Vind Aya Naya til din pige str. 3-12 år

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af AYA NAYA konkurrencen

 
Aya Naya producerer børnetøj i høj kvalitet. Virksomheden startede op i 2007, og repræsentere i dag fire mærker; Aya Naya, Aya Naya mini, Tappa Nakki og Frankie & Liberty – hver af dem med deres egen identitet og målgruppe. Fire gange om året lanceres nye kollektioner på alle mærker.

Aya Naya er den oprindelige kollektion – hjertet i virksomheden og der hvor det hele startede. Aya Naya er til piger fra 3 – 12 år, repræsenterer en imponerende potpourri af farverige og intense mønstre. De forskellige mønstrer kan være meget forskellige og passer alligevel perfekt sammen idet de kører i samme farveskala. I Aya Naya’s univers får børnene lov til at være børn – med jordbær saft på læberne og pjusket hår. Kollektionerne er altid lavet af naturlige materialer, som sikrer plads til bevægelse, kreativitet og leg.

Jeg har i samarbejde med Aya Naya sendt nogle styles fra den nye kollektion til test hos Alberte på 5 år, og du har her muligheden for at vinde det samme tøj som Alberte har testet.

Aya Naya prikket bluse – 329,75 kr. // Aya Naya basis t-shirt – 199,75 kr. // Aya Naya denim vest – 249,75 kr. //
Aya Naya bukser – 329,75 kr. // Aya Naya tørklæde – 179,75 kr. // Aya Naya hårbøjle – 99,75 kr. //
Alberte tester Aya Naya
Alberte på 5 (snart 6) har testet det fine tøj fra Aya Naya.Moren havde proklameret, at Alberte var blevet udvalgt som tøjtester, og efter lidt forklaring, om hvad det indebar, var Alberte mere end klar på opgaven.

Dagen kom, hvor kassen fra SmartKids.dk ankom – den blev hurtig flået op, alt skulle bare prøves med det samme. De forskellige dele fik lige et ”Ej hvor er den flot – sådan en har jeg altid ønsket mig” med på vejen. Så iklædt alle (og ja alle 6 ) dele skulle aftensmaden indtages. Alberte tog testningen meget bogstaveligt, så stort set alle dele blev indsmurt i kødsovs……

Så efter en gang vask – kunne vi igen teste tøjet 🙂

Bukserne

Bukserne er super fine lidt baggy bomuldsbukser – rigtig sød farve, lækker kvalitet og god pasform. De er lidt tynde i stoffet, så vi tog et par strømpebukser under. De er nu blevet vasket omkring 4 gange og holder pasform og farven rigtig godt. De bliver helt perfekt til det lidt varmere vejr, da de er lette og meget behagelige. Der er i øvrigt en justerbar elastik i taljen, hvilket er en god ting.
Blusen
Basis blusen er i super kvalitet med et fint hulmønster og fine detaljer – rigtig god pasform. Og så kan den tåle kødsovs 🙂
Vesten
”Nøj – det er sådan en rigtig ridevest, som alle hestepigerne har på. Den er bare SÅ fed” – sådan var den første kommentar fra Alberte, da hun så vesten. Moren var lidt mere skeptisk, da jeg aldrig har været så meget til den slags – men jeg nærmede mig Alberte’s begejstring, da hun fik den på. Den er super fin og giver sættet lidt kant.
Tørklædet
Alberte er helt vild med tørklædet. Er selv lidt i tvivl – mere fordi jeg ikke kan finde ud af binde sådan et, men Alberte mener selv hun har helt styr på det. Så det bliver brugt dagligt til vinterjakken. Det er meget sødt med blomster på den ene side, striber på den anden og en fin blondekant.
Bluse med korte ærmer
Super fin bluse med forskellige farvede prikker – rynke effekt foran og elastikkanter på ærmerne. Bliver den perfekte sommerbluse, og passer rigtig godt sammen med bukserne.
Hårbøjle
Er så vild med hårbøjlen – den er super sød med forskellige farvet pompomer. Den er blevet brugt dagligt og passer perfekt til Alberte, som ellers har prøvet en del hårbøjler. De er dog alle blevet kasseret da de klemte. Men denne her har en hæklet kant hele vejen rundt, og er dermed dejlig blød. Den klemmer ingen steder.
Vind Aya Naya tøjet
VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af AYA NAYA konkurrencen
Jeg udlodder i samarbejde med Aya Naya alt tøjet som Alberte her har testet. Tøjet fås i str. 3-12 år og alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen – enten som fast læser eller via bloglovin’
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du kopierer link ind til den Aya Naya style på Smartkids.dk der er lige netop din favorit. Du finder alt Aya Naya her: Aya Naya på Smartkids.dk
Du skal i kommentaren skrive din email og dit fulde navn.
Emailen er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder.
Jeg finder onsdag d. 11. april den heldige vinder.

