Vind din yndlingsstyle fra SMÅFOLK

Måske husker I da jeg skrev om Lucas’ nye tøj fra SMÅFOLK lige her: Dagens – Nyt Småfolk
Hvor jeg bl.a. skrev om vores ultimative yndlings fleecetrøje ;0)

Den blå fleecetrøje med hætte er simpelthen bare den bedste fleecetrøje og Lucas har de sidste 2 år haft den i brun med gule detaljer. Nu var den simpelthen bare blevet for lille, men Lucas ELSKEDE den – så der var ingen tvivl om at det skulle være den model igen ;0)
Fleecetrøjen fås til både drenge og piger og i flere forskellige farver. Se dem her.

Udover at SMÅFOLK står for vores absolutte yndlings fleecetrøje, så har vi også længe sværget til deres velourbukser, som jeg personligt synes er de bedste bukser der overhovedet findes til børn.
Men hvis I ligesom jeg har haft lyst til at prøve noget andet end velourbukserne, så kan jeg også varmt anbefale de SMÅFOLK jeans som Lucas har på billeder ovenover. De er simpelthen så lækre bløde, har indvendig justering i taljen og fine fine detaljer med æble på knappen og nitterne. De fås i flere farver og findes lige her: SMÅFOLK jeans.

Hvis du fortæller mig om din absolutte yndlingsstyle fra SMÅFOLK, så giver jeg dig her chancen for at vinde den ;0)

Se det store udvalg af Småfolk på SmartKids.dk

Vind din Småfolk yndlingsstyle

For at deltage skal du:
Skrive en kommentar herunder med link til din SMÅFOLK yndlingsstyle på SmartKids.dk. Du finder alt SMÅFOLK her: SMÅFOLK på SmartKids.dk
Kopier linket og indsæt det i kommentarfeltet, sammen med en forklaring på hvorfor dette lige er din yndlingsstyle samt hvilken str. du ønsker den i hvis det er dig der vinder.
Kommentaren SKAL indeholde dit Facebook navn/email og dit fulde navn.

Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)
Jeg trækker 4 heldige vindere onsdag d. 30. maj, som alle vinder lige præcis deres yndlingsstyle fra SMÅFOLK :0)
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
247 kommentarer
 1. Jeg har meget længe ønsket mig en fleece jakke til min datter, men pengene har bare ikke været til det. Så nu er chancen der og håber virkelig jeg er heldig at vinde denne skønne lilla småfolk fleece jakke

  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/fleecetroejer/Lilla_Smaafolk_fleece_troeje_131325_92

  Kan Du ha en fantastisk aften, og tusinde tak for alle de skønne konkurrencer du byder os. Jeg drømmer tit om at vinde en af dem og håber at denne gang jeg har heldet med mig

  Knus og hilsner fra
  Gitte Nielsen
  Lumber_love78@yahoo.com

 2. Det er jo slet ikke nemt at vælge. Småfolk laver så mange fede ting. Elsker deres print kvalitet osv. Velour bukserne er også vildt lækre. Hvis jeg skulle vælge kun 1 ting ville det helt sikkert været deres regntøj. Det er bare så super lækkert og super flotte farver der skiller sig ud fra alt andet. http://www.smartkids.dk/tweens/overtoej/regntoej/Pink_Smaafolk_regntoej_149933_78 Dette i str. 86-92 til min dejlige datter.
  Mvh. Maria Ahrnkiel Mørck
  ma_hansen@hotmail.com
  Ps. rigtig god aften 😀

 3. Hej – Her i hytten har mine unger sat sig lune på velur hyggerørne – fleece og sengetøjet 🙂 Og den mindst bruger sin nusser meget – men skulle vi vælge een farvorit ud er det velurbukserne som bare holder og holder og holder i vasket, facon mm 🙂 Ønsker os et par i str 98/104 Mange hilsner Rikke Skjøde Baes – Rik_ky@mail.tele.dk

  1. hov glemte mit facebook navn… Caroline Maria Nielsen. og så lige en kommentar;.. elsker småfolks tøj og især overtøjet er cool

 4. http://www.smartkids.dk/cool-boernetoej/body-stockings/Lyseroed_Smaafolk_bodystocking_151027_128

  Hei.

