Vind Ej Sikke Lej

VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her: Vinderne af Ej Sikke Lej blev….

Ej sikke lej blev stiftet i 2004, med den iøjefaldende ugle som logo. Ej sikke lej udmærkede sig hurtigt på den nye danske børnescene med sjove farverige prints samt legende og kreativt tøj til børn, som tog udgangspunkt i funktionalitet, holdbarhed og komfort.

I dag har ej sikke lej vokset sig til at være et stærkt brand, med en mission om at skabe glæde i hverdagen for et væld af børn gennem unikke og sjove kollektioner. Teamet bag ej sikke lej tror på, at gennem legen og kreativiteten styrkes barnet i sin forståelse af verden omkring sig. Derfor tages der altid udgangspunkt i komfort og funktionalitet for at sikre børnenes bevægelsesfrihed.

Udseendet er levende, simpelt og fyldt med humor og glade farver. Designet tager udgangspunkt i arven fra 70’erne. Ej sikke lej er Modernistic Hippies. Modernistic fordi ej sikke lej er fremadrettede og undersøgende i forhold til funktion og bekvemmelighed og Hippies på grund af den legende og kreative tilgang til design.

Jeg har testet Ej sikke Lej på min egen Lucas på snart 5 år, og Trine med lille Milla på 8 mdr. har testet pigetøjet. Du har her muligheden for at læse om vores oplevelser med tøjet og vinde det samme tøj som Lucas og Milla har testet.
Ej sikke lej skjorte – 379,75 kr. //
Ej sikke Lej bodystocking – 189,75 kr. // Ej sikke Lej frotté heldragt – 289,75 kr. //
Ej sikke Lej bodystocking – 189,75 kr. // Ej sikke Lej lyselilla heldragt – 349,75 kr. //
Ej sikke Lej sommerhat – 169,75 kr. // Ej sikke Lej velourbukser – 229,75 kr. //

Lucas tester Ej sikke Lej

Min egen Lucas har denne gang testet Ej sikke Lej, som vi faktisk har haft lidt af før – dog ikke vanvittig meget. Faktisk synes jeg de mange fede prints er ved at være en anelse for barnlige til Lucas – hvis man kan sige det om noget til et barn på kun 5 år…..
Dog synes jeg de kortærmede t-shirt med prints er superfede at bryde med enten en stribet t-shirt som her eller bare en ensfarvet basis t-shirt indenunder. Og så har man jo faktisk 2 t-shirts i én – for når det bliver sommer har man mere brug for den som kortærmet uden noget under.
Vi har brugt den kortærmede t-shirt med blæksprutter rigtig meget sammen med den stribede t-shirt i økologisk bomuld. Måske ikke det typiske match, men vi synes det ser ret fedt ud og farverne matcher jo perfekt sammen.
Sættet er brugt rigtig meget, og det er stadig lige så farverigt og blødt som første gang det var på.
Undertøj fra Ej sikke Lej havde vi aldrig prøvet før og det stribede sæt i økologisk bomuld er simpelthen så fint. Lucas var helt vild med det, de første gange han havde det på – for det var simpelthen så dejlig blødt.
Jeg må dog indrømme at her efter det har været i brug en del gange, at jeg godt kan mærke at der mangler noget elasthan i det. Det bliver mere og mere løst og elastikken på boksershorts’ne varierer rigtig meget på de 3 sæt vi har haft (købte lidt flere selv). På det ene sæt er elastikken blevet så løs at Lucas faktisk mener det er Julius´ hver gang vi får fat i dem.
Størrelsen på undertøjet er også svær, da det er dobbelt størrelser. Den Lucas har testet er en str. 110/116 – hvor han ellers kun er en str. 110. Måske er det derfor vi oplever undertøjet som værende så stort. Ville klart foretrække at størrelserne var enkelt størrelser og ikke kørte i dobbelt størrelser.
Skjorten vi har testet har et fint ternet mønster og kinakrave med knapper halvt ned. Den er så fin, men jeg må indrømme at det ikke er den vi har brugt allermest, pga. den skal stryges. Det får jeg bare ikke rigtig gjort.
Den er tynd i kvaliteten, så jeg forstiller mig at vi kan få brugt den en del til sommer.
Ærmerne er ret smarte, da de både kan være lange eller knappes op til halvt på armen. Vi har brugt skjorten med en basis t-shirt indenunder, som på billederne i en grøn farve eller bare i en hvid. Måske ville den endda også være meget fed med den stribede t-shirt under.
Shorts’ne har vi af gode grunde ikke rigtig haft i brug endnu, men vi havde faktisk modellen til Lucas sidste år – og var så glade for dem. De kan virkelig anbefales.
Tit synes jeg shorts til drengene bliver for lange og de her er bare helt perfekte til en rigtig varm sommerdag. De er bløde og virkelig behagelige at have på.
Sidste år var vi i Thailand, og her havde Lucas shorts’ne på hver eneste gang han selv kunne bestemme ;0)
Milla tester Ej sikke Lej
Millas mor Trine fortæller om deres oplevelser med Ej sikke Lej:

