Småfolk yndlingsjakken

I sidste uge var jeg hos Småfolk og købe deres fine forårs kollektion ind til foråret 2013. Jeg faldt pladask for denne jakke og blev ret nostalgisk ;0) Vi havde nemlig en jakke fra Småfolk da drengene var små, som lignede den meget og som ubestridt er vores total yndlingsjakke.
Drengene passede den i mange år, pga. opsmøget på ærmet som man selv kunne justere.
Uden at det skal lyde for mærkeligt, så skar det faktisk lidt i hjertet da drengene ikke kunne passe dem mere og jeg solgte dem videre til en ny heldig mor der kunne nyde synes af sin dreng i den skønne skønnne jakke :0)

Sådan kan man nemlig godt have det med noget af børnenes aflagte tøj ;0) Også selvom man er børnetøjsindkøber og ser rigtig meget lækkert børnetøj hver evig eneste dag ………

Hvem ved måske bliver vi nødt til at eje den nye version af Småfolk jakken, selvom drengene nu er noget større :0)

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
9 kommentarer
 1. Ej hvor er den altså også bare såååå sej !! Den skal min lille pris have til sommer 🙂 jeg kan bestemt godt følge dig i at det nogen gange kan gøre lidt ondt i hjerten ved bestemt tøj der blive for småt!!!! Nok en kvinde ting 😉

 2. Vores drenge må så have nogen Lunde samme alder for jeg havde også den gamle småfolk jakke til den ældste. Jeg kunne bare ikke sælge den videre, så den ligger og ventet på jeg bliver farmor en dag eller noget:-)

 3. Vi havde samme jakke fra småfolk til vores dreng. Så sød og ja den kunne bruges virkelig længe. Nu har min datter overtaget den. Lidt ærgeligt, at jeg allerede har invisteret i en god vinterjakke til min dreng:-)
  Vh Maiken

 4. Vi havde samme jakke fra småfolk til vores dreng. Så sød og ja den kunne bruges virkelig længe. Nu har min datter overtaget den. Lidt ærgeligt, at jeg allerede har invisteret i en god vinterjakke til min dreng:-)
  Vh Maiken

 5. Den er fin og anderledes end det man normalt ser i Småfolk jakker – (min datter er 14 mdr, så har ikke tidligere interesseret mig for børnetøj). Men desværre benyttede jeg mig af 2.sorteringstilbuddet fra sidste års kollektion og købte forårets jakke til bassen der.

 6. Hvor er den også fin :o)
  Nu har jeg en datter, så vi holder os nok til lidt mere pigede farver.
  Men det skal nævnes, at farmand altså også kan have “a thing” for Merles tøj.
  Faktisk siger han allerede fra begyndelsen, hvilket noget af tøjet som “skal på museum”, som han kalder det.
  Jeg har også gemt en jakke fra sidste vinter, som jeg ikke kan få mig selv til at give væk eller sælge… ikke endnu i hvert fald.
  Så vi kan sagtens sætte os ind i det.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>