Tester søges – Noa Noa Miniature overtøj

De to testere ER fundet

Testerne blev: Sashia Engkær og Maj-britt Hansen

 

Hvem vil hjælpe mig med at teste Noa Noa Miniature vinterovertøj?
Jeg skal bruge 2 testere som vil hjælpe mig med at teste enten flyverdragt eller to-delt sæt bestående af vinterjakke og skibukser.

Tester søges

Find Noa Noa Miniature vinterovertøj på SmartKids.dk
Noa Noa Vinterjakker, str. 2-12 år – 849,75 kr // Noa Noa skibukser, str. 2-12 år – 749,75 kr. //
Noa Noa Flyverdragt, str. 2-10 år – 1199,75 kr. //
 
 
 

Er du den tester jeg søger?

 

Hvis du kan svare ja til følgende, er du måske lige den tester jeg søger:

– Har en pige på mellem 2 og 12 år.
– Har et godt kamera og kan tage gode billeder
– Har lyst til at berette om din oplevelse med ovenstående varer ned i mindste detalje, fordelt over 2 omgange. Når du modtager tøjet og efterfølgende efter brug. Din beskrivelse skal være grundig og gennemført – heller for meget end for lidt.

Det er vigtigt at du er indstillet på at de billeder og den beretning du skriver, kan blive brugt her på bloggen.

 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Testerne er fundet

Hvis du har lyst til at melde dig som tester af Noa Noa Miniature overtøj og opfylder ovenstående kriterier, så smid en kommentar herunder. Overtøjet får du efterfølgende lov at beholde som tak for hjælpen.
Din kommentar skal indeholde link til det overtøj du ønsker at teste, samt i hvilken str. og også meget gerne en beskrivelse af hvorfor lige netop du ville være den perfekte tester.

 

Mandag d. 30. september vælger jeg to blandt jer der melder sig, og sender herefter overtøjet til jer.

 

Jeg håber I har lyst til at hjælpe mig med denne opgave ;0)

 

 

149 kommentarer
 1. Jeg har en datter på 2 der gerne tester overtøj, jeg arbejder selv i børnehave og har derfor god mulighed for at sammenligne med andet overtøj. Mvh TrineWASS

  1. hej
   Da min datter så jakken og overtræk bukserne sagde hun det vil jeg godt ha mor det ser lækkert ud .
   min pige er 9 år
   hun skal ha str 140
   håber på min datters vejen

 2. Hej har en datter på 9 år hun vil gerne teste og jeg ville elske at skrive!!! Er pædagog og ser meget forskelligt vinter tøj. Har altid selv købt t2h og hummel til mine unger! Har en datter på 9, en dreng på 7 og en stor dreng på 14! Så jeg har haft rigeligt mudder, sand, sne og mange sjove ting med tøjet! Min datter er til todelt tøj!!! Hvis vi bliver valgt vil det bare fantastisk, Vi bor i Skagen så tøj mm bliver udsat for alt fra strand, hede, bakker ja you name it!
  Venlig hilsen
  mor til 3
  Carina

 3. Jeg har alt ovenstående!
  En fantastisk pige i størrelse 92 ( smuk et hun selvfølgelig også ;0). )
  Et godt kamera og jeg ellllllsker at tage billeder:0)
  Min skønne Silke er en rigtig udepige, så tøjet skal nok blive udsat for lidt af hvert!
  Ser frem til at høre fra dig!
  Bedste hilsner
  Kristina (og Silke) Friis

 4. Josephine på snart 3,5 år ville elske at få lov til at teste et to delt sæt fra Noa noa miniature. Vi stårfaktisk og mangler en vinterjakke til hende. Vi har aldrig før haft overtøj derfra, men jeg har efterhånden et meget godt kendskab til de andre udbydere på markedet. Jeg ville umiddelbart have høje forventninger til overtøj fra noa noa miniature da mærket er kendt for at være placeret i den dyre og eksklusive ende af børnetøj. Så det ville være interessant at se om deres overtøj også matcher det indtryk :)

 5. Hej:-)
  Jeg er sikker på, at min datter Anna-Laura på 2,5 år gerne vil teste Jeres overtøj. Gerne det to-delte. Hun går i dagpleje, hvor de selvfølgelig er ude hver dag uanset vejr. samtidig er vi meget ved stranden i vinterhalvåret, da mine forældre har sommerhus i Blåvand. Jeg er selv pædagog og går meget op i, at overtøjet skal kunne holde til alt – uanset om det er mudder, sne, regn osv. Vores børn skal kunne holde sig tørre og varme, når så meget tid bruges udendørs. Er vi så heldige, tror jeg en str 98 vil passe:-) Kunne desværre ikke lige finde det jeg skulle linke til, så håber min besvarelse er nok:-)

 6. Jeg har en datter på knap 8 år, som meget gerne tester. Hun går i skole og er et rigtig udebarn, som virkelig sætter sit tøj på prøve. Så det vil i den grad blive prøvet af. Vi stiller store krav til hendes tøj, det skal være slidstærkt og varmt, da hun elsker vinter og sne, og gerne sætter sig på jorden 😉 Så vi er klar på at teste :)

 7. Vi vil meget gerne hjælpe med at teste det flotte overtøj. Jeg har to piger en i str. 98 og en i str. 122. så kan du selv vælge hvilken størrelse du vil bruge. :-) Vi elsker at være ude og jeg tager gerne en masse billeder og skriver om vores oplevelse af tøjet. :-)

 8. Jeg har en pige på 5 år, som gerne tester. Jeg tager billeder i forbindelse med mit job og har et godt kamera. Vi har endnu ikke købt vintertøj da jeg har luret meget på om man skal holde ved flyverdragt eller springe ud i et todelt sæt, som også ville kunne bruges på ski

 9. Så vil jeg da hive mig på her og sige jeg er bare den “perfekte” tester;) Jeg har en lang 4-årig pige på 109 cm, men tror ikke hun vokser mere i år;) Er farlig glad for at tage bilder, og har en godt kamera som bliver taget med lidt for mange steder;)
  Vi har tidligere prøvet rigtig mange forskellige flyverdragter, da våres pige er *meget’ aktiv. Det sker som oftest MINDST to ganger om ugen at hun har fundet en mudderpøl! Det er altså ikke en forsigtig og rolig pige der skal ud at prøve sager! Det at jeg arbejder med bør dagen lang er da også med på at give mig et lidt bredere grundlag at vurdere sagerne på – selv om det vigtigste for mig er at min pige ser lækker ud, og holder sig varm og tør hele dagen!

