Vind Danefæ børnetøj for 1.400 kr.

Jeg har fået den ære at teste Danefæ børnetøj til Lucas, og dermed også give én af jer heldige læsere muligheden for at vinde Danefæ børnetøj fra SmartKids.dk for optil 1.400 kr.
Mærket Danefæ stiftede jeg først personligt kendskab til da jeg fik forhandlingen af mærket hjem til SmartKids for ca. 1 år siden. Selvfølgelig kendte jeg mærket, men jeg havde faktisk aldrig brugt det til mine egne drenge.
Danefæ’s sortiment spænder vidt og bliver løbende udvidet med regntøj, overtøj, t-shirts, kjoler, bodysuits, sweatshirts samt strik og tilbehør til store og små – såvel kvinder som mænd, babyer og frække unger.

Hver sæson kommer der nye styles til, men idégrundlaget rokkes der ikke ved: Danmarks mest legendariske ikoner – tilsat et gran af ironi og flotte striber – på lunt, praktisk, funky og hyggeligt tøj til de kølige nordiske breddegrader, som de oprindelig udsprang af.

Jeg har udvalgt følgende Danefæ styles fra SmartKids.dk, som Lucas har testet:

Danefæ multistribet kortærmet t-shirt – 229,75 kr. // Danefæ grønne bukser – 349,75 kr. //
Danefæ gule bukser – 349,75 kr. //

Lucas tester Danefæ

Danefæ tøjet vi har fået lov at teste, har været brugt meget flittigt og vasket et utal af gange. Lucas elsker Vikingen og kan han selv få lov at bestemme, så vil han helst have vikingen på hver dag :0)

Vi har brugt tøjet sammen, hvor jeg synes at både de grønne og gule bukser, passer til alle 3 t-shirts. Primært har Lucas haft en hvid basis t-shirt under de kortærmede t-shirts, men vi glæder os også rigtig meget til vi bare kan bruge t-shirts’ne uden noget indenunder.
Som mor er jeg dybt imponeret af kvaliteten af specielt Danefæ t-shirts’ne. De har en lækker blød og lidt kraftigere kvalitet end andre t-shirts og så holder printet bare ekstremt godt. Jeg er også rigtig glad for de mange dejlige farver og kombinationer af farverne som Danefæ har.
De gule bukser er i en lidt kraftigere kvalitet end de grønne. De er uden foer, men er model Katholt der går igen sæson efter sæson. Der er elastik i benene, så de bliver lidt posede og i taljen er der indvendig justerbar elastik. Taljen på bukserne har dog et forholdsvist langt stykke foran, som ikke kan justeres og selve justeringen er kun en lille del af linningen. Som mor til en ret spinkel dreng, synes jeg det er lidt ærgerligt at justeringen ikke fylder en større del af taljen eller at taljen havde været med elastik hele vejen rundt i taljen.
Jeg har her taget et billede så man kan se justeringen i taljen og hvordan den rent faktisk kun dækker den bagerste del af taljen.
På de grønne bukser er der elastik hele vejen rundt i taljen og samtidig også indvendig justerbar talje. Modellen hedder Kakao pants og fås i flere farve. De er i en lidt lettere og tyndere kvalitet end de gule bukser – så geniale sommerbukser.
Til Lucas er pasformen med elastik hele vejen rundt i taljen lidt bedre end når der er fast linning, dog er den indvendige justerbare elastik stadig kun i den bagerste del af taljen og kun ca. halvdelen af taljen der dermed kan justeres. Personligt havde jeg foretrukket at taljen var til at justere for en større del af taljen, men det har ikke helt ligeså stor betydning som på de gule bukser, da der jo er elastik hele vejen rundt på Kakao modellen.
På de grønne bukser er der også et rigtig fint broderet vikinge-hovede på lommen.
Alt i alt er Danefæ noget af det børnetøj vi synes allerbedst om herhjemme. Vi elsker farverne, ungerne er vilde med motiverne og kvaliteterne er i top. Bukserne kunne helt sikkert godt få et par opjusteringer, men alt i alt er det ikke noget der vil afskrække mig fra at købe dem – da de stadig er ekstremt børnevenlige, behagelige at have på og i fantastiske farver som vi elsker herhjemme.
T-shirts’ne fra Danefæ er nu en fast bestanddel i ungernes garderobe, og det sværeste er faktisk at vælge mellem de mange fede kombinationer der findes.
Både bukser og t-shirts holder vask efter vask både i pasform og farve.
Eneste ulempe er at det kun fåes op til str. 10 år – hvor jeg faktisk godt kunne forestille mig at Julius stadig gerne ville have en sej viking på selvom han snart er mere end str. 10 år i tøj. Han er jo kun 7½ år, men stor i sin str.
Prisen er en anelse højere end visse andre mærker, men det er så klart det hele værd at give det mere for at få Danefæ.

Vind Danefæ for 1.400 kr.

Se det store udvalg af Danefæ på SmartKids.dk
Jeg udlodder i samarbejde med Danefæ valgfrit Danefæ børnetøj fra SmartKids.dk til en værdi af 1.400 kr.

