Velkommen til PforPernille

Mit navn er Pernille, og jeg har de sidste mange år arbejdet med børnetøj, -interiør og -tilbehør indenfor e-commerce. Nu står jeg for første gang i mit liv uden fast job, fast indtægt og revurderer hvad jeg så skal.

170808 - Fremtid

Pforpernille er min egen personlige blog, hvor jeg deler min dagligdag – både det rent job- og karrieremæssige, men også det mere personlige.

Jeg er KarriereMor med stort K og stort M, fordi ingen af delene for mig kan erstatte hinanden.  Bloggen her handler ligeså meget om mig personligt som mor og hvordan jeg jonglerer job, karrierer og rollen som mor. Min familie betyder alt for mig, men samtidig elsker jeg at arbejde og selvom jeg lige pt. står uden fast indtægt, så keder jeg mig ikke.

Jeg er mor til 2 drenge – Julius fra sept. 2004 og Lucas fra maj 2007, som til tider nævnes og vises i mine indlæg her på bloggen.

Vi bor, sammen med drengenes far, min mand, i en lille provinsby på Sjælland, hvor jeg også er født og opvokset. Vi elsker at bo på landet og i provinsen, selvom vi er langt fra storby og aktiviteter.

Min karriere

Bloggen her har eksisteret siden 2013, hvor hovedemnerne primært var koncentreret om min store passion og viden inden for børnetøj. Idag er bloggen her mere en livsstilsblog, som jeg personligt bruger som legeplads for alt jeg har lyst til at dele. Efterhånden som mine egne børn er blevet større er det også mig selv der er kommet i fokus igen.

Fra januar 2014 – juni 2017 har jeg siddet som category Manager på kids hos Boozt.com.

Fra 2010-2014 har jeg også siddet i lignende stilling hos SmartGuy (idag Stylepit), hvor jeg ligeledes var ansvarlig indkøber / Sitemanager for børnetøj og generelt sortiment på SmartKids.

Jeg har arbejdet i børnetøjsbranchen siden 2005, hvor jeg var selvstændig med egen netshop indenfor børnetøj. Butikken solgte jeg i 2010, hvorefter jeg startede hos SmartGuy.

Billeder/Photos

Der er copyright på samtlige billeder her på bloggen.

Billederne på Pforpernille.com er mine og må ikke kopieres eller gengives uden min tilladelse.

Jeg bruger meget tid på at tage billeder og at dele disse med jer her på bloggen. Det er mit eget valg at dele dem her på bloggen, men såfremt du vil låne mine billeder, skal jeg kontaktes pr. mail for tilladelse hertil.

Såfremt du får lov at låne mine billeder bedes du krediterer mig og linke tilbage til Pforpernille.com ved brug på din egen blog/website eller hvor du måtte bruge dem.

Ofte findes der billeder af jeg selv og mine børn – DISSE MÅ UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER GENGIVES ANDET STED UDEN MIN TILLADELSE.

Jeg håber I vil finde god inspiration her på bloggen. TAK.

The images on “Pforpernille.com/Pforpernille” is under copyright and cannot be used anywhere else without my permission. THANKS.

Reklamer, samt etik & moral

Jeg bliver løbende kontaktet af firmaer, der ønsker at sende mig produkter, som de mener vil passe godt ind i det jeg ellers skriver om her på bloggen. Ofte takker jeg ja til at modtage disse produkter, men jeg garanterer ikke at jeg nævner produktet her på bloggen.

Jeg tillader mig også at sige nej tak til produkter, jeg ikke kan se mig selv benytte eller være noget, jeg selv ville købe eller bruge.

Hvis jeg bliver glad for produktet, og finder det relevant for mine læsere at høre om, så deler jeg det gerne.

Såfremt det modsatte er tilfældet, vil jeg hellere undlade at skrive om det. Jeg føler mig kun forpligtet til at skrive om det, som jeg også har noget positivt at sige om, og som jeg dermed gerne vil give videre.

Pforpernille.com er min egen personlige blog, En sjælden gang imellem laver jeg sponsorerede indlæg, som er betalte indlæg hvor bloggeren får penge for at skrive om et bestemt emne. Disse vil altid være tydeligt markeret med Indeholder Reklame.

Der kan også være indlagt affliatelinks, hvor jeg som regel modtager betaling såfremt der klikkes på dette link og der efterfølgende foretages et køb. Disse links har som sådan ikke betydning for dig som læser og koster ikke dig noget, men de er med til at bloggen her kan fungerer og ved at klikke på mine links støtter du mit arbejde med bloggen her.

I disse tilfælde vil det også altid være tydeligt markeret med “Indeholder Reklame”

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kontakt

Har du spørgsmål eller behov for at komme i kontakt med mig, så send mig venligst en mail på:
pernille (a) pforpernille.com

Er du interesseret i at blive annoncør på Pforpernille.com, så se mere her: Bliv annoncør

Følg mig på Instagram