 10. Min datter på 3,5 år og jeg vil gerne teste den lilla jakke og de prikkede bukser;http://m.smartguy.dk/kids/toej/overtoej/skibukser/lyslilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_97, begge i str 4år. Vi har et godt kamera, og tager i forvejen mange billeder af begge børn. Min datter har en flyverdragt til i år, men hun skal alligevel have et todelt sæt til når vi skal af sted på skiferie. Hun er i en børnehave, hvor de er meget ude, så tøjet skal nok blive udsat for lidt af hvert, hvis vi skal teste det.

 11. Har 2 dejlige tøser – Laura på 5 og Ida på 2, som er rigtige udetøser :-)
  Laura er mest til det to-delte sæt (tænker str. 6/7 år), mens Ida (str. 2) helst vil prøve flyverdragten

 12. http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97
  denne jakke med tilhørene plettede bukser ville vi rigtig gerne teste i endten str 3 år eller en str 10år.
  vi ville rigtig gerne teste da vores børn er meget aktive ude og bla, den mindste går i naturbørnehave hvor tøjet skal kunne holde til det aktive liv ude på bakkerne, skoven og legerpladsen og vi derfor har en forventning til kvaliteten af tøjet :-)

 13. Vi har en datter der bliver 3 år i december. Der skal hun også starte i børnehave, det bliver noget af en udfordring både for Mor og for overtøj. Vi har en rigtig vildbasse der er frygtløs ift. til vilde ting både udendørs og indendørs :) Det vil være super lækkert at teste denne http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97?utm_source=partner&utm_campaign=pX239C03vU+wYDUQgyt37A== i str 98/3 år.
  Vi har ikke før prøvet en dragt hvor der kun er enkelt lynlås. Vi har et lækkert sony spejlrefleks kamera og plejer at tage mange billeder af prinsessen.

 14. Ja for dælen, det har jeg :-)
  Sarah er en lille spinkel pige, som normalt aldrig fryser… hvis tøjet er godt. Det kunne være fedt at lade hende teste en anden slags flyverdragt end det vi lige plejer at bruge (Reima), så hvis vi bliver de heldige vil hun gerne teste:
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97
  Hun er snart 7 år og er lige nu på vej i str. 122, så mon ikke det skulle være den størrelse :-)

 15. Ved ikke om set indlæg jeg skrev er kommet frem?.. Kan ikke se det herinde!
  Men jeg har en datter på 9 år, vi bor i Skagen så tøjet betyder meget, da naturen er lunefuld! Jeg har også to drenge på 7 og 14 så vi har haft vores del af vintertøj gennem huset. Og erfaringen siger at t2h og Hummel er det bedste! Så måske man skulle prøve Noa Noa ……. Er pædagog og ser meget tøj hver dag! Vi har kamera og tiden til at teste og skrive! Så to delt sæt skal nok komme til sin prøve herhjemme!
  Carina

 16. http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97
  JEG ønsker å teste denne jakken, samt denne buksen
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lyslilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_97
  til min minste datter på 4 år. Jeg har prøvd ulike merker på uteklær til mine to jenter, som danefæ, molo etc,og har sammenligningsgrunnlag så det holder.
  I tillegg synes jeg min yngste lille datter skal få sine egne, nye klær og slippe å arve etter sin søster for en gangs skyld:) Barn skal ha fine klær, og Noa Noa Miniature er jo bare helt nydelige!!! 😀

 17. Jeg har 2 piger. En børnehave pige på 5 år som meget gerne vil teste flyverdragten om den kan modstå skovture, lange dage på legepladsen og vilde kælketure når sneen kommer. Ydermere har jeg en skole pige på 7 år som er mere “voksen” og vil ikke have en flyverdragt (det er for børn) så hun vil meget gerne teste et ski sæt, hvor jakken kan bruges til smart brug i hverdagen og når der kommer sne eller hun skal på skovtur kan bukserne sagtens bruges og være praktiske.
  Jeg har et godt kamera og kan rigtig godt lide at dele mine gode og dårlige erfaringer med børnetøj.
  Emilie mor til 3 børn (3 (dreng), 5 og 7 år)

 18. Ayla på 5 år (str. 116) vil rigtig gerne teste flyverdragten (http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97?utm_source=partner&utm_campaign=pX239C03vU+wYDUQgyt37A==)
  Hun går i en børnehave som oftest er udenfor, så tøjet vil blive godt testet :)
  Vi er også en familie der elsker at smutte udenfor om vinteren og lege i sneen, og der har jeg altid mit gode kamera med, så jeg kan fange de dejlige situationer.
  Vi har været igennem rigtig mange forskellige mærker af overtøj til både vores datter, men også storebror på 8 år, så vi vil også kunne vurdere godt på forskellen af dette mærke i forhold til andre.

 19. Hej har to piger en på 5 og en på 7. De vil rigtig gerne teste overtøjet. De er to aktive piger, der elsker at være ude i alt slags vejr.:)

 20. uhhh. Det vil Josefine gerne teste:-)

  Josefine på snart 5 er skovbørnehavebarn, som gør at vi sætter høje krav til overtøjet, og så må det jo også gerne se fint ud:-) Vi har ikke endnu prøvet Noa noa’s overtøj, men det ser umiddelbart super fint ud.

 21. Min datter Chili på 6 år vil jeg elske at teste Noa Noa vintertøj på! Hun er lige startet i skole, men hun elsker at være udenfor i SFO’en og når hun er herhjemme. Hun klatrer, hopper, løber – der er bare gang i hende! Og vi skal på skiferie i vinterferien, så tøjet vil blive grundigt testet og brugt :-)
  Og mit super kamera skal nok følge hende i tykt og tyndt.

 22. Min datter Sif, på snart 3, ELSKER lilla så dette er jeg jo nødt til at forsøge mig med.
  Hun bruger str 4 år og ville elske dette sæt
  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97
  og
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92

  Jeg har ok evner når det kommer til fotografering og vil da naturligvis fortælle om mine og Sifs oplevelser med det lækre overtøj. Jeg er vild med Noa Noa mini men har desværre ikke haft det økonomiske overskud til at forkæle datteren i den grad.

 23. Jeg vil utrolig gerne teste til min datter på 3 år som lige er startet i børnehave og derfor er meget ude.
  Jeg blogger selv og vil derfor meget gerne skrive om det og linke på bloggen og også instagram hvor du også kan finde mig @bystaer
  Håber utrolig meget jeg er en af de udvalgte..