Alt du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

3: “Like” evt. dele Danefæ på FB

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn samt indsætter link til den Danefæ style fra SmartKids.dk du ville ønske dig allermest hvis det var dig der vandt og hvorfor.
Du finder alt Danefæ på SmartKids lige her: http://www.smartkids.dk/brands/danefae
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder mandag d. 28. maj den heldige vinder og tjekker at vinderen er med i begge FB grupper.

Præmien har en værdi på optil 1.400 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer end Danefæ varer.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
322 kommentarer
 1. Ih for en lækker konkurrence…Danefæ kan man ikke få nok af. Jeg elsker Danefæs lækre farver, på specielt mine 2 rødhårede drenge, da jeg ofte syntes det er svært at finde noget der er kraftigt i farverne, uden at det ser “træls” ud i kombi med deres smukke hårfarve..

  Skulle vi være så heldige at vinde, ville det første der røg i kurven være denne bluse til min store dreng der så absolut er begyndt at mangle tøj:

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Marineblaa_Danefae_Tshirt_154650_21

  Kærlig hilsen og dejlige sommer tanker..

  Katarina Kottal Korsholm
  Signeoglillebror@hotmail.com

 2. Jeg er, ligesom dig, fuldstændig vild med DANEFÆ. Jeg elsker at de ikke er farveforskrækket og at deres børnetøj afspejler at det er til BØRN. Herhjemme har vi adskellige styles: t-shirts, hættetrøjer, regntøj og bukser – og jeg har ikke en finger at sætte på kvaliteten.

  Har en 5 årig pige der er vild med farver og faktisk mangler vi disse shorts (str. 128), som vil passe perfekt til hendes sommer t-shirts 🙂
  http://static.smartkids.dk/smartkids/154730/51/154730_1_1_51.jpg

  Mange hilsner

  Line Juul Elley
  linejuulelley@gmail.com

 3. Jeg er helt pjattet med Danefæ, det er virkelig et mærke hvor kvaliteten er i top, imens motiver, farver og komfort er i højsædet. Jeg har endnu ikke haft tøj fra dem der er blevet forvasket, hvor farven har været falmet eller lign. hvilket man til tider oplever med andre kendte mærker til børn.
  Herhjemme er deres overtøj, bluser mv. fast inventar hele året rundt, både til mig selv og min søn på 4 år.
  Hvis vi skulle være heldige at vinde kunne vi godt tænke os denne i str. 8 år. http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Flere_farvet_Danefae_Tshirt_159410_51

  mvh
  Malene Normann Jørgensen
  malenenormann@hotmail.com

 4. Hvis vi er den heldige vinder ville vi vælge disse lækre sommerdragter, som Clara kan bruge når vi skal til tyrkiet om en måned. De er så fine og hun kan bruge dem både dag og aften. Vi elsker danefæ herhjemme og det passer perfekt med de stærke farver til vores helt lyse prinsesse. Str 86 http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/sommerdragter/Lilla_Danefae_sommerdragt_154535_92
  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/sommerdragter/Flere_farvet_Danefae_sommerdragt_154538_51

  Hilsen Dorrit Gulbæk

  dgul@ofir.dk

 5. Jamen ja tak da for dælen 😀
  Har endnu ikke afprøvet Danefæ , men har kun hørt positivt om Danfæ og elsker alle deres ting , virkelig fede ting 🙂
  Kunne da være en god måde at prøve det på , er jeg sikker på både knægten og moderen vil synes godt om 🙂

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Orange_Danefae_Tshirt_148465_6 – denne er super fed i str. 140 – men vi ka sagtens bruge 140 og 152 🙂

  Moderen er allerede med på Bloglovin, Danefæ , Smartkids og Børnetøjs-indkøberen 😉

  Vi hepper *hep hep hep*

  skildpadden06@hotmail.com

 6. Skulle jeg være så heldig at vinde, ja så er jeg slet ikke i tvivl..Mathias skal have en ny jakke, og det skal være denne:
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Marineblaa_Danefae_jakke_154756_21 str. 116

  Han og lillebror skal have lidt lækkert til sommeren, så Mathias skal have denne bluse med hans viking på.
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Brun_Danefae_Tshirt_159410_34 str. 116

  Alexander vil jeg købe et par bodyer til, og det skal være de her:
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Brun_Danefae_Tshirt_159410_34 Grøn str. 80

 7. Danefæ er den skønneste kvalitet – De to små fik noget Danefæ tøj i julegave og det har været flittigt brugt. Og man kan faktisk ikke se det på tøjet. Det er den skønneste kvalitet 🙂

  Laura Celiane mangler sommertøj, så denne fine sommerdragt vil gøre lykke hjemme ved os:

  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/sommerdragter/Flere_farvet_Danefae_sommerdragt_154538_51

  Det skal være str. 74 eller 80. Det fine er at når sommeren er forbi, så får hun bare hvide strømpebukser og en hvid bodystock indenunder – Så kan den bruges indtil hun ikke kan passe den mere 🙂

  Mvh. Marlene Høj
  m_hoej20@yahoo.dk

 8. så tror jeg da farmor også fik styr på det 😉 jeg er slet ikke i tvivl om at mit skønne barnebarn Janik vil blive ellevild med DanneFæ, der hersker da ikke tvivl om hvad farmor her skal ud og købe.

