Test – Danefæ overtøj

Danefæ producerer noget af det lækreste overtøj på markedet. Det er farverigt og med rigtig mange gennemtænkte detaljer, så de små har de bedste forhold i kulden.

 

Vi har testet følgende:

DanefæDanefæ vinterjakke – 799,75 kr. // Danefæ flyverdragt – 1149,75 kr. //
 

Malou tester Danefæ vinterjakke

DanefæMalou har testet: Danefæ vinterjakke – 799,75 kr. //
 

Malous mor beretter:

Malou 2 år, 87 cm høj og vejer 12 kg. har testet Danefæ Wilma Winter Jakke str. 86.

Jeg er helt grøn, når det handler om Danefæ, men jeg må sige at de har fanget min opmærksomhed med denne lækre jakke. Så snart jeg fik jakken i hænderne, havde jeg fornemmelsen af høj kvalitet.

Jakken er i skønne varme lilla, pink og lyserøde farver. Moderens ynglings farver til hendes lille pige, da det giver god farve til hendes lyse hud og lyse lokker.

Selve stoffet udvendig føles godt slidstærkt, og har ekstra regnslags-lapper på skulder, hvilket er en fed detalje både synsmæssigt, men bestemt også praktisk til de dage hvor det bare styrter ned, som det jo indimellem gør i Danmark.

Indvendig er jakken foret med fleece, både ved bryst, ryg og hætte, hvilket jeg personligt er tilhænger af, da jeg ved det giver god varme, til de kolde vinterdage. Ærmernes inderstof er selvfølgelig af glat matriale, som gør det let for små arme at få bluseærmerne med igennem jakken. Ribkanten/vindfang som er skjult inde i ærmet, er et most på alle vinterjakker, så vinden ikke suser ind og gør armene kolde. Jakken har en god tykkelse og lukker godt til ved halsen når den er lynet helt til.

Hvis jeg skal sige nogen fejl og mangler ved denne jakke, savner jeg at kunne snøre jakken ind forneden, eller have en form for vindfang, og synes at hætteåbningen godt kunne være lidt mindre, så den lukkede mere tæt ind til barnets hoved.

Lynlåsen på jakken var også en af de ting som jeg lagde mærke til ved første anvendelse. Den er dejlig nem at lukke, godt nok er Malou ikke stor nok til at selv at lyne, selvom hun gerne vil, men som mor der skal stå foroverbøjet, med sit utålmodige barn mellem armene og forsøger at lukke lynlåsen, har dette stor betydning.

Ifølge tagget på jakken, er jakken 5000 mm vandafvisende, jakken har tapede sømme og er åndbar, så jeg glæder mig til at se om den holder hvad den lover, men som førstehånds indtryk er jeg helt tryg ved at sende Malou i vuggestuen med denne lækre Danefæ jakke.

Til sidst vil jeg lige nævne at Danefæ har sat et dejligt stort mærke indvendig, hvor der er god plads til at skrive barnets navn, adr. og lign.

Alexander tester Danefæ flyverdragt

Danefæ flyverdragtAlexander har testet: Danefæ flyverdragt – 1149,75 kr. //
 

Alexanders mor beretter:

Jeg er stor fan af Danefæ. Mit kendskab er dog ret nyt, da jeg før i tiden gik udenom mærket, da jeg syntes at deres striber umiddelbart ikke var noget der skilte sig ud fra alle de andre mærkers striber. Jeg blev dog klogere.

I sommer forelskede jeg mig i en bluse fra Danefæ og tænkte at, nu måtte jeg prøve. Den overgik alle mine forventninger. Kvaliteten var helt fantastisk, farverne var stærke med det fineste tryk på maven og det bedste af det hele var at den stadig var sådan efter flere vaske.

Jeg synes nemlig at jeg oplever, at kvalitet og pris ikke altid matcher hinanden, ofte oplever jeg desværre at tøjet falmer i farven, fnulre eller kommer ud af form allerede efter første vask. Bare ikke med Danefæ.

Så mine forventninger til flyverdragten var meget stor.

Endnu engang synes jeg at Danefæ har ramt plet, flyverdragten er gennemført, med mange smarte detaljer, og så er farven med de grønne nuancer super fed.

Alexander er 14 måneder og kun lige gået op i størrelse 86, og eftersom jeg har erfaret at det tøj jeg har fra Danefæ er en anelse stor i størrelsen, var jeg meget i tvivl om hvilken størrelse flyverdragt han skulle have. Det endte dog med en størrelse 86, som er en lille smule stor, men det gør på ingen måde noget. Jeg kan godt lide at der er noget at vokse i når det kommer til overtøj, og jeg synes bestemt at flyverdragten sidder godt på ham.

Han kan ikke gå endnu, og jeg tror bestemt at uanset hvilken flyverdragt han havde fået på, vil han se lidt ”strandet” ud. Jeg husker fra den store, at det er et projekt i sig selv at lære at bevæge sig om vinteren når man er pakket ind i diverse lag af tøj.

Det er en slidstærk flyverdragt som er 100 % vind- og vandtæt, med limede sømme og høj åndbarhed. Den har et vandsøjletryk på 8000 mm, åndbarhed på 5000g/24h og den har kraftig lynlås med vindfang. Den er foret med Thermolite MICRO, som er microfibrer dette gør at den føles blød og behagelig. Den er behandlet med Achievetex coating, hvilket forhindrer fugt at trænge ind, samtidig med at overskydende fugt fra kroppen bliver transporteret til flyverdragtens overflade, hvor det fordamper. Flyverdragten er ekstra beskyttet på udsatte steder som numsen og knæerne. Sidst, men ikke mindst har den elastik i ryggen som sikrer en god pasform.

Flyverdragten er godt udstyret med reflekser på arme, ben og hætte, samt logoet på brystkassen. Og vigtig for mig, er at hætten er aftagelig, som den er på denne (de fleste dragter i dag).

Jeg var spændt på at se hvordan det ville fungere når der kun var en lynlås i dragten. Jeg har altid haft en forestilling om at dragten så ville være svær at få på, men igen er jeg blevet positivt overrasket. Samtidig lukker den godt op i halsen, samt at der er krave som beskytter og holder halsen varm. Jeg synes desværre alt for ofte at flyverdragter har en tendens til at være åbne ved halsen, og en elefant hue, til tider også en halsedisse, har derfor været nødvendig. Alle lynlåse er gemt væk, hvilket jeg synes ser super smart ud, og på hætten er der en ekstra lille ”skærm”. Små detaljer som jeg med det samme bed mærke i og som jeg synes gør hele looket lidt mere lækkert. Jeg er dog heller ikke i tvivl om at disse ting har nogle funktioner, så det ikke kun er for syns skyld.

Sidst, men ikke mindst er der vindfang i ærmer, samt gummistropper i benene.

Alt i alt en hammer fed flyverdragt, med god pasform, flot farve og mange fede detaljer. Den levede 100 % op til mine forventninger.

 

 

 

Indlægget indeholder affiliate links

319 kommentarer
 1. Har fundet den fedeste jakke fra danefæ, som jeg har drømt om :) men ak nej, prisen er lige i overkanten til en studerende mor.. Derfor ku det være så fedt at få lov til at vinde denne konkurrence :)

 2. Har lige købt else vinterfrakke til mig selv og er så glad for den – super kvalitet.
  Vil rigtig gerne vinde en vinterfrakke til trutten!

