Spam / Misbrug af email

spam

 

Jeg har på det seneste modtaget rigtig mange email og kommentarer fra jer ang. spam og misbrug af jeres emails.
Derfor nu dette indlæg, så I kan føle jer 100% trygge igen og jeg ikke skal svare det samme igen og igen :0)

Problemet er at ret mange har lagt deres email adresse ind i en kommentar her på bloggen. Sådan noget kan spam-robotter opfange og det er altså det der er sket.
Det har som sådan intet med sikkerheden her på bloggen at gøre, men ganske enkelt er det fordi I har lagt jeres email til offentlig skue :0(

Typisk sker det når I deltager i en af konkurrencerne her på bloggen, men det er slet ikke nødvendigt for jer at smide jeres email sådan at alle kan se den. Hvis I blot indsætter den i de felter I skal udfylde inden selve kommentaren, så er det udelukkende mig der kan se den – og det er rigeligt ;0)

Dem af jer der har modtaget email, skal sådan set bare ignorere dem og markere dem som spam i jeres mailprogram.

Har I problemer med at jeres email nu ligger til offentlig skue, så send mig en email. I finder min adresse her på bloggen under Om mig/Kontakt.
Så skal jeg sørge for at slette alle de kommentarer I har liggende med jeres email i ;0)

Jeg håber det forklarer problemet og I alle er helt trygge ved at læse med herinde :0)

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

4 kommentarer
 1. Hej Pernille,

  Jeg har fået samme mail, men det er på trods af jeg kun har skrevet min e-mail i e-mail feltet – så ved ikke lige hvordan det kun e lade sig gøre. Fik den umiddelbart efter jeg havde skrevet i Katvig indlæget. Jeg har bar slettet den og ikke ser nogen andre siden, så det betyder ikke noget for mig.

  Kram Christine.

  1. Hej Christine,
   Jeg har nu lavet en søgning på din email og du havde faktisk 11 kommentarer liggende med din email i selve kommentarfeltet ;0)
   Så nej det har ikke været Katvig indlægget der har gjort udslaget.
   Jeg har nu slettet de 11 kommentarer hvor din email stod åbenlyst ;0)
   Du kan roligt deltage en anden gang :0)
   Mvh. Pernille

   1. Okay Alletiders. Troede bare det var ved det indlæg, da det kom i forbindelse med. Men helt fint. Tak :)

 2. ellers kan jeg anbefale at man i stedet for at skrive sin mail som sædvanligt med @ i skriver (a) eller skriver et a med mellemrum omkring, det hjælper typisk på at den ikke registreres hos spam-botterne :)

  fx på de blogs hvor man ikke kan udfylde mail som i et felt her hos dig :)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>