Test – Didriksons overtøj

Konkurrencen er slut

Didriksons har eksisteret siden 1913 og er et svensk mærke, som endnu ikke er så forfærdelig kendt i Danmark. Didriksons kan noget helt specielt med overtøj og til børnene er der tænkt over enhver lille detaljer.

Der er et par ting man skal være opmærksom på når man overvejer Didriksons overtøj til sit barn:

Vandsøjletryk: Didriksons måde at teste og måle vandsøjletryk på er efter de europæiske standarder, som betyder at vandsøjletrykket bliver angivet EFTER brug og slid. I Danmark har vi det med at teste og angive vandsøjletrykket INDEN brug og slid – og derfor vil man umiddelbart synes at Didriksons har et lavere vandsøjletryk end det man er vant til.
MEN man kan ikke sammenligne pærer og bananer, hvilket er lidt det der sker i det her tilfælde.
Didriksons har et ekstremt højt vandsøjletryk, men husk at det er angivet EFTER brug og slid, og derfor vil virke lavere.
Alt overtøj mister ved brug dele af den imprægnering der gør det vandtæt og med Didriksons er du altså garanteret en vandtæthed også efter slid.

Størrelse: Didriksons kører i hele størrelser og er stort i størrelsen. Brug de anbefalinger vi har skrevet direkte under hvert produkt på SmartKids.dk.

Jeg har fået 2 testere til at teste Didriksons overtøj, og du har også mulighed for at vinde Didriksons overtøj fra SmartKids.dk til dit eget barn.

Vi har testet følgende:

DidriksonsDidriksons vinterjakke – 699,75 kr. // Didriksons skibukser – 499,75 kr. //
Didriksons  flyverdragt – 999,75 kr. // 
 

Mathilde tester Didriksons vinterjakke og skibukser

DidriksonsMatilde har testet: Didriksons vinterjakke – 699,75 kr. // Didriksons skibukser – 499,75 kr. //
 

Matildes far beretter:

Matilde har været så heldig at få lov til at teste et Didriksons skisæt.

Matilde er ca. 130 cm høj og vi bestilte derfor str. 140 både i bukser og jakke…..men det var alt for stort.

Mærket Didriksons er stor i størrelserne og vi fik derfor sættet byttet til str. 130. Desværre kunne vi kun få buksen i str. 120 og det betød, at bukserne stumpede en smule. Problemet blev dog hurtig løst fordi Didriksons har en yderst genial detalje, som betyder at de let kan forlænges med 5-6 cm. Det er virkelig en kanon detalje og gør, at børnene kan bruge sættet en sæson mere !!!!!!!!!!
Man skulle måske tro, at det bliver synligt, men det er lavet super smart og det eneste det kræver er 10 min. og en opsprætter. Normalt er jeg ellers ikke handy-man når det kommer til syning og/eller reparation af tøj, men det her var intet mindre end genialt.

DidriksonsBilleder fra opsprætningen af Matildes skibukser – der gjorde dem 5-6 cm længere
 

Skibukserne er med justerbare seler og elastik i livet og kan endvidere justeres yderligere i livet med elastikker foran, som normalt også findes i almindelige bukser. Benene har snefang med gummikant og kan strammes tæt om støvlen med en kraftig velcro. Derudover er der justerbar kraftig strop til under støvlerne. (Stroppen er ikke blot en elastik, men en elastik men kraftig stof omkring) På ydersiden er der forstærkninger på knæ og bagdel og gode reflekser.

Jakken er i slidstærkt materiale med gode reflekser både bagpå, på hætten og på ærmerne. I ærmerne er manchetter/vindfang med en strop til at sætte om tommelfingeren, så ærmet holdes fast. I hætten er der kraftig velcro til at stramme hætten om hovedet, men den kan ikke strammes tæt om ansigtet. Hætten blev ikke på hovedet i kraftig blæst.

Sættet er 100% vandtæt og er blevet testet i storm og regnvejr ved Vesterhavet helt uden problemer :0)  Sættet er i en frisk lilla farve med lyserødt inderfoer og en grøn lynlås samt knapper. En sød detalje der gør sættet smart og unikt.

Vi vil KLART anbefale Didriksons specielt pga. detaljen med mulighed for at forlænge arme – og benlængde.

Nicolaj tester Didriksons flyverdragt

DidriksonsNicolaj har testet: Didriksons  flyverdragt – 999,75 kr. // 
 

Nicolajs mor beretter:

Nicolaj var så glad for at få sin Didriksons flyverdragt, at han måtte prøve den med det samme. Første spørgsmål da han havde fået den på var da også, hvornår bliver det vinter. Det er altid en fornøjelse, når de virkelig er glad for deres tøj og ikke føler det er noget de bliver presset ned i.

Første indtryk af dragten er, at den er i rigtig god kvalitet og virkelig slidstærke materialer. Den blå farve kan godt lidt lede tankerne hen på en rigtig kansasdragt, men det er vigtigt hjemme hos os, at vi har noget der er til at arbejde med, da begge vores drenge er meget aktive og især Nicolaj,  der er rigtig meget ude i sin børnehave, som har et super lækkert udendørs areal, der bliver brugt rigtig flittigt.
Der er virkelig tænkt over detaljerne – Nicolaj er meget lang og tynd, så det er helt perfekt at denne flyverdragt kan spændes ind i livet og endnu mere perfekt er det, at såvel ærmer som ben faktisk kan forlænges. Der sidder en rød syning i ærmer og ben, som skal pilles op. Dermed bliver de nogle centimeter længere. Det er bare en rigtig lækker detalje, som gør at flyverdragten også er økonomisk god og næsten helt sikkert kan bruges året efter – i hvert som erstatning :0).