Præmien har en værdi på ca. 1.400 kr. Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Der kan dog være enkelte str. der er udsolgt og i tilfælde heraf erstatter vi varen med en anden tilsvarende vare.

Jeg kører samtidig med denne konkurrence også en konkurrence for Aya Naya 3-12 år. Du finder konkurrencen her: Vind Aya Naya MINI til din pige str. 68-92

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her:
Vinderne af AYA NAYA konkurrencen
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
104 kommentarer
 1. Hvor er det sært at linke til favoritten, når der er så meget skønt tøj, men her er et par musthaves. Er især vild med hårbøjlerne, hvor er de søde!

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Roed_Aya_Naya_cardigan_148930_1
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Roed_Aya_Naya_kjole_148976_1
  http://www.smartkids.dk/tilbehoer/haarpynt/Pink_Aya_Naya_haarboejle_156733_78

  Håber jeg vinder sættet til min datter på 4 år!

  KH Brita (info@britapedersen.dk)

 2. IDA elsker sin aya naya nederdel med bronze effekt og matchende pandebånd. Jeg er personligt vild med strømpebukserne der er gode kraftige. IDA ville elske sommerhatten med de små blomster og en af sommerbluserne der passer til. Vi elsker Aya Naya designet herhjemme da IDA er en rigtig prinsesse pige der gerne vil have et sejt islæt af og til 🙂

  Kh Tanja
  Tanja.kristensen1@gmail.com

 3. Vi har ikke for at være ærlige prøvet noget af Aya Naya endnu, da min datter på 9 år, kun har været 2,5 år i DK (oprindelig fra Thailand), men hun er røget over på den europæiske tøj mode også når det gælder gode mærker. Hun synes disse bukser er mega fede og lige til sommeren, der forhåbentlig lige kommer rundt om hjørnet. Vi ønsker os, hvis vi er heldige at vinde, str. 10 år

  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Brun_Aya_Naya_buks_126581_34

  Tonni Leth
  tonnileth@hotmail.com

  er fast læser af bloglovin og synes godt om smartkids og børneindkøberen på facebook.

 4. Nu er min datter mest til Frankie & Liberty kollektionen, men i selve Aya Naya er der da også en del hun godt kunne bruge i str 10 år.
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Flere_farvet_Aya_Naya_cardigan_149106_51

  (fra frankie & Liberty kollektionen, er det disse bukser der hitter:
  http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Graa_Frankie_Liberty_jeans_146675_19 )

  Følger både bloglovin og er fast læser her på siden.

  Mvh. Lisbeth ( og Malou)
  lizzdk@gmail.com

 5. Siden min datter Aya blev født i 2007 og jeg for første gang så “Aya Naya” i den LÆKRE børnetøjsbutik i byen, var der dømt kærlighed. ELSKER bare deres tøj og min datter ser så lækker lækker lækker ud i det. Vil SÅ gerne vinde. Min favorit er den labre blomstrede hat til 149,-. Kan desværre ikke linke fra iPad'en.

 6. Hej Pernille
  Jeg ville lige tjekke din blog ud og sikke et sammentræf at jeg lige kunne være med her i samme omgang.
  Jeg er sådan set vild med hele kollektionen.. men især den cardigan med kontrast farvet kanter og lommer. Model: Frederikke – AN2334. http://www.smartkids.dk/mor/toej-til-mor/Graa_Aya_Naya_cardigan_126642_19

  Alberte bliver lige straks 4 år og bruger derfor 110-116 (alt efter model)

  Hilsen Louise
  louisedalkaer@hotmail.com

 7. Model: Gerly dress – AN2379

  Det er den vi bedst kunne lide – selvom min datter på 7 næsten ikke kunne vælge.

  hvis vi vinder – det håber vi 🙂 Så vil vi gerne have tøjet i størrelse 128

  husly@webspeed.dk

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>