Da jeg modtog Ej sikke lej tøjet til Milla syntes jeg det hele var rigtig fint. Tænkte dog ved første øjekast at heldragten i Pink var lidt for vild til mig, men da hun så fik den på var den bare så fin, hun var så sød i den og jeg er vild med den. Så det var godt at prøve noget nyt for jeg havde nok aldrig selv købt den, og nu er jeg super glad for den.
Jeg har efterhånden vasket det hele 2-3 gange og indtil videre har ingen af delene tabt farve.
Lilla body:
Den lilla body sidder meget stramt på Milla og er stram at få armene i, men hun er jo også en lille robust pige, men den er god i længden. Mønsteret er meget fint, den er lidt tynd i stoffet, men blød. Rigtig fin detalje ved halslukningen og lidt anderledes.
Velour bukser:
Velourbukserne fra Ej sikke Lej er rigtig bløde og gode i pasform. De bedste velourbukser Milla har haft ud af flere forskellige mærker. God elastik i maven. Passer perfekt sammen med den lilla Body.
Pink body:
Rigtig rigtig fin body med sødt mønster og i god pasform. Kraftig i stoffet, virker som rigtig god kvalitet der kan holde længe.
Pink heldragt:
Den stribede heldragt er meget fin og i gode farver. Kvaliteten er blød frotté og den har god bevægelsesfrihed. Synes dog godt jeg kan savne trykknapper mellem benene.
Lilla heldragt med sommerhat:
Den lilla sommeragtige heldragt med matchende sommerhat er virkelig sød. Heldigvis er den lidt stor til Milla nu for jeg er sikker på vi får mere glæde af den når det bliver lidt varmere i vejret. God pasform og dejlig luftig. Den giver sig en del i størrelsen.
Jeg havde ikke prøvet Ej sikke lej til Milla før, og har haft en rigtig positiv oplevelse med at afprøve mærket. Helt sikkert noget jeg vil købe mere af fremover – specielt velourbukserne, som er de bedste velourbukser vi nogensinde har haft.
Vind Ej sikke Lej tøjet
VINDERNE ER FUNDET
Se hvem der vandt her: Vinderne af Ej Sikke Lej blev….
Jeg udlodder i samarbejde med Ej sikke Lej alt tøjet som Lucas og Milla her har testet. Drengetøjet fås i str. 86-128 og pigetøjet i str. 56-92.
Alt du skal gøre for at deltage er:
1: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
2: “Like” evt. dele Ej sikke Lej på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn, samt om du ønsker Ej sikke Lej tøjet til pige eller dreng.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)
Jeg finder mandag d. 23. april de heldige vindere og tjekker at vinderne er med i begge FB grupper.Præmien har en værdi på ca. 1.420 kr. (pigesættet) og 1.280 kr. (drengesættet). Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstatter vi varen med en anden tilsvarende vare.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

 

520 kommentarer
 1. Uuuuh jeg elsker Ej sikke lej tøj, det samme gør min skønne datter <3 Derfor vil vi super gerne vinde pigetøjet i str. 116 <3

  Mvh Laila Holdt (lailaholdt@hotmail.com)

 2. Åhhh, hvor bringer det minder frem. Min søns første sæt tøj var fra ej sikke lej og han blev bare endnu mere lækker i tøjet. Derfor ønsker jeg drengesættet og jeg er sikker på, at han stadig vil være lækker i deres tøj.

  Mette Bersang Poulsen
  mortilgryogannikahobro@hotmail.com

 3. Jeg har en gut på fem år, og han vil meget gerne have nyt tøj, heldigvis..
  Skulle heldet være med os, vil jeg meget gerne vinde drengetøj i str.122.
  Jeg liker Ej Sikke lej i forvejen på facebook, og din side på face, og på bloglovin.

