Online lagersalg på SmartKids

SmartKids online lagersalg

Et lille tip fra mig :0)
Vi starter lige nu online lagersalg på SmartKids.dk og alle varer i vores outlet er nu nedsat med min. 60% eller derover.
Du finder alle nedsatte varer her: 60% på Outlet

Der er næsten 7.000 nedsatte varer, fra mærker som Småfolk, Hummel, Ej sikke Lej, D-xel, Name it, Mini A Ture, Noa Noa og mange mange flere.
Vi starter først officielt i morgen, men allerede nu er varerne nedsat.
Så skynd dig ind og gør et kup :0)

God shoppelyst

 Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

3 kommentarer
 1. Åh, hvor du lokker!!! Fik sørme købt flere ting til min kiste til ønskedrengen:) Men også en masse til min datter!

 2. Hold da op der var mange gode tilbud i aftes. Var dog lidt skuffet over at jeg lagde en ting i min kurv, og da jeg så skulle til at betale, var den væk, fordi der var en anden der havde nået at betale først… troede egentligt man reserverede det, når man lagde det i kurven… Men fik da nogle andre gode ting alligevel… men ville nu godt have haft den sommerjakke…

 3. Hold da op, det var svært at komme ind og siden kørte vildt langsomt, tror der sad mange mødre ved tasteturet i aftes, for at gøre et fantastisk kup.
  Jeg måtte 5 gange, forsøge at betale, men hoppede af hver gang, heldigvis var alt i min “kurv” da jeg endeligt fik betalt, så nu venter jeg spændt på at GLS kommer forbi min daglig-brugs.

  Der var sikkert en masse jeg kunne have købt mere, men tålmodigheden kom lidt på prøve….ved ikke om jeg i dag, skal tjekke om jeg har “glemt” noget….kommer jo nok til at bruge lidt penge igen, igen så.

  Takker for alle dine fine ting, jeg ved jeg fik købt
  charlotte Kofoed

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>