 24. jeg har to piger i den aldersgruppe, men især den store på 3 ville være den perfekte tester da de i hendes børnehave er i udegruppe hver tredje uge (svarer til skovbørnehave) og generelt bare er meget ude både i institutionen og herhjemme. Der vil derfor være rigelig mulighed for at undersøge om hun kan holde varmen, og om det er vandtæt samt slidstærkt.
  Hvis vi bliver de heldige vil vi meget gerne teste det todelte sæt i str 3 år:
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lyslilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_97
  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97
  Jeg er vant til at skrive indlæg samt fotografere da jeg har mine egne blogs og tror derfor på jeg kan gøre et godt stykke arbejde i den forbindelse.
  Håber vi bliver de heldige :)
  /sandra

 25. Jeg har en datter på 7½ år der er udepige – med vægt på UDE. En familie med rigtig meget udetid og vi elsker at boltre os i efterårsblade, sne, slud og hvad der ellers er af sjove ting, det gælder alle årstider. Er sikker på hun vil være en rigtig god tester.
  Hun er str 9-10 år i tøj

 26. Har en super aktiv datter på 2 år og 5 mdr, som gerne tester flyverdragt for jer
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97
  Alternativt vil hun også gerne teste jakken
  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206959_97
  Jeg har altid både flyverdragt og vinterjakke til mine unger – og selvfølgelig skibukser til. Så er man beredt på enhver situation. Min datter er en rigtig lille aktiv basling, og hun eeeelsker at boltre sig udenfor – ja, stod det til hende var hunde i døgndrift. Hun vil virkelig kunne sætte overtøjet på en prøve, så andre brugere kan få et reelt indtryk af tøjet. Og mit super Nikon cam skulle nok kunne skyde et par omgange af min lille skønhed i outputtet. Og nå ja, så er hendes yndlingsfarve lilla :) krydser alt hvad krydses kan 😉

 27. Rebecca er 6 år og lige startet skole. Hun er en glad, smilende og modebevidst pige, der meget gerne vil teste overtøj, og kamera er hun helt vant til :-). Hun har brugt flyverdragt indtil nu, men vi overvejer at finde to delt til hende, nu hun er startet skole, så helst det to delte sæt, men flyverdragten går også :-)

 28. Hejsa
  Jeg er mor til skønne Liva på snart 4 år , jeg synes det kunne være spændende at teste det to delte sæt i str 104 ( prikket jakke/ lilla bukser) ,på hende, jeg har altid brugt flyverdragte til mine børn, men synes egentlig det kunne være sjovt at se om et todelt sæt, lever op til de forventninger jeg har til vintertøj- Liva er en aktiv pige , så tøjet skal være vandtæt, varmt og til at røre sig i – jeg er selv pædagog i en børnehave, så jeg har haft meget vintertøj i hænderne. Jeg er sikker på at Liva og jeg i samarbejde er de perfekte testere :-)

 29. Min datter Liva på 4 1/2 vil rigtig gerne teste flyverdragt eller 2delt sæt. I str 4-5 år:-). Hun er en meget aktiv pige så tøjet skal nok komme på prøve;-). Hun er en rigtig tøsepige og vil elske den lilla farve og det feminine snit:-)
  Bh Louise

 30. Min datter på 5 år (str 122) vil meget gerne teste et to delt sæt.
  Hun går i børnehave og tilbringer meget tid på legepladsen. Ud over det er vi meget ude hjemme, hun leger eller vi går ture. Jeg har et rigtig fint kamera og tager mange billeder. Ud over det har vi tidligere testet regntøj og skrevet om det på min blog superprinsessen.dk så måske det kunne give dobbelt opmærksomhed på tøjet?

 31. Syntes desværre ik jeg har overskuddet til det, ellers nogle virkelig fine ting <3 Men jeg deler gerne

 32. Vi vil gerne teste flyverdragt i str 122. Kan desværre ikke linke fra min mobil. Vi er meget ude hver dag, så flyverdragten vil helt sikkert komme på prøve. Vi stiller store krav til overtøjet, da mine børn er ude mange timer af gangen.

 33. Min datter vil vildt gerne teste :) Hun er en rigtig vildbasse der elsker at være udenfor. Ja det nyder hele familien. Vi er ude i al slags vejr.
  Desuden er Liv en pige der er lidt sensitiv med hendes tøj, så det skal være behageligt at have på. Hun skal nok fortælle hvis der er noget der irriterer, men til gengæld er hun også god til at fortælle hvad hun sætter pris på.
  Jeg er glad for at tage billeder og nyder også at bruge det skrevne ord :)
  Denne http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/sort_noa-noa-miniature-vinterjakke_206957_4 ville med garanti være et hit i str 110.

  1. Jeg har et styks fræk børnehaverne på 3år
   Min baggrund for at deltager er:
   -jeg har haft kig på flyverdragten i år, men har ikke vænne mig til at Noa Noa skulle kunne konkurrere med de etablerede flyverdragt-mærker.
   – vi elsker Noa Noas tøj, som vi hver sæson køber en del af.
   -jeg vil være hudløst ærlig på en konstruktiv måde.
   -Jeg elsker at tage billeder og er hobbyfotograf.
   -har været afdelingsleder i en større baby/børne kæde, og har en god erfaring med hvad kunder vil have.
   Og så har jeg allerede købt støvlerne fra annulus og huen som passer til:-D
   K. H Majken Elgaard Hansen

 34. Tak Louise Hove – kunne godt være relevant, men tror ikke rigtig vi får gjort alt det, der skal til.

 35. Gej piger. Jeg og mine piger på 2 og 6 år vil rigtig gerne hjælpe dig med at teste Noa Noa overtøj. Herhjemme er vi storforbrugere af Noa Noa. Til at starte med var det kun den store, vi kunne få Noa Noa tøjtil, men da det kom i de små størrelser også, krøb den lille også i Noa Noa.

  Mine piger er begge meget aktive (udendørs-unger), og vil derfor rigtig kunne sætte tøjet på prøve.

  Vi håber, at du vælger os.