  Mail:noh@mail.dk

 9. Det er altid ungerne der får det lækre herhjemme og så kommer mor i sidste række, så derfor er mit største ønske den her: http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Navy_Danefae_regnjakke_120968_559 – ikke fordi jeg håber på masser af regnvejr hvor jeg kan vise den frem, men fordi jeg skal tilbringe sommeren i Danmark og håber at den ikke vil blive ligeså flittigt brugt som solcremen i år – modsat sidste år.

  Jeg er med på Bloglovin' og FB, hvor jeg selvfølgelig også følger Danefæ…

  Mvh Louise

 10. Jeg elsker, elsker, elsker Danefæ. Særligt har vi rigtig gode erfaringer med flyverdragten, som kunne holde vores søn varm – hvor alt andet ikke kunne.

  Jeg ville vælge:
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Denim_Danefae_buks_154636_422 i str 110
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Navy_Danefae_Tshirt_159410_559 i 116
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Blaa_Danefae_Tshirt_154645_20 i 116 (den er faktisk på min søns ønskeseddel – han er vild med den)
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Groen_Danefae_Tshirt_154672_33 i 110 eller 116

  Kunne ikke rigtig vælge. Ups.

  Mette Poulsen
  mortilgryogannikahobro@hotmail.com

 11. Åhhhhh, hér eeeeelsker vi bare Danefæ! Jeg selv er simpelthen inkarneret Danefæ-fan og ejer intet mindre end 6 (eller er det mon 7?) Danefæ-frakker 🙂 Min søn derimod har endnu kun haft glæde af et par enkelte stykker Danefæ, for selvom kvaliteten er i top, kan jeg som studerende uden flere SU-klip ikke købe det fra nyt, men må kigge efter, når folk har lavet et fejlkøb og sælger billigt ud, eller når det en sjælden gang er ultra-udsalg 😉

  Så hvis jeg skulle blive den heldige vinder, vil jeg vælge disse lækre velourbukser som det største Danefæ-ønske til min søn Storm i str. 98/3 år: http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Turkis_Danefae_buks_154563_590

  Og ellers kan vi sagtens finde på andre lækre ting at ønske os til Storm såsom det flotte blå/orange vikinge-sengesæt eller nogle af de sjove stribede vikinge-bluser 😀

  Forventningsfulde hilsener,
  Maja Holm Conner

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

 12. Ville helt sikkert vælge denne kjole til min ældste datter.
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Danefae_kjole_154695_92

  Til den mellemste disse fede bukser
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Marineblaa_Danefae_buks_154568_21

  Og til den lille denne lækre sommerdragt, som jeg er sikker på ville klde hende:
  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/sommerdragter/Lilla_Danefae_sommerdragt_154535_92

  Danefæ er helt sikkert et af favoritmærkerne herhjemme. Det er superblødt og holder farve og form rigtig godt selvom det bliver vasket meget…
  Køber det dog som oftest på udsalg, da jeg synes det er et ret dyrt mærke!!!

  Med venlig hilsen
  Marianne Vig Høgild (facebooknavn)

  mariannne.vig@skolekom.dk

 13. Her i hjemmet ELSKER vi også Danefæ… Mor (undertegnet) har den lækreste vinterjakke (måtte spare sammen til den)..
  Og drengen i hjemme ser brand godt ud i de stærke farve som Danefæ bruger og så sidder det knald godt på ham.
  Jeg vil dog give dig ret i bukserne, med indsnævringen i livet har nemlig også en tynd dreng :)…
  Har du set deres baggy jogging bukser med snørre i livet SÅÅÅÅÅ FEDE!!!
  Og mærket er Dansk, det er jo kanon 😀

  Desværre er Danefæ for mig lidt dyrt, så jeg spare sammen når jeg ser noget jeg tænker Wiii det skal Zebbe have.

  Og da sommeren nærmer sig, og jeg lige har fundet ud af at sandalerne vi købte for en mdr siden allerede er for små, så vil jeg, hvis vi vinder købe sådan et par lækre sandaler :D. og meget mere

  http://www.bloglovin.com/m/3405189/468897129/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmJvZXJuZXRvZWpzLWluZGtvZWJlcmVuLmJsb2dzcG90LmNvbSUyRjIwMTIlMkYwNSUyRnZpbmQtZGFuZWYtYnJuZXRqLWZvci0xNDAwLWtyLmh0bWw=

  http://www.bloglovin.com/m/3405189/468897129/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmJvZXJuZXRvZWpzLWluZGtvZWJlcmVuLmJsb2dzcG90LmNvbSUyRjIwMTIlMkYwNSUyRnZpbmQtZGFuZWYtYnJuZXRqLWZvci0xNDAwLWtyLmh0bWw=

