Staedtler gel farver til de små børn

Forrige weekend havde vi fornemt besøg af drengenes kusine på 3 år. Vi havde fået æren at passe hende, mens hendes forældre var til fest.
Den dejligste lille pige man overhovedet kan forestille sig. Drengene elsker hende og deler gerne alle deres ting med hende. Hun er selv helt betaget af hendes store fætre, og specielt Julius har fået en særlig plads hos hende. Det er så sjovt at se.

Staedtler gel farver

Staedtler gel farver med glimmer

En af de ting som vores lille kusine faldt for, var vores Staedtler gel farver med glimmer i. De er helt fantastisk at tegne med, specielt for de små børn. De er en blanding mellem en fedt farve og en farveblyant og giver rigtig meget farve når man tegner med dem. De er tykke og kan skrues op og ned, så stiften beskyttes og de små hænder kan holdes rene for farve.
De er virkelig verdens bedste tegne redskab for de små og vores lille kusine brugte lang tid på at tegne den ene tegning efter den anden med Staedtler gel farverne.

Et sæt med 6 farver koster 59,75 kr. og kan købes LIGE HER

Staedtler gel farver

 

Indlægget kan indeholde affiliate links
 
 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

7 kommentarer
  1. De er bare ikke sagen, når der bliver tegnet ved siden af papiret. Så kan jeg ikke få farven af bordet eller lign. Jeg kunne godt have ønsket mig at farverne var nemme at vaske af, når det nu er egnet til de helt små børn.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>