Vind – Arauto Rap sko og sandaler

Mærket Arauto Rap kom på det danske marked for over 30 år siden, og er 100% portugisisk for så vidt angår oprindelsen og skabelsen.

Efterhånden som vores børn vokser, skifter deres behov. Derfor fremstiller RAP sko der er tilpasset barnets alder.

0 til 12 måneder: Vedhængende og meget bøjelige.

1 til 3 år: Vedhængende, lette og konsistente således at fødderne holdes i den rette stilling.

3 til 6 år: Vedhængende, konsistente med en vis sål tykkelse der foruden at holde barnets fødder i den rette stilling også hjælper til at afbøde “stød” når barnet hopper omkring og leger.

6 til 16 år: Grundlæggende den samme type egenskaber som angivet ovenfor, idet en eller en anden egenskab kan være mere fremhævet, alt afhængigt af det formål skoene skal bruges til.

Denne gang har jeg fået en erfaren blogger, nemlig Superheltemor, til at teste RAP skoene på 2 af hendes vidunderlige piger. Samtidig har min egen Julius testet et par af drengeskoene.
Du kan her læse om vores oplevelser af skoene og få chancen for at vinde et par RAP sko til dit eget barn.

Arauto RAP pink sandal – 549,75 kr. // Arauto RAP bronze sandal – 569,75 kr. // Arauto RAP sko – 649,75 kr. //

Superheltemor tester Arauto RAP

Superheltemor driver som sagt bloggen En Superheltemors Bekendelser.
Her kan du læse om hendes fantastiske, kiksede og periodisk kedelige liv, som mor til fire fabelagtige superheltetøser: Krea-girl på 10 år (kan skabe alt i papir), frk Fantastisk på 7 (hurtigere end sin egen skygge, stærk og en anelse ukoncentreret), kagemesteren på 5 – tidligere kendt som “Hulk” (klog og diskussionslysten, besat af kagebagning, og med et forrygende hidsigt gemyt) og supertumling på 2 år.
Nedenfor har Superheltemor derfor fået lov at bibeholde pigernes navne fra hendes egen blog.

Superheltemor beretter:

Kagemesteren, på 5 år, er den vildeste skofetichist – hun ELSKER sko, og jeg tror, at de tre gange om året hvor hun får nyt fodtøj: sko, sandaler, vinterstøvler, er lige så gode dage for hende, som juleaften og hendes fødselsdag!

Hun kan bruge laaaaang tid på at se på sko og er euforisk når hun får nye.

Kagemesteren har fået lov til at teste et par gammelrosa ruskindssandaler fra RAP, og hun syntes selvfølgelig de var rigtigt fine.

Samme dag som de kom, skulle hun til fest i børnehaven, og de nye sandaler passede perfekt til hendes røde velourkjole, da hun stolt skred ind i børnehaven, til de beundrende veninder.

Det er et par fantastisk lækre sandaler, med robust rågummisål, god støtte, kraftig i kvaliteten, og med plads til en lidt bred fod – som Kagemesteren har.

Jeg synes det er de perfekte sandaler til et børnehavebarn – de kan tåle rigtigt meget, og beskytter de små tæer på mooncars, cykler og løbehjul.

Farven er mørk gammelrosa, og de passer godt til pink, som er Kagemesterens yndlingsfarve – hun har altid noget i rødlige nuancer på: koral, vinrød, lyserød, pink – og sandalerne ser fine ud til det hele.

Krea-girl, på 10 år, har testet de fine bronzefarvedesandaler fra RAP.
Hun er en aktiv stor pige, der elsker at gynge, klatre i træer og være udendørs, og sandalerne giver hende en god støtte i alt hvad hun foretager sig – samtidigt med at de er lidt seje, og passer godt til hendes nye store-pige-stil, med sort/hvidt tøj.
Hendes fod er lidt smal, men sandalerne har velcro der kan justeres, både rundt om anklen og over foden, så hun kan sagtens få dem til at sidde perfekt.
Det er virkelig nogle lækre sandaler, med mange fine detaljer, et udseende der passer til både små og store piger, og en solid sål.

