Sephora – verdens bedste neglelakfjerner

I sidste uge tog jeg en smut forbi Sephora, som har åbnet i Illum. Og ups – det blev en dyr forhøjelse.
Jeg elsker Sephora og har hamstret ind fra butikker i Frankrig samt USA når vi har været på ferie – og nu har kæden endelig åbnet i Danmark.
Min indkøbskurv blev hurtigt fyldt med alverdens lækre produkter og alt fra øjenskygger, lipgloss, rensecreme og øjencreme kom med mig hjem :0)

Jeg skal nok løbende skrive om de små vidundere jeg har fået med mig hjem.

Og nu vi er ved neglelak, kan jeg ligeså godt sige at verdens bedste neglelak fjerner fås ved Sephora.
Jeg har altid selv hadet når neglelakken skulle af igen, men med denne her neglelak fjerner er det simpelthen en fornøjelse.

Det er en lille rund dåse, hvor man stikker fingeren ned – drejer et par gange rundt og vupti så er lakken væk ;0)
SÅ smart.

Og så er den helt uden acetone og parabener :0)

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
10 kommentarer
    1. Ha ha Line, tænkte faktisk også det samme da jeg første gang skulle prøve den :0) Men desværre er det lidt umuligt at få sine tæer ned i sådan en krukke :0)
      Måske kan man købe en ekstra hvor man kan klippe den svamp i stykker som ligger nede i og så tage svampen op og tage neglelak på tæerne af med…..

  1. Ejjjj sådan en må jeg da bare eje 🙂 Kan den ikke købes på nettet? Ellers er der jo lidt langt når man bor i mørke jylland 😉

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>