  Her er min favoritt hos småfolk. Har hatt denne bodyen i fjord, og den er kjempestilig under en selebukse, eller også til en joggebukse eller jeans. Kvaliteten er flott, og den holder seg like fin etter mange vask. Er veldig lett og god i stoffet, og på varme dager er den upperlig. Et lett plagg å hive på, og du føler at barenet er vell kledd.

  Hilsen fra Grethe Ø Ravnås

 5. Uha… Det er svært at vælge, elsker deres glade tøj! Men farvoritten må klart være de skønne teddy fleece trøjer. Lillesøster har haft en engang og storesøster synes altid hun var så dejlig blød så der var mange kram og nus til hende. Synes storesøster også fortjener sådan en krammebluse i str. 5-6 år http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/fleecetroejer/Roed_Smaafolk_fleecetroeje_150338_1 så den ønsker jeg.

  Maria Lykke Hansen, mikkelogmaria@hotmail.com

 6. http://www.smartkids.dk/tilbehoer/sengetoej/Turkis_Smaafolk_junior_sengetoej_150395_590

  Jeg elsker deres sengetøj og dette er bare så flot, jeg er så meget Småfolk fan og køber det gerne til begge mine børn, har en søn på 1 og en datter på 2 år, men som regel kun på tilbud da jeg er lidt uheldig med at det ikk holder så godt i vask, men sengetøjet har jeg dog aldrig problemer med!

  Jeg hedder Charlotte Sylvia Olsen-Jensen på facebook og min mail er safira-simba@hotmail.com og mussesverden@gmail.com

 7. Vi har været glade for især håndklæderne fra Småfolk, der er blevet vasket tusind gange (ca) og stadig er rigtig pæne og bløde! Vi kunne derfor godt tænke os at prøve en badekåbe af samme kvalitet, det er da toppen af hygge og er vores favorit småfolk produkt 🙂
  Venlige hilsner, Line
  Linemoeller “a” hotmail com

 8. Herhjemme ELSKER vi Småfolk og helt ærligt så var denne opgave enormt svær. Vi har været heldige at have et enkelt stykke eller to fra begge børn var helt små.

  Hvis jeg skulle være så heldig så ville min datter være så absolut yndig i denne kjole http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Denim_Smaafolk_kjole_150307_422 i str 92. Hun og moderen elsker kjoler og småfolks kjoler er tilpas rå til at gå an for den pink-forskrækkede mor og stadig så nuttet at resten af familien dåner over hende.

 9. Vi ELSKER Småfolk herhjemme, syntes deres pasform er suveræn god, er kæmpe fan af deres Velour bukser, og har alskillige heldragter til knægten også.

  Havde desværre ikke en Småfolk køredragt til Mikkel da han var helt lille, men stiftede først bekendskab med denne model senere, og syntes de er så lækre i kvaliteten, og rigtig godt med ærmerne der kan ombukkes.

  Nu venter vi en lille pige til august, og til hende kunne jeg rigtig godt tænke mig en Småfolk Køredragt, til når efteråret kommer. Ved godt der er noget tid til, men sådan en står rigtig højt på min ønskeliste, så hvis muligheden for at vinde sådan en til hende i størrelse 62 kunne lade sig gøre, så vil det være absolut ynglings 😀

  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/koeredragter/Lyslilla_Smaafolk_koeredragt_151075_97

  Mange hilsener
  Karina Kettner

  karina@kettners-bulldog.dk

 10. Anette Kempel

  Vi elsker også Småfolk hjemme hos os – Så meget at min mand nogle gange kommenterer om alt Kristians tøj skal være med æbler :o) …… og svaret er jo indlysende ….. selvfølgelig skal det det ! Vi er også enormt glade for fleecetrøjen, som desværre er ved at være for lille – Derfor ønsker vi os en ny i str. 86 i turkis.
  “http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/fleecetroejer/Turkis_Smaafolk_fleecetroeje_150653_590”
  Mvh Anette Kempel
  Anke@privat.dk

