være lækkert at pakke ham ind i en lækker dragt fra ESL.

  Liv Quist Bossow
  lava88@live.dk

 67. Vi elsker klare farver og spændende mønstre til vores datter, så håber hun kan få fornøjelsen af en ESL flyverdragt! :)

 68. Ååhh sikke nogle flotte flyverdragter. Har hørt så meget godt om den, og vi står lige og mangler en til baby Alma. Det er hendes første vinter, og kun det bedste er godt, så ja ja ja tak til at vinde én. Super fed konkurrence – og blog i øvrigt :)

 69. deltager helt klart om en flyverdragt til min søn som mangler bare den her til når frosten begynder at komme

 70. Uha den kunne jeg godt tænke mig at vinde til min mindste pige. Havde ellers købt en men hun er bare vokset så hurtigt så hun kan kun lige passe den nu. Så den holder desværre ikke gennem hele vinteren. Håber at prøve at være den heldige vinder :-)

 71. Min barnebarn ville blive henrygt hvis han fik en ny den han har er godt brugt, det ville være dejlig og forkæle ham lidt VH:Hanne Kjærgård

 72. Jamen jeg synes da jeg skal have lov til at vinde en flyverdragt til min søn på 9år
  Jeg har nemlig købt et skisæt til ham netop pga hans alder, men han er godt fornærmet på mor da han hellere ville have en flyverdragt.

  Så jeg håber at kunne vinde sådan en til min guldklump

 73. Vores lille Liva på snart 2 skal da vinde den flotte flyverdragt! Så ville hun se endnu mere skøn og dejlig ud når vi på vores gå-ture har Liva til at køre på sin fine prinsesse knallert med anhænger og cykelhjelm! Lækker både af kvalitet og udseende, så vi ønsker os sådan en og krydser alt hvad der krydset kan :-)

 74. Åh jeg elsker ESJ, vi ville elske at vinde sådan en skøn flyverdragt især da hun (2½) i år har fået en brugt.

 75. Jeg kunne godt tænke mig t vinde den da pengene k år er blevet lidt små og jeg smadder gerne ville ha en til min pige

 76. Det ville bare være så fedt at kunne give min lille prinsesse sådan en lækker flyverdragt på i den kolde tid :)
  Og så må det bare være vores tur til at være heldige :)

 77. Hvor er det dog fantastisk med alle de test og ikke mindst spændende konkurrencer, I har kørende her <3<3
  Læser med glæde jeres test og bliver overvild hver gang og tænker ; Ihh det her er da lige noget for mine 3 ( snart 4 ) børn…godt, man har en lille smule fornuft og ikke køber alt, hvad der testes, tror manden ville blive en smule stakåndet hvis det var tilfældet :-)
  Lige ved denne her test, ved jeg besked, da mndste manden er en ESL – dreng :-) og jeg syntes vildt godt om mærket med den lille fine ugle på til ham.
  Ville være lykkelig og taknemmelig for at vinde :-=)

 78. ej den er da for lækker og endnu mere lækker bliver den når min skønne datter kommer i den, så kan hun holde varmen til vinter

  hilsen Dorte hjorth

 79. Skønne farver, perfekt til kolde dage. Det ville være dejligt at kunne give min datter en så god flyverdragt på.

 80. Mit barnebarn Martha på 1½ år kunne godt bruge en flyverdragt mere. Hun er sådan en skøn lille krudtugle som elsker at være udendørs, og så kan det jo godt være svært at nå at få vasket ind imellem.

 81. På den igen :-) Og denne gang vil vi gerne vinde fordi vi er vilde med striber – og overtøj kan man aldrig få for meget af :-)

 82. Hvorfor vi skal vinde.. fordi lille Emma simpelthen bare vil elske denne flotte dragt fra ESL. Den er super sej, og vil være perfekt til bhv., hvor hun altid er at finde på legepladsen…

 83. Jeg skal være den heldige vinder fordi jeg simpelthen elsker ej sikke lej tøj til min søn på 2 1/2 år :-) skulle jeg være heldig skal det være en str. 98..