 3. Jeg skal være den heldige vinder,fordi min datter mangler en flyverdragt, vi elsker Danefæ herhjemme, men der er i denne omgang ikke råd til en flyverdragt, så kunne være SÅ over fedt at vinde en 😀 Hun har en vinterjakke fra Danefæ, havde det også sidste år, vi er SÅ glade for det mærke :)

 4. Vil gerne vinde en vinterjakke til min dreng for jeg kan allerede nu se, at den jeg har købt til ham, ikke holder hele vinteren, så hurtigt, som han vokser 😉

 5. Fordi Danefæ er en rigtig god kvalitet og virkelig forstår at lave sejt tøj der passer til min dreng.

 6. Det skal vi da fordi Oscar på 4,5 ikke passer sin flyverdragt i str 116 meget længere og fordi Carla på 17 måneder bare ikke er vokset nok og derfor mangler en flyverdragt og hendes Vinterjakke er voldsom besværlig at få af og på – se det var mange indkøb på en gang;0)))

 7. Min datter ville være perfekt i en danefæ dragt. Hun elsker at lege ude, og må da gerne se lækker ud og være varm samtidig :)

 8. Hej. Jeg elsker Danefæ design i tøj til bøde børn og voksne…har prøvet næsten alle mærker i flyverdragter. Ville ønske Danefæ var min favorit..den har desværre ikke vundet min test tidligere…men ville gerne give den et sidste forsøg :) Mine piger er 9, 7 og 4 …og det ville den 4 årige der skulle prøve en flyverdragt.

 9. Vi er kæmpe danefæ fans herhjemme. Faktisk rummer stort set hele knægtens klædeskab viking. Det ville da derfor ikke være tosset at vinde noget mere til samlingen :)

 10. Jeg skal da teste enten jakken eller flyverdragten, da jeg er en meget kræsen mor. Samt fordi jeg har en lille krudtugel af en dreng 😉

 11. Mine børn har aldrig været så heldige at prøve danefæs overtøj. Jeg har ofte kigget på det, men er nok lidt nærrg, når jeg skal ud at købe 2 flyverdragter til sønnen i børnehaven og en til datteren. Så vil da meget gerne se, om det vrkelig er det mærke jeg fremover skal investere i:-)

 12. Herhjemme elsker vi danefæ, sidste år havde vi en Wilma jakke og i år har min mindste en flyverdragt derfra. Den mindste mangler stadig en vinterjakke så det kunne være fantastisk at vinde en :-)

 13. Uha – simpelthen bare fordi vi intet mindre end elsker Danefæ og den skønne viking herhjemme!! Vi har alle både overtøj og regntøj fra det mærke og vi kan slet ikke få nok :-)

 14. Herhjemme er der indenfor tøj en ting mor og datter kan blive enige om, Danefæ er et hit. Deres tøj holder sig bare pænt vask efter vask, både farve og pasform. VI ELSKER DANEFÆ!!!

 15. Danefæ er det mest elskede mærke herhjemme, og har været så heldig at få fat i den fedeste grønne vinterjakke til min datter med prikker “Kirstine dot” fra denne vinter, og hun elsker den bare! Men da jeg har 3 børn er det svært at få råd til at købe det til alle børnene, så ønsker mig brændende en flyverdragt til min søn på knap 1 1/2 år. Danefæ er bare virkelig god kvalitet, og hvde jeg råd, købte jeg både jakker og flyverdragter fra Danefæ til dem alle 3 :-)

 16. Vi er totalt vilde med danefæ herhjemme. Begge unger lever nærmest i danefæ tøj og overtøj. Så derfor skal vi da vinde:-)

 17. Jeg vil gerne vinde fordi min datter på 5 år mangler en flyverdragt til børnehaven, som kan holde til lidt af hvert :) og så syntes jeg danefæ er et super fedt mærke med nogle lækre farver.

 18. Jeg har altid drømt om at præve danefæs vintertøj. Mine børn har haft regntøj fra Danefæ, og det var virkelig gennemført lækkert. Jeg har hørt, at overtøjet er lige så lækkert, men som studerende og mor til to er budgettet simpelthen ikke til det, så det ville være fantastisk at vinde!

 19. Er jeg den heldige vinder vil jeg rigtig gerne vinde en flyverdragt til sønnike. Knægten har lige taget et ordentlig ryk – så flyverfætteren holder vist ikke. Elsker Danefæ synes de plejer at have en super lækker kvalitet

 20. Her hjemme elsker vi danefæ. Det holder sig rigtig pæn efter rigtig mange vaske og så sidder det bare super godt, og er bare rigtig smart.

  Min søn på to synes det er super sejt, så han ville da elske og vinde

  Mvh Malene brodersen

  Malene.brodersen@gmail.com

 21. Fordi min datter vokser som ukrudt, og så er hun pokkers lækker i danefæ’s skønne striber <3

 22. Det er det lækreste og smartestes overtøj.. Ej hvor ville jeg bare ønske min datter vandt.. :)

 23. jeg vil gerne vinde overtøj til min søde lille nevø. Vil være fedt og overraske hans forældre med noget lækkert overtøj fra danefæ:-)

 24. Jeg vil gerne vinde en flyverdragt til sønniken :) Er vild med danefæ, men har ikke lige har “tid” til at købe deres flyverdragter.

 25. Jeg vil mægtig gerne vinde en vinterjakke til min 2. ældste søn, Bertram, som er rundtosset med Danefæ :-) Han er faktisk så tosset med det, at vi netop har måtte fjerne den fra hans gardarobe i nattens mulm og mørke – det var nemlig en str. 6 år og knægten er rundet de 9 år *s*

 26. Vi vil SÅ gerne vinde!! Min datter fortjener den smukkeste og skønneste flyverdragt til børnehaven med fine friske striber i dejlige tøsefarver :-) Så vi krydser alt hvad krydses kan for at hun bliver den heldigste pige i børnehaven :-)

 27. Herhjemme elsker vi Danefæ og Erik Viking :) og da jeg endnu ikke har købt vinterjakke men kun flyverdragt, ville det være rigtigt fedt at vinde en lækker jakke til min lille supermand :)

 28. jeg ville elske at vinde sån en flyverdragt til en af mine 3 sønner!:-) – jeg synes den går fint til både 2, 3 og 7 år:-)

 29. Har aldrig prøvet overtøj fra danefæ…det ville ungerne da gerne prøve.. De laver i hvert fald lækkert alm tøj

 30. Hej
  Sådan en flyverdragt ville jeg da elske at vinde. Vi elsker Danefæ herhjemme og jeg havde da også købt en flyverdragt til den yngste, Elliot, men med det tempo han vokser i er den desværre allerede ved at være for lille inden vinteren er begyndt :-( Så ville være SUPER fedt at vinde en ny :-)
  Mvh Pia

 31. Skønne farver.. Lillebror kunne godt bruge en ny flyverdragt.. Den fra storebror er godt brugt 😉

  Ha en god aften
  Tanja Mølgaard Laursen

 32. Nej, altså, hvor er hende Malou pigen dog lækker :-)
  Vi ville elske at vinde en jakke til Anton i str 2 år, især da vi endnu ikke har fået købt den rette vinterjakke til ham….det er sååååå svært at vælge

 33. er helt tosset med Danefæ så ville elske at vinde denne konkurrence :-) krydser alt hvad krydses kan :-)

 34. Bastians vinterjakke er gået itu (den var endda helt ny – men der er kommet et stort hul deri, og fjererne flyver derud af, så den er ubrugelig). Vi skal ud og investere i en ny en – så det ville være dejligt at vinde en her <3 Vinteren er så dyr en sæson når det handler overtøj og sko :(

 35. Ejjj. jeg har i SÅ mange år ville købe DEN vinterjakke til min datter. Jeg synes de er SÅ fine.. rigtig pig’et på den fede måde. Jeg skal vinde den fordi, at jeg så gerne kunne gi min datter en NY jakke. Grundet vores økonomi er der bare ik’ råd til det. Min datter er i forvejen en pige der heldigvis kan glæde sig over et par sokker , hvis jeg har købt det til hende. Hun er 4,5 år men kan samtidig sagtens give udtryk for , årh mor den jakke har Ida fra Bhv og den er så pæn den ønsker jeg mig os… Hun har altid skulle nøjes med.. og det piner mig så meget, at vi ik har råd til en ordenlig jakke til hende og ikke mindst når hun til daglig går i en natur og ude bhv. Så skal både jakker, flyverdragter, regntøj, ja ALT udetøj være i orden. Når man arver, så bliver det altså noget tavligt sidst på sæsonen, også er man lige vidt. Det ville være den BEDSTE julegave fra os.. at kunne give hende noget NYT som er HENDES.