Jeg elsker at der er pels på hætten, men det er ikke altid drenge gider det og på denne dragt er pelsen aftagelig – perfekt :0). Der er også mange gode lommer og det er altid et hit hos os.

Nu glæder vi os til vinteren og forhåbentlig masser af sne rammer os, så vi rigtig kan teste tøjet :0)

 

Vind Didriksons overtøj

Konkurrencen er slut

I samarbejde med Didriksons, udlodder jeg valgfrit Didriksons overtøj fra SmartKids.dk til en heldig læser. Vinderen kan frit vælge en Didriksons flyverdragt eller to-delt sæt bestående af jakke og skibukser.

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder.

3: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder fredag d. 16. november.

 

Præmien gælder kun til Didriksons overtøj til børn på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

237 kommentarer
 1. Bedste overtøj ever.
  Min søn skal vinde det, fordi han skal have det bedste (ja jeg er vel hans mor og det er mit ønske). Og Didriksons er seriøst lækkert.

  Og at det kan vokse med barnet…hvorfor er der ingen der har fundet på det tidligere…nice

 2. Hvis vi er så heldige, så ønsker vi os et todelt sæt til yngstemanden har i huset:) Han er bare ikke til at få presset ned i en flyverdragt, da det ikke er sejt nok længere:D

  Mvh Rikke

 3. Har ofte hørt navnet, men har aldrig købt det, det pengene ikke har været til det. Ser lækkert ud og har altid kun hørt godt om det og denne test bekræfter det jo kun. Emma ville elske at vinde denne konkurrence 🙂

 4. Min søn har haft Didriksons de sidste mange år og det er det bedste mærke ever!!!! Så selvfølgelig skal han vinde en flyverdragt!

 5. Jeg elsker Didrikson – har været så heldig at arve et par sæt og hvis pengene rakte var det, mærket for mine unger.

  Jeg hepper på mig selv.

 6. Det er så super fedt og virkelig god kvalitet. Vores den ældste har haft jakke og skibuks der fra de sidste par år og det har bare holdt. Vi havde en ny jakke til at ligge til hende men den var desværre blevet for kort på ærmerne 🙁 så vi måtte finde et hurtig alternativ som hun ikke just er stolt af, men sådan måtte det jo være.
  Men er sikker på hun vil blive super super glad hvis hun var så heldig med sådan et lilla sæt. For det første er det skide flot men det er også så funktionel.

  Lillesøster der bliver 2 år her i november har en flyverdragt og den også super super lækker

 7. Har hört riktigt mange gode ting om Didrikson så vil då gerne pröve det märket hvis jag får mulighed för det 🙂

 8. Virkelig lækkert overtøj. Håber at min store pige bliver den heldige der skal have nyt overtøj. Hun elsker at være ude og kan godt se at vi igen i år ikke kan nøjes med en flyverdragt… 🙂

 9. Det er da noget fantastisk tøj og dejligt at man har mulighed for at forlænge. Det vil vi gerne vinde.

 10. Det er så fint og passer godt til min krudtbasse af en dreng der ligesom mor og far helst vil være ude, uanset vejret!

 11. hvor jeg dog håber inderligt at vinde et skisæt til min ældste dreng, er blev 8 i tirsdags, og ønsker sig så meget et skisæt, flyverdragt vil han bestemt ikke gå i mere..
  hvis jeg er den heldige vil jeg godt ha sættet i str 140 både jakke og bukser
  http://www.smartkids.dk/tweens/overtoej/vinterjakker/sort_didriksons-vinterjakke_175847_4 den her jakke

  http://www.smartkids.dk/tweens/overtoej/skibukser/gron_didriksons-skibuks_175854_33 de her skibukser

  rigtig god weekend 🙂

  mvh Tina

 12. jeg ville elske at vinde overtøj fra dette mærke til en af mine 3 drenge, da de virkelig at tingene kan holde til noget:-)

 13. da jeg lige nu går og er arbejdsløs skal man jo spare på pengene så det går desværre ud over hvad der bliver købt af tøj . så hvis vi var så heldige ville det da være en kanon hjælp
  venlig hilsen laila bindzus

 14. Fordi ungerne og jeg bare ææææælsker Didriksons pga design, funktionalitet og holdbarhed. Vi har sværget til Didriksons de sidste 5 vintre og det skuffer aldrig…

 15. Det ville være fantastisk at vinde et todelt sæt til min ældste dreng. Med to drenge i huset der vokser med lynets hast bliver det hurtigt en dyr affære med indkøb af vinter overtøj. Og Didriksons er bare så lækkert. Så det fortjener han;-)

 16. L O V E I T <3

  Vi er vilde med Didriksons og det er det bedste overtøj mine unger har haft!
  Hvis vi er så heldige at vinde, ønsker Marie sig et to-delt sæt i str 120 – det ville være helt perfekt til cykelturen til bhv og mange skønne og lange dage på legepladsen i vintertiden!!
  Håbe håbe….

 17. Hvis jeg skulle være den heldige skal min niece’s søn have en flyverdragt. Min niece læser, så pengene er ikke så store og med en lille så er der nok at bruge pengene på. Så jeg skal vinde så Mikas kan få en lækker kvalitets flyverdragt til alle strandturene sammen med morfar :O)

 18. Har hørt, at det skulle være et super godt mærke, så det ville vi da med glæde afprøve på en af mine 3 børn herhjemme. Har en søn på 5, der slider tøj og sko ret hurtigt, så han ville virkelig have gavn af kvalitet, der kan holde til det slid, så det kunne være super at få afprøvet dette mærke, som vi aldrig har prøvet før 🙂

 19. Vores søn på 5 har haft både flyverdragt og skisæt fra didriksons. I år har jeg ladet mig overtale til at prøve et andet mærke, som desværre hverken kan holde ham varm eller tør 🙁 Derfor kunne det da være super hvis vi vandt et sæt fra didriksons til ham 🙂