 84. Det bare super at få en chance for at vinde noget fedt overtøj og min dreng adrian mangler stadig et sæt vintertøj str 98 også ville det jo ikke gøre noget hvis det var lækket som disse flotte flyverdragter, jakke og buks… Krydser alt hvad der krydses kan for at jeg er heldig så vi kan klæde Adrian fint på i børnehaven :)

 85. Hvorfor vi skal vinde.. Fordi lille Emma simpelthen bare vil elske denne flotte dragt fra ESL. Den er super sej, og vil være perfekt til bhv., hvor hun altid er at finde på legepladsen..

 86. Sådan vil jeg elske at vinde, de laver bare noget skønt tøj :)
  Det kunne være så fedt at vinde en konkurrence :)

 87. Skønne farver og striber. Ej sikke lej taler til mig: Siger klæd din datter i de skønne farver og striber hun elsker som hendes, med glæde du tiden vil mindes… :)

 88. Ej sikke lejs kollektion denne vinter er bare helt fantastisk! Vi har endnu til gode at prøve ESL overtøj, så denne mulighed er helt sikkert et kærkomment tilskud til vores 3 drenges overtøj! :) Jeg håber, at jeg endelig er heldig hos Børnetøjsindkøberen, for jeg har næsten deltaget i samtlige af dine helt igennem skønne konkurrencer!! Fantastisk som du deler gode sager og tips med os!
  Mvh. Helene

 89. Jeg vil så gerne gøre min pige glad med sådan en lækker flyverdragt!:) Hun er en rigtig udepige – uanset vind og vejr, og derfor vil den falde i god jord:):)

 90. Min datter på 4 åpr skal vinde, fordi hun vil elske at tonse rundt i mudder, sne, regn osv, iført en flyverdragt i skønne farver og som er dejlig varm 😉

 91. Endnu en SKØN konkurrence!

  Altså, min Splint vil ææælske en flyverdragt m. ugler på ærmerne! Og hun vil se SÅ sød ud i den tøse-stribede flyverdragt. SÅ – det må da være min tur til at vinde denne gang!!!?

 92. Det kunne være SÅ lækkert at vinde denne gang. Min datter mangler en jakke. Den hun har købte vi sidste år og desvære har hun givet SÅ stort et ryk at hun meget snart ‘bliver uvenner’ med håndledene;) Ej sikke lej har vi faktisk ALDRIG haft noget af herhjemme da det lige har lagt på den anden side af hvad vi normalt bruger af kroner og ører på tøj og overtøj. Håber og krydser;)

 93. Åh.. den er bare så fed den nye kollektion fra Ejsikkelej! Hvor kunne det være vildt at vilde en flyderdragt! Sjovt med de her konkorrencer..

 94. Jeg synes, at Ej Sikke Lejs tøj generelt holder rigtig godt, så det ville være skønt at vinde en flyverdragt til min datter i dette mærke.

 95. Min datter på knap 3 år skal have fjernet mandler og polypper OG have lagt dræn i ørerne, så jeg synes virkelig hun har fortjent at få sig en flot flot trøstepræmie.

 96. Trutten har rigtig meget tøj i ej sikke lej – lækkert design og farver og form holder bare! Ynglings mærke!

  Hun er et rigtig udebarn så hun ville være skøn i denne dragt!

  Håber vi vinder!

 97. Jeg har termin d. 16. jaunar og så snart bette må sove ude, så kommer hun ud. Og så kunne vi godt bruge sådan en fin flyverdragt, så hun kan holde varmen :-)

 98. Jeg skal vinde den til min søn, han er en ud af trillinger hvoraf hans ene søster er handicappet, og han er bare så sød til at tage sig af hende, og passe på hende, derfor fortjener han at vinde

 99. Det kunne være en glæde at være den stolte ejer af denne flyverdragt, så kan Lillebror snildt spænde rundt på sine små usikre ben og opleve orange nedfaldne blade, sne, regn, sjap og is på legepladsen, og så endda som den smarteste af alle på hele legepladsen…

 100. Syntes det er et fantastisk mærke – og en fin del af garderoberne er herfra.

  Ville være skønt at vinde sådan en fin præmie, som ungerne tilmed vil elske!

