Sneak Peek – Hummel SS15 – Kids Drop 1

Fortsat fra Hummel SS15 – Baby Drop 1
 
Hummel SS15 - Kids Drop 1
 

Sjældent kan jeg starte rækken af de her Sneak Peek på Hummels nye kollektioner, før jeg får en masse forespørgsler på hvornår næste indlæg i rækken kommer :0) Tro mig, jeg skynder mig alt hvad jeg kan.

I denne omgang vil jeg præsentere jer for Hummel SS15 – Kids Drop 1, som netop er ved at blive leveret ud i butikkerne. I kan forvente at kunne købe det fra slut jan/start feb.
Alt hvad I ser i dette indlæg kan købes hos boozt.com LIGE HER så snart det er leveret.

 

Følgende Sneak Peeks vil I blive præsenteret for her på bloggen:

1. Hummel SS15 – Baby Drop 1

2. Hummel SS15 Kids – Drop 1 (dette indlæg)

 
 

Hummel SS15 – Kids Drop 1 – Dreng

Hummel SS15 – Kids Drop 1 bliver leveret i slut januar/start februar og er det første ud af ialt 2 drop på SS15 kollektionen. Kids kollektionen er i str. 92/2 år -152/12 år, og alle de viste styles kan I finde og købe LIGE HER, så snart det er leveret.

Hummel SS15 - Kids Drop 1Hummel SS15 - Kids Drop 1

 

Hummel SS15 – Kids Drop 1 – Pige

Hummel SS15 – Kids Drop 1 bliver leveret i slut januar/start februar og er det første ud af ialt 2 drop på SS15 kollektionen. Kids kollektionen er i str. 92/2 år -152/12 år, og alle de viste styles kan I finde og købe LIGE HER, så snart det er leveret.

Hummel SS15 - Kids Drop 1

 

Alle ovenstående billeder er taget af kollektionsprøverne, og der er derfor risiko for små tilrettelser og justeringer på enkelte styles, ligesom der kan være cancellerede styles.
Alle de viste styles i dette indlæg, kan købes LIGE HER (så snart det er leveret / Kommer først slut jan/start feb.).

Har I spørgsmål eller andet til Hummel SS15 – Kids Drop 1 kollektionen, så er I som altid mere end velkommen til at smide en kommentar og så skal jeg svare jer så godt jeg kan ;0)

 

 

➨➨ Kom til næste indlæg KLIK HER (KOMMER SNART)

 

Forrige Side…. // 1 // 2 // Næste side…

 

Indlægget indeholder affiliate links

No Comments Yet

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>