 20. Har ofte hørt om mærket, men aldrig prøvet det. Har 2 piger (1. Bhv barn og 1. Dp barn) som godt kunne tænke sig at afprøve dette forhåbentligt lækre mærke 🙂

 21. Vil rigtig gerne vinde et 2 delt sæt til min ældste søn på 10, da jeg i år til hans store ærgelse har købt en flyverdragt… Han siger selv “Mor jeg nægter at bruge den – jeg bliver jo helt til grin” :-/ Så kunne jeg give ham sådan et sæt ville jeg helt sikkert igen rangere som en god mor 🙂
  Mvh Trine

 22. Jeg håber på at vinde da vi tidligere har haft en vinterjakke derfra og den var så lækker 🙂
  Skønt skønt mærke.

 23. Åh jeg havde en af deres flyverdragter til min ældste datter da hun var lille. Den var fantastisk! Ikke overgået af noget andet vintertøj jeg har købt til de tre snutter siden! hvis jeg vinder, ville jeg elske at lade min søn på knap 8 prøve et lækkert sæt:-)

 24. Jamen du bliver da ved med at trylle nye konkurrencer frem. Ligesom jeg har skrevet i konkurrencen om Danefæ vil vi blive SÅ glad hvis min datter vandt. Grundet vores økonomi har vi ik haft råd til at købe noget vildt smart vintertøj . Hun har arvet det meste og når det er sidst på vintersæsonen ser det VIRKELIG tarveligt ud. Derudover kan vores datter på 4,5 år udemærket se hvad der er pænt og ik. Og det skærer i mit moderhjerte når hun ser andres tøj, overtøj, sko, støvler ja you name it inde i byen. Heldigvis er min datter den type at hun bliver glad for et par strømper til 5 kr. Men det ville VIRKELIG glæde både os og vores datter hvis hun vandt. Så er mit barn os klædt noget smart og farverigt. Håber og krydser. Hvis vi vinder skal det være det to-delte str 116

 25. Christian Malik på 11 år trænger til et nyt sæt overtøj – Især skibukserne mangler han. Jeg købte nogle T2H skibukser til ham sidste år, men de var måske lige små nok (eller også var han for stor), så han har næsten ikke brugt dem.
  Det ville være dejligt at kunne forkæle ham 🙂

 26. Vil rigtig gerne vinde en flyverdragt til pige str 98 da jeg ikke er sikker på min datter passer sin flyverdragt hele sæsonen . Og det er bare rigtig surt at skulle ud og købe ny igen i januar ligesom vi gjorde sidste år!

 27. Uh uh uuuhhhh………. læææækert med noget Didrikson! Victoria pi` herhjemme har så meget brug for det i sin dagligdag i landbørnehave!

 28. vi har flyverdragten der fra i år og den er så lækker og Max elsker den, men efter en dag i børnehaven er den ikke til pænt og vi ville derfor elske at have et to delt sæt dels til pænt og til frem og tilbage til børnehave

 29. Noget overtøj til datteren fra Didriksons ville falde i særdeles god jord her.
  Jeg troede ellers lige, jeg var smart og havde fået vinterovertøjet i hus allerede i foråret – men pigen er jo næsten sprunget en størrelse over og kan slet ikke være i sin ‘nye’ flyverdragt :-/

 30. Didrikson er et fantastisk mærke med udetøj der virkelig holder. Vi har haft det flere vintre men ikke i år, men det kunne da være skønt at iklæde en af bøllerne noget fra Didrikson igen iår. 🙂

 31. Super lækkert tøj… Det ville jeg elske at vinde til min store dreng på 5 – det to delte sæt ville være lige sagen når man skal på besøge Færøerne – der kræves et højt vandsøjletryk til at modstå blæsten og regnen 😉 helt perfekt

 32. Åhh jamen Waldemar skal da vinde et skisæt, da han ikke har noget til når vi skal på skiferie!

 33. Her lige købt en Didrikson jakke til den ene datter – den er super til det danske våde vejr, når hun skal cykle i skole. Men hun kunne godt bruge et par skibukser, hvis det bliver rigtig vinter.

 34. Min søn elsker sin didriksons jakke.. Han kan godt bruge en ny. Og så synes jeg det er så dejligt at den holder dem godt varm og alle de fede detaljer som den har..

 35. Min søn Noah Lucka kunne bestemt godt bruge et lækkert sæt overtøj, han går i en børnehave hvor de mindst 3 gange om ugen er på tur, så børnenes overtøj bliver sat på prøve og tøjet kræver stor holdbarhed og slidstyrke, hvilket jeg har hørt er tilfældet med Didrikson, så det kunne være fantastisk at få lov til at prøve sådan et lækkert sæt overtøj… 🙂

 36. Ci elsker didrikson 🙂 datteren har både vinterjakke og softshell i det mærke, og det holder max!! Men kunne da godt tænke mig at vinde en flyverdragt i str 100 til hende også 🙂

 37. ville elske af få sådan et fint med 3 børn og den 4 på vej bliver der virkelig brugt en del overtøj og har kun hørt godt om didriksons så lunde godt tænke mig af prøve om det holder hvad det lover

 38. har aldrig hørt om mærket men det ser lækkert ud og er sikker på at min søn på 11 ville elske og få sådan at sæt 🙂

 39. Jeg kender ikke mærket men det ser da fedt ud. Jeg vil rigtig gerne vinde noget sejt overtøj til min søn som har 5 års fødselsdag om en måned.

 40. Fantastisk mærke, min søn har en flyverdragt fra sidste sæson. Den bliver gennemtester hver dag da han går i skovbørnehave. Dragten er ved at være for lille så det ville være fantastisk at vinde en ny til ham. Go get them

 41. Hvor lyder det lækkert, med gode detaljer. Kunne være fantastisk at vinde, til en af mine aktive piger. Den store pige trænger virkeligt til at prøve et to delt sæt.

