Vind Bundgaard børnesko

Bundgaard er et godt og velkendt dansk brand indenfor børnesko, der startede helt tilbage i 1904. Bundgaard arbejder ud fra filosofien om at udvikle foden naturligt – den skal have bevægelsesfrihed og plads under de helt rette forudsætninger. Bundgaard bestræber sig løbende på at forbedre og udvikle skoene i et kompromis mellem rigtigt design og korrekt anatomi.

Jeg har fået lov at teste Bundgaard og har fået 2 små hjælpere på banen med at teste. Jeg har yderligere fået mulighed for også at give 2 af jer læsere mulighed for at vinde Bundgaard fodtøj til jeres egne børn ;0)

Bundgaard brune sandaler – TILBUD til 349,75 kr. // Bundgaard blå sko – TILBUD til 349,75 kr. //
Bundgaard sølv sandaler – TILBUD til 349,75 kr. // Bundgaard lyserød begyndersko – TILBUD til 349,75 kr. //

Joshua tester Bundgaard

Joshuas mor beretter:

Bundgaard skoen sidder rigtig godt på Joshuas fod. Vi har fået dem i str. 22. Joshua har en lille, men lidt bred fod og høj vrist. Bundgaard skoene er brede, så de passer perfekt til hans fod. Skoene er med velcro lukning, så de er meget lette at åbne, så foden let kan komme i. Joshua kan oven i købet selv tage dem af JDesuden har de en super lækker rågummi-sål og er dejlig bløde indeni idet de er af ruskind – de er bare lækre og har et fint design.
Da Joshua så skoene første gang blev han super glad. Han ville prøve dem med det samme og er meget stolt af dem. Når han skal have sko på er det også dem han tager frem for et par andre sko han har. De er absolut favoritten her hjemme J
De er både blevet udsat for legeplads med små sten, regnvejr og mudder og de er stadig lige som nye. Jeg tørrer dem blot over med en klud og så får de den flotte orange og blå farve tilbage.
Vi kan klart anbefale denne sko, især til børn med brede fødder som har svært ved andre sko, ligesom Joshua.

Bundgaard sandalerne er i skind og med rågummisål. Der er velcrolukning henover anklen og to spænder. Sandalerne har Joshua også i str. 22, ligesom skoen.
Jeg er helt vild med modellen og farven passer til alt. De er lette at få på, da velcrolukningen kan åbnes ret meget. Det er super smart med de to spænder, der har vi spændt dem helt ind, da hans fod ikke er så tyk ned mod hans tær. De er igen brede og sidder derfor perfekt på hans lille fod J

Kvaliteten er super lækker.
Joshua er også glad for disse her og han kan både løbe og klatre i dem ude i haven. Det er desuden dejligt at de er lukket i snuden, da han bruger meget tid på at køre på sin plastic motorcykel og ellers ville få skrabet tæerne alvorligt.
Vi har kun positivt at sige om sandalerne og er rigtig glade for dem. Vi glæder os desuden til at bruge dem endnu mere når vi skal på ferie i Bulgarien og forhåbenligt i det danske sommervejr.

Emily tester Bundgaard

Emilys mor beretter:

Emily har testet de lækreste sko og sandaler fra Bundgaard. Det hele startede med at jeg skulle sige hvilken str. hun bruger og hold op det var svært at vurdere om hun skulle have dem lidt større eller lige så de passede. Hun havde sko i str. 19 og de passede, men derfor var str. 19 i Bundgaard ikke samme str.
Jeg må indse at det med sko det er og bliver svært JJeg brugte de str. guides og indvendige mål som SmartKids.dk har, så er man sikker på at man bestiller rigtigt.
Sko

Det næste var så om det skulle være prewalk sko eller almindelige sko. Emily havde et par prewalk fra Bundgaard og jeg tænkte, at hun var klar til de almindelige sko da hun er tæt på at gå og de nok gav noget meget støtte. Da jeg modtog skoene levede de fuldt ud op til mine forventninger. Super lækker sko i en gammeldags stil som bare stadigvæk er flot.
Skoene er i en sart lyserød farve som har lidt sølv glimmer i og jeg er helt tosset med at den ikke er helt lyserød men heller ikke sølv som rigtig mange sko er idag.