 11. http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Smaafolk_frotté_kjole_150541_92
  http://www.smartkids.dk/tweens/stroemper-stroempebukser/Pink_Smaafolk_stroempebuks_131486_78
  http://www.smartkids.dk/cool-boernetoej/accessories/sommerhatte-kasketter/Roed_Smaafolk_boellehat_150659_1

  Str. 110-116 – fantastisk sæt, et af mange man kunne sammensætte 😉

  I sær farverne på dette sæt minder mig om det første sæt småfolk tøj vi købte til min store datter da dengang kun var 4 mdr gammel i 2007. Hun var lige blevet opereret på Riget, og da vi var på en af de utallige barnevognsture mens vi var indlagt i området, fik hun sit første sæt fra småfolk af mormor i en lille butik på Østerbro 🙂 En lilla kjole og matchende strømpebukser. Har det stadig og nu er det lillesøsters 🙂

  Lotte Marie Bjerring
  lme1978@gmail.com

 12. Vi elsker alt småfolk fordi det har de flotteste farver og de sødeste og sjoveste prints. Men vi har elsket småfolks velour bukser allermest, da de sidder rigtig godt på min lille dreng. Han havde dem på første gang da han var 7 mdr og han får dem stadig på nu ved 16 mdr. De er brugt og brugt og stadig flotte og dejlige 🙂

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Navy_Smaafolk_buks_151134_559
  str 86-92

  mvh Kathrine Elisa Bohn Smitshuysen
  kathrine.ebs@gmail.com

 13. Småfolk har de skønneste designs – Vi har dog ikke så meget Småfolk tøj; kun et par heldragter og nogle bodystocks (hedder de det i flertal?). Bjarke Nanu mangler en dejlig varm fleecejakke til efteråret. Og med din fine beskrivelse af jakken, så får man jo lyst til at prøve den til sine egne børn. Den ser ud til at være holdbar og det skal yndlingstøj jo være.
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/fleecetroejer/Turkis_Smaafolk_fleecetroeje_150653_590
  Og måske kan lillesøster så arve den, hvis den ikke er alt for drenget i farven (Hun er sikkert ligeglad med farven, men det er mor ikke). Hvis Bjarke Nanu blivevr den heldige modtager, så skal det være en str. 92/98 🙂

  Mvh. Marlene Høj
  m_hoej20@yahoo.dk

 14. Jeg er vild med bluserne fra Småfolk, fordi de er perfekte i pasformen til vores yngste søn 🙂 Jeg er vild med næsten alle print. Men vores søn er vild med biler – og hans yndlingsbluse er en hans blå småfolk-bluse med røde biler 🙂 Jeg er dog sikker på, at denne vil være et lige så stort et hit: http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Cremefarvet_Smaafolk_Tshirt_150500_452 – str. 92/98 🙂
  Mange hilsner
  Jonas og Tine
  FB: Tine Rantzau Bech

 15. Elsker alle styles fra Småfolk, så det med kun at vælge EN style er noget af en opgave:-) dog vil jeg sige at jeg længe har gået og kigget på Småfolks seneste skud på stammen, nemlig rygsække!! Min søn, som går i skovbørnehave, slider rygsækkene op jævnligt, så kunne vildt godt tænke mig denne her. står nemlig for at skulle investere i (endnu) en ny rygsæk til min dreng:-)

  http://www.smartkids.dk/udstyr/boernehaven/rygsaekke/Navy_Smaafolk_rygsaek_165261_559

  hilsen Mette, kmlynghoejen@os.dk

  1. Hov glemte at skrive str. Ville gerne vinde den i str 5-6 år.
   Også krydser jeg fingrer for at være en af de heldige