 42. Jeg skal da vinde fordi min datter har brug for godt vintertøj! Det kunne være helt fantastisk at vinde en kvalitets dragt til min søde datter!

 43. Didriksons er virkelig kram og kvalitet! Vi ville blive super glade, hvis én af vores fire drenge kunne varme sig i Didriksons denne vinter 🙂

 44. Uha det ville være rart…..i min datters udendørs børnehave har rigtig mange Didriksons flyverdragt og det er altså ikke dem der har termojakke inden under!!! Så sårn dragt er mere end velkommen til det vindblæste Thy 😉

 45. Det ser godt ud og lyder også til at være det. Det vil være dejligt med sådan et skønt sæt, også ovenikøbet i Rebeccas ynglingsfarve lilla :-))

 46. Ih det vil jeg gerne vinde til min søn. Har selv Didrikson skibukser, så jeg ved det er super kvalitet. Vil være perfekt når vi skal på skiferie til Januar, så vi kan matche 🙂
  Og super detalje med at kunne sprætte sømmen op og tilføje et par cm i længden.

 47. Uuuh. Didrikron. Ja, jeg er selv MEGET glad for mit egett regntøj fra dem, så at Alma kunne være klædt i det samme, det ville være skønt!! Vi krydser fingre – store som små 🙂

 48. wow genial ide, det med at sprætte sømmene op! Har en aktiv dreng, der går i skovbørnehave, så ønsker os rigtig meget en flyverdragt til vinterens hårde slid!! Hilsen Mette Lynghøjen

 49. Jeg har kun erfaringer med fleece fra Didriksons, som er virkeligt lækker – er sikker på at resten af overtøjet er lige så skønt:-) Det er en genial “feature” at ærmer og ben kan forlænges!
  Vh Mai Søby

 50. min datter skal starte i skovbørnehave så det ville være lækkert med en flyverfragt der kan holde til lidt af hvert.

 51. Min datter på SU har ikke så mange penge, så det ville være dejligt at vinde vintertøj til mit barnebarn

 52. skal da vinde da det ville være perfekt til min søn der lige er startet i børnehave, og er sikker på at det vil kunne klare alle udfordringer der kommer der, hvad angår vejr, vand og mudder 🙂

 53. Ej er netop blevet anbefalet didriksons – god pasform og varm!

  Trutten er hele tiden ude og lege så hun skal bruge noget der er slidstærkt og som kan holde hende tør og varm.

  Håber vi vinder!

 54. Min Tristan på 3 år vil elske at vinde denne i str. 90:

  http://www.smartkids.dk/tweens/overtoej/vinterjakker/army_didriksons-vinterjakke_174169_30

  Vi har sværget til Didrikson siden vi prøvede mærket sidste år, i alt hans overtøj. Det er simpelhen så god kvalitet, lækkert design, og poden kan nemt bevæge sig i det!

  Og lige army-farven / looket – det er lige hvad der hitter for tiden 🙂 Han er dybt betaget af alt fra vikinger, riddere til dronningens garde, og jeg kunne lige se ham rende rundt og lege soldat i denne, mens han synger ‘den tapre landsoldat’ (hvad han plejer at gøre her hjemme, mens hans marcherer frem og tilbage med sit spyd og skjold, det er simpelthen for sjovt)

  Vi krydser fingre!

  Carina og Tristan <3

 55. Super lækkert overtøj!!
  Min store Prinsesse på 6 år ville elske at kunne boltre sig i sneen og holde varmen her til vinter i denne dragt og den ville samtidig være super smart og moderigtig at vise frem for veninderne i 1 a på skolen.
  http://www.smartkids.dk/sport/ski-toej/flyverdragter/lilla_didriksons-baffin-print-flyverdragt_173788_92
  Viste hende lige et billede af dragten på deres hjemmeside og hendes reaktion var “Wow, den er hammer fed mor” 🙂 Vi krydser fingre her hjemme for at hun vinder denne super skønne dragt. Og lækker detalje at det kan justeres i størrelsen så det kan gøres større, burde der være i alt overtøj til børn..
  Prinsessen og mor krydser fingre!

  Eva og Jessica <3

 56. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde den, for jeg har en 3 årig årig pige, som virkelig sætter sit tøj, og navnlig sin flyverdragt på en prøve… I dag da jeg havde hentet hende i børnehave, går jeg ind i husted med vores tasker og venter på hun følger efter.. det gør hun ikke, og jeg kalder på hende.. hun svarer ikke.. jeg går om bag vores skur, hvor der står en trillebører, som har stået det “LIDT” for længe med græssaffald, som er godt fyldt med både græs og snasket vand…. Ungen sad så og pjaskede oppe i det, og gav mig bare et smil og sagde: hej Mor… jeg behøver ikke at fortælle, hvordan en flyverdagt marineret i 2 måneders tyk regnvand-og græs-sovs den lugter???

  Så ja, vil rigtigt gerne vinde en flyverdragt, som sikkert tåler mosten til min lille “vandhund” :o)

 57. Jeg jhåber at være den heldige da det helt er kommet bag på mig hvor meget et børnehave barn sviner sit tøj ;o)
  Angelinas flyverdragt er kronisk smurt ind i mudder fra top til tå hvilket jeg ikke havde taget højde for så vi kunne godt bruge en ekstra mens den anden tørrer
  God weekend
  kærlig hilsen
  Karin

 58. Nej, hvor lyder det da som verdens smarteste overtøj! Især ideen med, at det kan vokse med barnet, er jeg helt solgt til! Med to hurtigtvoksende små damer i huset og en su-økonomi er det hårdt at holde dem med vintertøj. Svaneprinsessen, som fyldte tre i går, er sllerede ved at vokse ud af årets flyverdragt, så den ville falde på et tørt sted 🙂

  Vi krydser fingre!

