Vind Converse børnesko

Converse har endelig lavet den børnesko jeg personligt længe har efterspurgt :0)
Converse all star easy slip er med elastiske snører og velcro lukning. Ganske enkelt genialt hvis du spørger mig.

Du har nu chancen for at vinde et par valgfrie Converse børnesko fra SmartKids.dk. Læs mere herunder hvordan du deltager ;0)

Julius tester Converse All Star Easy Slip

Julius har været så heldig at få lov at teste et par Converse All Star Easy slip, og vi er simpelthen ovenud tilfredse med dem.
De har været brugt non stop siden han fik dem, og allerede nu kan jeg sige at det bestemt ikke er de sidste vi har.
Hvis det da ikke lige var fordi at de stoppede i str. 35, som Julius faktisk bruger lige nu i dem….
Jeg håber sådan at hans fødder ikke vokser det næste lange stykke tid, så vi kan blive i dem lidt endnu :0)
Jeg håber også at Converse vælger at lave de mindre str. med easy slip, da man lige nu kun kan få easy slip i str. 27-35. Og så håber jeg at de vil lave dem i flere spændende farver lige som den originale model.
Modellen koster 499,75 kr. og det kunne jeg sagtens finde på at give for et par sko til Julius.
Jeg synes tit de billigere kopi modeller er noget stivere i sålen end Converse er, og jeg bryder mig ikke om at foden låses fast pga. en stiv sål. Derudover er selve stoffet på Converse også dejlig blød og i en forholdsvis tynd kvalitet, så det smyger sig bedre om foden end hvis det var lavet i et kraftige lærred.

Marie tester Converse All Star Easy Slip

Marie har med stor entusiasme testet et par røde Converse, med den kommentar ” Det er jo lige sådan nogle jeg altid har ønsket mig…” Skoen ligner de originale, men er meget mere børnevenlige.

Marie kan godt selv binde sine snørebånd, men det tager temmelig lang tid, specielt når vi skal ud af døren om morgenen. Easy slip modellen er geniale til børn, da de er hurtige at få af eller på og sidder super på foden.

Modellen koster knap 500 kr. og det synes jeg er lidt dyrt, når man nu kan få en model der ligner meget billigere. Specielt nu Marie godt kan binde snørebånd, men havde mit barn ikke kunne binde snørebånd, så ville jeg klart anbefale denne model.

Vind et par Converse børnesko

Se det store udvalg af Converse på SmartKids.dk


Du har nu mulighed for selv at prøve et par Converse All Star Easy Slip eller måske et par af de mere originale modeller, da jeg her trækker 2 heldige vindere som hver frit kan vælge et par Converse børnesko på SmartKids.dk
Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.

2: “Like” dette indlæg på bloglovin:   bloglovin 
3: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn. Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder søndag d. 1. juli de 2 heldige vindere og tjekker at begge vindere har gjort ovenstående.
Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter og gælder kun Converse Børnesko.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
209 kommentarer
 1. Iiiiiihhh herhjemme har lillemusen længe ønsket sig et par sko ligesom fars, så deltager gerne i denne skønne konkurrence. Jeg følger med via Bloglovin' og FB…

  Mvh Louise Fogh Black

 2. Uuhhh de er fede – krydser fingre for at vinde et par. Så må vi se om søn eller datter skulle blive den heldige ;0)
  Bettina Sellebjerg

 3. har længe gået og kigget på dem til min søn – men prisen har gjort de ikke står på hylden endnu 😉 Men kan jo så krydse fingre for at de kan havne hos os via denne side :-)
  Karina Viborg Pedersen
  karinaviborg@privat.dk

 4. Uha min søn har allerede disse sko i sort, og min datter ønsker sig dem helt vildt meget – så håber vi er heldige at vinde :)

  FB-navn Laila Holdt

  Mvh Laila (lailaholdt@hotmail.com)

  P.S Skulle meget gerne have opfyldt alt det ovenstående 😉

 5. Min store pige ønsker sig rigtig meget sådan et par, men i og med hun bruger 36/37 må de her jo gå til lillesøsteren hvis vi sku' være så heldige at vinde :0) (og så må jeg jo ofre på et par til storesøsteren *S*)

  Vh Anette Rueløkke
  beetlen@live.dk

 6. Converse er bare det sejeste, både til mor og far og unger!! Ville da være for vidunderligt at vinde et par til Noah…Vi krydser fingre..;O)

  (Er med på bloglovin, Petula og nu også fan på FB..;O)

  betinaz@hotmail.com

 7. Ville elske at vinde disse til min datter Victoria, da hun ikke rigtig kan komme i dem hun har og når hun først er kommet i dem er der snørrebåndene;) og når nu hun skal starte i skole efter sommerferien, ville det være dejligt med nogen hun selv kan trække i:) skulle gerne ha opfyldt det hele:)
  Line Nielsen
  Line-michael@familie.tele.dk