 16. Jeg er bare vild med Småfolk – så vild, at min mand i sidste uge sagde: “Ikke flere æbler nu!”. Vores drenge er heldigvis vilde med æblerne, og jeg har nydt at købe “nye æbler” til vores baby på 2 mdr. og været dejligt heldig at få Småfolk i barselsgaver også (dejligt med opmærksomme venner 😉 ).
  Jeg giver dig ret – velourbukserne er lækre, og det er én af yndlingene, så drømmer om denne:
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Navy_Smaafolk_buks_151134_559 i str. 86/92
  Samtidig vil jeg også rigtigt gerne give yngstemand den fine nye taske til børnehaven og pusletøjet, – og manden kan jo protestere alt det han vil, hvis jeg ikke selv har købt den :). Men velourbukser og alle Småfolks bodyer, heldragter og t-shirts med fantastiske print er lige min smag (nogle enkelte dog lidt for retro).
  http://www.smartkids.dk/udstyr/boernehaven/rygsaekke/Navy_Smaafolk_rygsaek_165261_559
  Håber at vinde denne ultimative konkurrence – tænk at du kan blive ved med at sprøjte skønne konkurrencer efter os og så endda med yndlingsmærkerne!
  Mvh. Helene Braüner Bisgaard(også på facebook)
  helenebb@hotmail.com

 17. Jeg må indrømme at jeg desværre er blevet rigtig træt af småfolks bluser og heldragter med print som alt alt for hurtig bliver forvasket at se på.
  Når det så er sagt, laver de masser af andre ting, som jeg stadig er storforbruger af. Bl.a deres plysjakker, solhatte, håndklæder, stof-bleer og ikke mindst de helt igennem fantastiske velour posebukser!
  Så vandt jeg skulle mindste manden forkæles med et par posebukser i str 80.
  Disse: http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Blaa_Smaafolk_buks_151068_20

  Maria Vigsø Christensen
  MariaVig222@ofir.dk

 18. Model: 21-270
  Varenr.: 150653_92 str. 110/116

  Model: 21-214
  Varenr.: 150562_422 str. 110/116

  Både fleecetrøje og kjole er skønne. Pt er Rebecca til bukser eller shorts når hun er i børnehave og kjoler på fridage 🙂 Hun siger, så leger hun bedre.

 19. Småfolk er bare skønt børnetøj, der lader børn være børn, med de mange farver og motiver <3

  Jeg ønsker mig dette skønne regntøj til min datter http://www.smartkids.dk/tweens/overtoej/regntoej/Pink_Smaafolk_regntoej_149933_78
  da det er i en farve der kan gøre selv den kedligste regnvejrs dag til en god dag, og så ved jeg det er i en super blød og lækker kvalitet der kan holde til leg i børnehaven 🙂 ønsker mig det i str. 104-110

  Ann-Karina Bøjer
  ann-karina-b@stofanet.dk

 20. Her hjemme er mor og søn Virkelig småfolks fans,Vi ELSKER de dejlige farver og prints, det klær min søn super godt, han er 2,5 år men henter selv småfolks bluserne fra tørrestativet og vil have dem på da han elsker motiverne især traktor, gravemaskiner og dyr.Så deres bluser er vores yndlings styles og vi krydser finger for at vinde denne i str 98-104 http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Turkis_Smaafolk_Tshirt_150402_590
  mvh mette just olsen
  justmette@mail.dk

 21. ELSKER småfolks Regntøj!
  Super kvalitet, nemt for de små med knapper i stedet for de besværlige lynlåse & super skønt med SELER også i de større størrelser, så bukserne ikke falder ned eller tøjet skeler og der popper vand ind når de f.eks hopper.
  Storesøster herhjemme er vokset ud af sit, så ville jo være skønt med dette sæt i str 104-110 🙂