  Krydser fingre på en herlig solskinssøndag

  Birthe R. Nygaard
  birthe.gug@live.dk

 4. Tror drengesættet ville klæde min 3 årige knægt 🙂 er vild med din blog!!
  Vi ønsker str. 116 🙂
  Ditte Schjønberg.

 5. Hvor er det bare så fint, er vilde med de farver!! Er helt vild med den dragt til pige, men min er i str. 104, så det er ikke til hende i denne omgang:) Hvis vi vinder ønsker storebror på 6½ sig noget lækkert tøj:) Gerne str. 128:) mvh. Tanja Mathiasen. Jan-mathiasen@stofanet.dk

 6. Dejlig, dejlig præmie. Drengetøjet i str 86 vil være et hit her 😉

  Følger dig på fb og bloglovin'.

  Mvh Louise (louise_fogh a hotmail.com)

 7. Ved ikke om jeg har gjort det rigtigt, smiler. Men jeg har dreng der vil se skøn ud i det tøj, str. 98.
  Jeg vil også gerne vinde pigetøjet i str. 56. Så hvis jeg skulle være heldig, kan I vælge hvem der bliver den heldige herhjemme.

 8. L<3ve Ej Sikke Lej :-)
  Har gennem vinteren holdt Anton dejlig varm i en skøn, skøn ESL flyverdragt 🙂
  Ønsker, hvis jeg skulle være så heldig, at vinde, en drenge pakke i str 92 🙂
  charlotte-1975@hotmail.com
  charlotte kofoed ( FB )

 9. Uha, det er svært. Har en dreng, der bruger str. 92 og en pige, der bruger str. 74. Det er nok mest drengen, der kunne bruge noget lækkret Ej Sikke Lej tøj 🙂

  Mvh. Marlene Høj

  m_hoej20@yahoo.dk

 10. Min Lotus ville være så fin i det pigetøj der, i str 92.
  Men mit held er nok brugt;)
  Kim Andrea Brofeldt

 11. Hej
  Jeg følger både dig og ej sikke lej og har gjort det længe. 🙂 Elsket at læse om alt det nye lækre tøj. Og hvor er det skønt det fra Ej sikke lej!
  Hvis jeg er den heldige ønsker jeg at vinde pige sættet str. 86 til min lille datter Silke.
  Mvh Maria Lykke Hansen mikkelogmaria@hotmail.com

 12. Uhhh hvor ville det være skønt at vinde dette 🙂 Jeg ønsker at vinde ej sikke lej tøj i str 80 til min datter Laura.
  Min mail: s.bloch83@gmail.com

  Hilsen Stine Elkjær Bloch (dette er også mit facebooknavn)

 13. Charlotte Almlund Dysted

  frudysse@gmail.com

  Uh, det kunne være så lækkert at putte skønt ESL tøj i kufferten, når vi tager til Sydens sol om 4 uger :o))) Esben ville være VILD med et sæt i str 116 :o)))

 14. Herhjemme elsker vi Ej Sikke Lej..
  Hvis vi skulle være heldige at vinde, vil jeg drengetøjet i str. 86 være super godt!
  Janni Maj Nielsen (facebooknavn)

 15. Vi eeeelsker ESL hjemme ved os og har efterhånden haft en del af det. Jeg har altid været vild med deres øko striber og kunne derfor godt tænke mig at vinde drengesættet i str. 98 til Villads på 2 år:-)

  Følger allerede begge på FB:-)

  Rikke Feldstedt Madsen
  rikkemadsen82 (a) gmail.com

 16. Hej.
  Jeg ønsker mig tøjet til en dreng i str. 128.
  Med venlig hilsen
  Anja Tygesen (anjatygesen@gmail.com)

 17. Fantastisk lækkert tøsetøj!!! Er helt vild med den lilla dragt.
  Skynder mig straks at ønske tøsetøjet til min lille pige i str. 68-74.
  Vh Kirsten

 18. Har altid godt kunne lide Ej Sikke Lej og deres pang farver. Synes også kvaliteten er god – uanset hvor mange gange tøjet bliver vasket ser det stadig nyt ud og passer perfekt 🙂
  Jeg vil gerne vinde pigesættet i str 92 🙂

  Mvh Maria Bondegaard Sørensen

 19. Har haft en del problemer med at få mit indlæg på, så bær over med mig hvis jeg står her mere end 1 gang 🙂
  Ville rigtig gerne vinde et drengesæt i str 98..
  achojgaard@gmail.com
  mvh Carina Højgaard

 20. Elise J. S. Hansen.
  elise@koeng.
  Det ville være super med tøj til dreng i str. 122 – eller str. 98.
  Skønt!!

 21. woooooow en super fed konkurrence altså!!!
  har to drenge herhjemme og mor elsker bare ej sikke lej til dem…. 🙂
  vi kan bruge tøj i str 86 og str 116 til drenge. emil og anton <3

  deler lige link til mine skønne veninder med det samme….

  mvh
  christina rasdahl
  dc1402@hotmail.com

 22. Ville være så lækkert at vinde drengesættet til min skønne Anton på 3år, elsker bare ESL, har klart været et ynglingsmærke siden han lå lille bitte i maven! 😀

  Camilla Vendelbo-Larsen

 23. Åh, hvor kunne det være skønt, hvis min lille heftigt voksende pige vandt sådan en fin tøj-pakke! : )

  Krydser ALT, hvad der krydses kan…sgu

  Pige, str. 92.