 36. De kunne være så skønt at vinde en flyverdragt, så Kristian på 6 år ikke skulle bruge storebrors gamle…

 37. Det er så skønt, elsker dette skønne Danske mærke, Inspireret af nordisk mytologi. Farverne gør en så glad. Kender tilmed en lille fyr som ville nyde denne skønne flyvedragt her til vinter.

  Str 86.

  Mvh Betina Nørgaard Madsen
  m_betina@hotmail.com

 38. Vil gerne vinde denne fede præmie fordi min datter ville være så lækker i danefæs flotte striber:-)

 39. Sikke dog en flot præmie:-) jeg håber jeg kan blive den heldige, har aldrig prøvet Danefæs overtøj, men har en dreng, som går i skovbørnehave og klatrer i træer dagen lang, det må være ideelt at teste det på ham:-) krydser fingre. Hilsrn Mette Lynghøj

 40. UUUUhh!! Danefæ = kvalitet og derfor elsker vi danefæ!! Tøjet ser nyt ud vask efter vask men vi har aldrig ejet overtøj fra danefæ så det vil jo bare være perfekt hvis vi kunne blive de heldige! 😀
  Kh Pai Nielsen

 41. Jeg ville så gerne kunne give et sæt til min smukke niece eller nevø :) – min søster kunne jo afgøre hvem der mangler 😉

 42. Jeg har så ofte kigget på Danefæ’s ting, men har endnu ikke været så heldig at have noget fra dem i børnenes garderobe. Jeg ville elske at kunne stifte bekendtskab med mærket og se om det er så fantastisk som alle siger 😉

 43. Jeg skal da helt klart vinde en flyverdragt til min datter. Har aldrig haft danefæ til hende. jeg har danefæ tøj til mine to drenge, så nu er det storesøsters tur til at blive forkælet med Danefæ lækre kvalitet.
  Min datter har indtil nu kun haft sorte eller grå flyverdragte så lillebror kunne arve. Hun ville blive så glad for en mere tøset dragt :-)

 44. Jeg har elsket danefæ lige siden det kom på markedet, men har desværre ikke ejet noget ovetøj derfra endnu. Jeg vil utroligt gerne, at denne vinter skal være den første – og med en dreng som er fuldstændig vild med ALT hvad der er grønt, er jeg sikker på det vil være årets hit 😀

 45. Vi har længe ønsket os en Danefæ jakke til sønnike, men vi har endnu ikke syntes, at pengepungen har været til det;) Til gengæld ejer han en bluse fra Danefæ, som han er SÅ sej i:)

  Mvh Rikke

 46. Elsker Danefæ’s fantastiske prudukter. Lækker kvalitet og skønt design. En flyverdragt derfra ville falde i god jord herhjemme nu vi rigtig er gået efteråret i møde 😀

 47. Jeg ville elsker at vinde denne fine jakke til min søn. Bare fordi jeg tror, han vil se brandforebyggelsescenter ud med den på:-)

 48. Ville være super med sådan en fed flyverdragt til lillemanden elle sådan en flot jakke til prinsessen :)

 49. Danefæ er topfavorit her hjemme. Altid lækker kvalitet og skønne farver og motiver.
  Jeg skal vinde en flyverdragt til min søn så vi kan fortælle hele vuugestuen hvor fantastisk den er !

 50. Min pige elsker havfruen og svanen fra Danefæ, så det ville være rigtig fedt at kunne putte hende i en skøn vinterjakke fra dem:)

  Vi har haft regntøjet de sidste 3 år, og det holder bare, meeen synes at vinterjakkerne har været for dyre, så det ville bare være SÅ fedt at vinde denne konkurrence!!

  Mvh. Jane Knudsen

 51. Jeg smelter!!
  Danefæ er bare så gode til det med farverne – har aldrig prøvet mærket på min Loke, men hvor er det bare lækkert. Lidt dyrt, men det må give mening i sidste ende, ikk …
  Ønsker bare sådan en dragt til min lille Viking 😉

 52. oliver vil rigtig gerne vinden en flyverdragt i fødeselsdags gave
  han ville nyde den fine flyverdragt og den ville virkelig blive teste

 53. Ville være beæret over at kunne putte min 4 årige meget aktive lille søn i en SÅ lækker flyverdragt 😉
  Mvh Sanne Boel Magnussen

 54. Jeg er fuldstændig vild med Danefæs skønne overtøj i dejlige farver! Min datter på to år ville være så fin i sådan en lækker jakke:-)

 55. Elsker Danefæ. Køber selv danefæ tøj til mine piger, men storesøster på snart 2 mangler en vinterjakke str 86, så den vil vi rigtig gerne vinde., Og så kommer hun jo til at matche hendes mor der også har Danefæ vinterjakken med striber :-)

 56. Jeg og mine sønner elsker danefæ! Det er sejt og den lækreste kvalitet, derfor skal jeg vinde :) vi mangler desuden en flyverdragt i str 104, så jeg vil blive lykkelig! Og det vil junior også… Vikingerne er bare seje :)

 57. Danefæ er det sejeste mærke <3 Især til drenge og dem har jeg 2 stk af :)

  Det ville være fantastisk dejligt at få en flyverdragt til 3 årige Wilhelm eller en lækker vinterjakke til Salomon på 6 år :)

  Deler med vennerne og følger både blog og FB, osse hos smartkids og hos Danefæ:)

  Rigtig god aften!

  Mvh.

  Annesofie

 58. Skøn præmie! Ville elske at vinde sådan en lækker vinterjakker til min lille søn, da jeg endnu ikke har fået købt en til ham :-)

 59. Fantastisk præmie.. Jeg er vild med danefæ, men med 4 børn der skal klædes på er det ikke lige det budgettet tillader mest af. Derfor vil det da være helt fantastisk at vinde det lækre overtøj til et af børnene..

  Mvh Lene

 60. Det kunne være super dejligt at vinde en flyverdragt – vi har nemlig fået købt en flyverdragt der er for lille så nu står vi og mangler en flyverdragt i den rigtige størrelse :)

 61. Hvis Oscar selv måtte bestemme hver dag, ville han kun gå i “vikinge”bluser 😉 Det ville være fedt at vinde overtøj fra Danefæ. Det er kun hans ældre søskende der endnu har haft den fornøjelse….