Julius tester Arauto RAP sko

Julius’ mor (mig) beretter:
Faktisk har vi før haft RAP sko til Julius, men aldrig denne model. Det har mere været den ensfarvede model, som jeg har vist herunder, hvor sålen går op om snuden. Modellen fås i mange forskellige farver år efter år ;0)
Arauto RAP sort sko – 549,75 kr.
Men denne gang skulle vi prøve en ny model i sort skind og sølv farvede detaljer samt velcrolukning.
Julius er kun 7 år, men har alligevel en ret stor fod på ca. str. 35-37 alt efter mærket.
Derfor har jeg længe syntes at det var virkelig upassende at de fleste børnesko til drenge stopper i str. 35. Skulle jeg så til at købe voksensko til ham…..
Men RAP skoene fås op i nogle af modellerne noget højere op end den gængse str. 35.
Modellen Julius har testet fås helt op til str. 37 – det synes jeg virkelig andre børnesko-mærker skulle overveje også at gøre ;0)
Julius synes det er ret fedt med de sølvfarvede detaljer og har brugt skoen ret meget inden det blev sådan rigtig varmt og sandal vejr.
Hans fod er ret normal, hverken bred eller smal – og hans vrist er vist også ret normal.
Skoen fra RAP passer ham perfekt og de er super nemme at hoppe i, da de har velcro lukning.
Han passer RAP skoen i str. 36, så den er ret normal i str. Hverken lille eller stor i str., hvor Julius i Hummel sko bruger str. 37 (små i str.) og str. 35 i Converse (store i str.)
Vi kan varmt anbefale skoene fra Arauto RAP.

Vind Arauto RAP sko

Jeg udlodder i samarbejde med Arauto RAP et par valgfrie RAP børnesko fra SmartKids.dk til 3 heldige læsere.
Alt du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
2: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB
3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn samt indsætter link til de Arauto RAP børnesko fra SmartKids.dk du ville ønske dig hvis det var dig der vandt og hvorfor.
Du finder alle Arauto RAP sko på SmartKids lige her: http://www.smartkids.dk/brands/arautorap
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)
Jeg finder søndag d. 3. juni de 3 heldige vindere.
Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer end Arauto RAP.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
181 kommentarer
 1. Jeg vil meget gerne vinde et par sko til min prinsesse, jeg har lige købt sandaler til hende, godt nok ikke så fine som dem man kan vinde her. Men det var hva vi havde råd til. Og det er også grunden til jeg meget gerne vinde et par sko til hende som hun kan ha på når sommeren er ved at være på sit sidste. Grunden er Penge, jeg vil ikke selv ha råd til at købe nogle så fine sko til frigga, og syntes hun fortjener det bedste, så håber på at vinde.

  http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Soelvfarvet_Arauto_Rap_sko_126918_338 i str 24

  Hilsen Gitte Nielsen
  Lumber_love78@yahoo.com

 2. Hej..

  Jeg ønsker at vinde disse sko i str 27 til min søn:
  http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Blaa_Arauto_Rap_sko_144402_20

  Det er nogle rigtig lækre sko, og selv Bilal synes at de er seje. 😀 Jeg mener at han er værd at vinde, da han er en MEGET livlig dreng, klatrer og hopper konstant hvor end han kommer hen. Det ville være rigtig lækkert at vinde, da mor her ikke selv har råd til sådan nogle flotte, NEJ SEJE og supper gode sko.

  Venlig hilsen
  Yasmin Issa
  yasmin_issa1@yhoo.dk

  Vi glæder os meget til at hører fra jer. Knus

 3. Hej..

  Jeg ønsker at vinde disse sko i str 27 til min søn:
  http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Blaa_Arauto_Rap_sko_144402_20

  Det er nogle rigtig lækre sko, og selv Bilal synes at de er seje. 😀 Jeg mener at han er værd at vinde, da han er en MEGET livlig dreng, klatrer og hopper konstant hvor end han kommer hen. Det ville være rigtig lækkert at vinde, da mor her ikke selv har råd til sådan nogle flotte, NEJ SEJE og supper gode sko.

  Venlig hilsen
  Yasmin Issa
  yasmin_issa1@yahoo.dk –> jeg beklager men stavede Yahoo forkert før.

  Vi glæder os meget til at hører fra jer. Knus

 4. Tina Stig Andersen
  cl-catering@tdcadsl.dk

  jeg har brugt arauto rap til specielt min søn i årevis, men min datter har også harft mange rap sko. Jeg kan kun tilslutte mig tanken om at børnesko skal gå helt op i str 36-37, da nogle børn har store fødder, selvom de ikke er så gamle og så er der dem som min datter, der har meget vanskelige fødder som kræver utrolig meget støtte. Men hun bruger nu str 35 og der kan man næsten kun få trekking sandaler og de støtter hende ikke optimalt.