  MVH,
  Rie Luna / fetishina@hotmail.com

  (mor til vinderen af denne konkurrence – at least in my head ;P)

 24. Vil gerne dele 🙂 og hermed gjort!

  Her er det drengepakke i størrelse 92 og op, min store dreng vil elske noget i str. 116!

  Jeg elsker Ej sikke Lej og mine drenge og glade for det!

  Eva Kristensen
  helkri@gmail.com

 25. SUPER lækker konkurrence. Ejsikkelej laver smart tøj i virkelig god kvalitet. Er helt vild med det. Ville rigtigt gerne vinde et sæt til min datter, da hun netop er røget fra 86 til 92, og derfor godt kunne bruge lækkert tøj i denne størrelse.

  Mvh Camilla Grønnebæk
  camillahg@sol.dk

 26. Det er svært, har børn i begge størrelser…
  Men tror det bliver dreng str. 110 jeg helst vil vinde 🙂
  Navn: Christine Pyrmont Thøgersen
  Mail: cpt78@sol.dk
  Mvh Christine

 27. Ville blive fantastisk glad hvis jeg vandt pigetøjet i str. 80 til min lille Tricia <3
  Jeanette Stjerne

 28. Hej
  Vi ønsker os Drengetøj i str. 116 til min mellemste dreng på 5 år. Han er en rigtig krudbasse så drengetøjet vil bare klæde ham så godt og da det er sjældent at tøjet er rent når han kommer hjem fra børnehave lyder det bare super godt at det kan holde farverne vask efter vask.
  Mange hilsner
  Lis Malling Nielsen

 29. Hejsa
  Det ville klart falde i god jord her hos Bertram der bruger str 110, og så kan lillebror Ludwig overtage det til næste sommer… ;-)..
  Hilsner herfra
  Camilla Hedegaard Sørensen
  Chs@youseeme.dk

 30. Jeg vil så gerne have tøjet det er bare super flot… 🙂 Vil gerne have det i drengetøj og det skal være str. 86
  Mit navn er: Trine Busk Thomhav Nielsen
  trinebtn@gmail.com
  min facebook profil navn: Trine Busk Thomhav Nielsen

 31. Ja, her er også en af hver men storebror har allerede noget af ovenstående, så det ville være helt perfekt også at pynte Nova med Ej Sikke Lej i størrelse 68 – eller større.
  Anne Pedersen, annefille_snabela_gmail.com

 32. wow altså….. 🙂

  Må være Alvins tur nu hvor jeg prøver at vinde en af dine lækre konkurrencer 🙂

  Så drengetøj i str. 98 🙂

  Lotte Marie Bjerring – lme1978@gmail.com xx

  Følger dig på FB og ESL og er fast læser via bloglovin og min egen blog 🙂

  Held og lykke til os alle 🙂

 33. Prøver igen, den kom ikke med før ;(

  Wow, nu må det være Alvins tur jeg forsøger at vinde dine dejlige konkurrencer til 😉 Så dreng str. 98.

  Følger dig via bloglovin og FB samt ESL på FB 🙂

  Held og lykke til os alle 🙂 xx

  Lotte Marie Bjerring lme1978@gmail.com

 34. Uhh det ville være en lækker ekstra gave til min lille prinsesse Thilde, som fylder 1 år lige om lidt <3

  Ønsker pigepakken str. 80 🙂

  Maria Malling
  Mail: maria @ jershauge . Dk (kan ikke skrive min mail uden mellemrum, så fryser billedet :-/)

 35. Ihh noget lækkert tøj. Det ville være fantastisk at kunne forkæle storebror med det, dagen efter lillebrors fødselsdag 🙂
  Han ønsker sig tøjet i str.116 🙂
  Malene Lauritsen Aggerholm
  maleneaggerholm@hotmail.com
  “like” er naturligvis allerede registreret på både Børnetøjs indkøberen og på ESL 🙂
  Kram fra Malene