 59. Det lækreste overtøj,. Hvis jeg vinder skal mit elskede barnebarn have fornøjelsen af at holde sig varm og tør i Didriksons overtøj

 60. Har hørt så meget godt om mærket og ville rigtig gerne give min datter sådan en lækker flyverdragt på 🙂

 61. Skal vinde den til min datter, da hun er en krudtugle der elsker at være udenfor i alt slags vejr, så det kunne være fantastisk at vinde sådan en lækker flyverdragt 😉

  God weekend
  Heidi

 62. Mine piger har altid brugt Disrikson og det er fantastisk. Varmt og god tryghed for forældrene;o) Håber det er os der står under den heldige stjerne denne gang.

 63. Nøj hvor ser det lækkert ud. Jeg skulle da vinde sådan en dragt fordi Alberte ville se top fin ud i den samtidig med at den vil kunne holde hende rigtig varm.
  Hvis jeg vandt skulle det være en Baffin flyverfragt i lilla str. 4 år.

  Krydser fingre..

 64. Når man har en søn i en grøn dagpleje der er ude hele dagen, er det en god ide at have en ordenlig flyverdragt. Derfor vil jeg gerne vinde 🙂

 65. Didriksons er bare det bedste. måske lidt dyrt, men helt helt klart pengene værd. kan kun anbefale – til jer der ikke kender mærket.

 66. Jeg har desværre aldrig selv været den lykkelige ejer af Didrikson overtøj, men jeg ved fra min tid som pædagog, at der er kræset for detaljerne! Min datter på tre går i naturinstitution og har behov for flere sæt godt overtøj!
  Hvis jeg skulle blive den heldige vinder, vil jeg gerne have et skisæt i str. 104!

  Mvh Mette Nikolajsen

 67. Vil elske at vinde til min søn, på 8 år, han kan pt. passe det fra sidste år, så der står desværre ikke pt. hans navn på nyt i år ;-(. Håber at blive udtrukket, for han er en rigtig udedreng, som kræver god og stærk beklædning.

 68. vi har aldrig haft det men vil da gerne prøve det – selv om jeg tror det kan blive svært at blive taget i betragtning da der er så mange om budet

  desværre er vores penge ikke så store at vi har råd til de helt dyre mærker, ville ønske vi havde

  men ihvertfald tak for muligheden for at være med herinde <3

  god weekend

 69. Nøj hvor vil vi gerne vinde noget fantastisk overtøj til min største prinsesse, som mangler et varmt skisæt til skituren;)

 70. Jeg ville gerne købe det bedste til min datter, men det kan jeg desværre ikke når jeg er på sygedagpenge. Så vi håber at vi vinde. 🙂

 71. Jeg vil gerne købe det bedste til min datter, men når man er på sygedagpenge har man ikke råd. Derfor vil jeg gerne vinde. 🙂

 72. Årrrrhhh jeg har aldrig prøvet Didrikson – så det ville være så fedt at få lov at prøve. Har hørt så meget godt om det. Vi har stadig kun købt en flyverdragt – så mangler en. Der behøver 2 flyverfættere herhjemme, så det ville være fedt at være heldig <3

  Følger jer allerede både på FB og Bloglovin' – men jeg kan ikke finde dette indlæg på Bloglovin' så jeg kan smide et like <3 ???

  Kh Maria Seidelin

 73. Jeg vil give det til min nieces lille søn på 1 år,han kan helt sikkert godt bruge dette skønne sæt til vinter. 🙂

 74. Har kigget på det rigtig mange gange men ender (måske desværre) altid med det man kender bedst. Det kunne være skønt at få mulighed for at prøve det af… Krydser fingre…:-)

 75. Med 2 børn der ELSKER at lege ude, er lækkert og godt overtøj en af de ting der prioteres højt herhjmme. Jeg har aldrig prøvet Didriksons til dem, men har læst meget godt om dette mærke på det seneste, så det kunne være fantastisk at vinde et lækkert sæt til en af mine skønne unger:-)

 76. vores store pige har didrikson regntøj og det fungerer upåklageligt så derfor ville noget lige så godt vintertøj være skønt, især nu hun skal til at i skovbørnehave 🙂

 77. Hej, jeg har kun hørt godt om mærket men har hidtil været tro mod Molo 🙂 Måske vi nu skal tage springet og prøve noget nyt:-) Vi vil rigtig gerne vinde en af de to flyverdragter.

 78. Jeg skal da vinde til min ufødte datter. Har termin i janaur, så ville da være fantastisk ikke selv at skulle storme ud og købe varmt udetøj, da der i forvejen er store udgifter når man venter sig 🙂

 79. Min søn fortjener at vinde, da han lige nu har en brugt flyverdragt der ikke heeelt passer. Han skal da ha’ sin egen. Helt ny og smart 🙂

 80. Vi skal bare vinde. Min søn havde en for 2 år siden i børnehaven og den var bare så god og varm til en lille tumling og minsøn e stadig i fuld vigør udendørs selv om han er begyndt i skole at vi bare må vine en lækker flyverdragttil ham

 81. Jeg har hørt så meget godt om Didrikson, så det kunne være vildt lækkert hvis vores yngste søn kunne få lov at prøve 🙂

 82. Min søn mangler noget godt overtøj til vinteren i børnehaven så det kunne være super at vinde noget godt og slidstærk !

 83. Fordi kun det bedste er godt nok:)…Vi har regntøj i dette mærke og det er super kvalitet, så hvad ville være bedre end en flyverdragt?Også vil den klæde junior godt!