 14. KondiDyr_Pants_LavenderOrangeSwandot
  KondiDyr_Top_LavenderOrangeSwandot
  KneeSocks_GirlyRainbow
  Ville vi vælge.
  Det er noget skønt tøj, lækre farver og skønne detaljer. 🙂
  Mvh. Bettina Baggers Boateng
  boatengbettina@sol.dk

 15. Vi er særligt vilde med denne trøjehttp://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/langaermede-tshirts/Flere_farvet_Danefae_Tshirt_154674_51

  Vi har 2 mulat piger, og jeg synes det er fedt, at Danefæ har knald på farverne, da det passer super godt til vores brune piger. Derud over er det skønt, at de sætter forskellige print på, som vi herhjemme altid lige får en historie eller to ud af. Og så er det bare en lækker kvalitet, som holder.

  Med venlig hilsen
  Kristina Zenia Reimer Landrock
  kristina@landrock.dk

 16. ELSKER Danefæ!!! De laver virkelig lækkert tøj i super kvalitet. Det holder facon og farve vask efter vask, og så kommer der minimalt vaskefnulder i forhold til mange andre ellers vældig populære mærker.

  Hvis jeg skulle være den heldige, der vandt, ville jeg bla. tage denne i str 86
  http://www.smartkids.dk/cool-boernetoej/body-stockings/Marineblaa_Danefae_bodystocking_154240_21
  da jeg har en søn, som er på vej i 86, og dermed står og skal have skiftet hele sin garderobe som både kommer til at gælde sommertøj og tøj til de koldere dage – længe leve den danske sommer, pyh det bliver dyrt! Langærmede bodyer synes jeg er et must om sommeren, da det tit er for koldt til de små med korte ærmer og for varmt med en kortærmet body indenunder en langærmet bluse.

  Maria Vigsø Christensen
  MariaVig222@ofir.dk

 17. Min datter har listet disse ting hun ønsker til jul 🙂 Hun har lige haft fødselsdag og i hendes hoved er jul næste gang hun skal have gaver 🙂
  Vi ønsker str 104/ 4 år

  1. http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Pink_Danefae_jakke_154771_78

  2. http://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/sweat-shirts/Lilla_Danefae_sweatshirt_154632_92

  3. http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Moerkelilla_Danefae_buks_154563_300

  Mvh Jimmi Jensen bagerjimmi@ofir.dk

 18. Hos os elsker vi Danefæ – og det er både far, mor og 3 børn! Så det har været mega svært at vælge én style og fremhæve men vores mindste ville se kanon dejlig ud i denne sommerdragt: http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/sommerdragter/Flere_farvet_Danefae_sommerdragt_154538_51

  Så hvis vi skulle være så heldige at vinde skal de 1400 kr. fordeles mellem os – så vi alle kan få noget nyt Danefæ tøj 🙂

  Mvh. Eva Tikjøb Andersen
  eva@kasper.nu

 19. super lækker konkurrence, Danefæ er bare det bedste. helt klart at alt skal bruge hos danafæ, der er så meget at vælge både til lille og stor,så det vil glæde alle herhjemme. vores tvillinger har valgt så håber bare at være så heldige at vinde jeres dejlige præmie.
  krydser finger og ønsker så inderligt at vinde. 🙂
  Jane Tvede
  Jane@team-tvede.eu

 20. Så skøn en præmie 🙂 Håber lykken tilsmiler os denne gang.
  Jeg har 2 små banditter, der ville blive så kære i noget af Danefæ sommertøj.

  Charlotte Anna Marie Petersen
  charlotte@alt-ctrl-del.com

  Ps er tilmeldt bloggen nu, forstår ikke hvorfor det ikke kunne lade sig gøre før nu 😥

 21. Vi er vild med Danefæ herhjemme, både til moren og barnet. Udover designet, kvaliteten, så er jeg også vild med at Danefæ er noget af det eneste mærke, som er vasket i forvejen!

  Hvis jeg gik hen og vandt, skulle denne sweatshirt være blandt mit 'køb' http://www.smartkids.dk/tweens/overdeletops/sweat-shirts/Lilla_Danefae_sweatshirt_154632_92

  Den ville være genial, på de kølige sommer aftener!

  Mange hilsner Sanne Ørbæk Larsen – sanne558@gmail.com

  Ps, Jeg er i forvejen tilmeldt det hele 😀

 22. Hej Pernille,

  Hvor er Lucas dog skøn i de gule bukser og den multi farvet bluse – den har Joshua også 🙂 Suuupef fed!

  Vi har ikke facebook, men kunne være rart at finde 🙂

  Ville rigtig gerne prøve de gule bukser til Joshua også, de er da for sejr på Lucas i hvert fald.

  Kram herfra…

 23. Hos os eeelsker vi også bare Danefæ og den superlækre kvalitet vi altid får Danefæ tøjet i!

  Min søn på 2, er helt vild med Danefæ vikingen, så der er ingen tvivl om at han ville eelske at få en sej STOR viking i et fedt fedt sæt sengetøj:

  http://www.smartkids.dk/tilbehoer/sengetoej/Blaa_Danefae_sengetoej_152977_20

  Derudover skulle han da også forkæles med nogle fede Danefæ T-shirts – selvfølgelig med vikingen på, og hans storesøster skulle da have et par af Danefæs lækre sommerkjoler!