  -Valdemarelias@hotmail.com

 22. Vi og hermed menes jeg 😉 ELSKER Småfolks tøj i alle afskygninger, vi har bukser, trøjer, kjoler, fleece, T-shirts og så videre.. Det er super svært at vælge yndlingen, men da vi har været SÅ glade for fleecen, vil jeg blive super glad for at vinde den i den næste størrelse vi skal i og det er 86/92 Denne : http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/fleecetroejer/Lilla_Smaafolk_fleecetroeje_150653_92

  Med Venlig Hilsen
  Janne Wiberg Jensen
  jannewibergjensen@hotmail.com

 23. Jeg har MEGET svært ved at vælge imellem disse to kjoler:

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Denim_Smaafolk_kjole_150307_422

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Denim_Smaafolk_kjole_150562_422

  Er vild med de fine detaljer med forskellig-farvet knapper, små ærmer og lommer. De er simpelthen SÅ søde! 😀

  Hvis jeg vinder, vil jeg gerne ha kjolen (én af dem 😉 i str 86/92

  //Bettina Jensen
  MrsSpeechless (snabel a) jubii.dk
  http://www.BobbersBlabber.blogspot.com

 24. Vi ELSKER Småfolk her hjemme 🙂
  Den skønne fleecejakke din søn har på, er lige sådan en vi står og mangler i str. 2-3 år.
  Vi har haft en før og de bliver bare ved med at være bløde 🙂

  Jeg kan desværre ikke indsætte link (skriver fra iPhone!)

  Mvh. Diana. xera@mail.dk

 25. Hej 🙂
  Vi kan lide småfolk for deres eventyrlige prints, vi elsker at fortælle godnat historier fra print på tøjet <3<3 vildt lækkert!
  Hvis vi bliver de heldige, kunne vi rigtig godt tænke os denne eventyrlig body str 80, så er godnat historien hjem;)

  http://www.smartkids.dk/cool-boernetoej/body-stockings/Orange_Smaafolk_bodystocking_165528_6

  str 86-92
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Denim_Smaafolk_kjole_150307_422

  str 86-92
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/fleecetroejer/Lilla_Smaafolk_fleecetroeje_150653_92

  str 86-92
  http://www.smartkids.dk/tweens/badetoej/Lilla_Smaafolk_badedragt_150286_92

  http://www.smartkids.dk/cool-boernetoej/accessories/sommerhatte-kasketter/Lilla_Smaafolk_boellehat_149982_92

  og meget mere 😉

  Kh Pai Nielsen
  Email: painielsen10@gmail.com

 26. Jeg kan ikke linke, men den grønne, kortærmede body med bondegården i en 74/80, ville være skøn til min Asbjørn.

  Synes godt om de kraftige farver. Bryder mig ikke om babyblåt til drenge.

  Vh
  Karina Due, Excentrica86@hotmail.com

 27. åhh jeg elsker også velour bukser… Det må bare være så dejligt at være barn og lege i sådan nogle bløde bukser, men deres t-shirts med dyremotiver er også et hit. Det er fedt med gult/lilla/brun kombinationerne…

  email: maria_rud_nielsn@hotmail.com

 28. Jeg er helt vild med badekåben:
  http://www.smartkids.dk/udstyr/haandklaeder-badekaaber/Turkis_Smaafolk_badekaabe_114891_66

  Min søn elsker at sidde i arm i sofaen efter han har været i bad, og bare hygge med mor inden han får nattøj på. Og det ville være så fedt at vinde denne badekåbe til ham. så kan den bette lækkermås, være elsker lækker 😀
  og så ville den også være god til om vinteren, hvis det er lidt ekstra koldt når der hygges der hjemme 🙂

  Hilsen Catharina Jensen
  catharina_jensen@hotmail.com

 29. Fantastisk konkurrence …. Vi elsker Småfolk til vores småfolk herhjemme…. Vores tvillinger på 21 måneder har alderen, hvor de er vilde med traktorer så den grønne body med traktorer ville være et hit hos dem og nemt for moderen, at klæde dem på :)))

 30. hov glemte selvfølgelig min ml navn, havde ik set der stod fulde navn fra fb.. derinde er det Chris Cecilia kongekilde.