 101. Jeg har en rigtig sød niece på 2 år som jeg nogle gange få lov at passe. Hun ville se yndig ud i sådan en flot farverig flyverdragt. Og moren ville helt sikker være glad for at få en dragt af god kvalitet til hende. :-)

 102. Den vil passe Emma perfekt, og hun vil elske at lege i den på legepladsen i bhv. Og med de flotte og friske farver, kan det være hun bliver nem at finde, når vi henter hende.. ;o)

 103. Det ville glæde min datter og mig MEGET hvis det bliver os der er den heldige, ser også ud til at være perfekt til den barske Færøeske vinter.

 104. Det ville glæde mig og min datter MEGET hvis vi bliver de heldige vindere, ser også ud til at være det perfekte vinterovertøj til den barske Færøeske vinter.

 105. Jeg ønsker mig sådan en skøn dragt til min dejlige datter, som lige pludselig har taget et gevaldigt kvantespring og derfor mangler en ny flyverdragt – hun må lige nu rende rundt i hendes fætters aflagte blå flyverdragt, som egentlig var tiltænkt hendes lillebror. Stakkels tøs 😉

 106. Sikke nogle fine, fine flyverdragter! Sådan en kunne min 2 årige krudtugle af en datter godt bruge. Den hun har nu er desværre ved at være lidt for kort på benene…så jeg frygter lidt hvordan det skal gå når der kommer sne nok til at kælke 😉

 107. Sikke noget lækkert overtøj – min søn skal gerne være klædt varmt på hele vinteren – derfor er det os der skal vinde dette skønne tøj

 108. Fordi min lille baby (9 mdr og 12 kilo) vokser med lynets hast og jeg kan allerede nu se, at hans flyverdragt ikke holder i længden til marts… Så jeg skal ud og købe en ny og så vil den lækre dragt fra ESL være et hit:-)

 109. Jeg synes Vera skal vinde en flyverdragt fordi hun kravler rundt og vil opleve alt. Hun spiller trommer på Iphone og danser til The Black Keys og David Bowie. Og så er hun en rigtig skrap lille dame med det sjoveste humør. Kort sagt, skal hun vinde fordi jeg synes hun er det bedste der findes!

 110. Kære Børnetøjsindkøber
  Mine unger gror som skidt, det kan nogle gange være svært at følge med når de tager et tigerspring i tøj-størrelserne. Vi har altid været stor fan af Ej-sikke-lej, dog har vi til gode at prøve deres flyverdragter. Derfor ville det være fantastisk at vinde en superflot flyverdragt.

 111. Du bliver bare ved med at præsentere den ene lækre konkurrence efter den anden, skønt! Jeg håber at vinde, alene af den grund at jeg gerne vil give vores søn det bedste af det bedste. Og det fornemmer jeg, at Ej Sikke Lej flyverdragten er 😀

 112. Sådan en fin flyverdragt ville Josephine elske at svine til i vandpytter, sne og sandkasser, hele vinteren:-)
  /Line Myhre

 113. Min søn vil elske at få en Ej Sikke Lej flyverdragt, han skal starte i dagpleje den 1 februar, så vi er i gang med at sørge for de første ting han skal ha med derovre… Så vi ville blive glade for at vinde en flyverdragt…. Knus herfra

 114. En dejlig flyverdragt der vil gøre min mindste prinsesse til en glad tøs. Så hun kan få en ny flyverdragt istedet for storesøsters aflagte. Og så er ej sikke lej bare ynglings mærket herhjemme. Gode farver, dejlige figurer og lækre design

 115. Lækker varm dragt i skønne farver – min dejlige dreng ville være über lækker i sådan en dejlig sag :-). Krydser fingre for at heldet følger os denne gang :-)

 116. Ville være dejligt at vinde sådan en fed ej sikke lej dragt til min søn :) ville være perfekt til vores kolde vejr her i Danmark :)

  Held og lykke til alle.

