Småfolk – Vinterovertøj 2012

Jeg ved godt at det ikke er ligenu vi ligefrem gider tænke på flyverdragter – men det er alligevel det jeg har beskæftiget mig med de sidste måneder. At bestemme hvilke flyverdragter og vinterovertøj I skal kunne købe til jeres børn til næste år ;0)
Netop nu er der en masse spændende nyheder fra Småfolk på lager til foråret, men hvis du allerede higer efter hvad der mon kommer til vinter – så vil jeg her afsløre lidt ;0)

Denne vinter måtte Småfolk desværre trække deres vinterovertøj tilbage inden det nåede at komme i butikkerne, men det håber jeg godt nok ikke de må gøre til næste vinter. Det er SÅ meget bedre end det nogensinde har været, og jeg er helt vild med farverne ;0)

Hvad synes I?

6 kommentarer
  1. Jeg syns det er mega skønt. Kunne sagtens finde på at købe til mine døtre og min søn, så de får ens i dette designs 🙂 Elsker virkelig småfolk og æblerne, bliver aldrig træt af det. Plus deres farvesammensætninger er forfriskende og man bliver bare i godt humør 🙂

  2. Ser så fint ud! Perfekt til en dreng på 1-2 år 🙂 Er bare så vild med Småfolk! Vores store drenge på 5 og 8 år gider dog ikke æblerne mere, så jeg elsker at give yngstemand det fine tøj på – så skønne print og farver og kvalitet – både æblerne og alt det andet!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>