 84. Vil gerne vinde et 2 delt sæt til min dejlig søn Nikolaus der har fødselsdag den 22. november. Det kunne være dejligt med en ekstra pakke på gavebordet. 😉

 85. Kender kun didriksons til voksne, men jeg ved at det er meget slidstærkt. Det kunne min ude-pige godt bruge. Hun har nemlig kun arvet hendes søsters gamle flyverdragt. Hvis jeg vinder skal det være til pige i str 104

 86. Hold k… Det er smart med forlængelsen af bukserne… Det er da genialt fundet på!!! Sådan et sæt kunne bare være for fedt at vinde! Og så er det jo nogle fede farver! Krydser fingrer og tæer.

  Liv Quist Bossow

  lava88@live.dk

 87. Jeg er VILD med Didrikson og vil helt vildt gerne vinde enten et sæt eller en flyverdragt til min pige. Jeg har selv en vinterjakke fra Didrikson, som jeg er SÅ tilfreds med…
  X’er fingre :0)

  Mange hilsner
  Line

 88. Med den positive beskrivelse af tøjet, må det prøves! Jeg kender ikke mærket, men det må bestemt være noget for min pige, hvis det kan klare at holde tør, selv efter vask og slid.
  Flotte klare farver!
  Jatak til et fedt skisæt fra Didrikson:)
  Mvh. Jane Knudsen

 89. Sikke noget lækkert overtøj. Jeg har aldrig selv prøvet mærket,men har hørt meget godt om det fra andre.
  Da min søn ELSKER at være ude, fortjener han noget overtøj der kan holde til lidt af hvert – derfor skal vi vinde 😉

 90. Har aldrig prøvet mærket, men det lyder super godt. Og vil meget gerne prøve det til min prinsesse.

  Hilsen Dorrit

 91. Vi vil altså rigtig gerne vinde sådan en flyverdragt, når man har de lidt slidte men okay arvestykker liggende er det svært at forsvare køb af en helt ny, så man kan da bare håbe på at vinde 😀

 92. Min datter havde en Didriksons flyverdragt sidste år, og vi var så glade for den. Ville virkelig gerne vinde en til min søn 🙂

 93. Jeg kender slet ikke mærket Didriksons. Det kunne være spændende at prøve! Med 3 drenge i huset ryger der hurtigt penge til tøj og ikke mindst overtøj, så det ville være skønt at vinde et “tilskud” til tøjbudgettet!! 🙂
  Mvh. Helene

 94. Kan godt lide at ders tøj ser anderledes ud end de danske mærker…så det vil vi gerne vinde og prøve…

 95. Vores drenge har altid haft flyverdragter fra Didriksons, og de ELSKER dem!!!. I år har vores økonomiske situation desværre gjort, at vi har været nødsaget til en købe billigere flyverdragter. Det har vist sig at være en helt igennem skidt investering, så vi vil blive ovenud lykkelige, hvis vi skulle være så heldige at vinde noget lækkert overtøj, som vi ved kan stå distancen med 2 krudtugler, der bare ELSKER udeleg.

 96. Jeg følger dig allerede på bloglovin 🙂

  Vi skal vinde, fordi Didriksons er et fantastisk mærke og vi har i forvejen en lækker fleecetrøje. Det vil være skønt med en lækker jakke også!

 97. Vi har aldrig prøvet tøj fra Didreksons før, men synes det lyder spædende. Det er helt fantastisk med de konkurrencer du laver, for så har man mulighed for at se om det er noget værd Normalt går vi mødre ikke bare ud og køber overtøj som vi ikke kender, da det koster en bondegård og det gør at vi som regel altid køber de samme mærker år efter år. Håber meget at vi kan teste dette mærke og dele erfaringer med alle i fantastiske mennesker.

 98. Yeaaa… Har til min to ældste drenge på 11 og 9 brugt didrikson, da de var yngre, med stor sucess… Har fået en efternøler og med tre drenge har der desværre ikke været råd til det overtøj jeg ved virker 😉
  Så vil da glæde mig, hvis jeg så kunne vinde det.

 99. Jeg ville blive SÅ glad hvis jeg kunne overraske min datter på knap 4 år med sådan noget lækkert kvalitetstøj – og så er det jo genialt fundet på at tøjet kan “vokse” med børnene, når de skyder lige så meget i vejret som min pige 😉

 100. Min 2 års pige er en rigtig udepige, og derfor er overtøjet nødt til at være helt i top! Jeg har aldrig prøvet dette mærke, men har hørt godt om det – og kun det bedste er jo godt nok til ens børn, så derfor vil jeg RIGTIG gerne vinde til min pige:)

 101. Didriksons laver bare der BEDSTE overtøj. De mest holdbare flyverdragter vi har prøvet er fra Didriksons 🙂 Og så mangler min søn tilfældigvis lige en flyverdragt, så vil det være helt perfekt at vinde 😉

 102. Har for første gang i år, prøvet didrikson, det er super godt og på fuld højde med Reima, som jeg ellers plejer at købe.

  Er ret sikker på at vi ender i Didrikson næste år til begge piger ;o)

 103. Ihhh hvor er det fint:-) Har en dreng der netop lige har lært at gå. Det stiller dog store krav til overtøjet da han falder en del og ofte sidder på jorden. Derfor ville det være SÅ skønt at vinde denne dragt som han kunne boltre sig i::-))

 104. Jeg skal vinde fordi jeg vil give min datter det bedste af det bedste, sikre hende godt gennem vinterens frost og kulde, og sørge for at hun i lækkert overtøj holdes varm, tør og lækker… 🙂

 105. FEDE farver – ville være skønt at kunne give splinten en ny flyverdragt, og ikke én, hun har arvet… selv om jeg helt klart går ind for genbrug!

