Sælger ud

Min dag i dag er bl.a. gået med at ligge en masse af drengenes brugte tøj på Trendsales, så vi kan få tømt lidt ud. Tag et kig på min profil, hvis du mangler drengetøj i primært 104/110 eller 128/134.
Jeg har også lagt et par af mine egne sandaler på.

Mit bruger navn er PILJE79 og du kan evt. finde mig lige her: Pforpernille på TS

Jeg opretter løbende annoncer derinde, når drengene er vokset ud af deres tøj eller jeg selv trænger til at få sorteret ud ;0) Så hold løbende øje :0)

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
No Comments Yet

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>