 8. Converse sko er det eneste der duer her hjemme. Datteren vil blive vildt lykkelig over et par i sorte str 38 hun går ikke i andet.
  ♥♥ Deler med stor glæde med alle og håber så inderligt at være den heldige ♥♥ krydser finger for at heldet er med mig ♥♥
  Jane Tvede
  Jane@team-tvede.eu

 9. Er kæmpe fan af converse!! Elsker dem både til mig selv og min dejlige søn, kunne være så fedt med et par easy slip :)
  Camilla Vendelbo-Larsen

 10. Følger også med både via fb og bloglovin :) min søn har et par af de “almindelige” slags, men de er snart for små. Og med en dreng med krudt bagi, så vil det da være genialt med den her lukning :)

  Henriette Lund – henriettelund87@live.dk

 11. Det var ski da smart det der de har fundet på. Jeg deltager gerne og skulle meget gerne opfylde kravene! :)
  Diana denslow Mogensen (dianadenslow@hotmail.com)

 12. mims@live.dk
  Minna Stine Lyngholm Jensen

  De er total seje, og jeg er sikker på at både min søn og min datter (4-årige tvillinger) ville elske sådan et par 😉

 13. Vil være perfekt til min søn, da han netop er vokset ud af sine Converse. :)

  Mvh
  Bianca Gutheil Alsen

 14. Sønnen er stolt når han har magen til sko som mor, også er de nye endda praktiske! Hurra for det! :-) Vi har forelsket os i de røde i str. 30.

  Ditte Schjønberg.

 15. Min søn vil normalt kun gå i udslidte løbesko – men er helt vilde med disse, og det kan man jo godt forstå – for søren da ikke også hvor er de jo bare seje – så herhjemme håber vi på at vinde denne konkurrence :-)

  dorthehusted@privat.dk

  Venlig hilsen Dorthe

 16. Ih, hvilken fedt gevinst, dem ville min søn Bertram gerne vinde ;o)).
  Hilsen
  Pernille Rosendal Jensen, Svenstrup
  Ingen email – men på FB- den ældste med navnet (der 2) ;o)

 17. Vil meget gerne deltage! Du skriver ikke noget om størrelserne… er det mon fordi de er normale? Jeg har bare selv oplevet, at converse til voksne er små i størrelserne.

 18. uhhh, min søn ville elske disse sko, han er nemlig ikke en haj til snørrebånd:( Mine piger ville sikkert også elske dem, de synes det tager al for lang tid i skolen, når de skal have deres converse på til frikvatererne:(

  Annika Galsklint

 19. whauuu en lækker præmie, Benjamin 8 år, ville blive elle vild hvis han fik sådan et par, følger selvfølge med på bloggen og facebook :-)

  ha en fantastisk dag/ weekend

 20. Herhjemme er Converse sko/støvler der bruges af hele familien :) Elsker dem virkeligt – jeg bliver aldrig trætte af dem <3 !!
  Ville være fantastisk at kunne forære Bastian et par i næste nummer, for han er ved at vokse ud af de to par han har (de blå og de rød/sort-ternede).
  Vh
  Maria Seidelin (trold_maria@hotmail.com)

 21. Converse sko og støvler er perfekte til både børn og voksne. Til børnene er de bare super seje, og mit barnebarn på 3 år vil blive rigtig glad for at vinde et par.
  Mange hilsner
  Ellen Korreborg
  korreborg@forum.dk

 22. Den konkurrence kommer som kaldet :-) . I onsdags var Rebecca % år og jeg i H&M, Vi kom forbi nogle sko, og Becca sagde, at sådan nogle ønskede hun sig meget, der skulle bare være en stjerne på siden :-)) Synes det er tidligt hun er så bevidst, det mindes jeg ikke med de 3 ældre, men det kan jo være de giver hende gode ideer, så det ville være så godt at vinde :-))
  Mvh.
  Bettina Baggers Boateng
  boatengbettina@sol.dk

 23. Ej hvor er de fine, vi har ikke kendskab til converse, da jeg egentligt altid har synes prisen er lige i overkanten for et par fritidsko, men hvis det bliver min datter Nanna på 7 år der vinder et par,og kan lide at bruge dem, kan det nok sagtens være jeg bliver omvendt :)
  Vh
  Cindy-Marita Lundhede Christensen
  lundhede@live.dk

 24. De er så mega fede, dem ville jeg elske at give min datter :-)

  Venlig hilsen

  Line Vilken Kruse (fb-navn)

 25. Min venindes søn på snart 6 år ELSKER de par Converse Sko, vi købte til ham på Smartkids.dk sidste år i fødselsdagsgave. Dog bliver de kun brugt til pænt brug nu, da han elsker dem så meget, at han er bange for, at de skal gå i stykker. Derfor kunne det være dejligt at give ham et par af disse nye smarte Concerse sko. Han vil sove med dem om natten!

