Test af Reima flyverdragt og vinterjakke

Konkurrencen er slut

Reima ønsker, at børn skal kunne bevæge sig og lege frit i alle situationer: solskin, sne og regn vandpytter, is, sand og mudder! Altid sikkert og behageligt. Det er princippet bag udviklingen af alle Reima produkter og de er testet og godkendt af de mest hudløst ærlige dommere i verden: børnene selv!

Alle Reima produkter er udviklet og designet i Finland og alle materialer er testet i forhold til slitage i mindst seks måneder. De består grundige testforløb, før de godkendes til produktion. Derudover udsættes hvert produktionsforløb for vilkårlige test for at sikre høj kvalitet.

Igennem mange år har jeg nærmest kun hørt positivt om Reima, som også ofte står som testvinder i diverse test der laves hvert år på flyverdragter. Jeg har aldrig selv prøvet Reima på mine egne børn, men da mærket er nyt på SmartKids.dk har jeg sat mig for også at teste Reima som vi har gjort med alle vores andre overtøjsmærker.

Du kan her læse den første anmeldelse fra mine 3 testere, som også efter vinteren vil lave en anmeldes om hvordan overtøjet har holdt igennem “forhåbentlig” masser af sne og leg :0) Samtidig udlodder jeg en valgfri Reima flyverdragter fra Smartkids.dk til 2 heldige læsere.

Vi har testet følgende:

ReimaReima vinterjakke – 499,75 kr. // Reima grøn flyverdragt m. 2 lynlåse – 899,75 kr. //
Reima sort flyverdragt – 999,75 kr. //
 

Malou tester Reima flyverdragt

Test af Reima flyverdragtMalou har testet: Reima sort flyverdragt – 999,75 kr. //
 

Malous mor beretter:

Malou tester Reima som jo er et mærke jeg ved der har eksisteret i mange år og er kendt for sin utrolig styrke.. Jeg læste for nylig at Reima er ”bedst i test” 2011/2012 i Sverige. Jeg har tit overvejet Reima, men altid endt med at vælge et andet mere ”smart” mærke, så vi glade for at teste denne flyverdragt.

Malou er 8 år, og går i 2. klasse. Sidste år ville hun absolut kun have 2-delt skisæt, men vi fortrød begge at hun ikke også havde en flyverdragt til at skifte med. Der er stadig rigtig meget ude leg, sjov og ballade i hende og når det skal gå stærkt med at komme ud i frikvartererne er det altså bare nemt lige at hoppe i en dragt.

Så hun blev faktisk rigtig glad for at få lov til at teste denne flyverdragt fra Reima og at den er SORT gør det bare endnu bedre, da hun er trods alt er kommet i den alder hvor sort, blå og grøn hitter 😉 Flyverdragten har allerede været i brug flere gange. Malou har den nemlig tit på til og fra rideskolen. Selvom det ikke har været så meget frost endnu har der allerede har været rigtig mange kolde aftener.

Denne Reima model til de større børn er funktionel og enkel i designet…. Den har et vansøjletryk på 10.000 mm og er lavet i slidstærk Reimatec materiale. Den har tapede og vandtætte sømme. Blødt fleecefoer ved kraven og i hætten, som er aftagelig og samtidig har et pænt stort label til at skrive navn på.  I benene er der skjult lynlåslukning og velcrolukning samt fodstropper. Den har også indvendig justerbar stropper i taljen.

Malou er simpelthen godt klædt på til vinteren og nu hvor kulden for alvor er sat ind vil Reima flyverdragten nok endnu mere vise hvad den kan :0)

 

Emily tester Reima vinterjakke

Test af Reima vinterjakkeEmily har testet: Reima lyselilla vinterjakke – 499,75 kr. //
 

Emilys mor beretter:

Jeg har længe ledt efter en vinterjakke og kigget på mange forskellige. Specielt farven har jeg kigget efter og stilen. Jeg har det sådan at tøjet gerne må matche lidt, derfor skal farverne gerne være fine. Og så har jeg faktisk mest lyst til, at Emily skal have en ”fin” jakke og ikke en ski jakke. Jeg er mest til at hun har noget på som sidder godt, er god kvalitet og samtidig ikke ser alt for praktisk ud.