  Kh.
  Sidse

 36. Hej. Min datter på 3 1/2 år er den perfekte tester. Hun er en drenge pige med en super god motorik, så hun vil helt sikkert give tøjet kamp til stregen – som hun plejer. Hun er både til stille lege, hvor tøjet bliver testet for om de små kan holde varmen og samtidig er hun yderst aktiv, klatre i træer, leger i mudder og vand osv. Så er ikke i tvivl om, at hun vil sætte tøjet på prøve på alle mulige måder :-)
  Ann

 37. Jeg vil gerne sammen med min datter teste flyverdragten (http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97)
  Min datter starter her til december i natur børnehave, så hun kommer til at være rigtig meget ude, og dragten vil derfor blive gennemtestet 😉
  Hun bliver 3 år i januar, så hvis vi bliver valgt skal vi bruge en str 98.
  Jeg er vild med at tage billeder, så det burde ikke være noget problem at få nogle godt skud af hende til et indlæg =)

 38. Hej Pernille. Mine fire unger er efterhånden str. 92-98, str. 116-122, str. 128 og str. 134. En eller flere af dem tester gerne Noa Noa. Var i dyrehaven i weekenden – et godt sted at teste tøjet. Og smadder flot kulisse med de første visne blade. Det todelte sæt er mest efterspurgt blandt de største, så det kunne være http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92 og http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97. Begge i str. 134. Eller http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97 i str. 92. Men egentlig er det lidt underordnet, hvad overtøj det er. Det er bare en maeget sjov opgave :-)

 39. Min datter Kaya kunne godt være test person hun er 3½ år og hun er ikke bange for at blive beskidt, jo mere snavset jo bedre. Hun er mester til at slide tøj op, og hun elsker at være ude i alt slags vejr. Og der hvor hun går i børnehave er de sjældent inde. Så det vil blive brugt flittigt. Hvis hun bliver valgt skal det være str. 104. Og så vil hun meget gerne teste skisættet i lilla med disse varenr. Varenr.: 206976_92 og Varenr.: 206747_92. Mvh Trine

 40. Karoline: er 5 år – går i natur og skovbørnehave, hvor de er ude 95 % af året – er slank og petit – er vild med Noa Noa!

  Mor: arbejder i samme institution, som Karoline går i – er amatør fotograf – har kendskab til mange forskellige overtøjs mærker – er også vild med Noa Noa!

  Vi vil meget gerne teste Noa Noa’s overtøj, da vi endnu ikke har prøvet det – jeg har tidligere valgt “sikkert” i den forbindelse..
  Men jeg gør gerne op med teorierne om, at det kun er de “sikre” mærker, der dur.

  Karoline bruger str. 104 og vi vil meget gerne teste dette sæt :

  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97

  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92

  De kærligste hilsner,

  Karoline og Trine

 41. Min Maja på 3 år vil gerne teste
  http://m.smartguy.dk/kids/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97 i str 110 for dig.
  Hun er en rigtig udepige og er stort set ude alt hendes vågne tid i døgnet. I børnehaven vægter de udelivet højt og er ude i alt slags vejr så det vil blive udsat for lidt af hvert.
  Har et godt kamera og elsker at tage billede + og vil selvfølgelig gerne skrive en anmeldelse for jer af set lækre tøj..

 42. Jeg vil meget gerne teste overtøjet på min datter på 4 år. Vi elsker at være udenfor, i alt slags vejr, så overtøjet skal nok blive testet ordentligt igennem. Jeg vil også meget gerne tage nogle gode billeder. Derudover vil vi sætte stor pris på overtøj, da jeg er alene med hende og vinterovertøj er en ret stor post herhjemme.

  Vi vil gerne teste flyverdragt eller det todelte sæt. I øvrigt meget fint vinterovertøj.
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97?utm_source=partner&utm_campaign=pX239C03vU+wYDUQgyt37A== i str 122

  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97 i str 122

  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lyslilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_97 i str 122

  Venligst Tine

 43. Jeg har tre piger i alderen 4-10 år. Min mindste datter Olivia kunne godt tænke sig at teste 2 delt sæt str. 5 år(mønstret jakke og ensfarvede bukser) Med 3 piger har jeg efterhånden været en del mærker igennem i overtøj(Reima, Molo, Hummel, Didrikson, Miniature m.fl. samt også nogle billige variater)Noa Noa har jeg egentlig ikke tænkt som en mulighed i overtøj, men det ser virkelig lækkert ud. Olivia har i forvejen en flyverdragt til vinter fra Reima, som skal køre på 3. sæson :-) Er vild med at tage billeder af ungerne i aktion :-)http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97

 44. Jeg er mor til 4 dejlige og aktive børn – og har efterhånden prøvet en del forskelligt vinterovertøj, men jeg har endnu ikke erfaringer med det fra Noa Noa.
  Jeg elsker at teste og sammenligne produkter, så det vil være en stor fornøjelse, at blive tester af Noa Noa vinterovertøj :-)

  Min datter, Celine, er 9 år og hun er en meget bestemt dame, hvad angår tøj. Lige for tiden er lilla det store hit – og jeg tvivler efterhånden på, at jeg kan få hende til at bruge flyverdragt mere… Derfor er der ingen tvivl om, at dette 2-delte sæt i str. 134 vil vække jubel:

  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_92
  og
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92

  Celine er både en “prinsesse” og en “drenge-pige” på samme tid. Hun elsker at være fin med kjoler, neglelak mv – men når hun er ude at lege, så glemmer hun alt om den fine pige… Hun kravler rundt, klatrer, kælker og er både våd og beskidt, når hun kommer ind.
  Hun er en meget aktiv pige, både hvad angår leg og interesser. Hun går til gymnastik, dans og synger i kirkekor. Og veninderne bliver også plejet til topkarakter.

  Celine er altid en meget aktiv pige – og sidder sjældent stille i længere tid ad gangen… 😉

 45. Jaa mig mig mig – eller en af mine 3 piger:
  Celina på 3½ der bruger str 110, er en lille krudtugle med mange gode eksperimenter i hovedet som bliver ført ud i livet, går i idrætsbørnehave. Hun vil gerne teste denne: http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97

  Julie på godt 5 der bruger str 116, har stået stille i sin grovmotoriske udvikling frem til august i år så rykker helt utroligt og afprøver 1000 ting i samme idrætsbørnehave som lillesøster. Vil gerne teste denne: http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97

  Kia på 10 bruger str 152, er en pige med gang i der sidste vinter sled sin flyverdragt HELT op – selvom hun først kravlede i den da sneen kom var den færdig inden sneen var væk.Hun vil gerne gennemteste dette: http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92

 46. jeg har en datter på 10 år som ville være den helt perfekte tester da hun er viiiiiirkelig god til at fortælle mig om hvordan tøjet er i brug osv i forvejen 😉 hun ville bare synes det var endnu sjovere at der sku tages en masse billeder og hun kan fortælle mig endnu mere om det :)

 47. Jeg har to piger, en på 3 og en på 5, og kunne godt tænke mig at teste flyverdragt på den mindste og to delt på den største :) de elsker at lege ude i al slags vejr, og vi vægter udelivet højt herhjemme. Vi elsker at tage billeder og springe rundt. Mine piger ville være perfekte til det :)

 48. Hej. Min datter på 4 år som passer str 104/110 er en frossen pind og jeg har prøvet meget forskelligt overtøj/flyverdragter som hun alle har haft svært ved at holde varmen i. Derfor kunne vi godt tænke os at teste jeres overtøj evt det 2 delte da hun selv syns det er sejt, og moren syns er praktisk;) venlig hilsen Linette, Maries mor! http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lyslilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_97
  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97
  Begge dele str 110.