Bunden på skoen er hård og med små dupper som gør at fødderne står godt fast. De er super lækre i selve skoen samt støtter foden godt. Som jeg kan tyde på Emily så strammer de ikke eller er for hårde. Emily plejer at brokke sig lidt når hun får sko på og når hun sidder i klapvognen så sidder hun og sliber fødderne sammen så de falder af.
Men med de her Bundgaard, har hun slet ikke sagt noget når hun fik dem på og hun har ikke kæmpet for at få dem af.
Emily har haft skoene på udenfor, og da hun ikke går alene endnu så begyndte hun at kravle og desværre så blev skoen allerede slidt i snuden. Jeg tænkte bare mega æv altså, så lækre sko og så er de ødelagte. Men her efter en måned så holder skoene stadigvæk, der er ikke gået hul i snuden og skoen virker meget robust. Skoen er ikke tung og det er super da Emily stadigvæk øver sig på at gå og vi kan se at hvis en sko er for tung så har hun ret svært ved at gå. Men med de her sko da går hun godt da støtten ved anklerne er så god og skoen ikke vejer særlig meget, så hun får kun noget godt ud af at have dem på.
Jeg synes snørebåndene er lidt lange, de går hurtigt op og det kæmper vi lige lidt med når hun har dem på. Jeg tror når hun først går så bliver det lidt et problem at de går op og hun kan vælte i dem. Lige nu er det ok da de sidder så godt på foden at de ikke bare falder af selvom snørebåndet går op.
Sandaler

Vi har også testet de sødeste sandaler i sølv med små lyserøde blomster. Jeg kunne ikke helt finde ud af om jeg var vild med sølv sko eller om det bliver for meget. Men jeg har lagt mærke til at der findes rigtig mange sølvsko så jeg tænkte at de jo må være fine, og de her er ret søde og passer egentlig til meget af det tøj jeg har.
Sandalen sidder så godt på foden, den er lidt høj ved anklen og derfor støtter den godt selvom det er en sandal. Det er super for Emily som jo øver sig på at gå, og hun har brug for noget støtte. Sandalen er ikke som jeg ser mange sandaler er hvor de er meget åbne, de her er lavet så der kommer luft til fødderne, men er stadigvæk så lukket så de støtter foden. Noget som jeg synes er godt er, at der ned for tæerne er et stykke og det beskytter de små tæer og negle når Emily slæber fødderne efter sig eller kravler.

Lukningen ved anklen er super god, sandalen er dog lidt tungere end skoen, og det er sålen som gør det, men den er lavet så den er stødabsorberende og bunden hård, hvilket gør den behagelig at have på.

Vind Bundgaard børnesko

Jeg udlodder i samarbejde med Bundgaard, valgfrie Bundgaard børnesko fra SmartKids.dk til 4 heldige læsere, som hver frit kan vælge et par.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.

2: “Like” dette indlæg på bloglovin: bloglovin

3: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn.

Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder søndag d. 8. juli de 4 heldige vindere og tjekker at ovenstående er opfyldt.

Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter og gælder kun Bundgaard børnesko.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
172 kommentarer
 1. Åh, jeg må virkelig krydse fingre på denne her! Vores Storm har haft 1 par Bundgaard Tex læder vinterstøvler, og det var virkelig et fantastisk køb! Så vi har allerede et par nye lækre Bundgaard stående til ham til efterår/vinter 🙂 Vi har endnu tilgode at prøve sandaler/gummistøvler/hjemmesko i mærket, og det vil vi da mægtig gerne have muligheden for 😉

  Sommerhilsener,
  Maja

  Conner's Nest…♥
  http://connersnest.blogspot.com

 2. Jeg har un hørt godt m bundgaard sko og vil rigtig gerne teste dem og se om de passer til prinsessens små fødder.

  Mvh. Mette Kristensen (svips@aaui.dk)

 3. Sikke dog en dejlig gevinst 🙂 Min store pige har haft flere par bundgaard sko og jeg synes de er fantastiske 🙂 Ville være skønt at vinde et par så min datter på 9 mdr kan få sig et par prewalker 🙂

  Mange hilsner fra
  Stine Elkjær Bloch
  s.bloch83@gmail.com

 4. Hej har selv en lille gut med bred fod og høj vrist, som bruger str 22 og lige er begyndt at gå, så håber da meget at blive den heldige vinder, så jeg kan teste om det er fremtidens sko til lille fyr 🙂
  mvh Lene Nørreløkke ( lenedizzy@hotmail.com )

 5. Det kunne være skønt at vinde et par sko til mit barnebarn Martha. Hun er næsten lige blevet 1 år og er lige begyndt at gå. Lige nu bruger hun sin storebrors aflagte blå sko. Hun fortjener da et par rigtige “tøsesko” <3

  Kirsten Foged Jensen
  kirstenfogedjensen@gmail.com

 6. Har endnu ikke prøvet bundgaard til mine unger, de har altid kun brugt et andet kendt mærke 😉 Har hørt meget godt om bundgaard….kunde være fedt at vinde et par!

