Småfolk efterår 2012

Så kommer det næste sneak peak på en af efterårets kollektioner som er lige på trapperne. Denne gang SMÅFOLK og alt det lækre der kommer i deres efterårskollektion og som vi meget snart har online på SmartKids.dk.
Jeg har stadig en uges ferie tilbage, som jeg nyder sammen med min familie, men jeg ved det vælter ind med nye varer ligenu. Og jeg ved at der knokles på højtryk for at få oprettet og fotograferet det hele. Jeg håber I har tålmodighed og hvis ikke, så kan I her tage et smugkig på alle de mange fine varer vi får hjem fra SMÅFOLK.
Bemærk at der er nogle af varerne som både kommer til dreng og pige, men at jeg har valgt at ligge billedet enten under dreng eller pige. Så det kan altså godt betale sig at kigge alle billederne igennem ;0)

HUSK det der vises på billederne her kan IKKE købes endnu, men er på vej ;0)

Jeg håber I kan lide det?

Småfolk AW12 – Baby dreng

Småfolk AW12 – Baby pige

Småfolk AW12 – Dreng

Småfolk AW12 – Pige

Småfolk AW12 – Overtøj

Hvad synes I om Småfolks kollektion?
Ser I noget I bare MÅ have?
Spørg endelig løs, hvis I har spørgsmål ;0) Så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at besvare dem ;0)
Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
6 kommentarer
  1. Bliver nødt til at have den med de røde racerbiler til min søn på 4 år!! Småfolk laver de fedeste print!!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>