 49. Jeg har to søde testere herhjemme i to forskellige størrelser :) Robyn vil gerne teste denne fine flyverdragt <http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97 i str. 110. Hun er en stor pige på næsten fire år, som er på tur med sin børnehave hver dag i al slags vejr. Alternativt vil Nanna på to et halvt gerne teste denne fine jakke http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97 med dertil hørende skibuks http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lyslilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_97, begge i str. 92. Nanna er indbegrebet af en lille, kvik spirrevip – motorisk hurtig, overhaler de større børn indenom og er altid i fuld firspring. Vi har tidligere prøvet overtøj fra blandt andet Ver de Terre, Mini A Ture, Name It og Ticket to Heaven, og jeg er meget nysgerrig på om Noa Noa's overtøj er lige så praktisk, som det er pænt! Jeg er ret vild med at skrive, og min kæreste har et monstrøst kamera, som han tager mægtig flotte billeder med, så hele familien er ivrige efter at få lov at teste :)

 50. Jeg har en datter på 2,5. Hun er en værre gris og ved ikke hun er prinsesse-under-cover. I hendes vuggestue skal de netop til at bygge om og udvide, så de kan holde flere dyr – og dermed blive endnu mere beskidte. Jeg glæder mig – og jeg ved hun kommer til at nyde det. Men al denne tid ude kræver også noget godt tøj. Det skal naturligvis holde hende varm, men det skal også holde til at blive vasket nogle gange – og stadigvæk være fuldt funktionsdygtigt. Det har været svært at finde en vinterjakke i år, som jeg umiddelbart synes lever op til mine forventninger, så i øjeblikket kører vi fleece og termo. Jeg vil være en skeptisk tester, men absolut heller ikke bange for at rose, når det er på sin plads – det er jo bare så vigtigt at vi som forældre har tiltro til børnenes tøj. Der er jo ingen som vil syge børn – en rask sprællende unge er det bedste jeg ved
  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_92 str. 98

 51. Min datter er en rigtig drenge-pige med fart over feltet, og vi har derfor oplevet sidste vinter at hele 3 flyver dragte bla. Molo og Mala, blev slidt i stykker, så kunne være fedt at prøve noa noa´s overtøj da vi ikke har prøvet det. Vi har før afprøvet tøj mm. og derfor taget en masse bilelder og lavet beskrivelser, men det var da jeg selv bloggede en del, men nogle familie tragedier gjorde jeg desværre kom fra det, men kunne da være fedt at begynde igen :)

  Jeg hælder mest til disse :

  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lyslilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_97

  i str. 122. Min datter er kun 5, men meget lang :)

 52. Caroline bruger 140 – og elsker at røre sig i alt slags vejr – hun er så stor hun er to-delt – og det fungerer godt. VI tager gerne på ski i vinterferien – og bruger naturen i mange timer i weekendne alle mand i alt slags vejr. Carolien vil gerne teste – og hendes mor fotografere og komme med gode fyldige beskrivelser – vi er nemlig kritiske overfor hvad vi tager på – der skal være god komfort, god varme og holde alt skal væde ude :) Mvh RIkke og Caroline

 53. Min datter vil rigtig gerne teste flyverdragten her http://m.smartguy.dk/kids/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97
  Hun vil ikke have andet end flyverdragt, da det i hendes vilde verden er langt mere praktisk end noget 2 delt, der skiller på ryggen, når man rutsjer på bakker.
  Vi kan tilbyde en mor som er glad for at tage billeder og en prinsesse som VIRKELIG forstår hvad det vil sige at sætte tøj på en prøve. 😉

 54. For mig er en god kvalitet af vintertøj meget vigtigt. Vi har en pige på 6 år, og vi er meget ude mennesker, så hvis vil var heldige, ville det blive testet på det gode danske vejr,…

 55. det vil jeg meget gerne. min mand er amatørfotograf, så der vil komme lækre billeder den vej. min datter er 8,5 år og vil vildt gerne teste flyverdragten. hun synes farven er “super sej”

 56. Emily er meget ude og leger meget i sand og på rutchebane, så hun ville få stor glæde af tøjet og vil kunne teste holdbarheden.

  Det skulle være det to delte uden mønster, da hun aldrig har haft todelt og det ville være spændende at se om det er bedre end flyverdragt når hun nu er 2år.

  Str. 98:) Noa Noa i lilla lilla i love love it

 57. Jeg har en datter, som jeg slet ikke er i tvivl om ville elske det design både flyverdragt og skisæt har, den farve er det helt store hit herhjemme hos den meget beviste lille frøken på 3½ år.
  Jeg personligt arbejder selv med børnetøj, mit eget mærke og webshop, så elsker jeg at teste andre produkter end det der kommer fra min egen hånd..
  Jeg bruger bla. min blog i forbindelse med, at jeg har testet andre produkter, men altid ting jeg mener falder ind under det min blog primært handler om, og det må jo siges at være børnetøj / ting til børn.
  Jeg er flittig bruger af den lange linse, igen både til billederne i min shop, men i den grad også for at forevige familien på 5.
  Min datter går i børnehave, og de er ude det meste af dagen, så jeg går meget op i hvilke vintertøj der virker for os..
  Jeg syntes at det kunne være sjovt at teste dette mærke da jeg ikke har haft det til min datter før, min store søn har dog et skisæt fra mini a ture og det er jeg selv ret spændt på at få i brug til ham..
  Hvis det skulle blive min datter der blev test pige så ville jeg gerne have lov til at prøve skisætter bestående af denne jakke
  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_92 str 104 i lilla
  samt disse skibukser
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92 str. 104 lilla

  Nu vil jeg se om min datter og jeg bliver de heldige
  mvh Gitte

 58. Min datter er 7,5 år og hun går i skole og har for første gang ønsket sig et todelt skisæt istedetfor flyverdragt. Jeg har derfor ingen erfaring med skisæt og hvilket mærke jeg bør vælge. Vi skal ligeledes på skiferie til januar, så tænkte at det var en super god test mulighed!! Hun bruger str 9-10 år. Ligeledes har jeg et godt kamera og er vant til at tage mange billeder og sætte tingene godt sammen, da min store hobby er scrapbooking!!! Hilsen Mette