  Håber SÅ meget at deres mor vinder…..! 🙂

  Mvh. Maria T. Wiede, mwiede@hotmail.com

 24. Ahhhh ….. DANEFÆ har været hele familiens helt store favorit mærke gennem de sidste mange år. Med alle far`ens vikinge tattooes matcher T-Shirtsene ham. Sønnen på 8 år er vilde m hættetræjerne, velour cardigans ogt -Shirtsene (gerne de nye m skateboard viking + fodbold viking) & mor´en og datteren elsker de lange regnjakker samt de lækre kjoler m den super gode pasform ….

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Danefae_kjole_154695_92
  Hvis vi vinder vil denne sommerkjole være en af ønskerne

  OBS :
  Danefæ fåes til str 12 – Og derefter kan ungerne sagtens passe str voksen small

  Betina Juhl Yde
  betinayde@yahoo.com

 25. Danefæ er fantastisk til både mor og børn 🙂
  Ønsker mig lige nu denne skønne sommerdragt i str. 74, så lillebror kan matche sine to ældre brødre: http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/sommerdragter/Turkis_Danefae_sommerdragt_154531_590
  Ville elske at vinde!!
  Jeg kunne godt tænke mig, at du ville teste Danefæs overtøj, for jeg er noget skuffet over kvaliteten… Denne vinter har vores dreng på 5 haft flyverdragten – den var ikke til at vaske ren (fulgte anvisninger) og samtlige velcrobånd gik i stykker med det samme 🙁 (ikke syet ordentlig fast). Nu har han lige taget et sæt regntøj i brug og efter 3 dage i børnehaven er lynlåsen gået helt i stykker :(. Jeg er så skuffet, for er ellers så glad for tøjet og også mit eget overtøj. Jeg ved godt, at jeg skal reklamere hos sælger, men har andre mon samme oplevelse??

  Mvh. Helene Braüner Bisgaard
  helenebb@hotmail.com

 26. Åh elsker danefæ, det er så holdbart både i farve og form. Ville elske at vinde danefæ tøj til min søn, i str 6 år. Alt er velkommen da vi ikke kan få nok af de dejlige farver. Men det er mest storebror der har noget derfra, så lillebror (i str 6år) ville elske at få sit eget. Da han tit “hugger” storebrors seje vikinger. Selvom det er alt for stort 😉
  Dbh Vicki Bolwinkel
  Louriedel@hotmail.com

 27. Min søn på 3 er ikke særlig optaget af tøj (det er vidst mere hans mor), men da jeg forleden sad og kiggede på Danefæ, så han denne trøje og udbrød; Øjj, hvor er den sej mor. Sådan en trøje ønsker jeg mig! http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lysegroen_Danefae_Tshirt_159410_44
  Det ville derfor være helt fantastisk at vinde, så jeg kan se hans skønne øjne lyse af begejstring igen 🙂

  Krydser alt hvad der kan krydses 🙂
  Hilsen Line Skjødsholm Franzen, line.s.franzen@gmail.com

 28. Elise Julie Stenman Hansen: Jeg har tre drenge, som med hver sin alder ville nyde at få nyt tøj fra dette lækre mærke. Jeg kunne indsætte mange links, da jeg som sagt ønsker til alle tre “vikinge”-drenge;) Jeg har dog lige valgt til Karlo, den mindste: (Model: Farm suit 'Aelling' Varenr.: 154524_20 str. 2/3år)
  Hej fra elise@koeng.dk

 29. Skønt tøj med de seje vikinger ville mine drenge blive vilde med.. Mvh christinabruun-larsen @hotmail.com

  1. Hejsa. Spændende konkurrence. Jeg kender kun lidt til mærket igennem en veninde. Jeg venter tvillinger her til juni, En pige og en dreng. Derfor kunne det være helt fantastisk med Danefæ's farverigt tøj til ungerne i fødselsdagsgave når de kommer ud:)
   http://www.smartkids.dk/cool-boernetoej/body-stockings/Marineblaa_Danefae_bodystocking_154240_21 – samt http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Lilla_Danefae_heldragt_154551_92

   Mvh Julia Cramer
   juliacramer@hotmail.com

 30. Hej 😀
  Hvor er vi dog glade for og spændte på denne konkurrence!!
  Jeg har selv en dreng på 7½ år som elsker Danefæ!! Han har både chopper T-shirten og fodbold vikking T-shitten som han bare elsker og synes er vildt SEJE! og moren er jjo også bare vild med kvalitteten!
  Vi har også heldragter og bodyer til lille-pigen som bare holder på farve og print vask efter vask!! Det er grunden til at vi vælger Danefæ, Super kvalitet, Seje og fede prints både til piger og drenge, holder vask efter vask!
  Hvis vi bliver de heldige så kunne vi rigtig godt tænke os følgende i dreng str 12 år og pige str 92:

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Danefae_Tshirt_154677_92

  http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/knickers-shorts/Lilla_Danefae_shorts_154714_92

  http://www.smartkids.dk/tweens/overtoej/vinterjakker/Marineblaa_Danefae_vinterjakke_125233_21

  Sengetøjet i voksen str fordi min søn ønsker sig dem <3
  http://www.smartkids.dk/tilbehoer/sengetoej/Blaa_Danefae_sengetoej_162834_20

  Email: painielsen10@gmail.com

  Mvh Pai Nielsen(Facebook)

 31. Hej 🙂
  Hvor er vi dog bare glade og spændte på denne konkurrence!
  Har også en søn på 7½ som bare elsker vikingerne <3 han har både chopper og fodbold t-shirten i år og elsker dem bare. Han siger hvis sengetøjet er lige så blød og dejlig som tøjet så vil han også gerne have dem :)
  Moren er mindst lige så vilde med dem!! Vi har både heldragter, bodyer osv til lille pigen også og vask efter vask efter vask holder både farven og printet bare godt!

  Hvis vi skulle blive de heldige vinder så er det fordi at vi elsker bare Danefæ for deres lækre(bløde) kvalitet, seje/fede prints til drenge og bare skønne/søde prints til piger og “holdbarhed”!

  Min dreng str 12 år
  http://www.smartkids.dk/tweens/overtoej/vinterjakker/Marineblaa_Danefae_vinterjakke_125233_21
  str voksen
  http://www.smartkids.dk/tilbehoer/sengetoej/Blaa_Danefae_sengetoej_152977_20

  Min pige str 92
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Danefae_Tshirt_154677_92
  http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/knickers-shorts/Lilla_Danefae_shorts_154714_92
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Roed_Danefae_stroemper_157279_1

  Email: painielsen10@gmail.com

  Mvh Pai Nielsen (Facebook)

  psst moren har nu gået stykke tid rundt og drømt om denne lækker sag str M el L;)
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Sort_Danefae_overgangsjakke_152400_4

 32. Hej 🙂
  Hvor er vi dog bare glade og spændte på denne konkurrence!
  Har også en søn på 7½ som bare elsker vikingerne <3 han har både chopper og fodbold t-shirten i år og elsker dem bare. Han siger hvis sengetøjet er lige så blød og dejlig som tøjet så vil han også gerne have dem :)
  Moren er mindst lige så vilde med dem!! Vi har både heldragter, bodyer osv til lille pigen også og vask efter vask efter vask holder både farven og printet bare godt!

  Hvis vi skulle blive de heldige vinder så er det fordi at vi elsker bare Danefæ for deres lækre(bløde) kvalitet, seje/fede prints til drenge og bare skønne/søde prints til piger og “holdbarhed”!

  Min dreng str 12 år
  http://www.smartkids.dk/tweens/overtoej/vinterjakker/Marineblaa_Danefae_vinterjakke_125233_21
  str voksen
  http://www.smartkids.dk/tilbehoer/sengetoej/Blaa_Danefae_sengetoej_152977_20

  Min pige str 92
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Danefae_Tshirt_154677_92
  http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/knickers-shorts/Lilla_Danefae_shorts_154714_92
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Roed_Danefae_stroemper_157279_1

  pst moren har nu i et stykke tid gået rundt og drømt om denne fine sag i str M/L 😉
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Sort_Danefae_overgangsjakke_152400_4

  Email: painielsen10@gmail.com

  Mvh Pai Nielsen (Facebook)

 33. Jeg har ikke den store forstand på børnetøj, men jeg ved, at min datters mor elsker dette mærke.. Men det er også super fint og farvestrålende til nogle små rødder. Det ville ikke være dårligt at forære prinsessen en masse lækkert tøj her til sommeren… Hun har selv været inde og vælge, og favoritten er faldet på denne t-shirt model puffraglan tre ( ville ikke kopiere linket) krydser fingre for at vinde…. Sermsak T. Thabthimnak-jorgensen@live.dk

 34. Åh jeg elsker Danefæ. Har bare ikke råd til tøj i den prisklasse til min datter, selvom jeg gerne ville betale mere for det mærke. Hvis jeg vandt ville jeg købe følgende til min datter, som har besluttet sig for kun at gå i sejt “store pige tøj” fra nu af:

  Trøje med glimmer print havfrue: http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Marineblaa_Danefae_Tshirt_158075_21

  Nederdel:http://www.smartkids.dk/tweens/kjoler-nederdele/nederdele/Roed_Danefae_nederdel_154722_1

  Et par strømper:http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Stribet_Danefae_stroemper_157502_351

  Og en fed skoletaske, der matcher: http://www.smartkids.dk/tilbehoer/skoletasker/Lilla_Danefae_skoletaske_162840_92

  Nøj hvor ville hun blive glad. Og smart. Og så ville der nok ryge en sommerkjole oveni hatten.

