Shellac hos Town of Nails

Shellac

Flotte negle med Shellac

 

Den anden dag var jeg til min allerførste Shellac behandling. Noget jeg har overvejet at prøve i ret lang tid, så da jeg så et tilbud på Shellac hos Town of Nails igennem Downtown slog jeg til.

Downtown tilbyder hver dag nye oplevelser og produkter til halv pris i de 4 største danske byer. Du køber dit værdibevis online, og bruger det, når du har lyst inden for udløbsperioden, som typisk ligger på 3 måneder.
Det var herigennem jeg købte min shellac behandling.

Man kunne vælge mellem alverdens farver, og jeg havde ret svært ved at beslutte mig.
Jeg endte med en mørk bourdeaux shellac med et enkelt lag guldglimmer – og det er virkelig pænt.

Det skulle holde i ca. 2 uger, og jeg er bange for at jeg godt kunne blive afhængig af Shellac…..
Behandlingen koster normalt 350 kr. og man får en yderst venlig betjening hos Town of Nails og Thong som har den lille klinik var virkelig venlig og tålmodig, selvom jeg havde svært ved at bestemme mig ;0)

 

Shellac

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

No Comments Yet

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>