  Vh Anne Enig

  enig1974@hotmail.com

 7. Ih sikke en skøn gave, hvis man er den heldige vinder – har altid selv gået med Bundgaard da jeg var barn og elskede det, og ligeledes gør den ældste, og ja det kommer lille Emma også til når hun snart skal til at daffe rundt : D

  Mvh Kirsten Friis
  Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

 8. Elsker deres fodtøj <3
  Krydser for at jeg er den heldige så jeg kan give min søn et par sko i fødselsdagsgave :))
  Vh Maria Seidelin (trold_maria@hotmail.com)

 9. Vi har endnu ikke prøvet bundgaard. Har ofte stået med dem i hænderne og sukket efter at få købt et par – men de er SÅ dyre heroppe i Norge, at jeg ikke har kunne få mig selv til det! Så vil da virkelig gerne vinde!! Ingen tvivl om at det er kvalitet!!
  Kydser hvad krydses kan 🙂

  Mvh Sanne Lien Østergaard
  lienostergaard@gmail.com

 10. Vi har alrdig prøvet bundaard herhjemme, men hørt det skulle være super kvalitet.

  MVH Mette Just Olsen

 11. Bundgaard laver nogle helt fantastiske sko! Ikke nok med at det er super kvalitet synes jeg at de er super fine! Jeg har en lille gut som snart skal have sine første sko, så det ville være hammer fedt at vinde denne konkurrence :0)
  mvh
  Catharina Källberg Pedersen
  cath.pedersen86@gmail.com

 12. Datteren kunne lige præcis bruge et par nye Bundgaard – så jeg smider lige et lod – og et ønske om en fantastisk sommer til alle.
  Knus fra Mia Vildbrad – mvildbrad (at) gmail.com

 13. Åh jeg håber virkelig jeg har gjort alt rigtigt, vil såååå gerne vinde de små gule gummistøvler – dem er jeg HELT forelsket i til min lille datter.
  Jeg hedder Julie Lynge Munk Nielsen på facebook, Min blog hedder Frk.Munk og min email adresse er juliemunk1605@hotmail.com

 14. Her er det ved at være tid til tvillingerne skal have begynder-sko så det ville være skønt at vinde 🙂

  Venlig hilsen

  Line Vilken Kruse

 15. ja det kunne være skønt med nye sko. Har 2 piger på 20 mdr og de vokser hurtigt ud af nye sko og Bundgaard er super kvalitet

 16. Noah's første sandaler købte vi sidste år, da faldt valget på Bundgaards de brune. Igen i år faldt valget på den nøjagtige samme sandal, da de sidder super godt på hans fod. Har ikke prøvet nogle af de lukkede sko, så det ville være fedt at vinde et par :0)

  Ditte Solberg Johnson
  dittejohnson@hotmail.com

  xxx

 17. Skønt! Så kan jeg lige nå, at være med i lodtrækningen!
  ELSKER Bundgaard sko/støvler.. Så det ville være FATASTSIK med et par til min Prinsesse-Smuksak 😉

  Deler lige på FB og følger (selvfølgelig) allerede din Blog 🙂

  God lørdag,
  Trine

  trinepile@hotmail.com
  PilegaardLarsen på FB

 18. Åhhh kunne være så lækkert, hvis sådan et par super gode Bundgaard sko, kunne blive Gustav's aller første sko..:-D Det ville være helt perfekt..:-)

  De bedste sommerhilsner

  Mona Engelbrecht Kohls, mekohls@mail.com

 19. Jeg krydser fingre for at vi er heldige! Min datter er “blødt barn” og har uheldigvis også store fødder af sin alder, så Bundgaard er et af de få mærker hun kan bruge, da de har nogle skønne sko og sandaler med masser af støtte i de større størrelser også! 😀

  Mange hilsner fra
  Mona Eksteen Nørgaard
  https://www.facebook.com/mona.noergaard?ref=tn_tnmn

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>