Playtime Paris – Sneak Peak på SS14

I fredags dragede jeg mod Paris, for at være med på Playtime Paris messen for første gang.
Det var en oplevelse uden lige og jeg er simpelthen vendt hjem med så ubeskrivelig mange inspirerende input, fede nye mærker fra hele verden og fantastiske ideer.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger Playtime Paris.

Her har I lidt billedespam af nogle af de input jeg har taget med mig hjem.

 

Playtime Paris – Juli 2013

Playtime Paris

Playtime Paris
Playtime Paris
Playtime Paris
Playtime Paris

 

Billederne her er kun et lille udsnit af alle de spændende ting jeg så, men jeg håber de giver jer et meget godt indtryk.
Alle varerne på billederne her er primært SS14 varer, dvs. det er først noget der kommer i butikkerne til foråret næste år.
Puha jeg har allerede kriblen i fingrene efter meget af det ;0) Synes simpelthen der var så meget fedt, at jeg næsten ikke kan vente….. Det var virkelig inspirerende at se så mange nye mærker og så mange nye ting, som man ellers ikke ser så meget af i Danmark, hvor vi jo er ret stærke på børnetøjsmarkedet.

Kan I lide noget af det I ser?
Hvis I har spørgsmål må I endelig sige til, så skal jeg svare så godt jeg kan.

 

Turister i Paris

Jeg havde min søde assistent med til Paris, og efter messen legede vi turister da hun aldrig havde været i Paris før.
Så det blev nogle virkelig sene aftener, men hold op hvor har det været det hele værd.
Her ser I os ved Eiffeltårnet, hvor vi var kl. 00.00 søndag nat – ha ha ;0)

Læg lige mærke til de fede vinger på mine sko ;0) Er de ikke fine?

 

12 kommentarer
 1. Vild fede ting — hurrrraaa at jeg har 3 børn at købe til :-). Og må bare have fat i vingerne !!!!! Hvor finder jeg dem ????

  V Dorthe

  1. De er fra USA og jeg tror faktisk ikke du kan købe dem så mange steder herovre endnu – men jeg skal nok sørge for at I snart kan købe dem på SmartKids.dk ;0)

 2. Vingerne kan man få i Bahne ’s børnetøjsafdeling på fisketorvet . Der så jeg dem i lørdags

 3. årrrrrrh, TAK for at lægge billedet af Atsuyo et Akiko ind! Ikke overraskende, vil jeg jo gerne have det hele , haha 😉 Også de små prikkede sølvsandaler fra Pom D’Api er da for skønne! Begge billeder er utålmodigt gemt i min mappe til næste sommer, så jeg ved, hvad der skal spares sammen til 😀

  1. Tro mig Ann-Sophie, jeg har mange flere billeder af Atsuyo ;0) Og jeg har købt et rigtig stort udvalg hjem og mener faktisk de kommer allerede i sept. da Atsuyo sætter ordren i produktion med det samme ;0) Kan lige tjekke op på det.
   Sig til hvis du vil låne billeder ;0)

  1. Den er fra et finsk mærke, men er ikke i butikkerne endnu – da alt vi så på er til SS14. Jeg satser stærkt på at I vil kunne købe det på smartkids og styledelux så snart vi rammer SS14 kollektionerne i butikkerne ;0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>