 62. Jamen, Storm skal selvfølgelig være den heldige vinder af lækkert overtøj fra Danefæ, fordi han er den største Danefæ-fan, der findes 😀

  Vi eeeeeelsker Danefæ hér i hytten, og det gælder både mht. mors frakker og tasker og Storm’s bluser og sommerdragter. Vi vil blive SÅ glade, hvis det bliver labre Storm, som kan få lov at se lækker ud i en flyverdragt eller jakke fra Danefæ 😉 Særligt da han endnu ikke har været så heldig at have noget af deres overtøj endnu…

  Derfor krydser vi alt, hvad krydses kan! Og håber :-)

  Conner✩s Nest…♥

 63. det ville være helt vild lækkert hvis vi kunne vinde, vi har ikke fået købt overtøj til benjamin endnu, så pt bruger han det fra sidste år som er ved at blive alt for småt

 64. Min datter kan ikke passe sin ESL vinterjakke fra sidste vinter sæsonen ud, så ville elske at vinde en af de lækre vinterjakke fra danefæ til hende:)

 65. Min yngste søn har ikke fået vinterjakke endnu. Foreløbig bruger han storebrødrenes gamle aflagte jakke – og ærlig talt, så er den bestemt ikke køn… Den har kendt bedre dage…
  Kasper vil juble, hvis han bliver den heldige vinder af en smart vinterjakke :-)

 66. Jeg skal vinde fordi vi elsker danefæ herhjemme. Har brugt hele efteråret på at købe en masse lækkert danefæ-tøj hjem til sønnen, og nu glæder jeg mig til at han kan passe det (det kan han heldigvis snart!) :) Så selvfølgelig skal han da have en matchende flyverdragt!

  vh. Sara Qadri, saralouise@live.dk

 67. åhh vi ELSKER danefæ herhjemme…vi havde en flyverdragt fra sidste år vi håbede hun kunne passe, da pengene er små.. men desværre ikke.. :( så kunne være rart at vinde en kvalitets flyverdragt end at skulle ud og købe en billig en…

 68. Herhjemme elsker vi Danefæ! min søn på 4 kalder det for den seje viking 😀 min store dreng elsker også Danefæ, hans egne ord er at tøjet er dejligt blødt, selv farmand er vild med det herhjemme og har en del t shirts osv 😀
  havde mor kunne passe det ville hun også gå i det <3 men jeg elsker at se alle mine drenge i det og jeg elsker simpelthen kvaliteten! vask efter vask og det ser stadig nyt ud <3<3
  Så derfor krydser vi alt hvad krydses kan herhjemme for at lillebror kan vinde en lækker flyverdragt 😀

  Gry Mørk

  Numsie22@hotmail.com

 69. Jeg ville elske at vinde overtøj fra danefæ til min lille dreng. Vi er storfans af danefæ herhjemme og er meget begejstret for den gode kvalitet og de lækre farver :)

 70. Vi elsker danefæ herhjemme, især da modellerne er perfekte til små babyer med elastikker. Annabelle fortjener en fantastisk fin ny flyverdragt eller jakke inden hun skal starte i dagpleje :)

  Tanja Hansen
  tanja_612@hotmail.com

 71. Min søn er ret bette af sin alder og skønt han er snart 19 mdr er han stadig kun lige kommet op i en str 80.

  Jeg ville virkelig gerne vinde en flyverdragt fra Danefæ til ham, da jeg kan høre på testeren at det er super kvalitet og det at den har elastisk i ryggen ville nok gøre, at den ville sidde rigtigt godt på et tyndt barn som ham og dermed være mere komfortabel, så jeg krydser fingre :)

  c”,)

 72. Jamen det skal jeg da fordi vi ELSKER Danefæ herhjemme. Vi har 4 drenge og de er også total forelsket i Danefæ og især vikingen Erik :-)

 73. Uha! Vi vil gerne vinde fordi jeg er på su, så vi har endnu ikke haft fornøjelsen af danefæ. Tøjet virker lækkert, så kunne være helt vildt!

 74. Jeg skal da vinde en ny vinterjakke til min mellemste – der ellers altid arver jakker og flyverdragter fra storebror

 75. Vil vildt gerne vinde sådan en fed flyverdragt til Albert, farverne passer lige til vores temperament :)

 76. Jeg skal vinde fordi min datter mangler en flyverdragt så hun kan holde sig varm og ikke kold. Og danefæ er virkelig flotte og gode i kvaliteten.

 77. Vi skal da vinde fordi min dreng er en sand viking, sej og stærk. Elsker Danefæ og syntes at kvaliteten er helt i top…. Held og lykke til alle

 78. Vil enormt gerne vinde en flyverdragt til min store pige på snart 4 år. Den flyverdragt hun har fra sidste år er ved at være for lille til hende, men pengene er desværre små med 3 unger og jeg selv er på dagpenge og min mand på SU.

 79. Min lille krudtugle vil se så gæv ud i en flyverdragt fra danefæ… Vi kender ikke til mærket, så vi vil være oplagte til at prøve det af… Fulde navn, janni maj nielsen

 80. Jeg vil elske at give min datter Wilma, en Danefæ Wilma Winter Jakke. Hun vil helt sikkert også syntes at det er sjov at jakken hedder Wilma ;0) Hun er en skøn pige på 4,6 år, som har en mening om hvad hun vil have på og især ikke vil have på. Lige nu har hun en vinterjakke som hun nægter at tage på. Den anden dag tog vi i nærmeste børnetøjsforretning uden at hun og jeg kunne blive enige om at finde en ny vinterjakke! Jeg tror at hvis jeg vandt en jakke til hende, som ovenikøbet har samme navn som hende, ville den blive et kært eje for hende 😉

 81. Fordi jeg gerne vil give min datter den bedste vinter hvor hun kan holde sig dejlig varm imens hun er ude og lege i dagplejen og herhjemme i fritiden,men pengene er små så dette vil være den perfekte gave

 82. Ville så gerne have en danefæ jakke til min datter. Hun har en vinterjakke nu som jeg havde købt brugt, men allerede nu er den ikke varm nok så det ville være så fantastisk!! Hun er str. 110:)

 83. Indtil for kort tid siden, vidste jeg ikke noget om Danefæ. Men da jeg første gang så en af deres bluser, synes jeg den var så skøn, siden er det et mærke jeg har lagt mærke til. Kunne mægtig godt tænke mig, at prøve det, for at se om kvaliteten matcher det skønne look.

 84. Åh hvor ville jeg gerne være den heldige vinder! Den ville klæde min Oliver og lune godt her i vinter! Pleave lad mig være den heldige vinder af en st.128!

 85. Herhjemme er vi virkelig stor fan af Danefæ! Børnetøj når det er bedst! Nicolaj vil elske at kunne bære Danefæ hele vinteren :-)

 86. Endnu en skøn og fantastisk præmie! Og hvis jeg skulle blive den heldige, så skal min datter have en dejlig jakke til næste sæson!

 87. Hvor har jeg ofte sider og beundret deres fine overtøj, men har aldrig prøvet det til mine piger, køber bare det jeg plejer. Kunne være en fantastiske chance at få mulighed for at prøve det, og lille søster ville nok blive glad for ik altid at skulle arve overtøj :)

 88. Jeg syntes at Danefæ laver flot design og skønne prints jeg ville blive en super glad mor hvis min datter fik lov at gå vinterren i møde i Danefæ overtøj :)

 89. Har endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve Danefæ, men vil elske at putte min guldklump i den flotte tøsejakke :-) Hun er vild med at prøve tøj, så hun vil da være vild med denne, selvom hun kun er 13 mdr :-)
  Mvh Maria Damgaard, samme fb navn

 90. Fede farver. Ville være et hit her hjemme til en af ungerne. Det svære ville bare være at vælge om det skal være til dreng eller pige, da de er rigtigt flotte begge to.