 59. Min datter på 2 år, vil meget gerne være tester. Vi har efterhånden prøvet en del forskellige overtøjs mærker til storesøster på 5 år og til Karla på 2 år, og da jeg selv er pædagog, har jeg set rigtig meget forskelligt overtøj og har kunnet drage erfaringer herefter for, hvad jeg vil give mine egne piger på. Der findes ufatteligt meget forskelligt overtøj til børn på markedet, og noget er mere praktisk og funktionelt end andet. For mig er det allervigtigste, at det kan holde mine piger tørre og varme, at det er nemt for dem selv at tage af og på, det er nemt og vaske og at det har en god pasform. Vi har aldrig prøvet Noa Noas overtøj før, men det tøj vi har haft fra dem, har været i en lækker kvalitet, som har holdt form og farve efter mange ganges vask og brug.
  Vi tager gladeligt nogle billeder af tøjet i brug, og det vil blive testet til max, når vi skal på skiferie i Norge i uge 9.
  Hvis vi bliver valgt, vil vi gerne teste http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_92 og http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92 i str. 92

 60. Min datter Lærke på 5 år, vil sammen med mig super gerne teste et fint 2 delt sæt bestående af den fine lyslilla jakke og de mørk lilla bukser i str. 110. Lærke går i en aktiv børnehave med meget fokus på ude liv. Da hun nu også er før skolebarn, er der også sat fokus på årets vinter overtøj, da det skal være nemt for barnet selv at komme af og i, og nemt at få bukseben udover støvler, og den slags detaljer, så det vil være super at få lov at teste NOA NOA Miniature, et mærke vi endnu ikke har prøvet. Vi har både et godt kamera, og lyst til at dele vores oplevelse med overtøjet med andre :-)

 61. Den service vil min dejlige Karla mus gerne hjælpe dig med. Hun er hverken bange for vand, mudder eller sne :) og jeg elsker at blitze hende under alle hendes stunts. Karla bruger 92 😉

 62. Min datter på 3,5 vil gerne teste flyverdragten i str 104. Hun er en aktiv udepige, så den skal bestemt blive testet for alt hvad en flyverdragt bør kunne modstå.
  Billeder er ikke noget problem og vurdering af dragten heller ikke, da jeg har arbejdet med børnetøj i mange år.
  Noa Noa har vi ikke prøvet før, så det kunne være interessant og se den oppe imod dragter fra andre firmaer som vi har brugt de sidste par år.

 63. Jeg har den smukkeste datter Melanie på 6 år som er barn nr. 4 :-) Hun er en høj pige og bruger str. 122/128 :-) Hun er en rigtig prinsesse, der elsker at være fin, men samtidig spejler hun sig i sine 3 storebrødre og er en rigtig vildbasse, der elsker at være ude i al slags vejr :-)
  Hun stiller altid op til at få taget billeder, så jeg er helt sikker på, at vi uden problemer kan levere en hel billedserie :-)
  Jeg elsker at skrive, så det ville være en fornøjelse, hvis min datter bliver den heldige :-)
  Melanie er både til flyverdragt og til 2-delt sæt :-)

 64. Halløj :-)

  Min datter Lærke på 5½ ville ELSKE at få lov til at teste overtøj fra Noa Noa Miniature. Hun har for nyligt været regntøjs-tester for CeLaVi, så hun ved godt hvad det betyder når man er tøj-tester; nemlig at give den max gas udendørs, så vi finder ud af hvad tøjet egentligt kan holde til 😉

  Vi er naturligvis i besiddelse af et supergodt kamera, som vi bruger flittigt, og da jeg iøvrigt arbejder som pædagog til hverdag, er jeg vant til at skulle fotodokumentere alt og beskrive alting ned til mindste detalje, så jeg ser derfor ingen problemer i at formidle vores erfaringer med overtøjet til læserne på bloggen :-)

  Endvidere kan jeg afsløre at vi gennem årene har fået afprøvet de fleste kendte børnetøjsmærker indenfor overtøj, såsom TTH, Molo, Reima osv., men vi har stadig til gode at prøve Noa Noa Miniature, så derfor håber vi på at få lov til at teste dette lækre 2-delte sæt:

  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_92 i str. 116

  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92 i str. 116

  Afslutningsvis kan jeg oplyse at Lærke går i en skovbørnehave, og derfor tilbringer en stor del af dagen med at klatre i træer, løbe, springe, rulle, hoppe osv. – I det hele taget er hun er en meget fysisk aktiv pige, som bestemt ikke mener at man skal sidde stille for længe ad gangen;-)

 65. Min datter Frida på 4 vil gerne hjælpe med at teste tøjet. Hun er en meget aktiv pige, som elsker at lege ude 😉
  Jeg er pædagog og arbejder i hendes børnehave, så jeg vil kunne se tøjet i brug hele dagen igennem. vi vægter udelivet høj, så bruger mange timer på legepladsen, i skoven, ved mosen osv…

 66. Ida Marie på 10 år vil meget gerne teste. Hun er en hårdkogt frøken, som går meget op i sit tøj, og i dets kvaliteter;) Dvs at hun er kritisk på “den gode måde”, og hurtigt kan se fejl eller mangler, som ikke engang moderen havde spottet :)

  Hun er faldet pladask for dette fine sæt i str. 12 år: http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97 og http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lyslilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_97

  Mvh Ida Marie og Rikke :)

 67. Jeg har 3 stk’s som kunne teste dem til ekstremer 😀 det føles ihvertfald sån :) dreng (12år)164/176- dreng(8år) 146/152 og pige (5år lige startet i 0.) 122/128

 68. Hej Pernille.
  Frida og jeg vil meget gerne hjælpe dig med at teste et todelt sæt fra Noa Noa (str. 140). Jeg vil med glæde tage billeder og beskrive mine – og Fridas tanker om overtøjet. Vi har aldrig haft overtøj fra Noa Noa før, og har derfor ikke nogle forudindtagede meninger.
  Frida er 7 år og går i 1. klasse. Hun elsker at være udenfor og går i en SFO som har et fantastisk udeareal. Vi cykler til og fra skole, og vi lover at sættet vil blive ‘udsat’ for lidt af hvert ;0)
  Vi håber at komme igennem nåleøjet og hvis vi gør, vil Frida gerne teste nedenstående sæt:

  http://a248.e.akamai.net/static.smartkids.dk/smartkids/206747/92/206747_1_1_92.jpg
  http://a248.e.akamai.net/static.smartkids.dk/smartkids/206976/92/206976_1_1_92.jpg

  God dag…

  linejuulelley@gmail.com

 69. Jeg har en datter på 6 år som ville være alt for lækker i et sæt skibukser og vinterjakke fra Noa Noa i str 122

  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lyslilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_97

  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97

  Min datter har et meget stort aktivitetsniveau og elsker at være ude. Hun er lige startet i skole i år og i skolen SKAL de ud i frikvarterne. De har en skøn stor legeplads med masser af aktiviteter.

