OnePiece til Børn – Den fedeste jumpsuit

OnePiece til BørnOnePiece til BørnOnePiece til BørnOnePiece til børnJulius i OnePiece jumpsuit (Gave)- 799,75 kr.
 

Som jeg har skrevet om tidligere, så er jumpsuit’en et sikkert hit herhjemme efterhånden. Primært til hygge tøj, men også en enkelt gang imellem som helt almindelig dagligdags tøj for drengene. Vi har efterhånden prøvet en del mærker og nu har Julius også været så heldig at modtage en OnePiece jumpsuit.

OnePiece er den originale jumpsuit, opfundet af 3 norske fyre – som i 2007 fantaserede om at lave det ultimative slappe-af-tøj.
OnePiece Jump In blev til og de tre venner droppede alt og investerede alle deres sparepenge i at realisere en idé, de mente var unik og genial. De lavede de løstsiddende ud i ét sweatsuits med hætte, i blød, tyk bomuldsfleece i mange forskellige farver og mønstre.

Enten hadede man eller også elskede man jumpsuit’en, og debatten gjorde den bare endnu mere populær. Takket være den massive debat i de sociale medier blev OnePiece Jump in et kæmpe trend i Skandinavien i 2010 og er altså nu også at finde til børn.

Der findes helt sikkert stadig folk der hader jumpsuits, men der findes også rigtig mange ligesom os der elsker dem ;0)
Jeg har altid lagt vægt på at børnetøj skal være behageligt og rart for børnene at have på, og det må jeg i den grad sige at en jumpsuit er – og drengene elsker deres jumpsuits.

I forhold til OnePiece, så er det klart den mest lækre og gennemtænkte jumpsuit vi har prøvet. Den koster lidt mere end mange andre mærker – men den er det så helt sikkert værd.
Den er syet så den er lidt baggy, men med god elastik i ben og ærmer, og mit bud er at den derfor kan passe i noget længere tid end de andre vi har haft. Og så har den originale OnePiece bare rigtig mange fine detaljer og kvaliteten er ikke til at kimse af ;0)

Det er den ultimative beklædning til ungerne i juledagene og du kan stadig nå at få den leveret inden jul, hvis du ikke kan leve uden ;0)

Størrelsesvejledening til OnePiece

OnePiece til Børn

OnePiece til børn fås i str. 2-3 år og op til str. 10-11 år. Dvs. de kører i dobbeltstørrelser og dækker således over 2 str.

Det forvirrede mig lidt i starten, da Julius f.eks. er en str. 10 år. Derfor tog jeg til at starte med en str. 10-11 år, hvor den bare var alt alt for stor. Primært på benene, som I kan se på billederne og det overraskede mig meget.

Jeg forsøgte derfor at måle str. 10-11 år op imod str. 8-9 år, og fandt ud af at benene varierer næsten 10 cm, mens ærmerne kun variere ca. 2 cm.
Julius som ligger imellem de 2 str. passer altså str. 8-9 år perfekt. Så I skal være opmærksomme på at de er store i str. og har dit barn generelt problemer med benlængden på bukser, så vil jeg råde jer til at tage str. mindre end I ellers ville have gjort.

 

Vind valgfri OnePiece

OnePiece til børnSe det store udvalg af OnePiece til børn på SmartKids.dk
 

Konkurrencen er slut

Jeg udlodder i samarbejde med OnePiece, en valgfri OnePiece jumpsuit til børn fra SmartKids.dk til en af jer heldige læsere.

For at deltage skal du:

Konkurrencen er slut

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder med links til den OnePiece Jumpsuit du ville vælge. Links skal være SmartKids.dk, hvor du finder alle OnePiece der kan vælges imellem her: OnePiece til børn
Husk at tjekke at den str. du skal bruge også er tilgængelig ;0)

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at “like” dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder den heldige vinder allerede på onsdag d. 27. december  :0)

 

Præmien gælder kun til OnePiece til børn på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin’ – Like me on Facebook – Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

129 kommentarer
 1. ønsker denne str. 10-11 århttp://www.smartkids.dk/tweens/underdele/buksedragter/navy_onepiece-jumpsuit_186125_559

 2. Har bare SÅ længe kigget på dem, men endnu ingen købt, så det ville være perfekt at vinde den til min dreng, der har fødselsdag 1.januar:)http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/buksedragter/navy_onepiece-jumpsuit_186125_559 i str 5-6 år

 3. Jeg ville elske at vinde en onepiece til min datter er ikke helt sikker på hendes mening men sjovt at prøve. Søster på 16 bruger hendes meget det er en sikker Søndags vinder.

  Model College str. 6-7 år.

 4. Den Julius har på, på billedet er bare for fed den kunne min dreng på 9 år godt bruge i samme str. Som Julius. 8-9 år

 5. Den som Julius har på er super fed og er bestemt den vi ønsker herhjemme. William svinger normalt mellem str. 122/128 :-)

 6. Vores mellemste ønsker sig denne jumpsuit: http://www.smartkids.dk/tweens/underdele/buksedragter/navy_onepiece-jumpsuit_186125_559 str. 89 år. Tak for en god testbeskrivelse og udførlig beskrivelse af størrelsen! Frederik har endnu ikke fået én, fordi hans far synes, at det er en “babydragt”, men han ønsker sig én brændende. Hvis den så er vundet…ja, så er der ikke noget at gøre “far”. 😉 Vi har en baby også, men…. 😀
  Rigtig glædelig jul til dig og dine!
  Mvh. Helene

  1. He, he…str. 89 år er selvfølgelig str. 8-9 år. Gad vide, hvordan den ville se ud i str. 89 eller på en, der er 89 år gammel… 😀

 7. Mit barnebarn Elias på 7 år vil blive lykkelig hvis mormor vinder såaden én til ham. At mormor så synes at de er meget uklædelig er jo en helt anden sag :-)

 8. Simon elsker sin jumpsuit, han har forelsket sig netop i den som Julius har på, han er også en str 8-9 ;0)))

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>