  /Susanne

 91. Uh Danefæ er vores totale ynglings overtøjsmærke herhjemme både til pigerne og mor, men desværre er det lige et hak for dyrt til vores budget, så det bliver kun købt på udsalg, så hvor vil vi gerne være de heldige i denne fantastiske give away;)

 92. Bjarke Nanu på 2 år har brug for en ny flyverdragt – De to han har, har han arvet og de synger på sidste vers. Jeg er faktisk ikke helt sikker på at de kan holde ham tør og varm, sådan som han leger :)
  Hader livet som studerende!

 93. Farverne er helt sikkert med til at gøre danefæ meget attraktivt…….men det ska jo også virke. Lækkert at de gør. Vil helt sikkert gerne vinde sådan en. Mit navn er også mit facebook navn

 94. Elsker danefæ og min lille pige er lige vokset ud af hendes flyverdragt. Vi derfor meget gerne vinde en flyverdragt til hende i str. 92.
  De bedste hilsner fra Thea.

  1. Elsker Danefæ og alle deres klare og lækre farver. Har 2 piger, som er vilde med det samt moren også.
   Knus Tina

 95. Vi elsker Danefæ her i huset især min dreng på 7 år, som synes vikingerne er ret så seje. Vi har dog endnu ikke prøvet overtøjet men vil vildt gerne teste produkterne. Jeg har tre piger og en dreng fra 2-7 år – en rigtig flok krudtugler….tøjet skal virkelig kunne holde til noget herhjemme men er sikker på Danefæ sagtens vil kunne klare den opgave :-)

 96. Syntes det ser super fedt ud – men har endnu ikke begivet mig ud i at prøve danefæ – ville da være en super mulighed til en dreng, som virkelig sætter ALT sit overtøj på en hård prøve.

  /Vinnie

 97. Super lækker konkurrence. Har en pige i str. 116 der rigig godt kunne bruge en så smart flyverdragt. :-)

 98. Takket være fb og bloglovin så går jeg ikke glip af et eneste post fra dig – heldigvis! For tænk hvis jeg havde overset den her superlækre konkurrence. Herhjemme har vi netop fået øjnene op for danefæs univers. Og vi er slet ikke færdige med dem – kvaliteten er helt i top. Så yngstemanden ønsker sig en af de fine flyverdragter til når han skal ud på tur i sin klapvogn i de kolde vintermåneder…

 99. Fordi vi bare ELSKER danefæ her hjemme! <3 Det er fantastisk så meget lækkert dansk tøj der bliver produceret.
  Min lille dreng ville se dejlig ud i den grønne farve 😀

 100. Vi er vilde med Danefæ <3 og så ville det være vildt skønt hvis yngstemanden kunne "slippe" for at arve søsters kedelige sorte flyverdragt men i stedet få en flot kulørt fra Danefæ :)

 101. Mille på 2 år har ikke fået købt vinterjakke endnu så den ville mormor da gerne kunne forære hende :-)

 102. <3 Vi skal vinde, fordi min søn for det første elsker alt med danefæ, og fordi han elsker grøn! Det ville blive den bedste oplevelse, at se ham modtage en grøn Danefæ flyverdragt, og han ville have de største julelys i øjnene <3 Han ville blive så stolt… Krydser for han er heldig :0)

 103. Danefæ er noget af det fedeste børnetøj der findes. Men ak.. Som studerende er det svært at få pengene til at slå til, så kunne være totally cool at vinde til min lille datter, der endnu boltrer sig bag mit maveskind :-)

 104. Min lille turbo dreng ville elske at komme i en danefæ flyverdragt. Han er en dreng med krudt i, kravler allerede rundt og gør træk til snart at komme op på to ben. Ville elske at kunne tage ham med ud i efterårs- og vintervejret, så han virkelig kan sanse den store verden og ikke at skulle være nervøs for om han nu holder varmen. Uhh håber han vinder den :)

 105. Ville være fantastisk at vinde en vinterjakke fra Danefæ til min datter. Det går stærkt og udskiftningen er stor, hvilket jo også betyder en væsentlig øget udgift. Min datter er vild med tøjet fra Danefæ, der er noget ved deres farver og design som drager hende. Hun deler dog kun mors smag, da hendes ønske er frakke fra Danefæ. Jeg vil gerne vinde vinterjakken til min datter. Hvorfor: Fordi jeg ville nyde at se hendes øjne stråle i det valg hun får lov at foretage. Det jeg sparer hvis en gevinst skulle falde af, var så et tillæg til at få eget ønske opfyldt, da der står tilskud til denne på julegaveønskesedlen. :-)

 106. SÅ lækre striber og farver. De er lige til at blive i godt humør af :-)
  Og jeg kender lige dem, der kunne blive overlykkelige af at få en jakke eller flyverdragt til vinter.

 107. jeg har også nogle drenge, der virkelig gerne vil ha danefæ, så ville være dejligt hvis en af dem kunne være heldig med en dragt eller jakke, den som bliv heldig ville juble af glæde :-)

 108. har ikke prøvet DANEFÆ før – men det lyder til at være rigtig god kvalitet :-)

  og det er bare så flot 😀

 109. Min søn har fødselsdag den 22. november og på hans ønskelist står der (udover en masse legetøj) – en rigtig sej og varm vinterjakke. :-)

 110. Jeg drømmer om en FIN Sif jakke til min søde datter om i løbet af nul komme fem er vokset ud af den vinterjakke vi ellers troede kunne holde en sæson mere :-)

 111. Ej hvor er det bare nogle FEDE konkurrencer!!
  Herhjemme elsker vi Danefæ, så vi krydser fingre for at vinde en flyverdragt til den lille Alma.. Og vi skal vinde fordi det er Almas første vinter, og hendes mor har slet ikke sørget for en ordenlig flyverdragt til hende.. Så vi håber <3

 112. Danefæ er et kæmpe hit hjemme hos os! 😀
  Vi vil gerne vinde, fordi det er så “besværligt” for os at få fat i Danefæs tøj (vi bor på Færøerne, her er ingen der forhandler det, og hvis vi skulle få det sendt direkte hjem, så koster det en formue i told!)

 113. Øj, hvor ville jeg bare gerne vinde en Danefæ flyverdragt til Splinten – Danefæ’s design er SÅ cool!

 114. Ville jeg gerne vinde. Det er så super fedt jo. Og vi ville elske en flyverdragt. Kunne man være heldig med en fin pigejakke i stedet, har jeg den perfekte veninde der gerne skulle få en smuk prinsesse inden for den næste uge.

 115. Som mor til to skønne drenge og nu med en lille pige der snart melder sin ankomst ville det simpelthen være helt fantastisk at putte hende i en lækker Danefæ flyver dragt som hendes første dragt. Den er så fin i farverne og når nu man er første pige i familien skal man jo ikke arve alle de blå, turkise og grønne fra sine store brødre.
  Kram fra Malene

 116. Jeg er tosset med Danefæ og har lige købt en af deres fine regnfrakker til mig selv:) At glæde min store 2 års pige med lidt danefælækkerier ville ikke være dårligt:)

 117. Åhhh ville gerne vinde. Har ikke tidligere stiftet bekendskab med Danefæ, men det ser super fedt ud:-)

 118. Sønnen har den lækreste anorak med en viking på, så noget vinterovertøj i samme kvalitet – og med en lille viking på – ville være dejligt.

