Neglelak i flere farver

Jeg er blevet ret vild med at kombinere farverne på mine negle i farvetoner der matcher, men i virkeligheden findes der jo ikke nogen grænser ;0) Denne kombination har jeg haft på i denne uge.

Jeg brugt Essie lakkerne: “Mint Candy Apple”, “Navigate her” og “Sew psyched” ( i den rækkefølge som lakkerne står i på billedet )

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen
8 kommentarer
  1. har lige opdaget essie lakker og ikke mindst deres overlak de er bare fantastiske og ok pris mine tæer har været smykket med navigate her hele ugen og den er så sommerlig at man blir glad, tror jeg vil følge dit eksempel og prøve flere farver
    hilsen Henriette Borne

    1. Jeg er ihvertfald blevet hooked på hele tiden at finde nye kombinationer – og så har jeg nok bare aldrig helt fundet mig tilrette med helt ens negle på alle 10 fingre :0) Det her er da lidt sjovere :0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>