  Mvh
  Sara Marie Stent
  frk.stent@gmail.com

 35. Uha det kunne gdt nok være en skøn præmie. Jeg ville helt klart bruge gavekortet til tøj til mine to tøser (4 mdr og 2,9 mdr.) Jeg har dog valgt denne sommerdragt til den yngste. Er meget begejstret for farvespillet i danefæ's kollektioner. Og en sommerdragt er jo uundværlig i disse varme sommerdage
  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/sommerdragter/Flere_farvet_Danefae_sommerdragt_154538_51

  Mvh. Katrine Sønderup Olesen (som jeg også hedder på facebook); Kas82@jubii.dk

 36. Hej

  mads- Emil ønsker sig brændende disse skønnehttp://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Blaa_Danefae_sandal_154821_20 str 24 –

  Er tilmeldt -og liked –

  Mange hilsner Rikke Skjøde Baes – Rik_ky@mail.tele.dk

 37. Vi er lige som mange andre også vilde med Danefæ! Kvaliteten har aldrig skuffet og designet er frisk, smart og anvendeligt.
  Som bosat i Norge er det ektra morsomt med vikingen på maven og at gå rundt i det skønne voksen-tøj også. Det høster mange misundelige og interesserede kommentarer 🙂
  Denne (i str 92) ville være lige i øjet:
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Blaa_Danefae_Tshirt_165096_20
  Sønnike er desuden vild med fodbold – og så er Danmark jo med til sommerens EM i polen og ikke Norge 😉

  lienostergaard@gmail.com

  Sanne Lien Østergaard

 38. Yes håber virkelig denne gang, der er held der falder til vores fordel.

  Datteren, synes disse bukser ser mega seje ud og de ligner nogle føler sig tilpas i, så hun/vi håber virkeligt. Hun er nået til den alder, at hun ved godt hvad hun vil have og også er bleven god til at hvad der er kvalitets tøj

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Denim_Danefae_buks_154636_422

  Tonni Leth
  tonnileth@hotmail.com
  jeg er med på begge facebook sider og har været det længe og er tilmeldt bloglovin

 39. Har længe været fan af danefæ på facebook, men nu fandt jeg også lige børnetøjsindkøberen og tilmeldte mig bloggen, da jeg vildt gerne ville vinde denne konkurrence.
  Har haft en fire-fem dragter fra Danefæ, og de er bare SÅ lækre i kvaliteten. ærgrer mig at min dreng er vokset ud af det, for det ser stadig helt nyt ud.

  Vi er også vilde med vikingen herhjemme, så mit ønske er bodyen med den sultne viking, der sidder til bords.

  vh
  Karina Due
  excentrica86@hotmail.com

 40. super fantastisk præmie,ville være et stort ønske at vinde børntøj til en værdi af 1400,-

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Sort_Danefae_overgangsjakke_120970_4
  ville vælge den til min store pige som mangler hårdt en overgangs jakke og vil blive meget glad og lykkelig for den.
  ♥♥ Deler meget gerne med alle og håber så inderligt at være den heldige der snart vinder ♥♥
  ønsker og krydser finger for at det skal blive mig der vinder <3<3
  mvh
  Jane Tvede
  Jane@team-tvede.eu

 41. Min store datter har en regnjakke fra Danefæ og min søn har en del par bukser, jeg syntes deres bomuld er dejligt blødt 🙂
  Jeg har selv en skøn vinterjakke og kunne godt bruge en overgangsjakke i str. M vare nr. 153299_559 (jeg kan desværre ikke indsætte link fra iPhone)

  Mvh. Diana. xera@mail.dk

 42. Hej Pernille!

  Selvfølgelig følger jeg dig på FB, din blog og er største Danefæ-fan! Jeg vil også sige du ikke må fortvivle mht din store dreng, han kan godt få Danefæ! De laver nemlig også fedt tøj i voksenstørrelser! Jeg har en søn på 11 år som bruger medium/large 🙂

  Hvis vi er de heldige har jeg en datter på 2 år, som virkelig ville se skøn ud i disse smukke Kakao pants 🙂 Hun har allerede de sidste nye tshirts og bluser fra Danefæ, men mangler frygteligt bukser! Vi havde de mørkerøde Kakaopants i vinters med foer og det er bare de dejligste bløde bukser! Flere af dem! 🙂

  Her er linket: http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Danefae_buks_154568_92

  De bedste hilsner Mette Hyldegård 🙂

 43. Hej Pernille!

  Selvfølgelig følger jeg dig på FB, din blog og er største Danefæ-fan! Jeg vil også sige du ikke må fortvivle mht din store dreng, han kan godt få Danefæ! De laver nemlig også fedt tøj i voksenstørrelser! Jeg har en søn på 11 år som bruger medium/large 🙂

  Hvis vi er de heldige har jeg en datter på 2 år, som virkelig ville se skøn ud i disse smukke Kakao pants 🙂 Hun har allerede de sidste nye tshirts og bluser fra Danefæ, men mangler frygteligt bukser! Vi havde de mørkerøde Kakaopants i vinters med foer og det er bare de dejligste bløde bukser! Flere af dem! 🙂