 119. Jeg håber jeg vinder. Min lille mand er så skøn i Danefæ, og vi elsker det også. Både for vikinge-printet, men sandelig også for den gode kvalitet.

 120. Ønsker mig pigeflyverdragt str 98, så vi ikke igen i år skal ud og købe, når datteren vokser ud af sin flyverdragt midt på sæsonen!

 121. Jamen herhjemme elsker vi danefæ – det er simpelthen sådan et lækkert mærke!!! Ja og så mangler ungerne vintertøj :)

 122. Danefæ laver simpelthen bare det bedste overtøj – herhjemme har både sønnike og jeg Danefæ jakker i år og de er virkeligt lækre! Det ville være fedt at vinde en flyverdragt til sønnen, så overtøjsgarderoben kan udvides med endnu et stk Danefæ:-)
  Vh Mai Søby

 123. Ønsker mig en jakke til min søn, som står til at blive storebror lige om lidt. Kunne være dejligt at forkæle ham lidt med en “storebrorgave”

 124. Sidste år havde vi den lilla Danefæ flyverdragt med striberne det er den bedste flyverdragt vi nogensinde har haft jeg er VILD med Danefæs lækre kvalitet især at der var gummi på numsen så Angelina kunne give den fuld gas på numsen ned af bakkeerne uden at ødelægge den.
  I år er hun blevet børnehave barn og tøjet skal nu stå model til meget vi mangler en ekstra flyverdragt til at skifte med og en fra Danefæ ville bare være toppen ღ ღ ღ,

 125. Har en 7 årig, hvis vinterjakke ikke er vandtæt, og en 6 årig, der er vokset ud af sin.
  Gad så godt vinde en fin jakke til en af dem!

 126. Sikke nogle lære sager :0) Jeg vil gerne vinde fordi jeg kender en lille fyr der ville blive enorm glad for den dejlige flyverdragt :0)

 127. Åh, skøn skøn konkurrence. Jeg eeelsker bare Danefæ. Lillemanden er kun arvegods fra storebrir, så det kunne være lækkert med en ny jakke til ham :o)

  Charlotte Anna Marie Petersen
  charlotte@clausenz.dk

 128. Jeg vil rigtig gerne vinde en Danefæ flyverdragt til min søn! Deres overtøj ser virkelig lækkert ud!

 129. Jeg har faktisk aldrig prøvet Danefæ overtøj til ungerne. Men hvis kvaliteten er bare halv så god som resten af deres tøj, vil vi da super gerne prøve en til sønnike!

 130. Uh, vi er vilde med Danefæ her i familien! Med 3 drenge i huset ryger der hurtigt penge til tøj og ikke mindst overtøj, så det ville være skønt at vinde et “tilskud” til tøjbudgettet!! :)
  Mvh. Helene

 131. Har endnu aldrig prøvet Danefæ overtøj, men er dog en del misundelig på alle dem der har, for det ser og lyder bare super dejligt :)

 132. Om det er regn, rusk og kolde vinde i Dk eller frost, sne og storm i Grønland, så vil Danefæ´s flyverdragt hos blive udfordret til fulde af 4 årige Miilu :-)
  mvh. Sanne Boel Magnussen

 133. … Det er jo altid dejligt at vinde .. Og en flyverdragt til minien der skal starte i skovbørne-vuggestue ville være perfekt…

 134. Nybagt mor til en skøn dreng – og ynglingsgaverne til bettemanden har uden tvivl været Danefæ! Det holder! Vi skal på skiferie for første gang som familie og bettemanden skal have en lækker flyverdragt dertil. Og her må man ikke gå på konpromis med kvaliteten, derfor ville det være et hit at vinde et Danefæ outfit :-)

 135. Vi Elsker Danefæ – som mine sønner siger: mor jeg vil have den seje viking på! Dog må jeg indrømme at jeg Aldrig har prøvet danefæ vintertøj – ja hvorfor egentlig ikke…… Hmm ja et godt spørgsmål. Måske fordi jeg aldrig har fået prøvet det. Så håber jeg kan blive den heldige vinder – selvom det nok desværre betyder at jeg bliver hooket for altid :-)

 136. elsker elsker elsker elsker danefæ
  tror snart min drenge på 1 og 3 år tror de er vikinger,og lillebrors dagpleje,troede vikingene var et familie logo (hedder skjold til mellemnavn), var jeg lidt stolt over.
  vi mangler blot danefæ overtøj så har vi snart en fuldendt vikingegarderobe :)

 137. Hjemme hos os er storebror på 5 helt vild med “vikingen” og har en del Danefæ tøj. Lillesøster på 16 måneder er dog vokset ud af det Danefæ tøj hun har haft som baby og derfor ønsker vi os en jakke til hende, så hun også kan gå Danefæ-klædt 😉 Det er et helt igennem fantastisk tøjmærke!

 138. Jeg følger dig nu via Bloglovin’ og jeg har liket indlægget :o)

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg synes, det er synd for min store pige på 6 års lillesøster (på 1,5 år), at hun skal arve og arve og ikke have en jakke fra ny selv! Det fortjener hun, men pt. har jeg ikke råd til at købe denne lækre og fantastiske smukke jakke…

 139. Hey. Fed blog og super test. :)
  jeg er fan fan fan af Danefæ. Det er et helt igennem lækkert mærke.
  Min datter på 14mdr (ligesom Alexander) er så heldig at have jakken i år, men ville da være endnu heldiger hvis hun også fik flyverdragten. Så kunne hun rigtig holde sin varm til vinter..

  En af mange detalje jeg må give Alexanders Mor ret i er vindfanger i ærmerne, det kunne mange andre mærker lære noget af. Det sidder tæt uden af stramme… :)

  Håber jeg vinder.

 140. Min dreng på 5 og pige på 3 år, er de lykkeligste ejere igen i år, af danefæ vinterjakker. Vi har kun oplevet at kvaliteten er i top alt fra strømpebukser, kjoler, bluser osv. Da vi er på 3 år med vinterjakke fra danefæ og lige en indkøbt flyverdragt fra danefæ til pigen, kunne storebror også godt tænke sig en flyverdragt i friske farver. Og han elsker at sige at danefæ mærket er rigtigt sejt for han ligner Holger danske så meget, så han føler sig stærkt med danefæ tøjet

 141. Det var kærlighed fra første færd, da jeg prøvede Danefæ for første gang. Jeg købte en bluse til min søn Oliver, og straks var jeg solgt over kvaliteten og motiverne.
  jeg vil derfor elske at komme min lille søn i noget lækker danefæ overtøj i str 86.

  Mvh Ditte

 142. Vores store dreng, Silas vil simpelthen så intet mindre end PIVLÆKKER ud i en Danefæ flyverdragt. Han er en rigtig ude-dreng, hvilket stiller store krav til kvaliteten af det overtøj han bliver iført. Desværre tillader vores nuværende økonomiske situation desværre ikke et køb i den prisklasse Danefæ ligger i, så vi krydser arme og ben for at det bliver os der vinder denne FANTASTISKE konkurrence.

 143. Jeg ville ELSKE at give yngsten en lækker Danefæ jakke, så han ikke render rundt i storebrors aflagte, som ikke helt passer i størrelsen 😉 Krydser fingre!

 144. Vi har endnu ikke prøvet børne-overtøj fra Danefæ, men der ser faktisk rigtig lækkert ud!!!
  Det skulle være mere end velkommen hjemme på vores knagerække :)
  Kh. Line

 145. Danefæ er det fedeste og lækreste danske mærke til både børn og kvinder, blot derfor skal jeg da vinde en lækker vinterjakke til Lauge på 4,5.

