Test – Reima vinterstøvler

Konkurrencen er slut

Reima er allermest kendt for deres flyverdragter, men faktisk laver Reima også fodtøj og herunder vinterstøvler.

Jeg har fået lov at teste et par Reima vinterstøvler på 2 ivrige testere, og de vil her fortælle om deres oplevelser og erfaringer med Reima.

 

Superheltemor tester Reima vinterstøvler

Reima vinterstøvlerKagemesteren har testet: Reima vinterstøvle – 649,75 kr.
 

Måske kender i bloggen Superheltemors bekendelser, og hvis ikke så bør I tage et kig forbi ;0)
Superheltemor har hjulpet mig med at teste Kamik støvler på én af hendes ialt 4 skønne tøser.

Superheltemor beretter:

Kagemesteren på 6 år har testet vinterstøvler fra Reima.
Hun er meget begejstret for dem – og hendes forældre næsten endnu mere!

De er lette, bløde, og lader til at kunne klare alle former for vintervejr. Støvlerne har varme udtagelige indersåle, og foer i kunstpels. Kagemesterens fod er ret normal, og støvlen sidder godt på den. Den er dejlig høj også, så der ikke lige ryger sne ned i den.

Hun blev grebet af stemningen på en skovtur for nyligt, og kastede sig over en vandpyt, men det klarede støvlerne fint, helt uden at blive gennemblødte.
Meget imponerende!

Kagemesteren er lige startet i skole, og har tit travlt med at komme ud på legepladsen i pauserne, så hun er rigtigt glad for at støvlerne er så nemme at tage af og på, siger hun.
De har en smart kombilukning med velcro og elastik, der er nem at betjene, for ivrige små hænder.

Alt i alt synes jeg det er en helt utroligt god støvle, som jeg klart kunne finde på at købe en anden gang – både udseende og funktion er helt i top, og kvaliteten virker utroligt høj.

Reima vinterstøvler

 Kagemesteren har testet denne støvle: Reima vinterstøvle – 649,75 kr. 
 
 

 August tester Reima vinterstøvler

Reima vinterstøvlerAugust har testet: Reima vinterstøvler – 649,75 kr. 
 

Augusts mor beretter:

En fin støvle der ser lidt buttet ud, men som er smal indvendig. Har udtagelig sål så man nemt kan måle den i forhold til foden. Har gode brede velcro-remme så støvlen kan sidde godt fast på foden. Er egentlig ret lang i skaftet!

August har fået støvlen i str. 28, og vi synes den er meget normal i størrelsen.

August er en dreng med fart på. Han skal have tøj og sko der er slidstærke, da meget udendørs leg foregår på knæene – når han ikke spiller fodbold. Han er i en periode hvor alt skal være fodboldtøj og fodbold sko. Han spurgte en dag om han måtte får sine fodboldsko på til svømning!

Vi vil teste støvlerne i brug igennem hele vinteren og vi glæder os til at gøre følgende observationer:

– Tex (uld eller bomuldsstrømper) – Kommentarer til det.

– Vandtæthed – holder de tætte igennem hele vinteren

– Velcro – holder det? Vi er vant til snøre støvler som kan snøres helt til, så vi glæder os til at se om vi får lige så stor glæde af velcro. Sidder de lige så godt fast på foden, når først støvlerne er gået til.

Reima vinterstøvlerAugust har testet: Reima vinterstøvler – 649,75 kr.
 
 

Vind Reima vinterstøvler

Konkurrencen er slut

I samarbejde med Reima giver jeg nu 2 heldige læsere chancen for hver at vinde 1 par valgfrie Reima vinterstøvler fra SmartKids.dk

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder med links til de vinterstøvler du ønsker dig. Du finder alle Reima vinterstøvlerne lige her: Reima Vinterstøvler

Husk at tjekke at den str. du skal bruge også er tilgængelig ;0)

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder de heldige vindere søndag d. 16. december.

 

Præmien gælder kun til Reima vinterstøvler på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

134 kommentarer
 1. Jeg vidste fraktisk ikke at de også lavede støvler … Så nyttigt oplysning :-) disse vælger vi i str 24 Reima vinterstøvle model Curve. Vandtæt Reimatec med lidt højere skaft. Nem kombi-lukning med velcro og elastik. Overdel i vandafvisende textil og ruskind. Refleksdetaljer. Robust ydersål og varme udtagelige indersåle. Foer i kunstpels.

  Model : 569079

 2. Vi har købt vores første par vinter støvler i år, valgte efter mange overvejelser Ecco da de umiddelbart er de mest kendte, syntes dog ikke helt de lever op til mine forventninger… Har også måttet indse at et par vinterstøvler er i underkanten til en rigtig ude dreng… Det ville være super at vinde et par lækre reima vinter støvler i str. 24…

 3. Model : 569079 Curve i str. 32. Støvlerne ser gode, smarte og funktionelle ud, vidste ikke de lavede støvler.

  1. interstøvle model Curve. Vandtæt Reimatec med lidt højere skaft. Nem kombi-lukning med velcro og elastik. Overdel i vandafvisende textil og ruskind. Refleksdetaljer. Robust ydersål og varme udtagelige indersåle. Foer i kunstpels.

   Model : 569079 Curve
   str. 33 håber meget til barnebarnet

 4. Jeg vil rigtig gerne deltage i denne skønne konkurrence . . Vi har Frederik på seks år og Sebastian og Tobias på to år og vi tester meget gerne med en af banditterne, som alle er udebørn . God 3. Advent til Jer alle <3 kh Katja

 5. Glædelig 3. advent til alle mine medmødre!!! – Sønnike er sendt på juleindkøb med far, og jeg sidder her med computeren og et stearinlys tændt og håber på støvle-feen :-)

 6. Syntes rigtig godt om model 569075 Stand gerne str 31..Gerne lilla..Så kender jeg en lille pige der bli`r begejstret
  Mange jule <3 <3 fra Vita Kristensen

 7. Så længe det er til dreng i str 21 så er modellen underordnet :0) min dreng har kolde fødder i de støvler han har også på trods af uldstrømper, så vi søger desperat et par nye ;0)

 8. Min søn ville være henrykt over disse fede reima støvlerhttp://m.smartguy.dk/kids/sko/stoevler/sort_reima-vinterstovle_177716_4 str 32

 9. interstøvle model Curve. Vandtæt Reimatec med lidt højere skaft. Nem kombi-lukning med velcro og elastik. Overdel i vandafvisende textil og ruskind. Refleksdetaljer. Robust ydersål og varme udtagelige indersåle. Foer i kunstpels.

  Model : 569079 Curve
  str. 33 håber meget til barnebarnet

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>