  Oveni har min datter de smukkeste krøller så jeg er sikker på at hun vil gøre sig rigtig godt på fotos iført det fine tøj 😉

 70. Jeg er grafisk designer (og marketingkoordinator) med en egen datter på 3 år og 3 stk. niecer på 5, 9 og 12 år – så der er flere muligheder for at få testet størrelser!!

  I kraft af mit arbejde er jeg vant til at fotografere og forfatte “salgstekster”, så der er fuld service på alle ønskede fronter!

 71. Hej :)
  jeg har en datter på 2 år. Jeg vil rigtig gerne være tester for dig. Jeg har et spejlreflekskamera og er vant til at skrive detaljerede beskrivelser i form af mit arbejde så det lyder lige som en tjans for mig/os!
  Mvh
  Camilla Skouboe

 72. Min datter Elizabeth der bliver 5 år den 2 oktober, er en rigtig drenge/pige, hun er ude hver dag i børnehaven, klatre i træer og er med til at fodre dyrene i børnehaven og jeg døjer med at finde noget der kan holde tæt hele vinteren igennem, da det skal vaskes rimelig tit med den danske vinter vi har der er meget våd, og mudderbad foregår hver dag i denne børnehave. Vi elsker at tage billeder og blive taget billeder af, hver gang mine piger får nyt tøj, skal de tages billede af 😉 http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_92 og http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92 i str. 116, hvis vi bliver de heldige til at teste :)

 73. Vi vil rigtig gerne teste flyverdragten i str. 110 :)

  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97

  Min datter Thea er 4½ år. Flyverdragten kan blive testet både i børnehaven og i haven herhjemme. For mig er det vigtigt, at den ville kunne holde hende varm, og at den vil kunne holde en hel sæson uden at blive slidt i stykker.
  Jeg har et spejlreflekskamera og jeg elsker at tage billeder.

 74. Min Mille på 8 år vil gerne teste http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_92 med dertilhørende skibukser http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92 – begge dele i str. 134.
  Det bliver første år vi skal i 2delt sæt fordi hun synes hun er for stor til flyverdragt nu, men det vil blive udsat for lidt af hvert da hun er en rigtig udepige med hest og dermed en del smat :)
  Jeg er vant til at tage billeder og beskrive i min egen butik, blog og instagram (jeg deler selvfølgelig også gerne min test på blog og insta. (@thomsonsunivers))

 75. Laura Mai på 8 år vil virkelig gerne teste dette todelte sæt: http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97 og http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92 i str. 140.
  Laura Mai er en glad pige der går i 2. klasse. Hun er hvad jeg kalder “et stilkebarn” og har meget lidt fedt på kroppen. Vi sætter derfor store krav til, at tøjet kan holde hende varm når hun er ude. Samtidig er det vigtigt at det ikke lukker for tæt, da vi på skolevejen har flere skift ind og ud af tog, så det er bestemt et plus at tøjet også kan ånde.

  Jeg er igennem min beskæftigelse vant til at give detaljerede saglige beskrivelser – det er ren win/win. :)

 76. Jeg står klar med spejlreflekskamera og en perfekt lille Noa Noa pige med lange røde krøller, som går i børnehave og elsker at lege udenfor i timevis. Leonora er vild med farven lilla, så hun vil gerne teste nedenstående sæt i str 104:
  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92
  Vi er rigtig glade for Noa Noa’s tøj generelt – specielt de fine kjoler og strik, men har ikke testet deres vintertøj endnu, så håber at vi får muligheden :)

 77. Min datter på knap 10 år er, modsat mange andre piger, en der går mere op i comfort og kvalitet end “pynt og mærkevarer”;) – hun stiller høje krav til at det skal være rart og ikke mindst kunne holde hende VARM om vinteren da hun er en rigtig frossenpind.
  Jeg tror hun ville være en rigtig go testperson – og jeg slår altid gerne et slag for godt og holdbart overtøj:-)

  vh Marlene Jensen

  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97

 78. Min datter, Louise, på 8 år vil med glæde teste Noa Noas skisæt, hun er en pige med fart på – næsten mere end sine brødre. Og jeg skal så med glæde dokumentere hendes test :)

 79. Min pige på 9 vil meget gerne være tester. Hun er meget aktiv og elsker at være ude og klatre i træer. Hun cykler til bussen for at komme i skole så det er vigtigt at hun kan holde varmen, også i syning og lukninger. Vi vil gerne prøve: http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_92
  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97
  Gerne i str. 140. 152 hvis det er små str.

 80. Hej, jeg har en datter på 2,5 som går i en vuggestue, hvor størstedelen af hendes tid er udendørs. Så vi vil meget gerne teste det fine overtøj og komme med vores bedømmelse af det.

 81. Som mor til en 3½ årig datter må vi passe lige ind i målgruppen.

  Om vores datter kan jeg fortælle at hun går i børnehave og er en lille krudtugle med de motoriske udfordringer der kommer af at være hypermobil. Meget af hendes leg foregår derfor sidende på jorden, hvor de fleste flyverdragter kommer til kort overfor vandtæthed.
  Vi vil derfor elske at få lov til at teste Noa Noas flyverdragt
  ( http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97 ) i str. 104 – for at se om den kan klare denne udfordring.

  Jeg vil glæde mig til at tage billeder af en glad og møgbeskidt datter i en flyverdragt der forhåbentlig stadig er tør indvendig. Samt dokumentere hvorledes den tager sig ud efter de adskillige vaske den måtte blive udsat for over tid.

 82. Mine piger ville elske at teste overtøjet fra Noa Noa Miniature. De elsker at klæde sig tøset ud, men er alligevel dem der klatrer højest op i klatrestativerne på lejepladsen, står på hovedet og serverer muddermadder for os.

  Augusta bruger størrelse 92 og ville elske at teste:
  http://www.smartkids.dk/boernetoej/overtoej/vinterjakker/lyslilla_noa-noa-miniature-vinterjakke_206976_97
  og
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/skibukser/lyslilla_noa-noa-miniature-skibuks_206747_97

  Hannah bruger størrelse 116 og ville elske at teste:
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97

  Krydser fingrer for at mine piger bliver udvalgt. Tøjet vil blive testet til grænsen af to super seje klatretøser. :)

  Mvh Trine Rosa

 83. Julie Frederikke er bare klar. Min skønne datter er 11 år og en pige der bare eeeelsker Noa Noa. Hun er en aktiv pige, der skal bruge et to delt sæt. Vi bor på landet. Hver dag skal hun gå 1½ km. hjem fra skolebussen, det kræver ordentligt tøj. Desuden er hun en super aktiv hestepige, der skulle tøjet også gerne kunne bruges. Og endelig har hun jo en alder, hvor man virkelig har en holdning til, hvordan tøj skal se ud.