Da jeg modtog denne fine jakke fra reima opfyldte den umiddelbart alle mine ønsker. Emily har fået den i str. 80 selvom hun faktisk er på vej mod str. 86. Og jakken er stadigvæk ret stor til hende men sidder godt så hun kan bevæge sig når hun skal lege eller gå. Den er en sart lilla, som jeg er lidt spændt på om den bliver hurtig beskidt når vejret først bliver mere vådt og beskidt men farven matcher mange andre farver og mange af Emilys huer. Ærmerne er super søde og jakken er faktisk meget feminin, den har de sødeste syninger som gør den buler lidt. Den er tyk og virker varm, så jeg håber den kan holde hende varm også i de kolde tider. Den har et vandsøjletryk på 3.000 mm og er åndbar samt vindtæt.

Vi har kun lige taget den i brug nu og hun virker til at føle sig tilpas i den. Hætten kan tages af hvilket jeg altid gør og det er meget fint når hun er så lille, så bruger vi ikke hætten på noget af hendes overtøj. I ærmerne er der elastikbånd så de sidder til ved håndleddene, det kan jeg godt lide så de ikke genere hendes hænder og det er en ting jeg kigger efter lige meget hvilken slags overtøj jeg er på jagt efter, da det betyder meget for mig at Emily ikke skal generes af ærmer som dækker hænderne.  Rundt om livet er der ikke mulighed for at snøre ind så denne her jakke kan ikke købes for stor da de små ben så forsvinder helt, hvilket er lidt synd da de i den her alder har lidt korte ben og derfor hurtigt ”drukner” i en stor vinterjakke.

Jeg og Emily glæder os rigtig meget til at teste Reima vinterjakken igennem vinteren og om den opfylder alle de krav jeg nu har haft til en vinterjakke når nu vinteren rigtig har sat ind.

 

Jonas tester Reima flyverdragt

Test af Reima flyverdragtJonas har testet: Reima grøn flyverdragt m. 2 lynlåse – 899,75 kr.
 

Jonas’ mor beretter: 

Vi har testet den flotteste grønne flyverdragt fra Reima til Jonas i str. 98 med 2 lynlåse. Vi har ikke tidligere haft en Reima flyverdragt, men den er virkelig lækker. Super lækker detalje med 2 lynlåse som går hele vejen ned til anklerne, det gør det bare så meget nemmere at få den af, og på – også selvom Jonas nu er en str. 98.

Der er syet forstærkninger på numsen, sjovt nok kan det kun ses inde i foret, men det virker som om der er ekstra foer på ballerne, det har jeg aldrig set før. Men det giver da mening da det ofte er her dragten bliver tyndslidt og de små sidder jo også meget ned og derfor er de ekstra beskyttet mod kulden.

Dragten er dejlig varm, uden at det går ud over bevægeligheden. Der er god pasform og en elastik i lænden gør, at den ikke bliver kæmpestor og poset at se på. Jonas har testet, at man sagtens kan lege i flyverdragten – også selvom man har fuld fart på :0)

Dragten har masser af lækre detaljer som: Aftagelig hætte, reflekser, justerbar fodstropper, kraftige lynlåse, vindfang ved lynlåsene samt en lille lomme på brystet.

Den er i virkelig kraftig og lækker kvalitet og den er både åndbar, vand- og vindtæt.

Vi skulle samtidig teste Luffer fra Reima i samme lækre kvalitet, men de var for svære at få på. Da Jonas bliver for ”blød i håndleddene” når vi skal give ham dem på. Der har vi stadig brug for lynlås i siderne. Desværre, de var ellers rigtig lækre, så dem kan vi godt anbefale.

Alt i alt: En virkelig lækker flyverdragt fra Reima som er et mærke vi sagtens kunne finde på, at købe fremover.
Vi glæder os til at teste den igennem vinteren, og har store forventninger til den :0)

 

Vind Reima flyverdragt

Konkurrencen er slut

I samarbejde med Reima giver jeg nu 2 heldige læsere chancen for hver at vinde 1 valgfri Reima flyverdragt fra SmartKids.dk

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder med links til den flyverdragt du ønsker dig. Du finder alle Reima flyverdragterne lige her: Reima Flyverdragter

Husk at tjekke at den str. du skal bruge også er tilgængelig ;0)

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder de heldige vindere lørdag d. 15. december.