 146. Danefæ er favorit herhjemme, dog har vi ikke noget overtøj derfra i år og det kunne vi rigtig godt tænke os

 147. Har en aktiv adhd dreng på 3, som er ude dreng, som tester overtøjet til max 😉
  Vil da meget gerne kunne komme sønnen i kvali tøj, som jeg har hørt holder til næsten alt :-)

 148. JEg vil meget gerne vinde denne kokurrence..
  Jeg har mistet mit arbejde, og det kniber med at få økonomien til at hænge sammen nu hvor jeg er på dagpenge. :( Er desværre også en af de uheldige der mister retten til dagpenge her til januar. Så det ville lette meget i økonomien at vi ikke skal ud og bruge penge på en FED og aldeles GOD og varm vintertøj til børnene..
  At vinde denne konkurence ville betyde SÅ meget for os.
  Jeg ber til GUD om at jeg må vinde..
  God søndag til Jer. Knus

 149. Jeg kunne godt bruge at vinde en vinterjakke til min datter, det må være ved at være noget af det sidste vi mangler. Puha flyverdragter, støvler, huer og handsker til to små størrelser, der er nok og se til :) og har udset mig en af Danefæs kanon flotte jakker som ville passe hende perfekt :)

 150. Den flyverdragt ser bare rigtig lækker ud, og jeg synes rigtig godt om danefæ.
  Krydser for at være den heldige og ønsker mig den i str. 98:)

 151. Jeg synes Danefæs design er så fint og kvaliteteten er i top! Jeg ville elske at putte hele familien i vintertøj fra Danefæ, men i første omgang ønsker jeg virkelig at vinde en lækker flyverdragt til min prinsesse i str 92/98.

 152. Min søn står netop og mangler en rigtig god flyverfragt :-) Danefæ laver rigtigt lækkert tøj i god kvalitet, men vi har ikke prøvet en flyverdragt endnu- derfor ville det være helt fantastisk at vinde.

 153. Hold da op hvor er det nogle lækre unger der har testet denne gang :)
  Min datter ville elske striberne :) Så den jakke vil vi gerne vinde!

 154. Danefæ er SÅ lækkert :-) Er vild med det og vil elske at svøbe en jakke om min piges ryg, eller en flyverdragt på knægten :-) Vidunderligt mærke, som jeg indtil nu kun har købt brugt, da 2 år på dagpenge gør, at økonomien ikke strækker sig til nyt 😉

 155. Danefæ er så lækker – fantastiske farver og kvalitet.

  Det ville være så fantastisk med sådan en lækker flyverdragt!

  Kh Astrid Jensen

 156. Vi elsker Danefæ – det er så skønt og farverigt til børn.
  Vil rigtig rigtig gerne vinde til min allerdejligste datter str 110.
  Vh Jimmi

 157. Danefæ er noget af det lækreste – min søn vil elske en flyverdragt fra Danefæ – han er helt vil med vikinger:)

 158. Det første år (så vidt jeg ved) hvor Danefæ lavede en regnbustribet jakke, have min søn den…
  Og både han, og jeg, ELSKEDE den… Han var SÅ smart i den :0)

  Det er lidt trist at han er ved at være så stor at han ikke rigtigt gider Danefæ tøj mere…
  Så er det heldigt at jeg sidste år fik en lille datter der kan få skønne sager fra mærket…
  Selv har jeg både regnfrakke, vinterfrakke og sommerjakke fra Danefæ – Jeg elsker simpelthen det mærke!

 159. Danefæ laver det smartest tøj og vi ville elske at få Danefæ overtøj. Vi krydser fingre for at vi får lov at få et sæt hjem til os.

 160. Lillesøster har en flyverdragt, men den når vist at stumpe, inden det bliver forår. Så hvis jeg vinder, skal hun selvfølgelig ha’ den.

 161. Super lækre farver og enkeltdesign!! De sidste 3 vintre har min datter været iført brugt overtøj, så det vil være så fantastisk at vinde en lækker spritny flyverdragt!!

 162. Har endnu ikke prøvet at købe noget danefæ tøj – så det kunne da være en oplagt chance, at få prøvet mærket af ved, at vinde en dragt :)

 163. UUuuuhhhhh sådan en skøn vinterjakke ville min datter blive total vild med, så er total ego og krydser kun fingre for mig selv

 164. Vil så gerne vinde en Superfed vinterjakke til min datterJohanne fordi hun har været igennem rigelig modgang og jeg synes virkelig hun fortjener det <3

 165. Det ville i den grad være skønt at vinde en lækker jakke eller flyverdragt til vores lille efternøler.

 166. Jeg elsker vinterjakke. Min datter ville se så smuk. Jeg kan godt lide hendes følelse komfortabel og det ser meget praktisk. Vil rigtig gerne vinde til min datter Isabel.

 167. Jeg elsker bare dine konkurrencer! Det er SÅ lækkert tøj, og det ville glæde alle herhjemme med en dejlig lille præmie!

 168. Jeg elsker Danefæ, men har aldrig prøvet deres overtøj. Det ville glæde mig at afprøve det på et af børnene… Mvh Katrine

 169. Fordi den vinterjakke da bare er SÅ lækker!
  Her bruger vi den fra sidste år som er liiiige det mindte på ærmerne.

  Elsker danefæ og deres lækre designs, måske dette skulle være en mulighed for endelig at komme til at eje noget af det :-)

  xxx Camilla

 170. har faktisk aldrig prøvet tøj fra Danefæ, men man bliver da glad i låget af det design. Måske een af mine unger kan være med til at sprede glæde :-)

 171. Årets pige vinterjakke er bare super flot og i de fedeste glade farver – min tøs ville ligne en lille Danefæ prinsesse i den :) hun ville bare den med stolthed da striber er lykke for hende :).

 172. Det kunne være super fedt at vinde en vinterjakke fra Danefæ. Deres farver er super friske og holder vask efter vask. Og så er deres print rigtig sejt til drengene.

  MVH
  Karina

  1. Eeeeeeelsker bare danefæ. Og da to af mine børn allerede har danefæ jakker og flyverdragter, ville det da være super med lidt til den nye lillebror ;o)

 173. Min datter er desværre allerede vokset ud af sin flyverdragt, så vi skal have fat i en ny, så det kunne jo være dejligt at vinde en ny, som man ved er af en god kvalitet :)

  Dorthe Hoelgaard-Madsen
  mulle@sleepy.dk

 174. Det ville være genialt at vinde så lækker en flyverdragt <3

  Har en dejlig veninde på det i nogle år, meget sneramte Bornholm som ville blive overlykkelig for så dejlig en flyverdragt til den ene af sine unger <3

  Hun har ikke den bedste økonomi pga uddannelse m.m. Så I ville glæde måde hende, mig og et af børnene, hvis vi kunne være så heldige <3

 175. Danefæ er noget af det lækreste der findes, indtil videre har vi kun haft råd til at købe brugt overtøj fra Danefæ. Så at vinde en helt ny jakke eller flyverdragt ville da være fantastisk :)

 176. Kunne Da være super lækkert til min lille mand der trænger til at blive forkælet da han i år kun har arvet fordi han har så travlt med at vokse og vi kun lever på en su =)

 177. Jeg har selv en Danefæ frakke og synes den er helt fantastisk, så den lille mand skal da have noget ligeså lækkert :)

 178. Jeg skal vinde så jeg kan gøre min 3 årige dreng lidt mere lækker og lidt mere lykkelig over at være ejer af “vikinge”-tøjet! Han elsker det logo. Og hvem vil ikke gøre sin søn glad?