  Her er linket: http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Lilla_Danefae_buks_154568_92

  De bedste hilsner Mette Hyldegård 🙂

 44. Herhjemme ville vi elske at vinde denne skønne trøje..:-D

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Groen_Danefae_Tshirt_154193_33

  Det bedste tøj vores lille Gustav på 9 måneder og Noah på 6 år har, er Danefæ.:-) Det bliver slet ikke hurtigt slidt på samme måde som mange andre mærker og så er det bare en lækker og blød kvalitet – derfor er det vores favorit mærke..:-D
  Det ku være helt fantastisk at vinde..:-D

  De bedste hilsner fra

  Mona Engelbrecht Kohls
  mekohls@gmail.com

 45. Hejsa

  Vi ville elske at forny vores 3 drengs skabe med de skønne viking bluser og alle farverne er fantastiske. De er 9 år, 5 år og 1 mdr.

  De er vilde med de 3 link 🙂

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Turkis_Danefae_Tshirt_154193_590

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Marineblaa_Danefae_Tshirt_154641_21

  http://www.smartkids.dk/cool-boernetoej/body-stockings/Marineblaa_Danefae_bodystocking_154240_21

  Stine Grove
  mallemuzen@hotmail.com

  Delt på fb 🙂

  Sommer hilsen
  Stine

 46. Mine to skønne sommerpiger ville være SUPER lækre i nyt sommertøj fra Danefæ…

  Alma i den fantastiske stribede kjole med svane print… Str. 110
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Flere_farvet_Danefae_kjole_124982_51

  Og/eller

  Silje i den ligeså fantastiske stribede heldragt med svane print… Str. 74
  http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Flere_farvet_Danefae_heldragt_154551_51

  Mange solskins hilsner

  Lena Damgaard, lenagrosser@hotmail.com

 47. Jeg ønsker å vinde dehttp://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Sort_Danefae_overgangsjakke_152400_4nne til mig fordi den er superfin og jeg har ingen jakke.
  Liker og deler på Faecbook, følger på bloglovin 🙂

  Tove Edvardsen
  tova-9@hotmail.com

 48. Hejsa. Spændende konkurrence. Jeg kender kun lidt til mærket igennem en veninde. Jeg venter tvillinger her til juni, En pige og en dreng. Derfor kunne det være helt fantastisk med Danefæ's farverigt tøj til ungerne i fødselsdagsgave når de kommer ud:)
  http://www.smartkids.dk/cool-boernetoej/body-stockings/Marineblaa_Danefae_bodystocking_154240_21 – samt http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Lilla_Danefae_heldragt_154551_92

  Mvh Julia Cramer
  juliacramer@hotmail.com

 49. Hejsa. Spændende konkurrence. Jeg kender kun lidt til mærket igennem en veninde. Jeg venter tvillinger her til juni, En pige og en dreng. Derfor kunne det være helt fantastisk med Danefæ's farverigt tøj til ungerne i fødselsdagsgave når de kommer ud:)
  http://www.smartkids.dk/cool-boernetoej/body-stockings/Marineblaa_Danefae_bodystocking_154240_21 – samt http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Lilla_Danefae_heldragt_154551_92

  Mvh Julia Cramer
  juliacramer@hotmail.com

 50. Hejsa. Spændende konkurrence. Jeg kender kun lidt til mærket igennem en veninde. Jeg venter tvillinger her til juni, En pige og en dreng. Derfor kunne det være helt fantastisk med Danefæ's farverigt tøj til ungerne i fødselsdagsgave når de kommer ud:)
  http://www.smartkids.dk/cool-boernetoej/body-stockings/Marineblaa_Danefae_bodystocking_154240_21 – samt http://www.smartkids.dk/toej/heldragter/heldragter/Lilla_Danefae_heldragt_154551_92

  God dag til alle!

  Mvh Julia Cramer
  juliacramer@hotmail.com

 51. TOTAL ynglingsmærke !! Vil SÅ gerne vinde så min søn kan blive den smarteste Danefæ dreng !

  Er ret vild med de stribede:
  http://www.smartkids.dk/cool-boernetoej/body-stockings/Marineblaa_Danefae_bodystocking_154240_21

  Er fan af deres lækre lækre bukser:
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Groen_Danefae_buks_154566_33

  Og ku også godt bruge et par af de aller fineste sandaler:
  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Groen_Danefae_sandal_154821_33

  SÅ VÆLG MIG !!! <3

  Mvh
  Nicoline Tardini
  nicoline@tardini.dk

 52. Jeg kan desværre ikke sætte links ind 🙁 Håber at det går alligevel 🙂

  Hvis jeg vinder skal min søn, der lige har lært at gå, have de lækre sandaler i blåt skind i str 22. De vil være helt perfekte til at løbe og lege i, i det skønne sommervejr 🙂

  /Anja Rode
  Anjarode@yahoo.dk

 53. elsker danefæ og her ekstrem meget af det til min søn,, normalt bruger jeg ikke mærketøj med dette er simpelthen så lækkert at jeg bare ikke kan lade være

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>