 84. Min smukke prinsesse Carla vil meget gerne teste det todelte i str 92, og selvfølgelig har jeg kameraet så hun kan blive foreviget i det lækre tøj :)

 85. Jeg har to piger på 7 og 11 år – de vil gerne teste flyverdragt str.122 og to-delt str.146
  Jeg er vant til at beskrive og dokumentere og mindst glad for at fotografere;-)

 86. Hej
  Min datter på 2,5 år vil gerne teste. Hun elsker alle fine pigede ting. Hun går aktuelt i dagpleje men skal starte til
  vinter i børnehave. Sidste vinter var vi meget udenfor og forventer at være det igen. Vi har et super kamera og især far er god til at tage billeder

 87. Hej. Har to piger som gerne være test børn på tøjet. De er 3 og 6 år
  vi bor på landet med hobby dyr og de går henholdsvis i børnehave
  med udeture hver uge og på friskole med udeture hver uge. Kunne være
  lækker at have det at teste

 88. Hej Pernille.
  Anna har før testet for dig (Stjerne/forkids), og hun er klar igen :-).
  Hun er 6.5 og bruger 116/122. Lillesøster Astrid på 2 år er også klar som testpige :-). Et par aktive piger i hhv. SFO og vuggestue :-).
  Vi har et godt kamera og skal nok indstille det rigtigt denne gang – det har farmand lovet!
  Vh
  Christina

 89. Hej.
  Jeg har to dejlige piger Amalie på 3 og Freya på 5. Begge meget aktive piger der går i idræts børnehave. Freyas stue er i udestue, hver anden dag hele vinteren. Så hun vil virkelig kunne teste om tøjet kan klare alt slags vejr. Både i instution og hjemme. Vi har en godt kamara og vil virkelig hygge os med at teste tøjet.

 90. Hej Pernille
  Milla er helt sikkert også klar til at teste Noa Noa fine kollektion, mangler specielt flyverdragt og den er virkelig fin ligesom alt det andet….:-) hun er 2 år og 3 mdr og bruger str. 98. En aktiv pige som elsker at være ude så godt vintertøj er vigtigt.

 91. Hej jeg har 2 bullertøser der er meget udebørn og er bestemt ikke bange for at blive beskidte. Kender ikke mærket men vil vild gerne prøve det. De er henholdsvis 3,5 år og 6 år. Og bruger str 110 og 134. Krydser fingre…

 92. Jeg (og min datter) vil gerne teste flyverdragten i str. 110.
  http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97
  Hun har aldrig haft overtøj fra Noa Noa, vi køber altid Molo, fordi vi ved det holder hende varm og tør. Men det kunne jo være spændende at forsøge sig med et andet mærke og se om det også kunne klare det. Da hun går i skovbørnehave, synes jeg stadigvæk at en flyverdragt er nødvendig, tror simpelthen hun ville blive “delt på midten” og derved komme til at fryse i et todelt sæt, endnu. Og netop fordi hun hele tiden er ud, i alt vejr, vil vi både kunne teste varme, evne til at holde tør og slidstyrke, da der jo af gode grunde bliver klatret en del i/på træer, sten og andet.
  Derudover er jeg sikker på at hun synes den er ret fin 😀

 93. Jeg har en dejlig og meget aktiv vildbasse af en datter på 6 år der er helt klar til at teste en Noa Noa flyverdragt eller ski sæt til alle former for aktiviteter. Naia har igennem årene testet flere mærker af flyverdragter. Reima Tec eller Hummel er indtil videre blandt vores favoritter, selvom en Reima blev slid op inden vinterens afslutning sidste år. Naia er en str 116.

 94. Hej Pernille.

  Kan se du søger en testperson til flyverdragten fra Noa Noa, hvilket jeg rigtig godt kunne tænke mig.

  Jeg har en pige på 2 år som synes det er hel fantastisk at være ude.

  Jeg selv er sygeplejerske og mor til William på 5 år og Filippa 2 år. Mine krav til børnetøj er høje. Det skal være af god kvalitet samtidig med at det er funktionel og behageligt for børnene at have på.
  Især godt vintertøj til børn synes jeg er svært at finde. Derfor kunne jeg godt tænke mig at være med til at teste flyverdragten og efterfølgende videre formidle min viden omkring denne.

  Ser frem til at høre fra dig

  P.s Jeg har et godt kamera og nyder at tage billeder.

 95. Har en datter på 3 som meget gerne vil teste flyverdragten. Hun er et aktivt udebane som helt klart ville kunne teste dragten godt af hvordan den klare alt slags vejr. Hun er str 104

 96. Min datter Nova på 2 år vil gerne teste dette sæt: http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97?utm_source=partner&utm_campaign=pX239C03vU+wYDUQgyt37A==

  Hun er en vild lille pige, der iler ivrigt efter sin storebror, og arver en del tøj fra ham. Hun har derfor aldrig haft overtøj fra Noa Noa Miniature, men er vild med de pigede farver som hun virkelig søger. Det ville være fantastisk at kunne afprøve denne heldragt, for at se om Noa Noa er ren æstetik eller der også er kvalitet inden i. (Designermor skal nok være med i dommerpanelet når der skal dømmes ud over udseende 😉
  Hilsen Nova (2 år) og mor :)

 97. Jeg har en pige der fylder 10 i næste uge. Hun er en aktiv sports pige hvilket kræver en del af tøjet. Jeg er i tvivl om hun kan går 100 skridt uden at vende på hovedet fra tid til anden.

  Det giver knubs og udfordrer hendes tøj. Derudover er hun meget spinkel, så hun drukner let i vinter tøj hvis det bliver for dynet. Samtidigt skal det være varmt nok uden det koster bevægelse frihed.

 98. Hej Pernille

  Alma på 3,5 eller Nickoline på 5,5 tester meget gerne denne smukke flyverdragt (eller skisættet i samme farve) http://www.smartkids.dk/toej/overtoej/flyverdragter/lyslilla_noa-noa-miniature-flyverdragt_206952_97 – synes det er ualmindelig fint og piget, det vil de elske :-)
  Jeg har tidligere testet forskelligt tøj som jeg efterfølgende har blogget om, så det vil ikke være et problem for mig, at skrive et par indlæg her til. Jeg er en af de der irriterende kunder, der som regel køber overtøj til næste år på januarudsalget, så vi har efterhånden prøvet mange mærker indenfor overtøj, alt efter hvad der har været på bud, men vi har aldrig prøvet Noa Noa så det kunne jo være sjovt :-)

  Mvh Louise

 99. Hej
  Jeg vil gerne teste overtøjet på mine piger str. 122 og str. 140
  Det kunne være dejligt at prøve at teste det med mine piger :-)
  Vh Heidi

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>