  Hilsen

  Christina Maria Jensen
  christinamari@jensen.mail.dk

 26. Åhhh!
  Jeg gav min niece et par Converse da hun blev født, men dem er hun jo for LÆNGST vokset ud af, så det må være på tide hun får et nyt par :)

  God weekend!

  //Bettina Braunstein Jensen
  MrsSpeechless (snabel a) jubii.dk

 27. Lige netop easy slip Converse har jeg haft kig på et stykke tid til min søn på 6 år – han har et par med alm. snørebånd, men bruger dem ikke så tit som han gerne ville fordi han ikke selv kan binde snørebånd endnu :-) – så et stort ønske at vinde sådan et par :-)

  Mvh. Eva Tikjøb Andersen
  eva@kasper.nu

 28. Hold da op lillesøs er da bare helt vild med din give away og det må jeg nok også sige jeg er. Men desværre er mine fødder bare lige en anelse for store, men så er det jo godt at søs's ik' er:D
  M.V.H. Freia Gisselbæk
  freiaksg@gmail.com

 29. Super lækker konkurrence :) Glæder mig til at følge din blog! Ville elske at kunne give min søn disse nye sko på når han skal starte i børnehave d. 1. august :)Så bliver han da bare for sej 😉

  FB navn: Karina Cortsen og kcortsen@live.dk

 30. 1-2-3-4, så er det på plads!! Jeg har faktisk kigget efter disse i diverse butikker med Converse uden held, efter at du nævnte dem tidligere. Kunne tænke mig at se dem. Vi er vilde med Converse og har efterhånden en del par i vores familie på 5 pers. Vi forældre er bare knapt så vilde med at snøre Converse – og drengene kan ikke selv klare det i børnehaven og skolen, så disse er da super praktiske i forhold til de originale. Håber, at jeg vinder et par til Frederik, så han også kan få Converse på i skole, når han starter i 0. efter sommerferien :)
  Mvh. Helene Braüner Bisgaard (fb)
  helenebb@hotmail.com

 31. uha har 2 der VILDT ønsker sig converse, lillepigen fordi mor her ikke render i andet siden hun fik hendes , så er hun jo smart mener hun , og da kusinen blev konfirmeret i et par knald røde, så har disse stået HØJT på ønske seddlen, og sønnike på 9 vil bar SÅÅÅ genre ligner de store drenge der render i deres converse så jeg har 2 der virkeligt virkeligt ønsker sig et par 😉
  Mange hilsner fra Vibeke Trine Røjkjær fasanvej3@msn.com

 32. Åh, Converse ar jo lidt yndlings for mor her, og min søn vil se skøn ud med et par på. Men har af en eller anden grund problemer med at “Like” dette indlæg på bloglovin! Håber alligevel vi har en chance
  Mvh/Jeanette Byg Nordentoft
  jbyg@grundfos.com

 33. Hvem der bare kunne vinde sådanne nogle fede sko.
  Dem ville mine børn da blive glade for.

  Venlig hilsen
  Edith Malling Nielsen (FB navn)

 34. Åhh, har længe ønsket mig et par røde Converse til min søn Hjalte på knap 2 år, så krydser ekstra meget fingre for at vinde denne skønne konkurrence :)

  – Camilla Stjerne
  Camilla@Stjerne.de

 35. Lige i øjet med velcro til de små og de der ikke lige kan finde ud af det med
  at snøre sko og støvler..Er sikker på, at både Mathias og mor vil blive glade for at vinde sådan et par lækre Converse..
  Krydser ihverfald fingre, og ønsker alle en skøn sommersøndag

  Hilsen birthe.gug@live.dk

 36. orrr min dreng ville ELSKE at vinde sån et par sko. hans far render kun i converse og magnus synes far er så sej. så det ville være lykken herhjemme hvis magnus og far kunne få ens sko:)

  kamilla clausen

  milla_87@sol.dk

 37. Super fede sko.Her har vi også efter seje sko som ikke skal snørres…ville være fedt at vinde tilmin datter.Vi føger bloggen og FB.

  MVH Mette just Olsen

 38. Årrh Converse bringer minder frem fra da jeg var 12 år hvor jeg også rendte rundt i min Ball trøje :-)Krydser fingre for at min datter er heldig, at få lov at rende rundt i dem også :-)

  Hilsen

  Louisa Lynnerup Trinhammer
  ltrinhammer@hotmail.com

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>