 31. Sommeren er tilsyneladende kommet lidt bag på os (ja, det kom også lidt bag på mig, at den sluttede så brat) så mine piger mangler sommertøj! Min kæreste har lige købt et par virkelig grimme shorts til hende (ER jeg verdens ondeste og mest overfladiske menneske når jeg siger det?! Det er jeg vist…) Personligt ville jeg hellere se hende i denne her yndighed http://www.smartkids.dk/tweens/kjoler-nederdele/nederdele/Gul_Smaafolk_nederdel_165515_5i str. 3-4 år. Den er da ren poesi!

 32. http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Blaa_Smaafolk_velourbukser_131265_20 Absolutte favorit her hjemme er velourbukserne. Min yngste ELSKER dem og får han selv lov at vælge tøj i sit skab og de ikke er til vask, så er det klart dem der vælges. Om så de ligger nederst i bunken af bukser, så skal han nok finde dem frem også selv om det kræver at samtlige af de andre bukser skal samles op fra gulvet og lægges på plads igen…

  Anja Johansen
  Speedy1256@hotmail.com

  1. Det er jo virkelig svært at vælge mellem alle ens yndlings småfolk stuff og deres lækre nye sommerstyles. Er nu alligevel ikke i tvivl om at det skal være denne:
   http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Orange_Smaafolk_frotté_kjole_150525_6
   Den minder mig om billeder fra min barndom i 70erne og udstråler bare sol, sommer og glade farverige unger. Ønsker mig den til min skønne Aya i str. 122-128.
   Så er vi klar til at gå en dejlig sommer i møde.
   Kærlig hilsen
   Rie Søllingvraa
   rie@email.com

 33. jeg ville elske at vinde denne t shirt til min yngste dreng
  http://www.smartkids.dk/sport/t-shirts/t-shirts/Turkis_Smaafolk_Tshirt_165230_590
  jeg vælger den fordi det er simpelthen denne sommers must have, glade farver sommerlig og nostalgisk,småfolks sommertøj er nok det tøj jeg glæder mig mest til at se for de har simpelthen nogle sindsygt lækre print.

  hvis vi er så heldige at vinde denne t shirt skal det være en str 4-5 år.

  Vh Gry Mørk
  Numsie22@hotmail.com

 34. Hej
  Her bliver det svært at vælge elsker småfolk og synes det har en ok kvalitet. Jeg har 2 skønne børn og Molly ville være lækker i denne http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Smaafolk_kjole_150537_9 i str 92/98 0g viktor i denne http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Navy_Smaafolk_cardigan_150649_559 i str 110/116. Kjolen har jeg valgt fordi farverne er skønne og formen ser god ud. og cardiganen er da bare for lækkeer.

  Smil Lise Holst (fb)

 35. Ååååååååh de æbler, de æbler . Jeg elskeeeeer småfolks æbler. Det er bare mit totalt yndlings brand fra småfolk , og jeg har smask forelsket mig i den nye sommerdragt til drenge med æblerne i de dejlige friske farver <3 Den er bare Noget så fin . Vi ønsker os den i str 86-92

  1. Eeej neeeeeej . Jeg kan ikke indsætte link fra iPhone øv øv . Æææææv helt inde fra hjertet . 🙁

 36. Er på mobilen så kan ikke sætte linket ind, men min favorit er magen til din 🙂

  Jeg elsker deres fleece trøje og specielt den blå. Min søn har mørke blå øjne så den ville være så lækker til ham!
  I str 104 🙂

  Kjerstine larsen
  Kjerstinenaja@gmail.com

 37. http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/fleecetroejer/Navy_Smaafolk_fleecetroeje_150338_559

  Det må være denne lækre fleecetrøje som din søn også elsker 🙂
  Min søn har endnu ikke en sommerjakke, men tænker denne kunne være SUPER fin og bruge som sommerjakke…til de lidt køligere dage..Han bruger str. 98 så en str. 3-4 år er nok passende 🙂