 117. Nej hvor lækkert med chancen for ag kunne vinde en flyverdragt selvom at chancen er meget lille for at vinde, håber jeg at det bliver lige netop min søn der vinder en lækker flyverdragt!!

  Min søn skal vinde denne flyverdragt, for midlerne er ikke så store her hjemme til en lækker flyverdragt hvor kvaliteten et i top! Det kunne rigtig dejligt ikke at skulle bekynre sig om at han ikke fryser nede i vukkestuen. Efter at have læst dine test, er jeg sikker på d er en ej sikke lej flyverdragt han skal eje.

 118. Hej med jer. Jeg har to stk friske dejlige drenge, som begge elsker at opholde sig udendørs i alt slags vejr – hvilket er skønt…. Derfor er godt kvalitets overtøj undværligt herhjemme 😉 fortsat god dag til jer alle…

 119. Skønne dragter! Jeg skal jo helt sikkert vinde, Har en søn som bruger al sin tid udendørs! Derfor vil en lækker og skøn ej sikke lej flyverdragt være fantastisk :-) er sikker på hvis jeg vinder vil den blive brugt rigtig flittigt!

 120. Min datter har to storebrødre at arve fra så hun har meget drengetøj derfor kunne det være fedt med en flyverdragt, der skriger PIGE!

 121. Ville gerne vinde en lækker flyverdragt til en af mine 2 tvillingepiger på 2 år. Har tidligere haft ESL overtøj til storebror og været meget glad for både pasform og kvalitet :-)

 122. Her hjemme elsker vi ej sikke lejs flotte designs og da Bertram elsker allermest at være udenfor, ville det være fedt med en ny flyverdragt til ham. Den gamle er fra sidste år og snart ikke stor nok mere.

 123. I really like the colors on this flyverdragt. I love my little girl dressing colorful. I still havent got her one and I was thinking in getting her one very very soon since December is upon us and winter time winds will blow soon. I know she will stay warm and comfy with this suit. I will cross my fingers for her to win. = )

 124. Mit første barn kom til verden her i år og med det fulgte at man skulle sætte sig ind i en helt ny verden af gadgets og mærker. Efter at have luret på nettet og googlet, kom jeg frem til at det tøj jeg allerbedst kunne lide i farverne er Ej Sikke Lejs. Det ville derfor være rigtig dejligt med en flyverdragt til min lille pige, som ikke har en endnu :)

 125. Vil bare seriøst gerne eje sådan en lækker dragt til min datter :-) Pengene er ikke for store her op mod jul, så det ville da være den ultimative gave 😉

 126. Jamen jeg skal da vinde fordi jeg har en datter der virkelig tester tøjet til det yderste ¨så det ville være dejligt at kunne give hende noget på hvor jeg ved hun vil holde sig tør og varm

 127. Ih altså hvor laver i bare mange fine konkurrencer. Jeg vil elske at vinde sådan en lækker sag til Josefine som altid give smil. Så hvad er bedre end at kunne give hende et smil med sådan en dragt

 128. Nu ved jeg ikke hvordan i udtrækker alle jeres lækre konkurrence men jeg synes ikke jeg kan skrive noget pænt uden at det ikke allerede er skrevet af en/flere deltagende.

  Jeg vil elske at vinde sådan en fin dragt til min datter som helt sikkert vil blive ellevild, så krydser fingre trods de mange deltagende

 129. Har fået mit første barn, som nu bliver et år. Havde ingen anesle om, hvad jeg skulle købe af tøj til hende og ved et tilfælde, fik jeg fat i en masse tøj fra Ej sikke Lej og det har jeg ikke fortrudt. Der ligger meget tøj i skabene efterhånden fra jer, har været rigtig glad for det, så mon ikke også vi får bruge for noget dejlig varmt overtøj, når den står på vuggestue start her til december.

 130. Det ville være skønt at vinde en super flot dragt til min søn, som er udemenneske og virkelig ville få glæde af den :)

 131. Jeg vil bare virkelig gerne vinde, jeg synes det er en smadderflot dragt, og vi har ikke råd til en sådan herhjemme, så pt. må junior på 4 år klemme sig ned i den fra sidste år og så satser vi på han ikke vokser det næste halve års tid!