 179. Mine unger har aldrig haft noget fra Danefæ, men jeg har hørt meget godt om det. Måske dette her er den oplagte chance? Lækkert design, der inspirerer ungerne til leg! :-)

 180. Har aldrig prøvet Danefæ, men hvis jeg får chancen ved at vinde og kan lide det – så får både jer og Danefæ en ny trofast kunde i mange år fremover :) Win-win !

 181. Eiii herhjemme er vi store fans af Danefæ. Min datter Luna kunne godt bruge en fin Jakke i str 7år :-)

 182. Danefæ er helt sikkert favoritten her hjemme. Altid lækre faver og design. Min søn ville elske en lækker jakke;-)

 183. Fordi vi er stooooore Danefæ fans! Elsker deres tøj – det er rigtigt børnetøj! I øvrigt også ret fantastisk voksentøj..

 184. Jeg vil super gerne vinde en flyverdragt til en dreng i str 92.
  Ingen af mine egne drenge mangler vinterovertøj. Men i den gruppe jeg er meget involveret i her i Nordjylland, er der en lille dreng der mangler en flyverdragt.
  Gruppen er en hjælpemidler hvor familier der ikke har råd til at give deres børn julegaver, kan ansøge om støtte. I år hjælper vi 16 familier med 22 børn. Den ene familie har en lille dreng på 2 år, og de ønsker sig brændende en flyverdragt til ham.

  En brugt ville de blive lykkelige for – men desværre har jeg ikke nogen. Så derfor håber eg at vinde denne, og gøre dem så glade som man overhovedet kan.

  Mine fingre er krydset xxx

  Og til nordjyderne vil jeg bede jer kigge på facebook-siden der hedder ‘alle børn fortjener julegaver (Nordjylland)’
  Måske ønsker en af ungerne noget du har liggende bagerst i et skab og ikke bruger.

  Hvis jeg er heldig og vinder en dragt til den lille gut, kan jeg kontaktes på julie_desiree@hotmail.com

 185. Har altid prioriteret mine børn, så hvis jeg var den heldige kunne jeg godt tænke mig at finde en til mig selv. Synes deres jakker er så fede, har bare ikke haft økonomien til at købe sådan en lækker jakke til mig selv. Så krydser fingre :-)

 186. Det skal da helt klart være min søn der vinder en flyverdragt fra danefæ da han har haft kig på den siden sidste år :-)

 187. ^^ Jeg vil lige tilføje at det er en HELT PRIVAT indsamling. Og at familierne er udvalgt udfra dem der lever under hårdeste vilkår. Så man kan ikke snyde sig til hjælp.

 188. Sønnike mangler stadig flyverdragt til denne vinter – Det ville passe perfekt med en Danefæ i str. 3 år :-)

 189. Yngstemanden på lige 1 år, kunne godt bruge en så lækker flyverdragt. Kan godt mærke, at han nu er på to ben, og mosler rundt på legepladsen med de andre små i daginstitutionen. Og en til pæn herhjemme, vil aflaste vaskemaskinen, som skal køre for at have rent og varmt overtøj klar til ham i hverdagene..
  Håber Alexander er den heldige vinder af en Danefæ model..Det mærke har vi ikke i overtøj, men ville gerne..;)

  Mvh Birdie// birthe.gug@live.dk

 190. Er så misundelige på de drengebørn der ser så smarte ud i de dragter i børnehaven, William må bare eje en (str 98)

 191. Elsker Danefæ, min søn er allerede vokset fra sin nye og ville blive lykkelige for en ny i den rigtige str. Håber jeg vinder c”,

 192. Vi SKAL bare vinde denne lækre flyverdragt, da vi herhjemme ELSKER
  Danefæ og Vikingen Erik. Min søn på 2 år er altid meget begejstret,når Erik pryder bluserne og hans mor er simpelthen ellevild med kvalitet, design og holdbarhed fra Danefæ – efter min mening Danmarks allerbedste børnetøj :)

  //Camilla Stjerne

 193. Vi vil gerne være de heldige vindere, da min ældste datter ville have STOR glæde af en ny vinterjakke, da lynlåsen driller på den nye hun har fået… og ja, den lille kunne også godt bruge en skøn vinterjakke :)
  Vh Kirsten Nygaard

 194. Håber jeg kan nå at være med :-)
  Købte en flyverdragt fra danefæ til min pige men den var desværre for lille men
  Kunne ikke bytte den da den var købt på trendsales :-/

 195. Kan ikke se om min kommentar er kommet frem :-)

  Jeg købte enflyverdragt i danefæ, den var så lækker :-) men den passede desværre ikke.. Og da den var købt på trendsales kunne den desværre ikke byttes :-/

 196. Kan vist lige nå det :o)
  Grunden til at jeg gerne vil vinde denne lækre konkurrence er at, jeg endnu er Danefæ-jomfru, men er blevet helt vild med de skønne grønne striber. Har endnu ikke købt årets flyverdragt til min prins på 5 år. Han ville da være topskøn i denne sag :o)
  Altså en lækker grøn flyverdragt i str. 122 ville være SÅ dejligt.

 197. Hele familien hos os er bare SÅ tossede med Danfæ. Skønt tøj til hel familien!

  Min søn er særligt vild med Danefæ vikingen, hvorfor han vil ønske sig at få en lækker vinterjakke! Håber vi vinder konkurrencen :-)

 198. Ønsker os en fin jakke til mindstebarnet Valdemar, som ikke har andet end en arvejakke som i øvrigt er istykker! Så han ville blive glad

 199. Vil rigtig gerne vinde en flyverdragt til lille øster, den ville falde på et meget tørt sted her op til jul og elsker bare Danefæ så xxxxxx for jeg vinder

 200. Bedømmelsen af Danefæ overtøj lyder super, så det ville da være helt perfekt at vinde, især en drenge flyverdragt ville falde i god jord 😉

 201. Herhjemme er især mor og søn helt vilde med danefæ… Jeg elsker deres jakker og har ikke haft andet de sidste mange år. Og min søn på 5 synes deres prints er mega fede og tøjet super behageligt at have på. Har aldrig prøvet deres overtøj til børn – så jeg skal da helt sikkert vinde så vi kan afprøve det :-)

 202. Jeg vil SUPER gerne vinde Danefæ’s overtøj. Har aldrig prøvet det, men har brugt deres tøj flittigt og det er jeg meget glad for

 203. Jubiii konkurrence, hvor man kan vinde danefæ. Elsker det mærke, ville elsker en jakke til min søn, som bare er så smart i deres tøj

 204. LOVE Danefæ… Min dreng mangler både en ny flyverdragt og jakke så det ville falde i god jord herhejmme med en af delene…

 205. Ih hvor jeg håber at vinde en lækker dragt til min lille dreng,som skal i dagpleje nu til december:o) Jeg forguder nærmest min egen Danefæ vinterjakke og min søn fortjener bestemt den samme kvalitet:)

 206. Jeg ville elske en Jakke til min datter og Danefæ er uden tvivl en favorit. Det er en god blanding af lækkert design og en fantastisk god kvalitet :-)

 207. Vikingen er flyttet ind hos os… For at blive. Et af de bedste mærker på markedet. Vi har allerede vinterjakken, så flyverdragten ville være meget velkommen :-)

 208. Æææælsker Danefæ og mine krudtugler ville kunne gøre hvad de vil og tøjet forbliver i super stand!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>