 106. Endelig en dragt hvor man kan lave benene længere. Min søn på 7, bruger jo næsten en str 10 år, fordi han er så lang, men han er også slank, så han svømmer jo rundt i dragterne… Håbløst!! Den vil vi gerne vinde! 🙂

 107. Bare fordi de er sindsygt gode! Og så fordi min datter går i naturbørnehave og bruger næsten hele dagen uden for 🙂 Det kærver sit til garderoben og det stiller høje krav til kvaliteten af flyverdragter!!!

 108. Hejsa,

  Vi vil rigtig gerne prøve dette mærke – har kun hørt rigtig godt om det.
  Vi ville blive så glade for en flyverdragt str 110.

  Er med alle steder 🙂

  Kh Astrid Jensen

 109. Har endnu ikke prøvet dem, men vil rigtig gerne være den heldige vinder af en flyverdragt til min datter str 104-110

 110. min datter elsker allerede sættet ud fra billederne 🙂
  har ikke prøvet dem før men det to-delte pigesæt du har vist her ser bare så flot ud – og det lyder som om kvaliteten er i top 🙂

 111. Hvorfor…

  Fordi min skønne krudtugle ville være for lækker i sådan en omgang overtøj ;0)
  Jeg har hverken hørt eller set mærket før, så det kunne være meget interessant at prøve det på min datter…

 112. NØØJ HVOR VILLE JEG DOG BLIVE GLAD,OM JEG BLEV DEN HELDIGE VINDER AF DEN LÆKRE FLYVERDRAGT,FORDI FARS PIGE OG JEG ALTIG GÅR LANGE LANGE TURE,I SKOV,VED VAND OG I BY. vI SKAL UD OG GÅ JULEMÆRKEMARCH NR 100 D. 2. DEC. dET KUNNE DA VÆRE SKØNT OG DEJLIGT,OM sCARLETT KU LØBE MED I DEN DEJLIGE DRAGT-OG SÅ KU MAN MÅSKE FÅ ET LILLE SMIL FRA LILLEMOR,SOM ALLEREDE BEKYMRER SIG OM JULEBUDGETTET. mANGE GLADE HILSNER FRA kASPAR

 113. Tøffeste dressene. Liker veldig godt pelsen på hetten. Hadde vært tøft om mini matchet mor og far i didrikson:)

 114. NAI en VILDT konkurrence!! Didriksons er vores top favorit tøjmærke herhjemme og hvor ville det være fantastisk med sådan en kæmpe gevinst til min børnehave-datter! 😀

 115. Det er virkelig smart med at man kan forlænge benene i tøjet, for jeg har en meget lang og slank dreng, som ikke passer hvad som helst. Dette lækre tøj må meget gerne finde hjem til Oliver. 🙂
  Tak 🙂

 116. Min datter ville synes, at det kunne sejt at komme i børnehaven og sige, at hun har vundet en dragt fra Smartkids

 117. Jeg har 4 børn, så der er altid en, som mangler noget…
  Jeg har slet ikke styr på vintergarderoben endnu. Min yngste søn går med storebrødrenes gamle aflagte jakke (og den har bestemt været kønnere engang), Og min datter mangler stadig en flyverdragt eller et skisæt.
  Så det vil være rigtig dejligt, at blive hjulpet lidt med at få styr på bare en af delene 🙂

  Jeg følger med på Facebook og Blogvin 🙂

 118. Lækkert og ikk mindst praktisk og funktionelt overtøj!! Det vil passe godt til min datter som er noget af en vildbasse 🙂

 119. Hvor ville det være skønt at kunne give storesøster et lækkert skisæt fra Didriksons – hun er mellembarn og bliver derfor til “glemt” af bedsteforældrene.. Hun har brug for opmuntring og denne gave ville give hende en dejlig varm vinterperiode

 120. Jeg vil rigtig gerne vinde et sæt til min datter der lige er startet i børnehave… Min erfaring indtil videre er, at man næsten ikke kan have for meget overtøj, så vi mangler! 🙂 mvh Katrine

 121. Hej,
  Jeg vil rigtig gerne vinde str 4 / 5 år.

  har ikke prøvet mærket før men det lyder rigtig lækkert så det ville være perfekt til skpvbørnehaven hvor de er ude i al slags vejr hver eneste dag. ´

  Liker hjertet og er med alle steder.
  vh Majken susanne

 122. Min datter og jeg ville blive rigtig glade for at vinde da vi endnu ikke har fået købt en flyverdragt og midlerne nok kun rækker til en brugt i år.

  Vi ville blive rigtig glade for at vinde en lækker flyverdragt her til vinter:-)

  Krydser fingre,
  xxx Mynthe & Camilla

 123. Denne kvalitet af overtøj ville passe så godt til min krudtugle, der hvis hun fik lov, gerne tilbragte alle sine vågne timer i leg udenfor.
  Vi krydser fingre for at hun er den heldige :).

 124. Dette mærke lyder som det mest perfekte til min dejlige pige, der elsker at boltre sig i naturen. Hvert år har vi haft problemet med at hun i februar er blevet for lang til den købte størrelse i september/oktober. Jeg vil elske at kunne give hende en kvalitetsflyverdragt på, som kan klare al den våde og kolde leg, og som kan holde hele sæsonen. Vidste slet ikke at sådan en dragt fandtes. Håber at vi vinder!

 125. Vi har det forede regnsæt til vores søn, der går i naturbørnehave. Jeg har anbefalet det til alle jeg kender i børnehaven. Det er ikke mindre end genialt. Så jeg vil så gerne have en flyverdragt til ham fra Didrikson!