 

Præmien gælder kun til Reima flyverdragter på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

170 kommentarer
 1. Weee det er alt for lækkert.. Jeg har en rigtig god flyverdragt til min datter men mangler så meget en god vinter jakke, jeg har købt to til min datter men ingen af dem holder hende rigtig varm.. Det er rigtig surt og have brugt 700kr på dem når de ikke kan bruges.. Så vi ønsker os rigtig meget den lækre jakke.. 🙂

 2. Det er rigtigt lækkert regntøj, og utroligt brugbart. Især flyverdragten til de helt små. Det er det eneste rigtige.
  Mit dejlige barnebarn, Nova, ville blive henrykt for flyvedragten i str. 2 år.
  Mange hilsner fra en glad MorMor

 3. Uh, super konkurrence!!

  Herhjemme er det første rigtige vinter, hvor vi også har valgt en reima flyverdragt. Dog kan jeg allerede nu se, at lillemanden kommer til at bruge to flyverdragter henover vinteren. Så det ville jo være helt fantastisk at få denne model: http://www.smartkids.dk/sport/ski-toej/flyverdragter/bla_reima-flyverdragt_175101_20

  Reima er det lækreste mærke. Detaljen med at der er ekstra polstring på bagen er vi meget begejstrede for. Så kan lillemanden holde varmen, når vi cykler til vuggestue.

  Krydser fingre for at vi bliver de heldige 🙂

 4. Det ville være super lækkert med denne til min datter, Model: R-tec overall – 520060 Varenr.: 178751_1, i str 134/9 år
  vh Anja

 5. Jaaaaa jubiiiii sikken en skøn lørdag … Vi vil vælge denne hvis vi er såååå heldig at vinde 🙂 Reima flyverdragt varmt foret, vand- vind og åndbar. Dobbelt lynlåslukning. Justerbar fodstropper. Reflekseffekter. Aftagelig hætte. Kvaliteten er 65% polyamid og 35% polyurethane. Foer 100% polyamid. Fyld 100% polyester. I str 92

 6. Kan ikke sætte link på.. øv… Har en datter der ville blive super glad for en lilla vinterjakke str. 4år

 7. Har en dreng der godt kunne bruge den mørkeblå eller grønne str 98 med 2 lynlåse flyverdragt fra reima… Ville være flot når nu lillesøs har en i blommefarve! Håber vi vinder det ville være skønt, så vil der være lidt luft i vinterens buget til måske til et ekstra sæt vinterstøvler…

 8. Herhjemme elsker vi Reima og har denne sæson købt hele udstyret derfra, både huer, vanter og selve flyverdragten. Kan dermed også komme med et lille tip angående vanter: Reimas såkaldte “babyluffer” er virkelig store i størrelsen, så min søn på knap 19 måneder kan snildt passe str. 1, selvom den hedder “6-12 mdr.”. Tror ikke, han vil kunne passe str. 2 før næste vinter engang! De er vildt lækre og som den ene tester selv er inde på, så er det bare guld værd med lynlås i vanterne i den alder.
  Hvis vi er så heldige at vinde, så ønsker vi os denne i str. 104: http://www.smartkids.dk/sport/ski-toej/flyverdragter/sort_reima-flyverdragt_174540_4

 9. Model: R-tec overall – 520042 denne i str. 128 🙂 Har altid drømt om en Reima flyverdragt, det er bare indtil nu ikke blevet til noget 🙂 Kan godt lide pasformen. 🙂

 10. Min datter er startet i 0.kl i år, og vi blev rådet til af mange at købe 2-delt sæt til hende, men nu hvor vinteren er kommet må vi bare konstatere, at hun ganske enkelt ikke husker at få skibukserne på ud, når det skal gå stærkt og veninderne venter, så hvis vi kunne være heldig at vinde denne dejlige flyverdragt i str 134, ville jeg ikke være bekymret for, hvornår næste forkølelse rammer hende, for nu er der ingen undskyldning for ikke at være varm :o)

  http://www.smartkids.dk/sport/ski-toej/flyverdragter/lilla_reima-flyverdragt_175141_92

 11. Vi havde Reima til bettemanden sidste år, hvilket vi var rigtig glade for.. I år har han vi arvet en, fordi pengene ikke lige har været til at købe en ny på SU-budget.. Jeg vil derfor rigtig gerne kunne forære min udedreng en ny flyverdragt fra Reima, som vi i øvrigt har været rigtig glad for..

  God jul…

 12. Vi elsker Reima og vores pige vil være rigtig glad for at vinde en flyverdragt i str. 92 – så det krydser vi fingre for 🙂 god jul 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>