  Er sikker på han vil elske den, han er VILD med blå.. så mon ikke denne vil falde i god jord? Desuden er han ved at blive blefri.. så det kunne være en god gave at give ham som en slags “eksamensgave” 🙂

  Mail : Hellebroendum@live.dk
  Facebook: Helle Brøndum Pedersen

 38. Nu er det jo svært kun at vælge een yndlingsstyle når det kommer til småfolk!
  Men herhjemme har vi også sværget til fleecetrøjerne, så sådan en ønsker lillesøster sig i lilla i str 96-92/2 år-

  venlig hilsen

  Louise Friis Rasmussen
  louisefriis@hotmail.com

 39. Hej Pernille. Jeg er fuldstændig syg med Småfolks lækre tøj med skønne print. Og nu har jeg lige set deres super fine rygsæk vil passe perfekt til min dejlige søn Shawn som inden længe (når min barsel slutter) skal I enten vuggestue eller dagpleje og der vil denne skønne rygsæk passe helt perfekt til hans tøj, sutteklud og sutter 🙂
  http://www.smartkids.dk/udstyr/boernehaven/rygsaekke/Navy_Smaafolk_rygsaek_165261_559

  Med venlig hilsen
  Jeanette Kristensen
  Spaceinden@gmail.com

 40. Vi er stor fan er fleecetrøjerne- og heldragterne hjemme ved os. Har for nylig investeret i den nye fleecetrøje, så vi er godt dækket ind det næste års tid. Det er skøn i farverne og kan både bruges som “almindelig” jakke og til at sove i! :o)
  Hvis vi bliver den heldige vinder, skal det helt klart være et par nye lækre velour bukser i den gode praktiske farve Navy: http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Navy_Smaafolk_buks_151134_559. Den kan kombineres med alle småfolks styles og så holder den bare godt. Jarlen er vokset ud af sin str 80, så en str 86-92 vil falde i “god jord” hjemme hos os :o)

  Navnet er Charlotte mosholm manø lehm
  Mail: Charlottemosholm@hotmail.com

 41. småfolk bukser er simpelthen bare det bedste har dem til mig selv, min store datter og til min søn så det må blive bukser Model: 21-220
  Varenr.: 150564_33 i størrelse 98-104
  hilsen Henriette Borne
  borne@privat.dk

 42. Vi er stor fan er fleecetrøjerne- og heldragterne hjemme ved os. Har for nylig investeret i den nye fleecetrøje, så vi er godt dækket ind det næste års tid. Det er skøn i farverne og kan både bruges som “almindelig” jakke og til at sove i! :o)
  Hvis vi bliver den heldige vinder, skal det helt klart være et par nye lækre velour bukser i den gode praktiske farve Navy: http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Navy_Smaafolk_buks_151134_559. Den kan kombineres med alle småfolks styles og så holder den bare godt. Jarlen er vokset ud af sin str 80, så en str 86-92 vil falde i “god jord” hjemme hos os :o)

  Navnet er Charlotte mosholm manø lehm
  Mail: Charlottemosholm@hotmail.com

 43. Elsker småfolk….. Der er så meget lækkert og fint tøj…. et af yndlingsstylens fra den nye kollektion må være sengetøjet med multi æbler til pige i junior størrelse eller en UV-dragt i rød/pink med æbler str 86.
  Mvh. Mette Lundgreen (melu@live.dk)

 44. Det kunne være fedt at finde en lilla fleece i str 98 til Karla. Vi har haft og har stadigvæk masser af småfolk, men har endnu ikke prøvet fleecen.

  Mvh
  Line Stilling Mogensen

 45. Den lilla fleece er vores absolutte favorit…:-)
  Lillpigen har dem hvert årog bor nærmest i den. De holder til alt og er så skønne… 🙂
  Dsværre er lynlåsen smuttet på den i år, s vi ønsker os frygtelig meget en ny… 🙂

  De bedste hilsner

  Julie Ewald Carlsson
  julie.carlsson@hotmail.com

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>