 126. “Det er ikke fordi jeg har lyst, men jeg trænger” Det må da også kunne bruges om kulden når den mørke tid sniger sig ind på os :-), men er der noget vi har lyst til så er det da at vinde denne skønne konkurrence så ikke ikke bare holder varmen men også samtidig ser fantastiske ud 🙂

 127. Det er SÅ smart at bukserne så nemt kan gøres længere, især når man har en pige på 5 år der vokser som drak hun substral 🙂

  Kh Mette Kold Andersen

 128. Hvem der dog bare var det heldige barn som kunne gå vinteren i møde i denne skønne præmie. Gid det var mig. Men tvivler på at børnestørrelserne går op til 31 år, men er sikker på at husstandens to unger ville synes ligeså godt om præmien som jeg ville.

 129. Det er så lækkert at vide ens børn kan holde sig varme i dette lækre vinter tøj :0) håber inderligt at vinde et ski sæt til storebror i str. 146/150, eller til kusine Laura i str. 2 /3 år..***

 130. Har en skøn knægt på 5, som ELSKER at lege ud, men nøj, hvor skal der meget overtøj til – et ekstra sæt eller flyverdragt ville virkelig være kærkomment :o)

 131. Nøj hvor er de flotte! Og med de lave temperaturer vi har herude på landet, ville det da være så skønt at kunne give den raske 5årige 🙂

 132. Hvor kunne det bare være dejligt at vinde sådan et flot overtøj til min datter på 3 år ! Perfekt til al udendørsleg i vintervejr 🙂
  Vi håber på det bedste 🙂

 133. Mit indslag må være forsvundet, for kan ikke finde det.. Men kunne rigtigt godt tænke sig, at vinde en ny flyverdragt til min lille “terrorist” på 3 år.. Hun udsætter virkelig sit tøj for hårde prøver.

  I mandags da vi kom hjem fra børnehave, ville hun lige gå en tur rundt i haven, jeg gik så ind med alle vores ting, og gik ud og kaldte på hende. Hun svarer ikke, og jeg kalder mange gange, stadig uden svar.. bliver lettere nervøs mens jeg leder.. Jeg finder hende så i en trillebøre, som er FYLDT OP med gammelt haveaffald/græsaffald, som eller er “marineret” i en tyk sovs af gammelt vand og skidt. Der sidder hun så og leger, og smiler bare til mig og siger “HEJ MOR”, da jeg finder hende… hmm.. jeg behøver ikke at sige hvordan flyverdragten så ud, og ikke mindst lugtede? :oD

  Så ja, tak, vil rigtigt gerne vinde en Didrikson-flyvedragt, som jeg har hørt, kan holde til lidt af hvert… men der bliver ikke flere “trillebøre-bade” for eftertiden :oD

 134. At være julemand på juleaften, som kvinde ville være sjovt, dragten vil jeg give til en af mine niecer, den ene er på 5 år og den anden på 2 år, hvem af dem det bliver ved jeg endnu ikke.
  Jeg skal vinde fordi jeg ikke har det største forstand på hvilket er godt for børn at tage på i slud/sne og leg, hvilket der holder i længden på trods af slid. I håb om dette, at du vil være hjælpsom ved at forære mig en gave til min niece, så vidt jeg kan høre/læse forskellige steder er Didriksons af god kvalitet!

  Hav en god weekend!

  Psst.. Hold øje med Voice – Danmarks største stemme kl. 21, det kan være du spotter mig som publikum! 😉

 135. Gad jeg godt vinde. Så vi kan overraske vores veninde som i nat har født en smuk smuk pige. Så skal pigebarnet i hvert fald ikke fryse i vinter.

 136. Jeg vil så gerne vinde dette lækre, lækre, LÆKRE overtøj, fordi det netop forener moderens krav til tøjets funktionalitet med datterens krav til design og farve – en fantastisk forening i stedet for et nogenlunde acceptabelt kompromis!

 137. Vi er vilde med overtøjets udseende, har ikke haft det før, vi står og skal bruge ny flyverdragt inden længe og ville nyde at se vores smuksak i sådan en lækker sag…

 138. Har to små vandhunde, der elsker at være ude. det kunne være rart med nyt overtøj til den store der slider sit tøj op i lange baner;)

 139. Det skal jeg da vinde fordi det er lækkert det er slidstærkt og nødvendig hjemme hos os, da vi bor på en gård og udeliv er et most 🙂

 140. Vil skal vinde den fordi vi altid er ude og min datter skal kun have det bedste af det bedste.. 🙂

 141. Kan lige nå at deltage. Håber jeg vinder til min lille Agnes. Er helt ny i alt det her med overtøj til børn,men er blevet anbefalet Didrikson af flere:)

 142. Håber slige jeg kan nå at være med 🙂
  Her, vil vi gerne vinde et 2- delt sæt til junior, som endelig er ved at smide bleen. ( så er ser ret upraktisk at skulle ind og ud af flyverdragten hele tiden.- især når man er skov børnehave barn og er ude hele vinteren) :-/

 143. Kunne være skønt at vinde et sæt til mit barnebarn på 1½ år. Hun er en rigtig udepige og har brug for en ekstra flyverdragt 🙂

 144. UHHHHH mangler overtøj den store så vil elske at få en mail om det er mig der er den heldige…. Så fedt et mærke…. :o)

 145. Fordi min søn lige nu vokser så meget at vi virkelig har brug for en ny flyverdragt til ham snart.
  Jeg har aldrig prøvet dette mærke, men det lyder godt nok lækkert!!
  Så hjælp sønnike med at holde varmen hele vinteren 🙂

 146. Ville da bare være fantastisk. Elsker Didrikson og det ville da bare være fedt at pakke en af mine unger dejligt ind i det lækre vinterovertøj som de bare ALTID leverer

 147. Det ville være super hvis jeg bliver den heldige,har ikke købt nyt vintertøj til min datter på 6 år endnu og dette lyder til at være det perfekte til en hård vinter på Færøerne.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>