 132. Jeg er vild med Ej Sikke Lej. Mine unger har vinterjakker derfra og de er så lækre og dejligt varme. Så en flyverdragt vile helt bestemt også falde i god smag her:-)

 133. Vi er tossede med uglerne herhjemme, så at kunne iklæde yngstemanden med de skønne ugler ville slet slet ikke være dårligt – især ikke nu hvor lillemusen satser på at hun skal have ham med ud i sneen (?!) og lege…

 134. Har endnu ikke fået investeret i en flyverdragt til Martha, og det er vidst ved at være på tide. Så kunne være skønt at vinde denne her, med de gode anbefalinger fra test børnenes mødre :)
  Har aldrig før prøvet Ej Sikke Lej´s overtøj. Havde dog en forfærdelig masse heldragter til min ældste da han var lille :)

 135. Det ville være fantastisk at vinde en skøn farvestrålende flyverdragt til vores yngste søn, så han kan “slippe” for sin kedelige sorte (arvet fra storesøster) flyverdragt :)

 136. Årh de er så fine og vi har arvet en kedelig sort, men vi er meeeeeget farverige hos os, så vi vil meget gerne ud og sætte kulør på tilværelsen i sådan nogle flotte farver!

 137. ville være superfedt og vinde en af disse flyverdragter til min datter, som netop er vokser ud af den jeg købte sidste år. tak for alle de fede konkurrencer. krydser hvad krydses kan :-)

 138. ESL laver bare det fedeste ovetøj – både design og kvalitet er i top! Min søn på 2 år har allerede den stribede jakke og luffer og det ville da være super at fuldende samlingen med en flyverdragt 😀

  //Camilla Stjerne

 139. fordi Huggo og Otto skal holdes varme hele vinteren,hugo sidder i senen når vi går tur og Otto går i skovbørnehave, og med en barsels løn og arbejdsløsheds understøttelse vil det være en glæde

 140. Sikke en fed flyverdragt, mangler virkelig en Til min aktive dreng i skovbørnehaven:-) krydser fingre. Hilsen Mette Lynghøjen

 141. Min datter vil elske at lege og boltre sig i en flyverdragt fra ESL. Hun er virkelig et udemenneske og regn og sne er ingen hindring :)
  Min datter vil helt sikkert blive en stolt vinder af denne konkurrence.

 142. Min søn på 20 mdr er SÅ lækker i Ej Sikke Lej.. Jeg har dog været så dum at investere i en brugt ESL flyverdragt, hvilket jeg aldrig skulle have gjort – den er nemlig lige til at smide ud :-( Så vi mangler en god flyverdragt, som kan holde vores lille guldklump varm i denne kolde tid, og ville selvfølgelig elske at blive den heldige vinder af den super fine ESL flyverdragt, som er et friskt pust i denne grå og kedelige tid..

 143. Jeg når lige at hoppe med her i sidste time:) vi har 2 drenge herhjemme som har brugt rigtig meget ESL tøj, men vinterovertøjet har vi endnu ikke været omkring:)

  Krydser for lidt held:) ønsker en i str. 122 eller 104 i dreng:)

  God bedring og god søndag;)

  Mvh.

  Annesofie

 144. jeg synes at jeg skal vinde pige flyverdragten til vigga, min niece på 1 et halvt år. Hendes far er studerende og det ville være så dejligt at kunne give hende en super velfungerende, farverig og lækker dragt, så han ikke skal bekymre sig om hun er varm og tør og kan lege.

 145. Ville super gerne vinde en til min søn på 29 mdr
  han har nemlig kun fået en brugt i år men har fået handskerne der passer til den flyverdragt =)

 146. vi vil gerne vinde den til vores datter som lige er blevet storesøster.. hun er en rigtig udepige som skal have noget rigtig godt overtøj..

 147. Den vil jeg rigtig gerne vinde til min dreng. Han ville begejstret udtrykke: “Mor, så skal du ikke vaske min anden flyverdragt hele tiden”. Han er nemlig en tisser og den anden er ved at være slidt af alle de vaske allerede :(

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>