Motivation til vægttab #2 // Før-billeder

før-billeder

 

Før-billeder

Mit første tip til motivation til vægttab er noget så simpelt som før-billeder.
Husk at tage før-billeder når du starter processen, da det vil motivere dig så snart der er resultater at se. Ligesom det vil motivere dig til aldrig at falde tilbage til det du var før ;0)

Det har det ihvertfald gjort for mit vedkommende og nu her hvor der er gået 3 måneder begynder jeg så småt at kunne se resultater på mine før- og efter billeder.
Faktisk har de ikke været tydelige for mig selv før nu – selvom der helt sikkert har været sket noget inden.

Billederne herunder er heller ikke sådan så jeg selv tænker: WAUW sikke en forskel.
Men det vigtigste er også at jeg ikke igen skal se ud som jeg gjorde på mine før billeder og det motiverer mig virkelig at kunne se sort på hvidt hvordan jeg så ud da jeg virkelig fik nok.

Billederne jeg har taget, tog jeg i sportsundertøj, netop fordi man kan skjule rigtig meget med den rette påklædning – og det var jeg nok verdensmester i, hvorfor jeg tit fik den her kommentar: KLIK HER FOR AT SE. Og selvom det for andre måske ikke er slemt slemt på før-billederne, så ved jeg bare at det var grænsen for mig.
Og så tror jeg ret hurtigt vi kan være enige om at mine billeder her 3 måneder efter, viser en langt mere sund og veltrænet krop end på før-billederne.
Hr. mand mener jeg blot trækker maven ind på efter-billederne, men jeg har på de 3 måneder smidt ca. 8 kg. og 33 cm fordelt på 4 forskellige steder på kroppen. 16 cm i taljen, 10 cm over hoften, 4 cm over brystet og 3 cm af overarmen. Det er jeg sådan set ret godt tilfreds med indtil videre ;0)
Jeg er slet ikke i mål, og vil meget mere endnu så jeg kæmper videre ;0)

Kan I se en forskel på mine før-billeder og efter-billederne her 3 måneder efter?

Før-billederFør-billeder

3 kommentarer
  1. Det kan godt være at Hr. Mand siger du trækker maven ind på efter billederne , men på billederne taget forfra og bagfra, kan man det tydligt se en mere diffineret talje, og det får man altså ikke ved at trække maven ind. Super flot.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan benytte dig af disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>