 36. Helene Hausner (helenehausner@yahoo.com)
  Fantastisk konkurrence, ønsker mig tøj til dreng str 86 eller 92 ;0)

 37. Jeg elsker det fantastisk fine ej sikke lej tøj og synes jo det gør min lille pige endnu mere bedårende
  Så jeg krydser fingre for at vi kunne være så heldig at vinde
  Pigetøj str 62 eller 68
  Mette Sejer Søndergaard
  Mssoendergaard@hotmail.com

 38. Det ville være dejligt at vinde! Ønsker tøjet til min dreng str. 110
  Ser bare super lækkert ud!
  -Ruta Østergaard

 39. Uhh. Elsker Ej Sikke Lej og det gør min Søn Andreas også. Har et par bluser med print på som dårligt kan nå at blive vakset inden han vil have det på igen og han er kun knap 3 år!
  Så at vinde denne drenge pakke vil bare være guldværd for Andreas og moderen 🙂
  Andreas bruger str. 98

  sandie.kristiansen@hotmail.com

 40. Min store Caspian ville være super lækker i tøjet i str. 110 -en lille lækkermås ville han blive. -og hans lillebror Conrad kunne fint arve det om nogle år 🙂

  Hilsen Luise Nielsen, Sønder Alle 13, 8940 Randers SV. luise-m@nielsen.mail.dk.

  Facebook Luise Nielsen

 41. Har jo længe været fan af både dig og Ej sikke lej 🙂
  Delt på din FB side 😉
  Ville blive super lykkelig for at vinde til pige i str. 92.
  Ej sikke lej er så lækkert, og har en lille Clara som plejer at blive forkælet med det lækre tøj.
  Charlotte Hansen

  Charlotteskunst@gmail.com

 42. hold da op der er mange der deltager, men det er jo også vildt lækkert tøj..
  hvis jeg skulle være heldig ønsker jeg drengetøjer i str. 110.
  tloenvig@hotmail.com
  facebook: Tine Lønvig

  med venlig hilsen
  Tine Lønvig

 43. Hvor er det sødt. Mine børn er desværre lige nøjagtig for store til de to sæt. (min søn er på vej i 134 og min datter i 104).
  Men hvor ville jeg gerne vinde pigesættet til min lille niece som blev født i idag. Det ville da være den skønneste fødselsdagsgave.
  Susanne Harmundal Lendal (shl @ pc . dk)

  1. Det kan godt være at jeg er lidt dum, men kan ikke finde dig på facebook…… Håber på et link…

   Og hov, troede ikke den første gik igennem… Slet bare mit tidligere indslag…

 44. Åh åh disse Ej Sikke Lej tøj vil være perfekt til vores dejlig pige! <3 Deres tøj er perfekt i størrelser og pasformen og sandt så sige at farven holder efter utallige vask!!! :-D
  Alle størrelser fra 68 og opefter!!
  Silja Schmelling, silja8@gmail.com

 45. Min søster venter sig en dejlig lille dreng, og ville elske at kunne forkæle ham med lækker Ej Sikke Lej tøj når han bliver lidt ældre 😀 Så jeg er helt klart med – ønsker at vinde drengetøjet i str. 86!

  KH Regitze
  reg.engelhardt(a)gmail.com

 46. Ihhh I bliver da bare ved med at komme med fede konkurrencer. Ønsker til pige str 80 hvis jeg skullle være heldig
  mvh. Mette Lundgreen, som også er mit facebook navn. (melu@live.dk)

 47. Min søn ville se totalt lækker ud i det smarte tøj.
  Han er en str 122
  Mange hilsner
  Joan van der Wehle-Jensen (også navn på FB :o) )

 48. endnu en super skøn konkurrence,så altid og som er spændene at være med i 🙂 vi kunne godt tænke os dreng i str 104 for vi er vilde med dit tøj

  kærlig hilsen

  Pia Hansen

 49. Uha elsker Ejsikkelej og min dejlig Wilhelmine vil se skøn ud i det, når hun får sin far hjem fra Afghanistan i næste måned! hun bruger 86.
  Venlig hilsen Luise Gibler Rohde (facebook navn)

 50. “EJ SIKKE” EN PRÆMIE ELSKER TØJET BÅDE TIL DRENGE OG PIGER. MIN LILLE MUS MOLLY KUNNE GODT BRUGE LIDT KNALD FARVER. MIT NAVN LISE HOLST

 51. EJ SIKKE EN LÆKKER PRÆMIER ELSKER ALT TØJ FRA EJ SIKKE LEJ. MIN MOLLY VILLE VÆRELÆKKER I ALLE DE FARVER DER ER PÅ PIGE TØJET. MIT NAVN ER LISE HOLST

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>