  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Arauto_Rap_sandal_144386_34

 5. Vi er vilde med Rap! Kvaliteten, designet, pasformen og det nostalgiske i, at mine så, brede fødder også fik gode udfoldelsesmuligheder i lækre Rap-sko da jeg var barn! Min førstefødte havde et par overgangssko fra Rap i efteråret. De var en stor succes! Nu er det snart lillesøsterens tur til at få et par sandaler – hun er liiiiige ved at turde slippe min hånd og gå selv, så disse http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Arauto_Rap_sandal_144379_34 ser ud til at kunne give hende masser af støtte til den lille fod <3

  KH Julie Lillegaard / julielillegaard@gmail.com

 6. RAP skind sko med velcrolukning. Udskåret i skindet og rågummisåler.

  Model: 53011 i Str. 30 til den yngste 🙂
  Kan huske da de 2 ældste var yngre fik de tit Rap sko hos Halgren, de var gode, og de nye modeller ser skønne ud 🙂
  Mvh. Bettina Baggers Boateng
  boatengbettina@sol.dk

 7. Jeg kan ikke helt finde ud af hjemmesiden, men jeg ønsker mig et par sko som passer til en pige på ca. 1 år. Hun bliver nemlig først født til sommer, og så skal hun jo først have sandaler næste sommer 🙂

  stineclausen@gmail.com

 8. http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Bronze_Arauto_Rap_sandal_144380_308
  Disse sandaler ville min store prinsesse elske at vinde i str 26.
  Jeg har aldrig selv prøvet Rap skoende men det lyder jo som nogen lækkre sko. Min store pige er et Udemenneske med stort U. Har desværre ikke fået købt nogen sandaler til hende endnu så hun går rundt med gummisko. Så det ville være super at vinde disse fede sko.

  Mvh Camilla Charlotte Hartmann
  hartmann731@hotmail.com

 9. Synes de her er for lækre (i pink eller lilla) str.26 .
  Kender ellers ikke mærket men har læst meget godt om det,
  så det kunne være fedt at vinde dem til min datter,
  så hun kan teste dem på sine fødder 🙂

  Hilsen Zanne B. Færch (også på facebook)

 10. Det ville være en fantastisk ting at vinde til min datter… Jeg tror de ville være de helt perfekte støvler til hende når hun sådan rigtigt begynder at gå ;0)

  http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Soelvfarvet_Arauto_Rap_TEX_stoevle_126932_338

  Jeg kan for øvrigt sagtens følge dig i problemet med drenge og store fødder… Min søn er 11 og bruger en str 39 – Jeg har i langt størstedelen af tilfældene været nødt til at kaste håndklædet i ringen og købe voksensko til ham. Ikke så fedt for sådan en knøs på 11!

 11. “Rap” skoene er fantastiske, min søn på 4 år bruger “rap” sko/sandaler året rundt og de sidder fantastisk på ham, og så er jeg glad for “snudebeskyttelsen” der er på deres sko, da min søn som regel bremser cykler mv. med snuden.. hvis vi vandt ville vi gerne bede om dette par i en str. 32 http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Sort_Arauto_Rap_sko_144403_4 dem synes min søn nemlig er rigtig seje 🙂

  Mvh
  Malene Normann Jørgensen – malenenormann@hotmail.com

 12. Hejsa – jeg har endnu ikke afprøvet dette mærke, så kunne da være fantastisk at prøve 🙂
  Min søn har endnu ikke sandaler så disse i str. 33 ville være super til bettemanden 🙂

  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sort_Arauto_Rap_sandal_144395_4

  Jeg må sige det ser ud til at være nogle fede sko , er også helt vild med de olivengrønne sko der var, kan godt lide når alt ikke altid skal være sort el. brun , så vil bestemt overveje de grønne også til senere brug 🙂

  Mange hilser

  Maria Dinh Guldbæk Pedersen
  skildpadden06@hotmail.com

  Er med på Bloglovin, Smartkids og Børnetøjs-indkøberen 🙂

 13. Jeg har næsten opgivet at finde et par sandaler til min søn i år. Han har en meget smal fod, og er meget selektiv med fodtøj. Jeg har set disse: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Arauto_Rap_sandal_144395_34
  Og tænker at de måske er løsningen på alle vores problemer, fordi de kan justeres på begge remme med velkro.
  Vi ønsker os disse i str 26, og krydser både fingre og tæer 🙂

  Ps. Stor ros fordi der står cm-mål på smartkids ved sko/sandaler 🙂

  God pinse, hilsen
  Line Skjødsholm Franzen, line.s.franzen@gmail.com

 14. Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg vælge denne fine sandal i str 22 til min lille prinsesse, for kun det bedste er godt nok til hende. Man er vel ikke Far´s prinsesse for ingenting;)http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Arauto_Rap_sandal_144377_128

  Hilsen Michael Egelund Gulbæk

  dgul.mej@mail.dk

  1. Glemte lige hvorfor 😉

   Min datter er så småt begyndt at gå, så det ville være lækkert at vinde et par sandaler til hende.

   Hendes far er imod sko/sandaker (når de er så små) så ville jo være skønt at kunne sige de er vundet og ikke har kostet ham en krone -så bliver han jo nok klogere når han ser hvor glad vi bliver for sandalerne 😉

 15. Synes Arauto RAP laver de skønneste sko <3

  Jeg ville elske at vinde disse skønne støvler til min søn <3<3<3

  http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Bordeauxroed_Arauto_Rap_TEX_stoevle_126926_420

  På billedet er de vist i den skønneste mørkebrune farve, men i teksten står der bordeauxrød…?!
  Skulle jeg være den ultra heldige vinder og de ikke findes i mørkebrun, ønsker jeg mig dem i brun

  http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Brun_Arauto_Rap_TEX_stoevle_126926_34

  Mange hilsner
  Marianne Torp Simony

  mtorpsimony@gmail.com

 16. Min søn elsker grønt og derfor vil de grønne sko være perfekte at vinde! Kan desværre ikke linke fra iPad.
  Og ellers skulle det være de sorte/sølv som Julius har testet. De er rigtig fede.

  Kh Mette Kold Andersen
  Mette_kold_andersen@hotmail.com

 17. Vores datter ville elske disse sko – hun er helt vild med lilla 🙂
  Vhttp://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lilla_Arauto_Rap_sko_126921_92´
  Og jeg vil synes der er perfekt fordi de har en god pasform og god støtte, som hun har brug for 🙂 (Str. 31).

  Magen hilsner
  Tine
  FB Tine Rantzau Bech

 18. Skønne sko, som jeg gerne vil prøve – minder en del om Bisgaard sko med den praktiske snude. Jeg vil ønske mig en sandal, så der er et par at skifte med, når sommeren er over os, for med samme sandal, får man hurtigt vabler. Frederik har elsket at have bare fødder i sandalerne, nu hvor varmen tillod det, men fik desværre også vabler, selvom det var en god sko. Derfor ønsker jeg mig et par, som han kan varriere med i løbet af sommeren. Det er der brug for, når man som Frederik er en meget aktiv dreng! 🙂
  Vi ønsker os denne:
  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Arauto_Rap_sandal_144395_34

  Mvh. Helene Braüner Bisgaard
  helenebb@hotmail.com

 19. Jeg forelskede mig straks i de fine sko, som din Julius har afprøvet. Så disse i str 34 vil være et hit til min mellemste, som kun har et par sko for tiden, og de lever livet hårdt:
  http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Sort_Arauto_Rap_sko_144403_4

  Men men lillesøster mangler også, hun har allerede slidt sine sandaler grimme, så måske man hellere skulle vælge de her i str 24:
  http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Bronze_Arauto_Rap_sandal_144380_308

  Fulde navn/Facebook: Marianne Lie

 20. Ønsker os denne lilla model Model: 55-50171S
  Str 27. Super til små fødder med problemer – når man døjer m cp. Og lilla fordi det bare er et hit :o) mvh Malene Villumsen (viggomalene@hotmail.com)

 21. Min skønne datters aller første par sko / sandaler var et par meget fine lysserøde RAP, som sad fantastisk på de små buttede fødder. Det var i de sko hun tog sine aller første skridt + de er idag gemt i hendes skab til stor beundring i ny og næ. Efter sommerferie starter hun i skole – Og intet vil være mere nostalgisk end at kunne træde sine første skoledage i disse lækre støvler – som hun nøje har udvalgt ….

  http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Sort_Arauto_Rap_TEX_stoevle_126961_4

  Silje Kajsa ønsker sig dem i Str 33

  Venligst Betina Juhl Yde (betinayde@yahoo.com)

 22. Ville så gerne vinde disse:
  Den vil ikke linke, men det er sølv begyndersko model 812-80669 i størrelse 20 eller 22 ( hvis 20 ikke er på lager)
  Mvh Camilla Rahlff Friis

 23. Jeg kan ikke få linket sat ind ;(. Men skulle vi være så heldige, ville min datter blive lykkelig for et par sølv sandaler str 28 😉

  Mvh Mette
  mamp@mail.dk

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>